Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan a válasz 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Tomori vajon büntetésbõl ül a lelátón, mert még a gyenge támadóteljesítménye ellenére, meg tûz-nélkülisége mellett is, a legjobb 3-as védõnk.
DE csapatépítési szempontból, ha tényleg büntetésbõl maradt ki, helyes döntés volt.
Viszont Herr helyett én Katit ültetném a lelétóra, egyrészt formán kívül van, másrészt benne sincsen meg az a tûz, ami õt jellemezte korábban.
hajrá csajok!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
kikapni, az papír forma, de hogy ne küzdjünk, feladjuk, na ez az ami felnyomja bennem a pumpát, bár igazad van, tõlük ez papír forma...
Úgy gondolkom, a védekezésünk javult valamit, de a támadásaink<#falbav>#falbav>...
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
-ha nem Kovacsicz nem a sarokban várja alabdákat, visszaér az ellentámádással (4 gól-)
- ha Görbe bedobja a heteseket (2 gól+)
- ha nem dobálunk ész nélkül kapura
- ha nem hibázunk 3 ziccert (3+)
- ha, ha, ha, ha csak az eddigi szinten játszunk van egy tisztes 3-5 gólos vereség, de nem 14!
(ha nem a finnek biráskodnak, akkor az szintén pár + gól).
és gondolom látható, hogy az aktuális eb gyõztes csapattól kaptunk ki, nemkicsit jól játszottak, szvsz papírforma eredmény, majd legközelebb😊
ezt a hitnélküli játékot 😞(
Én meg sajnos borotválkozhastok
Pedig az elején azt hittem talán bejön.
A másik nagy hiányosság amit szintén minden mérkõzésen kivehetõ, az a többség (a válogatott többségének) játékintellgencia szintje! Amit tudnak rutinszerüen csinálják, de ha nem jön be, akkor sem képesek rögtön változtatni. A harmadik nagy hiányosság a dekoncentrálság. Nem fogadom el azt az edzõk által szokásos mentséget, hogy ahullámvölgy elkerülhetelne. Igen, az, de csak ha 7 játékosban gondolkodunk! Azért vannak a kispadon lévõk, hogy a fáradókat/tompulókat rögötn hasonlóképességü játékos válthassa! Ha van...nos nekünk csak egy Görbénk van, s ha neki nem megy ...ahogy ma, akkor baj van....
A jelek szerint sok dolga lesz még Imre Vilinek, hogy ütõképes nemzeti csapatunk legyen. Türelmet és kitartást kívánok hozzá. Nincs könnyû dolga, remélem, tudta annakidején, hogy mi vár rá, amikor elvállalta.
DUNAFERR FOREVER!!!
Holnap a spanyolok ellen mindent meg kell próbálni és gyõzelemmel búcsúzni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az oroszok 24-21-re verték a horvátokat és bejutottak az elõdöntõbe a németekkel együtt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Így a románoknak 6 pontjuk van és holnap meccsük a norvégokkal! De még nem biztos hogy bejutnak a középdöntõbe, mert sok függ a mai és holnapi meccsektõl!
Nõi EB 2008 - 9. játéknap
Dec. 10. 16:15: Oroszország - Horvátország +8
Dec. 10. 18:15: Svédország - Macedónia +2
Dec. 10. 20:15: Fehéroroszország - Németország -8
Dec. 10. 16:15: Románia - Ukrajna +2
Dec. 10. 18:15: Magyarország - Norvégia +1
Dec. 10. 20:15: Dánia - Spanyolország +2
Nõi EB 2008 - 10. játéknap
Dec. 11. 16:15: Svédország - Horvátország +3
Dec. 11. 18:15: Oroszország - Németország +1
Dec. 11. 20:15: Fehéroroszország - Macedónia -1
Dec. 11. 16:15: Magyarország - Spanyolország +1
Dec. 11. 18:15: Dánia - Ukrajna +5
Dec. 11. 20:15: Románia - Norvégia -5
Lehet, hogy a férje tegnap este kikapcsolta a TV-t? <#vigyor2>#vigyor2>
Iszonyat nehéz lesz a holnapi meccsünk, de talán megtörténhet a bravúr. A labda kerek, egyszer a norvégoknak is lehet olyan, hogy nem jön ki a lépés.
HAJRÁ CSAJOK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A spanyolok holnap a dánokkal, csütörtökön velünk játszanak, könnyen maradhatnak a 4 pontjukkal, s nekünk már akkor 5 lenne!
A másik ketõrõl csak a dán-norvég után tudhatunk többet.
nem tudom hogy verjük a norvégokat, majd a spanyolokat, de a csajokból mindent kinézek...az olimpián is csak szenvedtünk, majd jött 1 elõdöntõ 😄 na az a teljesítmény kell holnap 😄
A románokkal kapcsolatban mondtam, hogy várjunk a megítélésükkel a végéig.
DUNAFERR FOREVER!!!
Feltéve, ha a mai formánkat mutatjuk. Remélem, nem, bár nagyon rövid az idõ a köv. meccsig.
Ma volt az a nap, amikor nem nagyon értettem Imre Vili csapatösszeállítását, cseréit. Sopit én a kezdõbe tettem volna, ha nem jön be, lehetett volna késõbb is változtatni. Tomori, szvsz, több kárt csinált, mint amennyi jó megmozdulása volt. Hogy Hornyák miért kap mindig ennyi idõt, azt meg egyszerûen képtelen vagyok felfogni, még akkor is, ha ma a többiekhez képest elfogadható volt.
Szerencsénk, hogy Görbe, önmagához képest, legalább egy átlagos formát hozott, Szamoránszky is nagyon akart. A többieknek csak fellángolásai voltak, volt, akinek még az sem.
Szinte aludtunk a pályán. <#falbav>#falbav>
Lehet, hogy a kv a hibás. <#nyes>#nyes> Mert egyébként nem értem, mi volt.<#conf>#conf>
Azt kell mondjam, hogy azon a meccsen sem verdesi az eget a színvonal. A románok szenvednek rendesen a spanyolokkal, 9-9 a félidõ.
DUNAFERR FOREVER!!!
Holnapra nagyon össze kell kapni magunkat, hogy valami halovány esélyünk legyen.
DUNAFERR FOREVER!!!