Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem, ezt követõen sikerül végre az ETO-nak nemzetközi kupában is nyerni végre. Azt gondolom, már megérdemelnék, ráadásul jól jönne a magyar nõi kézi tekintélyének is, mert éppen 10. éve lesz, hogy a Dunaferr BL-t nyert. Igaz, közben voltak EHF-kupa sikerek, de hiányzik már egy igazán "ütõs" eredmény. Ezért aztán: hajrá ETO, de csak nk.kupában, term. <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Közben napvilágot láttak a szerzõdések és igazából semmi meglepõ nincs bennük. Számomra talán Gin 3 éve az egyedüli, amin kicsit elgondolkodtam. Nagy a gyanúm, hogy ez olyan hosszabbítás volt, mint Dettié <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Pedig ugyanaz az ország, 1 a bajnokság.<#rolleyes>#rolleyes>
Pedig nem ártana egy jó másik kapus is mögötte, mert így túl sok minden múlik rajta és ez sztem nem jó állapot egy komoly BL csapatnál.
Nocsak, mi történt? Így meglendültek a dolgok? A múltkori beszélgetésünkhöz képest ez nagy fejlõdésnek tûnik.
Akkor a nõi vonalra is egy kis információ: a ma esti gyõri sajtótájékoztatón sok fontos bejelentés várható a szerzõdésekkel kapcsolatban.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nándi ne jöjjön, csak tönkretenné hogy megint padozna, Peric fantasztikus kapus, de fanatikus is, aki nem nagyon hagy mást védeni, Mocsai meg partner ebben -bár Nándi szintû 2. számú kapus még nem volt mögötte, de szerintem ugyanez lenne a helyzet.
J2-ben én Markovicban látok esélyt, meg elvileg van kiszemelt J2-re, aki támadni-védekezni is tud, nevet sajnos nem tudok 😊
de miután a TimeOutban várható ffi szekció is a késõbbiekben, így a jövõben talán 😉))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
EUROSPORT2,
20.00 Kézilabda, férfi Bajnokok Ligája, csoportmérkõzés: THW Kiel–Barcelona (ism.)
Be kell vallanom, hogy annyira "izgultam" ennek a meccsnek a kapcsán, hogy egyszerûen elfelejtettem, hogy lesz. <#csodalk>#csodalk>
Sima gyõzelem, ahogy várható volt. Igaz, a fiúk mindkét félidõ elsõ felét eléggé lazán vették, de ma ez is belefért. Vasárnap meg jöhet Nyíregyházán a közönségszórakoztatás, mindenkinek sok játéklehetõséggel.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Putics Barna 😉
Aki látta a magyar-horvát válogatott meccset az nem szomorkodik, persze jobb lett volna ha ketten együtt maradnak, de Bagaric is itt van, így azon a poszton nem lesz gondunk. (védekezésben egyelõre Barna még nem tudja Fecit pótolni, de remélem azt is meg akarja tanulni odakint, és azzal sem lesz gondja!)
Bár szerintem J2-ben is van utánpótlás 😄
Újabb átlövõt vesztett az MKB Veszprém
Nem is tudom, mit gondoljak, de nagyon nagyra tartom azt a csapatépítõ tevékenységet, azt az általam követendõnek tartott sportszervezõi munkát, ami Veszprémben zajlik, hosszú évek óta. Így, bár nem rendelkezem túl sok információval, sajnálom, hogy meghatározó játékosait veszti a legjobb magyar ffi kéziklub. <#rolleyes>#rolleyes>
Remélem, sikerül a távozókat pótolni.
DUNAFERR FOREVER!!!
mondjuk ez 2 emberes produkció 😞
Máskor is szívesen nézném õket, nem csak akkor, ha egy ilyen alkalomból elõkerülnek. <#vigyor2>#vigyor2>
köszi a képeket!

Hajrá Magyar Kézilabda!
DUNAFERR FOREVER!!!
Katalin
Név eredete:
Egyiptomi-görög-német-magyar eredetû
Név elemzése:
A Katalin név olyan személyiség kialakulásához járulhat hozzá, aki rendkívül élvezi mások társaságát, és mindig új arcokat szeretne megismerni. Ennek az egyéniségnek szinte lételeme a változás, gyorsan vág az esze, kreatív és sokoldalú. Nagyon szeret utazni, és olyan munkákat végez szívesen, melyekben használhatja ezeket az adottságait. Nehézségekbe azért ütközhet, mert az állandóság és nyugalom nagyon távol áll tõle.
Na, és ha ez a vonal megszûnne, még akkor is vannak tartalékai...undorító
Sopronyival úgy látszik mégiscsak számol, tekintettel a halovány átlövõhelyzetünkre és beáldozta a beállós posztot. Kíváncsi vagyok mennyi szerepet fog kapni. Ezek szerint Pirin sok teher lesz megint. Csáki kimaradása várható volt.
Azért az MKB-nek a Celje, Chambery csoport sztem jobb lett volna ennél, de ez is még elmegy, mondjuk a második legjobb.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Elnézve Stilonak a lelátón készült pannonos fotóit... Hát, azt kell mondjam nagyon nem tetszettek... De ez van...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos a KEK-et megjósoltam már egy másik fórumban...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha belegondolok, hogy másoknak mekkora harcot kellet vívni, bizonyítani, hogy ott a helyük, õ pedig csak egyszerûen felvette a szerelést, csomagol, utazik, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga...Jobb, ha bele sem gondolok. <#falbav>#falbav> Mert akár olyan játékos is mehetne, akivel nem csak többen lehetnénk.
Ami az EB-t illeti a véleményem: háát igen, az orosz, norvég, német csapat mellett benne vannak a legjobb nyolc csapatban a világon (+ D-Korea), ergo a világ legjobb nyolc csapatából sikerült 4-et egy csoportba sorsolni! Ez ismét az EHF töketlenségét illetve pofátlanságát igazolja!
Szerintem sirákozásra a másik háérom csapatnak is pont annyi oka van mint nekünk! Egyikük sem mehet biztosra, bármelyikük is kieshet már a csoportmérkõzések után. Ahogy én látom, a meggyengült (nevekben legalábbis) románoknak van erre a legnagyobb esélyük.
Ami az MKB V-et illeti nem rossz a csoporja, sokkal jobbra eleve nem lehetett számitani a kritériumok miatt. Csak az EHF nem akar róla tudomást venni, hogy a Flensburg kikapott Veszprémben! Vajon mikor jönnek rá?
ASzeged_Dunaferr összesorsolásnál az emebre egyik szeme sir, a másik meg nevet. Igaz lehetne 2 csapatunk a 8 közt, de akár egy sem, így az egy az biztos!
Az meg pláne szomorú,hogy egy edzõ sincs ebben a magyar posványban,aki ne lenne háznélküli csiga(ahogy Hofi mondotta).