Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy kiszenvedett gyõzelem volt, nem igazán jó játékkal. Csaszi elõtt le a kalappal, ismét nagyot játszott, csakúgy, mint a svédek ellen. Most Puki tette hozzá azt a kapuban ami nagyon kellett (41 %). A lerohanásainkat most kiválóan értékesítettük és erre is nagyon nagy szükség volt, hogy könnyû gólokat szereztünk.
Most pedig szurkolok a svédeknek <#wink>#wink>
Mse!
Gondolom most nagy az öröm nálad, hogy bejött amirõl az õsszel beszélgettünk <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
De elsõsorban Fazekas Nándinak! Nagy Laci viszont sportemberként is csillagos ötöst érdemel. Na és milyen csodálatos átlövéseket láthattunk ma tõle...De Csaszi sem volt semmi. <#wink>#wink>
Szóval nagyon szuper meccs volt ez, minden tekintetben! Na és megint egy végjáték, ami végre a miénk lett. <#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
Szép volt fiúk!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
szép volt fiúk!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nem teljesen értettem vezettek 22-20-ra végjátékban Norvégok fordítottak egy perc volt vissza kettõvel mentek, németek kijöttek letámadásra dobtak egy gólt és labdát szereztek, de vmiért az oldaldobást hátrébb végeztették el, meg vmi idõt reklamáltak, de teljesen kivoltak.
Öröm volt a végén nézni a svéd arcokat.
Nándi a legnagyooooooooooobbbbb !!!
De az sem semmi, hogy nem Nándi lett a meccs legjobbja!<#conf>#conf>
már a végére elkapcsoltam, mert nem bírtam idegekkel <#wink>#wink>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Szép volt fiúk!!!
Laci mellé végre felnõtt Csaszi és Fecó a mai meccsre, Nándi pedig hozta a formáját. Valamint Harsányi villanása is nagyon kellett.
Remélem jól kipihenik a fiúk magukat a korea elleni meccsre holnap, mert az is kemény lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A horvátok annyit adtak ki magukból, amennyire kényszeritettük õket, ha jobban megszoritjuk õket, akkor egyrészt összekapják magukat, másrészt a birók is újra mûködésbe lépnek, ahogy azt tették is az I. félidõben fõleg.
A svédek verhetõk, jobban megfelelnek nekünk mint a bivalyerõs franciák vagy a horvátok. Persze, jól kellene már egyszer játszani erõs ellenfél ellen is....
Nem vagyok túl optimista a holnapi svédek elleni meccset illetõen. Nem tudom egy ilyen kemény mai meccs után fel tudjuk-e venni velük a versenyt, mert elég pörgõsen játszanak. Ráadásul Nikola sérülése...
A horvátoktól többet vártam, ennél több kell tõlük, ha nyerni akarják a VB-t, mert a franciák ellen ez halovány lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ennek ellenére dícséret illeti a csapatot, eddig most keltették bennem a legjobb benyomást.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A franciák a svédeket is elintézték, szinte ugyanúgy, mint minket. Szorosabb kezdés után 7-8 góllal elmentek a franciák, félidõ 6 gól. Azután a svédek is feljönnek 3-ra, mint ahogyan mi is a 2. félidõ elején, de a franciák újra elléptek 7-8-ra. Végül nagyobb arányban nyertek a franciák a svédek ellen, mint ellenünk (28-21). Mindezt úgy tették meg, hogy a védelmük oszlopa (Dinart) már a meccs elején kivált a csapatból. Nagyon masszívak a franciák, talán a horvátok és a dánok lehetnek méltó ellenfeleik.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezt hiszem, ez kisebb meglepetés. Nem panaszkodom.
Igen sajnos attól többet mi nem tehetünk, aki meg tehetne az nem tesz illetve tett semmit érte <#gun>#gun><#boxer>#boxer>
Nem sokat tehetünk. Csak szorítunk és szurkolunk. Na és megpróbáljuk megértetni a csapattal, hogy nekünk igenis fontosak, szeretjük és becsüljük õket. Mégha ebbõl nem is lehet kenyeret venni. 😞
Belsõ igényükkel én nem hiszem, hogy baj lenne, a csapatkeresés az hála a vezetõségnek sajna nagyon is reális probléma!!!
Egyetértek Isthy hozzászólásával szerintem is a hozzánk mérhetõ csapatok ellen kell bizonyítani!
DUNAFERR FOREVER!!!
Annál is inkább kellene jól teljesíteni, mert ezzel saját maguk jövõjét is megalapoznák, mivel könnyebben és jobb csapatot találnának a folytatásra. Ezzel pedig ma reálisan kell számolniuk. Na és persze kellene, hogy legyen egy belsõ igényük is.
Persze, minden csapatnak vannak jobb és rosszabb periódusai. Ha normál helyzet lenne, biztosan csak egy ilyen ok lenne a háttérben. Most azonban mindenki érzékenyebben reagál, másképp gondolkodik.
Azt is mondhatnám egyébként: remélem, csak rápihentek a köv. fordulóra. <#vigyor2>#vigyor2>
Az hogy a szakmai munkának nincs akadálya? Szerintem nagyon is van, próbáljon valaki úgy dolgozni edzeni, normálisan, hogy mindjárt hóvége, vajon ki e bírom fizetni a számlákat? Tudom ilyenkor jön, hogy profi játékosok, csak 2-3 embertõl eltekintve õk nem profik inkább ifi játékosok és ezzel nem akarom semelyik játékos bántani, mert remekül küzdöttek eddig is és ezután is!
Jó esetben ez fordítva is igaz lehet. <#nevetes1>#nevetes1>
Nem hittem a szememnek az elõbb, amikor a Sport1 mûsorát böngésztem. Élõben leadják mindhárom mai csoportmeccset. Vajon mi történt? <#wow1>#wow1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!