Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kati is azt nyilatkozta, hogy érezte , hogy valami nem megy (s feltehetõen) akkor döntötte el, hogy tartalékol akkor már inkábba párosra!Neki nem ért semmit egy ezüst vagy bronz!
szerintem meg feladták, Kammererék tegnap merevedtek el, ma a nõi páros kivételével hitehagyottan mentek már 250 m-nél is! Véletlen, hogy egyik sem vezetett? Kati sem vezetésközben (ha az lett volna, akkor is minimális) állt le, hanem a végén, ahogy a párosban a németek. No õk lemerevedtek!
Breki33
bocs ha kicsit off

Siófokon milyen most az idõ?
Illetve holnapra milyet mondanak?
kaloz174
Egyrészt - írtam, hogy nem értek hozzá.😊
Másrészt - ebbõl adódóan - csak általános véleményt írtam.

Viszont most végre grat. nekik! <#worship><#taps><#worship> Vannak nagy gyõzelmek. Ez is az volt! <#eljen><#worship><#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

megvan, szuper 😊
ha másért nem, ezért megérte az a sok sz.r, ez a páros fantasztikus!!
szép volt csajok!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
VÉGREEEEEEEEEEEEE

SZÉP VOLT !!!!!!!!!!!!
ne kezd te is, lécci, pl. Kucsera-Kamera párosnak nem volt köze FRKhoz, és lám-lám...
már elõre utálom, hogy majd most elõjönnek az FRKsok, jöhet az undorító sárdobálás, ismét...

inkább hajrá Nati-Kati!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Lehet, hogy ennyit tudott - ma.
Ha egy ifjú titán veri meg, azt mondom, lehet, hogy neki ennyi volt a tehetsége. De így inkább gondolok felkészülési problémára. Persze, mindez laikus vélemény. Nem értek hozzá.

Másrészt azt sem hiszem, hogy az egész csapat nem viselné el az esélyességet, különösen úgy, hogy már megvoltak az elsõ érmek tõlük.

Táncos ETO
Szerintem nem jól látod. Nem adták fel, ennyit tudtak. Kati is elmerevedett, 250 után egyértelmûen látszott. Valami nagyon nincs rendben..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

erre mutat az is, hogy feladják, amikor az arany már nem biztos. Kozmanékknél ez nem volt probléma, mig a 4-es lányok még reméltek az utolsó méterekig. De a töbiben jól látszott: Benkõ, Vereckei, Kammererék mindkét számban, Kati, s ma Vajda is 500-on.
szerintem a nyomást nem birták, hogy mindenki tõlük várja a sülyedõ hajó megmentését!
kaloz174
Sajnos, az eredmények jelenleg nem igazolják, hogy a váltás, közvetlenül olimpia elõtt, helyes lett volna a nõi kajakosok esetében. <#szomoru1>

Isthy
Gratulálok a csapatnak, õk mindent megtettek az éremért! <#taps><#taps><#taps>

Mindenki tisztán láthatta, hogy a 2 gerinctelen vörös féreg csont nélkül végrehajtotta az IHF utasítást...<#boxer><#violent> Mondjuk erre számíthattunk a koreaiak "rejtélyes" visszalépése után... Sajnos a mi igen tisztelt vezetõink meg jó képpel asszisztálnak majd ehhez is... A játékvezetõkre alkalmazott jelzõim rájuk is tökéletesen illik... A lányokat sajnálom leginkább, mert õk nagyot játszottak a "mumus" koreaiak ellen. Szép volt csajok!

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Szememben bronzérmes a Csapat!

Remélem Kari Mette Johansenék feltörlik a padlót az oroszokkal a döntõben!

Méghogy andorka, és a hozzá hasonlók lemondanának? Nem is értené, hogy ugyan miért hozol Te fel ilyesmit. Az ilyenekbõl már kiürült mindenféle tartás, gerinc, becsület, büszkeség. (...ilyenkor mindig beugrik az újvárosi tulajdonosi kör is valamiért)
Õ zsebre teszi a fizetését, és k.vát csinál magából. Csak a lóvé számít.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

na várd meg, lehet hogy koreai birók lesznek!-😊))
Igen, akinek mennie kell az Sinka és Andorka elsõsorban! Akik ennyire képtelenek a magyar cspat érdekeiet megvédni, nincs mit keressenek ezekben a poziciókban. Csakhát, ugynaúgy nem ismernek el semmit, s nem vonulnak vissza mint anno Aján Tamás.
Breki33
lehet moderálnom kéne de teljesen egyetértek, legszívesebben elmennék egy nemzetközi fórumra és ennél sokkal csúnyábbakat írnék ezekre a bírókra <#violent><#mf2><#gun><#action><#banplz>

hogy lehet így engedni, hogy tönkretegyék emberek munkáját.

Meggyõzõdésem, hogy ma a jobbik csapat mi voltunk, hihetetlen, hogy így belenyúlnak a mecsbe mi pedig ezt hagyjuk.

Ezek után a döntõben biztos a norvégoknak fogok szurkolni kapják vissza a ruszkik ezt a bíráskodást.......
kaloz174
Sokszor van, hogy úgy gondolom, a bírók csalása (sajnos) benne van a játékban, azt is kompenzálni kell. De ezen a meccsen a CSAPAT jól játszott, még a taktika is elfogadható volt. Nem lehetett nagyon mást tenni.
Apróságok voltak ugyan, pl. én Ritát már eleve a kezdõbe tettem volna.
Nem jöttek jól a sérülések sem.
De túl sok + lehetõség nem volt, úgy gondolom.

GRATULÁLOK A VÁLOGATOTTNAK! <#taps><#worship><#taps><#worship><#taps>
Úgy gondolom, a mérleg végül is pozitív. A negyedik hely, javuló játékkal, a románok elleni fantasztikus gyõzelemmel egyértelmûen nagyszerû teljesítmény.

Szép volt csajok!

kaloz174
Ennyire nyilvánvalóan elcsalt meccset mostanában nem láttam.

Szemét oroszok! Valamint mindenki, aki ilyet megenged. Soha nem írtam le eddig AnDorka Sándor nevét, de most megteszem. Talán jobb lenne, ha lemondana, legalább nem magyarhoz kötõdnének ezek a sporthoz méltatlan csalások.

Ez a meccs megint a sportszerûsûg totális megcsúfolása volt. <#boxer><#levele>
Elégedetlenkedünk a magyar sportvezetõkkel, de az igazság az, hogy a nemzetközi helyzet sem jobb. Gittegyletek mindenfelé.
Lassan dinasztiák élnek meg a sportból - nagyon jól.

Táncos ETO
MOCSKOS SZEMÉT IHF, GÁTLÁSTALAN PARAZITA BÍRÓK!!!
De Hajdu is bassza meg, hát miért nem játszatta korábban Borbást?! Vagy Pigát?! Mert egy hülye fasz!!!
Én a helyében a csalás pillanatában, mikor már a meccs is elúszott lehívtam volna az egész csapatot. Áááá, hihetetlen mennyire balszerencsések vagyunk.. <#sir>
De miért mindig mi?! SINKÁÉK TAKARODJATOK, nullák vagytok!!!

(Bocsánat mindenkitõl, utólag nem írnám le, de most kegyetlenül dühös és keserû vagyok..)

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

általáben nem kedvelem Egrit, de azzal tökéletesen egyeetértek, hiogy a koreai fellebezés visszavonásának az volt az ára, hogy megfogják kapni a meccset! S meg is kapták! 8-2 es kiállitás (+1 amikor már nem számit) és az egész játékvezetés ezt mutatja. Csessze meg az IHF....
szernecsére Detti lõ és jól, de még kellene egy átlövõ. Borbás is jobban érvényesül mint Piri.
ez jobban megy mint elõsször, de a végével kapcsolatban nincsenek iluzióim! Átlövésbõl megint gyengék vagyunk, Tóth nincs a pályán, Tomori támadásait belemenésnek veszik az oroszok, Szûcs nem játszik, Szamoránszki és Hornyák átjáróházak. Eddig....
kaloz174
Igen, nekem is jobban tetszik ez a megoldás.
Természetesen az tetszett volna még jobban, ha marad - a Kohászban.

😊)) pedig 99,99%ban megfelelnek a valóságnak az általa leírtak...persze, persze :SSS

átcsúsztam rajta<#idiota>
azért jobb h itthon marad

kaloz174
Látva, mi történt a románoknál, Paula valószínûleg annyira nem sajnálja, hogy nem részese ennek a történetnek, bármilyen nagy dolog is egy olimpia egy sportoló életében.

kaloz174
#40287 😊
De azért köszi!<#worship>

kaloz174
A vezetõség stréber szócsöve eszméletlen "tényeket" irogat egy másik fórumon ezzel kapcsolatban.
Ez lesz a vége, ha a tcsv. nem tartja szükségesnek, hogy tájékoztasson. Persze, minek is az...<#boxer>

Persze ott leszek Kaproncán.
Majd beszámolok a meccsekrõl. Fotók is lesznek.

Zsiga Gyula értékeli új csapata felkészülését

Hajrá Magyar Kézilabda!

most komolynak tünik....
Isthy
Azért Dinu ezt már párszor elcsipogta és még mindig játszik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lovi meg Vásárhelyen kötött ki. Lassan mindenki megtalálja a csapatát...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszönet Paulának! <#worship> Minden jót neki a továbbiakra.
Nagyszerû kapust, kiváló sportember, nagyon szimpatikus, közvetlen embert veszített a Dunaferr. <#szomoru1>
Pici vígasz, hogy nem ment messzire, valamint nem kell ellenünk védenie a magyar bajnokságban.

megvan az elsõ áldozat: Tadici-ot leváltották az Olimpia utántól. Dinu nem lesz többet válogatott.
Isthy
Várható volt, már egy ideje csak az aláírások hiányoztak. Ezek szerint most már ez is megtörtént.
Jövõ hétvégén gondolom mész Kaproncára a tornára. Ha tehetném én is mennék, gondolom tudod miért <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

A Podravka leigazolta a Dunaferr román kapusát Ungureanu-t.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Isthy
Vajon mi történhetett a színfalak mögött... Az IHF tényleg egy szégyen...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok én is Orsinak! <#taps>

Talán a sérülése mégsem annyira komoly, mihamarabbi gyógyulást neki.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindez csak újabb bizonyíték arra, amit még februárban mondtunk jónéhányan amikor kinevezték...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a mai nap minden magyar érmesének! <#taps><#taps><#taps> Természetesen gratuláció jár a vízilabdás fiúknak is. De nekik igazából remélem majd vasárnap délelõtt kell <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

tesó07
<#worship><#taps>

RMCF

Breki33
a sezrbek meg jól kiszámolták magukat, verekedhetnek ismét a tesókkal a bronzért!
remélem a mieinknek a helyén lesz az esze és nem hagyják kiénekelni a sajtot a szájukból!
fantasztikus amit az izlanidiak védekezésben nyújtotak - birói nyomás ellenére is - 9-4 es kiállitási arány! - annak ellenére, hogy legalább 5 ziccert (egyedül a spanyol kapussal szemben - elrontottak! nem tudom, hogy magyar férfi válogatott tagjai látták ezt a játékot. Igaz, a spanyolok meg kb. úgy játszottak mint ellenünk a Vb-n.
katasztrófa amit a szlovén birók elkövetnek a spanyol-izland meccsen. persze a spanyolok elõnyére....
no, hogy állsz a görcscsel?-😊))
Brávó fiuk!
Duby
11:9 jeeeeessssszz!!!!! <#eljen><#taps><#taps><#worship>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174