61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Breki33
    Sajnos van benne valami még a tv-ben is foglalkoztak vele, remélem meg tudják oldani
  • Gabess8
    Nálam ez a két újság a bulvárkategória, főleg az egyik, így nem tudom mennyi alapja van a hírnek. Az tény szerintem, hogy nándi nagyon kevés lehetőséget kap, de szerintem pericset is élteti a közönség. Amennyiben igaz akkor abban vastagon benne van Mocsai Lajos keze is mert lehet, hogy jó edző de ahogy itt valaki írta is (szerintem Isthy) csapatot fogatni azt nem tud megfelelően.
    Mse neked erről az egészről mi a véleményed?
  • Mse
    asszem, jó dolgokban lesz részed ;)))

hajrá Gabi! :)))
  • kaloz174
    Gratulálok! Akkor az esély jelentős, hogy úgy mondjam.
  • Isthy
    Ma este a női KEK döntő első meccsén:

KIF Vejen-Buducnost 20-23 (8-12)

Sokkal nehezebb meccsre számítottam. Gabiék végig vezetve, simán hozták a meccset. Az utolsó 10 percben kicsit kényelmesebben játszottak, így a dánok feljöttek 16-22-ről. Ha otthon is hozzák ezt a teljesítményt és odafigyelnek, akkor meglesz nekik a KEK győzelem.
  • Breki33
    Fazekas és Perics - mindketten távoznának?

KÉZILABDA A magyar kapusnak a kevés játéklehetőség, a szerbnek a szurkolók „Nándizása” a problémája.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/fazekas-es-perics-mindketten-tavoznanak-2027485/
  • Gabess8
    Könyv

Ez mind szép és jó, biztosan lehet belőle sokat tanulni és gyakorolni, de arról is írhatna valaki egy könyvet akár a jelenlegi edzőknek, szövetségi kapitányoknak is, hogy a pályának van két széle, azokat hogyan kellene kihasználni.
  • Disaster24
    Köszi szépen :) És örülök, h nem haragudtok :)
    Nem sok kézis lánynak van hasonló rajongói csoportja/klubja, pedig nagyon sokan megérdemelnék még! :)
  • kaloz174
    A Cunder éppen most kezdi a Vác-Loki ismétlését.
  • kaloz174
    BB :)

Bár a cím szóhasználatával nem annyira, de a témával teljesen egyetértek.
  • kaloz174
    Üdv. neked is!
    Szerintem ez egy nagyon tiszteletre méltó dolog, az ilyen "reklám"-ot mindenki szívesen veszi, úgy gondolom, aki szereti a kézit.
  • Breki33
    A reklám itt nem megengedett, de ez esetben szerintem kivételt tehetünk !

szval szerintem ilyen nyugodtan jöhet
  • Disaster24
    Üdv mindenkinek!
    Ha ennyi reklámot megengedtek itt, akkor megemlítenék két új FB-os csoportot:

Orbán Adris csoport:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=118339411524521
    Kovacsics Anikós csoport:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=115741271791825&

Szívesen látunk mindenkit aki szereti Őket és az ETO-t! :)
  • Breki33
    Női kézilabda: feljutott az NB I-be a Németh Helga által edzett Érd

A győri VKLSE elleni 43–26-os győzelmével biztosította elsőségét az NB I B Keleti csoportjában az ÉTV-Érdi VSE, így az egykori válogatott átlövő, Németh Helga edzette, több jelentős NB I-es rutinnal bíró játékost foglalkoztató együttes az ősztől az első osztályban szerepelhet.
    Németh Helga március elején vette át a csapat irányítását Kedves Lászlótól.
  • Isthy
    Igen, a BL meccsen az is tele volt, ezért volt annyira kontrasztos most a dolog. De már más bajnokikon is láttam, hogy elég kevesen vannak ott...
  • kaloz174
    Volt egyéb dolgom is, a meccs pedig nem sok izgalmat tartogatott.
    Kiábrándítóan nagy volt a különbség. Talán majd a visszavágó.
    A szurkolótábor hiányát én is észrevettem. Bár máshol is, amerre járok, jóval alacsonyabb a nézőszám, mint pár évvel ezelőtt, azonban ebben az esetben a BKU ott volt. A másik oldal volt feltűnően elhagyatott.
    BL-meccsen azért ott is voltak sokan.
  • Isthy
    Ha valakinek ez a problémája, ahhoz nem fűzök inkább semmi kommentárt...

Sztem azért lesz itt aki értelmesen is képes majd valamit írni rá.
  • Mse
    nekem is feltűnt, de gondoltam inkább nem írom le, mert megkapom hogy a dunaújvárosi szurkolók így meg úgy :S :)))
  • Isthy
    Az első 15 percben az ETO haloványabb volt, de azután felébredtek. Ha tovább nézted volna, akkor láttad volna a komolyabb teljesítményt nyújtó ETO-t is. A 2. félidőben a debreceniek mintha fel is adták volna, látván a 2 csapat közötti különbséget.

Nekem egy dolog volt feltűnő és ez nem a játéktéren történtekkel kapcsolatos. Mi történt a győri B-közép jobb kapufa melletti részével? Szinte teljesen üres volt... Az igazi régi B-közép hiányzott... A BKU ott volt a helyén, de régiek...
  • kaloz174
    Nem néztem ennek a meccsnek, csak az első perceit.
    Háttérben szólt a TV. Az eredmény alakulása alajpán gondolom, hogy nagyon szomorú ez, hogy egy ilyen meccset bajnoki döntőnek kell hívni.
    Nem tudom, mi történt a Lokival, de amíg és amikor láttam, az ETO teljesítménye is elég gyenge volt, igaz, ez is elég volt tegnap a valamiért nagyon gyenge Loki ellen.
    A Vác talán még nagyobb talány (otthon játszottak), bár abban az esetben annak azért örültem, hogy Esztiék kijöttek a hullámvölgyből, úgy tűnik.
    Lehet, hogy a szezon vége felé a játékosok egy része elfáradt?
    (Szerencsére ez az Újváros esetében nem volt így. Személyes élményeim, gondolom, már annyira nem érdekesek, Íme egy videó a meccs utáni hangulatból )
  • kaloz174
    :)
    Ezekre a meccsekre már nem jut időm és figyelmem, megmondom őszintén. Biztosan érdekes lehetett.
  • Isthy
    Ciudad Real-Hamburg 35-27 (18-11)

Nem gondoltam volna, hogy a 4 gólos hamburgi vereségük után így lealázzák a németeket. Az első 12 percet még a németek bírták és vezettek is (4-5), azután a 28. percben már 18-8 volt a spanyoloknak A szünet után próbálkoztak keményen a németek, de állandósult a 7-8 gólos hazai előny. Volt közte 11 gól is, de 6-nál közelebb egyszer sem jöttek a németek. Továbbra is nagyon jó a védelmük és kiválóak a kapusaik. Sterbik ma is nagyot alkotott. Feszült meccs volt a 2. félidőben a nagy spanyol vezetés ellenére is. Volt páros piros lap is dulakodásért (Vori és Aguinagalde). Egy 2 percet érő német szabálytalanság után robbant ki a csetepaté. Elképesztő, hogy mire képes a Ciudad, pedig tavaly nagyot gyengültek Rutenka és Stefansson távozásával. Van esélyük a címvédésre, a többieknek fel kell kötniük azt a bizonyost.
  • Isthy
    Tudtam, hogy nem lesz hosszú élete
    Mi köszönjük!
  • Mse
    az estét igen -bent hagytam a kocsiban :DD-, de a mai napot már nem ;)
    fini volt, köszönöm még egyszer :)
  • Gabess8
    Én az eső félidő közepétől láttam, egyszavas véleményem van: Komolytalan.
  • Isthy
    Győri Audi ETO-DVSC 35-21 (16-9)

Az első negyedórában tudott igazán ellenfél lenni a Loki, utána fokozatosan elhúztak a győriek és nagyon simán hozták a meccset. A vendégeknél sem átlövő, sem beálló teljesítmény nem volt, egyedül a széleken tudtak érdemben hozzátenni a meccshez. Az ETO nagyobb megerőltetés nélkül, a végén már a fiatalokat játszatva könnyedén nyerte a meccset.
  • Isthy
    Váci NKSE-Békéscsaba 26-29 (9-15)

Úgy tűnik a váci lányok a rájátszásban nem tudják azt hozni, amit az alapszakasz második felében. A ststisztika alapján Temes Berni és Sopi vitte a csapatot, a többiek szinte betliztek. A Békéscsaba ezzel nagyon nagy lépést tett a bronzérem felé.

Most pedig jöjjön a bajnoki döntő első meccse. Anyák napján délben... Retek Klub és MKSZ "Gratulálok!"
  • Isthy
    Egyetértek szinte minden ben veled, ahogy ezt a meccs után meg is beszéltük. A mérkőzés előtt kb. 20 % esélyt adtam magunknak, de közben többször is úgy éreztem, hogy meglesz. 15-9-nél és még inkább 21-15-nél. Sajnos mégsem így történt. A legnagyobb esélyünk a 2. félidő elején volt, amikor 21-15 után támadhattunk a 7 gólos előnyért, de ziccerben hibáztunk, majd utána rögtön 2 újabb ziccer maradt ki. A spanyolok mindhárom esetben büntettek illetve még kaptak ajándékba 2 tiszta belemenésből lőtt gólt a német sporiktól. Ennek következtében gyorsan 23-21 lett és sztem itt elszállt az esély. Még 29-25-nél emberelőnyben visszajöhetett volna, de "Lacikánk" Oscar-díjas alakítását szépen megették a bírók és oda lett az emberelőny. Ezzel el is dőlt végleg a továbbjutás.
    Marko még csak egy félidőt bírt igazán, Vili valóban jó volt és Gergő is elöl. A szélsőink védekezése tényleg gyenge volt, de sajnos a kapuban sem alkottunk nagyot. Pericsnek megint nem sikerült hozni magát, Nándi 20 perc alatt fogott annyit, mint ő.
    A Profnak tényleg meg kéne tanulnia a meccs történéseire közben reagálnia, de mi ezt már sajnos Sydney és Zágráb óta tudjuk, hogy nem megy ez annyira neki. Sokan irogatják, hogy nincs 2 sorunk. Sztem van, csak megfelelően forgatni és használni kéne őket, meg bízni bennük. Egyedül jobblövőben nincs megfelelő második ember. A szélsőinket pedig szinte nem is használjuk támadásban, csak lerohanásokra... Nincsenek figuráink vagy mi van? A spanyolok bezzeg most is használták őket felállt fal ellen is... és igen, valóban a 6 gól hátrány is sok volt, 3-4 gólnál más lett volna a helyzet.
    Összességében az év elején általam elvártakat teljesítete a csapat, a negyeddöntőbe bejutottak. A FinalFour nálam a bravúr kategóriába tartozott volna, a sorsolás azonban most sem volt a csapattal.

OFF: az ajándék túlélte az estét?
  • Isthy
    Szerencsére a "felvilágosítás" mellett másra is jutott időnk, ami igencsak jólesett a melegben

• Gabess8
    A magam részéről gratulálok a Veszprémnek, hogy idáig eljutott, ez is szép teljesítmény!
    A csapat valóban nem játszott jól főleg a második félidőben.
    A mindenkori edzőknek, szövetségi kapitányoknak ajánlom akik bár régóta foglalkoznak a szakmával, mégsem ismerik a pálya felépítését, ugyanis a pályának legalábbis amiket én eddig láttam van két széle, ehhez képest csapattól függetlenül mi bent töketlenkedünk. Javaslom, hogy bajnokságban mikor gyengébb meccsek vannak utazzanak más országokba és tekintsenek meg egy pályát, hogy ott meccs közben, hogy néz ki!!!!
    Így van szerintem sem lehet egy ilyen meccsen sablonosan dolgozni, bár Mocsai már régen ezt csinálja, ő biztos érti, én nem.
    A mutatott játéktól függetlenül a meccs közben is és utólag is az a véleményem, ezen a meccsen az MKB nem nyerhetett köszönhetően a Német bíróknak akik valamilyen ok miatt szépen elfújták a meccset, lehet az elnök nemzetiségére való tekintettel vagy más okból...
    Külön köszönöm drapit, amit a himnusz alatt kihúztak, és remélem, bár szerintem eldőlt már, hogy Magyar címeres mezben nem látom az egyébként sportszerűtlenül játszó és viselkedő Nagy Lacit.
  • Isthy
    Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat! Sikerült kellőképpen megünnepelnünk
  • Mse
    egy kis arányú, de győzelem semmit nem ért volna, mi nem szépen meghalni akartunk, hanem továbbjutni, emellett minden más másodlagos volt.

sajnos nem sikerült, aminek több összetevője is van, a bírók ma nem igazán velünk voltak -még a barca pályán kapott fújást is messze alulmúlták-, Lajos megint gyengén meccselt, itt már nem lehet előre betervezett cserékkel operálni, valami váratlant kellett volna húznia taktikailag -akár védekezési formációban, akár taktikai elemekben, akár felállásban... és hát igen, a 6 gólos különbség sok volt.
    Egyedül Vujin és Vili játszott úgy ahogy elvárható, mindent alárendelve a továbbjutásnak. Gergő is jó volt, de nem lehet elmenni amellett hogy a védekezése gyenge volt. (ahogy Gulyié is -nem biztos, hogy kellett volna az automatikus csere...)
  • Mse
    ja, én a sportklubon kerestem, azt hittem forma 1 van ezen a hétvégén így eszembe sem jutott az RTL Klub, de Isthy már felvilágosított a meccsen :)
    köszi :D
  • Breki33
    Sajnos nem bírtuk erővel.

Sajnos sok volt a kinti 6 sztem ott szurtuk el.
  • kaloz174
    Úgy érzem, több volt a veszprémi meccsben. Különösen, hogy elég gyorsan sikerült "kiegyenlíteni". Kár, hogy a győzelmet nem sikerült megszerezni legalább.
  • kaloz174
    +iga=liga :)
    (így jár, aki nem figyeli, mit másol:))
  • kaloz174
    "Sajnos a holnapi női döntő első felvonását (ETO-DVSC) semmi nem közvetíti."

Szerintem:
    2010. május 2. 12:15
    Győr-Debrecen
    Arany Ászok iga döntő, 1. mérkőzés
    RTL klub
    Az időpont 12,10.
  • Mse
    Viasat 3
    05.01.
    16:00 MKB Veszprém - FC Barcelona
    Kézilabda Bajnokok Ligája

Kötelező ;))

Ezen felül még egy netes közvetítés van a hétvégén,
    a Vác-Békéscsaba meccsről, szintén ma 18.00tól.

Sajnos a holnapi női döntő első felvonását (ETO-DVSC) semmi nem közvetíti.
  • kaloz174
    Csatlakozom. Minden szépet és jót kívánok én is.
  • kaloz174
    Cunder!

Napi műsor

17:30

Dunaújvárosi NKKSE - Siófok KC
    A 2010. április 29-én lejátszott mérkőzés ismétlése. NB1. Arany Ászok Rájátszás 5-8. helyért - IV.forduló

19:30

Alcoa Fehérvár KC - FTC
    A 2010. április 28-án lejátszott mérkőzés ismétlése. NB1. Arany Ászok Rájátszás 5-8. helyért - IV.forduló