Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A sérült lista tovább bõvült a szerdai mérkõzésen, Tomori Zsuzsa ugyanis húzódást szenvedett a bal térdében."

megvan a válasz 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

most olvasom fórumon, Tomori és Herr marad ki a mai meccsrõl..

Tomori vajon büntetésbõl ül a lelátón, mert még a gyenge támadóteljesítménye ellenére, meg tûz-nélkülisége mellett is, a legjobb 3-as védõnk.
DE csapatépítési szempontból, ha tényleg büntetésbõl maradt ki, helyes döntés volt.

Viszont Herr helyett én Katit ültetném a lelétóra, egyrészt formán kívül van, másrészt benne sincsen meg az a tûz, ami õt jellemezte korábban.

hajrá csajok!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

tizenvalahány góllal kikapni nem papírforma eredmény, ha az angolok lennénk, akkor igen...

kikapni, az papír forma, de hogy ne küzdjünk, feladjuk, na ez az ami felnyomja bennem a pumpát, bár igazad van, tõlük ez papír forma...

kaloz174
A 20 gól eleve nagyon kevésnek tûnik. Ennél csak az a meglepõbb, hogy egyes támadók neve mellett milyen kevés gól szerepel.
Úgy gondolkom, a védekezésünk javult valamit, de a támadásaink<#falbav>...

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

no ezt nem irom alá!
-ha nem Kovacsicz nem a sarokban várja alabdákat, visszaér az ellentámádással (4 gól-)
- ha Görbe bedobja a heteseket (2 gól+)
- ha nem dobálunk ész nélkül kapura
- ha nem hibázunk 3 ziccert (3+)
- ha, ha, ha, ha csak az eddigi szinten játszunk van egy tisztes 3-5 gólos vereség, de nem 14!
(ha nem a finnek biráskodnak, akkor az szintén pár + gól).
Breki33
mindig eszembe jut hogy Griniéket hogy vertük meg az olimpián
passatgt
hittek õk, csak nem volt miben

és gondolom látható, hogy az aktuális eb gyõztes csapattól kaptunk ki, nemkicsit jól játszottak, szvsz papírforma eredmény, majd legközelebb😊

jobb is, legalább nem lesz mégegy Angola ellenihez hasonló meccsünk 😞

ezt a hitnélküli játékot 😞(

Isthy
Igen, az 1-5. hely kvalifikál a 2010-es EB-re.

DUNAFERR FOREVER!!!

csak 5-6, hogy eldöntsék a kvalifikált öt csapat listáját.
Breki33
Akkor neked nézni kell a mecseket

Én meg sajnos borotválkozhastok
Pedig az elején azt hittem talán bejön.
sajnos jópár játékosunk eljuhatott úgy a válogatottságig, hogy bizonyos fontos játék elemekkel nincs még mindig tisztában! Ez a nevelõedzõk és klubedzõk hibája elsõsorban. Csak a mai meccsen is jól követhetõ volt jópár. nem véletlen, vagy balszerencse okozta õket, nyilvánvaló, hogy egyszerüen nem tudja az illetõ játékos automatizmus szinten.
A másik nagy hiányosság amit szintén minden mérkõzésen kivehetõ, az a többség (a válogatott többségének) játékintellgencia szintje! Amit tudnak rutinszerüen csinálják, de ha nem jön be, akkor sem képesek rögtön változtatni. A harmadik nagy hiányosság a dekoncentrálság. Nem fogadom el azt az edzõk által szokásos mentséget, hogy ahullámvölgy elkerülhetelne. Igen, az, de csak ha 7 játékosban gondolkodunk! Azért vannak a kispadon lévõk, hogy a fáradókat/tompulókat rögötn hasonlóképességü játékos válthassa! Ha van...nos nekünk csak egy Görbénk van, s ha neki nem megy ...ahogy ma, akkor baj van....
Breki33
Helyosztók nem lesznek?
kaloz174
Ezt a meccset, sajnos, nem láttam megint. (A románok ellenit sem tudtam nézni, csak felvételrõl.)
A jelek szerint sok dolga lesz még Imre Vilinek, hogy ütõképes nemzeti csapatunk legyen. Türelmet és kitartást kívánok hozzá. Nincs könnyû dolga, remélem, tudta annakidején, hogy mi vár rá, amikor elvállalta.

Isthy
Pasit viszont egyértelmûen csak dicséret illeti, gratulálok neki! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
15 percig tartottuk magunkat, azután a norvégok sajnos azt hozták, ami várhatónak tûnt a meccs elõtt. A támadójátékunk korlátai ismét megmutatkoztak, sajnos átlövõjáték nélkül nagyon nehéz eredményesen kézilabdázni. Az ész nélküli lövéseinkkel nagyon naggyá tettük Lundét, aki amúgy is kiváló kapus.
Holnap a spanyolok ellen mindent meg kell próbálni és gyõzelemmel búcsúzni.

DUNAFERR FOREVER!!!

ez nagy vereség, de azért megkérdõjelezném, a biróküldést, mert ezeknek a finneknek a vezetés stilussa tökéletesen passzol a norvégek játékához! Nem miattunk kaptunk ki, de a norvégok elhúzásához bõven hozzájárultak!
Breki33
2004-es érzés.........
eddig megint a tehetetlenség bemutatása! Szûcs képtelen megérteni, hogy blokkolni nem hátrálva kell/szokás....átlövõ játék szinte nulla, még jó hogy végre bekerült Sopronyi is. Kovacsicz lelkén norvég 4 gól, Görbiczén meg a két hetes szárad.
Isthy
40-32 lett végül a románoknak. Ezzel valóban megmaradt az esélyük az elõdöntõre, ami még tényleg több más meccs eredményén is múlik. Mindjárt ma este a dán-spanyol lesz az elsõ.
Az oroszok 24-21-re verték a horvátokat és bejutottak az elõdöntõbe a németekkel együtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

bocs, az ukránok még lõttek egyet: 40-32 a végeredmény
no miután az ukránok 18-17.re vezettek a szünetben, úgy jártak mint tegnap a dánok. A II. félidõben a románok agyonverték õket: 40-31-re!
Így a románoknak 6 pontjuk van és holnap meccsük a norvégokkal! De még nem biztos hogy bejutnak a középdöntõbe, mert sok függ a mai és holnapi meccsektõl!
kaloz174
A következõ körök, akinek még lesz lehetõsége tippelni:

Nõi EB 2008 - 9. játéknap
Dec. 10. 16:15: Oroszország - Horvátország +8
Dec. 10. 18:15: Svédország - Macedónia +2
Dec. 10. 20:15: Fehéroroszország - Németország -8
Dec. 10. 16:15: Románia - Ukrajna +2
Dec. 10. 18:15: Magyarország - Norvégia +1
Dec. 10. 20:15: Dánia - Spanyolország +2

Nõi EB 2008 - 10. játéknap
Dec. 11. 16:15: Svédország - Horvátország +3
Dec. 11. 18:15: Oroszország - Németország +1
Dec. 11. 20:15: Fehéroroszország - Macedónia -1
Dec. 11. 16:15: Magyarország - Spanyolország +1
Dec. 11. 18:15: Dánia - Ukrajna +5
Dec. 11. 20:15: Románia - Norvégia -5

kaloz174
off: akkor most éppen itt az ideje lefeküdni végre. Lehet, hogy fáradt vagyok?😊

kaloz174
Gondolom, olvassátok Detti bolgját. <#wink>
Lehet, hogy a férje tegnap este kikapcsolta a TV-t? <#vigyor2>

Heló! Hát az biztos hogy piszok nehéz lesz a holnapi meccs, de reménykedjünk! Hátha eddigi legjobb játékkal, + kis szerencsével meg tudjuk verni õket. Tényleg Hammerseng miért nincs kint az eb-n?

Isthy
Nagyon durva volt amit a norvégok a 2. félidõben mûveltek. Nem bánkódom amiatt, hogy így elverték a dánokat. Nekem valahogy a dánverés mindig öröm <#wink> Fõleg az ilyen, ahol nekünk ez nagyon jó a dánok gólarányának tönkretétele miatt.

Iszonyat nehéz lesz a holnapi meccsünk, de talán megtörténhet a bravúr. A labda kerek, egyszer a norvégoknak is lehet olyan, hogy nem jön ki a lépés.

HAJRÁ CSAJOK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

na, dánoknak most elég nagy lett a mínuszuk 😄DD

no ez a meccs se volt semmi! 12-7 után 19-31! Holnap érdekes mérkõzések lesznek!
de utána a románok még elég türhetõen játszottak. A második félidõben estek ösze. Valószinüleg a szünetben esett le a tantusz, hogy mi történt! Lugu és Neagu katasztrófálisan játszott.
Isthy
Az eset 4-2-es spanyol vezetésnél történt az elsõ félidõ kb. 1/3-ánál. Nem hinném, hogy ezen múlott a 8 gólos vereségük.

DUNAFERR FOREVER!!!

román sportsajtó, mindkét esetben. nagy most ott a felzudulás!De lehet, hogy ez az eset fogta meg a scapatukat, mivel elsõ félidõpben szinte végig vezettek.
nekik holnap az ukránok jönnek, s lesz 6 pontjuk. Mégegyszer nem kapnak ki gyengébb csapattól!S csütörtökön jönnek nekik a norvégok!
A spanyolok holnap a dánokkal, csütörtökön velünk játszanak, könnyen maradhatnak a 4 pontjukkal, s nekünk már akkor 5 lenne!
A másik ketõrõl csak a dán-norvég után tudhatunk többet.
26-18! Vége, nyitott a harc az elsõ 3 helyre 5 csapat közt, ha de ma leakadhatnak a dánok is, s marad 4!
😊))
nem tudom hogy verjük a norvégokat, majd a spanyolokat, de a csajokból mindent kinézek...az olimpián is csak szenvedtünk, majd jött 1 elõdöntõ 😄 na az a teljesítmény kell holnap 😄

Isthy
A spanyolok 26-18-ra verték a románokat. Nagyon nem hiányzott ez nekünk...

A románokkal kapcsolatban mondtam, hogy várjunk a megítélésükkel a végéig.

DUNAFERR FOREVER!!!

58 pers: 24-18! Megfõttek a románok!
Érdemben nem tudok válaszolni mert csak momentumokat láttam a meccsbõl, de szerintem ha jobb formát fogunk ki akkor is benne van a nagy különbség, ezt arra alapozom lehet most mindenki vitatkozni fog ( én eddig nem sok meccset láttam a inkább csak momentumokat, a Norvégokat pedig döntõ közelébe illetve döntõbe várom) de nem láttam közepesnél jobban játszani a csapatott de az is inkább a gyengének mondanám. A Franciák elleni meccset láttam az is gyenge volt szerintem.
50 perc: Spanyol-Román 20-17
kaloz174
"Norvégoknak sokat kell felejteniük ahhoz hogy ne kiütés legyen belõle."

Feltéve, ha a mai formánkat mutatjuk. Remélem, nem, bár nagyon rövid az idõ a köv. meccsig.
Ma volt az a nap, amikor nem nagyon értettem Imre Vili csapatösszeállítását, cseréit. Sopit én a kezdõbe tettem volna, ha nem jön be, lehetett volna késõbb is változtatni. Tomori, szvsz, több kárt csinált, mint amennyi jó megmozdulása volt. Hogy Hornyák miért kap mindig ennyi idõt, azt meg egyszerûen képtelen vagyok felfogni, még akkor is, ha ma a többiekhez képest elfogadható volt.
Szerencsénk, hogy Görbe, önmagához képest, legalább egy átlagos formát hozott, Szamoránszky is nagyon akart. A többieknek csak fellángolásai voltak, volt, akinek még az sem.
Szinte aludtunk a pályán. <#falbav>

Lehet, hogy a kv a hibás. <#nyes> Mert egyébként nem értem, mi volt.<#conf>

kaloz174
Ezt hol olvastad, megkérdezhetem?

Isthy
Nagyon szerencsétlenül esett rá...

Azt kell mondjam, hogy azon a meccsen sem verdesi az eget a színvonal. A románok szenvednek rendesen a spanyolokkal, 9-9 a félidõ.

DUNAFERR FOREVER!!!

szünetben 9-9
Én csak momentumokat láttam a meccsbõl, talán jobb is! egy szóval tudnám jellemezni, pocsék és akkor még finom voltam! Norvégoknak sokat kell felejteniük ahhoz hogy ne kiütés legyen belõle.
Mayer eltörte akezét a spanyol meccsen! Nyilt törés!
Paulának kificamodott a térde, nem véd tovább az EB-n.
nekem minden ellenére tetszett a csapat elsõ félidei védõjátéka! A támadással volt akkor baj, mig a második félidõre az utóbbi már ment úgg-ahogy, de a védelem már katasztrófálissá vált.
no ez megvolt, de ennyire gyengén többet nem lehet játszani! Most elment, de a többiek ellen ez kevés!
Isthy
Borzalmasan gyenge, kritikán aluli játékkal sikerült szenvedve 2 pontot szereznünk. A meccsrõl és a teljesítményrõl inkább ne beszéljünk. Talán Pirost és Görbét lehetne dicsérni.
Holnapra nagyon össze kell kapni magunkat, hogy valami halovány esélyünk legyen.

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
vagyük úgy, hogy rápihenünk norvégokra😊