Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Úgy olvastam elsõre, hogy Gin "csak" 2 évet írt alá. (Még az is soknak tûnik.) Meglepõdve láttam, hogy ezt csak képzeltem. Érdekes, mindenesetre.
Remélem, ezt követõen sikerül végre az ETO-nak nemzetközi kupában is nyerni végre. Azt gondolom, már megérdemelnék, ráadásul jól jönne a magyar nõi kézi tekintélyének is, mert éppen 10. éve lesz, hogy a Dunaferr BL-t nyert. Igaz, közben voltak EHF-kupa sikerek, de hiányzik már egy igazán "ütõs" eredmény. Ezért aztán: hajrá ETO, de csak nk.kupában, term. <#vigyor2><#vigyor2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Kedves sportbarátok, fõleg Isthy, Mse, Kaloz174, Jucus, persze többiek is csak õket még annyira sem ismerem, gondoltam végzek egy kis közvélemény kutatást most, hogy csak "órák" vannak hátra a kezdésig ki milyen Eb-re számít?
Isthy
Nálunk most mással kell foglalkozni, a mostani helyzetet kéne elõször rendezni...

Közben napvilágot láttak a szerzõdések és igazából semmi meglepõ nincs bennük. Számomra talán Gin 3 éve az egyedüli, amin kicsit elgondolkodtam. Nagy a gyanúm, hogy ez olyan hosszabbítás volt, mint Dettié <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kedves gyõri szurkolótársaink éppen azon izgulnak, ki marad, ki megy tõlük. Milyen fura világ van arra? Ilyen korán ezzel foglalkozni... <#csodalk><#csodalk> Bezzeg felénk... <#levele> Nem sietik el, akkor sem gondolják át.
Pedig ugyanaz az ország, 1 a bajnokság.<#rolleyes>

Isthy
Igen, rá gondoltam <#wink> Azért Markovicsot nem nevezném megfelelõ utánpótlásnak Vujin után, ezért kérdeztem rá, hogy ki van a tarsolyban. Majd csak kiderül ki a kiszemelt.
Pedig nem ártana egy jó másik kapus is mögötte, mert így túl sok minden múlik rajta és ez sztem nem jó állapot egy komoly BL csapatnál.

Nocsak, mi történt? Így meglendültek a dolgok? A múltkori beszélgetésünkhöz képest ez nagy fejlõdésnek tûnik.

Akkor a nõi vonalra is egy kis információ: a ma esti gyõri sajtótájékoztatón sok fontos bejelentés várható a szerzõdésekkel kapcsolatban.

DUNAFERR FOREVER!!!

azért érdekes, hogy ez a Kangas (vagy hogy hivják), még Finnországban játszik. A fizikumával és lövõerejével nagy csapatokban is helyet kaphatna. Ráadásul igen fiatal még.
ha Kiro-ra gondolsz, õ már aláírta a hosszabbítást Zagrebhez újabb 2 évre.
Nándi ne jöjjön, csak tönkretenné hogy megint padozna, Peric fantasztikus kapus, de fanatikus is, aki nem nagyon hagy mást védeni, Mocsai meg partner ebben -bár Nándi szintû 2. számú kapus még nem volt mögötte, de szerintem ugyanez lenne a helyzet.

J2-ben én Markovicban látok esélyt, meg elvileg van kiszemelt J2-re, aki támadni-védekezni is tud, nevet sajnos nem tudok 😊
de miután a TimeOutban várható ffi szekció is a késõbbiekben, így a jövõben talán 😉))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Mostt viszont akit érdekel:
EUROSPORT2,
20.00 Kézilabda, férfi Bajnokok Ligája, csoportmérkõzés: THW Kiel–Barcelona (ism.)

kaloz174
Köszi az eredményt. <#wink>
Be kell vallanom, hogy annyira "izgultam" ennek a meccsnek a kapcsán, hogy egyszerûen elfelejtettem, hogy lesz. <#csodalk>

Isthy
Finnország-Magyarország 21-34 (9-15)

Sima gyõzelem, ahogy várható volt. Igaz, a fiúk mindkét félidõ elsõ felét eléggé lazán vették, de ma ez is belefért. Vasárnap meg jöhet Nyíregyházán a közönségszórakoztatás, mindenkinek sok játéklehetõséggel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos ez van, most itt tartunk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az tényleg rendben van, hogy B2-ben lesz választék a pótlására, de hogy J2-ben Marko helyett is van megfelelõ utánpótlás, az számomra hírértékû. Ki lenne az, ha nem brutális titok? Csak nem meg lett gyõzve a feleség? <#wink> A kedvenc portásod vajon visszajön? <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

az gáz 😞(( korpa közé..? 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Komolyan mondom én már ott tartok, hogy nem lepõdök meg semmin, persze lehet velem van a baj....
No commen... imádom az ilyen embereket!
kaloz174
Ezt megnyugtató. Köszi az infókat. <#worship>

"Remélem, sikerül a távozókat pótolni."
Putics Barna 😉

Aki látta a magyar-horvát válogatott meccset az nem szomorkodik, persze jobb lett volna ha ketten együtt maradnak, de Bagaric is itt van, így azon a poszton nem lesz gondunk. (védekezésben egyelõre Barna még nem tudja Fecit pótolni, de remélem azt is meg akarja tanulni odakint, és azzal sem lesz gondja!)

Bár szerintem J2-ben is van utánpótlás 😄

kaloz174

kaloz174
Kedvencekhez hozzáadva. <#wink>

kaloz174
Ennek örülök. 😊

kaloz174
Valahogy ez a hír sem esik jól:
Újabb átlövõt vesztett az MKB Veszprém
Nem is tudom, mit gondoljak, de nagyon nagyra tartom azt a csapatépítõ tevékenységet, azt az általam követendõnek tartott sportszervezõi munkát, ami Veszprémben zajlik, hosszú évek óta. Így, bár nem rendelkezem túl sok információval, sajnálom, hogy meghatározó játékosait veszti a legjobb magyar ffi kéziklub. <#rolleyes>
Remélem, sikerül a távozókat pótolni.

Isthy
Nem is mondta senki, hogy nem az... Sok minden változott az utóbbi idõben, s néhányan ezt már egy ideje tapasztaljuk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bármikor nézheted õket, a helyet már tudod <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A nagyság átka <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Hát még nekem hogy fáj.....de már kezdek hozzászokni, mert párszor elõfordult már ilyen...
én meg ezzel ültem szemben...
mondjuk ez 2 emberes produkció 😞

kaloz174
Köszi a képeket! <#worship>
Máskor is szívesen nézném õket, nem csak akkor, ha egy ilyen alkalomból elõkerülnek. <#vigyor2>

kaloz174
Ez azért nagyon fáj, így szemtõl szembe...<#szomoru1>

népszerû, ááá dehogy 😉))
köszi a képeket!

Milyen népszerû lettem hirtelen. <#nevetes1>
A képeket itt nézhetitek meg.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Isthy
Azt hiszem a képekkel kapcsolatban majd a legilletékesebb fog itt tájékoztatni benneteket. Mivel szokott itt írni és olvasni. Sztem ezt neki kell megtennie. Ugye Stilo? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vannak bizony, ahogy beszéltük is...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akit Vili nem értékelt a kupa után

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ehhez csatlakozva

Katalin

Név eredete:
Egyiptomi-görög-német-magyar eredetû

Név elemzése:
A Katalin név olyan személyiség kialakulásához járulhat hozzá, aki rendkívül élvezi mások társaságát, és mindig új arcokat szeretne megismerni. Ennek az egyéniségnek szinte lételeme a változás, gyorsan vág az esze, kreatív és sokoldalú. Nagyon szeret utazni, és olyan munkákat végez szívesen, melyekben használhatja ezeket az adottságait. Nehézségekbe azért ütközhet, mert az állandóság és nyugalom nagyon távol áll tõle.
hol lehet megnézni Stilo fotóit? mindig látom, hogy ott van, de a képeit nem látom, pedig érdekelnének 😊

Breki33
Ezekhez a képekhez kérhetnénk linket?
Szerintem lemaradtam, megkérdezhetem a tisztelt társaságot mi, vagy inkább ki vágta ki a biztosítékot?
Isthy, én ezeket a pillanatokat személyesen éltem át...ilyenkor nyílik a bicska a zsebemben...<#boxer>
Na, és ha ez a vonal megszûnne, még akkor is vannak tartalékai...undorító
Isthy
Tehát Vili bevállalta a 3 kapust, amit már idõtlen idõk óta nem csináltak nálunk. Ha védeni is fognak eleget, akkor ehhez csak gratulálni tudok, mert sztem szükség lehet rájuk. Meg ugye a jövõt kell építeni, Gin már nem sokáig lesz, világversenyen kell rutint és tapasztalatot szerezni, nem uli-buli kupákon.
Sopronyival úgy látszik mégiscsak számol, tekintettel a halovány átlövõhelyzetünkre és beáldozta a beállós posztot. Kíváncsi vagyok mennyi szerepet fog kapni. Ezek szerint Pirin sok teher lesz megint. Csáki kimaradása várható volt.

Azért az MKB-nek a Celje, Chambery csoport sztem jobb lett volna ennél, de ez is még elmegy, mondjuk a második legjobb.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már volt arra is példa, igaz nem volt ekkora a "virághalom", de majdnem <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A helyezkedés kiváló példája.
Elnézve Stilonak a lelátón készült pannonos fotóit... Hát, azt kell mondjam nagyon nem tetszettek... De ez van...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tudtam, hogy meg fogsz szólalni "vázatársam" <#wink><#vigyor> Én nem is fûznék hozzá semmit, csak annyit, hogy egyetértek!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ki tudja, bármi megtörténhet. Hátha végre mulatni is akar a születésnapján <#ravasz1><#vigyor>

Sajnos a KEK-et megjósoltam már egy másik fórumban...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Grat., mélységesen egyetértek.
Ha belegondolok, hogy másoknak mekkora harcot kellet vívni, bizonyítani, hogy ott a helyük, õ pedig csak egyszerûen felvette a szerelést, csomagol, utazik, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga...Jobb, ha bele sem gondolok. <#falbav> Mert akár olyan játékos is mehetne, akivel nem csak többen lehetnénk.

csatlakozom, de ez így könnyû! Természetben...no az más!-😊))
Isthy

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK GIN!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

no végül is Szabó helyett Sopronyi maradt a keretben.
Ami az EB-t illeti a véleményem: háát igen, az orosz, norvég, német csapat mellett benne vannak a legjobb nyolc csapatban a világon (+ D-Korea), ergo a világ legjobb nyolc csapatából sikerült 4-et egy csoportba sorsolni! Ez ismét az EHF töketlenségét illetve pofátlanságát igazolja!
Szerintem sirákozásra a másik háérom csapatnak is pont annyi oka van mint nekünk! Egyikük sem mehet biztosra, bármelyikük is kieshet már a csoportmérkõzések után. Ahogy én látom, a meggyengült (nevekben legalábbis) románoknak van erre a legnagyobb esélyük.
Ami az MKB V-et illeti nem rossz a csoporja, sokkal jobbra eleve nem lehetett számitani a kritériumok miatt. Csak az EHF nem akar róla tudomást venni, hogy a Flensburg kikapott Veszprémben! Vajon mikor jönnek rá?
ASzeged_Dunaferr összesorsolásnál az emebre egyik szeme sir, a másik meg nevet. Igaz lehetne 2 csapatunk a 8 közt, de akár egy sem, így az egy az biztos!
Igen,mert ebben az országban a tudás kevéssé számít,annál többet az,hogy ki a sógor,koma,ismerõs.
Az meg pláne szomorú,hogy egy edzõ sincs ebben a magyar posványban,aki ne lenne háznélküli csiga(ahogy Hofi mondotta).