Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyíradony-Dunaferr 14-15 a félidõben <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
remélem mi nyerünk, nagyon szeretném, több okból is! 😉)
ha valaki tud részeredményt, írja be, lécci!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
a Hírlap írása
Hajrá Csajok! Hajrá Imre Vili!
ps: Könnyen lehet, hogy van egy "ms" szócsõ is. <#boxer>#boxer>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Látom az egyik "mr. szócsõ" nálad is népszerû <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
erre handball.hu-n a kedvenc vezetõségünk kedvenc szócsöve, aki tisztában van fillérre pontosan pl. Piga exfizetésével, benyögi, hogy már 3-4 éve itt játszik... 😄D
azt azért csak nem gondolhatom, hogy Vili sincs tisztában Tilinger ideérkezésével -holott még "szövetségi" ügy is volt belõle 😄
(csak azért írom, mert annó mikor a gyõriek emlegették, hogy mennyi gyõri nevelés van a Dunaferrben elõszeretettel dobálóztak, Borbás, Lovi meg Piga, stb. nevével, akik már eléggé "éretten" kerültek hozzájuk, a lényeg a lényeg, ne csináljunk mi is úgy, hogy kikiálltunk valakit saját nevelésnek, miközben egy másik klub nevelése...)
legyen elég nekünk az hogy itt válik nagy játékossá, válogatottá 😉))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Vili nagyon finoman fogalmazott... Nem csodálom, hogy ilyet érzel ki belõle... Én még ennyire "rózsásan" sem látom a közeljövõt... Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a téli szünetre fog-e történni valami. Mert a jelen helyzetben nem ártana, ha történne... Szeretnék nosztalgiázni és visszautazni az idõben, ha máshogy nem is, de nomen est omen szintjén legalább... Akkor látnék én is valami normálisabb jövõt a csapat számára.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nálam, ahogyan korábban már írtam a 4-6. hely elérése az elvárás. Nagyon örülnék neki, ha ebbõl a 4. hely bejönne, sztem az a maximum ami ebbõl a csapatból kihozható.
Sztem játszhat, mint ahogy Ivett is játszott a Lokiban ellenünk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Merthogy mitõl lenne most pénz játékosra, igazi húzóemberre, ha eddig nem volt? <#nemtudom>#nemtudom>
Hajrá Dunaferr!
Olvastam Imre Vilmos nyilatkozatát, remélem csak újságírói "ferdítés" a Tilingerrel kapcsolatos gondolatok egyrésze...
Én az edzõnkkel ellentében nem 5-6. helyre várom a csajoka,t márcsak azért sem, mert pl. a Fradinak semmivel nem jobb a kerete, a Csabával szemben meg annyi "elõnyünk" még van, hogy nyertünk náluk, igaz még Dettivel, de szerintem otthon gyõzhetünk ellenük!
Ami viszont meglepett, hogy egy fogadási oldal a holnapi nyíradony elleni meccsünkre, 2,65-ös oddsot ad Dunaferr gyõzelem esetén, azért ennyire nem jó a Nyíradony...
Sopronyi játszhat ellenünk?
Mindig ki tudnak hozni a sodromból.<#falbav>#falbav>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Pl egyik napi riportból tudtam meg hogy a nöi kapitány már férfi kapitány Mocsai helyett stb.
De majd utolérem magam információkban.
Addig is olvaslak benneteket
Ha valakit érdekel itt megnézheti merre jártam, itt irom képekkel a beszámolómat
klikk
Akit csak a képek érdekelnek megtalálja az itteni utazás topicban.
Nagyon érzõdött a csajokon a fáradtság. Bernin már a meccs elõtt látszott, hogy valami nem kerek. Mint Tamás írta, sajnos, betegen vállalta a meccset. Köszönet neki ezért, de teljesítményén ez meglátszott. (Jobbulást neki!)
Örömteli viszont Tilinger jó játéka, valamint az is, hogy Lalának leesett a tantusz, és átlövõként viselkedett. <#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
Félidõben: Dferr-Loki 15-18
A félidõ második felétõl láttam csak, de ahogy látom megint nincs szinte semmi védekezésünk. Mintha kicsit lassúak lennénk és nem ismerjük fel a lehetõségeket sem támadásban. Attól félek a dániai BL kiruccanás fáradtsága kijön a második félidõ végére és simán nyer a Loki.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt meg végképp nem értem, vajon miért haragszik ránk a házigazdánk? <#vigyor2>#vigyor2>
Egy ilyen riportot szívesen olvasnék az NK vezetõivel is. <#csodalk>#csodalk>
Békéscsaba-ETO 23-33 (12-19)
Kb. 20 percig tartotta a lépést a Békéscsaba (9-10), a félidõre azután meglépett az ETO. A másodikban végig tartották a sima 7-8 gólos elõnyt és a végére még rá is tettek egy kicsit.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mse!
Az év végi kézigála nálatok lesz az új arénátokban. Gyorsan belakja a bohóckodás...
Kíváncsi leszek ma, hogy szerepel a Csaba az ETO ellen. Elvileg sima 2-es, de lehet, hogy szorosabb lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk sztem az ETO csoportjának harmadikja is komoly döntõesélyes.
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Group A
1. Zvezda Zvenigorod (Rus)
2. Györi AUDI ETO KC (Hun)
3. Kometal Gjorèe Petrov (Mkd)
4. Ikast-Brande EH (Den)
Group B
1. Hypo Niederösterreich (Aus)
2. Orsan Elda Prestigio (Sp)
3. Buducnost T-Mobile (Mtg)
4. FC Kopenhagen (Den)
Groupe C
1. HC Lada Togliatti (Rus)
2. Larvik HK (Nor)
3. C.S. Oltchim Rm. Valcea (Rom)
4. Podravka Vegeta (Cro)
Groupe D
1. Viborg HK (Den)
2. RK Krim Mercator (Slo)
3. 1. FC Nürnberg Handball (Ger)
4. Metz HB (Fr)
A C csoport elég brutálisnak tûnik, bárki továbbjuthat. A Viborg besétál a D-bõl, mákos csoportja van. Az ETO csoportja is nagyon kemény, bár igazából sztem az ETO-Zvezda-Ikast hármasból kerül ki a 2 továbbjutó. A B-ben sztem a Hypo bejut és mögöttük a Buducnost és az FCK fog küzdeni a továbbjutásért.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt gondolom, az valahol még jó is, hogy Temes Berni inkább pihenni kényszerült, tekintettel az elõzõ meccsen történtekre. Nem hiszem, hogy akár vele lett volna esélyünk nyerni. Mindenesetre, ha játékra jelentkezett, akkor az talán reményt ad arra, hogy nagyonbb volt az ijedtség, mint a baj, ez pedig nem mindegy, nagyon nem, amikor ilyen kevés a minõségi játékosaink száma, így bajnoki rangadó elõtt.
Több meccset ma nem láttam, de mindenkinek gratulálok a gyõzelmekhez. <#taps>#taps>
Pontosabban láttam egy helyi rangadót, ahol a Siófok 1 gólall nyert a nagyon szívósan küzdõ, jól játszó Marcali ellen az NB I/B-ben.
Nekik is grat., bár pontosan ez volt az a meccs, amikor egy csapatnak(Siófok) önmagát kell legyõzni a gyõzelemhez.
A végén majdnem sikerült elrontaniuk. 28-24 után volt pár rossz megoldásuk és 1-2 fegyelmezetlenség, szerencsére nem került sokba.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bizony a kis siker, is siker!!
Bár a Vasasnál a lét a tét!!!<#szomoru1>#szomoru1>
Ha minden igaz csoport másodikak lettünk, mert a Nis 3-mal megverte a Motort. Összességében jól helytállt a csapat, gratulálok a csajoknak! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
A mai mecccsrõl
Na ez az, ami nagyon nem hiányzott: Temes Berninek kifordult a bokája. <#szomoru1>#szomoru1> Mielõbbi gyógyulást neki. Talán tényleg nem kellene holnap erõltetni.
Ebben a szezonban nagyon meg kell tanulni gazdálkodni a játékosállománnyal. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a elkövethetjük a tavalyi hibát.
Találtam viszont egy "hangos" hírt:
talán sakkozni fog😊))
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, azon a csodás 1999-es májusi napon készült a fénykép a táborról Ljubljanában.
Sajnos abban, hogy jelenleg itt tartunk, része van mindkét oldalnak.
Közben a Fehérép 16-8-ra vezet a félidõben. Nem kétséges, hogy kettõs gyõzelemmel õk fognak továbbjutni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Jól lehet így is követni, a kiírások alapján. <#eljen>#eljen>
Az egész Red Alert jelenséggel, minden tiszteletem mellett, az a gondom, hogy ahogy a sikerek elmúltak, õk is elfogytak. Pedig szerintem nem csak a sikerek idején, sõt, elsõsorban nem a sikerek idején kell a csapat mellett állni.
Lehet, természetesen, hogy általánosítok és igazságtalan vagyok, mert mindenkinek megvan a maga sorsa, valamint minden dolognak megvan a külsõ háttere, oka is.
Fura volt pl. látni, hogy önmagukhoz képest milyen kevesen voltak a gyõri drukkerek is Újvárosban. Még akkor is, ha bennünket messzi túlszárnyaltak létszámban. Ott pl. most éli sikeres korszakát a csapat, mégis ez a helyzet.
Jó lenne többet tudni a meccsrõl, de most sehol sem látom a részleteket.
Ha jól látom: UKR HC Motor 17 : 38 FCK Handbold A/S
Ez nem sok jót sejtet holnapra.
Remélem, a mai eredményben az is benne van, hogy a lehetõségekhez képest Imre Vili pihentette a játékosokat. Bár a lehetõségek ebben az esetben elég szerények, mint tudjuk.
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Ahogy vártam simán nyertünk. Az elsõ félidõben szinte ugyanúgy álltunk, mint tegnap az FCK ellenük. Azután gondolom a másodikra már jobban elfáradtunk.
Az Ikast egyelõre szenved a szlovákokkal: a 20. percben 8-10 az állás.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem pedig ez az egyik kedvenc és ez a másik. Kíváncsi vagyok tudod-e, hogy az elsõ hol készült?
DUNAFERR FOREVER!!!
Íme
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Valaki azt írta, PEAC szintû. Reméljük.