Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Debrecen–Kiskunhalas 46–19 (20–10)
Békéscsaba–Fehérép 23–22 (15–12)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ha belegondolok, a szakmai munkának nincs akadálya. A játékosoknak meg valahol az az érdeke - sajnos - hogy jól eladhatóak legyenek ebben a helyzetben. (Ha a rideg valóságot nézzük, ez az igazság.)
Lala ma Nagy Lacit utánozta.😞 A hatosról is visszapasszolt.
Egyedül Pisák Reni és Slakta Petra az, akit dícsérni tudok, legalábbis a többiekhez hasonlítva.
Mindenesetre ez az egész nem arról árulkodik, hogy valami is megoldódni látszik a csapat körül. <#szomoru1>#szomoru1><#schmoll2>#schmoll2> Pedig lassan február...
ps: az, hogy a szpíker megfeledkezett arról, hogy nem csak gyõriek hallgatják, csak fokozta nem túl rózsás hangulatomat.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem egészen értem, mert tény, hogy kapus téren nem állunk jól, de az nem magyarázza, különösen még a meccs elején, a gyenge támadójátékot.
Különösen vonatkozik ez Lalára, sajnos. Neki kellene hátára venni a csapatot, de valahogy ma sem jön ez össze.
A bírók pedig érdekes felfogásban vezetnek. A belül védekezés szerintük nem hetes. (Nem azt akarom ezzel mondani, sajnos, hogy õk befolyásolják az eredményt.)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ami a csapatot illeti, Nagyra ráfér a pihenés, a ziccereket meg illene jobban megbecsülni és értékesitani (fõleg Gál, Iváncsik T., Törõ).
Harsányi jobb formában van mint IT, érdekes, hogy mégis alig játszik.Egy jó Puticsra támadásban, Katzirtra védekezésben nagy szükség lenne.
kíváncsi leszek a kapitány cserél e embert, és ha igen kit kire. Gulyás behívása indokolt lenne, IT nem élete formájában van, hogy finoman mondjam, Harsányi meg lelkes, de kevés szerintem, ráadásul a kapitány nem is bízik benne. (csak tudnám akkor minek vitte ki) Szóval én Harsányit cserélném Gulyira. (Gulyit még vészlövõként is be lehetne vetni 😄)
Sokakkal ellentétben nem gondolom, hogy Puticsot haza kellene küldeni, szerintem az végképp megtörné a srácot, én ma is neveztem volna, esélyt adva neki. Katzirz védekezésben ugyan hozzá tud tenni a cspat játékához, de szerintem támadásban nem, viszont Barna igen, fiatal, szemtelen, és eszméletlen jó keze van, viszont bizalom kell neki, ha nincs, akkor azt a flegma srácot látjuk, aki a heteseket lövöldözte a szlovákok ellen.
Én Katzirzot viszont cserélném Grebenárra.
hát kb ennyi, bár Mocsai sincs formában.
(túl sok a formán kívüli játékos, vajon az edzõurak mit csinálnak a csapatmellett, túúúúúúúristáskodnak?)
Laluskával ki tudja mivan, elkezdett már edzeni?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Persze, ehhez gyorsabban kellett volna gondolkozni, na és játszani.
Igen, innen nehéz lesz. Kérdés, mennyire tudunk megújulni.
látva az utolsó perceket és amikor beállt onnantól kezdve sokat fogott!
a másik kapus az lesõszámú olyan karakter mint gál aki nemigen mozgékony rugalmas fazekas az argentínok ellen hova felemelte a lábát a fejénl magasabbra! ezzel szemben a másik csak derékig tudja!
ha fazekas véd nyerhettünk volna HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA de a HAAA
Nagyon nehéz 3 meccsünk jön, nem vagyok túl optimista az 5-8. hely elérhetõségével kapcsolatban, mert ez az 1 pont nagyon kevés amivel indulunk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez még annál is nagyobb csalódás, mint amit eddig gondoltam a szövetség mindenesérõl.
A románok ma nagyon kiábrándítóak voltak, szemben a szlovákokkal, akik számomra meglepetésszerûen okosan és éretten játszanak eddig. Persze, ha kicsit odafigyelûnk, mi azért vertûk volna õket. De nem így történt, sajnos.
Úgy tûnik 1 ponttal megyünk tovább. A franciákat nem fogjuk legyõzni, mert a meccs végére minket is fel fognak õrölni, ahogy azt eddig is tették a többiekkel. A "mesterünk" 8-9 emberes "taktikája" a végjátékra kevés lesz a gallok ellen.
Ilyen körülmények között óriási csodára lenne szükségünk... Mindenkinek 100 %-ot kellene nyújtania és nem elfáradnia... De hátha...
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem nem kell mondanom, hogy kitõl idéztem. Nem is kommentálom...
DUNAFERR FOREVER!!!
Nyilván van egy személyisége, egyénisége. Azonban ezt a személyiséget is kordában lehetne tartani a cél érdekében.
(Gondolom én.😊)
(tegnapi meccset nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni!)
Ma gyõzünk!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Az elején elléptünk az argentínoktól és ez valszeg megtörte õket, nem volt már energiájuk szorosabbá tenni a meccset. Most nem aludtunk bele a meccsbe és végre játszottak a cserék is, pihenthettek holnapra kicsit a kezdõk.
Most 4 sorsdöntõ meccs következik, amely eldönti a helyünket a világban. Remélem sikerül annyi pontot szerezni, hogy bejussunk a 8-ba. Nagyon nehéz lesz, iszonyúan oda kell tennie magát mindenkinek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Na ez még viccnek is rossz, mindenhez=szóval semmihez!
A BL ezen a csoportkörébõl már nem kerülnek át csapatok a KEK-be.
A 2. BL selejtezõbõl kiesõk az EHF kupába az 1. csoportkör 3. helyezettjei a KEK-be kerülnek.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Ha minden jól megy lesz nosztalgiaút Ljubljanába <#wink>#wink> meg persze Gyõrben is ott a helyem. Kíváncsi vagyok a Tivoli büfése mit szól majd ha újra megjelenik az általa elnevezett kis csapatunk <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
AZ ETO mindenképpen elõdöntõ esélyes és remélem a Podgorica kiharcolja a KEK részvételt.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Gyõri Audi ETO KC megnyerte a csoportját a nõi Bajnokok Ligájában, így az elsõ kalapból várhatta a kedd délelõtti középdöntõ-sorsolást az Európa Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi székházában. A sors keze a középdöntõben a román Oltchim Valceát, a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát és a szlovén Krim Mercator Ljubljanát sodorta a Gyõri ETO útjába. A csoportból két csapat jut az elõdöntõbe
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=217678
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
HAJRÁ MAgyarország!
A Hajdú Mester mûvelt már az olimpia alatt is néhány érdekes dolgot, amivel nem csak magát minõsitette. És a szakmai tudását is megkérdõjelezném. Más elõadni a kézilabdát, és más játszani, játszatni.
Kulcsi 4 éve már csak a szívünkben él! <#sir>#sir> Mindig hiányozni fog.
Ez a meccs egyértelmûen az õ rossz bizonyítványa, én is azt gondolom. Egyszerûen elfogyott a fiúk ereje a végére, amit nem meglepõ. A románok szerint az elõzõ meccsen az döntött, hogy nekünk erõsebb a cseresorunk. Ez, ezen a meccsen, egyszerûen nem volt lemérhetõ. <#confused>#confused> Vajon miért? A duma, hogy a õ (mármint Hajdu) ismeri a játékosok állapotát, nagyon rossz szöveg volt. Ahogy írtad, nem kirándulni mentek a többiek sem.
A kapusokhoz: igen, indokolt volt a csere. De amikor tapasztalható volt Puljezevics indiszponáltsága, Fazekas Nándit vissza kellett volna küldeni, némi pihenés után.
Ez így, különösen az I. félidõ alapján, csalódás volt. Remélem, sikerül felrázni a csapatot - valakinek.
Nagy baj nincs, a szlovákok nekünk köszönhetik, a románok nagy csatában le fogják õket nyomni.
Gál tényleg Gála lesz így a végére, ha így fog játszani, a szezonba még ennyire jó nem volt. <#taps>#taps>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
A meccs folyamán kihagytunk 4 büntetõt és vagy tucatnyi ziccert Stochlt nagggyá téve az ész és koncentráció nélküli lövéseinkkel. Jó kapus, de nem ennyire. Mondjuk a végén kihagyott ziccereknél ez még érthetõ is valamennyire, mert a teljesen kifacsart játékos már nem tud jól gondolkodni és dönteni.
Azt hiszem mind a játékosoknak, mind Hajdúnak el kell nagyon gondolkodni ezen a meccsen. Lehet sokba került ez a második félidei betli...
DUNAFERR FOREVER!!!
Gartula a fiúknak a tegnapi meccshez, legalábbis ahhoz a 35 perchez amikor jól játszottak!
Eddig kiváló a védekezésünk és a kapusteljesítményünk. Elöl is jól ment az elsõ 10-12 percben, utána azonban túl sokat próbálkoztunk egyénileg és ezek ritkán jöttek be. Sajnos Stochlt nagyon belõttük, 2 büntetõt és 5 ziccert hagytunk ki. A lábai alá kellene lõni ziccerben. Gyula azért viszafoghatta volna magát...
DUNAFERR FOREVER!!!
KULCSÁR ANITA
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||