Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mátéfi Eszti csapata történelmi gyõzelmet aratott...Grat. nekik!<#taps>#taps>
Eszti egyébként, számomra, szívbemarkolóan nyilatkozta a Sportnak, hogy az egyik szeme sír, a másik nevet.
Nem tudom, jelen volt-e valaki a csapatvezetésbõl, Kocsis Böbén kívül...
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Jó kis meccsek lesznek ma este:
Dunaferr-Békéscsaba
Fehérép-DVSC
Remélem az elsõn hazai, a másodikon pedig vendéggyõzelem születik. Na ez utóbbiért biztos kapok majd Msetõl <#wink>#wink> De a Dunaferrnek most ez kellene.
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy látom az "életmû" láttán felment benned a pumpa, pedig ezek csak egyes darabok, bár kétségkívül nagyon jellemzõek. A reakciódat megértem, sokan vagyunk így ezzel akik ezt tudjuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem itt írtad. Ímélben. Csak még nem higgadtam le eléggé, hogy érdemben válaszolni tudjak... <#kuss>#kuss>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Remélem az esti horvát-lengyel izgalmasabb lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
zsíííír! köszike!!! <#eljen>#eljen>
<#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gunyos1>#gunyos1>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Tulajdonképpen Hajdú kényelmes helyzetben van, mert fõleg a segítõinek hála, nem bõgtünk le, kijött az az eredmény, ami a csapatba volt. Az elõrelépés ugyan nem sikerült, mert egy nálunk nagyobbat sem sikerült magunk mögé utasítani. Ettõl hiányérzetem van. A három nagyobb közül nem tudtunk borsot törni senki orra alá, pedig pont a legvégén, a németek ellen, ez sikerülhetett volna. Így sajnos az elvárható minimumot érte el a csapat, nem sikerült egy bravúr sem, és az elõrelépés, presztízs-szerzés.
" ...nem láttam mentális problémát...". Na én igen! Mégpedig nála. <#levele>#levele> Mert aki ennyire nem tud reagálni egy ilyen helyzetben, az ne menjen kapitánynak!
Ezek az öntelt, leszerepelt németek verhetõ csapat lehettek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
<#circling>#circling>
Egy élmény volt! <#nevetes1>#nevetes1>
Éljen a sportbarátság! <#eljen>#eljen>
Köszi a képeket. <#worship>#worship>
ELlentmondásos érzéseim vannak a képeket látva, de örülök, hogy láthatóan jó vannak.
U.I.Sajnálatos, hogy egy országot ilyen mélyre süllyesztettek, és még süllyesztik a mai napig is!<#szomoru1>#szomoru1>
Mivel semmiképpen nem ismerhetem minden szempontját, viszont nagyon rendes, szimpatikus embernek, sportembernek ismertem meg, Tisztelem és elfogadom döntését.
DUNAFERR FOREVER!!!
Tehát nekem nem azzal van bajom, hogy neked is és másoknak más a véleményed. Te az információid és az egyéb kötrülményeid által meghatározott módon alkotsz véleményt a dologról és én is ezt teszem. Te másként véleményezed ezek alapján a dolgot, mint én. Ezt én tudomásul veszem és nem okoskodom és nem gyõzködlek illetve nem nyilvánítok véleményt rólad. Mert képes vagyok belátni azt, hogy te másként láthatod a helyzetet. Na ebben az országban ez nem jellemzõ és ennek láthattuk a példáját ismét, már sokadszor.
Elég sokat tudok a döntés hátterérõl, meg a folyamatról ami ide vezetett és ezért én már jó ideje számítottam is erre. Sokaknak fogalmuk sincs, hogy kedves országunkban a sportban is ugyanaz megy, sõt vastagabban, mint máshol. Néha majdnem felfordul a gyomrom azoktól a dolgoktól amik tudomásomra jutnak. Itt most ne szûkitsük a dolgot erre a mostani ügyre, hanem sokkal szélesebb körben áll fenn ez a helyzet.
Egyébként nem ringatom magam komoly illúziókba a jövõt illetõen a kedvenc sportágunkkal kapcsolatban. Már most meg kell emelnünk a kalapunkat a kevesebben lévõk elõtt, akiknek köszönhetõen még itt állunk. Csak nehogy már Londonban komolyan szembesülnünk kelljen a következményekkel...
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért összességében én gratulálok a fiúknak a 6. helyhez. A jelen helyzetben sztem ez a 6. hely jó eredmény és lehet örülni neki.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ugyanezt csinálta a nõi válogatottal is. Hornyáknak bérelt helye volt.
A mai mecsen ki jött az "állatorvosi ló" minden baja, minden hibája. Védekezésben az ellenfél szélsõi és beállósai élnek mint hal a vizben, miközben a balszélünk nincs megjátszva, beállóban meg Gál többet hibázik mint jót tesz. Átlövõnk tk.csak egy van, a többiek lövõ-%-ka nagyon gyenge. A távoli lövéseket meg a kapusaink nem tudják védeni.
Ami meg a birókat ilelti, ezt a lengyel párost nem szeretném kapni egy tétmeccsen sem. Ma is sorozatban tévedtek ellenünk. Apróhibák, de mindig ellenünk.
Sokkal inkább bosszant az, hogy ki kerülhet be és milyen elvek alapján, a magyar válogatottba.
Csakhogy: NEM vált válogatottat. Mivel jelenleg - már 3 éve - nem tagja a magyar nemzeti csapatnak. Az utóbbi idõben arra sem emlékszem, hogy megemlítették volna, mint jelöltet.
Max. a lehetõséggel leszünk kevesebbek. (Sajnos.)
Gabca esete az utolsóhoz áll a legközelebb (de nem ugyanaz), hiszen szimplán karrier kedvéért vált válogatottat. Õt is megértem, szorítani is fogok érte (holott sose volt a személyes kedvencem), de a döntése akkor sem szimpatikus. Nem is kell annak lennie. Én egyszerûen gondolkodom, azt szeretem, ha magyar válogatottban magyarok játszanak, a lengyelben lengyelek, és így tovább. De ettõl tudok szorítani az esetéeges honosított játékosainknak is.
Szóval a lényeg: valóban nem fekete-fehér téma, értelmes ember módjára is ki lehet fejezni az elelnérzést, mely bárkinek joga van (és egyáltalán nem ildomos elvitatni ezt), a mindig felbukkanó fröcsögõkkel pedig nem is érdemes foglalkozni. (Bár az is igaz, hogy nmezetiségi kérdést egyébként kulturált emberek is tudnak hevesebben kezelni. Ez van, ilyenek az emberek, de nem csupán a magyarok.)
1. ugyabár vannak a magyar sporotolók a környezõ országokban. Õk miért ne szerepelhetnének magyar szinekben? (pl.Ilyés Feri, Orbán AM, Gergely István, stb)
2. vannak olyan magyar sportolók akik valamilyen oknál fogva nem tudnak bekerülni a magyar válogatotba, viszont tudásuk nemzetközi szintû. Õk miért iródjanak le? (ld. Kindl, stb.)
3. vannak nem magyar származású de kiemelkedõ képességû sportolók, akiknek a maygar válogatot biztosithat kiugrási lehetõséget, válogatotbeli szereplést (Janics Natasa, Puljezevics, Eklemovics, Perez, Diaz, stb).
4. vannak olyan sportágak amelyben Mo-on nincs lehetõség a kiugrásra (Hunyadi Emese,stb), miért ne legyen meg ez egy magyarnak más nemzet szineiben?
s még ottvannak a családi kötõdés miatt eltávozók (férjhezmenés, pl. Király Hajnalka) vagy éppen ide kerülõk, stb.
Tehát ne vessünk követ senkire, mert egyrészt a válogatotba behivják a sportolót (nem õ jelentkezik be!) s ha nem teszik, azért nem õ a hibás, másrészt ahány személy annyi eltérõ eset.
Kalóz is otthon van már, elõbb hazaért mint mi, a mázlista 😄DDD
Slakta jó lesz, jól lát a pályán, gratula neki!! Meg a csapatnak is, hogy még kitartanak!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
ilyen világot élünk, sajnos 😞
Sok sikert Gabcának, ezentúl a montenegrói válogatottnak is szurkolok! 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ami pedig ezzel kapcsolatban a "szokott színvonalon" megy egyes fórumokon az hû tükörképe ennek az országnak. Elolvasva nyilvánvalóva válhat mindenki számára, hogy miért vagyunk ott, ahol...
DUNAFERR FOREVER!!!
Meg persze a legjobb, hogy végre sikerült újra találkozni és egy jót beszélgetni egy-két itteni topiktárssal <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
MTI - [email protected]
2009. január 28., szerda 19:03 | Frissítve: 2 órája
Kindl Gabriella, a Buducnost Podgorica 86-szoros magyar válogatott kézilabdázója a jövõben a montenegrói színeket képviseli - adta hírül a handball.hu címû honlap. A 29 éves, mohácsi születésû átlövõ elmondta: döntésének hátterében az áll, hogy a magyar nemzeti csapatban három éve nem kap lehetõséget, ráadásul a montenegrói válogatottat - amelyben szinte az összes klubtársa szerepel - Zsiga Gyula irányítja. Kindl - akinek még meg kell kapnia a montenegrói útlevelet - legnagyobb sikereit a Dunaferr-rel érte el: kétszeres magyar bajnoknak (2003, 2004) és egyszeres kupagyõztesnek (2004) mondhatja magát, a magyar válogatottal 2000-ben Európa-bajnok volt.
Elég régóta tudott, sõt bejelentett, hogy Nándi hazajön, csak az NS most fedezte fel magának a hírt 😊))
A veszprémi fan club oldalra fel is raktak egy interjút vele, amit a vasárnapi csinált, akit érdekel itt van:
Nándi hazatér
A németekkel játszunk az 5. helyért csütörtökön.
DUNAFERR FOREVER!!!
De ma csapatjáték gyakorlatilag nemigen volt, már nagyon fáradt a társaság. Nándi nagyon leült mára, még szerencse, hogy Puki tudott védeni.
Remélem a svédek nem fekszenek le a szlovákoknak, elvégre õk is inkább szeretnének a 7-ik helyért játszani, mint a 9-ért.