Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Igen. Az utolsó 5 percre sajnos minden erõ elfogyott és így nagyobb lett a különbség (30-23). De a végén még mi lõttünk kettõt és így 30-25 a vége.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Régen volt már komoly meccsen ilyen jó eredményünk a végjátékban, még akkor is, ha azóta romlott a kép.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Még tartjuk magunkat: 55. perc és 26-23

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Idõt is kért a Botond. Zia viszont beköszönt, sajnos.

Isthy
51. perc: 24-21

Kicsit visszajöttünk -6-ról valszeg az utolsó erõtartalékokkal.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, úgy tûnik, eddig tartott az erõnk.😞

Isthy
Én eddig is ezen néztem elsõsorban és innen tudtam, hogy Berninek már van két 2 perce.

20-15, kezd elmenni a Loki

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, most több lokist.😞

kaloz174
Itt gyorsabban frissül. Góllövõket is írnak.

Hajrá Dunaferr!

Isthy
Na igen, azok ma nagyon nem mennek...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Figyelem én is és örömmel látom, hogy jól tartják magukat a csajok Bernivel kiegészülve. Csak az a baj, hogy Berninek már van két 2 perce...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Azok a hetesek...kár.

kaloz174
Loki-Kohász

Hajrá csajok!

Ezt a pofátlan képmutató nyilatkozatot, vajon van a játékosok között olyan aki eszt megeszi, hamarosan fizetni tudnak, már sms-kellenének a lányok telójára, hogy zsé érkezett nem pofázni kellene!! Lassan jobban csinálják mint tegnap a kormányszóvivõ a vagyonnyilatkozatokról!
Magyarul pénzt ne várjatok csajok, de azért játszatok!!
Egyébként gratula a cikk szerzõjének a cikkért arról nem tehet ami benne van a kérdések jók voltak!
Isthy
Az idézõjelbe tett szó hûen jellemzi ezt az interjút.

Vannak akik ismerik az adatokat és a "hátteret". Azok ezzel az interjúval ismét csak eddigi véleményüket látják megerõsítve.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Nem mond igazat.
A szokásos vállmegvonós stílusú nyilatkozat. Nekik, mint talpig becsületes CSV-nek tiszta a lelkiismeretük, mert õk aztán mindent megtettek, sõt még áldozatok tömkelegét is vállalták a csapatért. Sõt igazából õk akkora hõsök, és olyan mérhetetlenül szerények, hogy mindezen legendás tetteikrõl mélyen, mélyen hallgattak, még véletlenül sem akarták, hogy a klubért folytatott heroikus küzdelmeik híre felzaklassa szurkolóik galamb lelkét.
Tulajdonképpen itt õk az áldozatok.
<#idiota>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Röviden: "parasztvakítás". <#levele> Ez a kifejezés jut eszembe. Hosszabban persze egyebek is, de arra most nincs idõm leírni.
Mindenesetre grat. az újságírónak, hogy az egyik "hunyót" szóra bírta, ha egy ilyen cikk erejéig is.

http://handball.hu/2009/02/04/ez_az_utolso_igeret/

nos, várom a véleményeket...
kaloz174
A DT, szvsz, egy másik típusú történet.😊

kaloz174
Grat. az ETO-nak a mai gyõzelemhez!

Érdekes lett volna, ha a Csaba azzal a hittel és elszántsággal játszott volna, mint Újvárosban. Valahogy - különösen az elsõ idõszakban - nekem úgy tûnt, nem hisznek abban, hogy meglepetést okozhatnak. Még Eszti is elég nyugodtan sétálgatott a pálya szélén.
Persze, ha Kohász-szemszögbõl nézem, be kell vallanom, hogy annyira nem vagyok azért szomorú, hogy egyik riválisunk nem gyújtött újabb pontokat. <#wink>

Az ETO nyilván a BL-re koncentrál, remélem, addigra sikerül felébredniük és felpörögniük.😊 Remélem, most jobban sikerül a formaidõzítés, mint RK idejében rendszeresen.

(Na és gondolom, a sporikról is mindenki illedelmesen beszélt. <#nyes>)

kaloz174
Azt gondoltam én is, de úgy tûnik, ez most nem annyira biztos. Végül is nem a hi a fontos, hanem hogy mi történik???...

Én egy szóval sem írtam, hogy ez így jó, mondjuk én a két játékost nem hasonlítanám össze ebbõl a szempontból mert egész más eset, pont azért mert fiatalabb. Csapatnak mennyire jó, természetesen nem az, de erre térjünk vissza ha vége a bajnokságnak és van még csapat, nem jár úgy mint a "Dream-Team" szerintem tudod melyikre gondolok!
Isthy
Én úgy tudom egy bizonyos határidõ péntekkel lejár. Ezért írtam ezt itt is és máshol is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Adjál még több idõt. Én arra vagyok kíváncsi, mi lesz a hónap végére.

Isthy
Meglátjuk mi lesz a továbbiakban, sztem is sokkal többet kellene mutatnia. Neki kellene lennie az egyik vezéregyéniségnek a mostani csapatban. Ha már a csapat... Kíváncsian várom, hogy mi lesz a helyzet hétfõre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jogos! Így jár aki egyszerre több oldalra és több linket akar felrakni...

Zácsik és a válogatott

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Csak azt remélem, hogy eléggé megsértõdtek!!<#levele>
Bár azt hiszem, hiú remény ez, sajnos.

Vajon miért pont most érezték úgy, több évtizednyi rájuk zúduló "dícséret" áradat után, hogy feljelentést kell tenniük?

kaloz174
Ez akkor sem mehet így. Valamit mindenképpen változtatnia kellene, ez a helyzet se neki, se a csapatnak nem jó.
Pl. Tilinger sokkal fiatalabb, mégis felnõtt a feladathoz. (Tavaly az ifiben nem sokat mutatott.)

Breki33
ugyanaz a két link !
Akkor már ketten vagyunk!
Én most is bátran merem állítani, hogy nincs vele baj, értem mit mondasz, csak ez egyénenként változik szerintem és lehet a nagy akarásnak nyögés lett a vége. De azt is el tudom képzelni, hogy a tudat alatti dolgozott, dolgozik benne, õ még nem biztos, hogy annyira profi illetve biztos hogy nem, hogy teljesen ki tudjon kapcsolni, mert ugye ezt is tudni illetve tanulni kell, fõleg mikor tudja, hogy valamivel jobb az ellenfél!!! Ezzel nem bántani akarom, csak próbálom magamat a helyébe képzelni, egyébként nálam kitartásból folyamatosan jeles.
Azt eddig is tudtam, hogy az MKSZ és a bírók marhák gyülekezete, de hogy ennyire zoknik...
Isthy
Zácsik és a válogatott

Remélem lesz is valami érdemi elõrelépés, mert eddig nagyon vontatottan haladt a dolog.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pfff... Nem semmi...

MKSZ... Ennyi erõvel az összes meccsen megcsinálhatnák ezt, fõleg ahol komolyabb táborok is vannak. De most nekik itt kellett példát statuálni. Mostanában milyen érzékeny porcelánlelkületûek lettek a jv. sporttársak... A szerdai MK meccsen is kivezettettek az egy szurkolót, gondolom ugyanezen okból.
Úgy látszik ez most a legnagyobb gond a magyar kézilabdában...

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Én jobban örültem volna a horvátok gyõzelmének, mekkora fieszta lett volna, így egy faja vb keserû szájízzel zárult nekik.

A franciák a férfiakmál olyanok, mint a nõknél norvégia.

A bírók meg mindenhol ugyanúgy le vannak maradva jópár szinttel a játéktól. <#levele>

a franciák magasan a legjobbak voltak a mezõnyben. talán az egyetlen csapat, amelyik tényleg nemcsak nagy egyéniségekbõl áll, hanem csapatként is funkcionál. No a horvátok pont ebben voltak kevesebbek.
Isthy
Úgy tûnik Zágrábban a sok szurkolóra csak csalódás vár és mindíg a franciák a világbajnokok.

A lengyelek meglepõen simán nyerték a bronzmeccset, ismét legyõzve a dánokat.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
heeeeeeeeeejjjj!!!!\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez! <#taps>

Az ETO védekezése tényleg halovány volt, mintha néha aludtak volna a pályán. Gin is igazodott a védelem szinvonalához, nem nagyon sikerült bravúrokkal hozzátennie, csak nagy ritkán. Gridnyeva viszont nagyon sokat hozzátett. A Fradi gyorsasága érvényesült és bár a végére nagyon elfáradtak, sikerült 1 góllal nyerniük.

A jelenlegi csapatunk sajnos valóban nem bírja el Eszti sorozatos gyenge játékát. Igazság szerint esélyünk sem volt, Gyõri Ági védései tartották sokáig a csapatot a meccsben. Ide jutottunk... Ha nem lesz vége februárban, akkor örüljünk ha beférünk a 6-ba. Bár sztem inkább a 7-8. hely lesz a realitás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én is gratulálok a fradista lányoknak, nagy örömet szereztek ma nekem!
nagyon úgy néz ki a dolog! Ráadásul a Valcea két jó ukránt is igazolt!
kaloz174
Grat. a Fradinak! Látszott, hogy nincs rajtuk teher, és ezzel tudtak is élni. Gridnyeva külön jó napot fogott ki.

Az ETO most is elveszítette a végjátékot - pedig már nem a 2 évvel ezelõtti összeállításban játszik.😊
Védekezésben elképesztõ hibákat vétettek. Üresen hagyott emberek a hatoson, átlövõkre való kilépés hiánya (csak sáncolással nem lehet a jó lövõt megállítani.) BL elõtt nem túl biztató.

Valamit megmagyaráz: "fizikális keressük önmagunkat" (Konkoly Csaba) Remélem, nem lesz megint túledzettség a vége, mint szeritem 2 éve.

na ez óriási volt! S amit Zácsik müvelt, az fantasztikus volt. Ideje lenne már honositani! A fradi meg megérdemli, hogy benne legyen a rájátszásban.
kaloz174
De gyengén védekezik az ETO!

kaloz174
Gyõrben tényleg irigylésre méltó, tudatos munka folyik, már évek óta.
Pl. nem egy nagy szponzorra építkeznek csak, hanem módszeresen építették fel a - ma már jelentõs számú - szponzori kört.
Nem kevés létszámú kisebb támogató biztosítja a csapat mûködését anyagilag.
Erre lett volna szükség a Dunaferrnél is, de nem így történt, pedig a kiindulási pozíció sokkal jobb volt. (Kiemelten jelentõs támogató, kiemelkedõ eredmények.)

Duby
Mindjárt Fradi-ETO az egyesen.
Jó volt látni egy-egy pillanatra, hogy legalább Gyõrben milyen módszerek állnak rendelkezésekre edzéseken. Jó lenne azt hinni, hogy legalább ott minden szempontból világszínvonalú munka folyik. <#confused>

kaloz174
Az akarattal? Nem tudom. Van, aki szerint igen. Azt gondolom alapból én is, hogy nem. Viszont hogy mi az oka annak, hogy Laluska Eszti nem képes legalább egy ilyen fontos meccsen felpörögni, félretéve, kizárva az összes zavaró tényezõt, nem értem. Ha nem is mindig, de legalább 1x,1x.
A többiekkel nem volt gond, hozták, amit várni lehetett tõlük, átlagosan. Sajnos azonban ennél többet nem. Nem volt, aki hátára vegye a csapatot.😞

Lehetett volna nyerni. Volt 1 pont a meccsen. Ha akkor kiegyenlítünk, talán sikerül. Azonban jött 1 kettõs emberhátrány, és vége volt. Onnan már nem volt képes a csapat felállni.

Ez jó ez tetszik, úgy legyen!

Azért én gratulálok a csapatnak, mert az akarattal biztos nem volt baj, sajnos ez a realitás, köszönhetõen a vezetõségnek!<#violent><#violent><#boxer><#boxer>
kaloz174
Olvastam:
"Ez és sok minden más (gazdálkodás!?), amit hiányolunk mintegy 3-4 éve a lányoknál.
A szurkolói szeretetünk nem fogja a még néhány ittmaradott játékosból álló csapatot megmenteni.
Azoknak kellene most önvizsgálatot tartva félre állni, akik ide juttatták a lányokat, és velük együtt a szakmai stábot.
Ezzel talán lehetõvé tennék, hogy visszatérjenek a támogatók, és akár tényleg nulláról indulva, de újra elindulhasson felfelé a nõi kézilabda Dunaújvárosban."

Nem is tudom, tudja-e a névtelen beíró, milyen nagy igazságot fogalmazott meg. Talán tudja egyébként, csak kérdés: sikerül-e ezt megvalósítani. Nem kis kereszt átvenni a csapatot, jelen helyzetben. Enélkül viszont elõrelépés nem látszik kivitelezhetõnek.

kaloz174
3 esélyre=3 esélyesre