Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Érdekes dolgot találtam. Lehet szavazni pl. a veszprémi kézicsapatra is. <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Én megteszem helyetted! Elmennek a Bü.. ku.. anyukba, mikor pi. takarodnak már el a francba!!
kaloz174
Nem tudom, mi lehet az oka ennek a meccsidõpontnak. De az ember már nem csodálkozik. <#conf>
(Mondjuk nekem úgysem lett volna esélyem a válogatott meccs megnézésére, mivel messzi van Újváros. <#smile>)
Remélem, hasonló oka van a mai mérsékelt teljesítménynek, mint az elõzõ meccsen tapasztalható tompaságnak. Viszont nem lesz egyszerû 1 héten 2x is csúcsformába kerülni, jól játszani, a jelenlegi helyzetben.

Én sem láttam a ffi rangadót, de grat. a Veszprémnek.

Isthy
Sajnos nem láttam a mai meccset, így nem tudok véleményt mondani, csak gratulálok az MKB-nak a gyõzelemhez! <#taps>

Pécs-Dunaferr 26-33 (18-18)

Vajon mit mûvelhettünk az 1. félidõben védekezés címén? A 2. félidõ már elmegy a 8 kapott góllal. Nem valami biztató ez szerdára meg vasárnapra nézve. Remélem ennél csak jobbak leszünk.
Apropó vasárnap... Kedvenc csapatvezetésünk megint eszméletlent húzott... Elõre hozta a meccset este 6-ról délután 2-re... Így szépen szinte pont ütközik a férfi válogatott horvátok elleni meccsével... Inkább nem is kommentálom...

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen teljesen megérdemelt volt a gyõzelmetek, amihez gratulálok és bizakodva várom a folytatást fõleg a Bl-ben!
hála istennek vki volt olyan kedves és a meccs idejére benyomta az infó csatornára a SPORT1-et, igaz 3:6tól, de legalább láttam 😄
megérdemelten nyertünk, Nikolic-Cozma páros megoldotta a meccset 😊))
szép volt fiúk!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ekkora pofátlanságot mint a kedves UPC, de bunkók!
Szerintem jó mérkõzés volt, nekem egy bajom volt vele, hogy a 10. perctõl (onnét láttam) nem volt kérdés számomra legalábbis, hogy ezen a napon csak a Veszprém nyerhet!
Ezzel persze nincs semmi baj mert semmi bajom a Veszprémmel, de megint óriás lépést tett a bajnokság megnyerésére, mert ahhoz, hogy ne így legyen bár hosszú még a bajnokság, de Veszprémben kelleme nyerni a Szegednek méghozzá a rájátszásban!
Kár, hogy jelenleg mind a két bajnokság egy csapatos!
na, lehet én nem látom a Szeged elleni meccsünket, a kedves UPC gondolt egyet és kivette a SPORT1-et a kábeltv szolgáltatási csomagból, éppen ma. juhéjjj

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

még mielõtt vki félreértené, nem az a baj, hogy Herr Anita ott van, hanem hogy Sopronyi nincs ott!

jaja, nem is értem mit keres Herr Anita az A, Sopronyi a B válogatottban, mikor utóbbi folyamatosan játszik, rendre csapat húzóembere -és most se a Vasasnak lõtt 10gólt...
persze egy picit azért értem, el is szomorít 😞(

szerintem messze ez a leggyengébb , legrutintalanabb keret ami mostanában Fehérvárott volt, idõ míg csapattá gyúrja õket Só, remélem sikerül neki, és tûzön vízen át ragaszkodik az elképzeléseihez.
Egyébként meg ezt a 3 gólt még odahaza "le is dolgozhatják" az FTC ellen, szerintem fog még elõrébb jönni a Fehérvár.
Fõleg így, hogy a Csaba ma hibázott.

holnap aki teheti, nézze Szeged-Veszprém szuperrangadót 12.30tól 😊 (asszem)
és persze szurkoljon a Veszprémnek 😉)))

utána pedig Dunaferr jutalomjáték 😊

kaloz174
Egyébként, az NSO szerint, jól játszott, 10 gólt lõtt megint.

kaloz174
Sopi hagyta ki a végén a hetest.

kaloz174
Ez elég meglepõ így. Grat. a Lokinak!
Vajon Loki-szakártõnk merre jár? Már régen olvashattuk véleményét.<#conf>

Isthy
Meg is nyerték 29-21-re, bár sokáig jól tartotta magát a Halas (21-18-ig).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Izgalmas meccsen 31-30-ra nyert a Loki. Nem sokon múlott a meglepetés, a hazaiak 7-est és ziccert hibáztak a végjátékban.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megmondom õszintén, tudom, hogy nekünk ez jól jött most, de annyi, nem éppen szimpatikus, lekicsinylõ váci megnyilvánulást tapasztaltam, még a nagy gólarányú gyõzelmünk után is, amiért nekem szimpibb lett volna egy csabai gyõzelem. Bohu és Eszti miatt egyébként is szurkolok a Csabának. <#wink> Igaz, elsõsorban és mindenek felett: CSAK A KOHÁSZ! <#eljen>

A Hódmezõ viszont érvényesíti a papírformát, úgy tûnik. (27-20 éppen, már nem sok lehet vissza.)

Isthy
Nyíradonyban végig szoros meccset játszik a Loki, most az 52. percben 28-27 a Lokinak. Vajon bírják-e végig a hazaiak?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Vác a Fehérép után a Békéscsabát is legyõzte 1 góllal otthonában. Nem vagyok morcos érte <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, akkor számomra meglepõen jók voltak. Azért is volt meglepõ, mert nem sokkal elõtte voltak itt a kupán, amikor még nagyon harmatos teljesítményt nyújtottak.
Végül is, lehet mondan, hogy visszakaptuk már azt a 2 pontot. Rajtunk múlik, tudunk-e élni a lehetõséggel. Ami azért, mostani helyzetünkben, nem elhagyagolható feladat.

Isthy
A Fehérép sajnos ellenünk nagyon jó napot fogott ki úgy tûnik. Azóta azonban hozza a szokásos teljesítményét, amit az elmúlt 2-3 évben megszokhattunk tõle. Meglátjuk tavaszra javulnak-e ezen téren vagy marad minden a régiben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy kis kitekintésként a Dán kupa elõdöntõiben:

Viborg-Randers 39-30 (22-13)
Ikast-KIF Vejen 24-25 (11-13)

Az Ikast továbbra is gödörben...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintem a Fehérép nagy lehetõséget szalasztott el, ahogy írod, a Fradi kevesebbet hibázott, így mindenképpen megérdemelten gyõzött.

Figyelemreméltó volt 2 kapus: Gridnyeva és Szikora teljesítménye.

Isthy
Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez! Nagyon fontos 2 pontot szereztek, mert kevesebb hibával játszottak egy közepes színvonalú meccsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezektõl ilyet ne is várj. Remélhetõleg az a bizonyos változás meglesz a közeljövõben. Bár lehet csak 2009-ben, de legyen meg és ez a lényeg.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem ártott már neki <#wink> Bár sztem nem lesz foganatja.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
<#taps>
A vicc az, hogy hiába várunk egy - hiteles és hivatalos - kommunikációra, pedig tényleg nagy szükség lenne rá. Azt hiszem ehhez - is - gyökeres változásra lenne szükség.
De ezt leszámítva, nekem is jól esett. <#nyes>

a "szócsövünk" megkapta 😄DD lassan nevetváltoztathatna Hantaboyra 😊) uhhhhhh 😄 (nemszép dolog a káröröm, de hogy nem én írtam meg neki, ahhoz is erõ kellett 😛 )

kaloz174
Elég meglepõ fordulat.

kaloz174
Ha szeretnéd látni a meccset, holnap du. a HunNet ismétli. Én sajnos, valószínûleg nem tudom újranézni, pedig szívesen megtenném. Bár nem biztos, hogy ebben a formában olyan jól lehet látni azokat a finom megoldásokat, amiket ott, a csarnokban. Gondolok itt pl. Temes Berni csodálatosan pontos hosszú passzaira, amik rendre megtalálták Babát, aki ezekbõl a labdákból zizzereket lõtt. <#worship>)

Volt a tegnapi estének egy nagyon érdekes és megható momentuma számunkra. Miután vége lett a meccsnek, jöttek a csajok pacsizni, ahogy szoktak. Boldogok voltak, örültek a gyõzelemnek, ahogy kell. Baba különösen, hiszen szülinapi meccse volt, mint már írtam.
Miután ez lezajlott, legnagyobb meglepetésünkre Imre Vili termett ott köztünk és mindenkivel kezet fogott, mondván: nagyon köszöni, hogy ott vagyunk és szurkolásunkkal segítjük a csapatot. Eddig is kedveltem õt, de mit mondjak, ezt követõen méginkább az a véleményem, hogy nagyon szerencsések vagyunk, hogy õ a Dunaferr NK szakvezetõje.

Egyébként az NSO-ban ez jelent meg:
"Imre Vilmos: – Köszönjük azoknak, akik szeretnek bennünket, és szurkolnak csapatunknak, nekik ajánljuk mai gyõzelmünket."

Célzott rá a Mester, hogy nekünk nyilatkozott az újságban. <#wink>

banok
A Fradi meg kikapott a Kiskunhalastól. <#szomoru1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Végre kikapott a Gyõr! Természetesen nemzetközi szinten hajrá ETO, egyébként szerintem is bajnok lesz a Gyõr!
Gratulálok a Dferrnek a magabiztos gyõzelemhez!
Isthy
Egy érdekesség Dániából:

Horsens-Ikast 30-24 (17-11)

Elég komoly mélyrepülést mutat be az Ikast a bajnokságban. Jelenleg 8 forduló után a 12 csapatból a 8. helyen állnak 7 ponttal. Mondjuk kapusok nélkül tényleg nehéz folyamatosan jól teljesíteni, ráadásul komoly veszteséget volt kénytelen elkönyvelni a klub (21-23 millió DKK) a gazdasági helyzet miatt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak alakítani a BL-ben. Ha minden jól megy november 9-én este Gyõrben élõben láthatom a produkciójukat <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozom a gratulációdhoz és sztem is ez csak jót tesz a bajnokságnak <#taps> Mindezek mellett az ETO simán bajnok lesz és sztem a Loki sem fogja még 1x legyõzni õket ebben az idényben. Még Debrecenben a rájátszásban sem.
Gratulálok a Dferrnek is a biztos gyõzelemhez! <#taps> A meccset sajnos nem láttam, így véleményt nem tudok mondani, a lényeg a 2 pont. Lehet az ismétlést majd megnézem.
A Fradi halasi veresége pedig elég nagy meglepetés. Ahogy látom fordulatosan alakult a meccs, 7 gólos Fradi elõnybõl lett 4 gólos halasi, majd egy szorosabb végjáték. Most sajnálom, hogy már nincs nálunk Halas TV, nagyon szívesen megnézném a meccset. Még akkor is meglepetésnek tartom ezt, ha tudjuk, hogy a sok fiatal miatt nagyon hullámzó a Fradi és a 3-4 húzóemberen múlik szinte minden.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Így van <#wink> Sajnos ez van, ezt kell szeretni, még ha nagyon nem is értünk vele egyet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem is. Én már a liga beindulása óta folyamatosan nézem és követem itt a meccseket, már csak a Podgorica miatt is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Reméljük tényleg nem fog számítani. Azért kíváncsi vagyok a Flensburg mit fog játszani Izlandon, mert az otthoni meccsüket sem uralták egyértelmûen.

Mocsai már csak ilyen, nem csak a zágrábi, de azóta sem és még elõtte a 2000-es olimpiai döntõ után sem hallottunk tõle hasonlót, pedig abban az õ sara is vastagon benne volt. Ugye mindnyájan ismerjük ez ügyben a dánok véleményét, meg pl. a norvégok akkori sztárjaiét is. Sztem erre ítéletnapig várhatunk...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintem Baba is nagyon akart, valamint Sanela is elfogadhatóan védett.
Vincze Meli is feljavult a végére.
Babának egyébként pontosan szülinapja volt. <#eljen> Sok boldogságot neki. <#pias>

kaloz174
Szerencsésebb lett volna, ha nem nevez meg posztokat - az újságíró.😊
Hornyák nem átlövõ, véleményem szerint.

gratula a Lokinak, talán így egy picit izgalmasabb lesz a bajnokság 😊 bár otthon szerintem behúzzák!

A Dunaferrnek is gratulálok a magabiztos gyõzelemhez, Temes és Tilinger formája bíztató!
csak így tovább!

banok
A Loki megverte a Gyõrt!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az újságíró helyében Te melyik posztra írtad volna be?
kaloz174
ok😊

Megvan a Fradi elleni bajnoki új idõpontja:

Dunaferr NK - Budapest Bank FTC

Ideje: 2008-10-29 18:00

Holnap viszont jön a Vác.😊

relax 😉)

kaloz174
Tetszik ez az oldal. 😊
Az szimpi pl. rajta, hogy a kapusoknak is van statjuk, valamint az nagyon tetszik, hogy Paula neve mellett magyar zászlócska van. <#wink>

Természetesen akkor örülnék jobban, ha még nálunk védene. <#rolleyes>

kaloz174
A válogatott keretek

Jó, hogy Hornyák-csodacsatár-belemenés Ági kerettag, de ugye az egy vicc, hogy "átlövõ". <#falbav> Ha ezen a poszton jön számításba, akkor x-en vannak elõtte. A helyi csapatban tudok jobbat!

tõle ilyet szerintem nem is fogsz hallani! Egyébként szerintem ezt a mecset ha nem is simán de illett volna hozni, mert a Veszprém ennél a csapatnál jobb együttes! De majd legközelebb!
Addig is hajrá magyarok!
na a küzdeni szót inkább ne használjuk a tegnapi veszprémi csapatra, mert ott egyedül 2 ember volt az aki "küzdött" = nem a mezét küldte fel a pályára, Nikola és Peric...

szégyen volt ez a tegnapi meccs, aztán még Mocsai nyilatkozata =kifogás keresés... elég lett volna azt mondania: "elrontottuk"... mondjuk én ilyet tõle még nem hallottam -zágrábi döntõ után sem :S

na sebaj, lehet javítani (elvileg nem számít az izlandiak elleni meccs, hiszen nekünk kell továbbjutni, akkor pedig azt az eredményt nem visszük tovább!)

kaloz174
Sajnos, nem sikerült nyerni. <#schmoll2> De nagyot küzdöttek a végén.

Breki33
Mi van a Veszprémmel?

Hihetetlen