Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Félidõben a horvátok 17-8-ra vezetnek. A szerbek nagyon összezuhantak az utolsó 10 percre (a 21. percben még 9-8 volt). Kíváncsi vagyok vissza tudnak-e jönni a szünet után valamennyire a meccsbe.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy kis olvasnivaló az EB alatt: Detti blogja

DUNAFERR FOREVER!!!

sztem mi ha továbbjutunk,az felér egy EB gyõzelemmel,most kezdõdik a szerb-horvát,nagy meccs lesz
Isthy
Az enyémek:

Nõi EB 2008 - 1. játéknap

Dec. 2. 18:15: Oroszország - Ausztria +9
Dec. 2. 20:15: Svédország - Fehéroroszország +6
Dec. 2. 17:45: Horvátország - Szerbia +2
Dec. 2. 20:15: Németország - Macedónia +9

Nõi EB 2008 - 2. játéknap

Dec. 3. 18:15: Magyarország - Románia +1
Dec. 3. 20:15: Franciaország - Dánia döntetlen
Dec. 3. 17:15: Portugália - Ukrajna -6
Dec. 3. 19:15: Norvégia - Spanyolország +8

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Te még itthon? Mikor indulsz?

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
na nézzük...

Dec. 2. 18:15: Oroszország - Ausztria +10
Dec. 2. 20:15: Svédország - Fehéroroszország +6
Dec. 2. 17:45: Horvátország - Szerbia +1
Dec. 2. 20:15: Németország - Macedónia +12

Dec. 3. 18:15: Magyarország - Románia -5
Dec. 3. 20:15: Franciaország - Dánia -4
Dec. 3. 17:15: Portugália - Ukrajna -6
Dec. 3. 19:15: Norvégia - Spanyolország +10

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Az én tippjeim:

Oroszország - Ausztria +8
Svédország - Fehéroroszország +5
Horvátország - Szerbia +3
Németország - Macedónia +6
Magyarország - Románia +2
Franciaország - Dánia -2
Portugália - Ukrajna -7
Norvégia - Spanyolország +8

Hajrá Magyar Kézilabda!

kaloz174
"Szereztem" egy listát<#nevetes1>, ha van kedvetek tippelni - itt😊

Dec. 2. 18:15: Oroszország - Ausztria +7
Dec. 2. 20:15: Svédország - Fehéroroszország +2
Dec. 2. 17:45: Horvátország - Szerbia +3
Dec. 2. 20:15: Németország - Macedónia +10

Dec. 3. 18:15: Magyarország - Románia +2
Dec. 3. 20:15: Franciaország - Dánia +2
Dec. 3. 17:15: Portugália - Ukrajna -8
Dec. 3. 19:15: Norvégia - Spanyolország +5

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Nem gondoltam volna hogy ilyen a UPC, de a digitv-rõl is tudnék mondani dolgokat,mondjuk nem itt a fórumban mert nem ide tartozik, kollégám szerelt nekik....hát lesznek gondjaik..
Duby
Hát, hogy élek, az barokkos túlzás, inkább csak létezem manapság. Jólinformált meg sose voltam.
Mindenesetre kösz az infót!
Sztem annak ellenére, hogy nekem elég biztatónak tûnt a társaság a pannon-kupán, nem jutunk túl a csoportkörön. (Ez így akkó jót jelent. <#lookaround>)

nem, mert a telefonunk és a netünket is most váltottuk digitv-re, szóval a tv is jöhet onnan 😄

mondjuk az EB elsõ hetében nem is biztos, hogy tudom nézni a meccseket,úgyhogy most annyira nem bánkódom 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Örülök, hogy a hölgyeknek is tetszik, sajnos ékezetek csak így lehet.

A felirat és a számláló kölön van a z elõbbi majd fokozatosan változtatható
Breki33
Huhh akkor sikerült.

Direkt ahhoz akartam, de féltem hogy nem jó lesz
kézis háttér meg nem volt ezért lett kabalakutya
Breki33
T-Home-s ip-tv-n nem gondolkoztál?

Ott is van mindkettõ és miután átkapcsolsz egy csatornára onnantól autómatikusan rögzit és bármikor visszatekerhetõ tehát egy mecs akár negyed órás csúszással folyamatosan nézhetõ és bármikor visszatekerhetõ
UPC kábel, teljes! de már csak a digitálisukban van sport1, ezzel "ösztökélnek" hogy fizess arra elõ 😊 nem is tartott sokáig a döntés, jöhet a digitv, ott van sport1, sport2, eurosport1, eurosport2, tv6 , szóval minden ami sport 😊 a UPC meg jóárasíthatja az anyucikáját 😄 bocsi 😊 oops 😄 (csak kérdés mire érnek ide, és kötik be 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Mert ki a szolgáltatótok, illetve milyen csomagban vagy Mse, hogy nincs sport1?
Körülbelül erre számítottam Msétõl, Kaloz174tõl, és Isthytõl is! Bevallom azért kérdeztem rá mert szerintem hármunk közül én figyelem a legkevésbé a fejleményeket és én tudok legkevesebbet a háttérõl!
Saját véleményem, hogy ha jól sikerül az elsõ három meccs akkor sokáig eljuthatunk, én sem lennék csalódott, de szerintem nem fogunk döntõt játszani, én egyébként ha az 5.helyet tartom reálisnak, annál elõrébb végeznénk az már nagy bravúr lenne szerintem! De mivel apró dolgok dönthetnek bármi lehet!
Isthy
Ahogy látom sajnos nem sikerült gyõri topictársunkat megszólalásra bírni. Vajon kitáncolt a fórumunkból? <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az biztos, hogy izgalmas lesz, fõleg számunkra már az elejétõl. Kemény csoportmeccsek, melyek eredménye szinte minden továbbit meghatároz majd. Volt már hasonló 2005-ben a Vb-n, amikor szintén nehéz csoportba kerültünk és lám bronzérem lett a vége egy átalakuló csapattól. Vannak hasonlóságok, azt hiszem ezzel most is kiegyeznék <#wink> Bár nem lennék csalódott ha mi játszanánk a döntõt a norvégokkal <#ravasz1><#vigyor>
Ha összeáll a csapat akkor már a csoportból is nagyon jó helyen juthatunk tovább és az elõdöntõre is lesz esélyünk. Mindhárom csoportellenfelüket megverhetjük, de sajnos mindháromtól ki is kaphatunk. Talán 2 gyõzelemmel sikerül abszolválni a csoportkört. Szükséges, hogy a 3 világsztárunkon kívül mindenki maximálisan odategye magát elöl és hátul is. A többiek hozzátett teljesítménye fogja eldönteni, hogy meddig jutunk. Hajtani és küzdeni kell végig, ha kell lógó nyelvvel, felszántva a pályát. A mentális dolgok nagyon fontosak lesznek (átlövõk: Tomori-Szûcs-Sopronyi!!!). Ehhez persze az is kell, hogy a vezetés megfelelõen tudja használni a cseréket, pihentetve a meghatározó embereket. Ezen is sok minden fog múlni, hiszen elvileg 12 nap alatt 8 meccs vár a csajokra.
A felkészülési meccsek eredménye az egy dolog, az éles meccsek más kategória. Több csapat is átalakult, nehéz megmondani ki mire lehet képes. Nagy lutrinak látszik most mindenfajta tippelés. Ha mégis kell, akkor azt mondom, hogy valahol az 5-8. hely megszerzését gondolom legnagyobb eséllyel, de az elõdöntõ sem elérhetetlen. Azért remélem a 9-16. hely nem kerül képbe, erre látok a legkisebb esélyt. De sajnos akár ez is elõfordulhat a csoport miatt...
A végsõ gyõzelemre a norvégok a toronymagas favoritok, ezzel triplázhatnának 2004 és 2006 után. De a labda gömbölyû és bármi elõfordulhat még velük is.

Szerencsére nálam van mindkét sportcsatorna így elég sok meccset láthatok még a másik ágról is. Remélem a csajokat elég sokáig kell majd néznem <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem is. Fõleg, hogy a mi meccsünkhöz van idõzítve <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Természetesen jogos a két pont, ilyen udvariatlanságra nincs mentség, úgyhogy ezúton szeretnék elnézést kérni Msétõl és Kaloz174 tõl!
Isthy
Bár már azon töprenghetnének a csajok, hogy mire költsék.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kicsit off, de úgy tudom itt vannak Szávay Ági szurkolók is. Nekik érdemes átnézni az õ itteni topicjába is <#wink> Volt szerencsém ott lenni ma délután és szuper volt! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez nem mai cikk, de én még nem olvastam, hátha ti sem:

15 milliót ér az arany a nõi kézi-Eb-n

kaloz174
Nekem is tetszik. <#taps>

kaloz174
Tökéletesen "fordítottál", természetesen. Köszönöm. <#worship>
Igen, pl. is Piga borzasztó erõs tartással rendelkezõ játékosegyéniség. Nem véletlenül szerette volna Imre Vili, aki jól ismeri õt, hogy vállaljön szerepet legalább az EB-n még. (Errõl nem csak én gondolkodom így, olyan valakinek is ismerem a véleményét, aki felelõs vezetõ a válogatott mellett, tehát sokkal jobban "belelát" a csapat dolgaiba, ráadásul gyõri.)

Isthy
Sztem tény, hogy 3 világklasszissal megyünk. Hogy a többiek mit tudnak hozzátenni az ö játékukhoz ez a nagy kérdés. Ettõl függ, hogy miként végzünk az EB-n. De majd késõbb részletesebben is szólok errõl az én véleményemmel együtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jéééé! Te még élsz? Ráadásul milyen alulinformált vagy <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozom a jókívánsághoz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Éljenek az optimisták <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

jó ez a visszaszámláló 😊

Pigát is nyugodt szívvel nevezhetjük nagy egyéniségnek, õ sem lesz ott pl. 😉 és ugye õ is ott volt az olimpián!

Szerintem csak azt kívánta megjegyezni hogy lezárult egy olyan korszak, amiben nem egy, hanem egy csapatnyi zseni játszott a Magyar válogatottban, és Pálingeren kívül senki nem maradt a "régi nagy csapatból".

persze ettõl függetlenül Görbe is nagy egyéniség, csak õ nem az a korosztály. (meg Vérten, meg Tóth is...)

Kik azok? Az olimpiához képest nem lesz Ferling, akit nevezhetünk az "utolsó nagy egyéniségek" egyikének, de ezen kívûl nagy változás nem lesz. Pálinger, Görbe, Vérten ott lesznek, Tóth ugyan nem utazik, de figyelmbe véve az olimpián mutatott formáját, ez most nem olyan nagy veszteség.

Breki33
A magyar érdekeltségû csoport programja:

A csoport (Szkopje):
december 3., szerda:
Magyarország-Románia 18:15 ó
Dánia-Franciaország 20:15 ó
december 5., péntek:
Románia-Franciaország 18:15 ó
Dánia-Magyarország 20:15 ó
december 7., vasárnap:
Magyarország-Franciaország 18:15 ó
Dánia-Románia 20:15 ó
Duby
Órák?
Mér, mikor kezdõdik? Kivel vagyunk egy csoportba? Mikor lesznek meccseink?

kaloz174
Gint aláírom. Igazad van. Görbét is, csak másképp'.😊 Mégis: valahol az érzés, amirõl írtam, bennem él.

na azért Pálinger Kati szerintem nagy egyéniségnek mondható, plusz Görbe is 😉

izgalmasra 😊 a norvég meccseken kívül 😉 ebbõl már sejthetõ, hogy szerintem õk lesznek a befutók. (eddig az oroszokra tippeltem kétszer -Vb bejött, olimpián nem, de most õk is gyengültek 😊

tõlünk a franciák ellen mindenképpen gyõzelmet várok, a románok ellen kis szerencsével szintén, a dánok ellen meg Gin parádét 😄DD

norvég, német, dán triót várok az 1-3. helyre, de reménykedem bennünk is. Van a csapatban fantázia, többiek is gyengültek, ha sikerült a védekezésünket összekapni, plusz Tomorinak ez lesz az a világversenye amin "berobban" -nem hullámvasutazik-, akkor még bármi is lehet. 😉

jah, és remélem látok legalább 1-2 meccset -nincs sport1ünk 😄

kaloz174
Köszi! Átadom.😊

Breki33
oppá, akkor Boldog Szülinapot !
kaloz174
off: "szerintem, szerintem" <#nevetes1>
Meg a 2 pohár pezsgõ. <#pias><#pias>
(valaki megint +1 évet tudhat magáénak.😊)

kaloz174
Röviden egy elõzetes vélemény:
Ez lesz az elsõ világverseny, amikor hiányozni fognak az utolsó nagy egyéniségek is, akik az elmúlt évek kiemelkedõ, erõs belsõ kisugárzású játékosai voltak. Hogy a jelenlegi keret mennyire "nõtt fel" fejben, az majd elválik. (Tehetségük összességében nem éri el az elõzõ keretekét, szerintem.)
Szerintem ez az EB tapasztalatszerzésre lesz jó, minden szempontból. Az ellenfelek nagyon erõsek, már a csoportmeccsek során is, így aztán nem várok semmit, csak szurkolok. Lesz, ami lesz.<#awink>
A többit majd a meccsek közben. <#vigyor0>

kaloz174
Optimista? <#wink>

Isthy
Na igen, ismerjük az ilyen ajánlatok a saját házunk tájáról is sajnos... Sztem nem fog maradni, keres majd magának olyan csapatot, ahol megfelelõ lehetõséget fog kapni a kapuban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A biztatással egyetértek, de én nem vagyok ilyen optimista az ütõs eredmény tekintetében az évforduló kapcsán. Azt gondolom ahhoz a jelenlegi keret nem elég, idén nem lesz meg. Ilyen célokhoz még több anyagi háttér kell az erõsebb keret összehozásához.

Remélem ezzel a gondolatsorral végre megszólalásra bírom gyõri tagunkat is, mert már nagyon kíváncsi lennék a véleményére a mai eseményeket illetve az esélyeket illetõen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vazzzzz... hol az udvariasság? Engem a végére kellett volna írnod a hölgyek után <#wink> A választ majd megkapod még az EB kezdete elõtt <#ravasz1>

DUNAFERR FOREVER!!!

várható volt mi lesz a sajtájon 😊
ezért írtam a korábbi Herr-es PR-t, neki is tettek egy olyan ajánlatot, amire csak nemet lehet mondani. (hasonló story mint Djokicnál, vagy nálunk Bokinál...)
A többieken kívül egyedül Vértenbõl nézném ki a külföldi karrier bevállalását -nem írnám le mire alapozom azt, hogy a többiekbõl nem 😉)- és ahogy hallottam Valceától egészen szépösszegû ajánlatot kapott, ha ahhoz közeli összeget kap itthon, akkor azért románia nem is annyia vonzó, de a 3 éve múlva még bõven kipróbálhatja magát külföldön, ha akarja.

Breki33
Maradnak a sztárok Gyõrben

A klub honlapja szerint Görbicz Anita, Pálinger Katalin és Vérten Orsolya további három évre kötelezte el magát a zöld-fehérekhez. Simona Spiridon és Tomori Zsuzsa két, Katarina Mravikova egy évvel hosszabbította meg a szerzõdését, míg Herr Orsolya még nem adott választ az ETO ajánlatára. A maradók közül Görbicz, Pálinger, Vérten és Tomori is tagja a december 2. és 14. közötti macedóniai Európa-bajnokságra készülõ magyar válogatottnak. (MTI)