Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nõi EB 2008 - 1. játéknap
Dec. 2. 18:15: Oroszország - Ausztria +9
Dec. 2. 20:15: Svédország - Fehéroroszország +6
Dec. 2. 17:45: Horvátország - Szerbia +2
Dec. 2. 20:15: Németország - Macedónia +9
Nõi EB 2008 - 2. játéknap
Dec. 3. 18:15: Magyarország - Románia +1
Dec. 3. 20:15: Franciaország - Dánia döntetlen
Dec. 3. 17:15: Portugália - Ukrajna -6
Dec. 3. 19:15: Norvégia - Spanyolország +8
DUNAFERR FOREVER!!!
Dec. 2. 18:15: Oroszország - Ausztria +10
Dec. 2. 20:15: Svédország - Fehéroroszország +6
Dec. 2. 17:45: Horvátország - Szerbia +1
Dec. 2. 20:15: Németország - Macedónia +12
Dec. 3. 18:15: Magyarország - Románia -5
Dec. 3. 20:15: Franciaország - Dánia -4
Dec. 3. 17:15: Portugália - Ukrajna -6
Dec. 3. 19:15: Norvégia - Spanyolország +10
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Oroszország - Ausztria +8
Svédország - Fehéroroszország +5
Horvátország - Szerbia +3
Németország - Macedónia +6
Magyarország - Románia +2
Franciaország - Dánia -2
Portugália - Ukrajna -7
Norvégia - Spanyolország +8
Hajrá Magyar Kézilabda!
Dec. 2. 18:15: Oroszország - Ausztria +7
Dec. 2. 20:15: Svédország - Fehéroroszország +2
Dec. 2. 17:45: Horvátország - Szerbia +3
Dec. 2. 20:15: Németország - Macedónia +10
Dec. 3. 18:15: Magyarország - Románia +2
Dec. 3. 20:15: Franciaország - Dánia +2
Dec. 3. 17:15: Portugália - Ukrajna -8
Dec. 3. 19:15: Norvégia - Spanyolország +5
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindenesetre kösz az infót!
Sztem annak ellenére, hogy nekem elég biztatónak tûnt a társaság a pannon-kupán, nem jutunk túl a csoportkörön. (Ez így akkó jót jelent. <#lookaround>#lookaround>)
mondjuk az EB elsõ hetében nem is biztos, hogy tudom nézni a meccseket,úgyhogy most annyira nem bánkódom 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A felirat és a számláló kölön van a z elõbbi majd fokozatosan változtatható
Direkt ahhoz akartam, de féltem hogy nem jó lesz
kézis háttér meg nem volt ezért lett kabalakutya
Ott is van mindkettõ és miután átkapcsolsz egy csatornára onnantól autómatikusan rögzit és bármikor visszatekerhetõ tehát egy mecs akár negyed órás csúszással folyamatosan nézhetõ és bármikor visszatekerhetõ
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Saját véleményem, hogy ha jól sikerül az elsõ három meccs akkor sokáig eljuthatunk, én sem lennék csalódott, de szerintem nem fogunk döntõt játszani, én egyébként ha az 5.helyet tartom reálisnak, annál elõrébb végeznénk az már nagy bravúr lenne szerintem! De mivel apró dolgok dönthetnek bármi lehet!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha összeáll a csapat akkor már a csoportból is nagyon jó helyen juthatunk tovább és az elõdöntõre is lesz esélyünk. Mindhárom csoportellenfelüket megverhetjük, de sajnos mindháromtól ki is kaphatunk. Talán 2 gyõzelemmel sikerül abszolválni a csoportkört. Szükséges, hogy a 3 világsztárunkon kívül mindenki maximálisan odategye magát elöl és hátul is. A többiek hozzátett teljesítménye fogja eldönteni, hogy meddig jutunk. Hajtani és küzdeni kell végig, ha kell lógó nyelvvel, felszántva a pályát. A mentális dolgok nagyon fontosak lesznek (átlövõk: Tomori-Szûcs-Sopronyi!!!). Ehhez persze az is kell, hogy a vezetés megfelelõen tudja használni a cseréket, pihentetve a meghatározó embereket. Ezen is sok minden fog múlni, hiszen elvileg 12 nap alatt 8 meccs vár a csajokra.
A felkészülési meccsek eredménye az egy dolog, az éles meccsek más kategória. Több csapat is átalakult, nehéz megmondani ki mire lehet képes. Nagy lutrinak látszik most mindenfajta tippelés. Ha mégis kell, akkor azt mondom, hogy valahol az 5-8. hely megszerzését gondolom legnagyobb eséllyel, de az elõdöntõ sem elérhetetlen. Azért remélem a 9-16. hely nem kerül képbe, erre látok a legkisebb esélyt. De sajnos akár ez is elõfordulhat a csoport miatt...
A végsõ gyõzelemre a norvégok a toronymagas favoritok, ezzel triplázhatnának 2004 és 2006 után. De a labda gömbölyû és bármi elõfordulhat még velük is.
Szerencsére nálam van mindkét sportcsatorna így elég sok meccset láthatok még a másik ágról is. Remélem a csajokat elég sokáig kell majd néznem <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, pl. is Piga borzasztó erõs tartással rendelkezõ játékosegyéniség. Nem véletlenül szerette volna Imre Vili, aki jól ismeri õt, hogy vállaljön szerepet legalább az EB-n még. (Errõl nem csak én gondolkodom így, olyan valakinek is ismerem a véleményét, aki felelõs vezetõ a válogatott mellett, tehát sokkal jobban "belelát" a csapat dolgaiba, ráadásul gyõri.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem csak azt kívánta megjegyezni hogy lezárult egy olyan korszak, amiben nem egy, hanem egy csapatnyi zseni játszott a Magyar válogatottban, és Pálingeren kívül senki nem maradt a "régi nagy csapatból".
persze ettõl függetlenül Görbe is nagy egyéniség, csak õ nem az a korosztály. (meg Vérten, meg Tóth is...)
A csoport (Szkopje):
december 3., szerda:
Magyarország-Románia 18:15 ó
Dánia-Franciaország 20:15 ó
december 5., péntek:
Románia-Franciaország 18:15 ó
Dánia-Magyarország 20:15 ó
december 7., vasárnap:
Magyarország-Franciaország 18:15 ó
Dánia-Románia 20:15 ó
Mér, mikor kezdõdik? Kivel vagyunk egy csoportba? Mikor lesznek meccseink?
tõlünk a franciák ellen mindenképpen gyõzelmet várok, a románok ellen kis szerencsével szintén, a dánok ellen meg Gin parádét 😄DD
norvég, német, dán triót várok az 1-3. helyre, de reménykedem bennünk is. Van a csapatban fantázia, többiek is gyengültek, ha sikerült a védekezésünket összekapni, plusz Tomorinak ez lesz az a világversenye amin "berobban" -nem hullámvasutazik-, akkor még bármi is lehet. 😉
jah, és remélem látok legalább 1-2 meccset -nincs sport1ünk 😄
Meg a 2 pohár pezsgõ. <#pias>#pias><#pias>#pias>
(valaki megint +1 évet tudhat magáénak.😊)
Ez lesz az elsõ világverseny, amikor hiányozni fognak az utolsó nagy egyéniségek is, akik az elmúlt évek kiemelkedõ, erõs belsõ kisugárzású játékosai voltak. Hogy a jelenlegi keret mennyire "nõtt fel" fejben, az majd elválik. (Tehetségük összességében nem éri el az elõzõ keretekét, szerintem.)
Szerintem ez az EB tapasztalatszerzésre lesz jó, minden szempontból. Az ellenfelek nagyon erõsek, már a csoportmeccsek során is, így aztán nem várok semmit, csak szurkolok. Lesz, ami lesz.<#awink>#awink>
A többit majd a meccsek közben. <#vigyor0>#vigyor0>
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem ezzel a gondolatsorral végre megszólalásra bírom gyõri tagunkat is, mert már nagyon kíváncsi lennék a véleményére a mai eseményeket illetve az esélyeket illetõen.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
ezért írtam a korábbi Herr-es PR-t, neki is tettek egy olyan ajánlatot, amire csak nemet lehet mondani. (hasonló story mint Djokicnál, vagy nálunk Bokinál...)
A többieken kívül egyedül Vértenbõl nézném ki a külföldi karrier bevállalását -nem írnám le mire alapozom azt, hogy a többiekbõl nem 😉)- és ahogy hallottam Valceától egészen szépösszegû ajánlatot kapott, ha ahhoz közeli összeget kap itthon, akkor azért románia nem is annyia vonzó, de a 3 éve múlva még bõven kipróbálhatja magát külföldön, ha akarja.
A klub honlapja szerint Görbicz Anita, Pálinger Katalin és Vérten Orsolya további három évre kötelezte el magát a zöld-fehérekhez. Simona Spiridon és Tomori Zsuzsa két, Katarina Mravikova egy évvel hosszabbította meg a szerzõdését, míg Herr Orsolya még nem adott választ az ETO ajánlatára. A maradók közül Görbicz, Pálinger, Vérten és Tomori is tagja a december 2. és 14. közötti macedóniai Európa-bajnokságra készülõ magyar válogatottnak. (MTI)