Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze, csak lehet az MKSZnek fogalma sem volt eddig hogy nem történt az ügyben semmi, mert eddig mindig az a válasz jött Zácsiktól és maglódtiól is, hogy halad az ügy...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ezekszerint Zácsiknak is mindegy...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
A Fradinak (Maglódinak) végül is mindegy, hogy Zácsik milyen nemzetiségûként lövi náluk a gólokat, gondolom.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

ne varrjunk már mindent az MKSZ nyakába, ez 2 emberes dolog szerintem, Zácsik meg Maglódi...(mióta megy már a ködösítés: Zácsik handball.hu )
nehogy már egy MKSZ kelljen egy ilyen kérelemhez, legközelebb már a jogsihosszabbításhoz is õk kellenek?
(persze az õ érdekük is, õk is rághatnák az érintettek fülét, de többet nem tehetnek...)

hihetetlen...

kaloz174
Pénteken Angyalföldre látogat a Dunaferr. Remélem, sikerül ott lenni. Ezt tervezem. <#wink>

Utolsó bajnoki ebben az évben.

kaloz174
Mai bajnokik:
Nõk:
VASAS SC–FEHÉRÉP ALCOA FKC 24–31 (15–17)
GYÕRI AUDI ETO KC–VÁCI NKSE 34–25 (15–17)(sokáig vezetett a Vác)

Férfiak:
MKB VESZPRÉM KC–BUDAPEST BANK KECSKEMÉTI KC 37–26 (16–9)
TATABÁNYA CARBONEX KC–PICK SZEGED 23–25 (10–14)
DKSE-AIRPORT DEBRECEN–DUNAFERR SE 31–26 (14–11)

Egyet értek Isthy válaszához, és még annyit, hogy nekünk van egy Szegedi beszállítónk aki fanatikus kézszurkoló, neki annyit mondat nem is olyan régen, hogy az egész MKSZ felrobbantanám.
Én meg egy valakivel el tudnám azon kívül.
Isthy
Ez Magyarország és az MKSZ a XXI. század elején...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én már leírtam, hogy kivel tudnám elképzelni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

nekem nem egy ismerõsöm van, aki "elballagott a hivatalba, és kérelmezte a magyar állampolgárságot 😊".
Miért kell ehhez Maglódi? de ha már kell hozzá Maglódi, neki miért érdeke, h. Zácsik ne legyen magyar áll.polg?

Azért ez k. nagy luxus, h. van egy tehetséges játékos, aki a hanyagság, és a butaság miatt nem játszik a magyar válogatottban...

EHF is belehúzott a kupasorsolásba, nehéz dolguk lesz a csapatoknak!
Nagyon jó riportnak tartom! Bevallom kicsit meg is lepett Trefilovv pozitív irányban! Nálunk ugyan mikor lesz ilyen riport valakivel, mondjuk gondolkozni kellene ki alkalmas rá, mondjuk egy tippem lenne?
Breki33
Jó cikk, simán el tudnám képzelni a magyar válogatottnál.

Mondjuk pl Tadici-nál ezerszer jobban.
Breki33
Hülyére vette a Szegedet az izlandi beálló

A Pick Szeged hiába került közel hozzá, hogy megoldja legnagyobb szerkezeti problémáját, és leigazolja a BL-szereplõ izlandi Haukar beállóját, Krisjan Kristjanssont, a játékos a határidõig nem adott választ a szegedi ajánlatra. Kristjansson menedzserének halogató taktikáját a szegediek sértõnek érzik, a beálló valószínûleg nem lesz a Pick játékosa.

http://sportgeza.hu/kezilabda/2008/11/11/csak_jatszott_a_szegeddel_az_izlandi_beallo/
Isthy
Pontosan. Ilyeneket itthon azt hiszem ne is várjunk. Bár mondjuk Laurencz Laci bácsival el tudnám képzelni <#wink>

Zácsik ügye

Most mondjam azt, hogy jellemzõ...

DUNAFERR FOREVER!!!

PiszkosFred
Az egyik legjobb interju amit valaha is olvastam 😊 Koszonom a linket, igazi gyongyszem az ilyen oszinte es tanulsagos beszelgetes a mai vilagban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Isthy
Én sem csodálkoznék már semmin sem velük kapcsolatban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos én is csak az elejét értettem, ami ezt takarta. De utána még mondott vagy 4-5 szót, amit sajnos nem tudtam leolvasni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Többek között erre is gondoltam az elõzõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos az ETO sem bírja a versenyt a nagy klubokkal és õk is lecsúsznak a közvetlen élvonalból, ahogy valószínûleg a magyar nõi kézilabda is. Szomorú jövõt vetítenek elém a jelenlegi állapotok... Ami ebben az országban folyik szinte mindenütt, az szép lassan eltünteti a sportunkat is a süllyesztõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon jó ez az interjú Trefilovval

Elképesztõ arc és emberi. A korábban hallottakból is gondoltam, hogy nem egy vadállat és ez a beszélgetés tovább erõsítette ezt a dolgot.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, én is...
Legalább pihenhet a csapat. Ennyit azért nem kellene talán, akármilyen kevesen is vannak. <#rolleyes>

én már arra is gondoltam, hogy a mi csapatvezetésünk kérte az ETO-t mert az MK is sokba kerül 😉))))

hát valami olyasmit, hogy "akkor cserélj le....", még mutatta is a kezével a csere jelét. (persze Konkolyt nem hallottam mit mondott neki az indítására, lehet õ se kedveset😄)

de majd ha visszanézted várom a megfejtést 😄

Nem értem de lehet hogy velem van a hiba már megint nem sikerült a "tisztelt Mksz-nek" meglepetést okoznia számomra! Ebbõl hatalmas színvonalú döntõ lesz, szerintem sorba fogan állni a pénzes szponzorok hová szórják a pénzt két kézzel!
U.I szegény figura elfárad ennyi lövéstõl itt folyamatosan tartani a fegyvert!!<#vigyor3>
Igen, én nem is õket akartam ezzel kritizálni, ha ez jött le akkor elnézést érte, tudom illetve sejtem mennyi segítséget kapnak ahhoz képest még szerintem színvonalas is a honlap!
kaloz174
Úgy tûnik a Szövetség elintézte 1-2 csapatnak, hogy ne legyen túl sok gondja a Magyar Kupával. <#levele>
Remélem, másodosztályú csapat játszik a döntõben. Ez aztán kellett a kézilabda tekintélyének növeléséhez. Ettõl biztosan csak úgy özönlenek a támogatók. <#violent>

s ki fogja dobni a gólokat a lábadozó Rotis, vagy a bénáskodó Deáki/Mayer/Kovacsicz/stb. illusztris ismeretlen?
számomra is meglepõ volt az a tehetlenség amely az egész csapatots Konkolyt is elkapta az elsõ félidõ végén s szünet után is megmaradva!
a 8 gólos biztos elõnyt pár perc alatt 4-re csökkenteték saját hibából (eldobált labdákkal) s utána nem tudtak visszajönni!
A fiatalok legfeljebb reménykeltõek, de egyikük sem képes döntõen befolyásolni egy-egy fontos mérkõzést, átvéve valamelyik hiányzó vagy gyengélkedõ sztár helyét és szerepét.
Ezekután még nehezebb lesz a helyzet és valszeg csak a Gyõrnek van némi esélye a továbbjutásra a németek ellen a KEK-ben. De nem a második félidei játékkal! Sajnos, mikor meglátam az idényeleji keretet már balsejtelmeim támadtak a távlati célok tekintetében. Az igazság az, hogy mig 2-3 éve még 4-5 nemzetközi szinten is kompetitiv csapatunk volt, lassan már egy sem maradt!
kaloz174

kaloz174
Rákérdeztem még régebben erre a dologra. Kiderült, hogy kettõn áll a vásár. Õk sem kapják meg a kellõ segítséget onnan, ahonnan a legjobben kellene. Mit lehet erre mondani - újra csak. <#levele><#falbav>

Duby
Ez nem az az ország, ahol az "önvizsgálat" és "konzekvenciák levonása" a "nagy" embereknél akár csekély számban és mértékben is elõfordulna...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Konkoly szerintem is, mióta Õ az edzõ az egyik leggyengébb meccset produkálta.. Örültem volna némi önkritikának is, de sajnos elmaradt..
Ugyanakkor az is bebizonyosodott, komoly csapatok ellen a fiatalok nem tudnak segíteni. Ment egész nyáron az ámítás, így klasszisok, úgy Rotis, most meg ott tartunk, hogy lehet Rotist mûteni kell (szerintem hatalmas baklövés a leigazolása, pénzt elteszi, de játszani nem játszik), s az ígért erõsítések elmaradtak. Persze magyarázat most is van, azért nem igazolunk, mert nincs olyan játékos, aki segíteni tudna nekünk. Hát persze.. Vanyusnak sem ártana némi önvizsgálat és a konzekvenciák levonása..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Az ehftv.com-on vissza lehet nézni az egész meccset, ott választ kaphatsz a kérdésedre KCS-vel kapcsolatban. Én is azt fogom tenni nemsokára, mert kíváncsi vagyok pár dologra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Érdekes dolgot ott??? Az ritkaság számba megy!
Isthy
Látom nagyon kiakadtál és maximálisan megértelek. Amikor a megnyilvánulását elolvastam, nekem is kinyílt a bicska a zsebemben. Maximálisan osztom a véleményedet, sajnos ilyen személyek a klubunk tulajdonosai. Már nagyon várom, hogy eltakarítsák õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Tejesen egyetértek! Szerintem a tegnapi eredmény nagyszerû, mert kint kikapni 2 góllal szerintem is nagyszerû teljesítmény, a rutinszerzésrõl már nem is beszélve! Gratuláció érte az egész csapatnak!
Isthy
Most fogom visszanézni a meccset az EHF oldalon, kíváncsian várom, hogy Gin pontosan mit is mondott. Ott a csarnokban ebbõl nem érzékeltem semmit.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A pénteki meccsen igazolódott a papírforma, a Hypo simán begyûjtötte a gyõzelmet. Sajnos a Podgorica még messze van a csapattá válástól, sokat kell még gyakorolniuk, hogy tényleg csapatként tudjanak játszani. A sok fiatalnak meg kell szerezni a rutint a tétmeccseken, hogy késõbb azt kamatoztathassák. Gyulára még sok munka vár. Sztem a csoportban a 3. hely és a KEK szereplés néz ki nekik.
A meccset követõ bankett után Gabcával egy pizzériában sikerült egy kb. 2 órás beszélgetést összehozni. Nagyon jó volt a hangulat és sok érdekes dolgot megtudtunk. Szuper este volt, gyorsan elment az idõ, meglepõen gyorsan éjfél lett. A lényeg, hogy Gabca jól érzi magát a csapatban, a montenegrói válogatottság pedig még csak egy felkérés erejéig jutott el.

Az ETO pazar elsõ 25 perc után látványos összeomlást produkált. A meccs elején szinte minden összejött nekik. Õk lõttek látványos leindítás gólokat és Gin pazarul védett az elsõ félidõben. A félidõ utolsó 5 percében azután már kicsit visszaestek és visszajött az Ikast a meccsbe. A 2. félidõben azután totális összeomlás következett, az Ikast felpörgött védekezésben és támadásban is és megfordították a meccset. A kapusteljesítményük is nagyon feljavult, Gin pedig visszaesett. Sajnos azt kell mondjam, ebben a fordulatban KCS is szerepet játszott, ma valahogy nem jött össze a meccselése. Persze voltak kényszerítõ körülmények is. Görbe állapota, Bradeanu visszafogottabbá váló játéka stb. Nehéz helyzetbe került az ETO és Bradeanu kiválásával még tovább nehezedett a csapat dolga. Nagyon oda kell tenni magukat a hátralévõ meccseken és Rotis jó játékára is szükség lesz januártól, hogy meglegyen a továbbjutás.

Nálunk sajnos azt kell mondjam, hogy bejött a realitás. Borzasztó kezdés után küzdött a csapat, de várható volt, hogy a németek hazai pályán behúzzák. A csapat körülményei meghatározták az eredményt. Mostantól csak hazai pontvadászatra és a kupára kell koncentrálni és ez sem lesz könnyû feladat ennek a keretnek. Remélem azért sikerül egy megfelelõ eredménnyel zárni az idényt.

HAJRÁ DUNAFERR!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Kérdezem attól aki látta a Gyõri meccset akár helyszínen akár a tévében, hogy mi volt a gond Konkolyal fõleg Mse mert látom te hivatkoztál rá? (én az elõ félidõnek az elsõ 7 percét láttam meg a második félidõt ami meg is lepett!)
szoktam nézni, de mivel általában semmi érdekeset nem találok ott, így ritkábban. elolvastam, köszi!

Duby
Na én is egyszer nézek kézit, aztán ez van.
Pedig az elsõ félidõ után akartam írni, hogy végre egy kis felüdülés, hogy az ETO úgy nyomja, mint pl. a Barca, hogy végre jó kézimeccset nézni.
Aztán jött a pokol.
Hát biztos velem van a baj, mert ami kézimeccset láttam a Dferr-Loki óta, az mind bukó volt. <#falbav>

Szeretném azt hinni, azt írni, hogy jókor jött a pofon a Gyõrnek, ez egy kijózanító és rendet tévõ vereség volt, ami hosszú távon többet fog használni, mint egy gyõzelem. De, Bradeanu miatt is, inkább erõsödött a pesszimizmusom.

Sóos Csaba - vagy hogy írják - meg fogja be a mocskos pofáját!!! <#boxer><#violent><#gun><#violent>
Az egyik legfõbb felelõse pont õ annak, hogy a klub ott tart, ahol tart. Meggyilkolták, tönkretették, felszámolták nemcsak Újváros, de sztem az egész ország egyik büszkeségét! Mind elhordták saját zsebre!
Aztán van képe ilyet ugatni? Még egy kicsit tovább feszítik a húrt a városban õ és a hozzá hasonlók, a villanyoszlopokon találják magukat mind! Rohadt tolvajbanda. <#violent>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Ebben az esetben így jár, aki (talán) nem látogatja a hivatalos csapatoldalt. 😊

Íme

Isthy
Nemrég értem haza Gyõrbõl. A beszámolókat a meccsekrõl és az egyebeket holnapra halasztanám. Sajnos a tegnapi szép szombat után ma szomorú vasárnap következett a magyar kézilabdában. Reméljük lesz jobb...

DUNAFERR FOREVER!!!

na, akkor mostmár írjátok le mit mondott Soós, ne csak utalgassatok rá 😊 mert pl. én nem hallottam 😄 (tudom, így jár aki nem jár meccsre 😛)

ez a kupakiesésünk kevésbé fájó mint a tavalyi :S
de mostmár csak a bajnokságra kell koncentrálni, amúgy elég is ennyi egy ilyen szûk keretnek 😞

gyõri vereség engem nagyon meglepett, de ami mégjobban 1. Konkoly meccselése 2. Görbe rosszul léte -utóbbi remélem nem komoly, jobbulást neki!!
egyébként nem tanulunk a hibáinkból, egy dán-norvég csapat ellen hiába vezetünk sokkal, akkor sem lehet könnyelmûsködni, márpedig az elsõ félidõ uccsó perceiben azért tudott felzárkózni az ikast, mert már elhitték h. simán verik õket...
(minden bántás nélkül, nagyon nem tetszett amit Gintõl láttam, mégha hibázhat õ is.)

nagyon nehéz helyzetbe került a gyõr, nem csak a vereség, de bradeanu kiesése miatt is.
nem tudom mennyire igaz, h. Byasenbõl vannk kiszemeltek -bár nehezen tudom elképzelni, h. ideigazolna egy skandináv országbéli játékos...
aztán újra felmerülhet Triscsuk neve...
kíváncsi vagyok mi lesz a megoldás.

kaloz174
A Dunaferr veresége esetén max. a csoda maradt el, de a Gyõr veresége engem nagyon meglepett.
Bár, ahogy olvasni lehet, jelenleg ott is vannak gondok. Mindenesetre grat. Bradeanunak.

kaloz174
Teljesen igazad van. Engem is felháborított az a mondat, amit állítólag Sóos Csaba mondott. Szerintem is csak az követlhet, aki meg is teremti annak feltételeit, hogy azok az eredmények szülessenek, amelyek méltóak a "Dunaferr" névhez. <#boxer><#levele>

Sajnálom a kiesést, de mint tudjuk, az itthoni döntetlen nehéz helyzetbe hozta a csapatot, az ellenfél pedig közel sem volt olyan piskóta, amit a csapat a mostani helyzetében könnyedén verhet. Errõl pedig nem a csajok és nem Imre Vili tehetnek.
Mindentõl függetlenítve ez a kinti -2 gól egyáltalán nem rossz eredmény. Egyre jó volt ez az egész: a fiatal csapat tapasztalatokat szerzett. Csak legyen is alkalmuk hasznosítani a tanultakat.

Most legalább örülhet a csv. <#levele> Nincs gondjuk a további nk. kupameccsek finanszírozására.
Ha a csapat szempontjait nézem: a továbbiakban nem kell 100 felé szakadnia annak a kevés játékosnak, akik a csapatot jelenleg alkotják.

Breki33
gyerünk csajoooookkkkkkkkk
Sajnálom, hogy kiestek a lányok ugyanakkor sajnos gyõzött a realitás!
Azt pedig, hogy ki mit engedhet meg magának arról esõsorban Sóos Csaba "úrnak" kéne elgondolkodni! (lehet ha így tesz akkor nem a németek ellen játszik a csapat és nem ebben a kupában!