Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Talán nem a legszebb dolog, hogy ezt írom, de érdekes volt látni, hogy - skandináv mentalitás ide, skandináv mentalitás oda - dán csapat is képes teljesen maga alá kerülni, pedig biztosan nagyon szerettek volna otthon nyerni.

A norvégok viszont minden elismerést megérdemelnek. Nem feltétlenül a mai gyõzelem miatt, hanem a hosszú évek óta tartó magas színtû szakmai munka miatt, ami a válogatottjuknál zajlik. Ez is egy modell, aminek számunkra használható elemeit illene átvenni.
Ehhez azonban nem a kézilabdából, hanem a kézilabdáért kellene élni sokaknak. <#szomoru1> Arról a lehetõségrõl nem is beszélve, hogy talán át kellene adni a stafétabotot azoknak, akik erre képesek.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Miért van az hogy MKSZ ügyben sosem lepõdök meg?? Nem is tudom minek kellene történni, hogy egyszer meglepõdjek?? Egyébként nem értem miért vagy kiakadva, de tényleg eddig is rájöhettél volna, hogy kimagasló munkát végeznek!<#mf1>
Isthy
Sajnos, ahogyan várható volt, a Pick elfáradt a 2. félidõre. Marad nekik a KEK a BL csoportmeccsek után.

Természetesen, ahogy elõre látható volt nem mi rendezzük a 2011-es férfi VB-t, hanem a svédek. Ahelyett, hogy a 2009-es nõi VB-t pályáztuk volna meg... Az MKSZ "csodacsapat" ismét bizonyította hozzáértését... <#levele><#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Dehogy. Az az ábrándozás. <#wink><#vigyor2>
Merjünk nagyot álmodni. <#nevetes1>

Kapus poszton egyébként szinte mindig volt kiemelkedõ játékosegyéniség, évtizeken át. Sajnos, ez a folyamatosság megszakadni látszik. De lehet, hogy nem így lesz...(A fentiek jegyében. <#smile>)

Isthy
Az álmodozás az élet megrontója <#wink>

Az utóbbi években eléggé jól álltunk a mostani 3 problémás poszton (Pádár, Kulcsi, Boki, Helga, Szemi, Gin) és bizony elég komoly ûr lett utánuk. Én sem nagyon látok olyan valakit aki méltóképpen a nyomukba léphetne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 3 meccs alapján fejlõdött a csapat, az tény. Meglátjuk, hogy novemberben kiegészülve a mostani hiányzókkal, hogy sikerül összegyúrni a csapatot kicsit hosszabb idõ alatt. A hiányposztokon nem láttam semmi olyat ami bármely kipróbálás alatt lévõ játékost egyértelmû EB csapattag esélyessé tette volna. Kíváncsi vagyok Vili okosabb lett-e a 3 meccs alatt. Sztem nem igazán és majd csak novemberben dõl el, hogy kiket vihet majd magával.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, nem tudok ilyeneket. De álmodozni lehet. <#wink>

én se értem! mert az amit lefujnak nálunk miért nem lefujandó az ellenfeleknél és forditva?
mitõl nem hetes ha nemcsak feltartja a támadónkat, de méterrel benn is van a vonaltól?
ha egyszer a kapura törö szélsõ után nyúlni már büntetedõ, akkor a szélsõinket többször is meglökõ védõknek miért nem jár semmi?
ha a védönk helyben áll s meg se mocccan a támadó meg ráugrik, az mitõl védõ hiba?
stb, stb, stb
és van titkos reménységünk J2ben vagy kapus poszton?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Igaz. Baba tényleg jó volt a 2. félidõ elsõ felében, aztán kicsit elszürkült.
A bal kezes gólja különösen tetszett. <#taps>

kaloz174
Túl sok meglepetés nincs benne. Pedig 1 poszton nagyon nagy szükség lenne egy titkos reménységre, bár a másik oldalon sem voltunk túl meggyõzõek a VK-n. Ez pedig természetesen a j2. Hornyák, sajnos, kényszermegoldás.
Kapus poszton is feltûnhetne legalább 1 ifjú reménység, mert Gin végleges visszavonulása esetén ott is gondban leszünk.
Ami kicsit kellemetlen érzés, hogy szélen sem voltunk valami szuperek, pedig talán ott nem annyira számít az esetleges fizikai hátrány.

Szucsáncszki végig elég jó volt, bár neki is voltak fegyelmezetlen megmozdulásai, technikai hibái, valamint jó teljesítménye nem annyira irányítóként, hanem egyéni játékában nyilvánult meg.
Ma tetszett Temes Berni magabiztossága, még akkor is, ha ebbõl idõnként hibás megoldások is keletkeztek. Ma még dícsérném Tomorit is, aki egyébként viszont eléggé hullámzóan játszik.

Ennek a csapatnak nagyon sokat kell együtt dolgozni, kitartó, szívós munkát végezve, szerintem akkor lesz képes olyan eredményekre, aminek mindannnyian örülnénk. Még akkor is így van ez, ha csatlakoznak azok a játékosok, akik most nem voltak jelen, és nyilván nagyon hiányoztak.

A tornán való részvételt, a vereségek ellenére, én is hasznosnak gondolom. Éles helyzetben a gyakorlás is eredményesebb, mint bulimeccseken. A negatívumok és a pozitívumok is szembetûnõbbek.

én nem értem, mostmár mindenki ellenünk fúj, mindegyik meccsünkön olyan szitukat néztek el, hogy az nem lehet véletlen...egyszerûen hihetetlen... 😞(

ennek ellenére ma játszottunk a legjobban, Tomorinak gratula -de elõbb utóbb a keményebben védekezõ csapatokat is át kell tudni lõnie, és remélem rájön, hogy ha úgy mint ma, lendületbõl megy a falra , felugrásból lõ, sokkal több esélye van!

Baba ma nagyon jó volt, gratula!!

összességében örülök, hogy kimentünk, jó volt látni játszani a csajokat!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ezeket a holland birókat nem szeretném ha kifognánk az Eb-n! Igen furcsa felfogásban vezettek. MOndjuk felfoghatom etnikai jellegû fafejüségnek is....remélhetõen és feltehetõen az eszesebb hollandok nem kézilabdabiróknak mennek....
Isthy
A 28-as EB keretrõl

Eszti hosszú idõ után újra a keretben.

DUNAFERR FOREVER!!!

nana, én is ott okoskodom 😉)) (handball.hu)

sajnos nem tudtam menni Újvárosba, mert akivel mehettem volna, nem itthonról indult 😞
mindkét csapatnak szurkoltam -legutóbb mikor Ferr-Vp, ill. Vp-Ferr meccs volt meg is kaptam a magamét, hogy ne a Dunaferrnek drukkoljak 😊

elég gyenge meccs volt ez, se a Ferr, se mi nem játszottunk jól 😞

a nõi VK meccsrõl, Baba meglepett védekezésben, egy-két lassú reagálástól eltekintve nagyon jó volt Tomorival középen, sajnos támadásban nem ment neki -illetve nem nagyon kapott labdát 😞

Átlövõink rém gyengék, és összeszokottság ide vagy oda, azért Szûcs Gabitól, Tomoritól többet vártam -Tomorira fõleg az elsõ meccsen mutatott alulmotiváltságáért haragszom 😞

Zizi jó volt, bár inkább egyénileg, a csapat mozgatása még nem megy neki, de ha majd lesz egy-két közös edzés, ezt össze lehet csiszolni.

Nekem a 2 kapussal sem volt gondom, ellentétben többekkel -Herr, Pasi nem bravúr kapusok, mint Gin,meg õ ufó 😄- szóval szerintem ha lesz elõttük védelem (márpedig Mátéfi garancia erre), akkor jók lesznek-

Csak Vérten volt aki azt a formát hozta, amit megszokhattunk tõle, sõõõt magabiztosságban még annál is többet.

én örülök hogy elmentünk, még így is, nulla edzéssel is!!

kaloz174
Na és: "davaj pasli", ez tetszett. <#vigyor2> De egyetértek - ami a magyar csapatot illeti.<#worship>

kaloz174
Bizony!😊 2 meccset néztem eddig. (Maradt 1😊)
Grat. a Veszprémnek, nem volt kérdés, ki nyer ma.

handball.hu fórumról: tudod,a nõi kíváncsiság. <#nevetes1>

Ez is tetszik, tudnák róla én is mesélni ki milyen fafejû! Legközelebb megyek dferr meccsre akkor megkérem Isthy-t mutassa meg kit tisztelhetek kaloz174 név alatt! Itt legalább vannak értelmes emberek!
Hú ez nagyon jól sikerült, ez nagyon tetszik!!!
Isthy
Csak nem megint a handball.hu-n virító okosokra gondolsz? Sokszor mondtam már, hogy nem kell sok energiát fektetni beléjük. Én abszolút nem foglalkozom velük.

Ugyan mindjárt lehet nézni a válogatott mai meccsét, de ne feledjük el, hogy ma van egy férfi bajnoki derbi is, Dunaferr-MKB Veszprém. Vajon Mse kinek szurkol? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ami azt illeti, nagyon sok fórumozó szintén vizsgázik és rendesen csalódást okoz. Sokakról nem gondoltam volna, hogy ilyen fafejûek. <#schmoll2>

Jobb is nem beleolvasni. Vagy legalábbis tudni kell helyén kezelni, sajnos, az egész jelenséget. Nem egyszerû.

kaloz174
"Utazási iroda" <#falbav>

off: hajrá Nadal! <#vigyor0> (Ha már kézi nincs.) Holnap vajon mikor lesz a meccs ismétlése??

Isthy
Azért egy dolog mellett nem tudok szó nélkül elmenni ezzel a Világ Kupa válogatottal kapcsolatban. Ennek a keretnek ez volt az elsõ meccse és elõtte ma délelõtt max. 1 közös edzése lehetett. Talán nem ártott volna, ha elõtte pár nap azért lett volna némi kis ismerkedésre. Mert így elég csúnya dolog volt kiküldeni õket és lenyeletni velük azt sok "szépet" amik õk kapnak ezért az "ezerfejû cézártól". Pedig se nem a csapat, se nem a Vili "sara" ez a helyzet. Nem ártana, az ebben illetékeseket megkérdezni és kiosztani, hogy ezt miért így intézték? Ja, hogy ahhoz valami értelmeset tenni kellett volna, netán dolgozni és nem csak PR-kodni? Na ez az...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, én is tartok a németektõl - úgy általában is. Ráadásul ez a csapat elég jó, 3. saját bajnokságában. Bár nem vagyok képben, mostanában ez mit jelent. <#conf>
Óvatosságomat növelik a tavalyi emlékek is. Ettõl függetlenül term. reménykedem. <#wink>

Isthy
Az EHF sorsolásról.
Mindhárom csapatunknak megvan az esélye a továbbjutásra. Így elsõre azt mondanám a Fehérépnek a legnagyobb, bár õk is nagyon hullámzóak, mint ezt legutóbb Vácott is bizonyították. A Fradi is megoldja, jóval esélyesebb, még ha a portugál kézilabda egyre jobban jön is fel. Viszont nagyon nem jó a messzire utazás dolog...
Nekünk sem tûnik rossznak elsõre, de én óva intek mindenkit az elbizakodottságtól, nem rossz ez a német gárda és a németek nekünk nem nagyon szoktak feküdni. Mi is sokat gyengültünk, kemény menet lesz, de ha mindenki mindent belead, akkor továbblépünk. Sztem nekünk lesz a legnehezebb dolgunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az, hogy a végét kevésbé bírtuk, fizikai hátrányunkat hangsúlyozza, a franciákkal szemben, biztosan.

Ennek ellenére: ez egy út legeslegeleje. Semmiféle markánsabb következtetést nem érdemes ebbõl a meccsbõl levonni.

EH-kupa ellenfelek: mindenki azt írja, verhetõek. Vajon pl. mit tud az Oldenburg?

Isthy
Sportklub... Sikerült csak a 2. félidõt látnom, mivel fél 7-kor már az kezdõdött. Eredetileg 18:30-tól volt kiírva az ismétlés... Ráadásul a dán-oroszt sem adják... Ennyit a "nagy" kézilabda közvetítésükrõl...

Amennyit láttam (2. félidõ) az azt mutatta, amit várhattunk. Nem játszottak még így együtt, ez meg is látszott támadásban és védekezésben is. A visszarendezõdésrõl nem is beszélve. Átlövõjátékunk sem volt, inkább rámásztak a falra. Ráadásul amikor hely nyílt akkor is továbbadták a labdát. Látszik, hogy kell a sok együtt játszás és a gyakorlás, hogy sikerüljön valamennyire összeszokniuk. A munka most kezdõdött el, van tennivalója mindenkinek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Két interjú Vilivel a Világ Kupáról a Sportklubon:

Sporklub1

Sportklub2

Tetszik mindkét cikkben Vili hozzáállása és véleménye. Görbe rehabilitációja ügyében és a cserélgetés-játéklehetõség folyamatos adása ügyében is.
Remélem Misi cucca azóta hiánytalanul elõkerült.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szerencsére nekem is van ilyen csatornám, de eddig nem nagyon néztem rajta semmit, csak ritkán volt nekem való rajta. Most lesz igazán elõször hasznom belõle, legalább értelmeset adnak. Kíváncsi leszek ki fog közvetíteni, mert az ottani riporterek...

Felkészülési, összekovácsolási, játékos próbálgató tornának jó lesz az EB elõtt. Remélem Vili okosabb is lesz majd tõle néhány poszton.

HAJRÁ CSAJOK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Breki33
A pekingi olimpián negyedik helyen végzett nõi kézilabda-válogatott kapusa, Pálinger Katalin fogadta el a Sport&Style magazin felkérését egy stílusos fotósorozatra. Nézd meg a werkfilmet!

kaloz174

kaloz174
Ez szuper, megnéztem, ilyen csatornánk nekünk is van. <#eljen>

Köszi!

az szupi, és még látni is fogom: a Világkupát adja a sportklub, ha jól látom -igaz világbajnokság megnevezéssel 😄
sportklub - közvetítés

Isthy
Úgy legyen!

Berninek meg is lett a jutalma, bizonyíthat a Világ Kupán.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Grat. minden gyõzteseknek, de természetesen elsõsorban a Dunaferrnek, mert vannak fontos meccsek egy gárda életében. Ez megint csak ilyen volt. <#worship><#taps><#worship> Bánta is egy kis mézespálinka a Tojásfesztiválon. <#pias> (Köszi Jano! <#worship>)

Berni megint dobott 12 gólt. Már megint nem láthattuk, láthattam. De velem lehetne alkudni. Akár, a cél érdekében, áldozatokra is hajlandó lennék. <#nevetes1>
Baba miatt van némi lelkifurdalásom. A Loki elleni meccsen hatalmasat küzdött, most is kiemelték. Úgy gondolom, õt is dícséret illeti. Tehát elismerésem neki is, csak így tovább! <#taps>

ott leszünk 😉

Temes Berni elõtt le a kalappal! Laluska Eszti 7 gólja is figyelemreméltó! Így kell küzdeni!!! Csak így tovább!!!

Isthy
Ha jól számolok, akkor a tabellán feljöttünk a 4. helyre. De jó lenne a végén is ott lenni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Loki nyert 27-23-ra, a végére elfáradt a Csaba.

DUNAFERR FOREVER!!!

jah és persze nagyon nagy gratuláció!
hajrá újváros!!

telitalálat, asszem 😊
köszi csajok!

Isthy
Nyíradony-Dunaferr 31-33

Szép volt csajok! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már 4-el megy a DVSC, valszeg el is dõlt a meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

úgy tûnik, sajnos, de azért ez így is szép!

Isthy
Csak végeredményt fogok kapni. Közben a Loki már 2-vel vezet a Csaba ellen, lehet fáradnak a csabaiak?

DUNAFERR FOREVER!!!

jah, látom 😊 szurkolok nekik, Mátéfi nagyon jó munkát végez ott, örülök hogy bekerült a válogatott stábjába is!!

mi meccsünkrõl valami?

Isthy
Tudom, hogy az, de nem véletlenül írtam, hogy szélsõk nélkül <#wink> Marko is jó volt, hintett egy 10-est.

Közben a Csaba nagyon szorongatja Debrecenben a Lokit (35. perc 16-16).

DUNAFERR FOREVER!!!

köszi a gratulációt, a két beállósunkna jól ment 😄 de, azért David Korazija szélsõ 😉 igaz ma gyengén játszott 😊, talán elõször, mióta itt van. de nagy fogás volt a srác!

Isthy
Én is remélem, mert nagyon jól jönne ez a 2 pont.

Grat az MKB-nak! Szélsõk nélkül is simán hozták a meccset, ahogy kell! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

köszi!

elég szoros, remélem bírják a végét is erõvel! gyerünk csajok!