Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Megvan a Vasas elsõ gyõzelme: Vasas-PEAC 32-31 (18-15)

Gondolom SZT örömmel veszi ezt az eredményt <#wink><#integet2>

A félidõben: FCK-Nis 20-8

Nem tûnik acélosnak a holnapi ellenfelünk...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Azért arra kíváncsi leszek, ki és milyen arányban dobta a gólokat? (Most, hogy Detti sem játszott már.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Vagy talán az ellenfél többet tudott cserélni.
Az eredmény arra mutat, hogy nem adtuk olcsón a bõrünket - legalább.
A döntetlen állás miatt kicsit reménykedtem, de tartottam tõle, hogy nem fogjuk ennyien bírni végig.

Ennek ellenére: Hajrá csajok, továbbra is!

(Na és különben is: mától semmi siránkozás.😊)

Isthy
Sajnos kikaptunk 36-31-re a Motortól. A védekezésünk sajnos úgy tûnik ismét gyenge volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Errõl beszélek én is, hogy ebbe régióba mostanában semmit nem fognak hozni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én biztosra veszem, hogy nem kapjuk meg a 2011.-es férfi VB-t.
3 szomszéd rendezi a következõ VB-t és EB-ket.
2009. Horvátország VB
2010. Ausztria EB
2012. Szerbia EB

Hajrá Magyar Kézilabda!

Isthy
Sok sikert Gyulának!

A félidõben: Dunaferr-Motor 17-17

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az év végi macedóniai EB-vel gondok vannak, az EHF elégedetlen. Ha netán elvennék tõlük, nem ártana már most jelezni nekik a rendezési szándékunkat. Persze ez az MKSZ sajnos ilyenre alkalmatlan...
Szerintük nekünk férfi VB kell, ahol már eleve esélytelenek vagyunk a spanyolok és a svédek ellenében. Arról nem is beszélve, hogy ugye most a VB ebben a régióban lesz Horvátországban, tehát tuti, hogy nem ide hoznák.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Dániáról nekem is ez a véleményem. Valamint az, hogy "tanulmányút". Ez az év ilyen lesz. Így nem is érdekel igazából, mi lesz a túra eredménye.

Hogy mit játszunk annakidején a vásárhelyi "kihelyezett tagozat-"tal - majd, meglátjuk. Én mindenesetre szurkolok. Mást nem tehetek.

Duby
Szvsz Dániában max harmadik hely, és nagy eséllyel mi is így járunk Vásárhelyen...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Gratulálok én is a Vásárhelynek a gyõzelemhez!

Kicsit meglepõnek tûnik az eredmény, de a látottak alapján teljesen jogos. Ez nem a Fradi napja volt, sima hazai siker született, több volt Dunaferr játékossal a pályán.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Vásárhely-FTC: 37-29 (18-2-13)!

"Totógyilkos" meccs volt. Biztos Vásárhelyi gyõzelemmel. Grat. nekik.

kaloz174
Megelõztél. <#wink>
Micsoda kép Dettirõl<#circling>

Nézzünk meccset akkor: Hajrá csajok!😊

Isthy
BL elõzetes

Detti a gyógytorna vezetõ <#wink>

Ha megcsípnénk a 2. helyet, én elégedett lennék.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Hajdú, a nélkülözhetetlen ember. <#eplus2><#levele> Biztos szeretné elkísérni kedvencét. <#nevetes1>

A gyõzelemhez én is gratulálok a Fehérépnek, de szerintem egy gyenge meccs volt a mai. Remélem, a Fehérép nem csak ellenünk tud csúcsformában kézizni, hanem legalább a nk.meccseken is.
Külön figyeltem Sopi játékát, sajnos ma éppen nem ment neki. Annál inkább Anginak. <#taps>

Isthy
Fehérép-Nyíradony 32-28 (19-15)

Gratulálok a Esztiéknek a gyõzelemhez! Remélem ma már teljesen felgyógyulva tudta érdemben segíteni a csapatát.

Más: a 16-os Világ Kupa kerettel csapatvezetõként ki utazik ki Aarhusba? Hajdú János... Hihetetlen... Komolyan mondom besz*rok... Mit keres õ a nõkkel Dániában, mikor a fiúkkal kéne foglalkoznia, leginkább a közelgõ selejtezõ okán? Újabb jellemzõ MKSZ-es megoldás...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem is kicsivel!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Lehet 3 irányítóst próbálgatni nálunk is. <#wink>
Azért szerintem, különösen itt az elsõ idõszakban, jól jön majd az, hogy legalább a kispadon ott lesz még Detti.

Ez egy tanulóév mindenképpen a csapatnak, egy kitûnõ tanárral. Holnap indulnak tanulmányútra, Dániába. Nem is lenne ez olyan rossz dolog, ha nem úgy hívnák, hogy BL-selejtezõ. <#csodalk> Remélem azonban, hogy a csajok úgy fogják fel, hogy nincs mit veszíteni.

Amikor Temes Berni eljött a Lokitól, még attól tartott, hogy kevés játéklehetõsége adódik esetleg. Ez lett belõle.

Duby
Ennél csak jobb lehetne.

Isthy
Remélem az a gondolatom is bejön, amire utaltam és lehetnénk újra Dunaferr SE...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Még lehet Temes Berni is beugrik irányítónak melléjük. Persze Detti hiánya nagyon meg fog látszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem volt gond, mert a mobilomon neten keresztül tudtam figyelni a fan club fórumában az eredményt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Gratulálok Dettiéknek és jó egészséget kívánok nekik! Isthy, hogy neked minden ilyen gondolatod bejön, te valamit nagyon tudsz!
természetesen Ferling
sorry
Én is csatlakozom a gratulálók sorához!
Jó egészséget Dettiéknek és várjuk nagyon vissza!!!

Na most aztán lehet átvenni a karmesteri pálcát...talán Tilinger és Meli megoldják...de nagyon hiányzik majd a 2-es számmal játszó ferling Bernadett!!!
bocsi Isthy, de nem voltam gépközelben, remélem volt aki eredményt írta Szávayról!

on

DETTI 😄 , gratulálok és jó egészséget és boldogságos áldott állapotot kívánok!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Gratulálok én is Dettiéknek! Jó egészséget kívánok nekik! Milyen gyorsan "bejött" amit 9 nappal ezelõtt írtam.

Sajnos a sakkozásból vett hasonlatod talán nem is tudod milyen helytálló... Vannak akik folyamatosan gondoskodnak róla, hogy egyre mélyebbre kerüljön a klub...
Jó lenne ha az általam remélt és nem is olyan régen ide is leírt dolog mihamarabb meg fog történni és lesz fény az alagút végén.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Ami a fõ: maximális jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok, és örülök Dettinek. <#taps>

Másrészt: sakk, ...matt. <#szomoru1>

kaloz174
Szívbõl gratulálok! <#eljen><#wink>

Grave Digger

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Isthy
Úgy tûnik a Fradi meccsei mindig ilyen gólzáporosak és nem sok idõ jut a védekezésre a meccseiken egyik csapatnak sem.

Igen, lesz min javítani a Gyõrnek a BL-re, de még van idejük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok én is a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

Kicsit guruló ünneplõ-utazó voltam a hétvégén mindenfelé, így most nem maradt idõm követni az eseményeket... De szerencsére a csajok jól tették a dolgukat és ez a lényeg.

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
"A címvédõ Gyõri Audi ETO gólzáropos mérkõzésen 45-37-es gyõzelmet aratott a vendég Budapest Bank-FTC ellen a nõi kézilabda NB I vasárnapi mérkõzésén."

Grat. az ETO-nak, de a védekezésük nekik sem a legacélosabb. A BL-re feltétlenül javítani kellene ezen, úgy gondolom.

kaloz174
A részeredmény nem pontos, csak szerettem volna, hogy úgy legyen, de majd csak lesz beszámoló - egyszer.😊

kaloz174
Nagy küzdemelben a Kohász gyõzni tudott Békéscsabán, ami jelenleg egy nagyon szép eredmény, úgy gondolom.

Békéscsaba-Dunaferr: 23-24. <#eljen><#mf1>

Sanela jól védett, hetest is fogott. Volt már 18-26 is, de a Csaba jól hajrázott.

Ez egy fontos gyõzelem volt, azt gondolom. <#wink> Grat. a csajoknak!<#worship>

kaloz174
Meccs utáni videók kerültek fel a Kohász-oldalra, ha valakit érdekel.
+ Imre Vili nyilatkozata (válogatott).

Táncos ETO
Ismerõs Arcok most az Echo TV-n!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Megnéztem a meccset újra, felvételrõl a TV-ben.
Kell még pár ilyen "igazi" találkozó, hogy újra Csapat legyen a csapat.
Nem volt azért rossz, kimondottan voltak biztató dolgok. Még az tûnt fel, a védekezésen kívül is, hogy mennyire nem használtuk a széleket.

Rácz Mariann dícsérte Gin klasszisát rendesen. Ebben nem is vitázom vele, de az sem volt hátrány számára, hogy igencsak jól ismerte az ellenfelet. <#awink>
Annak ellenére, hogy Ágai megjósolta, Konkoly nem mert sort cserélni. Látva, hogy a Kohász nem adta fel, a második félidõben kimondottan jobbak voltunk, indokolt is volt. Ez azért kicsit jobb érzést ad, mert nem a Gyõr fakótól kaptunk ki, bár gyõzelmükhöz nem fért kétség.

Örülök, hogy a közönség tiszességesen megtapsolta a csajokat, értékelve az igyekezetüket. Úgy tapasztaltam, ez (ez is)fontos nekik.

kaloz174
+i😊

kaloz174
Strandkéziben jó lesz az érdekérvényesítõ képességünk. <#nyes>
Bár nem biztos, mert Andorka esetében is azt gondoltam, naív módon, hogy legalább nem leszünk hátrányban, ami a bíráskodást illet. <#boxer>

EHF: ismét nevetséges, fõleg a két Magyar! Még, hogy "nagyszerû sportdiplomáciai siker" röhögnöm kell!!
Világkupa utazó kerete:

Kapusok: Herr Orsolya, Pastrovics Melinda
Mezõnyjátékosok: Kovacsicz Mónika, Bódi Bernadett, Hornyák Ágnes, Herr Anita, Görbicz Anita, Szucsánszki Zita, Tomori Zsuzsa, Szûcs Gabriella, Mörtel Renáta, Vérten Orsolya, Vincze Melinda, Szabó Valéria, Mayer Szabina, Balogh Barbara.
Isthy
Bizony benne van, de bármi megtörténhet és most nekünk is kijöhet jól a lépés. Dolgozni kell ezerrel és idõvel meglesz az eredménye is és össze fog érni a csapat. Most lejjebb kell venni az igényeket és ennek megfelelõen szemlélni az eseményeket. Remélem az õszi idény végére már látható lesz valami fejlõdés, amire lehet majd alapozni a tavaszra.
A BL távoli álom, de becsületesen küzdve le kell tudni a meccseket. Az EHF-ben pedig jó lenne legalább 1-2 kört menni, hogy legyen nemzetközi sikerélmény is.

HAJRÁ DUNAFERR!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Benne van a pakliban a csabai vereség, simán. Tavaly is csak 1 góllal nyertünk ott szezon elején, egy sokkal jobb játékosállományú csapattal.
Egy dologban bízom csak...

Lala nagyságrendekkel jobb volt, mint a Fehérép ellen, de nyilván ez is nagyon kevés.
Tilinger pontosan azért dícsérhetõ, mert bátor volt. Ha a 2 játékos tulajdonságait összegyúrhatnánk, talán könnyebb helyzetben lennénk.
Bernivel kapcsolatban az az érzésem, hogy mióta hazajött Detti, igazából még nem alakult ki az ebben a helyzetben ideális csapatszerkezet, valahogy még nem találja a helyét. Remélem, mindezt Imre Vili megoldja, hosszabb távon legalább.
Nem értem Ivett kevés játéklehetõségét. Szerintem ha nincs pályán, nem is jöhet formába. Márpedig jelenleg nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy a kispadon üljön egy ilyen rutinos játékos.
A csapat minden tartalékára szükség lesz, hogy ezt a bajnokságot + egyéb meccseket végigcsináljuk. (kösz csv.!)

A tegnapi nap pozitívumai:
Úgy kezdõdött, hogy Lala lõtte az elsõ gólt, igazi átlövésbõl.
A csapat nem adta fel. A második félidõben már idõnként játszottak is, nem csak görcsöltek.
A végén a közönség értékelte a csapat igyekezetét, nem fordítottak hátat a csajoknak.
Sok munka van még...De talán már végre elkezdõdött az igazi felkészülés.
(Remélem, hogy Eszitõl pl.egybõl ellessük, hogyan kell azt a védekezést megszervezni végre.)

nem voltam meccsen, amúgy odamentem volna 😉

már elõre félek a csaba elleni meccsünktõl :S

sajnos nincs átlövõnk, Detti egyedül nem tudja a Mátéfi féle védekezést megbontani, Temes meg visszaesett, Laluska továbbra is gyenge támadásban, már a második félidõben voltak jó megmozdulásai.
Tilinger is egészen elfogadható volt...de ez kevés lesz 😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Siti Eszti nem játszott.
A Kohász elleni gyõzelem egyik fontos tényezõje volt, hogy az õ személyében volt vezére a Fehérépnek. Most látszik, mennyit is jelentett.

Isthy
Fehérép-Békéscsaba 20-27!!!

Úgy tûnik Mátéfi Eszti igencsak jó munkát végez Békésccsabán, fõleg a védekezésük tûnik nagyon jónak. Volt kitõl tanulnia nálunk <#wink>
Remélem ez majd a válogatottnál is kamatozni fog valamennyire.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dferr-Gyõr 31-36 (13-21)

Az eredmény önmagában nézve nem rossz, lehetett volna sokkal rosszabb is. Szerencsére az ETO nem nagyon erõltette és a csajok is küzdöttek. A védekezésünkrõl most is ugyanazt lehet elmondani, mint szombaton, annyi eltéréssel, hogy most Sanela jobb volt. Támadásban is hasonló volt a felállás, de ma talán még több labdát is adtunk el elöl, amibõl leindítottak minket, könnyû gólokat szerezve, fõleg az elsõ félidõben. Rengeteg munka vár még a csapatra és nagyon nehéz meccseknek nézünk elébe szinte minden alkalommal, ahol kicsit is komolyabb ellenfél jön szembe. Dettinek külön is gratulálok a teljesítményéhez, borzasztó lesz nélküle tavasszal. Azt hiszem nem leszünk a felsõházi rájátszásban, az 5-8. helyért fogunk harcolni a bajnokság végén. Ez tûnik most a realitásnak, ide vezetett a klubvezetés "áldásos" tevékenysége.

Sok erõt és kitartást kívánok a csapat tagjainak!

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

😄 nem konkretizáltuk, szóval bármelyikre vonatkozik, amikor õ lesz az edzõ, többet fog cserélni 😄DDD