Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom SZT örömmel veszi ezt az eredményt <#wink>#wink><#integet2>#integet2>
A félidõben: FCK-Nis 20-8
Nem tûnik acélosnak a holnapi ellenfelünk...
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Az eredmény arra mutat, hogy nem adtuk olcsón a bõrünket - legalább.
A döntetlen állás miatt kicsit reménykedtem, de tartottam tõle, hogy nem fogjuk ennyien bírni végig.
Ennek ellenére: Hajrá csajok, továbbra is!
(Na és különben is: mától semmi siránkozás.😊)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
3 szomszéd rendezi a következõ VB-t és EB-ket.
2009. Horvátország VB
2010. Ausztria EB
2012. Szerbia EB
Hajrá Magyar Kézilabda!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintük nekünk férfi VB kell, ahol már eleve esélytelenek vagyunk a spanyolok és a svédek ellenében. Arról nem is beszélve, hogy ugye most a VB ebben a régióban lesz Horvátországban, tehát tuti, hogy nem ide hoznák.
DUNAFERR FOREVER!!!
Hogy mit játszunk annakidején a vásárhelyi "kihelyezett tagozat-"tal - majd, meglátjuk. Én mindenesetre szurkolok. Mást nem tehetek.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Kicsit meglepõnek tûnik az eredmény, de a látottak alapján teljesen jogos. Ez nem a Fradi napja volt, sima hazai siker született, több volt Dunaferr játékossal a pályán.
DUNAFERR FOREVER!!!
"Totógyilkos" meccs volt. Biztos Vásárhelyi gyõzelemmel. Grat. nekik.
Micsoda kép Dettirõl<#circling>#circling>
Nézzünk meccset akkor: Hajrá csajok!😊
Detti a gyógytorna vezetõ <#wink>#wink>
Ha megcsípnénk a 2. helyet, én elégedett lennék.
DUNAFERR FOREVER!!!
A gyõzelemhez én is gratulálok a Fehérépnek, de szerintem egy gyenge meccs volt a mai. Remélem, a Fehérép nem csak ellenünk tud csúcsformában kézizni, hanem legalább a nk.meccseken is.
Külön figyeltem Sopi játékát, sajnos ma éppen nem ment neki. Annál inkább Anginak. <#taps>#taps>
Gratulálok a Esztiéknek a gyõzelemhez! Remélem ma már teljesen felgyógyulva tudta érdemben segíteni a csapatát.
Más: a 16-os Világ Kupa kerettel csapatvezetõként ki utazik ki Aarhusba? Hajdú János... Hihetetlen... Komolyan mondom besz*rok... Mit keres õ a nõkkel Dániában, mikor a fiúkkal kéne foglalkoznia, leginkább a közelgõ selejtezõ okán? Újabb jellemzõ MKSZ-es megoldás...
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért szerintem, különösen itt az elsõ idõszakban, jól jön majd az, hogy legalább a kispadon ott lesz még Detti.
Ez egy tanulóév mindenképpen a csapatnak, egy kitûnõ tanárral. Holnap indulnak tanulmányútra, Dániába. Nem is lenne ez olyan rossz dolog, ha nem úgy hívnák, hogy BL-selejtezõ. <#csodalk>#csodalk> Remélem azonban, hogy a csajok úgy fogják fel, hogy nincs mit veszíteni.
Amikor Temes Berni eljött a Lokitól, még attól tartott, hogy kevés játéklehetõsége adódik esetleg. Ez lett belõle.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
sorry
Jó egészséget Dettiéknek és várjuk nagyon vissza!!!
Na most aztán lehet átvenni a karmesteri pálcát...talán Tilinger és Meli megoldják...de nagyon hiányzik majd a 2-es számmal játszó ferling Bernadett!!!
on
DETTI 😄 , gratulálok és jó egészséget és boldogságos áldott állapotot kívánok!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sajnos a sakkozásból vett hasonlatod talán nem is tudod milyen helytálló... Vannak akik folyamatosan gondoskodnak róla, hogy egyre mélyebbre kerüljön a klub...
Jó lenne ha az általam remélt és nem is olyan régen ide is leírt dolog mihamarabb meg fog történni és lesz fény az alagút végén.
DUNAFERR FOREVER!!!
Másrészt: sakk, ...matt. <#szomoru1>#szomoru1>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Igen, lesz min javítani a Gyõrnek a BL-re, de még van idejük.
DUNAFERR FOREVER!!!
Kicsit guruló ünneplõ-utazó voltam a hétvégén mindenfelé, így most nem maradt idõm követni az eseményeket... De szerencsére a csajok jól tették a dolgukat és ez a lényeg.
HAJRÁ KOHÁSZ!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Grat. az ETO-nak, de a védekezésük nekik sem a legacélosabb. A BL-re feltétlenül javítani kellene ezen, úgy gondolom.
Békéscsaba-Dunaferr: 23-24. <#eljen>#eljen><#mf1>#mf1>
Sanela jól védett, hetest is fogott. Volt már 18-26 is, de a Csaba jól hajrázott.
Ez egy fontos gyõzelem volt, azt gondolom. <#wink>#wink> Grat. a csajoknak!<#worship>#worship>
+ Imre Vili nyilatkozata (válogatott).
Kell még pár ilyen "igazi" találkozó, hogy újra Csapat legyen a csapat.
Nem volt azért rossz, kimondottan voltak biztató dolgok. Még az tûnt fel, a védekezésen kívül is, hogy mennyire nem használtuk a széleket.
Rácz Mariann dícsérte Gin klasszisát rendesen. Ebben nem is vitázom vele, de az sem volt hátrány számára, hogy igencsak jól ismerte az ellenfelet. <#awink>#awink>
Annak ellenére, hogy Ágai megjósolta, Konkoly nem mert sort cserélni. Látva, hogy a Kohász nem adta fel, a második félidõben kimondottan jobbak voltunk, indokolt is volt. Ez azért kicsit jobb érzést ad, mert nem a Gyõr fakótól kaptunk ki, bár gyõzelmükhöz nem fért kétség.
Örülök, hogy a közönség tiszességesen megtapsolta a csajokat, értékelve az igyekezetüket. Úgy tapasztaltam, ez (ez is)fontos nekik.
Bár nem biztos, mert Andorka esetében is azt gondoltam, naív módon, hogy legalább nem leszünk hátrányban, ami a bíráskodást illet. <#boxer>#boxer>
Kapusok: Herr Orsolya, Pastrovics Melinda
Mezõnyjátékosok: Kovacsicz Mónika, Bódi Bernadett, Hornyák Ágnes, Herr Anita, Görbicz Anita, Szucsánszki Zita, Tomori Zsuzsa, Szûcs Gabriella, Mörtel Renáta, Vérten Orsolya, Vincze Melinda, Szabó Valéria, Mayer Szabina, Balogh Barbara.
A BL távoli álom, de becsületesen küzdve le kell tudni a meccseket. Az EHF-ben pedig jó lenne legalább 1-2 kört menni, hogy legyen nemzetközi sikerélmény is.
HAJRÁ DUNAFERR!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy dologban bízom csak...
Lala nagyságrendekkel jobb volt, mint a Fehérép ellen, de nyilván ez is nagyon kevés.
Tilinger pontosan azért dícsérhetõ, mert bátor volt. Ha a 2 játékos tulajdonságait összegyúrhatnánk, talán könnyebb helyzetben lennénk.
Bernivel kapcsolatban az az érzésem, hogy mióta hazajött Detti, igazából még nem alakult ki az ebben a helyzetben ideális csapatszerkezet, valahogy még nem találja a helyét. Remélem, mindezt Imre Vili megoldja, hosszabb távon legalább.
Nem értem Ivett kevés játéklehetõségét. Szerintem ha nincs pályán, nem is jöhet formába. Márpedig jelenleg nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy a kispadon üljön egy ilyen rutinos játékos.
A csapat minden tartalékára szükség lesz, hogy ezt a bajnokságot + egyéb meccseket végigcsináljuk. (kösz csv.!)
A tegnapi nap pozitívumai:
Úgy kezdõdött, hogy Lala lõtte az elsõ gólt, igazi átlövésbõl.
A csapat nem adta fel. A második félidõben már idõnként játszottak is, nem csak görcsöltek.
A végén a közönség értékelte a csapat igyekezetét, nem fordítottak hátat a csajoknak.
Sok munka van még...De talán már végre elkezdõdött az igazi felkészülés.
(Remélem, hogy Eszitõl pl.egybõl ellessük, hogyan kell azt a védekezést megszervezni végre.)
már elõre félek a csaba elleni meccsünktõl :S
sajnos nincs átlövõnk, Detti egyedül nem tudja a Mátéfi féle védekezést megbontani, Temes meg visszaesett, Laluska továbbra is gyenge támadásban, már a második félidõben voltak jó megmozdulásai.
Tilinger is egészen elfogadható volt...de ez kevés lesz 😞((
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Kohász elleni gyõzelem egyik fontos tényezõje volt, hogy az õ személyében volt vezére a Fehérépnek. Most látszik, mennyit is jelentett.
Úgy tûnik Mátéfi Eszti igencsak jó munkát végez Békésccsabán, fõleg a védekezésük tûnik nagyon jónak. Volt kitõl tanulnia nálunk <#wink>#wink>
Remélem ez majd a válogatottnál is kamatozni fog valamennyire.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az eredmény önmagában nézve nem rossz, lehetett volna sokkal rosszabb is. Szerencsére az ETO nem nagyon erõltette és a csajok is küzdöttek. A védekezésünkrõl most is ugyanazt lehet elmondani, mint szombaton, annyi eltéréssel, hogy most Sanela jobb volt. Támadásban is hasonló volt a felállás, de ma talán még több labdát is adtunk el elöl, amibõl leindítottak minket, könnyû gólokat szerezve, fõleg az elsõ félidõben. Rengeteg munka vár még a csapatra és nagyon nehéz meccseknek nézünk elébe szinte minden alkalommal, ahol kicsit is komolyabb ellenfél jön szembe. Dettinek külön is gratulálok a teljesítményéhez, borzasztó lesz nélküle tavasszal. Azt hiszem nem leszünk a felsõházi rájátszásban, az 5-8. helyért fogunk harcolni a bajnokság végén. Ez tûnik most a realitásnak, ide vezetett a klubvezetés "áldásos" tevékenysége.
Sok erõt és kitartást kívánok a csapat tagjainak!
HAJRÁ KOHÁSZ!!!
DUNAFERR FOREVER!!!