Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi a bannerért, de jelenleg valamiért nincs feltöltési sebességem így még kicserélni se tudom.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
O kkal szomorú ne legyél soha
L épteid kísérje töretlen szerencse
D erûs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai
Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idõ
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövõ
É vek ha múltok, ha elszálltok napok
V idámságot, örömet számolatlan adjatok
E lfusson most az óévnek malaca
T öbbé ne legyen senkinek panasza
K erüljön betegség, bánat messzire
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe
V ágyaid sorra valóra váljanak
Á lnok szavak többé ne bántsanak
N övekedjen az igaz barátok tábora
O kosan élj, ne legyél ostoba
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Én sem szeretem az ilyen rendezvényt, de elviselném, ha ennek fejében több lenne a kézi a Sport TV-ben, pl. <#merges2>#merges2>
Erõt, hitet és kitartást kívánok mindenkinek a holnaptól kezdõdõ évre!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A csajokat képtelen voltam nézni, nálam leküzdhetetlen a reakció, hogy ha ilyen "médiaválogatott" szintû "celeb"-eket látok azonnal el- vagy kikapcsolom. Nekem kibírhatatlanok ezek sajnos...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Itt volt Detti is 😄
a média válogatott kontra nõi csapat egy rossz vicc volt 😞 a ffi válogatott meccse volt a csúcspont -hála Tominak és Gerinek, nameg a bolond Gyulának 😄, meg a veszprémi öregfiúké, a többi szörnyû...
Semmi újdonság, semmi ötlet, semmi élet nem volt a mûsorban, és mégis teltház volt, durva :SS
mondjuk a média válogatott-nõi meccsen igencsak kuss volt, addigra mindenki bealudt, vagy leste, hogy ez gála?! 😞((
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

DUNAFERR FOREVER!!!
Berninek pedig gyors és teljes gyógyulást!
DUNAFERR FOREVER!!!
"A nõknél egyértelmûen Radulovics Bojana volt a legjobb, az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes csapatban rendre õ jegyezte a legtöbb gólt. Nem véletlenül választották kétszer is a világ legjobbjává (2000, 2003), csak dicséretet érdemel, aki felfedezte 1994-ben akkor még rejtett képességeit. Elõször Zalaegerszegre szerzõdött Spanyolországból, csak utána lett ismert és nemzetközi hírû játékos a Dunaferrben. A szerbek nagyon ragaszkodtak volna hozzá, amikor nagynevû átlövõ lett, de már hiába."
Szerintem nem lehettek annyira rejtettek a képességei, ha a jugoszláv válogatottban is 70x szerepelt, valamint, ha jól emlékszem, 15 éves korától profiként játszott, nem is akármilyen csapatokban. <#vigyor2>#vigyor2>
Igaz, még akkor is nagyon fiatal volt, amikor Magyarországra hívta Katona Sándor.
Köszi, hogy szóltál! <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Ha gondoljátok, s benne vagytok egy kis szavazásban, szavazzatok: (mondjuk Bokira..😉
Magyarra váltottak, örülhettünk nekik
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
A másik, hogy jól játszott a csapat, mondhatni: tényleg játszottak egy kicsit, szép dolgokat csináltak. Jó volt nézni - nekem. Viszont kevesen tapsoltak, mert közben pedig szegény siófokiak égtek. (Mondjuk nem kellett volna elküldeni a fele csapatot, itt sem.)
Nagyon nem is tetszett a közönségnek, hogy "gála" címszó alatt nagyon kikap kedvenc csapatuk. Mondjuk: érthetõ. Errõl viszont nem a Kohász, hanem a szervezõk tehettek, mert ügyesebben kellett volna kihasználni a lehetõségeket: bemutatóra+vidámkodásra is. Jobb is lett volna, mindenkinek, bár azt nem kérdeztem, miben egyeztek meg Imre Vilivel. (Máskor jobb szokott lenni a szervezés, most valahogy nem olyanok csinálták a bulit, akiknek van némi fantáziájuk is.)
Sajnos azonban, történt egy sérülés, ami nagyon rosszul érint. Merthogy Temes Berni térdében levált egy porcdarab, mûteni kell. <#szomoru1>#szomoru1> Már meccs után kérdeztem, mi van vele, õ érezte, hogy megroppant, de nem tûnt vészesnek, Misi szerint sem. Sajnos, Berni diagnózisa volt helyes.😞
Mielõbbi gyógyulást neki, itt is.
Én mindenesetre jól éreztem magamat, a sérülést leszámítva, amirõl nem hittem, hogy ilyen súlyos.
Megköszöntem Imre Vilinek és Böbének, hogy végre õk jöttek el hozzám.
Az "elõadást" megérdemelt vacsora követte, a Vértes Hotelben, ahová meghívást kapott minden "szereplõ". <#wink>#wink><#papakacsint>#papakacsint>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Még ebben a szezonban szeretne visszatérni a pályára Orbán Annamária.
A DVSC-Aquaticum válogatott irányítója klubja honlapjának adott interjújában kijelentette, hogy szülési szabadsága után megkezdte a felkészülést, és ha rehabilitációja jól sikerül, akkor már a mostani évadban, valószínûleg hazai közönség elõtt újra csatasorba áll.
Érdekes volt olyan mecs amire nemis emlékeztem pár évvel ezelõtti világversenyrõl
Viszont holnap megyek Dabasra, hogy ne maradjak kézilabda és kedvencek nélkül <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A régi nagyokról van benne szó? (BEK-gyõzelem, Vasas)
Valaki jön a gálára? kaptam jegyet egy barátom "Jézuskájától", így valamennyit ott leszek 😊
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Énis örülök, hogy sikerült ilyen jó társaságot összehozni és megismerkedni veletek töbekkel személyesen is.
Remélem a következõ idõkben is szurkolhatunk legalább ilyen sikereknek
mint ami pl kiváltotta 2003-ban ennek a topicnak az indulását.
Úgy érzem érdemes volt annó forumokon toborozni :-)
Bár nemis emléxem, hogy Isthy-n és talán SZT-n kívül ki jött ez alapján P
Ka valakit kifelejtek akkor elnézést.
Tehát csatlakoznék a következõ öt év legyen legalább ilyen sikeres de ha lehet még sikeresebb mindenkinek egyenként és szeretet sportágunknak is.
Békés Boldog Karácsonyt.
Megkaptam a kézis könyvet :-)
Az új év még messze van 😉