Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Boldog új évet

Bocsi a bannerért, de jelenleg valamiért nincs feltöltési sebességem így még kicserélni se tudom.
Isthy
Mi már születésünktõl fogva rosszul vagyunk kódolva ebben az igénytelen közegben <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na igen, ezt jobb is ha nem kommentáljuk <#boxer><#violent><#gun>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ugyanez az én véleményem is és remélem a gratulációm eljutott hozzá <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Békés, örömökben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
B orongós napok tûnjetek tova
O kkal szomorú ne legyél soha
L épteid kísérje töretlen szerencse
D erûs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idõ
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövõ

É vek ha múltok, ha elszálltok napok
V idámságot, örömet számolatlan adjatok
E lfusson most az óévnek malaca
T öbbé ne legyen senkinek panasza

K erüljön betegség, bánat messzire
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe
V ágyaid sorra valóra váljanak
Á lnok szavak többé ne bántsanak
N övekedjen az igaz barátok tábora
O kosan élj, ne legyél ostoba
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Pedig õk általában igazat és a tényeket írják le!!<#nyes><#violent>
Ugye ez valami vicc? (sajnos nem)!! És még van bõr a p...! Na kíváncsi leszek én erre, ígéretekbõl tele a padlás már fel sem fér!
Breki33

biztosan....márcsak azért is, mert azok közül akik most tülekedtek a jegyekért, többségük nem jár bajnoki meccsekre, a fiatalokéra meg pláne nem....az biztos viszont, hogy a szentpétervári Vb vagy a macedóniai Eb közönség-felhozatalánál bármikor jobbat tudunk produkálni, bárhol az országban...
dehát lehetne érdekes dolgokat is kitalálni, dehát pl. Ágai részérõl elvárni ezt eleve dõreség....igaz, nem is a magamféle fanyalgók számára rendezik az ilyesmiket....
most olvasom NS cikknél, hogy sokan nagyon jól érezték magukat, szóval biztos bennünk van a hiba 😉))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Nem tudom, nekem a Syma-csarnok beli volt a leggyengébb. Igaz, ott a "tetthelyen" voltam.

Én sem szeretem az ilyen rendezvényt, de elviselném, ha ennek fejében több lenne a kézi a Sport TV-ben, pl. <#merges2>

levonhatjuk a konkluziót: ezt volt eddig a legnagyobb, leggrandiózusabb és egyuttal a leggyengébb kézilabdagála is kies hazánkban! bebizonyosodott újra, hogy a sport nem = szinielõadással,vándorcirkusszal, kabaréval. Mivel csak akkor érdekes és élvezhetõ, ha küzdelem is van rajta. A bohóckodás nem tesz jót neki. Egyrészt rontja a játék szinvonalát, másrészt az ellenfél lebecsülését/alázását jelzik a "figurák" sorozatos alkalmazása! Ez meg mindig sportszerütlen! Ezt azért ha lehet, kiskanállal kellene csak mérni!
kaloz174

Duby
Legszívesebben Boldog Újévet kívánnék, ám a realitások talaján maradva: mindenkinek a lehetõ legminimálisabb veszteséget kívánom, ússzuk meg szárazon 2009-et!
Erõt, hitet és kitartást kívánok mindenkinek a holnaptól kezdõdõ évre!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Elõször, mikor odakapcsolgattam állandóan reklám volt, mondom Hol a gála?
A csajokat képtelen voltam nézni, nálam leküzdhetetlen a reakció, hogy ha ilyen "médiaválogatott" szintû "celeb"-eket látok azonnal el- vagy kikapcsolom. Nekem kibírhatatlanok ezek sajnos...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

na, letudva a kézigála is 😊
Itt volt Detti is 😄

a média válogatott kontra nõi csapat egy rossz vicc volt 😞 a ffi válogatott meccse volt a csúcspont -hála Tominak és Gerinek, nameg a bolond Gyulának 😄, meg a veszprémi öregfiúké, a többi szörnyû...

Semmi újdonság, semmi ötlet, semmi élet nem volt a mûsorban, és mégis teltház volt, durva :SS
mondjuk a média válogatott-nõi meccsen igencsak kuss volt, addigra mindenki bealudt, vagy leste, hogy ez gála?! 😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Én is gratulálok, egyértelmûen megérdemelte. <#taps>

Breki33
Gratulálok Orsinak a címekhez, csak így tovább !
Isthy
Minden fórumozónak kézis és egyéb sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót és reméljük a legjobbakat.

Berninek pedig gyors és teljes gyógyulást!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
"kicsi szubjektív" = kicsit szubjektív

kaloz174
Érdekes, kicsi szubjektív, szerintem, amit Bokiról írnak:

"A nõknél egyértelmûen Radulovics Bojana volt a legjobb, az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes csapatban rendre õ jegyezte a legtöbb gólt. Nem véletlenül választották kétszer is a világ legjobbjává (2000, 2003), csak dicséretet érdemel, aki felfedezte 1994-ben akkor még rejtett képességeit. Elõször Zalaegerszegre szerzõdött Spanyolországból, csak utána lett ismert és nemzetközi hírû játékos a Dunaferrben. A szerbek nagyon ragaszkodtak volna hozzá, amikor nagynevû átlövõ lett, de már hiába."

Szerintem nem lehettek annyira rejtettek a képességei, ha a jugoszláv válogatottban is 70x szerepelt, valamint, ha jól emlékszem, 15 éves korától profiként játszott, nem is akármilyen csapatokban. <#vigyor2>
Igaz, még akkor is nagyon fiatal volt, amikor Magyarországra hívta Katona Sándor.

kaloz174
BÚÉK neked is!

Köszi, hogy szóltál! <#worship><#eljen>

Táncos ETO
BUÉK Mindenkinek!

Ha gondoljátok, s benne vagytok egy kis szavazásban, szavazzatok: (mondjuk Bokira..😉

Magyarra váltottak, örülhettünk nekik

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Igen, ott volt mindenki. Ez a jó hír...
A másik, hogy jól játszott a csapat, mondhatni: tényleg játszottak egy kicsit, szép dolgokat csináltak. Jó volt nézni - nekem. Viszont kevesen tapsoltak, mert közben pedig szegény siófokiak égtek. (Mondjuk nem kellett volna elküldeni a fele csapatot, itt sem.)
Nagyon nem is tetszett a közönségnek, hogy "gála" címszó alatt nagyon kikap kedvenc csapatuk. Mondjuk: érthetõ. Errõl viszont nem a Kohász, hanem a szervezõk tehettek, mert ügyesebben kellett volna kihasználni a lehetõségeket: bemutatóra+vidámkodásra is. Jobb is lett volna, mindenkinek, bár azt nem kérdeztem, miben egyeztek meg Imre Vilivel. (Máskor jobb szokott lenni a szervezés, most valahogy nem olyanok csinálták a bulit, akiknek van némi fantáziájuk is.)
Sajnos azonban, történt egy sérülés, ami nagyon rosszul érint. Merthogy Temes Berni térdében levált egy porcdarab, mûteni kell. <#szomoru1> Már meccs után kérdeztem, mi van vele, õ érezte, hogy megroppant, de nem tûnt vészesnek, Misi szerint sem. Sajnos, Berni diagnózisa volt helyes.😞
Mielõbbi gyógyulást neki, itt is.

Én mindenesetre jól éreztem magamat, a sérülést leszámítva, amirõl nem hittem, hogy ilyen súlyos.
Megköszöntem Imre Vilinek és Böbének, hogy végre õk jöttek el hozzám.
Az "elõadást" megérdemelt vacsora követte, a Vértes Hotelben, ahová meghívást kapott minden "szereplõ". <#wink><#papakacsint>

Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendõt Mindenkinek!
Isthy
Ibi kisfia

Gratulálok és jó egészséget kívánok mindnyájuknak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na és milyen volt? Ott volt mindenki?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az új dolgok jók voltak benne a 2005 utáni eseményekkel, meg a pár új interjú illetve a régieket is kiegészítették. De ez nem akkora terjedelem amikért megvenni újra érdemes lett volna, viszont ajándéknak rendben volt <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Nõi kézilabda: Orbán Annamária visszatérne a szezonban
Még ebben a szezonban szeretne visszatérni a pályára Orbán Annamária.

A DVSC-Aquaticum válogatott irányítója klubja honlapjának adott interjújában kijelentette, hogy szülési szabadsága után megkezdte a felkészülést, és ha rehabilitációja jól sikerül, akkor már a mostani évadban, valószínûleg hazai közönség elõtt újra csatasorba áll.
kaloz174
Én nem megyek Dabasra. <#wink> Mert remélem, hozzám helybe jönnek maguk a kedvencek. <#eljen><#vigyor2>

Breki33
És tetszett?

Érdekes volt olyan mecs amire nemis emlékeztem pár évvel ezelõtti világversenyrõl
Breki33
Kulcsiról lesz riportfilm a fókuszban most !
Isthy
A dán kupadöntõben a Viborg simán nyert 32-23-ra KIF Vejen ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én nem megyek, már nem igazán tud érdekelni...

Viszont holnap megyek Dabasra, hogy ne maradjak kézilabda és kedvencek nélkül <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is megkaptam <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

van egy 1-2 oldal, elég rövidke sajnos a könyv 😞

kaloz174
Köszi! Szuper.😊 Akkor majd beleolvasok - a tiédbe elõbb. <#vigyor2>
A régi nagyokról van benne szó? (BEK-gyõzelem, Vasas)

kalóz! megkaptam a Mocsai könyvét, elolvastam azt a részt- kb 5 oldal- ami a csajokról szól, szerintem semmi rossz szándék nincs benne, bár azért kiedrül belõle hogy Õ nem hibázott 😄DD

Valaki jön a gálára? kaptam jegyet egy barátom "Jézuskájától", így valamennyit ott leszek 😊

SomogyiG
Boldog és Békés Karácsonyt Kivánok Mindenkinek!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
<#eljen><#worship>

Énis örülök, hogy sikerült ilyen jó társaságot összehozni és megismerkedni veletek töbekkel személyesen is.

Remélem a következõ idõkben is szurkolhatunk legalább ilyen sikereknek
mint ami pl kiváltotta 2003-ban ennek a topicnak az indulását.

Úgy érzem érdemes volt annó forumokon toborozni :-)
Bár nemis emléxem, hogy Isthy-n és talán SZT-n kívül ki jött ez alapján P
Ka valakit kifelejtek akkor elnézést.

Tehát csatlakoznék a következõ öt év legyen legalább ilyen sikeres de ha lehet még sikeresebb mindenkinek egyenként és szeretet sportágunknak is.

Békés Boldog Karácsonyt.

Megkaptam a kézis könyvet :-)
Táncos ETO
Boldog karácsonyt Mindenkinek!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Én is szeretnék mindenkinek békés, boldog, szeretetben gazdag Karácsonyt kívánni.
Békés, boldog Karácsonyt kívánok Mindannyiótoknak!
Boldogságos és szeretetteljes Karácsonyt kívánok nektek drága kézislabdás barátaim!
Az új év még messze van 😉

kaloz174
Békében és szeretetben eltöltött karácsonyi ünnepeket mindenkinek - aki ezt megérdemli.