Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Igen, sajnos duplán is az...

Elhunyt a Dunaferr SE elnöke

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem, nem. Az fog kiderülni, hogy õ tulajdonképpen egy igazságtalanul megvádolt áldozat, akit be akar mocskolni a sok rasszista romagyûlölõ. Pedig õ csak egy jót akart bulizni egy szórakozóhelyen, mint bárki más emberfia. Õ semmit nem csinált csak az események elszenvedõje.
Meg ugye már lassan most sztár lett és ez csak fokozódni fog mikor az undorító média igazán belelendül majd. Sztem elõbb vagy utóbb lesz neki saját sittes fõzõcskemûsora meg valóságshowja a TV2-n vagy az RTL-en. Sztem Gyõzikének végleg meszeltek, megvan az utód.

De nem is folytatom, mert tényleg hányingerem lesz...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szomorú nap ez! <#shakehead><#sir>

R.I.P Marian Cozma!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
feladta magát Sz. Iván

http://index.hu/bulvar/2009/02/13/feladta_magat_sztojka_ivan/

végén még kiderül ott se volt...

francnak kell sz. pontozni
Duby
Minden szóval maradéktalanul egyetértek.
Mehet minden tovább, a Takácsék, gondolom pezsgõt bontottak, és máris elkezdték tervezgetni mit kéne venni...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Kéretik az iróniát észrevenni.😊 Még akkor is, ha - sajnos - a helyzet nem ad okot vidámságra.

Egyébként meg: egészen fiatal drukker vagyok. <#nevetes1> Holnap meccs!

Mennyi ideje is jársz Dferr meccsekre? Te még hiszel ezeknek? Sajnos semm nem fog változni, bár le legyen igazam. És azt sem titkolom, hogy nem örülök a döntésnek miszerint tovább támogatják a nõi szakosztályt, szerintem érted miért...
Isthy
Sztem ne ringassuk magunkat illúziókba a csv-t illetõen...

Néztem én is, az ETO biztosan hozta a meccset. A Vasas viszont egész sokáig teljesen partiban volt a Fradival. Vajon SZT kinn volt és látta a meccset? Jó lenne már újra hallani felõle valamit.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Most megmutathatja a tcsv., hogy milyen nagyszerûen tudnak új támogatókat szerezni. Vagy jól gazdálkodni, remélhetõleg nem újra a csapat rovárására.

A HunNet jóvoltából láttam a Vásárhely-ETO-t. A gyõrieknek nem okozott különösebb gondot a 2 pont begyûjtése, mégha az eredmény elég szorosnak is tûnik.
A Fradi is nyert a Vasas ellen, idegenben, mint látom.
Grat. a gyõzteseknek.

Isthy
Újvárosi támogatások

A szokásos szöveg ismét... Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is, a bértollnok megint alakított...

DUNAFERR FOREVER!!!

Shifter
én azt hallottam hogy sztojka bujkál, üzent az annyán keresztül asszem és azért bújkál mert hogy fél...

&#3232;_&#3232;

Breki33
Shifter
ma délutáni gyûlésen ott voltam a szegedi sportcsarnok elõtt... gyújtottam 1 mécsest

&#3232;_&#3232;

kaloz174
Búcsú Marian Cozmatól

Ma is felfoghatatlan, ma is értelmetlen. Mindig az marad. <#sir><#shakehead><#schmoll2>

Nyugodj békében Marian.

Zsolti9014
"természetesen nem az átlag rendõrt bántom mert semmi joga nincs"

Na, végre valaki rávilágított erre is. Köszönöm. Több rendõrismerõsöm van, és ez teljes mértékben igaz.

Hajrá Magyarország!

Egyébként mi Magyarok eléggé birkák vagyunk, már régen el kellett volna kergetni ezt az állatokból álló kormányt. Mindenki elindulna a Kossuth térre kinek mije van, megnézném én ezt a semmit nem érõ magyar rendõrséget természetesen nem az átlag rendõrt bántom mert semmi joga nincs, aki megállítana egy 1.5-3 milliós tömeget, lopcsányék meg szerintem úgy menekülnének mint a patkányok.
Egyébként töketlen ombudcman valahogy nagyon nyuszi lett, nem meri mutatni a pofáját.
Én sem tartom jó ötletnek, mert nem megoldás, de ezeket az állatokat és ide értem a kormány összes tagját is, jöjjenek csak a szerbek és taníntsák meg futni a fletot, drazsét, fõkapitányt meg a többi férget.
Érdekes az osztrák rendõrök 15 perc alatt elintézték a magyarok mi a tökömet csináltak????
Duby
Tudjátok, ezek csak gyûlnek gyûlnek, de már pattanásig feszült a húr, már csak nagyon kevéske kell, és elszabadul a pokol.
Aki eddig türelmes volt a hatalom mai képviselõivel, és még valamennyire is bízott a rendõrségben, fõleg az igazságszolgáltatásban, annak rém nagyot kellett csalódnia. Nincs többé bizalom, nincs többé igazság(szolgáltatás), itt már nem tesz más igazságot, csak mi magunk, amiben nem lesz köszönet.
Egyszerûen bármerre járok állandóan ez a téma. Mindenki errõl beszél állandóan, mindenkinek van véleménye, és mindenki dühös. A folytatólagos kiábrándító irreális viselkedésük ezen ügy kapcsán pedig Drazsé, Fletó és a hasonlók vesztét fogják okozni. Itt már nincs tovább, nincs türelem, nincs megértés, nincsenek civilizált emberi normák és a beszéljük meg, mert ezek a szörnyetegek átléptek egy határt...

ez is ki fog derülni egyszer, ahogy egyes olajos nagyfiuk ügyei, csak sajnos akkor már elévültnek nyivánitják majd...
Csak arra lennék most már kiváncsi, de qrvára, h ezt a Sztojkát (ugye õ a zsíros cigány, a másik 2 csak a csicska volt), megint kinek az érdekében állt eltüntetni idõben. Mert míly érdekes ellene nem adtak ki azonnal nemzetközi elfogatási parancsot, mert "nem volt indokolt" Szal vkinek v kiknek fontos volt, h le tudjon lécelni. Zsíros cigó teli pénzzel, milyen körökben mozgott vajon? <#gun>

Visca El Barça!

a legszemoroubb azóta, hogy akadnak olyan patkányok mint az enyingi vajda =Raffael János), és a rendõrtiszti fõiskola tanára Németh Zsolt, akik szerint Cosmáûék tehettek róla, hogy igy jártak. Biztos viszaszóltak, nem alázkodtak meg, netán virtuskodtak!
Mellesleg a videón látszik, hogy az elsõ szurás már a pincében megtörtént - ot hátba szurták Cosmat - s akkor menekült, s kinn kapta a szivbe a második szurást (ugyanattól a késtõl), mig az elesõ Cosmához lehajoló Pesic-et és Sesunt akkor szurták hátba illetve rugták fejen!
Az meg kész paródia, hogy a veszprémi rendõrség szerint a videón is látható pincebeli tömegverekedésben a többi cigány nem vett volna részt!
kaloz174
Értelmetlen, hihetetlen, fájdalmas - elfogadhatatlan. <#schmoll2>

kaloz174
Na és természetesen - bár ne kellett volna - megemlékeztek a Dunaferr játékosai is. Képek errõl a csapatoldalon.

<#sir><#sir>

Táncos ETO
Annyira nem tudom elhinni még mindig...<#sir>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Mint ahogy sokfelé az országban, ma este Siófok fõterén is mécsesgyújtással emlékeztek az MKB Veszprém kézilabázójáról, Marian Cozmaról.

R.I.P. Cozma! <#sir><#shakehead>

Shifter
igazából engem nem zaklatott fel a dolog de miután felhívtak telefonon személyesen olyan aki látta hogy megkéselték Cozmát azóta igen csak baszogat a dolog... fõleg hogy 3. szó után már nem értettem semmit mert éppen tele bõgte a telefont

&#3232;_&#3232;

Zsolti9014
nem lesz szerintem folytatása, mert ha még felvétel lenne is, azt már kegyeleti okokból nem hiszem hogy kiadnák. de én sem tudnám megnézni.

Hajrá Magyarország!

Rockynhooo
Engem is , és bazd meg mutatták a híradoba hogy így állnak a dzsigitek kopasz geci és így boxolgat a levegõbe meg röhög :S hihetetlen , és má löködösik kifele Cozmát.. sztem nem nézem meg a felvételeket ha lesz folytatása :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Zsolti9014
szegény Cozma gyakorlatilag menekül kifelé.
a bõgés kerülget mióta tegnap olvastam a halálhírt.

Hajrá Magyarország!

tesó07
Ilyeneken csak felidegesítem magam....semmivel se jobbak ezek az elkövetõktõl.

RMCF

kaloz174
Ha a játékosokra való tekintettel történt, akkor pontosan csak a szoros elszámolás jöhet szóba, úgy gondolom - és remélem!

kaloz174
Nem lenne.

Duby
ez így kevés lesz. ebbe egész egyszerûen nem fogunk belenyugodni. a hivatalosan hajtóvadászatot nem indító szerbek sem. remélem.

Shifter
legalább a magyar csapatok összetartanak

&#3232;_&#3232;

Rockynhooo
"Pistrui László, a Pick Szeged tulajdonosa a Délmagyar.hu érdeklõdésére elmondta, hogy játékosokkal is segítenék az MKB Veszprémet. Julian Stamate, és Lele Ákos õsszel nem lépett pályára BL-mérkõzésen, így tavasszal akár a Veszprémnél játszhatnak kölcsönben."

maximális tisztelet <#worship><#worship><#worship>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Shifter
amúgy a Sztojkát sztem már nem is fogják megtalálni... az már valahol délen pihen a tengerparton...

&#3232;_&#3232;

Shifter
Németh Gyõzõ???? milyen gyõzõ?

&#3232;_&#3232;

Duby
drazsé meg büszkén ecseteli, hogy mennyire nagyon védik a gyilkosokat. készenlétis rohamrendõrök védik ma Magyarországon a cigány gyilkosokat.
<#violent><#violent><#violent><#levele>

egyszerûen nem tudok nem offolni <#sir>

Isthy
Elkezdõdött, ahogy vártam...

Eszméletlen, hogy megint mennyire hülyének néznek minket. Hányni tudnék...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ugyan mitõl változnának meg?

Sztem ez is csak a játékosokra való tekintettel történt és csak az idény végéig szól. Meg abba sem vagyok biztos, hogy egyáltalán az adósságokra elég lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Akkor most jöhet az ígéretek valóra váltása az új támogatókról.
Valamint be lehet mutatni a takarékos gazdálkodást.
Remélem, szoros elszámolással, kimondottan CSAK a csapat mûködésének biztosítására fordítva a pénzt.
Ezek hiányában nem sok jót gondolok a folytatásról. <#schmoll2>

Shifter
érdekes

&#3232;_&#3232;

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Shifter
gyujtottam

&#3232;_&#3232;

fook
Csak jöjjenek fel a szerbek !kéremmm