Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szekeres nagyon jókis játékos, ha tudna picit gyorsulni válogatottba is beférne, védekezni is tud!!!
(off- nem tudok olyan helyre ülni a fradi csarnokban, hogy ne legyek fültanúja az ellenfél játékosának, vagy edzõjének lek.rvázásának 😞(( elképesztõ...)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A veszprémi történet üdítõ kivétel ebben mai káoszban. Bennem mindig elismerést váltanak ki az ottani sportvezetõk.
Ma is imponáló volt a veszprémi Aréna. <#worship>#worship>
Mocsai Lajos szerencsés edzõ, ami azt illeti. Ha belegondolunk, többször volt jókor jó helyen. Ezzel nem a munkáját és a tudását akarom kisebbíteni, természetesen.
A meccset az Eurosport2 élõben fogja közvetíteni este fél 7-tõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Fradi valóban elég biztosan verte a Csabát, talán a vártnál is biztosabban. De ebben a bajnoki szezonban lesz még pár ilyen eredmény, ami megmutatja, hogy milyen hullámzóak a középmezõny csapatai.
DUNAFERR FOREVER!!!
Még akkor is, ha a játékoskeret nagyon szûkös jelenleg.
HAJRÁ DUNAFERR!!!
Nem a csv. szervezte ezt így, hanem az MKSZ írta ilyenre a programot, ezért kivételesen nem õket terheli a felelõsség.
DUNAFERR FOREVER!!!
PErsze, ettõl a vezetéstõl ne várjuk, hogy legalább azzal segít a csapatnak, hogy úgy szervezi a meccseket, hogy maradjon esély is...😞
Próbálkoznak. Bár lenne sok fiatal, aki még nem ismeri a könyvet és érdekli a téma.
Mindjárt kezdõdnek a közvetítések. Le a kalappal a HunNet elõtt. Cifrázza a helyzetemet, hogy közben a Siófok MK-meccset játszik a Vasas ellen. Pici esély, hogy sikerül osztódással szaporodni az, hogy 18,30-kor kezdõdik a helyi meccs. <#wink>#wink>
Hajrá Csajok!!! Mindent bele!
Úgy látszik le kell húzni még egy bõrt...
No comment...
DUNAFERR FOREVER!!!
Az viszont nem jó, hogy az egyetlen igazi átlövõnk nem lesz ott. Mielõbbi gyógyulást neki.
Remélem, a többiek (akiket még erre a posztra szánnak) végre bizonyítani szeretnének, kihasználva a lehetõséget.
DUNAFERR FOREVER!!!
Természetesen nem volt egy BL-döntõ színvonal, de annyira gyenge sem, mint amire gondoltam. <#circling>#circling>
A türelmetlenkedésünk támadásokban, a visszazárások elmaradása, valamint egy közepesnél kicsit gyengébb kapusteljesítmény volt a vereség oka, szerintem.
A németek egy jobb kapusteljesítménnyel, valamint frissebb, fürgébb játékukkal tudtak ellenünk eredményesek lenni.
Kérdés, mennyit tanulunk ebbõl a meccsbõl? Annyi lesz kint az esélyünk, azt hiszem.
DUNAFERR FOREVER!!!
EGYÉBKÉNT MEGGYÕZÕDÉSEM, HOGY EZEK A HÖLGYEK IGAZI SPORTEMBEREK AKIK NEM TUDNAK AKARATTAL ÍGY JÁTSZANI!!!!!
Egyébként én arra lennék kíváncsi hol voltak az Újvárosiak???
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Még ha voltak is komoly hiányzók a horvátoknál, akkor is szép eredmény. Azt hiszem ezzel megalapoztuk a továbbjutásunkat.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem nem ez jött le azokból a beszélgetésekbõl, amiknek részese voltam, meccs után.
Arról nem beszélve, hogy láttam én már pl. a kettõvel ezelõtti csapatot is bûn-rossz sorozatban. Itt meg nem errõl van szó, mert ugye a Fradi ellen egy kimondottan összeszedetten játszó Dunaferrt láthattunk.
Kiesni egyébként úgyis lehet (lehetett volna), ha itthon nyerünk, de idegenben többel kapunk ki.😊
Kevés és rutintalan játékos, feszített tempó, még azt is mondhatnám, hogy egy helyzetbe belekényszerített edzõ. Elsõsorban ezek voltak a tegnapi okok. Ehhez jön, hogy most hirtelen kellene vezéregyéniséggé válnia olyan játékosoknak, akik eddig vagy másodhegedûsök voltak, vagy ifisták. Ez sem megy egyik napról a másikra.
Nem mondom, hogy minden rendben van a csapat körül, de ezzel együtt azt mondom, ha a fenti okok nem állnak fenn, ha legalább a játékoskeret egy része marad, amíg a fiatalok rutin szereznek, akkor máshogy történhetett volna ez a kupameccs (is).
Persze, annak is van igazsága, aki a tavalyi, spanyolok elleni kieséssel példálózott. Õk sem voltak egy világverõ csapat.
Ha azt játsza ez a csapat, amit álmából felkeltve is tud, nem lett volna irreális a 10 közte.
Egyetlen egy figurát nem játszottunk az egész meccsen. A támadójáték csak egyéni improvizációkból állt. Sem egy húzás nem ment végig egyszer sem (!), sem egy zárás nem történt egész meccs alatt. Illetve Szûcs a második félidõ elején zárt egyet Laluskának, amibõl gól is lett, nyomban le is cserélték. A védekezésben meg még a látszatát sem keltette annak a társaság, hogy õket érdekli egyáltalán gólt kapnak-e.
Nekem az jött le, mintha ki lenne adva: tovább ne merjetek jutni!
No comment. <#shakehead>#shakehead>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A Gyõr jövõ vasárnap a dán Ikastot fogadja. A csoportból az elsõ két helyezett jut a nyolccsapatos középdöntõbe, a harmadik átkerül a KEK a negyeddöntõjébe.
Nõi BL, A csoport, 1. forduló:
Kometal Szkopje (macedón)-Gyõri Audi ETO KC 21-24 (10-13)
hogyis van ez pontosan?
Hajdu János a második félidõre összeállt magyar védekezést nevezte a gyõzelem kulcsának, de kitért Gál Gyula világklasszis játékára is. "Nem kezdtünk jól, a horvátok többször megtalálták a lyukat a falunkban, de amikor összeállt a védekezésünk, már kifogástalanul játszottunk. Támadásban végig elégedett lehettem a csapattal, és ma volt egy Gál Gyulánk, aki hazai pályán bizonyította, hogy kivételes képességû játékos, az õ gólerõsségének és határozott védekezésének roppant fontos szerepe volt ennek a nagyszerû gyõzelemnek a kivívásában" – értékelt a szövetségi kapitány.
A mérkõzés magyar hõse, Gál megköszönte a lehetõséget a kapitánynak, majd a csapat egységét emelte ki. "Ez csapatjáték, soha nincs olyan, hogy egyetlen játékos nyer meg egy meccset. Örülök, hogy jó játékkal járulhattam hozzá a gyõzelemhez, és köszönöm csapattársaimnak, hogy ilyen remek átadásokkal találtak meg."
Nagyon nagy szükség van rá, hogy nemzetközi szinten is megmutassa magát a magyar kézilabda, úgy érzem.
Jellemzõ volt, hogy dobtunk egy gólt, de már kaptuk is a választ, mert rendre elfelejtettünk visszaérni. Sanela meg sajnos, mára elfelejtette, amit a Fradi ellen tudott.
Úgy tûnik, 2 ilyen fontos meccsen a fiatal rutintalan, kevés minõségi játékossal rendelkezõ csapat, 3 napon belül, nem képes még megfelelõ színvonalon teljesíteni.
Ezzel együtt úgy gondolom, bár én is gyõzelmet vártam, nem meglepõ, hogy a német bajnokság 3. helyezettje, mai helyzetünkben különösen, nem volt könnyû ellenfél. Tartottam tõlük, amiben sajnos igazam lett.
Az, aki ettõl az idénytõl csodát várt, naív lélek. Nagyon meg kell becsülni egy olyan eredményt, mint pl. ami a Fradi legyõzése volt.
A mai meccsen nekem Lala és Ivett teljesítménye volt meggyõzõ. Nem akarom elkiabálni, de mintha Lalának leesett volna, hogy most rajta a sor. <#taps>#taps>
nagyon sajnálom a játékosokat...remélem mihamarabb lesz változás!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nagyszerû második félidei játékával 30-28-ra legyõzte az olimpiai negyedik Horvátországot és ezel nagy lépést tett a 2010 januári, ausztriai Európa-bajnokság felé a férfi kézilabda-válogatott.
Férfi kézilabda Eb-selejtezõ
Magyarország-Horvátország 30-28 (15-16)
A csoport másik mérkõzésén: Finnország-Görögország 25-30, szabadnapos: Szlovákia
Az állás: 1. Magyarország 4 pont/2 mérkõzés, 2. Horvátország 2/2 (67-50), 3. Görögország 2/2 (51-52), 4. Szlovákia 0/0, 5. Finnország 0/2 (45-69)
<#taps>#taps><#taps>#taps>
A mai meccsrõl szinte nem is lehet pozitív dolgokat írni. Talán csak Lala és Meli játéka emelhetõ ki, de a végére õk is elfáradtak és rontottak rendesen. A védekezés a falban is harmatgyenge, nincs ütközés és sáncolás sem nagyon, a visszarendezõdés nulla, a kapusteljesítmény is halovány. Mintha lelassult volna mindenki, az egész meccsen ólomlábúnak tûnt a csapat. A támadásban a beállósposzt nulla, a szélek közül a jobbszél mintha nem is létezett volna. Másztunk a falra és õrlõdtünk... Kevés mozgás, a fal széthúzása nélkül jobbára középen erõlködtünk. A végén még mi örülhettünk a döntetlennek... Ezen a meccsen minden problémánk markánsan kiütközött. Kevesen vagyunk és a csapat fele ráadásul fiatal és még rutintalan. Úgy tûnik most ennyire telik a csapattól. Most ezzel kell beérni, hála a csv. tevékenységének...
Szerdán nagyon nehéz lesz Vásárhelyen, a visszavágóról nem is beszélve.
Végezetül egy jellemzõ képet szeretnék csatolni a mai meccsrõl, kb. itt tartunk most...

DUNAFERR FOREVER!!!
Holnap kicsit korábban kell indulni meccsre, mint máskor. De legalább elõbb haza is érek.
Valahogy zavar, hogy keveset lehet tudni a németekrõl. Lehet, hogy azért, mert én még emlékszem, milyen volt 1 NDK csapat ellen játszani. <#levele>#levele>
Tartok tõlük.
Annak ellenére, hogy az én dolgom egyértelmû: szurkolni ezerrel. HAJRÁ DUNAFERR!! <#wink>#wink>
Metz-Viborg 24-37 (13-17)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon hiányzik az oroszoknál Karejeva és Romenszkaja. Poltorackaja pedig elég halovány. Sok hibát vétenek támadásban az oroszok és az Ikast ezt jól kihasználja.
DUNAFERR FOREVER!!!
Görbe és Gin vitte a hátán a csapatot és Tomori volt még viszonylag jó.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
KOPRIVNICA - Sportska dvorana gimnazije Frana Galoviæa. Gledatelja: 700. Suci: Peter Bol i Edward Willem Van Eck (obojica Nizozemska), delegat EHF-a Moshe Herman (Izrael).
PODRAVKA VEGETA: Ungureanu (11+3), Jelèiæ (1+0); Ko¾njak, Ðokiæ 8, Palèiæ, Todorovska 1, Zebiæ 2, Gaæe 2, Franiæ 6(3), ©eriæ, Pasiènik 4, Bulath 2, Tatari 2, Peneziæ "
Úgy tûnik, Paula védett.😊