Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
huhhh ilyen játékot ennél csak jobb jöhet
nem tudom, hogy mit beszéltek meg elõre, de hogy nemezt a támadójátékot az biztos! Még szerencse, hogy a betöréskért megkapjuk a heteeket, de az átlövésekbõl eddig csak egy jött be! A szálsõl meg egy használható labdát sem kaptak eddig.
Ezt az ukrán csapatot kár lenne nem megverni!
Breki33
Nekimennek a csajok Ukrajnának az Eb-n

A franciák ellen aratott létfontosságú gyõzelmével Macedóniában tartotta magát a magyar nõi kézilabda-válogatott, amely kedden 16:15-tõl Ukrajnával meccselhet az Európa-bajnokság középdöntõjének I. csoportjában. Vanyus Attila csapatvezetõ a SportHirado.hu-nak elmondta: a csoportszakaszból való továbbjutás ellenére sem bontottak pezsgõt legjobbjaink, inkább csendben, koncentráltan készülnek legyõzni Ukrajnát.

http://sporthirado.hu/cikk-kezilabda-nekimennek_a_csajok_ukrajnanak_az_eb_n-16782
Breki33
Harcra hát

Breki33
Orsival most mi a helyzet?
kaloz174
Vérten Orsit mos láttam nyilatkozni.😊
Azt mondta, hogy talán most megjött a csapatnak az önbizalma, valamint hogy újra csapatként kell mûködni. <#wink> Egyetértek. <#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ezt olvastam az elõbb a handball.hu fórumán:
"Ungureanu ezen az EB-n már nem játszik. Erõs bokaficam a diagnózis... "
Ez érdekes, mert határozottan emlékszem, hogy a térde volt bekötve erõsen a meccs végére.

Mindenesetre mielõbb gyógyulást neki újra.

Isthy
A németek már most elõdöntõsek, mivel max. csak az oroszok elõzhetik meg õket. A három 2 pontos csapatot - amelyek matematikailag még utolérhetnék õket - már megverték. A svédeket most, a horvátokat és a macedónokat pedig még a csoportban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az még durvább IJ 😄DD

Az oroszok nagyon lealázták õket (43-24). Nagyon úgy tûnik, hogy itt gyorsan kialakul a német-orosz páros elõdöntõbe jutása.

DUNAFERR FOREVER!!!

erõsen IJ 😊
de ami nagyobb baj, hogy fogadtam a macedónokra 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
IJ 😊)))))))

Félidõben 15-12 az oroszoknak, úgy, hogy nagyon sokáig a hazaiak vezettek. Pffff... Poltorackaja milyen gólt lõtt <#wow1> A kapuval kb. szemben megállva 8-9 m-en elnézett balra mintha kiadná a baloldalra és közben bevarrta a jobb felsõbe úgy, hogy közben végig balra nézett.

DUNAFERR FOREVER!!!

én meg elfelejtettem tippelni 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Most már neked is van találatod, mert Horvátország-Fehéroroszország 43-35 <#wink>

A németek az elején elléptek a svédektõl 9-0-ra és innen tulajdonképpen biztosan hozták a meccset. A svédek 4 gólnál közelebb nem tudtak zárkózni (15-11 a félidõben) de ezután újra elléptek a németek. A végére már komoly verést mértek a skandinávokra( 33-22).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elsõre már nem tippelnék, a többire:

Nõi EB 2008 - 7. játéknap
Dec. 8. 16:15: Fehéroroszország - Horvátország
Dec. 8. 18:15: Svédország - Németország -4
Dec. 8. 20:15: Oroszország - Macedónia +3

Nõi EB 2008 - 8. játéknap
Dec. 9. 16:15: Magyarország - Ukrajna +4
Dec. 9. 18:15: Románia - Spanyolország +4
Dec. 9. 20:15: Dánia - Norvégia -5

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az eddigiek is azok voltak. Viszont örömteli változás, hogy a szálláskörülmények klasszisokkal jobbak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meg az 1. napon az orosz-osztrákot is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy tegnap eltalálta a dán-románt 😄

Duby
Dec. 8. 16:15: Fehéroroszország - Horvátország -8
Dec. 8. 18:15: Svédország - Németország 0
Dec. 8. 20:15: Oroszország - Macedónia +4

Dec. 9. 16:15: Magyarország - Ukrajna +6
Dec. 9. 18:15: Románia - Spanyolország +5
Dec. 9. 20:15: Dánia - Norvégia -2

Egyébként talált már el vki vmit? Mi az állás?

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174

kaloz174
KÖZÉPDÖNTÕ! <#eljen>

Dec. 8. 16:15: Fehéroroszország - Horvátország -4
Dec. 8. 18:15: Svédország - Németország -5
Dec. 8. 20:15: Oroszország - Macedónia +2

Dec. 9. 16:15: Magyarország - Ukrajna +1
Dec. 9. 18:15: Románia - Spanyolország +3
Dec. 9. 20:15: Dánia - Norvégia -6

Breki33
Az index is képben van vagy látja a jövõt P

MAGYARORSZÁG-DÁNIA 29-26 (15-14)

A magyar válogatott gólszerzõi: Görbicz 9/6, Tomori 4, Vincze 4, Szamoránsky 3, Bulath 3, Szûcs 2, Kovacsicz 2, Szucsánszki, Hornyák 1-1

Kiállítások: 8 perc ill. 4 perc
Hétméteresbõl: 8/6 ill. 5/4

A csoport másik mérkõzésén: Románia-Dánia, 20.15h
A csoport állása: 1. Románia 4, 2. Magyarország 3, 3. Dánia 3, 4. Franciaország 0
Breki33
Imre Vilmos: Mentálisan erõsebbek voltunk

Borzasztóan erõs csoportból sikerült a továbbjutás - kezdte értékelését a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Imre Vilmos. - Fordulatos, nehéz meccsen vagyunk túl. Mentálisan erõsebbek voltunk, mint a franciák. Sokan hozzátettek a sikerhez, igazi csapatmunka volt. Sokat kellett cserélni, mert számítottunk rá, hogy a franciák diktálják majd az iramot, és fontos volt, hogy frissebbek maradjunk a hajrára. Herr volt a legjobb most, és azért került ezúttal a csapatba Pálinger mellé, mert az októberi Világkupán remekül védett a franciák ellen.
kaloz174
Bajban vagyok ma a szóismétlésekkel.😊

kaloz174
Úgy tûnik, csak keveseknek tûnik fel, hogy védekezésben nagyot alkottunk ma...Pedig szerintem ez nagyon meghatározó volt.

kaloz174
De rossz volt látni. <#szomoru1> Viszont a meccs végén, bár erõsen bekötött térddel, de saját lábán közlekedett.
Nagyon szorítok neki.

az ukránokkal kezdünk tehát, majd norvég és végül spanyol.
No meglátjuk, ha megverjük az ukránokat, akkor norvég-magyar dönthet az elõdöntõbe jutásról, persze utána megkéne verni a spanyolokat is.
abban a térdében, ami már a dunaferres korszakában sérült meg?

Isthy
Szalagszakadásra gyanakszanak...

DUNAFERR FOREVER!!!

na, gyõztek a románok 😞
akkor így néz ki a csoport:
román 4 pont
norvég 3 pont
spanyol 2 pont
magyar 1 pont
dán 1 pont
ukrán 1 pont

Breki33
leragadt a lába
nem láttam, mi történt? térde?

Isthy
Jajjjj, szegény Paula... Ez nagyon csúnyának látszik...

DUNAFERR FOREVER!!!

na, majdnem eltaláltam a norvág-portugál eredményt 😄
meg a mienket is :, kár hogy a spanyolokat nem, de nem mertem meghúzni a döntetlent, kár pedig jól fizetett volna 😊))

háát, én akár egy dán gyõzelmet is elfogadnék, mert õk azért nem anyira lesznek acélosok a másik 3 ellenfélel szemben mint a románok!
Így 13-10 elég biztató, legalább döntetlen érdekében.
Isthy
A norvégok edzettek egy jót, 34-19-re verték a portugálokat. A spanyol-ukránon pedig a nekünk legkedvezõbb eredmény született, tehát döntetlen (24-24).

A szuper románok egyelõre nem bírnak a dánokkal a félidõben (10-13).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, Windows alatt valóban csak IE-vel hajlandó elindulni, ez ki is van írva az oldalra. Szerencsére én 3 böngészõt is használok <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Gratula a csapatnak! Külön Herrnek, Bullathnak és Szamoránszkynak!
Nem értem továbbra sem Hornyák erõltetését a támadásban és sajnos Szucsánszky továbbra is rengeteget hazárdiroz, Görbe sajnos formánkivül van.
Az elõdöntõbe jutás, szerintem, a norvégok ellen fog eldõlni. Ha azon nem nyerünk, max. az 5-8-ért játszhatunk, s akkor az 5-6 hely valamelyike lesz a reális a mások középdöntõ erõviszonyait nézve.
kaloz174
Azért volt egy kis déjà vu érzésem, ami a védekezést illeti. <#vigyor2> Mátéfi Eszti jól dolgozott. <#worship>

Isthy
Akkor lassan már minden adósságát bepótolja Vili <#wink> Most már csak Sopronyi és Pasi játékba vetése maradt a számláján <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
ua a stream, csak a tiéd, nálam legalábbis csak IE-ben volt hajlandó megmozdulni😊

Isthy
Én itt nézem már az EB eleje óta folyamatosan.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
<#eljen>

Én meg továbbra sem borotválkozom P
Azért nem semmi honnan hoztuk vissza
Breki33
Lehet böngészõtõl függ
Isthy
Igen, ahogy jósoltam, minden sorozat megszakad egyszer! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem végig látszottak, nem volt gondom velük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Isthy
Gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez és a továbbjutáshoz! <#taps>
Ugyanígy gratulálok Imre Vilinek is ahhoz, hogy meg merte tenni azt, amit kellett! <#taps>

Ma sokan hozzájárultak a gyõzelemhez, ez a csapat érdeme volt, edzõstõl mindenestõl! Vili meg merte lépni, hogy a 11. percben lehozta Gint és nagyon bejött a cseréje. Gratulálok Herr Orsinak!
Végre felküldte támadásban Szûcs Gabit a leromló Tomi helyére, aki 2 átlövésgóllal meg is hálálta ezt. Pályán tartotta támadásban Bulit, pedig elöl nem ment neki, de azután 3 szép átlövésgóllal nagy érdemeket szerzett a gyõzelemben. Tomori az elsõ félidõben volt jó, azután jött a szokásos visszaesése, de a cserék most ugyanúgy eredményesek voltak hátulról is. Egybõl lett átlövõjátékunk, szinte folyamatosan, ami eddig nem volt és meg is nyertük a meccset.
Gratulálok Pirinek és Melinek is, mert õk is hozzátették a magukét!

Szép volt csajok!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na. ez már látszik.😊

Breki33
Breki33