Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fiatalok most megmutatták mire képesek, bár akkor az ukránok már hót mindegy volt 😊
Isthy, képzeld, vasárnap "szembe jött" velem egy mez, amit augusztusban hordtak...<#circling>#circling>ja, és 16-os volt a hátulján <#awink>#awink>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Azt írták nekem nemrég, mikor ezekre az átlövésgólokra rákérdeztem, hogy szinesítik a játékát több posztra is, nehogy kiszorítsák a csapatból <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nem láttam sajnos a meccset, de Vérten játéka a gólstat alapján ismét meghatározó volt. Fantasztikus játékos lett belõle, a legutóbbi meccsbõl pont elcsíptem azt a pillanatot, amikor talpról bombázott egyet, húha 😄
Régebben volt pár konfliktusom Vérten miatt a gyõriekkel ("Vérten Orsit a válogatottba" korszak), akkor még a vetélytársai jobbak voltak -szerintem- azóta viszont rengeteget fejlõdött önbizalma is lett, (védekezése is letisztult) a támadójátéka pedig szinte tökéletes. 😊
ha már annak idején leírtam azt, hogy szerintem nem annyira jó, gondoltam úgy tisztességes ha most leírom mennyire jó 😊))
Gratulálok a Gyõrnek, nagyszerûen sikerült a formaidõzítés, úgy tûnik a jelenlegi mester jobban ért ehhez, mint az elõzõ.<#taps>#taps>
Az ellenfél számomra csalódást okozott, különösen a sérülés után.
Ha sikerül megismételni ezt a jó játékot, szerintem meglesz a csoportelsõség. Legalábbis jó esély van rá.
Amint látható - már nem elõször - van jól játszó Gyõr Görbe nélkül is. A fiatalok kiválóan megoldották a feladatukat, különösen dícséret illeti Kovacsicsot. Vérten Orsi és Gin ismét világklasszis volt és végre Mravikova is úgy játszott, ahogy várjuk tõle.
Nagyon kemény lesz Csehovban, de most már be kell húzni a csoportelsõséget.
DUNAFERR FOREVER!!!
Larvik-Valcea 25-27
Hajrá Magyar Kézilabda!
Végig vezetve, simán nyert a Buducsnoszt. 1 hét múlva otthon már a döntetlen is elég nekik a továbbjutáshoz Anjáék ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
A dánok 10 mp-el a vége elõtt egyenlítettek.
Viborg-Metz 35-27 (19-11)
A Vibrog végig vezetve nagyon simán nyert.
DUNAFERR FOREVER!!!
Közben végeredmény: Lada-Podravka 28-34
Paula állítólag jól védett, Buliról nincsenek infóim.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én is ezt mondtam neki. <#smile>#smile>
A Doki szerint január végére lesz jó a térde.
Azért csak óvatosan Berninek az edzésekkel. Nagy szüksége van rá a csapatnak, de nem mindenáron... Fehérváron nem mi leszünk az esélyesek a jövõ szombaton, de remélem jól helyt fog állni ez a fiatal csapat egy szoros meccsen.
A félidõben: Lada-Podravka 12-14
DUNAFERR FOREVER!!!
A "fiataloknak", vagyis a még fiatalabbaknak szintén jó alkalom volt arra, hogy gyakorolják: milyen az elsõ csapatban játszani.
Temes Berni hétfõtõl edz.
Van szép és dedikált új naptáram.<#eljen>#eljen>
A többirõl most nem beszéljünk...
Grat. a csapatnak a könnyed gyõzelemhez.<#taps>#taps>
Elég egyértelmû meccs volt, Anjáéknak esélyük sem volt. 6 perccel a vége elõtt 26-13-nál bejött szinte a teljes Hypo cseresor és onnan õk játszottak végig. Így kicsit felzárkózhattak a dánok és nem lett annyira durva a végeredmény.
DUNAFERR FOREVER!!!
Dunaferr-Kiskunhalas 32-22
Békéscsaba-Vasas 24-18
Gratulálok a fiatal csapatnak a gyõzelemhez!
Azt gondolom hozzá kell szoknunk, hogy a mostani csapat más szinten játszik, mint amihez az utóbbi évtizedben szoktunk. A sok fiatalnak be kell érni és illeszkedni, szokni a légkört. Addig a 3-4 húzóemberre embertelen feladat vár a tavaszi idényben. A "háttérrõl" most inkább nem is szólok...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Õk a vezetõséggel ellentétben a csapatot szeretik, és nem csak a pénzt, meg sikert és csillogást.
A szurkolók jöjjenek, de a tulaj inkább elutazik - jó messzire, amikor a 2009. évi elsõ meccse lesz a Csapatnak.
Lenne egy ötletem ebbõl adódóan...
- Nagyon remélem, hogy a gondjaink csupán átmenetiek, és bízom benne, hogy meg fogjuk tudni oldani õket, de az elkövetkezõ egy hétben biztosan nem lesz elõrelépés - mondta el kérdésünkre Kocsis Erzsébet."
Jó vicc, mért eddig nem tudták, hogy baj van???<#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
(Bocs a Fehérép vhíveitõl. <#vigyor>#vigyor>)
Egyébként meg grat. mindkét csapatnak. Bár a színvonal nem volt túl magas, küzdelmes meccset játszottak.
Tomori és Herr Anita, valamint Szikora a Fehérép kapujában szerintem kimondottan jók voltak. Rotis-Nagy viszont egyelõre még mindig nem bizonyítja nekem, miért kellett Gyõrbe igazolni.
(A sérülése elõtt sem volt számomra meggyõzõ klasszis. Tény: keveset láthattam játszani, de amikor láttam, felejthetõ teljesítményt nyújtott. Pedig a BL-ben nagy szüksége lenne az ETO-nak +egy jó lövõre.)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez legkésõbb szeptemberben, de az is lehet már a tavaszi szezon elõtt meg fog történni. <#help>#help>
<#violent>#violent>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Elmennek ezek a jó büdös p....ba!!!
Naptárdedikálás
Fogy a csapat...<#rolleyes>#rolleyes> Ivett viszont legalább kedves ismerõsökre talál új csapatában.
Holnap nem mégy Fehérvárra? Állítólag lesz ott egy jó kis néznivaló <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Borbás pedig rosszul választott csapatot magának, a Valcea másféle fizikumú beállós megjátszásához szokott és láthatóan nem akarnak változtatni a stilusukon az õ kedvéért.
Nem tudom, sikerült-e érthetõen kifejeznem azt, amire gondolok, de ez lehet a magyarázata annak, hogy bárki húzza magára a mezt, annyi eredménye lesz, mint ha egy kirakat bábúra húzták volna. Csinosak, szépek, ügyesek, de pár fellángolást leszámítva eredménytelenek. Ezért lehet az, hogy bárki jöhet ide edzõnek, nem tudja eléggé felzavarni az állóvizet.
Lehet, sokan nem értenek velem egyet, de szerintem a mostani játékoskeret legalább egyenértékû a Lokiéval, azt is meg merném kockáztatni, hogy még erõsebb is. Mégis zongorázható különbség van a két csapat között.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.