Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

tesó07
Éljenek a magyar rendõrök,15-20 állatból lett 2 gyanúsított,amibõl már el is fogtak 1-et.Szép teljesítmény.Nem fog itt semmi történni,1-2 hét és el is van felejtve a dolog,na persze nem a szurkolókra,hozzátartozókra stb. gondolok.Itt már Olaszliszka után súlyos változásoknak kellett volna történni.Az a baj itt egy megoldás lenne,de ott nagyon sok vérnek kellene folynia.....
Az a siófoki videó is durva,még nem láttam eddig.Nagyképû mocskos cigók,akkor kellett volna beállni eléjük egy AK-val és lõni õket amíg mozognak.

RMCF

mellesleg, le sem irtam a sértõ (???) kifejezést....
én csak már arra vagyok kiváncsi, hogy melyik sztárügyvéd fogja védeni õket? Netán maga az exminiszter családja? Vgy a lincselés kifejezés miatt milliárdot követelõ Gyury "úr"?
najó, ennyit errõl, hagyjuk abba a cigányozást, mert még minket is felfüggesztenek itt, mint a miskolci rendõrkapitányt...

mostantól nevezzük õket nindzsáknak!
s ez a baj az egésszel! Ezek bandákban bátrak és a banda utánpótlása ott nevelõdik a házukban, utcájukban! Mint a hétfejû sárkány. Ha nem vágják le minden fejét, addig támad. Amig ezeket a bandákat nemcsak számontartják, hanem ki is kapcsolják a társadalomból nem lesz béke! Ezek nem a kuncze-féle megélhetésiek, hanem a nagymenõk. A fukszos, drága kocsikkal járó,palotákban élõ maffiózók!
de nemfogják :S
hivatalosan még mostsem cigányok tették...<#zavart2>
akkor ne muljon azon se, hogy mindet elõállitsák és tettestársként itéljék el!
Shifter
faterék trabantba 18-an voltak 😄 videó is van super8-ason (sajnos)

&#3232;_&#3232;

nemláttál még olyan autót, amibõl 6-7-ember szállt ki?
ha menni kell, akkor nefélj, megoldják, most azon nem múlik
Shifter
talán mert megtalálták az IWIW-en? 😄

&#3232;_&#3232;

Az origón má csak r sándor, és sz iván, a nevüket már nem írják rendesen, pedig 1-2 órája még kiírták.

Visca El Barça!

a szemtanuk szerint nem voltak többen 15--nél, hiszen 3 autóval menekültek el. DE akkor mind a 15 bünös!!!!!!
az a szép, hogy a feltételezett 20-30-ból 2-re akarják rábizonyítani...
Rudee
Ha valóban elfogták õket, akkor akár tarkón is lehet lõni mindet szépen sorba <#violent>

Szar Bayern, szar Bayern :)

limperatore
látod nem sikerült

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
SELLEI ZOLTÁN: Cozma haláláról: Lampardfun szerint 2009-02-08 10:38:13 #239 Nah figyeljetek elmondom mi volt. Most derült ki hogy unokatesóm férje is ott volt,(nagyon jóban vannak Iváncsikékkal) Nah szoval. ivancsik gergõ, sesum, pesic cozma és unokatesóm férje elmentek egy helyi discoba ami egyébként egy jóhirû egyáltalán nem putri disco, megünnepelni gergõ kisfiát..Este 11 körül beállitott 15 cigány és belekötött cozmaba hogy ha olyan kemény menjen ki az utcára verekedni..cozma nem akart de kirángatták. Akkor elõkerültek a KARDOK meg a kések és cozmat agyon szurkálták, sesum pedig kiakart menni neki segiteni, de agyonrugdosták szószerint.Pesic is kiment, õt is összeszurkálták. Balázs(unokatesóm férje) és gergõ bent maradtak a szorakozohelyen. És hivták a mentõket. A 15 cigány 3 autoval eliszkolt. '0 perc mulva kiért 3 mentõ és nem vitték korházba mint azt itt irják HANEM ott probálták ujraéleszten cozmát ám ez nem sikerült. Pesic és sesum az intenziven van, balázs barátomat lelki trauma érte, gergõ pedig elsem hiszi a történteket. Remélem nincs több kérdés. mindenki vonja le ebbõl amit szeretett volna..."

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Shifter
mindössze negyed oldalt kellet volna végig nézned vagy még annyit sem

&#3232;_&#3232;

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

most mondja be az RTL horadójában Drazsé, hogy Rafaelt elfogták Ausztriában, am ásikat még nem!z
most mondták be az RTL-en, hogy Raffaelt fogták el

a többi meg szerintem el lesz felejtve...
most irtam, hogy az egyiket! DE nem csak ketten támadták mega diszkót és a kéziskete! Azokkal mi van?
Shifter
mit írtam merre mennek? #42021

kész bûnözõ veszett el bennem 😄

&#3232;_&#3232;

egyre több helyen írják, hogy elfogták õket
Az osztrák rendõrség tartóztatta fel a Marian Cozma meggyilkolásával gyanúsított egyik férfit, mondta az Index kérdésére Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.
no az egyiket lám elkapták Ausztriában!
szerintem, mér délelõtt mikor megtudták, hogy kiket bántottak , már felveték a nyúlcipõt és illaberek ki tudja hol vannak!Láttam az egykük iwiw lapját és megnéztem az ismerõseit is. No vannak elegen Spanyolországtól, Olaszországig , stb. Mind nehéz fiuk és kétes erkölcsû nõszemélyüeknek tünõ alakok.
rendõrségi felhivás van, hogy körözik õket!Ha elfogták volna, akkor nem lenne sem kép, sem név!
na ebbõl vajon mennyi igaz?
oda van írva, hogy elfogták
Burdi
ott van h elfogták.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Shifter
akkor én ott voltam azon a sétányon... 2 haverommal akik 1enként 130 kilók és 2m fölött vannak õk nem igazán szoktak félni semmitõl de itt azt mondták hogy jó húzzunk innen, akkor kb 15 perc volt mire elértünk a verdához és húztunk el a picsába de addig mindenkinél készenlétbe volt a vipera... nagyon durva volt nekem személy szerint halál félelmem volt...

&#3232;_&#3232;

nem elfogták, hanem körözik! Csak mi van a többivel, mert azok is résztvettek a támadásban! Ha csak ez a kettõ kötekszik késestõl megették volna õket elevenen a kézisek! Megint ugyanazt játsza rendõrség mint Olaszliszkán.
Rockynhooo
uhh ezt most linkeltem topikomba is , elég volt nekem egyszer :S bele gondolni is rossz milyen lehetett akkor arrafele sétálni bárkinek.. pl egy családnak egy nyári kiránduláson 😮 :|||||w

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PSN ID: Lord_Mortanius

Sztojka egyébként Enying község lakója. Ismerõs valahonnan?
Õk jártak ott tavaly Siófokon.

http://www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40

PSN ID: Lord_Mortanius

Burdi
nemtom mennyire igaz..

elfogták a 2 gyanúsítottat

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Shifter
ám ez így van a cigókkal... osztódnak, beszólsz 1nek aztán mindig köbre emelõdnek vagy négyzetre emelõdnek...

&#3232;_&#3232;

Máshol nem lesz ott a kb 20 barát ám. Akkor nincs nagy arcuk. Itt sem volt elõször, mikor a pultoscsajt védte meg a szerencsétlen gyerek. Akkor még nem voltak sokan. Csak visszajöttek sokadmagukkal.

Visca El Barça!

Burdi
nah hát elég sokan összegyûltünk az ARénánál.. mikor voltak a beszédek csak a tiltakozás az elkövetõk ellen meg a vastaps volt mikor a játékosokról volt szó.
mécsesek és gyertyák is voltak..
a fél óra mire odajutottunk h letegyünk mi is vmit... elképesztõ menynien voltak.

remélem tesznek is vmit mostmár tényleg az ien esetek ellen..<#violent>

jajj de szép levelet tudnék írni most az origónak... -.-
kaloz174
Lehet, hogy jobb lenne, mert így kapnak 2-3 év teljes ellátást, továbbképzéssel, aztán folyt.köv.<#boxer>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Azért ehhez már pofa kell...

Origo cikk

Hirtelen már csak 3-4-en voltak... De a legpofátlanabb az oldal jobb oldalán lévõ sáv közepén található internetes szavazás. Csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy jellemzõ...

DUNAFERR FOREVER!!!

Atti12
Ja.. máshol folytatják amit itt abbahagytak.. De jó nekünk.....

Shifter
a 6 millióbol kb... marha sokra megyünk...

&#3232;_&#3232;

Ha tényleg lekoccoltak, akkor úgysem mernek visszajönni, tehát 2 tetves szemétláda bûnözõ cigánnyal kevesebb...ollé

Visca El Barça!

Shifter
sztem csak akkor találják meg ha még MO.-n vannak ha meg itt találják meg õket akkor csak gratulálni tudok a cigány barátainknak...

&#3232;_&#3232;

Isthy
Így van, már rég kimenekítették õket és hihetetlen módon sosem fognak elõkerülni... Azért remélem ennek az lesz az oka, hogy a szerbek mégis utolérték õket és a méltó helyükre kerültek.

De mi van a többi tizen-huszonvalahánnyal?

DUNAFERR FOREVER!!!