61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• kaloz174
    Ez jól mutatja egyrészt azt, hogy milyen igénytelenségben nő fel nemzedékek sora, másrészt azt, hogy mennyire rossz hatásfokú a sportág felelős(?) vezetőinek pr. és érdekérvényesítő tevékenysége.
    Sajnos, nem meglepő, ami történt.
  • kaloz174
    Miért, szerinted?
  • Mse
    izlandi vulkáni hamu, légtérzár
  • Mse
    győriek mikor és mivel mennek Romániába?

(a "fekete felhők" miatt légtérzár van, egészen holnap este 19ig.)
  • Breki33

Lazarov: Van keresnivalónk a magyarok ellen

A macedón és a bosnyák férfi kézilabda-válogatottnál is örömmel nyugtázták, hogy a magyar nemzeti csapattal kerültek egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportba. A korábbi veszprémi kedvenc, Kiril Lazarov szerint a németek vagy a lengyelek ellen nehezebb dolguk lenne.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/lazarov-van-keresnivalonk-a-magyarok-ellen-2024987/
  • Breki33

Szamoránsky szabad, és szívesen hazatérne

Szamoránsky Piroska a Nemzeti Sportnak megerősítette a kezi.hu értesülését, miszerint a szezon végén szerződést bont klubjával, a montenegrói Buducsnoszt Podgoricával. A nyártól szabadon igazolható válogatott beálló hozzátette: a legszívesebben újra Magyarországon folytatná a pályafutását.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/szamoransky-szabad-es-szivesen-hazaterne-2024173/

• Breki33
    Tegnap legyen önis milliomosban mikor belenéztem kérdés

Melyik magyar kézilabdázónőt választották kétszer a világ legjobbjának?

Első válaszoló, hát öööö Kocsis Erzsébetet és Kulcsár Anitát nem ismerem nem hallottam róluk, Görbicz Anitáról halottam már sokat, de inkább passzolnék.

Másik válaszoló gondolkozik szintén Görbé-t ismeri megjelöli és jön a helyes válasz Radulovics
  • Breki33
    Még Szűcs is kéne ;)
  • Isthy
    Kovacsicz Mónika is a Fradiban

Sztem Pirossal is meg fognak egyezni és komolyan meg fog erősödni a Fradi. Azt gondolom, hogy jövőre a Győr mögött komoly versengés fog kialakulni a dobogóért a Fradi, a Loki, a Vác és a Békéscsaba között. Ráadásul minden bizonnyal magasabb színvonalon a megerősödő keretek következtében. Ez pedig még az ETO hasznára is válik, komolyabban tud erősebb ellenfelekkel készülni a BL-re. Meg persze összességében a magyar kézilabda is magasabb nívóra kerülhet.
  • kaloz174

Te pedig vagy gondolatolvasó vagy (Gin-interjú), vagy nagyon kiszámíthatóak vagyunk.
    Köszi!
  • Isthy
    Remélem ez arról szól, hogy ezzel "Nagycirkusz" véget is ér. Kíváncsi vagyok mikor lesz a beszélgetés és kap-e rögtön választ.
  • Breki33
    ámen
  • Isthy
    Ma nem vagy formában, nem sp hanem ps
  • Breki33
    Mocsai Lajos személyesen beszél Nagy Lászlóval

Óriási a jelentősége a szlovénok elleni júniusi világbajnoki selejtezőt illetően a péntektől vasárnapig tartó férfi kézilabda Pannon-kupának Mocsai Lajos, a válogatott szakmai igazgatója szerint. A szakvezető személyesen beszél Nagy Lászlóval, és várja, hogy az átlövő döntsön: folytatni akarja-e a magyar válogatottban.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/mocsai-lajos-szemelyesen-beszel-nagy-laszloval-2024634/
  • Isthy
    Én sem látom nagy realitását, de hátha

Természetesen mielőbbi jobbulást neki Katzirz Dáviddal együtt!
  • Isthy
    Mielőtt rákérdeznétek, hogy mi volt még benne az itteni NSO linkben leírtakon kívűl

Azzal kezdődött, hogy miként telt a meccs utáni éjszaka. Gin azt mondta, hogy természetesen alig aludt, mert a meccs történései jártak a fejében. De ez szinte minden meccs után így van nála, akár jól sikerült, akár nem. Az jár a fejében, hogy mit hogyan kellett volna másként stb.
    Azután jött az a rész ami neten van a románok játékáról, a sok beleéréses lövésről és a szélsők góljairól. (ahogy láttam ugyanazt mondta, amit én a meccs után: sok volt a 2-es pozícióból jövő lövés, ami sokkal nehezebb. Tudok én ha akarok ). Azután az ETO játékáról volt szó, hogy ők nem támadtak annyira hosszan, szélesen és türelmesen, mint a románok. Sokat lőttek Paulának félmagasan - ami neki kedvezett - pedig nem ezt beszélték meg a meccs előtt. Az ő védéseiből se tudott az ETO gyorsan leindítani annyit amennyit szoktak, talán csak 2x sikerült. Sajnos mindkettő kimaradt... Majd a visszavágóra történő felkészülés került szóba. Kati elmondta, hogy sajnos, most nem nagyon tudtak készülni, mert volt a válogatott, majd a szerdai Csaba elleni meccs. Most azonban lesz egy teljes hetük normálisan felkészülni és átbeszélni, gyakorolni. Azután jött az NSO taktikára vonatkozó kérdése és a válasz. Majd végül az NSO Valceában nehéz nyerni? kérdése és a válasz. Annyival hosszabb volt a válasz, mint a netes, hogy elmondta, jobban kell figyelni a befejezésekre és mindenkinek koncentráltan és fegyelmezetten játszani. Akkor meglehet a győzelem és a BL döntő.
  • kaloz174
    Mielőbbi gyógyulást neki is!

(sp: a smile nem jó helyen van, sajnos. 2 sorral feljebbre szántam. )
  • kaloz174
    Most én mondom, hogy ez elég optimista hozzáállás. Vagy legalábbis jelenleg nem látom realitását a közeljövőben.
    Ezért kellene legalább időnként gondolni egy nagyot. Pl. egy siófoki meccs előtt.

Újabb eü.gond: Csak most ffi válogatotti vonalon
    Trombózisa van a Pick Szeged válogatottjának
  • Isthy
    Csatlakozom az általatok leírtakhoz, mielőbbi teljes gyógyulást neki!
  • Isthy
    Talán ezeknek is újra eljön az ideje, sosem lehet tudni. Addig meg bízunk és remélünk
  • Isthy
    Jelentem már délelőtt eldöntöttem. Ebben a gazdasági válságban takarékoskodni kell, nem lehet mindenfélére pénzt kiadni. A kollégák újságját ingyen is el lehet olvasni 1-2 perc alatt a munkahelyen
  • Isthy
    Egyetértek!
  • kaloz174
    Pár perccel gyorsabb voltál, de a legfontosabb mondatot mindketten egyformán írtuk.
    Sajnos, nem tehet többet egy szurkoló.
  • kaloz174
    Zácsik Szandra:(

Milőbbi gyógyulást neki!
  • Breki33
    mielőbbi gyógyulást neki !
  • Breki33
    Zácsik: a legrosszabb forgatókönyv

Sajnos az elmúlt napokban sem javult lényegesen Zácsik Szandra sérült vállának állapota, így a fiatal átlövőt mindenképpen meg kell műteni, ami több hónapos kihagyást eredményez.
    Legutóbbi megkeresésünkkor Zácsik még arról számolt be, hogy gyógytornára jár, és csak akkor fekszik kés alá, ha a speciális foglalkozás sem javít az állapotán. Nos, a junior vb-ezüstérmes átlövő válla nem jött rendbe, így elkerülhetetlenné vált a műtét, amelyre május 4-én kerül sor.

Zácsik Szandra a Krim Ljubljana larviki BL-találkozóján sérült meg, és bár a magyar válogatott Svédország elleni Eb-selejtezőit megelőzően elutazott a nemzeti csapathoz, nem vállalhatta a szereplést a két mérkőzésen. A Fradi egykori játékosának felépülése több hónapot vesz majd igénybe, így Zácsik szinte biztosan kihagyja a junior válogatott következő megmérettetését, a dél-koreai világbajnokságot.

Vállsérülése esetében a regeneráción túl mindig hosszúra nyúlik a megfelelő lövőforma visszanyerése, így Zácsik formába lendülése akár a decemberi felnőtt Európa-bajnokság szempontjából is kérdéses lehet.
  • kaloz174
    A már leírt szempontok mellett nekem max. annyi a személyes gondom, hogy nosztalgiával emlékszem arra az időszakra, amikor nem volt kérdés, hogy egy Fradi-Dunaferr alkalmával pl. biztos, hogy tudtunk 1-1 sört inni Stanley-vel, Sz.T-vel, Csucsuval, Gáborral, Mse-vel, Isthyvel...
    Nem beszélve arról, hogy bizonyos kupameccsen még topic-tali-együttszurkolás is volt. Vasárnap pedig csak azt tudtam megállapítani a villamosból, hogy a Zöld Elefánt még mindig a helyén van...
    Igen, változnak az idők. Ez egyértelmű, de néha jó lenne összefutni...
    Itt befejeztem. Elég az érzelmességből ebben a mai, racionális? inkább irracionális, rideg világban.
  • kaloz174
    Majd Isthy eldönti, neki fontos-e. Más a viszonya ehhez a témához, úgy gondolom, mint nekünk.
  • kaloz174
    Szerintem addig ne ítélj, amíg a konkrét tényeket (ellenérveket) nem áll módodban megismerni.
  • kaloz174
    Nézd! magamból indultam ki. Na és nem a 200 m-ből, hanem a 86 km-ből.
    Azonban azt is írtam, hogy mindenki maga tudja.
  • Gabess8
    "Egyébként megkérdeztem: azért vannak csütörtökön a meccsek, mert máskor nem szabad a csarnok."

Nem tudom kitől kérdezted, de ez jó duma, van még olyan aki ezt a baromságot megeszi??? De magyarázatnak tökéletes az biztos, ebből is látszik mennyire nem érdekli a város a csapat!
  • Duby
    A bírósági rendszerünk egy rémálom.
    Azonban az élet/a sors/az Isten akkor és úgy fogja a méltó következményeket rámérni mindenkire, amikor és ahogy pont a legmegfelelőbb.
  • Gabess8
    "Siófok pedig azért annyira nincs messzi, sehonnan. Gondolom én.:)"
    Bár így lenne, de sajnos régen volt és szerintem soká lesz...
  • Gabess8
    Ha más nincs benne lényeges, akkor ezért nem éri meg pénzt adni érte!! Ki lehet az olvasni más megoldással is...
  • Gabess8
    Pedig ebben semmi meglepő dolog nincs, nyáron ítélkezési szünet van. Előttem remekül összefoglalta Mse a dolgokat.
  • Mse
    na ezért utálom a bulvármédiát...

ítélkezési szünet valóban van, volt, és lesz is. nem önhatalmúlag dönt így egy bíróság, h. meneküljön a "Comza-ügy" elől... még ha az "újságíró" ezt a látszatot is keltené...

másik, most április 13. van, még nincsenek az iratok a bíróságon, mert ugye az ügyészségen vannak. Ergo 3 hónap van az ítélkezési szünetig.
    Több tízezer oldal irat keletkezett az ügyben, gondolom a stop. hu cikkírója azt nem kívánja a bíróságtól illetve az eljáró bírótól, hogy az ügy ismerete nélkül kezdjen bele egy tárgyalásba, vagy igen?

Másrészt eljárási dolgok is vannak, bíró kijelölése, a tárgyalás előkészítése, tanúk, vádlottak megidézése, ezek mind határidőkhöz kötött dolgok.
    nem úgy megy, hogy ma az mondom holnap tárgyalás, gyertek.

a harmadik meg hogy belekeverik szegény elnököt is az ügybe. ugyan miért mondana le a Cozma gyilkosság miatt??
    szegény Gyuribácsi :)

egyébként is több tévedés van a cikkben, de ebbe most ne menjünk bele.

mindenki gondolja át, mikor iskolába járt, mondjuk egy-egy kötelező olvasmány elolvasása, feldolgozása mennyi idejét vette igénybe, na most ez egy több tízezer oldalas kötelezőolvasmány... amin az múlik megkapják e a gyanúsítottak a méltó büntetésüket... tényleg úgy gondolja mindenki hogy "Ezután elméletileg már a tárgyalások is elkezdődhetnének. "....
  • kaloz174
    Gin és véleménye
    Lehet, hogy ma mégis kellene venned egy "szak"lapot?
  • kaloz174
    "vakáció miatt áll az ügy?"
    Számomra, laikus szurkolóként figyelve az eseményeket Ez a dolog eléggé megdöbbentő.
    Érdekelne: jogban tájékozott fórumtársak mit gondolnak vajon róla?
  • kaloz174
    Ami azt illeti, nekem sincs túl közel az újvárosi csarnok, Siófok pedig azért annyira nincs messzi, sehonnan. Gondolom én.:)
    De tény: a Cunder majd közvetít. Állítólag. Ígérték.
    A többiről, amit írtál, nincs infóm. Mint Duby is írta, nem egyszerű a helyzet Újvárosban. Jó lenne szemléletváltás, az biztos.
    Én megyek, amíg menni tudok, mert ez a Csapat megérdemli, mert ki tudja, meddig lehet még menni. Ki tudja, meddig láthatom a varázslatot, amit csak ők tudnak.
    Más meccsek nem érintenek meg ennyire. Azok jók nekem TV-ben, ha éppen ráérek. De ezt mindenki maga tudja.
  • Isthy
    Az lehet, hogy szombaton, de nem Újvárosban. Siófok már "kicsit" messzebb van km-ben és időben is.
    A csarnokról meg annyit: érdekes, hogy egyik héten sem a háromból, sem szombaton sem vasárnap. Vajon miért? A másik 3 csapatnál ennek nincs akadálya, Újvárosban van.

A siófoki meccset adja a cunder, így legalább neten nézhetjük majd