Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
További fejlemények:

A veszprémi kézilabdacsapat válogatott játékosának, Iváncsik Gergõ gyermeke született, ezt ünnepelte meg a gárda szombatról vasárnapra virradóra egy veszprémi szórakozóhelyen - ismételte meg az MTI-nek Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának társadalmi elnöke azt, amirõl már a rendõrségi kihallgatásán is beszámolt.

Az összetûzés sérültjeinek állapotáról szólva elmondta, hogy a horvát kapust, Ivan Pesicet hátulról vesén szúrták, s a sérült szervet a kórházban egy gyors mûtét után már el is kellett távolítani. A társai segítségére sietõ szerb Zarko Sesumot úgy fejen rúgták, hogy elveszítette az eszméletét, jelenleg éppen koponyaröntgent végeznek rajta.

"A játékosok normálisan viselkedtek, táncoltak, amikor egy mintegy 30 fõs társaság megtámadta a barátnõjével táncoló Cozmát. A verekedés az utcán folytatódott, ekkor Cozmát szíven szúrták, Pesicet pedig vesén. A rendõrség nagy erõkkel nyomoz, minden bizonnyal nem helybéliekrõl van szó" - mondta Hunyadfalvy Ákos.

Jó hír, hogy a két sérült játékos állapota bizakodásra adhat okot. Zarko Sesum túl van az életveszélyen, állapota stabil – tájékoztatta a Távirati Irodát Rácz Jenõ. A Veszprémi Kórház fõigazgatója azt is elmondta, hogy Pesic is jó állapotban van, azonban nem kívánt részletes tájékozatást adni a mûtétrõl és a sérülésekrõl.

forrás: hirado.hu

Veszprémiként engem különösen lesújtottak a történések 😞(

P e p p e
Reggel 10tõl gyülekeztek a helyszínen!
Mi is lemegyünk páran délután....

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Oke, de sajnos ok is gyilkosokka valnanak, ez mar nem a kozepkor...

Amugy allitolag gyulekeznek a veszpremi szurkolok, jo lenne ha vki tudna bovebben infokat...

http://gaborszantai.co.uk/

P e p p e
Nem térek magamhoz!!!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Bandee1987
én meg remélem, hogy a B-közép találja meg elõbb és agyonverik a tetteseket.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

En nem otthon elek, de szuleim TV-ben neztek es ott azt hallottak, hogy a kapus fel szemere megvakult... Igaz ez?
Az egesz csaladom, barati korom Fotex/MKB rajongo, Veszprem megyeben elnek, kicsit idegesek az emberek - remelem nem durvul el a helyzet es rendorseg gyorsabban megtalalja a tetteseket, mint a B-kozep...

http://gaborszantai.co.uk/

Isthy
Szörnyû tragédia, borzalom...

Nyugodjon békében! Sesumnak és Pesicsnek pedig mihamarabbi gyógyulást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Oncsi
Egy veszprémi szórakozóhelyen vasárnap hajnalban halálosan megsebesítették Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának és a román kézilabda-válogatottnak a játékosát.
Pesic-et is megkéselték,ki kellet venni a veséjét,nagyon súlyos az állapota.Sesum-nak arc-koponya törése van.És még egy Veszprémi játékos van kórházba.MKB honlapon Enyingi cigányokról beszélnek,2 autó-val menekültek el.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

ez borzalom, nem is tudok mit írni...
Nyugodjon békében!
Forza Italia
ez a szörnyû h ilyenek vannak. Az ember már nem is szórakozhat mert attól kell félnie h valaki megkéseli.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

meghalt Marian Cozma, a beállósunk, megkéselték tegnap itt Veszprémben, további 2 játékosunk kórházban 😞((((((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
SZT. is hiányzik.
Nincs, aki a programot, a közvetítésket precízen beírja.😊
Éppen gondoltam, miért is nincs egy olyan hely, ahol ilyet lehetne találni.😊
Ahol ott vannak a TV-s és netes közvetítések, egyaránt.😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Egyet értünk, mi ami eddig is volt. Bár ne lenne igazam!!
Isthy
Na igen, de nem fogom látni csak a legvégét, mert holnap este 6-tól az ehftv.com-on adják élõben a Podgorica-Valcea meccset. Majd elmesélitek a részleteket <#wink>

Nem tudom mi van vele, már én is régen hallottam felõle. De gondolom holnap kinn lesz a meccsen. Ne feledjük, a Loki meccsét adja holnap 3-tól a Sport1 élõben!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az a baj ezzel a KIÁLLÁS dologgal, hogy akiknek tényleg KI KÉNE ÁllNI és ELTÛNNI jó messzire, azok bizony maradnak most is. Pedig már tavaly ilyenkor el kellett volna kergetni õket. Sõt, igazából jóval korábban.
A csapat teszi a dolgát becsületesen és tegye is, õk példamutatóan helytállnak. Csak az a baj, hogy megint az õ bõrükre megy a dolog az idény végéig is. A gerinctelen senkiháziak meg ismét túlélik ezt is és ki tudja mi lesz nyáron.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezért kezdtem a mondatot, az amennyiben szóval mert nem tudtam menyire megbízható a forrás, de azt is megérteném ha nem állnának ki, azért a végtelenségig ezt sem lehet tûrni!
kaloz174
Pl:
"Mindezeket tetézi a sok újságcikk meg fals híresztelések, ... nem állunk ki a Nyíradony meccsre (KIÁLLUNK!!!)...stb…"

miután a 48 percben már 6 góllal is vezettek a fradisok....csak a végén kiengedtek .
kaloz174
A HunNet ismételni fogja, kíváncsi vagyok, milyen lehetett a Fradi-Vásárhely? Nagyon szoros eredmény született.
A Halas, ahhoz képest, amit nálunk mutattak, valamint hogy õk is az ellehetetlenüléssel küzdenek, becsülettel teljesít.

Én is várom a beszámolókat, hogy lehet, hogy "csak" döntetlen sikerült Fehérváron?

A Loki-Dunaferr kapcsán jutott eszembe: mi lehet Csucsuval? <#csodalk>

Szerinted miben kellene, így elolvasás után, hogy változzon a véleményem?
kaloz174
Gratulálok az ETO-nak. <#taps>
Egyértelmûen elõny egy magyar csapat számára, még a jelenlegi körülmények mellett is, hogy egy folyamatosan zajló bajnokságban játszik, ahol nem csak a fizikai felkészülés az egyetlen eszköz és cél, hanem meccsrõl meccsre zajló odafigyelés, koncentráció is edzi a játékosokat.
Örülök, hogy Konkoly Csaba - úgy tûnik most - jobban ért a formaidõzítéshez, mint elõdje. Azért az elsõ félidõben Gin nagyon kellett, grat. neki!
Remélem, Triffa Ágival nem lesz nagyobb gond, jobbulást neki és Mörcinek is mielõbbi gyógyulást, ha igaz az a hír, hogy lázas beteg.

szerintem is (Fradi)!
Isthy
Igen, döntetlen lett. Sztem Mse majd ír a meccsrõl, mert õ tuti nézte <#wink>

Bajnoki eredmények:

FTC-Vásárhely 31-29 (15-12)
Vác-kiskunhalas 21-20 (10-10)

A Fradi ezzel sztem bebiztosította helyét a felsõházi rájátszásban.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az az igazság. hogy néha azért a népköltés is belejátszik az ilyen hírekbe.
Ha elolvasod Baba újrindult blogját, akkor lehet, hogy több dolgot másképp látsz. Én is így jártam.

Feherép-Rulmentul 33-33?
no, ezen túl vagyunk! Könyebben mint reméltem, de aggasztó sok kihagyott ziccer s ha nincs Gin , akár baj is lehetett volna, mint az I. félidõben! A másik csoportban A Hypo nyert idegenben Koprivnicával , mig a két dán közül a Viborg simán nyert.
Érdekes a Valcea esetében, hogy Pidpalovát nem engedték be Romániába Bécsbõl jövet repülõvel!-😊))
Isthy
Gratulálok a Gyõrnek a szép gyõzelemhez! <#taps><#taps><#taps>

Az utolsó 10 percben még a cserék behozatala és a kisebb lazítás is belefért. Meg a rengeteg kihagyott ziccer is, mert Gin ismét bizonyított a kapuban <#worship>

Ikast-Viborg 24-38 (14-19)

Az elsõ félidõ közepétõl ellépett a Viborg és nagyon simán nyert. Nagyon úgy fest, hogy a másik csoportban a Hypo és a Viborg igazolja, hogy õk lehetnek a 2 továbbjutó.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ez a Golubics nem hasonlit Mesi-re? <#confused><#hehe><#guluszem1>
Remélem magához tér a második félidõre a Gyõri csapat!
Megoldás az lenne ha végre eltakarodnátok "tisztelt" vezetõk!! Tök olyan mint a kormány ígérni, pofázni azt tudnak, majd holnap majd ekkor, majd megoldjuk, nem pofázni kellene és fenyegetõzni, hanem cselekedni kellett volna már nagyon régen!<#boxer><#boxer><#gun><#gun><#violent><#violent>
Én meg azt mondom, elég lenne már a nemes gesztusokból! Egyetlen módon lehetne itt nemes gesztust tenni, ha már a gesztusokról van szó, de ahhoz itt egy feltétel hiányzik!
Egyébként én akkor sem adnák ha tehetném, a jelenlegi felállásban. Amennyiben igaz, hogy a csajok tervezik, hogy nem állnak ki a 13.-ai meccsre ha addig nem kapnak fizetést, nos ezzel az elképzeléssel maximálisan egyetértek, sõt hamarabb kellett volna!!
Breki33
Köszi a programot
Isthy
A Podgorica-Valcea holnap lesz, 10-tõl a Podravka-Hypot adják felvételrõl, ami most ment le élõben.

Jó kis meccs volt, 31-30-ra nyert a Hypo. Nagyrészt a Hypo vezetett a meccsen, néha 5 góllal is a 2. félidõben. Azonban 5 perccel a vége elõtt már 29-29 volt. A hajrában 1 perccel a vége elõtt támadhatott a Podravka az egyenlítésért, de eladták a labdát és az utsó fél percet kihúzta a Hypo.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mai TV-s sportprogramok

VIASAT3:
17.30 Kézilabda, nõi Bajnokok Ligája: Krim Mercator Ljubljana–Gyõri Audi ETO KC, ÉLÕ

EUROSPORT2:
21.00 Kézilabda, nõi Bajnokok Ligája: Krim Mercator–Gyõri Audi ETO KC, felv.
22.00 Kézilabda, nõi Bajnokok Ligája: ZRK Buducsnoszt–RM Valcea, felv.

Duby
<#vomit> <#gunyos1>
<#hehe>
<#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
A mai közlemény

Ismét olvashatjuk, hogy "teuton lovagjaink" mekkorát küzdenek a csapatért... Kár, hogy nincsen hányós smiley, mert most ide kívánkozna pár.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Aki úgy gondolja: most kézdõdött a Loki-Dunaferr az Alföld TV-n.

Duby
Ilyen formában max a vezetõségnek megint. Õ rendíthetetlenül bízik bennük.

Lehet utalok én is, költséges lehet manapság a nagy terepjárókat üzemeltetni. A vasgyártól se jön lé, benzin is megy fel...
segítenünk kell!

kaloz174
Ez a felhívás jelent meg a csapatfórumban:
"Tisztelt Szurkolótársaim!Tudom sokan vagyunk nehéz anyagi helyzetben,de aki teheti az jelképesen vegyen egy ülõhelyet a lányok meccseire.Akár csak egy jegy áráért is.Ki hogyan teheti.Én személyesen a február 13.-i meccsre felajánlok egy ülõhelyért 50000,-Ft-t, s a többi meccsre a pillanatnyi anyagi helyzetemtõl függõen vásárolok plussz jegyeket.Aki tudjon csatlakozzon! Hajrá és mindörökké Dunaferr!"

Mondhatnám: példaértékû, nemes gesztus.
Csak nem tudom, kinek gyûjt?? DRDB!

Duby
Sajnos bezárult a kör. Már hónapok óta minden tendencia erre mutatott, a válság meg is gyorsította.
Legbelül reménykedtem valami csodában, egy meglepõ fordulatban, de sajnos megállíthatatlanul végbemegy a megszûnési folyamat.

Nem is ez az érdekes, hogy most mi lesz, hogy jövõ hónapban mi lesz. Hanem azután mi lesz, ha lehetõség adódik teljesen tiszta lappal, új keretek között abszolút a nulláról kezdeni. Megadatik-e ez, lesz-e aki(k) elkötelezett vezetõként az ügy élére állnak. Elvileg a hokicsapatnál ilyenek történtek...

Teljesen jogos és reális döntés lenne ebben a gazdasági helyzetben, hogy inkább a cég stabilitását illetve a dolgozok megtartását helyezik elõtérbe a vezetõk és nem pár pénznyelõ automata zsebébe adnak súlyos milliókat!
P e p p e
A fiúk kapnak pénzt, aminek nagyon örülök.
Lányok, semmit, és k***a pipa vagyok! Rettenetes mérges és szomorú!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Isthy
Közben ma estére kiderült, hogy az SE sorsa rendezve van. Egy bizonyos megoldás esetében ez a csajoknak is lehet reménytkeltõ.

DUNAFERR FOREVER!!!

P e p p e
Örüljünk ha valaki "lenéz" az edzésre....örüljünk...

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Isthy
Az tény, hogy nem lehetnek vérmes reményeink. Sõt, azt hiszem igazából semmilyenek se... Vajon mi lesz holnap délelõtt az edzésen?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Zácsik Szandra és a Krim

Csak jól tudtuk mi tavaly, hogy a Krim megoldotta Szandra játékát. Akkor nem értettük, hogy mi lett a dologból, de most már nyilvánvaló.

"Mi egyébként arra is nyitottak vagyunk, hogy Szandráért lelépési díjat fizessünk a szlovénoknak, ha nem egyeznek bele a szerzõdés felbontásába” – mondta a portálnak Maglódi Lajos, az FTC ügyvezetõje."

Ezek szerint mégis van pénz a Fradinál. Persze lehet az új szponzor beszállása ad fedezetet erre. Viszont így felvetõdik Piri ügye, hogy rá ugye nem volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy, itt van amirõl beszéltünk. Elkerülhetetlen a csõd szerintem...

csõd
kaloz174
Szerintem legalább 25 %-kal nõtt a felnõtt korú pályára lépõ játékosaink száma...😊 Azért ez nem mindegy.😊 (Berni😊)

Isthy
Sztem is kijár a gratuláció és a dícséret a csapatnak! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A mérkõzés végeredménye: 30-25.

Azt hiszem, ez nagyon tisztességes eredmény. Elismerésem a csapatnak. Kíváncsi vagyok a felvételre, amit majd holnap lehet látni - remélem, neten is.
Viszont remélem, Meli jól van, mert az õ nevét nem nagyon olvastam.
Berniért nagyon izgultam, mert nem volt egyértelmû a gyógyulása még.