Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt - ebbõl adódóan - csak általános véleményt írtam.
Viszont most végre grat. nekik! <#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship> Vannak nagy gyõzelmek. Ez is az volt! <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
ha másért nem, ezért megérte az a sok sz.r, ez a páros fantasztikus!!
szép volt csajok!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
már elõre utálom, hogy majd most elõjönnek az FRKsok, jöhet az undorító sárdobálás, ismét...
inkább hajrá Nati-Kati!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ha egy ifjú titán veri meg, azt mondom, lehet, hogy neki ennyi volt a tehetsége. De így inkább gondolok felkészülési problémára. Persze, mindez laikus vélemény. Nem értek hozzá.
Másrészt azt sem hiszem, hogy az egész csapat nem viselné el az esélyességet, különösen úgy, hogy már megvoltak az elsõ érmek tõlük.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mindenki tisztán láthatta, hogy a 2 gerinctelen vörös féreg csont nélkül végrehajtotta az IHF utasítást...<#boxer>#boxer><#violent>#violent> Mondjuk erre számíthattunk a koreaiak "rejtélyes" visszalépése után... Sajnos a mi igen tisztelt vezetõink meg jó képpel asszisztálnak majd ehhez is... A játékvezetõkre alkalmazott jelzõim rájuk is tökéletesen illik... A lányokat sajnálom leginkább, mert õk nagyot játszottak a "mumus" koreaiak ellen. Szép volt csajok!
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem Kari Mette Johansenék feltörlik a padlót az oroszokkal a döntõben!
Méghogy andorka, és a hozzá hasonlók lemondanának? Nem is értené, hogy ugyan miért hozol Te fel ilyesmit. Az ilyenekbõl már kiürült mindenféle tartás, gerinc, becsület, büszkeség. (...ilyenkor mindig beugrik az újvárosi tulajdonosi kör is valamiért)
Õ zsebre teszi a fizetését, és k.vát csinál magából. Csak a lóvé számít.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
hogy lehet így engedni, hogy tönkretegyék emberek munkáját.
Meggyõzõdésem, hogy ma a jobbik csapat mi voltunk, hihetetlen, hogy így belenyúlnak a mecsbe mi pedig ezt hagyjuk.
Ezek után a döntõben biztos a norvégoknak fogok szurkolni kapják vissza a ruszkik ezt a bíráskodást.......
Apróságok voltak ugyan, pl. én Ritát már eleve a kezdõbe tettem volna.
Nem jöttek jól a sérülések sem.
De túl sok + lehetõség nem volt, úgy gondolom.
GRATULÁLOK A VÁLOGATOTTNAK! <#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
Úgy gondolom, a mérleg végül is pozitív. A negyedik hely, javuló játékkal, a románok elleni fantasztikus gyõzelemmel egyértelmûen nagyszerû teljesítmény.
Szép volt csajok!
Szemét oroszok! Valamint mindenki, aki ilyet megenged. Soha nem írtam le eddig AnDorka Sándor nevét, de most megteszem. Talán jobb lenne, ha lemondana, legalább nem magyarhoz kötõdnének ezek a sporthoz méltatlan csalások.
Ez a meccs megint a sportszerûsûg totális megcsúfolása volt. <#boxer>#boxer><#levele>#levele>
Elégedetlenkedünk a magyar sportvezetõkkel, de az igazság az, hogy a nemzetközi helyzet sem jobb. Gittegyletek mindenfelé.
Lassan dinasztiák élnek meg a sportból - nagyon jól.
De Hajdu is bassza meg, hát miért nem játszatta korábban Borbást?! Vagy Pigát?! Mert egy hülye fasz!!!
Én a helyében a csalás pillanatában, mikor már a meccs is elúszott lehívtam volna az egész csapatot. Áááá, hihetetlen mennyire balszerencsések vagyunk.. <#sir>#sir>
De miért mindig mi?! SINKÁÉK TAKARODJATOK, nullák vagytok!!!
(Bocsánat mindenkitõl, utólag nem írnám le, de most kegyetlenül dühös és keserû vagyok..)
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Természetesen az tetszett volna még jobban, ha marad - a Kohászban.
azért jobb h itthon marad
De azért köszi!<#worship>#worship>
Ez lesz a vége, ha a tcsv. nem tartja szükségesnek, hogy tájékoztasson. Persze, minek is az...<#boxer>#boxer>
Majd beszámolok a meccsekrõl. Fotók is lesznek.
Zsiga Gyula értékeli új csapata felkészülését
Hajrá Magyar Kézilabda!
Nagyszerû kapust, kiváló sportember, nagyon szimpatikus, közvetlen embert veszített a Dunaferr. <#szomoru1>#szomoru1>
Pici vígasz, hogy nem ment messzire, valamint nem kell ellenünk védenie a magyar bajnokságban.
Jövõ hétvégén gondolom mész Kaproncára a tornára. Ha tehetném én is mennék, gondolom tudod miért <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Hajrá Magyar Kézilabda!
Talán a sérülése mégsem annyira komoly, mihamarabbi gyógyulást neki.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
remélem a mieinknek a helyén lesz az esze és nem hagyják kiénekelni a sajtot a szájukból!
Brávó fiuk!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)