Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökre velünk maradsz, õrizzük mosolyodat. Hiányzol drága Kulcsi!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
ami a fiukat illeti, remélhetõleg ma megkimélnek minket is az idegekedéstõl. Érdekes, hogy a sport tv. nem a román-argentint adja még, hanem a francia-asuztrált.
A Podravka nyert 4 gollal Valcean, de csak második. Kiváncsi vagyok a holnapi sorsolásra. Én is jobban szeretném elkerülni a Hypot a csoportkörben, majd az elõdöntõben höhet!-😊
Gyuszkó a "feltámadásnál" helyenként régi önmagát idézte védekezésben, idõben kilépett, keményen -erõszakosan megfogta az ellenfelet 😊
Viszont ennél jóval többet tud a csapat, remélem nem leszünk az örök ígéret csapata, és hiszik és akarják is a fiúk eléggé a sikert, nem csak 10-15 percre.
Nagy Lacitól szerintem mindenki ezt várta, hogy igazi csk-ként vegye hátára a csapatot, ma megtette, hatalmas gratula neki, csak így tovább Lacika 😉
Geritõl, Puticstól, mindkét Tomitól több kell és azért Nikola is belealszik néha a meccsbe, remélem õk a csoportkör utánra "tartogatják" magukat.
jah és imádom Feci fanatizmusát!!! 😄DD
off: Ági 😞(( süllyedünk, váltani kellene!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Egy rutinosabb csapat ellen nem fog menni mégegyszer!
Katzirtra szükség van a védelemben, hamár Putics a támadásban is gyengélkedik.
Nagy Laci végre igazi vezéregyéniség volt és Puki is nagyot alkotott, amikor leginkább kellett.
A 15. és a 40. perc között borzalmasan játszottunk, azután az utolsó 20 perc sikerült úgy, ahogy várhattuk. A védekezésünk is csak a 40. perctõl volt olyan, amilyennek lennie kell. Tény, hogy a románok is elfáradtak kicsit a végére, de erre számítani lehetett és ezt ki is használtuk. Azért ekkora hullámvölgyet komoly csapat ellen már nem engedhetünk meg magunknak.
Holnap a szlovákok ellen ugyanilyen nehéz meccs várható, de be kell húzni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Gyõrnek, csak így tovább!
Közben a Larvik jól elverte a Ladát idegenben 36-27-re és sztem õk a KEK talán legnagyobb esélyesei.
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehetne reménykedni egy ETO-Hypo elõdöntõre, ahonnét könnyebb a döntõbe jutás.
Hajrá Magyar Kézilabda!
A nõi BL-ben nem kis örömömre a Podgorica legyõzte az FCK-t és Anjáék búcsút intettek a BL-nek. Nem hullajtok értük könnyeket <#wink>#wink>
Az ETO lehetséges csoportvariációi:
ETO-Valcea-Krim-Buducnost
ETO-Hypo-Krim-Podravka
ETO-Viborg-Podravka-Buducnost
Elvileg mindháromból meglehet az elõdöntõ, utazás szempontjából pedig a 2-es az ideális. De azért én önzõ módon jobban örülnék az 1-es és 3-as közül valamelyiknek <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Köszönöm én is a csapatnak és szakvezetésnek a helytállást, remélem sikerül úgy rendezõdnie a dolgoknak, hogy érdemes is legyen folytatni és életben tartani a klubot.
Vili nyilatkozata:
Mit lehet egy ilyen mérkõzés után mondani a játékosoknak?
„Megköszöntem nekik a munkájukat. Aki fizetés nélkül így kitart, edzéseken és meccseken is ilyen tisztességesen dolgozik, azokat a játékosokat nem szabad bántani. Errõl a helyzetrõl a legkevésbé õk tehetnek.”
Meddig lehet a munkát ilyen feltételek mellett is folytatni?
„Amíg a játékosaim kitartanak, addig nekem is kötelezõ. Ameddig úgy látom, hogy van értelme, és a vezetõk tudnak olyan ígéretet tenni, ami alapján érdemes folytatni, addig mi ezt folytatni fogjuk. Én a csapat edzõjeként azt tudom ígérni, hogy utolsóként fogom elhagyni a hajót, de reméljük, erre nem kerül sor. Azt látni kell, hogy jelenleg már a 24. órának is a legvégén járunk...”
Voltak pozitívumai a mai mérkõzésnek?
„Nagyon kevés; szakmailag rendkívül nehéz értékelnem ezt a meccset. Várható volt, hogy elõbb-utóbb a játékunkra is kihat ez a helyzet, ami a csapat körül tapasztalható. Sajnos ma nem tudtunk jól kézilabdázni.”
PS: Remélem Viktor utólag hozzájárul a kép belinkeléséhez.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyik oka, hogy ott tartunk, ahol...
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Köszönet a Csapat még Dunaferrben maradt tagjainak, hogy nagy akarással küzdötték végig a meccset. Nem ment jól a játék, de úgy hiszem, ezen nincs mit csodálkozni.
Nagyon szép és dícsérendõ az igyekezet, amit a szurkolótársak bemutattak. Sajnáltam, hogy a régi szurkolók közül nagyon keveseket láttam csatlakozni. Pedig úgy gondolom, most különösen nagy segítségre, támogatásra van szüksége azoknak, akik a helyzet szenvedõi: tehát a játékosoknak és a szakvezetõknek. De mindenki maga tudja.
Herr Anitát és Spiridont emelném ki. A többiek is hozzátették a magukét és így csapatként sikerült a gyõzelem. A védekezés ma nem volt olyan, mint általában, de ma ez is belefért. Gin nem volt igazán kiemelkedõ ma, de a fontos pillanatokban többször is hozta a bravúrokat.
Jöhet a keddi sorsolás, szerencsére csak 1 csoportelsõvel. A Hypo tegnap simán (33-22-re) verte az Eldát és õk a másik biztos csoportelsõk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Alapvetõen nem a vezetõ(i)nk miatt választottuk ezt az utat, hanem azért, mert a szakosztály számlájára inkasszó volt benyújtva, ezért esély sem lett volna arra, hogy a játékosok kapjanak belõle.
A befolyt pénz sorsáról a csapat döntött, hiszen Õk tudták, kinél legsúlyosabb a helyzet. Rendkívül nagyvonalúan és korrektül járt el mindenki az akkori csapattagok közül, utólag is köszönet érte. Nem mondom, hogy ez az egyedüli járható út, de nálunk mûködött, habár nehezen indult be. Összességében nem oldotta meg a gondjainkat, de nagyon jó mentõövnek bizonyult - erre Nálatok is jó lehet.
Nagyon szeretnénk bejutni a felsõházba, s mmeg is teszünk ezért mindent a sportszerûség határain belül. De nem okoz igazi örömöt az, ha komoly ellenfél nélkül érjük el céljainkat - nem kenyerünk az ilyen kétes dicsõség!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Hej, ha csak ezen múlna... Az utóbbi napokban hozzáfértem pár információhoz és ezek is csak ugyanazt bizonyították számomra amit edig is tudtam...
DUNAFERR FOREVER!!!
SomogyiG. egy nagyon szép gesztust tett felénk a handball.hu fórumán. <#worship>#worship>
a csapat honlapján olvasható, na ez vicc kategória, nem is néz teljesen hülyének senki ááááááááááááá!
Februárig kitartunk
Hmmm... Ennél többet nem is tennék hozzá...
DUNAFERR FOREVER!!!
Megszakad a szívem...
Aki teheti jöjjön Fehérvárra és buzdítsa velünk a Lányokat!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!!!!!!
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
Egy rossz szavunk sem lehet jelen esetben a csapatoldalra sem. 1 szóra, azonnal, tették fel a megváltozott kezdési idõpontot is.<#eljen>#eljen>
Bárcsak mindenki tenné a dolgát! <#levele>#levele>
Majd a csapatunktól, attól elköszönhetünk hamarosan, már haldoklunk.
Gyertek Fehérvárra, nekünk továbbra is ki kell tartanunk, mást sajnos nem tehetünk!
Ha ez lenne a legnagyobb gondunk...<#falbav>#falbav>
"A szombati Fehérép - Dunaferr meccs 1 órával elõbb, azaz 17 órakor kezdõdik."
Mit tudtok errõl?
DUNAFERR FOREVER!!!
Sanela is elment...😞 <#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
"Mindenki Fehérvárra!!"
Már nem is tudok, mit mondani. <#schmoll2>#schmoll2>
Ráadásul esély sincs rá, hogy legalább elköszönjünk a játékosoktól...
Fõnököm erre kapásból vágná rá, hogy nem akarásnak nyögés a vége, ezzel egyébként én is egyetértek! A bajnokságban pedig ahogy elõttem Isthy is írta teljesen felesleges a rájátszás, nem most már ez elõtt három éve is az volt, az egyre gyengülõ bajnokság színvonalán nem tud változtatni, valószínû csak arra jó, amire ellõttem Isthy is rávilágított!
Egyébként szerintem nyugodtan lehet írni, hogy kis csapat sajnos ez van!!! ( mielõtt bárki megvádol semmi bajom a kis csapatokkal sõt, szükség van rájuk! Sajnos azt hiszem jelenleg a kedvenc csapatomra sem lehet mondani, hogy nagy csapat,bármennyire is az volt, illetve szeretnénk, hogy az legyen sajnos ez van, szerintem ki kell mondani, írni a ezek a realitások!<#conf>#conf>
Talán nem ártana a sportolókkal is foglalkozni, akikbõl olyan jól megélnek ott sokan...
DUNAFERR FOREVER!!!
egyenlõ esélyeket teremtve, megfelelõ idõszakban lebonyolítani, lejátszatni a kupameccseket.
Reménytelen, már évek óta. Így történik, hogy sikerül kiüresíteni egy rangos versenysorozatot. <#falbav>#falbav>
Bennünket egyébként, sajnos, csak statisztaként érint mindez, jelenleg. Legalábbis a papírforma szerint.
Viszont tényleg érdekes lenne, ha pl. a Vasas, vagy hasonló szerény lehetõséggel rendelkezõ gárda nk. kupaindulási jogot nyerne.
(Majdnem azt írtam, hogy "hasonló kis csapat", de úgy gondolom, egy olyan együttesre, mint a Vasas, ilyet nem írhatok, bármi is éppen az aktuális helyzet.)
Úgy tûnik most esélye lesz a kisebb csapatoknak is messzebb jutni a kupában. A Gyõrnek nagyon jól jön a BL közepette elõször Újvárosban, majd utána a Népligetben játszani.
Tisztelt MKSZ! Miért is kell az MK végjátékát a nk-i kupák végjátékára idõzíteni? Plusz még rájátszás is a tetejébe... Had hajszolják agyon a játékosokat... Eszméletlen mi megy...
DUNAFERR FOREVER!!!
Az egész magyar kézilabda, de fõleg a Dunaferr, elszaródása után, most Görbe?
Legalább Õt ne már!!! Legalább Õ hadd maradhasson meg Görbének!!!!
😞((((((((((((((
Azt hiszem, az ETO most megengedheti magának, hogy legjobbja pihenjen, valamint addig vizsgálják az orvosok, amíg arra maximálisan szükség van.
Természetesen továbbra is nagyon szorítunk Görbéért.