Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vettem észre, hogy a válogatottban rosszabb labdákat kapnának, csak van amikor mindent belõnek, mint Kovacsics a románok ellen, meg van amikor szinte mindent belevágnak a kapusba.
Pedig voltak csapattagok, akiknek ez presztizsmeccs lehetett volna, a Fehérépben is.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Kovacsics, Herr odaérhet.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Bár nem bírtam végignézni a meccset,mert a kommentálás sem tetszett,de a játék mégkevésbé 😞((
Ezt tudja a Fehérép, egy "jó" elsõfélidõ, aztán megünneplik az öltözõben ezt és elvesztik a meccset 😄 vagy nem tudom, elfáradnak, a "bagófüst" ellepi a tüdejüket 😄D
Gyenge meccs volt, sajnálom Sótonyit, hogy odaszerzõdött 😞 nem tudom ki kellene oda, tán Trefilov és pár atyai pofon 😄DDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Végignéztem tegnap a meccset élõ közvetítésben és Gabi játékáról még tegnap este egy násik fórumba már beírtam a véleményem:
"Védekezésben jó volt Gabi, de sajnos támadásban nagyon haloványan lõtt. Kb. 45 percet támadott, 6 lövésbõl 1 gólt ért el, 1 fölé, 1 mellé illetve 3-at a kapus védett. Reméltem õ is úgy teljesít majd mint Tomori és Buli, ezért figyeltem külön is."
Rita pedig szinte alig volt pályán, talán 3-4 percet. A formájáról én így nem tudok nyilatkozni.
DUNAFERR FOREVER!!!
A balkezes átlövõ - kapuval szembenrõl kell beszélni - a jobbátlövõ pozicióban áll. Tõle inkább az irányító tud labdát kapni. Azaz balra passzol. A jobbkezes - pl.Hornyák - jobbátlövõ pedig le tudja adni jobbszélre.
De a jobbkezes balátlövõnek is kényelmesebb jobbra, azaz az irányítófelé passzolni.
Azaz egyik sem a teste elõtt szeret passzolni. A jobbkezes irányító, pedig jobbra passzol, pl. a jobbszélsõnek, és a jobbátlövõnek. Õ sem a teste elõtt.
Az ETO-ban sokszor egy-egyezik Orsi, sokszor befut középre, vagy az egyes-kettes védõ közé - az egy figura. Hangya inkább a gyors lábára támaszkodik, illetve kis szögbõl lõ.
Azt csak a férfiválogatottunk engedheti meg magának, hogy balátlövõben is esetleg balkezest használjon (Gulyás, Nagy, Laluska, Mocsai), a nõknél nem fenyeget ez a bõség. Sajnos...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
De éppannyira jó is egy jobbkezes jobblövõ, mint rossz - mondja a szakzsargon - mert mivel a jobb keze a jobb - az ügyesebb - sokkal pontosabban tud passzolni a jobb keze felé esõ jobbszélsõ felé, sokkal többször sokkal kedvezõbb helyzetbe hozhatja, mint egy balkezes, mert az csak a "suta" kezével tudja letenni a labdát a szélre.
..ugyanez lenne a helyzet egy jobbkezes-kontra balkezes balátlövõvel, csak fordítva. Már ha látott valaki balkezes balátlövõt. Gecc, mekkora taktikai poén lenne, buta vikingek csak meresztgetnék a szemeiket, miközben hamuvá aláznánk õket <#nyes>#nyes><#mf1>#mf1>
...elmegyek szövkapnak.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
ha esetleg megfigyelted, hogy mifelénk mind a válogatottban, mind a klubcsapatokban a jobbszélre adott passzok a legsirkertelenebbek (maygarul ott rontanak el a legtöbbet belõlük!).Mert nincs balkezes átlövõnk!
ami meg a felhozatalt illeti, az az edzõk dolga, hogy keresgéljenek benne. Õk kell tudják, hogy milyen a nyersanyag és mit tudnának belõle faragni. Persze, válogatottszintû játékos egyrészt nemigen van, másrészt kötve hinném, hogy ne tudnák, hogy megérné a BL-ben kispénzért is próbálkozni s utána jópénzért elszerzõdni! Mondj már legalább egyet a Gyõr tartalékai közül, aki 2-3 év múlva biztos tagja leheta kezdõcsapatnak? S nincsenek, akkor meg mit akarnak velük?
te a klub pénztárosa vagy annak valakije vagy? -😊)
Egyébként mondj már olyan érettebb játékost a hazai piacról aki közel annyiból kijön mint a fiatalok és érdemben hozzá tud tenni egy BL meccshez!
Nem biztos, hogy hiteles lenne a beszámolóm. <#nyes>#nyes>
Talán a Fehérép-drukkerek...<#wink>#wink> Ha erre járnak.
Elég kontrasztos a két félidõ eredménye. Nézte valaki a Hunneten? Mondhatna pár szót a meccsrõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon jól esett, hogy a megint nagyképû dánokat sikerült megverni. <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt hiszem elmondhatjuk, hogy Balkán hétvége volt most a BL-ben (Kometal, Krim, Buducsnoszt, Podravka gyõzelmek) <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Milyen 2. félidõ lehetett... Holnap meg fogom nézni az ehftv.com-on.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok Bulinak, jól játszott, különösen a 2. félidõben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Vérten Orsi és Tomori vezérletével sikerült hozni a bravúrt. Gin is amikor kellett sokat segített, bár voltak "levente" góljai is. Az Ikastot Hammerseng ás Aamodt tartotta életben a meccs végéig.
Ami viszont már nagyon idegesítõ, hogy megint ugyanúgy elrontották az utolsó 2-3 percet, mint az elsõ félidõ végén. 27-23-ról engedték vissza a dánokat a fegyelmezetlenségeikkel... Lehet ezen fog múlni a csoportelsõség. Kéne már kezdeni ezzel a meccs végi rendszeres töketlenkedéssel valamit a honi kézilabdában.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon nem lenne jó, ha Orsi megint rásérülne...
DUNAFERR FOREVER!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nagyon nagy üdvrivalgás fogadta szavait természetesen
Nekem a Sydney-i döntõs részt volt rosz újra nézni
Ott csak egy dolog ami nálam kompenzálja kicsit, hogy az osztrákok elleni meccset honnan hoztuk vissza.
Tegnap délután sikerült végre elég jó minõségben dvd-re digitalizálnom a zágrábi döntõt. Megvan végig az egész mûsor elejétõl végéig, stúdió szakértõstõl, díjátadásostól. Még most is beleborzongtam miközben csináltam...
Csak most tudatosult bennem, hogy a meccs folyamán 4 gólunkat nem adták meg. Pedig 2 tisztán szabályos volt és ezek között nincs Görbe vitatott gólja. Mindezek mellett azt kell mondjam, hogy nagyon eszetlenül játszottunk az utolsó 5 percben 26-20 után és ez volt az egyik legfõbb ok, ami a vereséghez vezetett.
Persze volt más ok is, de az sztem kevés lett volna... Ha jól azonosítottam be a dolgokat, akkor az általam korábban már említett sötét öltönyos úriember, aki a szünetben "ténykedett" a sporiknál, Raymond Hahn volt, az IHF francia fõtitkára.
Nem is emlékeztem rá, hogy Gin ennyire brutálisan védett. 5-bõl 3 hetest fogott a meccsen és az 55. percben is még bõven 50 % felett volt a mutatója (a szünetben 60 volt, a hosszabbítás végére leromlott 40-re). Egy VB döntõben, közel 39 fokos lázzal szinte végig köhögve a meccset... A "Nagy" Nicholas meg valahol 29-30 %-on végzett... A VB-n összességében mindkettejük mutatója 42-43 % volt és ezek fényében még pofátlanabb volt az a bizonyos döntés...
A Gyõrnek ma is szüksége lesz egy hasonló Ginre és akkor meg lehet a pontszerzés szilárd alapja.
DUNAFERR FOREVER!!!
Tegnap esti BL eredmény: Kometal-Zvezda 28-22 (18-12)
Ez igen kedvezõ eredmény az ETO szempontjából. A Zvezda sérültjei nélkül elég közepes csapat, sok technikai hibával és rapszodikusan játszik. Egy esetleges mai pontszerzéssel a Gyõr nagy lépést tenne a továbbjutás felé. A hazaiak esélyesebbek, de a labda gömbölyû.
Ma 16:05-tõl a Viasat 3 élõben adja a meccset, csakúgy, mint az Eurosport2.
DUNAFERR FOREVER!!!
Olyan kiemelkedõ eredményeink voltak, amire büszkék lehetünk, valamint amelyek érdekesek lehetnek azoknak a korosztályoknak is, melyeknek tagjai talán még nem is hallottak ezekrõl.
persze ezt így látatlanban, mindjárt megnézem mirõl is írok 😉))))
Másrészt pedig: tényleg nagyon fájnak az elvesztett döntõk, de nem gondolom, hogy ezek merítenék ki a "tragédia" fogalmát.