Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A veszprémi kézilabdacsapat válogatott játékosának, Iváncsik Gergõ gyermeke született, ezt ünnepelte meg a gárda szombatról vasárnapra virradóra egy veszprémi szórakozóhelyen - ismételte meg az MTI-nek Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának társadalmi elnöke azt, amirõl már a rendõrségi kihallgatásán is beszámolt.
Az összetûzés sérültjeinek állapotáról szólva elmondta, hogy a horvát kapust, Ivan Pesicet hátulról vesén szúrták, s a sérült szervet a kórházban egy gyors mûtét után már el is kellett távolítani. A társai segítségére sietõ szerb Zarko Sesumot úgy fejen rúgták, hogy elveszítette az eszméletét, jelenleg éppen koponyaröntgent végeznek rajta.
"A játékosok normálisan viselkedtek, táncoltak, amikor egy mintegy 30 fõs társaság megtámadta a barátnõjével táncoló Cozmát. A verekedés az utcán folytatódott, ekkor Cozmát szíven szúrták, Pesicet pedig vesén. A rendõrség nagy erõkkel nyomoz, minden bizonnyal nem helybéliekrõl van szó" - mondta Hunyadfalvy Ákos.
Jó hír, hogy a két sérült játékos állapota bizakodásra adhat okot. Zarko Sesum túl van az életveszélyen, állapota stabil – tájékoztatta a Távirati Irodát Rácz Jenõ. A Veszprémi Kórház fõigazgatója azt is elmondta, hogy Pesic is jó állapotban van, azonban nem kívánt részletes tájékozatást adni a mûtétrõl és a sérülésekrõl.
forrás: hirado.hu
Veszprémiként engem különösen lesújtottak a történések 😞(
Mi is lemegyünk páran délután....
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
Amugy allitolag gyulekeznek a veszpremi szurkolok, jo lenne ha vki tudna bovebben infokat...
http://gaborszantai.co.uk/
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az egesz csaladom, barati korom Fotex/MKB rajongo, Veszprem megyeben elnek, kicsit idegesek az emberek - remelem nem durvul el a helyzet es rendorseg gyorsabban megtalalja a tetteseket, mint a B-kozep...
http://gaborszantai.co.uk/
Nyugodjon békében! Sesumnak és Pesicsnek pedig mihamarabbi gyógyulást!
DUNAFERR FOREVER!!!
Pesic-et is megkéselték,ki kellet venni a veséjét,nagyon súlyos az állapota.Sesum-nak arc-koponya törése van.És még egy Veszprémi játékos van kórházba.MKB honlapon Enyingi cigányokról beszélnek,2 autó-val menekültek el.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Nyugodjon békében!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nincs, aki a programot, a közvetítésket precízen beírja.😊
Éppen gondoltam, miért is nincs egy olyan hely, ahol ilyet lehetne találni.😊
Ahol ott vannak a TV-s és netes közvetítések, egyaránt.😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nem tudom mi van vele, már én is régen hallottam felõle. De gondolom holnap kinn lesz a meccsen. Ne feledjük, a Loki meccsét adja holnap 3-tól a Sport1 élõben!
DUNAFERR FOREVER!!!
A csapat teszi a dolgát becsületesen és tegye is, õk példamutatóan helytállnak. Csak az a baj, hogy megint az õ bõrükre megy a dolog az idény végéig is. A gerinctelen senkiháziak meg ismét túlélik ezt is és ki tudja mi lesz nyáron.
DUNAFERR FOREVER!!!
"Mindezeket tetézi a sok újságcikk meg fals híresztelések, ... nem állunk ki a Nyíradony meccsre (KIÁLLUNK!!!)...stb…"
A Halas, ahhoz képest, amit nálunk mutattak, valamint hogy õk is az ellehetetlenüléssel küzdenek, becsülettel teljesít.
Én is várom a beszámolókat, hogy lehet, hogy "csak" döntetlen sikerült Fehérváron?
A Loki-Dunaferr kapcsán jutott eszembe: mi lehet Csucsuval? <#csodalk>#csodalk>
Egyértelmûen elõny egy magyar csapat számára, még a jelenlegi körülmények mellett is, hogy egy folyamatosan zajló bajnokságban játszik, ahol nem csak a fizikai felkészülés az egyetlen eszköz és cél, hanem meccsrõl meccsre zajló odafigyelés, koncentráció is edzi a játékosokat.
Örülök, hogy Konkoly Csaba - úgy tûnik most - jobban ért a formaidõzítéshez, mint elõdje. Azért az elsõ félidõben Gin nagyon kellett, grat. neki!
Remélem, Triffa Ágival nem lesz nagyobb gond, jobbulást neki és Mörcinek is mielõbbi gyógyulást, ha igaz az a hír, hogy lázas beteg.
Bajnoki eredmények:
FTC-Vásárhely 31-29 (15-12)
Vác-kiskunhalas 21-20 (10-10)
A Fradi ezzel sztem bebiztosította helyét a felsõházi rájátszásban.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha elolvasod Baba újrindult blogját, akkor lehet, hogy több dolgot másképp látsz. Én is így jártam.
Érdekes a Valcea esetében, hogy Pidpalovát nem engedték be Romániába Bécsbõl jövet repülõvel!-😊))
Az utolsó 10 percben még a cserék behozatala és a kisebb lazítás is belefért. Meg a rengeteg kihagyott ziccer is, mert Gin ismét bizonyított a kapuban <#worship>#worship>
Ikast-Viborg 24-38 (14-19)
Az elsõ félidõ közepétõl ellépett a Viborg és nagyon simán nyert. Nagyon úgy fest, hogy a másik csoportban a Hypo és a Viborg igazolja, hogy õk lehetnek a 2 továbbjutó.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként én akkor sem adnák ha tehetném, a jelenlegi felállásban. Amennyiben igaz, hogy a csajok tervezik, hogy nem állnak ki a 13.-ai meccsre ha addig nem kapnak fizetést, nos ezzel az elképzeléssel maximálisan egyetértek, sõt hamarabb kellett volna!!
Jó kis meccs volt, 31-30-ra nyert a Hypo. Nagyrészt a Hypo vezetett a meccsen, néha 5 góllal is a 2. félidõben. Azonban 5 perccel a vége elõtt már 29-29 volt. A hajrában 1 perccel a vége elõtt támadhatott a Podravka az egyenlítésért, de eladták a labdát és az utsó fél percet kihúzta a Hypo.
DUNAFERR FOREVER!!!
VIASAT3:
17.30 Kézilabda, nõi Bajnokok Ligája: Krim Mercator Ljubljana–Gyõri Audi ETO KC, ÉLÕ
EUROSPORT2:
21.00 Kézilabda, nõi Bajnokok Ligája: Krim Mercator–Gyõri Audi ETO KC, felv.
22.00 Kézilabda, nõi Bajnokok Ligája: ZRK Buducsnoszt–RM Valcea, felv.
<#hehe>#hehe>
<#wink>#wink>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ismét olvashatjuk, hogy "teuton lovagjaink" mekkorát küzdenek a csapatért... Kár, hogy nincsen hányós smiley, mert most ide kívánkozna pár.
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehet utalok én is, költséges lehet manapság a nagy terepjárókat üzemeltetni. A vasgyártól se jön lé, benzin is megy fel...
segítenünk kell!
"Tisztelt Szurkolótársaim!Tudom sokan vagyunk nehéz anyagi helyzetben,de aki teheti az jelképesen vegyen egy ülõhelyet a lányok meccseire.Akár csak egy jegy áráért is.Ki hogyan teheti.Én személyesen a február 13.-i meccsre felajánlok egy ülõhelyért 50000,-Ft-t, s a többi meccsre a pillanatnyi anyagi helyzetemtõl függõen vásárolok plussz jegyeket.Aki tudjon csatlakozzon! Hajrá és mindörökké Dunaferr!"
Mondhatnám: példaértékû, nemes gesztus.
Csak nem tudom, kinek gyûjt?? DRDB!
Legbelül reménykedtem valami csodában, egy meglepõ fordulatban, de sajnos megállíthatatlanul végbemegy a megszûnési folyamat.
Nem is ez az érdekes, hogy most mi lesz, hogy jövõ hónapban mi lesz. Hanem azután mi lesz, ha lehetõség adódik teljesen tiszta lappal, új keretek között abszolút a nulláról kezdeni. Megadatik-e ez, lesz-e aki(k) elkötelezett vezetõként az ügy élére állnak. Elvileg a hokicsapatnál ilyenek történtek...
Lányok, semmit, és k***a pipa vagyok! Rettenetes mérges és szomorú!
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak jól tudtuk mi tavaly, hogy a Krim megoldotta Szandra játékát. Akkor nem értettük, hogy mi lett a dologból, de most már nyilvánvaló.
"Mi egyébként arra is nyitottak vagyunk, hogy Szandráért lelépési díjat fizessünk a szlovénoknak, ha nem egyeznek bele a szerzõdés felbontásába” – mondta a portálnak Maglódi Lajos, az FTC ügyvezetõje."
Ezek szerint mégis van pénz a Fradinál. Persze lehet az új szponzor beszállása ad fedezetet erre. Viszont így felvetõdik Piri ügye, hogy rá ugye nem volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt hiszem, ez nagyon tisztességes eredmény. Elismerésem a csapatnak. Kíváncsi vagyok a felvételre, amit majd holnap lehet látni - remélem, neten is.
Viszont remélem, Meli jól van, mert az õ nevét nem nagyon olvastam.
Berniért nagyon izgultam, mert nem volt egyértelmû a gyógyulása még.