Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Az, hogy végre becsõdöljön az egész. Azután persze hátrahagyva az egész több tízmilliós tartozást szépen odébbállnak.
Egyébként összeadva a 2004-2007-ig tartó 4 éves NETTO bevételt a következõ jött ki: 1,256 milliárd Ft.

DUNAFERR FOREVER!!!

P e p p e
gyönyörû..

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

kaloz174
Mi kell még, milyen áldozat, hogy végre eltûnjenek? <#levele>

A mai, szomorú nap összefoglalója

kiemlés:
"Sokmilliós költségvetés
Az birtokába jutott 2006-os és 2007-es éves beszámoló alapján megállapítható, hogy a Dunaferr Nõi Kézilabda Kft. költségvetésének bevételi oldalán 2006-ban 393,104 millió, 2007-ben pedig 281,978 millió forint szerepelt. (Összehasonlításképpen érdekes lehet a Gyõri Audi ETO KC csapatának idei költségvetése: a bajnok információnk szerint 400 millió forintból gazdálkodhat). 2006-ban nyereségesen mûködött a kft., s 36,76 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el, ez 2007-re 16,99 milliós negatívba fordult."

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Hallottam és éppen vacsoráztam. Majdnem meg is fulladtam a rohadék miatt. Azt mondta amit leírtál. Gyomorforgató... Persze a 4 év alatt kapott 1,2 milliárd "érdekes" felhasználásáról nem beszélt. Talán nem véletlen, hogy senki nem ad nekik egy vasat sem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szia! Örülök, hogy végre jelentkeztél! <#integet2>

Az apropónak nagyon nem, de sajnos megértük, hogy néhány mocsoknak sikerült 4 év alatt tönkrevágni a csapatunkat. Köszönjük az együttérzést! Remélem minden rendben veled és valamikor még találkozunk majd kézimeccsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem tudom, hallottátok-e, mit mondott Soós Csaba a Telesportban!
Valami olyat maygarázott, hogy õk teljesítették a szerzõdésben foglalt kötelezettségeiket!!! Most várják, hogy a Dunaferr! is teljesítse a ráesõ részt!
Azt állította, hogy a Dunaferrnek 02-05-ig fizetni kellett volna, ha jól értettem!

Arról persze nem beszélt, hogy a többi, szerzõdésben foglalt, kötelezettségüket, mondjuk a játékosok felé, miért nem teljesítették!

Baba blogja még egészen más hangulatú volt, pir napja. Kellett, hogy valami történjen.😞 Vagy inkább ne történjen..😞

kaloz174
"Imre Vilmos vetetõedzõt és négy kulcsjátékost rúgott ki az újvárosi egyesület "

Botrány...

P e p p e
Nem találok szavakat...búcsúlátogatás...egyszerûen borzalom...

"Bár ezzel aztán végképp nem törõdik senki. "

Persze h nem...senkit nem érdekelnek a szurkolók, a játékosok, s a CSAPAT...ami már NINCS!

Köszönhetõ a sok pénzhajhász vadbaromnak, akik most mehetnek másik Csapatokhoz, mert ezt más sikerült megszüntetni!

RESZKESSETEK SPORTKLUBOK, mennek a férgek!!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

kaloz174
Azt olvastam, hogy "...este fél nyolckor találkozik a csapat a sportcsarnokban."

Búcsúlátogatás. <#sir><#shakehead><#sir><#szomoru1>

Érdemes elolvasni Kacsa írását a Dunaferr fórumban. Azt hiszem, annál jobban nem lehet megfogalmazni, mit érzünk, mi szurkolók. <#schmoll2> Bár ezzel aztán végképp nem törõdik senki.

kaloz174
Szia SzT!
Tulajdonképpen annak örülök, hogy végre nem csak olvasol bennünket. Annak kevésbé, hogy mi az, ami rávett arra, hogy kifejtsd véleményedet.
Tényleg nagyon szomorú az, ami a Vasassal is történik. Nagyon szorítottam, hogy a MK-ban legalább nekik legyen valami sikerélményük, nem is hiányzott sok.
Az viszont, ami a Dunaferr esetében zajlik, szerintem klasszisokkal nagyobb mocsokság, mint ami a Vasasnál, mégha sajnos a végeredmény nagyon hasonló is. Ott legalább egyértelmû volt, hogy nem szánnak pénzt klubon belül a szakosztályra. Legalább végigvittek egy szezont akkor is, miközben emlékszem, még megünnepeltek évfordulókat, meghívták a régi legendákat. A Kohásznál meg még mindig csak a sumákolás folyik. <#boxer><#levele><#boxer><#violent>

Köszi az együttérzést. Nem hiszem, hogy valaha fogunk még együtt Kohász-meccset nézni, na és ez nem rajtunk múlik, sajnos. <#szomoru1>

Kedves D.ferres szurkoló társak!!!

Sajnos mostanában ritkán jelentkezem ezen a fórumon (bár azért olvasom a véleményeteket).
Nagyon megdöbbenve olvasom a híreket ennek a nagymúltú klubnak, jövöjét illetõen. Véleményem van, meg sok okoskodást is tudnék írni, de a jelen helyzetben ez csak puszutába kiáltott szó lenne! A D.ferr.-rõl soha nem gondoltam volna, hogy szépen lassan a Vasas sorsára jut. Én konkrétan nem vagyok D.ferr szurkoló, de sok kedves ismerõsöm van köztük, és most nagyon sajnálom Õket! Mert tudom, hogy most Õk ugyan azt érzik amit én a Vasasal kapcsolatban már évek óta érzek, és bizony most elérkezett, hogy egy volt 15-szörös magyar bajnok, számtalan kupa meccs gyõztese, kiesik szégyenteljesen az elsõ osztályból! Attól félek, ha a D.ferr, vezetõsége valami megoldást nem talál, jövõre bizony nagyon nehéz idõk várnak, a csapatra, és szurkolókra egyaránt! De bízzunk a csodába, hátha valami jó tündér szponzor formájában kisegíti a csapatot! A Fradi talán fellélegezhet egy kicsit, de azért, ott sem lehet hátradölni!
Kívánom mindannyiúnknak, hogy szeretett sportágunkban azért még leljünk sok örömet! (bár ez egyre reménytelenebb)

Mse!
Neked pedig gratulálni szeretnék, a VÁROSODHOZ, és remek csapatához!!<#eljen><#eljen>
Elnézést a lelkizésért, de már nagyon ki kívánkozott belõlem.

Üdv SZT

Igen ez várható volt, szerintem így járt a legjobban mindenki már ha ebben az estben lehet ilyenrõl beszélni, mindenesetre le a kalappal a játékosok, és az edzõ elõtt, hogy eddig kitartottak, lehet ez már hamarabb meg kellett volna lépniük, de õk nyílt lapokkal játszottak azt mondták februárig várnak így történt, kicsit tovább is most viszont dönteni kellett mivel a tisztelt senkiháziak csak úgy mint eddig semmit nem tettek, a pénzlenyúlást kivéve!
Az meg legyen az én bajom hova fogok ezután meccsre járni!<#szomoru1><#sir>
Szerintem nem te lennél az egyetlen!!! Én mindenesetre gratulálok annak a három szarházi faszfejnek, szerintem rokonai egy bizonyos Gyf nevezetû seggfejnek és bandájának!
Én sajnos nem láttam a meccset, de gratulálok a gyõzelemhez a Veszprémnek!
Isthy
A ma napvilágra kerültek már csak a végjáték utolsó momentumai. Tavaly februárban még talán utoljára megvolt a lehetõség arra, hogy megmeneküljön a klub, ráadásul még egy jó játékosállománnyal. De a tulajdonosi körnek nem volt elég az amit addig összeharácsoltak... Teljesen ki kellett véreztetni az utolsó eltulajdonítható fillérig a csapatot... 2005-tõl már ez a dolog kezdett érzékelhetõvé válni és sajnos szépen el is jutott a szomorú végkifejletig... <#shakehead><#sir>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Óriási gratuláció jár a Veszprémnek! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Igazi csapatmunka volt, szinte végig kiváló koncentrációval. Nagyon közel kerültek a 8-ba jutáshoz. Az idény elején azt írtam, hogy a 8-ba jutásra mindenképpen képesnek tartom õket, de az elõdöntõ nagy bravúr lenne. Most azt gondolom, hogy ilyen játékkal még az sem elérhetetlen. Viszont nagyon szomorú, hogy eközben mi minden történt a csapattal...

DUNAFERR FOREVER!!!

P e p p e
http://handball.hu/2009/02/23/imre_vilmos_marad_a_valogatott/

ennyi...

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Komolyan mondom már dühös sem tudok lenni...egyszerûen nem tudok már hogyan reagálni...mindenesetre elbeszélgetnék ezzel a 3 jómadárral...

Viszlát Dunaferr!
hát akkor ennyi volt, vége 😞((((((((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
"Temes és Vincze távozóban

2009-02-23
Balogh Barbara mellett újabb nagy nevek távoznak a Dunaferr nõi csapatától. Kézi Kézmér információja szerint a Fehérép-Alcoa együttese komoly tárgyalásban áll Vincze Melindával és Temes Bernadettel, igaz, utóbbit a Vác is csábítja."

kaloz174

kaloz174
Baba is elment😞

""Balogh Barbara váltott, a Ferencvárosban folytatja

A válogatott beálló a Dunaferr bizonytalan anyagi helyzetében nem tudta tovább vállalni a játékot, és a Magyar Kupa-negyeddöntõre készülõ zöld-fehérekhez igazolt.

Egyre mélyül a válság Dunaújvárosban. A tavasszal még a bajnokságban és Magyar Kupában is ezüstérmes, az EHF Kupában elõdöntõs Dunaferr NK sorra veszti el legnagyobb értékeit, és a klub további mûködése sem biztosított. A meghatározó játékosok közül Borbás, Pigniczki, Mörtel, Ungureanu, Lovász, Knezovics és Szûcs már a korábban továbbállt, többen még bíztak a csodában.

Balogh Barbara eddig bírta. A macedóniai Európa-bajnokságon élete elsõ felnõtt világversenyén szereplõ beálló több hónapig vívódott, majd meghozta döntését: fájó szívvel, de távozik Dunaújvárosból.

A Budapest Bank-FTC-RightPhone 2011. júniusáig kötött vele szerzõdést, a klub vezetõi benne látják a nyáron távozó Szamoránsky Piroska utódját. A következõ néhány hónapban azonban még egymás mellett kézilabdáznak, mivel Balogh már hétfõn edzésbe áll a zöld-fehéreknél. Azt egyelõre még nem tudni, hogy szerdán pályára lép-e a Gyõr elleni Magyar Kupa-negyeddöntõn, de két válogatott beállóval egyértelmûen nagyobb eséllyel venné fel a harcot a fõvárosi csapat."

Forrás: medsport.hu"

Duby
Az eltaposni való féreg gyilkosoknak azóta nem olcsó "sztárügyvédeik" vannak. (Személy szerint azokat jobban elítélem, mint a férgeket.) Nincs kétségem afelõl, hogy egy sem fogja megkapni méltó büntetését. Akárcsak Olaszliszka, és a többi...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Hihetetlen ez a Veszprém. Imádom ezt a CSAPATOT!

olyan rohadt igazságtalan az élet, h. azok az eltaposni való féreg gyilkosok elvették Cozmától az álmait, hogy játszhasson és gyõzhessen a egy ilyen meccsen a BLben, hogy a társaival menteljen a BL trófea felé, hogy a csapat felhõtlenül örülhessen egy-egy újabb gyõzelemnek...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Mocsai Lajos: "Azonos tempóban, azonos színvonalon tudtunk játszani. Együttesem erõs csapatszellemrõl tett tanúbizonyságot, fiatal csapatom becsülettel, tiszta szívbõl játszott. Az emberért is küzdöttek a pályán, úgy érzem ebben a hangulatban nehéz lesz legyõzni bennünket."
Patrice Canayer (Montpellier): "Hiányzott belõlünk a csapatszellem, nem tudom, miért. Erõtlennek éreztem magam a kispadon. Saját ambícióinkba ütköztünk, a kettõs emberelõnybõl sem tudtunk jól kijönni. Eklemovics varázslatosan játszott, nem tudtuk õt hatástalanítani. Végtelenül sajnálom a mai meccset. A Veszprémnek gratulálok, ilyen játékkal akár a végsõ sikerre is esélyesek."
Fantasztikus meccs volt 😄
Végig izgultam az egészet, hogy a franciák mikor indulnak be, de ez szerencsére elmaradt😛
Breki33
Nagyképû beképzelt franciákat leiskolázta a VESZPRÉM !!!!!!!!!

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Köszi a linket! Elolvastam, és azt kell írjam teljesen igaza, jobban nem is lehetett volna megfogalmaznia, van errõl írtam itt néha!
Errõl a balkezes lövõ lánykáról tud valaki bõvebett? 15 évesen 190 centi <#wow1>
ha Rotisnak a orvosilag rendben van a válla, akkor nem szabad elengedni, csak idõ és szakember kell mellé, mert még így is 100x hasznosabb volt mint "Kabalaállat"...
én elõbb behoztam volna, védekezésben mindenképpen!

A Dunaferr meccs meg...tele volt a gatya a fiúknak 😞( Törõ nagyon nagy csalódás az utóbbi idõben... de Nagy Kornél is nulla volt...

Isthy
Valcea-ETO 28-26 (16-14)

Amennyire jól sikerült az utolsó 4 perc a Podgorica ellen, ez most ugyannyira rosszul. Kihagyott ziccerek, eladott labdák a végjátékban. Nagyon látszik az átlövõhiány problémája. Ha Tomorinak nem megy, akkor nincs más jelenleg aki komolyabban pótolhatná. "Kabalaállat" egy vicc és sajnos Herr Anita ma nem tudott megfelelõt nyújtani. Rotis pedig sajnos a válla miatt nem alkalmas rá. Görbe és Orsi kevés az üdvösséghez. Gin is csak az elsõ félidõben volt jó, utána nem ment neki, Herr Orsi viszont elég jól helyettesítette. Kár ezért a vereségért, mert a Valcea sem volt igazán jó és ponto(ka)t is lehetett volna rabolni tõlük. A játékvezetõkre sztem nem lehetett panaszunk.

A Dunaferres fiúknak esélyük sem volt Szegeden, a Pick simán hozta a papírformát.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megnéztem a meccset felvételrõl és azt kell mondjam egy halovány hazai pályát fújtak csak a Hyponak. Voltak ennél már ezerszer durvábban nekik fújt meccseik is Südstadtban.
Popovics kiválása a 2. félidõ legelején komolyabb hátrányt jelentett a Viborgnak és ezt kihasználva nyert a Hypo.
Léránt Viviennek gratulálok a játékához! <#taps> Fontos és pazar gólokat lõtt, gólpasszai is voltak. Egyetlen hibáját is rögtön javította, amikor visszafutva azonnal visszaszerezte az általa eladott labdát. Amennyi lehetõséget kapott, azzal szépen élt és sokat segített csapatának. Úgy látom egyre jobban fejlõdik és nagy reménység lehet a jövõben a válogatottra nézve is. Nagyon remélem Prokop nem fogja lenyúlni osztráknak. Ha jól emlékszem õ Újvárosból került ki a Hypohoz.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, érdemes. Elõször én is kicsit elcsodálkoztam bizonyos hangsúly-beli eltérésektõl.
Másrészt viszont érdemes írni is pár szót, hozzászólásként, mint olvashattad. Szerintem jól esik Babának a kézzelfogható visszajelzés.

kaloz174
Nekem ez nem volt egyértelmû. De megértem, ha így dönt, viszont sajnálom.

Isthy
A mai BL rangadón:

Hypo-Viborg 30-28 (16-13)

Popovics térdsérülést szenvedett a meccsen, kérdés mennyire súlyos. Akik látták a meccset azt írták megvolt a hazai pálya bõven, ahogy lenni szokott. Remélem meg lehet majd nézni felvételrõl valahol.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi, már láttam, de megnéztem még 1x <#wink> Meg ugye Gin "zakatolós" szövege miatt is érdemes <#vigyor>

Azért én úgy gondolom, hogy Gabca elég optimista. Persze neki ezt is kell <#wink> Sztem a Valcea lesz a másik elõdöntõs a csoportból. Persze örülnék, ha neki lenne igaza és nem nekem.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Isthy, 8:25-tõl Kindl Gabriella interjú, ha még nem láttad volna 😉
http://www.revitatv.hu/videotar/video-2593.html

elõtte pedig van Konkoly Csabával, késõbb pedig Planéta Szimonettával is 1-1 beszélgetés.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Még egy kiegészítés ehhez: annak idején elhangzott olyan is, hogy a 2007-es volt az utolsó VB-je. Sztem már Kínában sem lesz ott. Meg ugye nekem már a mostani EB szereplésével is voltak aggályaim.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 2010-es EB kapcsán?
Mert akkor nekem nincs ebben semmi új. Gin már nyilatkozta többször is, hogy Londonra már nem készül. A megelõzõ világversenyeken már nem akarja elfogni a helyet az utódok elõl, mert a csapatépítés a legfontosabb az olimpiára. Ebbõl sztem nyilvánvaló, hogy a 2010-es EB-n már nem fog a válogatott kapujában állni. Valamint meglátásom szerint 2011 nyarán klubszinten is befejezi.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért a világklasszis jelzõt barokkos túlzásnak tartom.

Tény, hogy jó játékos és nagy lehetõségek rejlenek benne. Talán majd Gyõrben ki is hozzák belõle. Egyértelmû erõsítés, amire szükség volt átlövõ poszton a jövõ évre. Fõleg, hogy ha emlékeim nem csalnak J2-ben sem mozog idegenül.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Maximálisan megérdemelte! <#worship>

Azért gondoljunk bele, hogy itt is elsõsorban az ember cselekedete alapján ítéltetett meg, nem pedig identitása alapján. Ugye tudjuk, hogy egy szerb állampolgár mentett meg egy horvátot élete kockáztatásával. Ha belegondolok, hogy bõ másfél évtizede ez a két nép háborút vívott egymással...
Na ilyen embereket kellene példaképül állítani és bemutatni az országnak "tisztelt média"! Nem holmi semmirekellõ celebeket nyomni a pofánkba nap, mint nap óráról órára! De ugye a lényeg a társadalom teljes lezüllesztése...<#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én teljesen egyetértek vele amennyiben igaz, belegondolva a Magyar kézi jövõjébe!
Ez dicséretes ugyanakkor szomorú is a többi klub és a magyar kézilabda számára ugyanis még inkább egy csapatossá vált a bajnokság! Természetesen ezért legkevésbé nem a Gyõr a felelõs, nekik sok sikert továbbra is!
Azt hiszem nem ez volt az utolsó ilyen jellegû hír, sajnos, ha csak a saját kis hazánkat nézzük itt is egyre inkább pattanásig feszült a hangulat és ez sajnos elõbb vagy utóbb de valahol kitörik, és nem látni annak jelét, hogy a tisztelt vezetõk ennek elkerülése érdekében bármit is tennének!
A szomszédba pedig nem is olyan régen még durrogtak azok a bizonyos eszközök és szerintem még a nálunknál is nagyobb a feszültség ami nem fog sem itt sem ott pár hónap alatt elmúlni, mert ugyebár nem is pár hónap alatt keletkezett.
kaloz174
Tudsz errõl valamit? Pontosan mi is van most?
"Meg kell találnunk a kapust, kapusokat és akkor sima az ügy. Pálinger ugyanis tudomásom szerint lemondta a válogatottságot."

(Ez az EB-kapcsán iródott fórumbeírás egyébként, ETO-közeli körökbõl.)

kaloz174
Nem emlékszem a játékára. Bár, ha NA mondja, akkor tényleg "világklasszis". (Számomra ezen a téren elég magas a mérce.😊)

Kár, hogy a BL-meccseken még nem láthatjuk. Majd jövõre...
Az igazság az, hogy én Rotis feljavulásában nem bíztam. Benne, a brazil lövõben, sokkal több lehetõséget érzek.

Duby
Aláírt Gyõrbe a világklasszis brazil átlövõ

Péntek hajnalban megszületett a megállapodás: a Kometal Szkopje brazil balátlövõje, Eduarda Amorim 2011 nyaráig a Gyõri Audi ETO KC nõikézilabda-csapatához szerzõdött.

Németh András, a Hypo edzõje szerint õ testesíti meg a 21. század ideális átlövõjét: gyors, magas, energikus.
Amorim szerzõdése 2011. június 30-ig szól, a gyõri munkába a jövõ héten kapcsolódik be. A balátlövõ a BL-ben nem léphet pályára, a Magyar Kupában és az NB I-ben viszont az ETO rendelkezésére állhat.

Duby
Azóta történt ott kegyetlenebb is, de nem részletezem tovább...

Azt hiszem egyre többször fogunk sajnos ilyesmikrõl hallani szerte a világból. Egyre inkább nõ a feszültség.