Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a veszpérmi fórumon ilyenkor azt a megoldást alkalmazzák, h. az arra született hsz-eket is törlik, így nem lesz értelmetlen egy-két hsz, és gyökerestõl kiírtják a gazt..)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
köszi
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az ilyen sötét, idióta, világtalan, agresszív hozzászólások meg egyértelmûen jellemzik miért tart itt ez az ország, ahol tart.
Mit láthat, mit tanulhat az ilyen a szüleitõl? Nagyon szomorú...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A Viborg ha 3 góllal veri a Hypot 21-én, akkor õ az elsõ s akkor dõl el Gyõrben is, hogy itt ki az?
A Veszprémnek ha elsõ - s a Montpellier szégyen lenne nem legyõzni/döntetlent csinálni vele, mostmár - akkor is nehéz ellenfelei jöhetnek, mert szépen megkavarodtak az edigi látszólag tiszta helyzetek. A másik francia csapat várhatóan minden vezetése mellett, tegnapi vereség miatt, még második se nagyon lesz! S akkor spanyol, horváth esetleg német ellenfél jöhet.
A gyõrnek az egy pont sem ér kevesebbet mint a kettõ. Ha megveri a Krimet biztosan elõdöntõs, s ha nem kap ki a Valceatól sem, akkor meg elsõ.
A 86-os szám megmaradt. A csapat már más. <#falbav>#falbav>
Van, akinek nincs lelkiismerete ebben a világban. <#levele>#levele>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Hatalmas akarással és szívvel játszva megszerezték a gyõzelmet. Pedig a 2. félidõ közepétõl a 2 szlovén bíró komoly segítséget nyújtott a spanyoloknak.
Sajnos az ETO a végére mintha elfáradt volna és cserék sem sikerültek. Ennek sajnos egy pont lett az ára. Még szerencse, hogy a végén Knezevics nem tudott begyalogolni az elpaskolt labdával 5 mp-el vége elõtt, mert megcsúszott. A vereség a meccs képe alapján nagyon durva pofon lett volna.
Gin az elsõ félidõben egészen elképesztõ volt (60 % felett), de a másodikra õ is visszaesett. Vérten Orsi, Tomori, Görbe és a szokásos "csendes" játékával Spiridon emelhetõ ki még.
DUNAFERR FOREVER!!!
A "sosem tudhatjuk" szöveget pontosan arra írtam amire szabizsozso utalt. Õ megértette, hogy kikre utaltam vele. NÁLUK nem tudhatjuk, hogy mire lennének képesek ha Detti vagy akárki megszólalna.
DUNAFERR FOREVER!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
"sosem tudhatjuk..." na ez nekem sosem volt szimpatikus hozzáállás, h. még te vagy lojális egy olyan klub felé, amelyik igencsak kibabrált a csapatoddal, csak azért hogy hátha késõbb még jól jön, h. nem mondtál igazat róluk...
Bár a mélyen tisztelt csapatvezetésbõl kinézem,hogy pereskedne egy kis pénzért a játékosokkal szerzõdésszegés címén,ha tényleg nyilatkozatstop van a papírban.Mert ez (mûanyag) Magyarország.
Azt hiszem, ez nem jó hír Újvárosban. <#schmoll2>#schmoll2>
Én egy sportot szeretõ ember vagyok, jogilag teljesen nulla, azt meg tudja mondani nekem, valaki, hogy a csajok miért nem kérnek, vagy, van e értelme csõdeljárást indítani a klub ellen, azt gondolom, hogy elhúzódna és, nem két fillérbe kerül a megindítása de ha többen összefognának talán lenne esély, de ez lehet csak az én naiv agyszüleményem!!
A vezetés, mint hallom, még az utolsó pillanatokat is megkeserítette. Remélem, visszakapják mindezt a sorstól!! Nem tudok mást kívánni nekik, de ezt tiszta szívembõl. <#levele>#levele>
Egyébként jól mutat Baba az elsõ Fradis blogjában lila pólóban <#vigyor>#vigyor> De ha az a kedvenc színe, nincs mit tenni <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mint tudjuk sajnos ez egy következmények nélküli ország... Volt kikrõl példát venniük a "felsõbb" körökbõl <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Jól gondoltam: konkrét oka volt, hogy távoztak a csapattagok. Ha belegondolok, annak a terepjárónak az árából, amelyikkel láttam érkezni az egyik "kedvenc" csv-t, az egész helyzetet rendezni lehetett volna.
Egyértelmûen nem ez volt a cél. Csak kérdés: mi is tul.képpen?...Sajnos, vannak elég elszomorító és felháborító ötleteim.
Milyen sokan szinte ugyanazt írják (írjuk). Az egészben ez az értelmetlenség a legelképesztõbb.
3 senki több ezer emberrel mit tehet!! Mindezt következmények nélkül. <#gun>#gun>
mindenesetre Cozma édesapja hihetetlenül erõs, és nagyszerû ember!
Régen a kézilabda számomra egy csodálatos kikapcsolódás volt, a szabadidõm ünnepnapjai...Ma?<#shakehead>#shakehead>
DUNAFERR FOREVER!!!
– Erre nem tudok válaszolni, mert a gazdasági ügyekhez nem értek. Játékostársaimmal tettük a dolgunkat, nem is akárhogyan. Mert az idén ünnepelhetnénk a Bajnokok Ligája és az európai Szuperkupa megnyerésének tízéves évfordulóját. Tehát én azt gondolom, hogy mi teljesítettük azt, amit elvártak tõlünk. Ezért most másnak kellene kritikusan a tükörbe néznie."
politikailag korrekt...
Kézilabda. Anyagi gondok miatt megszûnhet a Dunaferr nõi együttese
A korábbi ötszörös magyar bajnok Dunaferr nõi kézilabdacsapatát a megszûnés veszélye fenyegeti, a játékosok zöme már el is hagyta a klubot. A csapat edzõje, Imre Vilmos, a nõi válogatott szövetségi kapitánya sem marad tovább. A klub játékosa, Ferling Bernadett szomorúan figyeli a haláltusát.
– Mit szól a Dunaferrnél kialakult helyzethez?
– Iszonyatosan el vagyok keseredve. Korábban öröm volt a Dunaferr csapatában játszani, most pedig mindenki megy, menekül, amerre lát. De még mindig azt mondom, hogy reménykedem abban a bizonyos szalmaszálban, mert ha a kézilabda nem is lesz professzionális szintû, de legalább amatõr szinten fennmarad a városban.
– Ki a felelõs azért, hogy a szakosztály anyagilag ilyen nehéz helyzetbe került?
– Erre nem tudok válaszolni, mert a gazdasági ügyekhez nem értek. Játékostársaimmal tettük a dolgunkat, nem is akárhogyan. Mert az idén ünnepelhetnénk a Bajnokok Ligája és az európai Szuperkupa megnyerésének tízéves évfordulóját. Tehát én azt gondolom, hogy mi teljesítettük azt, amit elvártak tõlünk. Ezért most másnak kellene kritikusan a tükörbe néznie.
– Mit ajánlott a klub vezetése, ha egyáltalán tett valamilyen ígéretet az elmaradt fizetések és prémiumok kifizetésére.
– Fogalmam sincs, mert minden játékosnak egyéni szerzõdése van a klubbal. Amit tudok, hogy hosszú hónapok óta tartoznak a fizetésekkel. A játékosok többségének elfogyott a türelme, ezért is távozott, mert már nem hitt az ígérgetésekben.
– Önnek is tartoznak?
– Igen. Nekem is tartozik a klub.
– Mekkora összeggel?
– Nem szeretnék errõl beszélni, de jelentõs összegrõl van szó.
– Májusban szülni fog, után visszatér a Dunaferrhez, vagy ön is távozik?
– Ha nem jön egy megmentõ, ha nem oldódik meg az anyagi gond, akkor az én türelmem is véget ér. Megbeszéltem már a családommal, és úgy néz ki, én sem maradok a klubnál. De most elsõsorban az anyasággal, a szüléssel foglalkozom. A hogyan továbbról ráérek még dönteni. De nyugodtan leírhatja, a szülés után még egy-két évig játszani szeretnék.
Magyar Hírlap - Burkovits Ferenc (2009-02-24)
Remélem Csabán jól érzik majd magukat,én szurkolok nekik.Anita meg kap egy piros pontot pluszban <#vigyor2>#vigyor2>
Herr Anita szerintem érzelmi alapon döntött, ami alapvetõen a sportban nem okos, de jelen esetben nem biztos, h. rossz döntés, sõt ismerve Vanyus álláspontját a fiatal és olcsó játékosokról, még lehet h. jó döntést is hozott 😄
Ennek kapcsán - okkeresés - beleolvastam a gyõri fórumba. Ahhoz képest, hogy jelenleg az ETO van kivételezetten jó helyzetben, elég érdekes, feszült hangulatot tapasztaltam.
Bár lehet, hogy csak a Herr-lányok távozását dolgozzák fel többen nehezen. Mindenesetre fura ezt látni most, Kohász-drukkerként.
A nyáron elhagyja a Gyõri Audi ETO KC nõi kézilabdacsapatát a válogatott Herr Orsolya és testvére, Anita. "Herr Orsinak nyáron lejár a szerzõdése, amelyet a kapus nem kíván meghosszabbítani. Mi is úgy gondoljuk, nem túl szerencsés, hogy Pálinger Katalin cseréjeként van számon tartva" - mondta Konkoly Csaba vezetõedzõ a handball.hu-nak. "Testvére, Herr Anita dönthetett, nálunk marad vagy elhagy bennünket. Másfél hete õ inkább az utóbbit választotta. Remélem, hogy jól megfontolt döntést hozott." Herr Orsolya háromszoros magyar bajnok, négyszeres kupagyõztes, olimpiai negyedik helyezett. Anita a válogatott bõ keretéhez tartozik.
Ma már kiderült, hogy Pumi is megy. Esélyes, hogy a sérült Olcsa helyére Fehérvárra.
DUNAFERR FOREVER!!!
Vajon mi marad az egyszerû dolgozó embernek ebben az országban, ami élhetõvé teheti sanyarú életét? A becsületesen munkába járó, bérbõl és fizetésbõl élõ magunkfajták orra elõtt sorra csukódnak be azok a lehetõségek amik emberibbé, kvázi életté teszik a létezést.
Ezt leginkább azon "megélhetési" bûnözõinknek köszönhetjük, aki irányítói, tulajdonosi, felelõs vezetõi pozíciókban vannak ebben az országban. Mindig mindenhol, kicsiben is óriásiban ugyanaz a történet, ugyanaz a forgatókönyv, analóg az eredmény.
Abba meg aztán végképp félelmetes belegondolni, hogy évek hosszú sora óta kijelenthetõ, hogy a Dunaferr NK-nál zajló folyamatok analógiája egy az egyben megegyezik egy Magyarország nevû országban történõ események sorozatával.
Itt az eredmény.
Nem fog fájni.
EZ A FASZA!!!!
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!