Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldenburg- Dunaferr 29-27 végeredmény!
Grave Digger
Oldenburg - Dunaferr 15-13 a félidõben

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

lehetett volna szorosabb is de a Csaba elszórakozott egy-két helyzetet a második félidõnek abban a szakaszában mikor felzárkózhattak volna, mert a Fradi leült. Plusz még a bírók megtámogatták a Fradit ebben az idõben (is),Esztinek kiosztottak egy 2 percet- nekem úgy tûnt a játékosát korholta, a bíróval nem is foglalkozott- szegény majdnem felrobbant a dühtõl, asszem ott adta fel õ is, meg a csapata is.
Szekeres nagyon jókis játékos, ha tudna picit gyorsulni válogatottba is beférne, védekezni is tud!!!
(off- nem tudok olyan helyre ülni a fradi csarnokban, hogy ne legyek fültanúja az ellenfél játékosának, vagy edzõjének lek.rvázásának 😞(( elképesztõ...)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
A vége: 33-28. Gratulálok a továbbjutáshoz. <#taps>

kaloz174
Gratulálok a Veszprémnek. Egyértelmûen jobbak voltak, jól is játszottak.
A veszprémi történet üdítõ kivétel ebben mai káoszban. Bennem mindig elismerést váltanak ki az ottani sportvezetõk.
Ma is imponáló volt a veszprémi Aréna. <#worship>

Mocsai Lajos szerencsés edzõ, ami azt illeti. Ha belegondolunk, többször volt jókor jó helyen. Ezzel nem a munkáját és a tudását akarom kisebbíteni, természetesen.

kaloz174
A szünetben a Fehérép 18-13-ra vezet.

kaloz174
Milyen volt a meccs? Hogy van Gabca?

Isthy
Holnap elmegyek és megnézek egy BL meccset amelyen nem játszik magyar csapat. Mégis több magyar vonatkozása is lesz. Mindkét csapatban játszik magyar játékos és mindkettõnek magyar edzõje van. Ráadásul ezen 2 edzõ nemrég még egymás oldalán irányította a magyar válogatottat. Remélem jó meccs lesz, ahol nagyon nagy valószínûséggel a hazai csapat fog nyerni. Bár én a vendégeknek fogok szurkolni, mert a Hypot sosem kedveltem és valszeg nem is fogom. Meg ugye az egyik kedvenc játékosom is a másik csapatban fog játszani <#wink>
A meccset az Eurosport2 élõben fogja közvetíteni este fél 7-tõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jobbak voltak, mert amikor kellett, akkor kevesebbet hibáztak. Persze megnyerhettük volna, ha mi hibázunk kevesebbet a fontos pillanatokban. De nem így történt és így vesztettünk.
A Fradi valóban elég biztosan verte a Csabát, talán a vártnál is biztosabban. De ebben a bajnoki szezonban lesz még pár ilyen eredmény, ami megmutatja, hogy milyen hullámzóak a középmezõny csapatai.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Számomra meglepõ a Fradi-Békéscsaba. Nem a gyõzelem, inkább a gólarány. Szorosabb meccsre gondoltam.

kaloz174
Az igazság az, hogy egyáltalán nem éreztem jobbnak a Vásárhelyt, mint a Kohászt. Ezért gondolom, hogy nyerhettünk volna, ha nem megint - akár 1 éve, amikor ellenük játszottunk - a nk. kupára is kell koncentrálni.
Még akkor is, ha a játékoskeret nagyon szûkös jelenleg.

Sajnos egyet kell értenem az elõttem szólóval, jelenleg ez a realitás!
Isthy
Ennyit tudunk most ezzel a kerettel. Szinte ugyanazt le lehetne írni, mint vasárnap. Már vasárnap írtam a meccs után, hogy ennyi kevés lesz Vásárhelyen. Tudomásul kell venni, hogy a 3-7. helyért vagyunk harcban és végezhetünk bárhol ezek közül. Remélem tavaszra kicsit jobban összekapják magukat a csajok és valahogy beférünk a felsõházi rájátszásba.

HAJRÁ DUNAFERR!!!

Nem a csv. szervezte ezt így, hanem az MKSZ írta ilyenre a programot, ezért kivételesen nem õket terheli a felelõsség.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem tudom, mi lesz az eredmény ma. De azt hiszem, ez a csapat ezeket a meccseket - külön-külön nyerte volna.
PErsze, ettõl a vezetéstõl ne várjuk, hogy legalább azzal segít a csapatnak, hogy úgy szervezi a meccseket, hogy maradjon esély is...😞

kaloz174
Szerintem nem túl nagy lesz már a kereslet, mivel szinte mindenki megvette, akit érdekelt.
Próbálkoznak. Bár lenne sok fiatal, aki még nem ismeri a könyvet és érdekli a téma.

Mindjárt kezdõdnek a közvetítések. Le a kalappal a HunNet elõtt. Cifrázza a helyzetemet, hogy közben a Siófok MK-meccset játszik a Vasas ellen. Pici esély, hogy sikerül osztódással szaporodni az, hogy 18,30-kor kezdõdik a helyi meccs. <#wink>

Hajrá Csajok!!! Mindent bele!

Isthy
Én nem kevésbé örülök. Timi olyan állapotban van, ami nem enged tartósabb terhelést. A Hyponál majd szinte elölrõl kell kezdenie alapozni stb. Inkább tegye helyre az egészségét, hogy utána számíthassunk rá.

Úgy látszik le kell húzni még egy bõrt...

No comment...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ennek örülök. <#eljen>
Az viszont nem jó, hogy az egyetlen igazi átlövõnk nem lesz ott. Mielõbbi gyógyulást neki.
Remélem, a többiek (akiket még erre a posztra szánnak) végre bizonyítani szeretnének, kihasználva a lehetõséget.

Isthy
Gin az EB-n

Úgy tûnik Gin elvállalta az EB-t. Így már "kicsit" jobbak az esélyeink.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Meglepõ módon nem volt ez olyan gyenge meccs, mint amire emlékeztem.
Természetesen nem volt egy BL-döntõ színvonal, de annyira gyenge sem, mint amire gondoltam. <#circling>
A türelmetlenkedésünk támadásokban, a visszazárások elmaradása, valamint egy közepesnél kicsit gyengébb kapusteljesítmény volt a vereség oka, szerintem.
A németek egy jobb kapusteljesítménnyel, valamint frissebb, fürgébb játékukkal tudtak ellenünk eredményesek lenni.
Kérdés, mennyit tanulunk ebbõl a meccsbõl? Annyi lesz kint az esélyünk, azt hiszem.

Isthy
Akit érdekel az mr1 hangtárában meghallgathatja a Gabcával készült interjút az esetleges montenegrói válogatottságával kapcsolatban. A tegnap esti Sportvilágban volt az interjú, az este 7-8 közötti hangsáv 12. percétõl indul.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Akkor most visszanézem a meccsünket. Sajnos, ma sem fogunk nyerni, de kíváncsi vagyok. (Nem mazochista.😊)

Igen ennyien! Bennem fel is vetõdött a kérdés hol voltak a tisztelt Újvárosiak érdeke mi vagy 60 km-rõl el tudtunk menni és mások is pl Siófokról
Ezt határozottan elutasítom és a lányok nevében is kikérem magamnak! Én láttam a pacsizáskor néhány arcot azok mindent elárultak nekem aki direkt így játszik az nem ilyen arcot vág a végén!
EGYÉBKÉNT MEGGYÕZÕDÉSEM, HOGY EZEK A HÖLGYEK IGAZI SPORTEMBEREK AKIK NEM TUDNAK AKARATTAL ÍGY JÁTSZANI!!!!!
Egyébként én arra lennék kíváncsi hol voltak az Újvárosiak???
Isthy
Az ehftv.com-on az összes hétvégi nöi BL meccset meg lehet nézni. Azt hiszem én az FCK-Hypot fogom megnézni, hangolódván péntekre <#wink><#vigyor> Bizonyos okokból az a csoport amúgy is érdekel <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Többünkben is felvetõdtek sajnos a meccs után hasonló gondolatok, de azóta elég frekventált helyekrõl tájékozódtunk és a válasz nemleges volt. Láttam te már sejtettél valamit a meccs elõtt... Tiszta feketében jelentél meg...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok én is a fiúknak ehhez a szép gyõzelemhez! <#taps>

Még ha voltak is komoly hiányzók a horvátoknál, akkor is szép eredmény. Azt hiszem ezzel megalapoztuk a továbbjutásunkat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ennyien...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Lalának elfelejtettek szólni?😊 Mert a 9 gól, valamint a mutatott játéka minden más meccsen kiemelkedõ lenne. Számomra most is az.

Isthy, amirõl beszéltünk, nem jött be....Beszéltem Ivettel még errõl, de azt mondta, hogy semmi ilyesmirõl nincs szó.
kaloz174
Szerintem meg nem.
Nekem nem ez jött le azokból a beszélgetésekbõl, amiknek részese voltam, meccs után.
Arról nem beszélve, hogy láttam én már pl. a kettõvel ezelõtti csapatot is bûn-rossz sorozatban. Itt meg nem errõl van szó, mert ugye a Fradi ellen egy kimondottan összeszedetten játszó Dunaferrt láthattunk.
Kiesni egyébként úgyis lehet (lehetett volna), ha itthon nyerünk, de idegenben többel kapunk ki.😊

Kevés és rutintalan játékos, feszített tempó, még azt is mondhatnám, hogy egy helyzetbe belekényszerített edzõ. Elsõsorban ezek voltak a tegnapi okok. Ehhez jön, hogy most hirtelen kellene vezéregyéniséggé válnia olyan játékosoknak, akik eddig vagy másodhegedûsök voltak, vagy ifisták. Ez sem megy egyik napról a másikra.
Nem mondom, hogy minden rendben van a csapat körül, de ezzel együtt azt mondom, ha a fenti okok nem állnak fenn, ha legalább a játékoskeret egy része marad, amíg a fiatalok rutin szereznek, akkor máshogy történhetett volna ez a kupameccs (is).

Persze, annak is van igazsága, aki a tavalyi, spanyolok elleni kieséssel példálózott. Õk sem voltak egy világverõ csapat.

Duby
Szerintem meg csak akarattal lehet ilyen rosszul játszani.
Ha azt játsza ez a csapat, amit álmából felkeltve is tud, nem lett volna irreális a 10 közte.
Egyetlen egy figurát nem játszottunk az egész meccsen. A támadójáték csak egyéni improvizációkból állt. Sem egy húzás nem ment végig egyszer sem (!), sem egy zárás nem történt egész meccs alatt. Illetve Szûcs a második félidõ elején zárt egyet Laluskának, amibõl gól is lett, nyomban le is cserélték. A védekezésben meg még a látszatát sem keltette annak a társaság, hogy õket érdekli egyáltalán gólt kapnak-e.
Nekem az jött le, mintha ki lenne adva: tovább ne merjetek jutni!
No comment. <#shakehead>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Bravúros, 24-21-es gyõzelemmel kezdte a macedón Kometal Szkopje otthonában szereplését a nõi kézilabda Bajnokok Ligájában a Gyõri Audi ETO KC. A nagy formában védõ Pálinger vezetésével a magyar bajnok az elsõ félidõben elején három-négy gólos elõnybe került, amit a szünetig (10-13) megtartott. A második félidõt kifogástalanul kezdte a z ETO, és a 40. percben már 18-12-re vezetett. A Szkopje mindent megtett az egyenlítésért, de csak két gólra tudta (19-21, 20-22) a szenzációsan irányító Görbiczet és társait, de egyenlíteni nem tudott.

A Gyõr jövõ vasárnap a dán Ikastot fogadja. A csoportból az elsõ két helyezett jut a nyolccsapatos középdöntõbe, a harmadik átkerül a KEK a negyeddöntõjébe.

Nõi BL, A csoport, 1. forduló:
Kometal Szkopje (macedón)-Gyõri Audi ETO KC 21-24 (10-13)
Breki33
csak nem egészen értettem a mecs végén azt a világbajnoki számolgatást

hogyis van ez pontosan?
Breki33
Lino Cervar horvát szövetségi kapitány sportszerûen gratulált a magyar csapatnak, majd így értékelt:"Remekül játszottunk, nem tehetek szemrehányást a játékosaimnak. Sajnos a magyar csapat egy hajszállal még jobb volt, és nagyszerûen kihasználta a hajrában elkövetett védekezési hibáinkat. Óriási, nagyon jó hangulatú mérkõzést játszottunk, gratulálok a magyar válogatottnak."

Hajdu János a második félidõre összeállt magyar védekezést nevezte a gyõzelem kulcsának, de kitért Gál Gyula világklasszis játékára is. "Nem kezdtünk jól, a horvátok többször megtalálták a lyukat a falunkban, de amikor összeállt a védekezésünk, már kifogástalanul játszottunk. Támadásban végig elégedett lehettem a csapattal, és ma volt egy Gál Gyulánk, aki hazai pályán bizonyította, hogy kivételes képességû játékos, az õ gólerõsségének és határozott védekezésének roppant fontos szerepe volt ennek a nagyszerû gyõzelemnek a kivívásában" – értékelt a szövetségi kapitány.

A mérkõzés magyar hõse, Gál megköszönte a lehetõséget a kapitánynak, majd a csapat egységét emelte ki. "Ez csapatjáték, soha nincs olyan, hogy egyetlen játékos nyer meg egy meccset. Örülök, hogy jó játékkal járulhattam hozzá a gyõzelemhez, és köszönöm csapattársaimnak, hogy ilyen remek átadásokkal találtak meg."

kaloz174
Gratulálok!
Nagyon nagy szükség van rá, hogy nemzetközi szinten is megmutassa magát a magyar kézilabda, úgy érzem.

kaloz174
Sajnos, nagyjából egyetértek veled. Valamiért nagyon nem voltak frissek a játékosok. <#schmoll2> Talán nekik sem volt jó ez a viszonylag korai kezdés, mivel a meccseket többnyire késõbbi idõpontban játszották a bajnokságban. A tompaság, különösen a meccs elején, nagyon szembetûnõ volt. Ha szeretnénk jobb teljesítményt a kinti meccsen, ezen mindenképpen változtatni kell. Hogy lehet-e, ezt talán csak Imre Vili tudja.
Jellemzõ volt, hogy dobtunk egy gólt, de már kaptuk is a választ, mert rendre elfelejtettünk visszaérni. Sanela meg sajnos, mára elfelejtette, amit a Fradi ellen tudott.
Úgy tûnik, 2 ilyen fontos meccsen a fiatal rutintalan, kevés minõségi játékossal rendelkezõ csapat, 3 napon belül, nem képes még megfelelõ színvonalon teljesíteni.

Ezzel együtt úgy gondolom, bár én is gyõzelmet vártam, nem meglepõ, hogy a német bajnokság 3. helyezettje, mai helyzetünkben különösen, nem volt könnyû ellenfél. Tartottam tõlük, amiben sajnos igazam lett.

Az, aki ettõl az idénytõl csodát várt, naív lélek. Nagyon meg kell becsülni egy olyan eredményt, mint pl. ami a Fradi legyõzése volt.

A mai meccsen nekem Lala és Ivett teljesítménye volt meggyõzõ. Nem akarom elkiabálni, de mintha Lalának leesett volna, hogy most rajta a sor. <#taps>

😞(((( ennyien voltak csak a meccsen? tejóég 😞(

nagyon sajnálom a játékosokat...remélem mihamarabb lesz változás!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Bravúros gyõzelmet arattak a férfi kézisek

Nagyszerû második félidei játékával 30-28-ra legyõzte az olimpiai negyedik Horvátországot és ezel nagy lépést tett a 2010 januári, ausztriai Európa-bajnokság felé a férfi kézilabda-válogatott.

Férfi kézilabda Eb-selejtezõ

Magyarország-Horvátország 30-28 (15-16)
A csoport másik mérkõzésén: Finnország-Görögország 25-30, szabadnapos: Szlovákia
Az állás: 1. Magyarország 4 pont/2 mérkõzés, 2. Horvátország 2/2 (67-50), 3. Görögország 2/2 (51-52), 4. Szlovákia 0/0, 5. Finnország 0/2 (45-69)

<#taps><#taps>
Isthy
Dunaferr-Oldenburg 31-31

A mai meccsrõl szinte nem is lehet pozitív dolgokat írni. Talán csak Lala és Meli játéka emelhetõ ki, de a végére õk is elfáradtak és rontottak rendesen. A védekezés a falban is harmatgyenge, nincs ütközés és sáncolás sem nagyon, a visszarendezõdés nulla, a kapusteljesítmény is halovány. Mintha lelassult volna mindenki, az egész meccsen ólomlábúnak tûnt a csapat. A támadásban a beállósposzt nulla, a szélek közül a jobbszél mintha nem is létezett volna. Másztunk a falra és õrlõdtünk... Kevés mozgás, a fal széthúzása nélkül jobbára középen erõlködtünk. A végén még mi örülhettünk a döntetlennek... Ezen a meccsen minden problémánk markánsan kiütközött. Kevesen vagyunk és a csapat fele ráadásul fiatal és még rutintalan. Úgy tûnik most ennyire telik a csapattól. Most ezzel kell beérni, hála a csv. tevékenységének...
Szerdán nagyon nehéz lesz Vásárhelyen, a visszavágóról nem is beszélve.

Végezetül egy jellemzõ képet szeretnék csatolni a mai meccsrõl, kb. itt tartunk most...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszönöm az ötletet. <#worship>

Holnap kicsit korábban kell indulni meccsre, mint máskor. De legalább elõbb haza is érek.
Valahogy zavar, hogy keveset lehet tudni a németekrõl. Lehet, hogy azért, mert én még emlékszem, milyen volt 1 NDK csapat ellen játszani. <#levele>
Tartok tõlük.
Annak ellenére, hogy az én dolgom egyértelmû: szurkolni ezerrel. HAJRÁ DUNAFERR!! <#wink>

Isthy
Az utsó mai BL eredmény: Buducnost-Elda 28-26 (16-11)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy várható volt, a Viborg simán nyert a Metz otthonában.

Metz-Viborg 24-37 (13-17)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Simán nyert az Ikast 31-25-re. Volt közte 10 is 21-11-nél, de a cseresor kicsit feljebb engedte a Zvezdát. A végén kicsit még visszajöttek a kezdõk a biztonság kedvéért. A Zvezda úgy tûnik egyelõre nem tudja megoldani a hiányzók pótlását és ez a továbbjutásukba kerülhet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majd elfelejtettem, hogy Sipilova és Andrusina sincs most a Zvezdánál és ez már komoly hátrány. Úgy tûnik az Ikast simán behúzza.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Félidõben: Ikast-Zvezda 16-10

Nagyon hiányzik az oroszoknál Karejeva és Romenszkaja. Poltorackaja pedig elég halovány. Sok hibát vétenek támadásban az oroszok és az Ikast ezt jól kihasználja.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok én is nekik! <#taps>

Görbe és Gin vitte a hátán a csapatot és Tomori volt még viszonylag jó.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A www.ehftv.com-on visszanézheted mindkét tegnapi meccset. Paula viszonylag jól védett, bár voltak rossz percei is. Ma pedig 16:10-tõl élõben adják az Ikast-Zvezdát.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Podravka Vegeta - Lada 30:27 (13:12)
KOPRIVNICA - Sportska dvorana gimnazije Frana Galoviæa. Gledatelja: 700. Suci: Peter Bol i Edward Willem Van Eck (obojica Nizozemska), delegat EHF-a Moshe Herman (Izrael).
PODRAVKA VEGETA: Ungureanu (11+3), Jelèiæ (1+0); Ko¾njak, Ðokiæ 8, Palèiæ, Todorovska 1, Zebiæ 2, Gaæe 2, Franiæ 6(3), ©eriæ, Pasiènik 4, Bulath 2, Tatari 2, Peneziæ "

Úgy tûnik, Paula védett.😊

kaloz174
24:21-re nyert az ETO. Grat. nekik! <#taps>