Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😞((
Örökre velünk maradsz, õrizzük mosolyodat. Hiányzol drága Kulcsi!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

no, Görbe edzhet, csak "életmód változtatásra" lesz szüksége (=cigirõl való leszokás).
ami a fiukat illeti, remélhetõleg ma megkimélnek minket is az idegekedéstõl. Érdekes, hogy a sport tv. nem a román-argentint adja még, hanem a francia-asuztrált.
A Podravka nyert 4 gollal Valcean, de csak második. Kiváncsi vagyok a holnapi sorsolásra. Én is jobban szeretném elkerülni a Hypot a csoportkörben, majd az elõdöntõben höhet!-😊
Ffi Vbrõl 😊
Gyuszkó a "feltámadásnál" helyenként régi önmagát idézte védekezésben, idõben kilépett, keményen -erõszakosan megfogta az ellenfelet 😊

Viszont ennél jóval többet tud a csapat, remélem nem leszünk az örök ígéret csapata, és hiszik és akarják is a fiúk eléggé a sikert, nem csak 10-15 percre.
Nagy Lacitól szerintem mindenki ezt várta, hogy igazi csk-ként vegye hátára a csapatot, ma megtette, hatalmas gratula neki, csak így tovább Lacika 😉
Geritõl, Puticstól, mindkét Tomitól több kell és azért Nikola is belealszik néha a meccsbe, remélem õk a csoportkör utánra "tartogatják" magukat.
jah és imádom Feci fanatizmusát!!! 😄DD

off: Ági 😞(( süllyedünk, váltani kellene!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Hatalmas meccs volt! <#taps><#eljen>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

no a románok vigasztalódhatnak némikép! A szerbek 7-el vezettek a 41-ik percben és kikaptak 37-36-ra a dánoktól!
háát igen, valahogy nagyon elveszett a fonal az elsõ félidõ közepén...s csak amásodik másik felében került elõ! Sajnos, I. Gergõ, Csszár, Mocsai hibái, sokba kerültek. Szerncsére Nagy Laci és a feltámadó Ilyés, Gál, I.Tamás no meg Puki visszahoztáka sirból azt, ami nem kellett volna oda kerüljön!
Egy rutinosabb csapat ellen nem fog menni mégegyszer!
Katzirtra szükség van a védelemben, hamár Putics a támadásban is gyengélkedik.
Breki33
Nemsemmi honnan jöttünk vissza és megnyertük <#vigyor2><#worship>
Isthy
Gratulálok a fiúknak a sírból visszahozott gyõzelemhez! <#taps>

Nagy Laci végre igazi vezéregyéniség volt és Puki is nagyot alkotott, amikor leginkább kellett.

A 15. és a 40. perc között borzalmasan játszottunk, azután az utolsó 20 perc sikerült úgy, ahogy várhattuk. A védekezésünk is csak a 40. perctõl volt olyan, amilyennek lennie kell. Tény, hogy a románok is elfáradtak kicsit a végére, de erre számítani lehetett és ezt ki is használtuk. Azért ekkora hullámvölgyet komoly csapat ellen már nem engedhetünk meg magunknak.
Holnap a szlovákok ellen ugyanilyen nehéz meccs várható, de be kell húzni.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
húúú mekkora meccs ez a magyar-román!!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Marha nagy változás kellene a fejekben ebben az országban, addig míg nem késõ!
Gratulálok a Gyõrnek, csak így tovább!
Isthy
Igen, ebben van némi igazság, legyen mondjuk a 3-as <#wink>

Közben a Larvik jól elverte a Ladát idegenben 36-27-re és sztem õk a KEK talán legnagyobb esélyesei.

DUNAFERR FOREVER!!!

A két "V" betûs (Viborg, Valcea) csoportgyõztes egyikét azért lenne jó kapni az ETO-nak, mert akkor legalább az elõdöntõre elkerüli az egyiket.

Lehetne reménykedni egy ETO-Hypo elõdöntõre, ahonnét könnyebb a döntõbe jutás.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Isthy
A fiúknak gratulálok a tegnapi sima gyõzelemhez, úgy hozták a meccset, ahogy elvártuk. Ráhangolódásnak jó volt a meccs. Ma a románok ellen már nehezebb lesz, de a 2 pontot be kell húzni ma is.

A nõi BL-ben nem kis örömömre a Podgorica legyõzte az FCK-t és Anjáék búcsút intettek a BL-nek. Nem hullajtok értük könnyeket <#wink>

Az ETO lehetséges csoportvariációi:

ETO-Valcea-Krim-Buducnost
ETO-Hypo-Krim-Podravka
ETO-Viborg-Podravka-Buducnost

Elvileg mindháromból meglehet az elõdöntõ, utazás szempontjából pedig a 2-es az ideális. De azért én önzõ módon jobban örülnék az 1-es és 3-as közül valamelyiknek <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok én is a szurkolóknak, akik jelenlétükkel kiálltak a csapat mellett és végigszurkolták a meccset! <#taps><#taps><#worship><#worship> Sajnos nem lehettem ott, lehet fotelszurkolónak minõsíteni, de most így alakult.

Köszönöm én is a csapatnak és szakvezetésnek a helytállást, remélem sikerül úgy rendezõdnie a dolgoknak, hogy érdemes is legyen folytatni és életben tartani a klubot.

Vili nyilatkozata:

Mit lehet egy ilyen mérkõzés után mondani a játékosoknak?

„Megköszöntem nekik a munkájukat. Aki fizetés nélkül így kitart, edzéseken és meccseken is ilyen tisztességesen dolgozik, azokat a játékosokat nem szabad bántani. Errõl a helyzetrõl a legkevésbé õk tehetnek.”

Meddig lehet a munkát ilyen feltételek mellett is folytatni?

„Amíg a játékosaim kitartanak, addig nekem is kötelezõ. Ameddig úgy látom, hogy van értelme, és a vezetõk tudnak olyan ígéretet tenni, ami alapján érdemes folytatni, addig mi ezt folytatni fogjuk. Én a csapat edzõjeként azt tudom ígérni, hogy utolsóként fogom elhagyni a hajót, de reméljük, erre nem kerül sor. Azt látni kell, hogy jelenleg már a 24. órának is a legvégén járunk...”

Voltak pozitívumai a mai mérkõzésnek?

„Nagyon kevés; szakmailag rendkívül nehéz értékelnem ezt a meccset. Várható volt, hogy elõbb-utóbb a játékunkra is kihat ez a helyzet, ami a csapat körül tapasztalható. Sajnos ma nem tudtunk jól kézilabdázni.”

PS: Remélem Viktor utólag hozzájárul a kép belinkeléséhez.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
off: Szép magyar történet 😞
Egyik oka, hogy ott tartunk, ahol...

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Kserû élmény volt a tegnapi meccs. Mégis köszönet! Köszönet a szurkolótársaknak, akik bizonyították: ott állnak a Csapat mellett a bajban. <#worship>
Köszönet a Csapat még Dunaferrben maradt tagjainak, hogy nagy akarással küzdötték végig a meccset. Nem ment jól a játék, de úgy hiszem, ezen nincs mit csodálkozni.
Nagyon szép és dícsérendõ az igyekezet, amit a szurkolótársak bemutattak. Sajnáltam, hogy a régi szurkolók közül nagyon keveseket láttam csatlakozni. Pedig úgy gondolom, most különösen nagy segítségre, támogatásra van szüksége azoknak, akik a helyzet szenvedõi: tehát a játékosoknak és a szakvezetõknek. De mindenki maga tudja.

Isthy
Gratulálok a Gyõrnek a gyõzelemhez és a csoportelsõséghez! <#taps>

Herr Anitát és Spiridont emelném ki. A többiek is hozzátették a magukét és így csapatként sikerült a gyõzelem. A védekezés ma nem volt olyan, mint általában, de ma ez is belefért. Gin nem volt igazán kiemelkedõ ma, de a fontos pillanatokban többször is hozta a bravúrokat.

Jöhet a keddi sorsolás, szerencsére csak 1 csoportelsõvel. A Hypo tegnap simán (33-22-re) verte az Eldát és õk a másik biztos csoportelsõk.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Fehérvárra kéne menni!

Duby
Na jó lesz ez a VB. Nézni kell a meccseket! <#eljen>

SomogyiG
Ezt mi megléptuk, s az egyik legsikeresebb menõakciónknak bizonyult - mint utólag kiderült.
Alapvetõen nem a vezetõ(i)nk miatt választottuk ezt az utat, hanem azért, mert a szakosztály számlájára inkasszó volt benyújtva, ezért esély sem lett volna arra, hogy a játékosok kapjanak belõle.
A befolyt pénz sorsáról a csapat döntött, hiszen Õk tudták, kinél legsúlyosabb a helyzet. Rendkívül nagyvonalúan és korrektül járt el mindenki az akkori csapattagok közül, utólag is köszönet érte. Nem mondom, hogy ez az egyedüli járható út, de nálunk mûködött, habár nehezen indult be. Összességében nem oldotta meg a gondjainkat, de nagyon jó mentõövnek bizonyult - erre Nálatok is jó lehet.
Nagyon szeretnénk bejutni a felsõházba, s mmeg is teszünk ezért mindent a sportszerûség határain belül. De nem okoz igazi örömöt az, ha komoly ellenfél nélkül érjük el céljainkat - nem kenyerünk az ilyen kétes dicsõség!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Érdemes beleolvasni 😞

Ha már õ is így érzi...<#szomoru1>

Ezért is lenne fontos a gesztus.

kaloz174
Teljesen egyetértek. Viszont legalább a játékosok felé egy szép gesztus lenne, egyes vezetõk (nem a tcsv-re gondolok, term. <#levele>) meg talán megértenék belõle, hogy tenni kellene valamit annak érdekében, hogy az az érték, amit a Dunaferr nõi kézicsapat jelent, ne vesszen el. Mert nekem ezen a téren is van hiányzérzetem.

Isthy
Az egyik itteni tagunk Duby írta és én maximálisan egyetértek vele az elmúlt évek tapasztalatai alapján.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha emlékszel ez a számlanyitás a játékosoknak dolog tavaly január végén bennünk is felmerült lehetõségként, amikor hogy hogy nem ugyanilyen helyzet volt... Akkor úgy tûnt, hogy rendezõdnek a dolgok, bár én igazából nem hittem annyira a sokadik "parasztvakító szövegnek". Ma meg is bizonyosodtam felõle...

DUNAFERR FOREVER!!!

Gesztusnak tényleg szép, csak az a baj vele, hogy nem old meg semmit, illetve pillanatnyi tûzoltás, valaki írta, hogy a legjobb az lenne ha becsõdölne a jelenlegi felállás lehet neki van igaza, mert ez sehová nem vezet!
Isthy
Köszönet érte itt is neki! <#taps><#worship>

Hej, ha csak ezen múlna... Az utóbbi napokban hozzáfértem pár információhoz és ezek is csak ugyanazt bizonyították számomra amit edig is tudtam...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A szépséghibája a beszélgetésnek, többek között, hogy azóta már Sanela is távozott.😞

SomogyiG. egy nagyon szép gesztust tett felénk a handball.hu fórumán. <#worship>

"Van esély a biztatóbb jövõre!"
a csapat honlapján olvasható, na ez vicc kategória, nem is néz teljesen hülyének senki ááááááááááááá!
Isthy
Azt hiszem lassan indulhatunk a bajnokság legfiatalabb átlagéletkorú csapata címért. Persze most Ira még felfelé vinné az átlagot, de sztem szombaton sem fog pályára lépni és nevezve sem lesz.

Februárig kitartunk

Hmmm... Ennél többet nem is tennék hozzá...

DUNAFERR FOREVER!!!

P e p p e
Na, akkor most tartsunk ki "maradék" Csapatunk mellett...
Megszakad a szívem...

Aki teheti jöjjön Fehérvárra és buzdítsa velünk a Lányokat!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!!!!!!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

azért az összegért.... bár nem tudom ugyanez a szokás mint a régi honlapnál, hogy nem fizetnek....

kaloz174
Természetesen minden szándékom az, hogy ott leszek.

Egy rossz szavunk sem lehet jelen esetben a csapatoldalra sem. 1 szóra, azonnal, tették fel a megváltozott kezdési idõpontot is.<#eljen>
Bárcsak mindenki tenné a dolgát! <#levele>

Elköszönni?????? Ugyan már, nálunk az nem divat...
Majd a csapatunktól, attól elköszönhetünk hamarosan, már haldoklunk.
Gyertek Fehérvárra, nekünk továbbra is ki kell tartanunk, mást sajnos nem tehetünk!
kaloz174
Ezt sajnálom. <#confused> Mert most menni kell... De megértem. Biztos jönnél, ha tudnál.
Ha ez lenne a legnagyobb gondunk...<#falbav>

sajnos én nem tudok menni, de februártól jó kislány leszek, megyek meccsekre, már ha lesz még csapatunk 😞(((

kaloz174
ok😊 Már megnéztem a Fehérép oldalán én is, de köszi! <#worship>

aki írta, annak hihetsz, biztos forrásból van a dolog, ha õ írja!!!!

kaloz174
Egyébként ezt olvastam az index kézis fórumán:

"A szombati Fehérép - Dunaferr meccs 1 órával elõbb, azaz 17 órakor kezdõdik."

Mit tudtok errõl?

kaloz174
A teljes felelõtlenség, érzéketlen embertelenség...Ráadásul mindez tökeletesen értelmetlen és ésszerûtlen. Vagy legalábbis: annak tûnik. <#gun>

Isthy
Számomra ez egyértelmû volt, hogy így fog történni. Egyre tisztábban láthatóak a csv. több éves "munkájának" következményei...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Tudtam róla, hogy megtörténhet, de hittem benne, reménykedtem, hogy legalább februárig maradnak az alapjátékosok.

Sanela is elment...😞 <#szomoru1><#falbav><#rinya>

"Mindenki Fehérvárra!!"

Már nem is tudok, mit mondani. <#schmoll2>
Ráadásul esély sincs rá, hogy legalább elköszönjünk a játékosoktól...

"Nagyon nehéz feladat lenne:"
Fõnököm erre kapásból vágná rá, hogy nem akarásnak nyögés a vége, ezzel egyébként én is egyetértek! A bajnokságban pedig ahogy elõttem Isthy is írta teljesen felesleges a rájátszás, nem most már ez elõtt három éve is az volt, az egyre gyengülõ bajnokság színvonalán nem tud változtatni, valószínû csak arra jó, amire ellõttem Isthy is rávilágított!
Egyébként szerintem nyugodtan lehet írni, hogy kis csapat sajnos ez van!!! ( mielõtt bárki megvádol semmi bajom a kis csapatokkal sõt, szükség van rájuk! Sajnos azt hiszem jelenleg a kedvenc csapatomra sem lehet mondani, hogy nagy csapat,bármennyire is az volt, illetve szeretnénk, hogy az legyen sajnos ez van, szerintem ki kell mondani, írni a ezek a realitások!<#conf>
Isthy
Meg lehetne oldani, máshol nmeg tudják csinálni normálisabban a kupalebonyolítást (más idénylebonyolításban). Nincsen rájátszás 6 fordulóval és nincs 4-es kupavégjáték. Fõleg nem március-áprilisban a nk-i kupák végjátékában. Ráadásul idén erre az EHF is rátett a dupla csoportfordulós BL lebonyolítással és ezt sem voltak hajlandóak figyelembe venni. Mondjuk ugyanazzal a céllal.... Persze nyilván az "eltennivalót" így lehet fokozni... A játékosokkal meg senki nem foglalkozik... Pihenésre és regenerálódásra alig jut idejük. Ne csodálkozzunk ha nem bírják, szellemileg és fizikailag is korábban kikészülnek. Jönnek a sérülések és más problémák.
Talán nem ártana a sportolókkal is foglalkozni, akikbõl olyan jól megélnek ott sokan...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nagyon nehéz feladat lenne:
egyenlõ esélyeket teremtve, megfelelõ idõszakban lebonyolítani, lejátszatni a kupameccseket.

Reménytelen, már évek óta. Így történik, hogy sikerül kiüresíteni egy rangos versenysorozatot. <#falbav>
Bennünket egyébként, sajnos, csak statisztaként érint mindez, jelenleg. Legalábbis a papírforma szerint.
Viszont tényleg érdekes lenne, ha pl. a Vasas, vagy hasonló szerény lehetõséggel rendelkezõ gárda nk. kupaindulási jogot nyerne.
(Majdnem azt írtam, hogy "hasonló kis csapat", de úgy gondolom, egy olyan együttesre, mint a Vasas, ilyet nem írhatok, bármi is éppen az aktuális helyzet.)

Én ezen már meg sem lepõdõm, amióta én a kézilabdát figyelem (nem tegnap óta) ésszerû döntést még nem láttam, bár miért is láttam volna, ahhoz ész is kellene az meg tudjuk, hogy nagyon nagy hiánycikk ott, az MKSZ fejekben!
Isthy
MK sorsolás

Úgy tûnik most esélye lesz a kisebb csapatoknak is messzebb jutni a kupában. A Gyõrnek nagyon jól jön a BL közepette elõször Újvárosban, majd utána a Népligetben játszani.
Tisztelt MKSZ! Miért is kell az MK végjátékát a nk-i kupák végjátékára idõzíteni? Plusz még rájátszás is a tetejébe... Had hajszolják agyon a játékosokat... Eszméletlen mi megy...

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Ezt már komolyan nem hiszem el.
Az egész magyar kézilabda, de fõleg a Dunaferr, elszaródása után, most Görbe?
Legalább Õt ne már!!! Legalább Õ hadd maradhasson meg Görbének!!!!
😞((((((((((((((

kaloz174
Eltiltották a játéktól Görbicz Anitát

Azt hiszem, az ETO most megengedheti magának, hogy legjobbja pihenjen, valamint addig vizsgálják az orvosok, amíg arra maximálisan szükség van.
Természetesen továbbra is nagyon szorítunk Görbéért.

Bízok benne, hogy nem komoly a probléma!
Isthy
Mázlista <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!