Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megint átestél a...szamár másik oldalára? -😊) is-is. edzõ is, gyuró is, sportorvos is, pszihológus is....gondolod, hogy a norvégok mellett nem ezek vannak...?
akkor nem kéziedzõ, hanem pszichológus kell szöv.kapitánynak, és a 2 idõkérésben lehet kezelni a csajokat ;DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ha nem fogsz látni Pekingben, akkor a 2010-es EB-n ez kevésbé valószinû, legfeljebb a másik szeretett csapattól, a dántól! Ugyanis õk ketten rendezik!
nem is vitattam a hibákat, csak a NS-ban és máshol is ugyanaz jött le, mintha mindenki a fülével nézte volna a meccset! No ezértsem szabad a közvetitõnek elfogultnak lenni. Még ha magyarok játszanak akkor sem, hátmégha semleges a mi szempontunkból!
Breki33
reméljük nem sokáig jó lenne újra norvégverést látni

amúgy ezzel teljesen egyetértek
Isthy
Abban egyetértek veled, hogy mind a stúdióban, mind a kommentátorok eléggé a spanyolok pártját fogták (nekik szurkoltak) és tényleg túllihegték a dolgot. A 2 ukrán hölgy nélkül is nyertek volna a norvégok és nem a bírók nyerették meg velük.
Az viszont tény, hogy a hatoson történt gólhelyzetben végrehajtott szabálytalanságokat nem egyenlõ szemlélettel fújták és ezzel a spanyolokat valamennyire hátrányos helyzetbe hozták. Bizony legalább 4-5 tiszta büntetõt vettek el tõlük, ráadásul a leindításból ezután talán 2 gólt is lõttek a norvégok. De hangsúlyozom, hogy nem ez döntött, csak a gólarány lett emiatt jóval nagyobb. A spanyolok elõbb vagy utóbb szinte biztosan felõrlõdtek volna és sztem legalább 6-7 góllal nyertek volna a norvégok. Tudomásul kell venni, hogy õk 10-12 játékost tudnak folyamatosan forgatni a meccsen, akár hármasával cserélve õket, úgy, hogy szinte nem esik vissza a játékuk színvonala sem elöl sem hátul. Többek között ezért is tartanak most elõrébb a többieknél. Egészen a mostani EB-ig talán az oroszok tudták ugyanezt megcsinálni a keretük miatt és így õk komoly ellenfeleik tudtak lenni. Most már nincs senki ilyen helyzetben és ezért is egyeduralkodóak.

DUNAFERR FOREVER!!!

én mindenesetre megnézem az ismétlést! hang nélkül! s figyelem a birói ténykedést! Másoknak is ajánlom....
Nemcsak Mariannról, és Laci bácsiról irtam, hanem a többiekrõl is!
Mariann legalább bevallotta, hogy a spanyoloknak drukkol, Laci bácsi meg bólogatott rá, viszont Borsos és a közvetitõ niemand elcseszte az egészet a siránkozásával, le is vettem a hangot,...akárcsak Egrit hallotam volna...mind ennyire lüke?
Breki33
nem varták a bírók nyakába a vereséget, pont kiemelték ezt

nekem is van saját véleményem és ez esetben megegyezim az övékével
maradjunk ennyiben
óh nem, csak éppen van saját véleményem és ebben nem befolyásol a másoké, pláne ha ugyanazt látjuk a képernyõn! Elfogadom, hogy az ukrán hölygek hibáztak, de ennél sokkal vérlázitóbb dolgok is megtörténtek az utóbbi idõben a kézilabdapályákon. mind idehaza, mind külföldön. Nevetséges, hogy miután elsõ félidõben semmi kifogásuk sem volt a biráskodás ellen, a második már végig a sirámoktól volt hangos. Változott vcalami? no igen a spanyolok elfáradtak és egyre gyengébben játszottak, ahogy ezt megtették a magyarok, románok, dánok, és oroszok is a norvégok ellen. DE innen a birók nyakába varni a vereséget.....no ne nézzék hülyének a tv -nézõket sem! Õk pénzt kapnak a közvetitésért, akomentekéárt, mi meg tényleg élvezetbõl, ingyen és bérmentve nézzük ugyanazt! MInimális elvárás velük szemben, hogy maradjanak objektivek. Ott és akkor, utána nem érdekel!
Breki33
te biztos jobban hozzáértõ és objektívabb vagy mint bármelyik

inkább hagyjuk P
mellesleg, tessék már arra is gondolni, hogy az elõdöntõbe jutást a spnyolok pont annak köszönhették, hogy az elsõ meccs végén a norvégok elhülyéskedték 3 gólos biztos elõnyüket! Máskülönben e pont nélkül a románok kerülnek az elõdöntõbe!
velünk szemben sem voltak elnézõbbek a birók a norvég meccsen (a spanyolon meg pláne) mint most a spanyolokkal szemben.
a nõknek nem erõs oldaluk az objektivitás...így miért lenne az pont a kézilabda játékvezetõk nõi tagjainál?
õk már elõre kijelentették, hogy a spanyoloknak drukkolnak. no ezek után a véleményük objektivitása a biráskodást illetõen, enyhén szólva is megkérdõjelezhetõ! Amiért valaki jó szakember, attól még lehet elfogult, vagy nem? S nekik tényleg van rá okuk,hogy negativan legyenek elfogultak a norvégokkal szemben....de a kommentátoroknak milyen okuk van rá? Borsosnak sincs, mert nem a nõi mezõnyben jáztszott, ugyebár...viszont annál inkább lehetne a spanyolokkal szemben...
Isthy
Gratulálok a norvégoknak a gyõzelemhez! <#taps>

Megérdemelten lettek Európa bajnokok. Az más kérdés, hogy a 2 ukrán hölgy elég "érdekes" teljesítményt nyújtott bizonyos szakaszokban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
aham persze

érdekes Laci bácsi és Mariann is így látta
Tök egyértelmû, hogy nekik fújtak
mégis, milyen nagy igazságtalanságok érték szegény spanyolokat ma? Volt pár fault/hetes/lépés ami forditva lett megitélve, de semmi különösebb....ehhez képest folyamatos aprehendálás....
ugyan, sokkal nagyobb birói hibák voltak más meccseken. Már pár napja irtam, hogy a spanyolok eléggé tisztátlan eszközökkel játszanak (belemenések, durvaságok, stb). Ezeket edig elnézték, most túlságosan is szankcionálták. ennyi.
Az talán mégsem illik,hogy a két tv-kommentátor ennyire elfogultan közvetitesen egy végeredményben semleges mérkõzést...
Breki33
szerintem sok igazságot mondtak
nos, bejött a jóslatom! 13 gólos gyõzelem....megmutatta, hogy hol is a helyük a mezõnyben a spanyoloknak...
a Sport 1 teljes kommentátor gárdája látom spanyoldrukker, amennyi marhaságot képesek kitalálni....és mondani....
Minden szentnek a maga felé hajlik a keze.
Tehát a mostani edzõtriumvirátus számára,aki nem gyõri vagy újvárosi az másodrangú játékos,ez nyilvánvaló az EB-értékelés alapján is.

Ugyanis Magyarországon élünk,a gerincoszlop hátráltató tényezõ a kézilabdában(is).
kaloz174
Ha ez így volt, az szomorú.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
A DT eléggé vegyes benyomást keltett a bronzmeccsen. Észrevettem pl., hogy az egyik orosz kapus nyakában lánc volt. Ezt manapság szabad? "Az én idõmben" ez még tilos volt, a sporik ellenõrizték.
Na meg a meg nem adott, szabályos gól.😊) Igaz, nem ezen múlt a meccs.
A németek hit nélkül játszottak.

igen, engem is megdöbbentett! No még valami. Mikor az elsõ mérkõzésen végre beküldték Sopronyit játszani és góllal kezdet, sem Imre sem Konkoly nem is reagált, amikor viszatáért a kispadra góljai után!Furcsa volt nagyon...
nem szoktam jósolgatni, de most Laurencz és Rácz véleménye erõteljes ellenkezési ingert váltott ki belõlem!
A spanyolok nincsenek egy kategóriában a norvégokkal és remélhetõleg nagyon kikapnak õk is! Gürizõs, hajtós csapat, de semmi különlegest (pl.amilyenek idõnként a dél-koreaiak)nem nyújtanak.
kaloz174
Már biztos tud valamit ez a csodacsatár, ami persze nem a kézilabda, hogy mindenki ennyire kedveli. <#falbav>
Nagy csalódás, hogy Imre Vili is így nyilatkozik róla. Mondhatni: rosszul esik. <#szomoru1>

Ezért is tartunk ott, ahol, mert ilyen szinten vannak az igényei még a szakembereknek is. Sajnálom. <#levele>

Hogy sarkítsak:
2004. j2: Radulovics Bojana,
2008: j2: Hornyák Ágnes.

(Bocs' mindenkitõl, de kicsit indulatos lettem.)

no, a Slota/Meciar/Fico hármas külön ideológiai/történelmi felkészitést fog folytatni egész májusban a szlovák kéziseknek!-😊)))
Isthy
Szlovák hetek lesznek júniusban kéziben

NÕI vb-selejtezõ:

Június 6-7: Szlovákia - MAGYARORSZÁG
Június 13-14: MAGYARORSZÁG - Szlovákia

FÉRFI eb-selejtezõ:

Június 10-11: MAGYARORSZÁG - Szlovákia
Június 20-21: Szlovákia - MAGYARORSZÁG

DUNAFERR FOREVER!!!

s erre nem õt jelölték a csapat legjobbjának!-😊))
Isthy
Az oroszok szinte végig biztosan vezetve hozták a bronzmeccset. A németek nagyon haloványak voltak Jurack nélkül, pedig Woltering a kapuban parádés teljesítményt nyújtott.

DUNAFERR FOREVER!!!

tudod, konyitok valamennyit a funkcionális anatómiához /biomechanikához és sportélettanhoz s így azt is tudom, hpgy sok belsõ problémát csak úgy lehet jól diagnosztikálni (ergo, kezelni is), ha akkor látja az orvos a beteget, amikor pont a krizise van! Utána már nem biztos, hogy megtalálja az okot és így a megfelelõ kezelést is! A lelkibajokkal sincs másként.
mindjárt gondoltam, hogy nem leszel megelégedve ennyivel 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Na igen, pikáns a dolog ebbõl a szempontból. De kérdés, hogy akkor éppen mi lesz a helyzet. De ez már kicsit off...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos az itthoni környezetet tekintve van esélye a borulátásodnak. Én sem vagyok hurrá optimista, mert nem látom, hogy bármi változásra számíthatnánk ebben. Amíg ebben az országban maradnak ezek az állapotok, addig sajnos csak egyre lejjebb fog a sportág is kerülni.

DUNAFERR FOREVER!!!

háát igen, irtam is a törököket....
Isthy
Azért ne írjuk le a portugálokat sem. Ne feledjük, hogy az EB-re úgy jutottak ki, hogy a lengyeleket búcsúztatták az ugyanilyen oda-vissza selejtezõben. A dánok meg ugye az utóbbi idõben nem brillíroznak az ilyen selejtezõkben.

DUNAFERR FOREVER!!!

nem járni kell, hanem legyen jelen az illetõ a keret mellett! Az úszómester sem otthonról figyeli a medencében levõket! Amig odaér a fuldoklóhoz....
ha nem hoznánk, akkor tényleg tegyük naftalinba a nõi válogatottat...amig jön egy jó "orvos" aki helyrehozza egészségileg!
a portugál -dán kivételével nem eleve lefutott egyik sem, bár ahogy a török-dán meccseket elnézem....
+ Oroszország (védõ) , Norvégia és Spanyolország (következõ két európai cspat az Eb-n)
Kina (szervezõ)+ afrikai-ázsiai-délamerikai csapatok.
a többi:
Románia-Fehéroroszország
Svédország - Montenegró
Szerbia - Németország
Horvátország- Franciaország
Macedonia - Ausztria
Portugalia - Dánia
Ukraina - Hollandia

Isthy
Én a szerb-németet is annak tartom. Vajon a szerbek ismét szólnak Anjanak? <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

no végre egy jó sorsolás! magyar-szlovák selejtezõ a Vb-ért! Juniusig csak összeszedhet IV egy normális társaságot.S talán még össze is szokhatnak....
Nana,csak ne igyunk elõre a maci bõrére.
Egyébként meg érdekes lesz a két meccs,ismerve a két ország baráti viszonyát <#vigyor>
horvát-francia, svéd-montenegró ezek érdekesek lesznek 😄

én úgy tudom, hogy a csapat jár mentálhigiéné-s tréningre, vagy legalábbis foglalkozik(foglalkozott ?) velük ilyen szakember. (a TF-en mondta a mentálhigiénés tanárunk!)

Isthy
Fortuna fogta a kezünket a VB selejtezõk sorsolásánál:

Szlovákia - Magyarország
Svédország - Montenegró
Szerbia - Németország
Horvátország - Franciaország
Fehéroroszország - Románia
Macedónia - Ausztria
Portugália - Dánia
Ukrajna - Hollandia

Az elsõ meccsek az elöl álló csapatok otthonában lesznek.

DUNAFERR FOREVER!!!

ja, nem is nevezte, de akkor miért vitte ki balkezesként, hiszen jobbkezes átlövõbõl 4 is volt neki a keretben!
Mintha sem Hajdunak, sem Imrének, sem Konkolynak nem volt/lenne szükséges balkezesre!