Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A románok a 2. félidõben simává tették a meccset a franciák ellen és továbbjutottak (30-25).
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Én a végén talán megpróbálkoztam volna Sopronyival is.
A játékvezetõk, szvsz, nem befolyásolták a végeredmény jelentõsen, ami azért egy pozitív élmény, sajnos, esetünkben.
Sajnos azt kell mondjam odaadtunk 1 pontot a dánoknak a 2. félidei töketlen támadójátékunkkal. Görbét kivették követõvel és meghaltunk, mert ismét nem voltak átlövõink... A meccs utolsó 20 perce erre újabb ékes bizonyíték volt.
Babának gratulálok!!! <#taps>#taps>
Megint a franciák ellen kell ki-ki meccset játszanunk. Ez eddig nagyon nem ment nekünk, ideje lenne változtatni rajta.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos, tévedtem.
Nagyot küzdött a csapat, ezért mindenképpen dícséret illeti õket. Több dolog hiányzott a gyõzelemhez. Gin halványabb volt a meccs középsõ felében, mint szokott lenni. Éppen gondoltam, cserélni kellene, amikor elkezdett újra védeni - szerencsére.
Akkor viszont jöttek Hornnyák és Tomori részérõl az eladott, elszórt labdák, innen csoda volt, hogy döntetlenre mentettük a meccset.
Ezt még visszanézem majd, de elsõre így láttam, viszont nem akarok igazságtalan lenni senkivel szemben sem.
Innen megint nagy meccsünk lesz a franciákkal...
Hajrá, hajrá, hajrá!!! Gyerünk csajok!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma kiderül, hogy a két lassabban játszó és a két gyalogkakukk csapat párbajából melyik páros jön ki jobban! Remélem a miénk!
Az oroszok behúzták a kötelezõt 29-25-re a fehéroroszok ellen, de továbbra sem mutatnak valami jó játékot.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Na ez a meccs sem a szinvonalról szólt... Az osztrákok nagyon gyengén muzsikáltak, a svédeknek nem kellett megerõltetni magukat.
A félidõben: Szerbia-Németország 15-17
14-12-re még a szerbek vezettek, de a végét nagyon megnyomták a németek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként Imre Vili egyik Dferr meccs után nyilatkozata jut eszembe, kb így hangzott:
Sajnos ezek is mi vagyunk!
Hajrá csajok!
Nõi EB 2008 - 3. játéknap
Dec. 4. 18:15: Ausztria - Svédország -6
Dec. 4. 20:15: Fehéroroszország - Oroszország -7
Dec. 4. 18:15: Szerbia - Németország -5
Dec. 4. 20:15: Macedónia - Horvátország -3
Nõi EB 2008 - 4. játéknap
Dec. 5. 18:15: Románia - Franciaország +1
Dec. 5. 20:15: Dánia - Magyarország -1
Dec. 5. 17:15: Spanyolország - Portugália +8
Dec. 5. 19:15: Ukrajna - Norvégia -8
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Általában az olimpia utáni EB-k ilyen színvonalúak szoktak lenni, lásd 2000-es romániai EB. Ott sem verdeste a színvonal az eget. Viszont mi nyertünk <#wink>#wink>
A hátralévõ 2 meccsen még valóban bármi lehet, viszont Orsi kiesése elég nagy érvágás és ez komoly hátrányt jelent.
Sztem a románok közel sem olyan esélyesek, tegnap is rengeteg hibát vétettek, csak mi nem voltunk képesek ezt semennyire sem kihasználni. Sztem max. az elõdöntõig juthatnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ausztria - Svédország -3
Fehéroroszország - Oroszország -5
Szerbia - Németország -2
Macedónia - Horvátország -2
Románia - Franciaország +2
Dánia - Magyarország -1
Spanyolország - Portugália +10
Ukrajna - Norvégia -4
Hajrá Magyar Kézilabda!
Sajnos, úgy tûnik, elveszítettük legjobb formában lévõ játékosunkat is.
Vérten Orsi
Legalábbis a csoportmeccsekre.
Mielõbbi gyógyulást neki.
ps: most legalább ott van Vincze Meli.
Dec. 4. 18:15: Ausztria - Svédország -5
Dec. 4. 20:15: Fehéroroszország - Oroszország -3
Dec. 4. 18:15: Szerbia - Németország -2
Dec. 4. 20:15: Macedónia - Horvátország -1
Dec. 5. 18:15: Románia - Franciaország +5
Dec. 5. 20:15: Dánia - Magyarország -4
Dec. 5. 17:15: Spanyolország - Portugália +11
Dec. 5. 19:15: Ukrajna - Norvégia -6
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Kurvára semmi katasztrófa nem történt, aki nem rózsaszín szemüvegben tekint a világra, az azt kapta, amire reálisan számítani lehetett. De úgylátszik az ez iránt érdeklõdõ magyar populációra az önmagunk túlértékelése, túlzott elvárások és ebbõl fakadó kudarcélmény és örökös felelõsségkeresés a jellemzõ.
Én nem nagyon csalódtam, elsõ meccsen szarok szoktunk lenni, meg a románok, hogy megszabadultak Tadicitõl, ez szárnyakat fog nekik adni. Erre számítottam, és ezek után én mondom azt, hogy semmi katasztrófa nem történt, a románok mögött simán továbbmehetünk. Jobb is lenne, ha a földön tartaná a gárdát, és a t. szurkolókat is ez a vereség, mint hogy egybõl az aranyérmet várja mindenki az elsõ meccs után. A látott 4 meccs alapján kijelentem, még soha nem láttam ilyen alacsony színvonalú világversenyt. Éppen ezért bármire megvan az esélyünk, nem elképzelhetetlen, hogy még visszavágunk a románoknak ezen a tornán, simán legyõzhetõk õk is.
A mezõny szuperül kiegyenlített lefele, mint az nb1, így a közepes csapatok most bátran halászhatnak a zavarosban, akár egy cím is összejöhet. Nekem a románok tûnnek a legerõsebbnek, dán, német, norvég orosz nagy csalódás.
Nõi EB 2008 - 3. játéknap
Dec. 4. 18:15: Ausztria - Svédország -6
Dec. 4. 20:15: Fehéroroszország - Oroszország -10
Dec. 4. 18:15: Szerbia - Németország -4
Dec. 4. 20:15: Macedónia - Horvátország -5
Dec. 5. 18:15: Románia - Franciaország +3
Dec. 5. 20:15: Dánia - Magyarország -1
Dec. 5. 17:15: Spanyolország - Portugália +8
Dec. 5. 19:15: Ukrajna - Norvégia - 6
Egyébként sokáig nyílt volt a csata, úgy a 40. percig. Ha akkor fordítani tudunk, a vége is szebb lehetett volna. Érnie kell a csapatnak, valamint támadásban sokkal bátrabb játékra lenne szükség, úgy gondolom.
Ami a többi eredményt illeti, nem tûnik "papírforma" EB-nek ez a mostani, ami egyáltalán nem baj.
DUNAFERR FOREVER!!!
A végén a franciák egyenlíthettek volna, de nem tudták belõni, így nem jött be a tippem.
DUNAFERR FOREVER!!!
Megverni meglehet õket, de jobb átlövésekre van szükség, mert ebben õk sem remekeltek.
Ez a mérkõzés tisztán megmutatta, hogy mennyire nincs átlövõjátékunk. Sajnos a szélsõinket se nagyon sikerült foglalkoztatnunk és ilyen gyenge középsõ teljesítményekkel törvényszerûen ez lett a vége. Dinunak mindent a kezeihez lõttünk továbbra is, nagyon naggyá tettük a meccsen. Ráadásul szerencsénk is kevés volt, mert 9-2-re sikerült nyernünk a kapufameccset. Ez a meccs a borzasztó támadójátékunkon ment el, egy kb. közepesen játszó román csapat ellen. A felgyorsított játékból semmi nem jött elõ, sõt inkább mi voltunk a lassúak. Senkit nem tudok kiemelni a csapatból, Ginnek is csak jó periódusai voltak, õ sem tudott igazán segíteni, mégis õt választották a legjobbnak. Ez is beszédes... Vérten Orsi sérülése is nagy csapás volt, remélem gyorsan rendbejön, mert nagy szükség lesz rá. Gyors gyógyulást kívánok neki!
Össze kell kapni magunkat, mert ha így folytatjuk, akkor kiesünk a további küzdelmekbõl. Gyerünk csajok!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A félidõben 9-11 a románok ellen. Ilyen eszetlenül lövöldözõ csapatot is ritkán látni, amit itt mi bemutatunk. Mindent Dinu kezeihez lövünk, átlövést és ziccert is. Az elsõ 15 perc védekezése is gyalázatos volt, az utolsó 10 percé már egész jó (akkor 2 gólt kaptunk csak). Igaz Gin is hozta már magát a félidõ második felében.
Remélem a 2. félidõben feljavulunk és próbálunk ésszel lõni Dinunak.
DUNAFERR FOREVER!!!
A portugálok egyelõre jól tartják magukat az ukránok ellen. 20 perc után 11-10 az ukránoknak egy eddig fej-fej melletti meccsen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az osztrákok jól helytálltak és végre eltaláltam egy meccset <#wink>#wink> Az oroszoktól ez kevés lesz az éremhez.
Németország-Macedónia 25-22
A németek se brillíroztak, egyáltalán nem meggyõzõek. A macedónok 40 percig bírták. Jurack elég gyenge volt, Krause és Woltering hozta a meccset. Ráadásul Jurack borzasztóan tisztátalanul védekezik, de sajnos a bírók szinte mindent megengednek neki. Ma legalább 3-szor ki kellett volna állítani nyakra ütésért, de egyet sem kapott...
A mai meglepetés igazából a svédek pontvesztése, a többi meccs tulajdonképpen az esélyesek gyõzelmét hozta.
DUNAFERR FOREVER!!!
A svédek is leadták a félidei 6 gólos elõnyüket negyedóra alatt a 2. félidõ elején.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!