Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A norvégok viszont minden elismerést megérdemelnek. Nem feltétlenül a mai gyõzelem miatt, hanem a hosszú évek óta tartó magas színtû szakmai munka miatt, ami a válogatottjuknál zajlik. Ez is egy modell, aminek számunkra használható elemeit illene átvenni.
Ehhez azonban nem a kézilabdából, hanem a kézilabdáért kellene élni sokaknak. <#szomoru1>#szomoru1> Arról a lehetõségrõl nem is beszélve, hogy talán át kellene adni a stafétabotot azoknak, akik erre képesek.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Természetesen, ahogy elõre látható volt nem mi rendezzük a 2011-es férfi VB-t, hanem a svédek. Ahelyett, hogy a 2009-es nõi VB-t pályáztuk volna meg... Az MKSZ "csodacsapat" ismét bizonyította hozzáértését... <#levele>#levele><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
Merjünk nagyot álmodni. <#nevetes1>#nevetes1>
Kapus poszton egyébként szinte mindig volt kiemelkedõ játékosegyéniség, évtizeken át. Sajnos, ez a folyamatosság megszakadni látszik. De lehet, hogy nem így lesz...(A fentiek jegyében. <#smile>#smile>)
Az utóbbi években eléggé jól álltunk a mostani 3 problémás poszton (Pádár, Kulcsi, Boki, Helga, Szemi, Gin) és bizony elég komoly ûr lett utánuk. Én sem nagyon látok olyan valakit aki méltóképpen a nyomukba léphetne.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
mitõl nem hetes ha nemcsak feltartja a támadónkat, de méterrel benn is van a vonaltól?
ha egyszer a kapura törö szélsõ után nyúlni már büntetedõ, akkor a szélsõinket többször is meglökõ védõknek miért nem jár semmi?
ha a védönk helyben áll s meg se mocccan a támadó meg ráugrik, az mitõl védõ hiba?
stb, stb, stb
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A bal kezes gólja különösen tetszett. <#taps>#taps>
Kapus poszton is feltûnhetne legalább 1 ifjú reménység, mert Gin végleges visszavonulása esetén ott is gondban leszünk.
Ami kicsit kellemetlen érzés, hogy szélen sem voltunk valami szuperek, pedig talán ott nem annyira számít az esetleges fizikai hátrány.
Szucsáncszki végig elég jó volt, bár neki is voltak fegyelmezetlen megmozdulásai, technikai hibái, valamint jó teljesítménye nem annyira irányítóként, hanem egyéni játékában nyilvánult meg.
Ma tetszett Temes Berni magabiztossága, még akkor is, ha ebbõl idõnként hibás megoldások is keletkeztek. Ma még dícsérném Tomorit is, aki egyébként viszont eléggé hullámzóan játszik.
Ennek a csapatnak nagyon sokat kell együtt dolgozni, kitartó, szívós munkát végezve, szerintem akkor lesz képes olyan eredményekre, aminek mindannnyian örülnénk. Még akkor is így van ez, ha csatlakoznak azok a játékosok, akik most nem voltak jelen, és nyilván nagyon hiányoztak.
A tornán való részvételt, a vereségek ellenére, én is hasznosnak gondolom. Éles helyzetben a gyakorlás is eredményesebb, mint bulimeccseken. A negatívumok és a pozitívumok is szembetûnõbbek.
ennek ellenére ma játszottunk a legjobban, Tomorinak gratula -de elõbb utóbb a keményebben védekezõ csapatokat is át kell tudni lõnie, és remélem rájön, hogy ha úgy mint ma, lendületbõl megy a falra , felugrásból lõ, sokkal több esélye van!
Baba ma nagyon jó volt, gratula!!
összességében örülök, hogy kimentünk, jó volt látni játszani a csajokat!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
sajnos nem tudtam menni Újvárosba, mert akivel mehettem volna, nem itthonról indult 😞
mindkét csapatnak szurkoltam -legutóbb mikor Ferr-Vp, ill. Vp-Ferr meccs volt meg is kaptam a magamét, hogy ne a Dunaferrnek drukkoljak 😊
elég gyenge meccs volt ez, se a Ferr, se mi nem játszottunk jól 😞
a nõi VK meccsrõl, Baba meglepett védekezésben, egy-két lassú reagálástól eltekintve nagyon jó volt Tomorival középen, sajnos támadásban nem ment neki -illetve nem nagyon kapott labdát 😞
Átlövõink rém gyengék, és összeszokottság ide vagy oda, azért Szûcs Gabitól, Tomoritól többet vártam -Tomorira fõleg az elsõ meccsen mutatott alulmotiváltságáért haragszom 😞
Zizi jó volt, bár inkább egyénileg, a csapat mozgatása még nem megy neki, de ha majd lesz egy-két közös edzés, ezt össze lehet csiszolni.
Nekem a 2 kapussal sem volt gondom, ellentétben többekkel -Herr, Pasi nem bravúr kapusok, mint Gin,meg õ ufó 😄- szóval szerintem ha lesz elõttük védelem (márpedig Mátéfi garancia erre), akkor jók lesznek-
Csak Vérten volt aki azt a formát hozta, amit megszokhattunk tõle, sõõõt magabiztosságban még annál is többet.
én örülök hogy elmentünk, még így is, nulla edzéssel is!!
Grat. a Veszprémnek, nem volt kérdés, ki nyer ma.
handball.hu fórumról: tudod,a nõi kíváncsiság. <#nevetes1>#nevetes1>
Ugyan mindjárt lehet nézni a válogatott mai meccsét, de ne feledjük el, hogy ma van egy férfi bajnoki derbi is, Dunaferr-MKB Veszprém. Vajon Mse kinek szurkol? <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Jobb is nem beleolvasni. Vagy legalábbis tudni kell helyén kezelni, sajnos, az egész jelenséget. Nem egyszerû.
off: hajrá Nadal! <#vigyor0>#vigyor0> (Ha már kézi nincs.) Holnap vajon mikor lesz a meccs ismétlése??
DUNAFERR FOREVER!!!
Óvatosságomat növelik a tavalyi emlékek is. Ettõl függetlenül term. reménykedem. <#wink>#wink>
Mindhárom csapatunknak megvan az esélye a továbbjutásra. Így elsõre azt mondanám a Fehérépnek a legnagyobb, bár õk is nagyon hullámzóak, mint ezt legutóbb Vácott is bizonyították. A Fradi is megoldja, jóval esélyesebb, még ha a portugál kézilabda egyre jobban jön is fel. Viszont nagyon nem jó a messzire utazás dolog...
Nekünk sem tûnik rossznak elsõre, de én óva intek mindenkit az elbizakodottságtól, nem rossz ez a német gárda és a németek nekünk nem nagyon szoktak feküdni. Mi is sokat gyengültünk, kemény menet lesz, de ha mindenki mindent belead, akkor továbblépünk. Sztem nekünk lesz a legnehezebb dolgunk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ennek ellenére: ez egy út legeslegeleje. Semmiféle markánsabb következtetést nem érdemes ebbõl a meccsbõl levonni.
EH-kupa ellenfelek: mindenki azt írja, verhetõek. Vajon pl. mit tud az Oldenburg?
Amennyit láttam (2. félidõ) az azt mutatta, amit várhattunk. Nem játszottak még így együtt, ez meg is látszott támadásban és védekezésben is. A visszarendezõdésrõl nem is beszélve. Átlövõjátékunk sem volt, inkább rámásztak a falra. Ráadásul amikor hely nyílt akkor is továbbadták a labdát. Látszik, hogy kell a sok együtt játszás és a gyakorlás, hogy sikerüljön valamennyire összeszokniuk. A munka most kezdõdött el, van tennivalója mindenkinek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sporklub1
Sportklub2
Tetszik mindkét cikkben Vili hozzáállása és véleménye. Görbe rehabilitációja ügyében és a cserélgetés-játéklehetõség folyamatos adása ügyében is.
Remélem Misi cucca azóta hiánytalanul elõkerült.
DUNAFERR FOREVER!!!
Felkészülési, összekovácsolási, játékos próbálgató tornának jó lesz az EB elõtt. Remélem Vili okosabb is lesz majd tõle néhány poszton.
HAJRÁ CSAJOK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Köszi!
sportklub - közvetítés
Berni megint dobott 12 gólt. Már megint nem láthattuk, láthattam. De velem lehetne alkudni. Akár, a cél érdekében, áldozatokra is hajlandó lennék. <#nevetes1>#nevetes1>
Baba miatt van némi lelkifurdalásom. A Loki elleni meccsen hatalmasat küzdött, most is kiemelték. Úgy gondolom, õt is dícséret illeti. Tehát elismerésem neki is, csak így tovább! <#taps>#taps>
Temes Berni elõtt le a kalappal! Laluska Eszti 7 gólja is figyelemreméltó! Így kell küzdeni!!! Csak így tovább!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
hajrá újváros!!
köszi csajok!
DUNAFERR FOREVER!!!
mi meccsünkrõl valami?
Közben a Csaba nagyon szorongatja Debrecenben a Lokit (35. perc 16-16).
DUNAFERR FOREVER!!!
Grat az MKB-nak! Szélsõk nélkül is simán hozták a meccset, ahogy kell! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
elég szoros, remélem bírják a végét is erõvel! gyerünk csajok!