61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#45230 Isthy-nek BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ! -
#45229 Dunaújvárosi NKKSE-Siófok 42-38 (20-23)
Szép volt lányok, asszonyok!!!
Illett már helyretenni a Siófokot Kár, hogy a végén már lazábbra vette a csapat és nem lett 7-8 közte.
Sajnos csak az utolsó 10 percre értem haza Szegedről 37-31-nél. Ahogy smsből értesültem, a 2. félidő első 10 percében nyertük meg a meccset. Az utolsó 4-5 percet meg sikerült elbénázni és kicsit szorosabbá tenni a végét. Azért emberelőnyben nem kéne 3 gólt kapni...
Remélem ismét lesz beszámoló, amiből a részleteket is megtudhatom -
Gabess8 #45228 Igen valami talán alakul, legalábbis most úgy néz ki, de ez egy nagyon vékony jég, hogy így fogalmazzak. Én majd akkor hiszem el, hogy elindult valami amikor jövő ilyenkor is egyben vannak ezek a csapatok a hasonló minőségben mint ősszel szeretnének kezdeni, mert látható máról holnapra széteshet egy csapat saja... -
#45227 Talán most több a pozitív fordulat, hogy ne kiabáljuk el.
Közben azonban ott van pl. a Vásárhely szomorú története.
(talán 2 éve volt, hogy sok játékosunk távozott oda, mivel ott biztosan kaptak fizetést, ha nem is volt nagy a fizu) -
Andreeew #45226 Alakulnak azért a csapatok. Talán megindul a bajnokság felfelé.
Zácsik -
#45225 Ma a Cunderen:
Hétfő:
2010-04-26
17:30
Dunaújvárosi NKKSE - Alcoa Fehérvár KC
A 2010. április 22-én lejátszott mérkőzés ismétlése. NB1. Arany Ászok Rájátszás 5-8.helyért III.forduló
19:30
Mondi Békéscsabai Előre NKSE - Győri Audi ETO KC
A 2010. április 21-én lejátszott mérkőzés ismétlése. NB1. Arany Ászok Rájátszás Elődöntő
Teljes heti műsor -
#45224 Nem semmi meccs volt a Tatabánya-Szeged. Ha valaki nem látta, ajánlom figyelmébe az ismétlést, ha lesz. -
#45223 Barcelona-MKB Veszprém 33-27 (17-15)
A 2. félidőben a támadójáték nagyon akadozott és sajnos Pericsnek is csak a félidők végén ment a védés igazán. De a legnagyobb problémát abban láttam, hogy 5 abszolút ziccert sikerült úgy kihagynunk a 6-osról, hogy ebből ők indítottak le és szereztek 5 könnyű gólt. Meg ugye összesen 12 lerohanásgólt kaptunk...
Nagyon nehéz lesz a visszavágó, kisebb csodára lesz szükség, de a csapat képes lehet rá. Meg a Barcelona is hibázhat annyit, mint ma a Veszprém. Rajtunk nem fog múlni, ott leszünk a csarnokban és szurkolunk.
A másik meccsen a Ciudad elvesztette idei BL veretlenségét Hamburgban, miutána a hazaiak 26-22-re legyőzték őket. Nem lesz semmi az a visszavágó sem. -
#45222 Fazekas Laci= Fazekas Nándi :)
(Bocs! Bár azt hiszem, ezt még megbocsátaná - nekem, ha Mocsai több lehetőséget adna neki. Mert a Laci a Nagy. Bár ma eléggé nehezen viselte idegileg a helyzetet, úgy tűnt.) -
#45221 Kicsit minta többet hibázott volna ma a Veszprém, mint amit megszoktunk tőlük, különösen a II. félidőben. Féltem, hogy nagyobb lesz a különbség.
Azt, hogy Fazekas Laci akkor sem kap lehetőséget, ha Pericnek egyáltalán nem megy, nem egészen értem. Biztosan bennem van a hiba. A Prof. megmagyarázná...
A -6 mindenesetre még reménykeltő, akkor is, ha a Barca az ellenfél. (Gondolom én.) -
#45220 Megjöttem meccsről. Grat. a Fradinak!
Azt kell, hogy mondjam, hogy a nyugodtabb, kevesebb hibát vétő csapat nyert. Nagyon kellett a Fradi sikeréhez Kenyeres Fanni rutinja, tapasztalata.
A Siófoknak több lehetősége volt megfordítani az állást, de ma valahogy sokkal dekoncentráltabbak voltak, mint az Újváros elleni második félidőben. A szezon végén távozó edző sem kért időben időt, így elmaradt a hazai győzelem.
Egy érdekes, végig nyílt meccset láthattunk, nagy küzdelemmel, de sportszerű körülmények között.
Úgy gondolom, az is döntő volt, hogy már a mostani Fradi is több kiemelkedő képességű játékossal rendelkezik.
Akit érdekel, kedden megnézheti az ismétlést a Sió TV netes adásában. -
#45219 A hétvégi elég sovány menü:
FC Barcelona – MKB Veszprém KC
Férfi Bajnokok Ligája, Negyeddöntő, 1. mérkőzés
2010.04.25. 16:45 Viasat3
Tatabánya Carbonex – Pick Szeged
Budapest Bank Férfi Liga, Rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés
2010.04.25. 18:30 Sportklub -
#45218 Köszönöm a beszámolót!
Gondolom ma este is meccsen leszel, mint 1 hete. De sztem most nem a vendégeknek szurkolsz -
#45217 Ami egyébként nagyon tetszett: ha közelebb lopózott a Fehérvár, mindig tudtunk dobni 1-1 "bátor" gólt. Ez meghatározó pozitív különbség volt a mi csapatunk javára, szerintem. -
#45216 Helyszíni beszámoló?:) Na igen, ott voltam.
Egy nagyon elszánt, szerintem ma - egységesen - jó teljesítményt nyújtó csapat nyerte meg a mai meccset.
Egy nagyon boldog, lelki egyensúlyát visszaszerző Csapat jött pacsizni a meccs után.
Azon nem lepődtem meg, hogy nagyon meg akarják mutatni a csajok, erre számítottam is. Azt viszont, hogy ez mennyire lesz sikeres, nem tudtam volna megtippelni. Annyira, hogy 3 esélyesnek gondoltam a meccset.
Szerencsére ez nem volt jogos, mert végig uraltuk a találkozót. Az idősebbek vezetésével ma a fiatalok is fel tudtak pörögni, ez pedig azt jelentette, hogy egyre nagyobb volt a különbség, pedig voltak kihagyott ziccerek, hetes is, na és a védekezés megint olyan volt, mint szinte mindig, tehát gyenge.
Támadójátékunk ötletessége ezt azonban jelentősen felülmúlta, ráadásul eléggé ott voltunk fejben is, vagyis nem nagyon voltak elszórt labdák.
A kapuban időben cseréltünk, így Győri Ági több nagyszerű védése is hozzájárult a győzelemhez. (Pisák Reni kezdett.)
Ennyit most röviden. Remélem, a Cunder hamarosan ismételni fog. -
#45215 Egyre gondoltunk és Stanley számára is az. A smiley inkább a gonoszkodásomra utalt, hogy esetleg megszólalásra tudom-e bírni őt. Egyelőre úgy fest, hogy nem sikerült. -
Mse #45214 jelentsd be, hogy Fanni meggondolta magát :) lécci, lécci ;)) -
Mse #45213 lehet nem egyre gondolunk, de a cikkben számomra szomorú hírt olvastam, h. Fanni abbahagyja :(( (remélem csak úgy mint legutóbb :)))
de azért biztos ami biztos, így mindenképpen el kell látogatnom idén egy Fradi meccsre, mert hogy ha tényleg nem folytatja, még utoljára látni szeretném játszani.
-
#45212 Dunaújvárosi NKKSE-Alcoa FKC 43-35 (28-20)
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!
Az utolsó 5 percre sikerült hazaérnem és örömmel láttam, hogy pont utána rögtön 10 lett közte A gólok számából ítélve megint szinte semmi védekezés nem lehetett, hanem flúgos futam a két kapu között. A félidei eredmény egészen döbbenetes, 48 gól Ez simán elmegy egy normál végeredménynek is.
Remélem lesz majd egy kis helyszíni beszámoló, amiből többet megtudhatok a részletekről -
#45211 Szerintem ellenfél és taktikafüggő lesz, hogy ki kezd, és ki mikor játszik többet a beállók közül. (persze a forma és az egészség is közrejátszik)
Minden posztra sikerült az elképzelt embereket leigazolni - ilyen szezonkezdésünk talán a fennállásunk óta nem volt.
Nem szeretnék elébe menni az eseményeknek, hiszen jöhetnek váratlan dolgok is közbe. Bármily hihetetlen, de ilyen volt számomra Fanni távozása - az ankétról kapott tudósításban értesültem róla.
Azt azért elárulhatom, hogy van még pár bejelenteni való a tarsolyban. :) -
#45210 A felsorolt játékosok közül többen mentek - volna. Úgy tűnik, mégis megérte szerződtetni a fregolit.
Vasas Edina távozása meglepett. Ügyes, értelmes játékosnak gondolom. Bárhová megy, nyer vele leendő csapata. Ebben a szezonban őt is elég sok sérülés hátráltatta. -
#45209 Az NSO egyik ma esti híre szerint Nóri 2 évet hosszabbított több más játékossal együtt. -
#45208 Stanleyről jut eszembe, hogy a zuhanyhíradó szerint Valovics is a Fradi felé venné az irányt.
Azonban most nem úgy néz ki, hogy ez megtörténik. Lehet, hogy a jelenlegi, kissé rossz modorú , siófoki edző távozásának ténye többeket maradásra bír? -
#45207 Igen, ez így van. De kérdés, hogy miként képzeli el a jövőjét Piros mögött. Mert mindenki számára nyilvánvaló, hogy ki lesz az első számú a poszton. Ha azt gondolja, hogy kap elég játéklehetőséget, akkor biztosan marad.
Lesznek még érkezők a csapathoz? Deákiról halljuk a hangokat, de azon kívül? Mert balszélre nem ártana, de lehet már az is megvan? -
#45206 Újabb Fradi hírek
Van benne egy hír, amelyikkel kapcsolatban nagyon kíváncsi lennék Stanley véleményére Mondjuk gyanítom, hogy mi a reakciója dologra, de ez van... -
#45205 Békéscsaba-Győri Audi ETO 22-30 (9-14)
Gratulálok az ETO-nak a döntőbe jutáshoz!
A mai meccset az elejétől a végéig uralták, a csabai lányok nem tudták megnehezíteni a dolgukat. Az is simán belefért, hogy az utolsó 10 percben már minden győri játékos lehetőséget kapjon. A Békéscsaba elég gyengén játszott, nagyon visszaestek az év eleje óta. Rájuk is ráférne 2-3 igazolás, hogy hosszabb távon is eredményesebben teljesítsenek. -
#45204 Biztosan marad, ha akar. Eddig betegségek és sérülések hátráltatták, emiatt játszott kevesebbet. -
#45203 Ezek után meglepődnék, ha Baba maradna. Luxus lenne. Már eddig is elég sokat ült a kispadon.
Annak ellenére, hogy 2, különböző adottságú, beállósról van szó. -
#45202 Újabb visszatérő a Fradiba
Várható volt és meg is történt. Jó kis versenyfutás lesz a 2-3. helyért jövőre a bajnokságban. -
#45201 Amikor nem a meccs a főszereplő - sajnos. Loki-Vác -
#45200 Sok boldogságot kívánok én is.:) -
Gabess8 #45199 Igen változott, elődöntő és döntő van de, hogy mi értelme van azt meg ne kérdezd ebben a közepes színvonalú bajnokságban, persze valamilyen rendszer szerint játszani kell.
Honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy az Mksz szart sem csinál, dehogynem mindig úgy próbálja változtatni a kiírást, hogy lehetőleg többet tudjanak lopni mint előző évben nem elég nagy munka ez??? -
Gabess8 #45198 Én is csatlakozom a jókívánságokhoz, boldog születésnapot! -
#45197 Akkor megint lemaradtam valamiről.
Milyen nb1 elődöntő? Akkor már ezt is átkombinálták? Most már nem liga rendszer van a rájátszásban?
Azé' erre jó az mksz, sz@rt se csinálnak, de évente változtatják a bajnokság lebonyolítási rendjét... -
#45196 Isten éltesse azokat, akik évről évre folyton csak idősödnek! -
#45195 Köszi!
Boldog Születésnapot! -
#45194 Remélem a helyszínen volt és még ünnepel Vagy piheni a meccs a "fáradalmait". -
#45193 Grat!
-
#45192 Észre sem vettétek, hogy megváltoztattam kicsit a hátteret
ezentúl nem fog a szöveggel együtt mozogni
Gondoltam születésnapom alkalmából feljavítom kicsit -
#45191 Én is grat. a Lokinak! Megérdemelten nyertek. Most ők a jobbak, na és többen is vannak, kicsit.
De vajon hol van Csucsu?:)