Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szerdai eseményeket követõen csak volt Pálingerezés vasárnap <#crazya>
A fiatalok most megmutatták mire képesek, bár akkor az ukránok már hót mindegy volt 😊

Isthy, képzeld, vasárnap "szembe jött" velem egy mez, amit augusztusban hordtak...<#circling>ja, és 16-os volt a hátulján <#awink>
az általa elmondottakból arra lehet következtetni, hogy a szivritmus szabályozással lehet zavar (pihenés közben sem áll visza a normális ritmus s feltehetõen ez magyarázza azt is amikor a forditott helyzet miatt,pihenés után láthatóan nem tud a teljesitményhez szükséges mértékben felpörögni). Ez vegeativ idegrendszeri probléma, kérdés, hogy mi okozza és mennyire súlyos. Átlagos fizikai teljesitményû embereknél hosszú távra ezt csak szivritmus szabályozóval (pace maker) tudják megoldani, de hallottam már sportolóról is aki ezzel él.
köszi, olvastam én is, meg kell várni mit találnak a további vizsgálatokkal, hátha azok kevésbé lesznek rossz hírek 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

😊)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Orsi egyértelmûen világklasszis lett, ez egy pillanatig nem kétséges. Ma is lõtt felkanyarodva egy átlövés bombát a visszahúzott felsõbe B2-bõl. Meg a meccs végén a 7-est is kegyetlenül bevarrta. Abszolút sokoldalú, univerzális játékos lett belõle.
Azt írták nekem nemrég, mikor ezekre az átlövésgólokra rákérdeztem, hogy szinesítik a játékát több posztra is, nehogy kiszorítsák a csapatból <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Gratulálok az ETOnak! Remélem Görbének nincs nagy baja!
Nem láttam sajnos a meccset, de Vérten játéka a gólstat alapján ismét meghatározó volt. Fantasztikus játékos lett belõle, a legutóbbi meccsbõl pont elcsíptem azt a pillanatot, amikor talpról bombázott egyet, húha 😄
Régebben volt pár konfliktusom Vérten miatt a gyõriekkel ("Vérten Orsit a válogatottba" korszak), akkor még a vetélytársai jobbak voltak -szerintem- azóta viszont rengeteget fejlõdött önbizalma is lett, (védekezése is letisztult) a támadójátéka pedig szinte tökéletes. 😊
ha már annak idején leírtam azt, hogy szerintem nem annyira jó, gondoltam úgy tisztességes ha most leírom mennyire jó 😊))

kaloz174
Elõször is a legfontosabb: Görbének mielõbbi gyógyulást kívánok!

Gratulálok a Gyõrnek, nagyszerûen sikerült a formaidõzítés, úgy tûnik a jelenlegi mester jobban ért ehhez, mint az elõzõ.<#taps>
Az ellenfél számomra csalódást okozott, különösen a sérülés után.
Ha sikerül megismételni ezt a jó játékot, szerintem meglesz a csoportelsõség. Legalábbis jó esély van rá.

háát igen, mivel a csehoviak tudják, hogy a 3-ik hely is elúszik, ha nem játszanak legalább döntetlent a Gyõrrel! Akkor ugyanis az Ikast siman kikap Skopljeben,hiszen elsõ már nem lehetne! A második helyet meg nem tudja elvesziteni.
Isthy
Gratulálok a Gyõrnek a pazar gyõzelemhez! <#taps>

Amint látható - már nem elõször - van jól játszó Gyõr Görbe nélkül is. A fiatalok kiválóan megoldották a feladatukat, különösen dícséret illeti Kovacsicsot. Vérten Orsi és Gin ismét világklasszis volt és végre Mravikova is úgy játszott, ahogy várjuk tõle.

Nagyon kemény lesz Csehovban, de most már be kell húzni a csoportelsõséget.

DUNAFERR FOREVER!!!

na a 35-20 az OK! Mostmár a szerencse kérdése is a következõ kör összetétele....
Továbbjutott a Valcea és a Podravka is.
Larvik-Valcea 25-27

Hajrá Magyar Kézilabda!

zt az eredményt most már meg kell tartani s nem elbutáskodni...19-9!
no, megvan az elsõ meglepetés: Görbe nem játszhat!
Isthy
Elda-Podgorica 20-26 (10-14)

Végig vezetve, simán nyert a Buducsnoszt. 1 hét múlva otthon már a döntetlen is elég nekik a továbbjutáshoz Anjáék ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Zvezda-Ikast 28-28 (15-13)

A dánok 10 mp-el a vége elõtt egyenlítettek.

Viborg-Metz 35-27 (19-11)

A Vibrog végig vezetve nagyon simán nyert.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Helyesen tetted, nem szabad siettetni.

Közben végeredmény: Lada-Podravka 28-34

Paula állítólag jól védett, Buliról nincsenek infóim.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Azért csak óvatosan Berninek az edzésekkel."
Én is ezt mondtam neki. <#smile>
A Doki szerint január végére lesz jó a térde.

Isthy
Ha minden igaz a megbízottam számomra is vett 2 naptárat.

Azért csak óvatosan Berninek az edzésekkel. Nagy szüksége van rá a csapatnak, de nem mindenáron... Fehérváron nem mi leszünk az esélyesek a jövõ szombaton, de remélem jól helyt fog állni ez a fiatal csapat egy szoros meccsen.

A félidõben: Lada-Podravka 12-14

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Jó volt ez a meccs szezonnyitónak, szerintem. Ha a 2. félidõben jobban figyelnek a csajok, a gólarány még kedvezõbb lett volna számunkra.<#wink>
A "fiataloknak", vagyis a még fiatalabbaknak szintén jó alkalom volt arra, hogy gyakorolják: milyen az elsõ csapatban játszani.
Temes Berni hétfõtõl edz.
Van szép és dedikált új naptáram.<#eljen>
A többirõl most nem beszéljünk...

Grat. a csapatnak a könnyed gyõzelemhez.<#taps>

Isthy
Hypo-FCK 28-18 (17-8)

Elég egyértelmû meccs volt, Anjáéknak esélyük sem volt. 6 perccel a vége elõtt 26-13-nál bejött szinte a teljes Hypo cseresor és onnan õk játszottak végig. Így kicsit felzárkózhattak a dánok és nem lett annyira durva a végeredmény.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ma 2 papírforma eredmény született:

Dunaferr-Kiskunhalas 32-22
Békéscsaba-Vasas 24-18

Gratulálok a fiatal csapatnak a gyõzelemhez!

Azt gondolom hozzá kell szoknunk, hogy a mostani csapat más szinten játszik, mint amihez az utóbbi évtizedben szoktunk. A sok fiatalnak be kell érni és illeszkedni, szokni a légkört. Addig a 3-4 húzóemberre embertelen feladat vár a tavaszi idényben. A "háttérrõl" most inkább nem is szólok...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Õk már csak ilyenek, csak ritkán szoktak meccsre járni. Ennyire érdekli õket ez a része...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, sztem egyértelmûen. Azért az a meccs és az utazás együtt visszafogta õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Mért gondolom én, hogy egyre gondolunk...
hmm, a szurkolók menjenek ki, ezzel nyilvánítsanak véleményt -remélem elõbb utóbb lesz drapi a vezetõségnek is, hogy õk is tudják a szurkolók kik mellett állnak ki, és kik mellett nem.
Õk a vezetõséggel ellentétben a csapatot szeretik, és nem csak a pénzt, meg sikert és csillogást.

kaloz174
Akkor tényleg nem lett volna értelme a t.tulajnak itthon maradni. <#levele><#boxer>
A szurkolók jöjjenek, de a tulaj inkább elutazik - jó messzire, amikor a 2009. évi elsõ meccse lesz a Csapatnak.
Lenne egy ötletem ebbõl adódóan...

"Kocsis Erzsébet ügyvezetõ megerõsítette, hogy az Astra Zeneca kiszállt a csapat támogatói közül, a Vasmû és az önkormányzat vezetõivel pedig prózai okok miatt átmenetileg nem tudnak tárgyalni. Az ortodox karácsony és újév miatt a Dunaferr Zrt. ukrán vezetõsége hazájában ünnepel, míg Kálmán András, Dunaújváros polgármestere szintén szabadságon van, így a jövõ hét második feléig bizonyosan marad a bizonytalanság a nehéz helyzetbe került klub ügyében.

- Nagyon remélem, hogy a gondjaink csupán átmenetiek, és bízom benne, hogy meg fogjuk tudni oldani õket, de az elkövetkezõ egy hétben biztosan nem lesz elõrelépés - mondta el kérdésünkre Kocsis Erzsébet."

Jó vicc, mért eddig nem tudták, hogy baj van???<#gun><#boxer><#violent>
kaloz174
Szerinted a dániai kirándulás látszott a játékukon? Lehet. Tény, hogy elég tompa volt megint Fehérváron az ETO. Pedig, jól felfogott csapatérdekbõl, nekik szurkoltam. <#vigyor2>
(Bocs a Fehérép vhíveitõl. <#vigyor>)

Egyébként meg grat. mindkét csapatnak. Bár a színvonal nem volt túl magas, küzdelmes meccset játszottak.
Tomori és Herr Anita, valamint Szikora a Fehérép kapujában szerintem kimondottan jók voltak. Rotis-Nagy viszont egyelõre még mindig nem bizonyítja nekem, miért kellett Gyõrbe igazolni.
(A sérülése elõtt sem volt számomra meggyõzõ klasszis. Tény: keveset láthattam játszani, de amikor láttam, felejthetõ teljesítményt nyújtott. Pedig a BL-ben nagy szüksége lenne az ETO-nak +egy jó lövõre.)

kaloz174
Úgy látom, semmi meglepõ nincs a mai hírekben, sajnos. Se pro, se kontra. <#schmoll2> Max. azoknak, akik nem figyeltek eddig.

Isthy
Jól tartotta magát a 2. félidõben a Fehérép, vissza tudtak jönni -4-rõl is. Amikor azonban lehetõségeik adódtak egyenlíteni vagy akár átvenni a vezetést, azt rendre elrontották és így a Gyõr behúzta a meccset 30-28-ra. Egyelõre még nem tudták átlépni az árnyékukat, bár talán látszik némi javulás. Azért remélem 17-re nem javulnak annyit, hogy nyerjenek is otthon <#wink> Mondjuk az tény, hogy az ETO játékán látszott a hétvégi dániai kirándulás és ez könnyítette a hazaiak dolgát. Herr Anitának gratulálok az eredményes játékához!

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen köszi, ezt még gyakorolnom kell.. Számomra sem újdonság...
Isthy
Ameddig csak lehet kiszednek mindent az utolsó fillérig maguknak. Sajnos ez számomra nem újdonság, mert az évek során már "bizonyítottak"...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A félidõben 14-14 a Fehérép-ETO meccs. Vajon ugyanúgy folytatják a fehérváriak, ahogy mostanában lenni szokott vagy végig helyt tudnak majd állni?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem ezt akartad <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Egyébként az, hogy mi nem tudunk semmit, az is baj, de mi kidühöngjük magunkat, illetve szidjuk a vezetõséget az egy dolog, de hogy a játékosok és a szakmai stáb sem tud semmit vagy nagyon keveset, hogy mi lesz holnap mondjuk mikor felébrednek,van e még csapat, pedig nekik ugyebár ebbõl kéne megélni, mert gondolom a csekkeket õk is kapják, na ez a borzasztó illetve szörnyû dolog szerintem, mert a biztos rossz is jobb mint ez a bizonytalanság ami már nem ma kezdõdõt és szerintem nem is holnap fog véget érni ismerve a vezetõséget és így érjenek el eredményt!
Naptárdedikálás, luxus autók, az van, arra van ész meg pénz, csak lassan csapat nem lesz! Ez ám a vezetõség!!!
Az már hatalmas dolog hogy Böbe elismerte, hogy tartoznak! Különben mit várunk ettõl a lopógép f... vezetõségtõl, ahhoz már hozzászoktunk, hogy semmit nem mondanak, de azt kurva jól, csak a zsebüket tömik azt is kurva jól csinálják!!
Duby
A tolvaj sem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy ellopott mindenemet, majd rájövök, ha "felébredtem".

Ez legkésõbb szeptemberben, de az is lehet már a tavaszi szezon elõtt meg fog történni. <#help>
<#violent>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Ez teljesen jogos. Rákérdeztem a honlap szerkesztõjétõl. Arról tájékoztatott, hogy sajnos õk sem kapnak tájékoztatást. 😞

Naptárdedikálás, az megy, de hogy egy kurva szót szóljanak a csapatunkról, az nem <#gun><#boxer>
Elmennek ezek a jó büdös p....ba!!!
kaloz174
Remélem, ezen még jelen lesz:

Naptárdedikálás

Fogy a csapat...<#rolleyes> Ivett viszont legalább kedves ismerõsökre talál új csapatában.

Isthy
Ivett már lépett is és Vásárhelyen kötött ki az infók szerint.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem minden szinten szemléletváltozásra lenne szükség. Mert évek óta ugyanez van.

Holnap nem mégy Fehérvárra? Állítólag lesz ott egy jó kis néznivaló <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Na erre kíváncsi vagyok...
én nem követtem végig, mikor már biztos volt a gyõzelem befejeztem...
Borbás pedig rosszul választott csapatot magának, a Valcea másféle fizikumú beállós megjátszásához szokott és láthatóan nem akarnak változtatni a stilusukon az õ kedvéért.
no persze, ha te a magyar csapatok közismerten rossz szélsõ elleni védekezését tekinted példaértékünek! A külföldiek, fõleg az északiak, biza nem igen ránthatók össze és így nem is könnyû a szabadon álló szélsõnek pattintgatni. Ha meg jó szokás szerint rámászik a jobbátlövõnk a falra, persze, hogy semilyen kézzel sem tud már jó labdát adni jobbszélre. A szóbanforgó meccsen is Hangya a kényszerpasszokkal jópárszor saját maga igyakezett középfele cipelve a labdát.....vagy lehetetlen szögbõl próbált kapura lõni.
SomogyiG
Hosszú ideje nincs egyetlen olyan játékos sem, aki fémjele lenne a csapatnak, aki a fehérvári kézilabdát képviselné. Mindegyik nagymultú egyesületnél (Dunaferr, ETO, Fradi, Vasas) voltak olyan nevek, akikrõl azonnal tudták a kézilabdát kevésbé ismerõk is, hogy melyik egyesületrõl van szó. Ráadásul nem csak voltak, hanem mindig jöttek újabb nagyságok, akik a régiektõl át tudták venni a stafétát. Azóta sajnos a Vasas kiesett a sorból, de a többieknél továbbra is él és mûködik ez a hagyomány. Szerintem ez a Fehérép (leánykori nevén Cornexi) esetében hiányzott, s most is hiányzik. Voltak és vannak itt is nagy nevek, de õk jórészt levezetni jöttek ide, s nem a tudásuk, a tapasztalatuk öröklõdött tovább, hanem a "langyos lötyögés".
Nem tudom, sikerült-e érthetõen kifejeznem azt, amire gondolok, de ez lehet a magyarázata annak, hogy bárki húzza magára a mezt, annyi eredménye lesz, mint ha egy kirakat bábúra húzták volna. Csinosak, szépek, ügyesek, de pár fellángolást leszámítva eredménytelenek. Ezért lehet az, hogy bárki jöhet ide edzõnek, nem tudja eléggé felzavarni az állóvizet.
Lehet, sokan nem értenek velem egyet, de szerintem a mostani játékoskeret legalább egyenértékû a Lokiéval, azt is meg merném kockáztatni, hogy még erõsebb is. Mégis zongorázható különbség van a két csapat között.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Nem tudom mi van ezzel a csapattal, egyszerûen értetlenül állok ezelõtt, nincs fanatizmus...(írtam egy hosszabbat, de töröltem,mégis csak fogalmam sincs hogy van most a klub anyagi háttere, de azért vannak ott elszántságbeli kérdések is -amik alapvetõen függetlenek kellene legyenek a fizetéstõl-, sajnos 😞(