Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Debrecenek a gyõzelemhez, de ez a játék kint kevés lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PSN ID: Lord_Mortanius
Remélem igaz a hír.Visca El Barça!
Cozma rosszkor volt rossz helyen?
Egy veszprémi vendéglõs - aki a neve elhallgatását kérte - az MTI-nek elmondta: szombaton délután az egyik szórakozóhelyen egy nemrég szabadult bûnözõ leütött egy férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A Veszprémben ismert bûnözõ gyakran elõfordult a Patrióta bárban, s nagy valószínûséggel a leütött férfi mozgósíthatta a baráti körét - vélekedett a vendéglõs. Mint elmondta: azt is biztosan tudja, hogy amikor szombaton este a kézilabdások megérkeztek a bárba, egy férfi már elõre figyelmeztette õket: vigyázzanak, mert itt ma "balhé várható".
Elképesztõ! - Már másodszor törtek Cozma életére
Marian Cosma-nak nem elõször törtek az életére. 2005-ben - amikor a bukaresti Dinamo-nál játszott - nyolc ember verte meg brutálisan. Támadói ekkor hátba szúrták. Ekkor az orvosok azt állították: a kézilabdázónak óriási szerencséje volt, hogy a hátgerince melletti szúrás következtében nem bénult le.
Döbbenet ül mindenkin
Hajnal Csabát, a klub ügyvezetõ igazgatóját annyira lesújtotta a hír, hogy csak azt ismételgette "tragédia, rettenet, ez hihetetlen". Az igazgató végül annyit mondott elérzékenyülve: a 212 centi magas óriás, Mariam Cozma egy végtelenül jámbor, kedves, nagy "gyerek" volt, egy légynek sem tudott volna ártani. Ivan Pesic, a 20 éves kapus pedig olyan csendes, szerény fiú, hogy fél év alatt talán háromszor hallottam megszólalni - mondta az igazgató.
A veszprémi klub szimpatizánsai este 7-kor gyertyás megemlékezést tartanak a Veszprém Arénánál.
forrás: hirado.hu
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Ja persze hirtelen oltani kell oltani kell a tüzet,mert akkor a felháborodás, legszívesebben kiküldeném õket a Gyõr helyet Romániába naná, hogy védi a saját fajtáját.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Am nálunk ma délután lesz a Magyar gárdának(ami elvileg már nincs hivatalosan) vmi toborzás.
Erre most nem régen kocsikázok be a városközpontba és elég nagy parkoló tele van cigányokkal,rendõrök védik õket és még õk háborognak.Mostani eset után elég nagy düh volt bennem,legszivesebben bombát szórtam volna rájuk.Am ózdi vagyok,itt is elég nagy a cigánybûnözés,bár nem rég ezt a szót kimerészelte mondani a miskolci rendõrkapitány és el is távolították a helyérõl....
RMCF
Bump122009-02-08 12:42:26 #860
Szeretném részletesen összefoglalni az egész helyzetet. Több éve járok szórakozni erre a szórakozóhelyre és kijelenthetem, hogy egy teljesen normális, kulturáltan szórakozni tudó réteg kedvel szórakozó helye volt ez klub. Az elmúlt 5 évbe mióta idejárok soha egy verekedést nem láttam, max 1szer egy pofon elcsattant, de ennyi. Tegnap este is egy szokásos bulinak indult, ugyan azok az arcok, ismerõsök, barátok. Fél 1 fele megjelentek a veszprémi kézilabdázik is, de ez egy természetes jelenség volt, mivel ez egy általuk is gyakran látogatott hely volt. Mindig jól el tudtak vegyülni discoban, tehát soha nem voltak nagyra magukra, hogy ismert sportolok, soha nem nagyképûsködtük. Sõt nagyon közvetlenek voltak (ha ez ember leállt velük beszélgetni akkor gyakran meghívták 1-1 italra), szóval egy szimpatikus társaság benyomását keltették mindig. Fél2-2 tájékán mikor kiment az illemhelyre, akkor a beléptetõnél ott ált kb 15 db nagydarab, kigyúrt, kockafejõ, barátságtalan kinézetû cigány. Ekkor meg is jegyeztem magamnak, hogy ha ezen az estén nem lesz verekedés, akkor soha (de eszembe sem jutott az, hogy itt majd a kés kerül elõ). Lementek a zsúfolt szórakozóhelyre, aminek az lett a vége, hogy többen inkább elhagyták a helyet. Ismerõseim megrökönyödve kérdezték tõlem, hogy honnan került elõ ez a társaság, mert soha senki sem látott még ilyet Veszprémben (ezt nem mellé beszélés, mivel évek óta a szombat estéim nagy részét Veszprém vmelyik szórakozóhelyén töltöm, és én sem láttam õket sohasem). A cigány társaság látva a szûkös helyet felmentek az emeletre, ahol egy koktél bár van, majd 3 óra magasságában ismét lejötték a picében található disco részre, ahol szinte egybõl belekötöttek a pult környékén állókban és így a MKB Veszprém kézilabdázóiba is. A filmekbe illõ verekedés egybõl kialakult: ordibálás, székdobálás. Ütöttek mindenkit aki épp ott volt. Ekkor a villanyt felkapcsolták, zene leállt majd megpróbálták szétszedni õket. Ezek után kimentek az utcára és kint folytatódott a verekedés. Majd jött a barátom és mondta hogy a Kozmát kint az utcán a bejárat elõtt a CIGÁNYOK SZÍVENSZÚRTÁK és ott fekszik az útesten. Mikor kimentünk már ott voltak a mentõk, akik több perce élesztették újból, és a rendõrök kérdezgették ki az embereket.
A konkrét esetet nem láttam, amikor leszúrták, de az elõzmények alapján egyértelmûen kijelenthetõ hogy a 15 fõs CIGÁNY társaság a tettes. Szerencse a szerencsétlenségben hogy a szórakozó hely meg az utca ahol leszúrták Kozmát az is be van kamerázva.
Most már csak remélni tudom, hogy tetteseket elkapják és elég nagy lesz a társadalmi felháborodás és a nyomás ahhoz, hogy a rendõrség, politikusok és mindenki õszintén és határozattan kimondja, hogy itt igen is cigányok voltak, és itt az országban komoly baj van a cigánysággal és ez így nem mehet tovább. Nagyon csalódott lennék akkor, ha minden ***os kisebbségi szervezet nyomására ezt az ügyet elbagatelizálnák és egy átlagos szórakozóhelyi késelésként állítanák be, mert ez nem az volt. Itt konkrétan lejött egy cigány társaság, oda ahol korábban soha nem volt balhé, és egybõl verekedést provokáltak, és MEGÖLTEK egy és súlyosan megsebesítettek két köztiszteletnek örvendõ élsportolót.
Mert Veszprémtõl Sarkadig,Hevestõl Baranyáig már minden nap csoportosan erõszakolják,verik és ölik a magyart a pirézek.És már elege van mindenkinek ebbõl.És mivel a politikai valamint a médiaelit csak lapít és eltussolja az ügyet,nagyon hamar az emberek maguk veszik a kezükbe a dolgot.
Én nem adok 1 évet a népírtásra.
Nem akarom elhinni....
Nagyon-nagyon sajnálom, természetesen. A tehetetlen elkeseredettség dolgozik bennem. <#szomoru1>#szomoru1>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Jobbulást Pesicsnek és Sesumnak!
Ugyan nagyon messze lakom Veszprémtõl, és nem láttam még õket játszani élõben, de sportrajongóként nagyon lesújtott a hír!
Hová tart ez az ország !?!
Hajrá Magyarország!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Nagyon közel a robbanás,és akkor bizony patakokban fog folyni a vér.
Remélem a liberálbolsevikokkal kezdõdik a dolog,utánuk jönnek a rendõrök,aztán a pirézek.
RMCF
Hihetetlen milyen országban élünk. Ez nem mehet így tovább.
Elegem van.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
DUNAFERR FOREVER!!!
Am miért nem lepõdök már meg hogy megint azok a tetves cigányok voltak az elkövetõk....
Remélem megtalálják õket a rendõrök elõtt.
RMCF
Visca El Barça!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Csak attól félek, hogy ennek még lesznek következményei a kézipályák környékén is. A következõ 1-2 hétben bizony lesz pár magyar-román nõi kézimeccs Romániában, ahol sajnos kemény hangulat várható.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindenki találgatott a helyszínen, mi történhetett, sokan azt beszélik egy nagyobb társaság keresett valakit, korábbi sérelmet akartak megtorolni, Cozmát "találták meg", kirángatták, a többiek segítségére siettek, kint a hely elõtt megszúrták Cozmát, majd Pesicet, Sesumot pedig megrúgdalták.
A társai próbálták Marianon segíteni. Rendõrök mire a helyszínre értek már elmenekültek a tettesek. Az sem tiszta hogy a hely biztonsági emberei voltak e, és ha igen, hol voltak...
ha jól tudom a hely elõtt nincs térfigyelõ kamera, viszont a közelben kettõ is van,reméljük azok segítenek,és mihamarabb megtalálják az elkövetõket.
hihetetlen hogy itt megtörténhetett mindez...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
REMÉLEM, MI SEM!!!!!!!!!!!!!!!!
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://gaborszantai.co.uk/
És vajon hol volt a semmit nem érõ rendõrség, drazsé most legyen nagy a pofád!!!! Valakinek marhára rendet kellene tenni ebben az országban!!
NYUGODJ BÉKÉBEN, ÉS MIHAMARABBI GYÓGYULÁST A TÖBBIEKNEK!