Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért lehet azt nem elvállalni is...

amúgy szerintem nem lesz Imre szöv.kap.(max segítõ, de az meg inkább Konkoly lesz)

mondjuk nekem szimptaikus lenne végre egy nõi szöv.kap.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Kedves vendégek:
(Kár, hogy már csak vendégek, de felénk ez a "divat", sajnos.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Szöv.kapitányok

A szövetség jellemzõen önzõ, csak saját érdekeit nézi. Mit számít nekik belerúgni egy egyébként is padlón lévõ csapatba? <#levele><#gun><#levele>

kaloz174
Ahogy nézem, gyors voltál. Sajnos, az esély, minden szempontból minimális. <#rolleyes>
Továbbjutásra éppúgy, mint arra, hogy látjuk a meccseket.
Én meg még azon bosszankodtam, mielõtt fény derült a Kohász körüli ügyekre, hogy mivel megyek át õsszel a túlsó partra. Most akár nevethetnék magamon, ha lenne kedvem. <#szomoru1>

Azért jó lenne, ha legalább valamilyen formában lenne közvetítés.

Isthy
Én is hozzáteszek egy hírt:

2008.10.03. 17:00 Dunaferr NK-HC Motor Zaporizsja
2008.10.04. 12:15 HC Naisa-Nis-Dunaferr NK
2008.10.05. 14:30 Dunaferr NK-FCK Handbold

A BL selejtezõ helyszíne: Koppenhága

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jellemzõ...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megkaptam a HunNet legújabb hírlevelét:

"Kedves Kézilabda Rajongó!

Ezen a héten kicsit kevesebb programmal jelentkezünk. Ma és holnap az elmúlt hétvégi közvetítés mérkõzéseit ismételjük meg, szombaton pedig Dunaújvárosból jelentkezünk a megyei rangadóról.
Jó szórakozást és szurkolást kívánunk!
A HunNet csapata

A részletes program:

2008. szeptember 16. kedd
Ismétlés
18 órától Budapest Bank-FTC - Tajtavill Nyíradony (A 2008.szeptember 13-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1.2.forduló - nõi felnõtt)

2008. szeptember 17. szerda
Ismétlés
18 órától ASA-Consolis-Hódmezõvásárhelyi NKC SE - DVSC-Aquaticum (A 2008.szeptember 13-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1.2.forduló - nõi felnõtt)

2008. szeptember 20. szombat
Élõ közvetítés
18 órától Dunaferr NK - Fehérép-Alcoa-FKC (Nemzeti Bajnokság 1.osztály 3.forduló - nõi felnõtt)"

<#taps><#worship><#taps>

Duby
<#lookaround>
...magyarisztán.
<#nemtudom>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Bocs' az off(?)-ért:

"Két polgármester együtt vacsorázik...
Béla elcsodálkozik, hogy Józsi, a vendéglátó polgármester hozzá képest
meg van zsírosodva, mint egy jó hízó.
Ezért meg is kérdezi, hogy hogy tett szert ilyen szép kis vagyonra.
Józsi fogta magát, kivitte a havert a teraszra, majd rámutatott a folyón
átívelõ hídra,s széles mosollyal azt modnta:
- Látod a hidat? Kérlek szépen annak az 5%-át tettem zsebre.
2 hét múlva ugyanaz a szitu, csak most Béla a házigazda.
Már Õ is 1 picit megtollasodva.
Felszolgálják a vacsorát gyönyörû, félmeztelen lányok, halk élõ zene az
asztal mögött, meg minden a mi kell ahhoz, hogy az ember nagyon jól érezze magát.
Jóska elcsodálkozik, hogy 2 hét alatt Béla feltört, mint a talajvíz,
így hát meg is kérdezi, hogy honnan van annyi pénze.
Béla kiviszi a vendégét a 3. emeleti teraszra, majd rámutat a folyóra:
- Hidat látod?
Jóska: - Milyen hidat !?
Béla fülig érõ vigyorral: - 100%."

<#levele>

kaloz174
Sportszerûség??? Nem! "utazási iroda"... 😞

Isthy
Sajnos könnyen lehet, hogy hiába lenne rengeteg feladat a klubnál az újabb csapatépítésben... Rakjunk ennek is keresztbe...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Semmi jóra nem számítok már. <#levele>
Fura dolog ez. Miközben örülök a gyõzelemnek, drukkolok a csajoknak, egyre a keserûség dolgozik a tudatalattimban. <#sir> És nem látom a megoldást. Viszont rémülten gondolok arra, hogy még ezt is lehet überelni. <#falbav><#szomoru1>

Isthy
Köszi, közben elolvastam én is délelõtt.

Nagyon remélem, hogy nem mi leszünk az áldozati bárányok... Pedig sajnos van esély, hogy így legyen, ismerve a "szuper" klubvezetésünket... 2 nap múlva kiderül...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Végre találtam egy rövidke beszámolót:

Kohász-Halas 080914

Remélem, Dettinek nem lett nagyobb baja a történtekbõl. Mindenesetre látszik, hogy a egy rutinos játékos mekkora tartást adhat egy csapatnak. Ezért is sajnálom a távozókat. Detti személye, a történtek után, hatványozottan fontos lett, ez máris érzékelhetõ.

Isthy
ETO-Fehérép 33-26 (15-14)

Gratulálok a Gyõrnek a gyõzelemhez!
A 2. félidõ elején nyerték meg a meccset, amikor a Fehérép 10 percig gólképtelennek bizonyult.
Nagyon örülök Eszti pazar visszatérésének! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy hallottam a tegnapi meccsen gyengébb játékkal sikerült nyertünk Halason, egy alacsony színvonalú meccsen. Sajnos már nincs HalasTV-m, pedig nagyon megnézném. Mindenesetre Melinek gratulálok, ismét jól teljesített. Egyre inkább úgy tûnik, kijár neki a válogatottság.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Régi szép idõk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ejnye! Hova gondolsz? Sajnos szinte biztos vagyok benne, hogy semelyik TV-n nem fogjuk látni õket.

Ha jól tudom azon a hétvégén a Fradi EHF meccsét fogják adni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most is mûködik, én rendszeresen szoktam olvasni.

Konkrétan, mit meséljek róla?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az MKSZ ismét köpönyeget fordított. Miért van az, hogy ezen abszolút nem csodálkozom?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos sztem nagyon kevés...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Dunaferr-Vasas: 46-27

Rossz volt látni, milyen gyenge a Vasas.

kaloz174

kaloz174

Megemlékezés. <#sir>

kaloz174

Rita - vendégként.

ezzel egyébként a legtöbb Fradista is egyetért, hogy van amikor be kell nyelni a rászámolást, bemutatást,demszkyzést, ennyi, ez normális. tényleg sajnálatos hogy van pár idióta.

kaloz174
A BL-meccseket közvetíti a TV, az odáig tiszta.
Vajon a selejtezõket is?
(Mert sajnos kicsit messzi kerültek tõlünk. Még ma is nehezen hiszem.)

Táncos ETO
Szerintem is.. <#wink><#eljen>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Sajnos, Karnik Szabinát mág nem láttam többet, mint pár percet, meccsenként, játszani.
Ha jól láttam, most sem volt ott az Emléktornán.
Herr Anita most tényleg bizonyíthat.

kaloz174
Miért gondolod, hogy gond? <#wink> Csak érdekesség, semmi más. <#wink> Most kapott újat, a cikkbõl ez derül ki.
Szerintem megérdemli, ha a véleményemre vagy kíváncsi.

Táncos ETO
Régóta Audija van Görbének, mi ezzel a gond?

Táncos ETO
Herr Anita, Karnik Szabina.

még az MKSZ infóban is szerepelt hírként...bár szerintem már elég régóta ezzel jár...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174

kaloz174
Elég érdekes oldal, mégha régebbi is. 😊

Talán mesélj róla, kérlek szépen!😊

kaloz174
Klubedzõ lesz...!

Ez azért engem meglepett, bár a személy maga nem, természetesen.

kaloz174
Egyetértünk a lényegben, igen. <#wink>
Csakhogy ennek mennyi a realitása?...<#schmoll2>

Isthy
Sajnos a jó eredmények már évek óta elfedik a gondokat és jól lehet velük takarózni... A változás mikéntjérõl az elõzõ hsz-ben már megfogalmaztam a véleményem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elsõ részben általad leírtak tökéletesen fedik az én véleményemet is. Sajnos mivel a klub vezetése maga a probléma oka már évek óta és õk a tulajdonosok is, a pozitív változás csak nélkülük mehetne végbe. Persze ezzel a Dunaferr NK meg is szünne. A jó megoldás az lehetne, ha az SE visszavenné a nõi csapatot, biztosítva a továbbélést, az mostani "társaság" meg mehetne a levesbe akár csõdeljárással is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bármennyire ellentmondásnak látszik, talán az lenne jobb most, ami látszólag a rosszabb.
Ha jönnek a viszonylag jó eredmények, akkor az elfedi a gondokat, amik pedig megvannak.
Most egy forradalmi változás lenne aktuális. Jelenleg az látszik megoldásnak a hosszú távú tervekhez. Volt már azonban 1 helyzet, ami a mostani állapotokat eredményezte, akkor az volt üdvözítõ. Sajnos, visszaütött, bár ehhez azért sok lelkiismeretlenség kellett, én most azt gondolom. Nem kellett volna így lennie.

Egy biztos: 2 csapatot sikerült rövid távon ellehetetleníteni. Ezt már semmi sem fogja helyrehozni. Az emberi sorsokkal együtt. <#szomoru1><#levele>

Ennek ellenére önmagában az Emléktorna nagyszerû élmény volt, köszönettel tartozom a csapatnak, a csapatoknak.

Duby
Néztem belõle valamennyit én is.
A maradék csonka társasággal kapcsolatban természetesen csak szépet és jót lehet írni. De soha nem azokkal volt és van jelenleg is probléma Újvárosban, akik a pályára lépnek. Azonban ezek a problémák várhatóan továbbra is jellemezni fogják a Dunaferrt, amíg egyáltalán lesz, mert ha ez így megy tovább, csupán rövid távról beszélünk.

A hétvégén láthattuk a várható felsõházi csapatokat. Szerintem az alapszakaszt - és persze a továbbiakat is - magabiztosan az ETO fogja nyerni, a hazai NB1 Gyõrben csak bemelegítés szint lesz. Az alapszakaszt szerintem másodikként a Debrecen, harmadikként a Dunaferr, negyedikként a Fradi fogja zárni. A Fehérvár szerintem kiszorul.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

követtem, már amelyiket tudtam, és bizakodó vagyok! 😊

nagyjából nekem is ez a véleményem, a pályán történtekrõl.

a pályán kívüliekhez 1 gondolat, azt hiszem most kellene meglépni azt, hogy bármilyen vendégszektori rendbontás esetén kiüríteni az egész vendégszektort. Elõbb vagy utóbb talán hat azokra, akik balhéznak, és ha érdekli õket a meccs, vagy azok akik miattuk szívnak "ártatlanul" csak ráismernek a most még "ismeretlen" néhány(?) rendbontóra. Komolyabb ruházat átvizsgálás is kellene -megtanulhatnák végre a rendezõk hogy melyek azok a csoportok, amelyek fokozottan veszélyt jelentenek. (bár ha a dobot elveszik tõlük, félõ hogy a csarnok székei következnek...)
Hazai pályát azért nem említem, mert ott saját maguknak okoznak kárt, az legyen az õ dolguk -de nyilván ott is változtatásokra lenne szükség.

egyébként meg van egy youtube-os videó, ott tisztán látszik, h. a TVtársaság kamerája veszi a balhét, szóval az alapján kétlem, hogy ne lehetne beazonosítani a dobálót, aztán mehet ellene a eljárás.

(aztán persze felébredtem, és megint nem történt semmi, megy a mosdatás...)

Isthy
Gratulálok a Lokinak a gyõzelemhez!

Az elsõ félidõben a Fradi jobban játszott és megérdemelten vezetett. A 2. félidõ elejét nagyon elrontották és a lendületbe jövõ Lokit már nem tudták megállítani. Ebben az idõszakban a Lokinak szinte minden bejött és nagyon jól játszottak a kissé szétesett Fradi ellen. Egyértelmûen kiütközött, hogy a Fradi a keretébõl adódóan nem tudta tartani a lépést, hiszen a sok fiatal egyelõre még nem használható megfelelõen ezen a szinten. Zizinek viszont maximális gratuláció jár, a hátán vitte a csapatát. Fanni is viszonylag jól mutatkozott be, persze a kihagyás azért látszott rajta. Vissza kell nyernie a formáját minden értelemben <#wink> A Lokinak úgy tûnik sikerült jól igazolni és ez most kamatozik is majd, mert jó a keretük és tudnak érdemi cseréket is végrehajtani a meccsek folyamán. A dobogó mindenképpen kinéz nekik, ha ezzel jól fognak élni.
A Fradi új edzõjének nyilatkozata nagyon rokonszenves volt nekem a meccs végén. Példaértékû realitással és jó hozzáállással nyilatkozott.

Sajnos néhány barom megint belerondított a meccsbe... Nem tudom máshogy nevezni azokat az egyéneket, akik dobot hajítanak a pályára, utána pedig lángoló fáklyát(petárdát?), majdnem eltalálva saját fiatal kapusukat... El kellene valahogy takarítani az illetékeseknek ezt a néhány felforgatót a kézicsarnokokból, mert egyre durvább dolgokat engednek meg maguknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Remélem, kapok majd beszámolót is, elsõ kézbõl. <#wink>

Isthy
Kijár nekik is a gratuláció! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Aranyérmes magyar hölgyek - V. Masters Kézilabda Európa-bajnokság

Nõk +33
A Budapesti Angyalok – a tavalyi ezüstérem után – aranyérmet szereztek az V. Masters Kézilabda EB-n, miután a döntõben négy góllal legyõzték a dán Fredriksbergs IF csapatát.

Döntõ: Budapesti Angyalok – Fredriksbergs IF (dán): 18:14

Európa-bajnok: Budapesti Angyalok

2. Fredriksbergs IF (dán)

3. ERAA (litván)

5. Hort SE

7. Gyõr

Nõk +43

Megvédte európa-bajnoki címét a Lesz Vigasz csapata. A döntõben nagy fölénnyel, tíz góllal bizonyult jobbnak a dán Gladsaxe gárdájánál.

Döntõ: Lesz Vigasz – Gladsaxe/HG (dán): 19:9
Európa-bajnok: Lesz Vigasz

2. Gladsaxe/HG (dán)

3. ETO XXL"

Grat! <#worship>

Isthy
A hétvégén családi eü-i okok miatt távol kellett lennem, így nem láthattam semmilyen módon a meccseket. De ahogy olvasom jól teljesített a megfiatalodott csapat, gratulálok nekik! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Saját csapatom szempontjait nézve utólag is fájdalmas és érthetetlen a minõségi játékosok nagy számú eltávolítása.
Tudom az okot, nem volt pénz a fizetésükre. Most, jelen helyzetben. De hol vannak azok a források, amiket éveken keresztül megkapott a csapat, 2005-tõl?
Most, hogy több felé nem jó a helyzet, hallani, hogy a többi csapat mennyibõl gazdálkodik. Ennek fényében különösen érthetlen az egész.

Mindegyik játékos távozása nagy veszteség. Emberileg különösen. Meggyõzõdésem, hogy több egyéb ok mellett a csapat körül kialakult helyzet is oka az alacsony nézõszámnak.
De ami már egyértelmûnek látszik, az az, hogy Mörtel Reni elengedése különösen teljesen értelmetlen. Egy vérbeli átlövõnk lenne, de õ sem nyújtja azt, amire szüksége lenne a csapatnak.
Kényszermegoldásokra lesz szükség. Ha viccesen fognám fel, mondhatnám, hogy kiismerhetetlen, kreatív játékra számíthatnak tõlünk ebben a szezonban az ellenfele. Mivel csak így lehet majd valamennyire kompenzálni az átlövõ-nélküli állapotot.

kaloz174
Amint látom, még talán neten sem követtétek a meccseket, nemhogy a helyszínen, ahol egyébként is kevesen voltak, de nagyságrendekkel többen, mint Gyõrben.

Akkor tehát: MEGVERTÜK A ROMÁNOKAT, MEGVERTÜK A ROMÁNOKAT! <#eljen><#taps><#eljen> Sõt, az oroszokat is, akiknél még mindig nem játszottak a válogatott csapattagok.

Grat. az ETO-nak a tornagyõzelemhez!
Náluk lehetõségként, nálunk kényszerbõl sok fiatal szerepelt, általában nem keltettek rossz benyomást, mondhatni: ügyesek voltak. Természetesen kell még a rutin, de most nem éreztem úgy, hogy jelentõsen a színvonal rovására ment volna a szerepeltetésük.

A magyar csapatok küzül a Gyõr elég lassan pörgött fel, a Dunaferrnek ezzel szemben inkább az és az lesz a gondja, hogy a sorozatterhelést hogyan fogják bírni.
A Lada szerintem szemre egészen tetszetõs, gyors kézit játszik, egy egészen jó kapussal. Biztosan sokat dob majd a teljesítményükön, ha teljes lesz a csapat. Számolni kell velük.
A románoknak még sokat kell dolgozni, hogy a sztárokhoz méltó eredmények kijöjjenek a csapatukból, remélem, nem magyar csapat ellen jön ez nekik össze.
Gabica és Rita - utóbbi némi kommunikációs gondját leszámítva - jól beilleszkedett. (Rita a könnyeivel küzködve, meghatódva hallgatta, amikor éljenzést kapott a B-középtõl. Megható, de rossz érzés volt számomra, mint ahogy a többi kényszerbõl távozó hiánya is.) Bese térde sérült, nem tudtam meg, mi a gondja, Frank dr. szerint már sérülten érkezett.

Baba (Balogh B.) ráesett a vállára, de értesüléseim szerint nincs komoly gond. Remélem, így van, jobbulást neki.

Láttam a meccseken ismerõs fotósokat!😊
Remélem, láthatjuk az alkotásokat mielõbb. <#wink>