Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Csatlakozom a véleményedhez! Várható volt, hogy elõbb vagy utóbb lesz egy ilyen meccs az utóbbi hetek megpróbáltatásai és pazar teljesítménye után. A védekezés valóban jó volt, de a támadójátékban sajnos gyengén teljesítettek. Igazából elöl Fecin kívül nem tudnék senkit kiemelni. Perics hozta a formáját, de kettejük teljesítménye kevés volt. Támadásban ment az erõlködés középen, a szélekre szinte labda sem jutott le. A lövõink és Nikola is gyengélkedett, a beállójátékunk pedig... Nagyon hiányzott Marian...

Ma este 7-tõl nagyon kell szurkolnunk a spanyoloknak, hogy legalább az egyik pontot megszerezzék otthon. Akkor megvan a csoportelsõség és ezzel a hazai visszavágó lehetõsége a negyeddöntõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
+

<#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby

Ezúton kívánok nagyon boldog nõnapot minden kézilabdás hölgynek, valamint minden e fórumon megforduló hölgynek!

Szerény véleményem, hogy a Veszprémnek, semmi, de semmi szégyenkezni valója sincs, ezen mérkõzés után!!!!!
A veszprémi közönség elõtt, pedig le a kalappal!!!!!

ne butáskodj, a gylkosság és a verekedés miatt nem menti fel õket, viszont tisztába teszi az okokat! Attól mert B.T. is sáros, Sztojka és Raffael meg a többi még nem ártatlan. De a felbujtó miért is kéne büntetlen maradjon?
az a szégyen hogy ilyet írsz veszprémiként (már ha tényleg az vagy -csodálkoznék, mert aki az, és tudja mit élt át ez a csapat, ilyet biztos nem ír le...és ez még csak nem is keménység kérdése...)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Mai Veszprémi vereség sajnos megérdemelt, ilyen gyenge támadójátékkal nem sok esély volt a gyõzelemre, legalábbis én nem éreztem a csapatban azt a pluszt ami kellett volna agyõzelemhez az egyébként gyengébb de bizonyítani akaró ellenféllel szemben. A védekezés szerintem rendben volt. Ennek ellenére gratulálok a Veszprémnek a csoportmeccseken nyújtott teljesítményéhez!
Ez a cikk egy nagy hazugság, szóról szóra, el akarja terelni a témát arról, hogy a kedves cigányaink megint mit alkottak.. Szánalmas komolyan mondom, majd már én is elkezdek ilyen cikkeket kitalálni, hátha híres leszek.
Bár ahhoz még ez semmi, hogy Sztojka Ivánnak, még bicska sem volt a kezében az anyja szerint.
ne hõbörögj, egyszer ki kellett jöjjön a vereség is! nem lehet folyamatosan ezer fokon égni! S a hazai mezõnyben csak a Szeged ellen nem lehet gyengén játszani!A Flensburg gyõzelmében meg nem vagyok olyan biztos. Este megnézheted az EHF.com-on.
DjDano
Én veszprémi vagyok de most nagyon kemény leszek, ez a vereség Óriási szégyen pláne egy tartalékos csapat ellen... és semmivé foszlatta 2 idegen beli gyõzelmünket, csodát még várhatunk de a Flensburg nyerni fog spanyolországban...

itt a link:
http://www.gsp.ro/gsp-special/in-memoriam-marian-cozma/editie-speciala-gsp-adevarul-asasinarii-lui-marian-cozma-helga-numele-mortii-127374.html
a kurva lengyel birók Perez gólja után meg kellett volna állitsák a meccset!
a lengyel "barátok" megint nem fújnak veszprémi pályát, sõt montpellieri pályámn képzelik magukat! Sajnos gyenge a támadásunk, Vujin és Nicola minha nem is lennének, de a többiek sem remekelnek.
no pont ezt akartam irni, de a román sportlap után. Ott megnevezik mind a nõt, mind a vállakozót és testvérét is. Teljesen összeáll az eddig töredékes kép! Megvan az ok amiért pont Cozmába kötöttek bele és a rendõrség totojázására ismegvan a maygarázat! Állitólag pont ez az "uriember" vezette nyomra (?!) a rendõrséget a menekülõk tekintetében is! S melesleg az illetõ a polgármester jóismerõse, s jó kapcsolatai vannak a veszprémi rendõrséggel is!
Így már minden érthetõ! Kérdés, hogy a felbujtó is megkapja azt ami jár neki????
Breki33
Egy román sportlap állítja: egy ingatlannal foglalkozó veszprémi üzletember hívta a helyszínre Cozma gyilkosait azért, hogy leckéztessék meg a kézilabdást.

http://www.hirszerzo.hu/cikk.cozmat_egy_no_miatt_olettek_meg_-_veszpremi_uzletembert_vadolnak.100342.html
Breki33
Köszönöm

Pont akartam írni, hogy korábban SZT miatt elkényelmesedtem ez ügyben :-)

15:00 VIA 3 TV
Kézilabda Bajnokok Ligája MKB Veszprém - Montpellier

Breki33
Ba tudna valaki rakni hétvégi kézis programot?
Megy a Magyarország-Svédország meccs. Eddig tetszik 😄
Breki33
mert nem link hanem e-mail-cím, de csak így tudtam berakni
Breki33
ez a konkrétan az adott hozzászólásra vonatkozott, értsük meg egymást...
Duby
Szerintem ez se nem off, se nem politika.
Ez olyan, mintha például Kulcsiról fröcsögné valaki habzó szájjal, hogy ittasan vezetett.

Egy emberileg-, értelmileg nímand két lábbal tapossa egy sportoló emlékét, akinek a körme alatti kosz is többet ér ennél a "politikai celebnél". Hogy ezt az ámokfutást a saját értelmi-érzelmi szegénységébõl fakadóan végzi, vagy kifejezetten utasításra, nem tudhatjuk, de az a félelmetes, hogy ma itt Magyarországon ez a kérdés egyáltalán felvetõdhet.

sajnos én néztem a mûsort, és szóvá is tettem a történteket a veszprémi fórumon, nem csak engem de a többieket is felháborította az a nyilakozat... ez a "közlemény" nem kevésbé...megérdemelné h. beperelje valaki...
tudatlan , undorító p.csa...

(bocs, nem akartam ideírni, de hogy megjelentek az alábbiak itt, megint ideges lettem)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Haha... A minimum lett volna, hogy ugyanúgy az ország nyilvánossága elõtt a TV-ben... De ugye ezektõl...

Visszatérve a kézilabdára: én nem látom rózsaszín felhõben a nõi kézi jövõjét. De ez legyen az én bajom és ne legyen igazam.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csak annyit tudok hozzátenni: ez ma Magyarország... Az ország EU-s képviselõje...

A többi mondanivalóm nem tûrné a moderálást...

DUNAFERR FOREVER!!!

Szlovéniával elég biztatóan mozgott a megfiatalitott magyar válogatott! Úgy néz ki az egyesületi gondok ellenére a válogatott elég hosszú távon biztositva van tehetségekkel. Ha a mostani hiányzókat (Pálinger, Tóth, Bódi, Szucsánszki, de akár Ferling, vagy majd Zácsik, s mások) s beszámitjuk, ténylegesen erõs a keret és végre 3 balkezes jobbátlövõ is van benne! Szerintem szép eredményeknek nézhetünk elibe, miután össszeérik a társasság! S ha megnézzük a születési dátumaikat, pláne!
S mivel Bódi is Vásárhelyre sterzõdött Mátéfinak erõs csapata lesz jövõre, nagy esélyes a II. helyre s ha Vác is megerõsödik, akkor ismét lesz 4-6 jó csapat. Sajna a Fradi gyengül Zácsik elvesztésével...
Teljesen egyet értek! Itt a sporté a fõszerep,kár volna vele rontani a magas színvonalat, amit neked is nagyban köszönhetünk, nálam egyébként nem mûködik a cím, részemrõl ennyi!
Breki33
a fényképet nem véletlen raktam be

de itt az sg-n tilos politizálni
nem miattam, bár szerintem se offoljunk itt
Azért én ide is megteszem röviden:

Ugyan mit várunk egy SZDSZ-es képviselõtõl!
Breki33
bocsánatot kért Mohácsi

Közleményben kért bocsánatot Mohácsi Viktória, az SZDSZ európai parlamenti (EP) képviselõje a meggyilkolt veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma ügyében tett kijelentéséért. Az EP-képviselõ március 2-án a Magyar Televízió "A romaügy magyar ügy" címmel sugárzott mûsorában azt mondta: „…azért történt (a bûncselekmény), mert cigányozott Cozma feltehetõleg, vagy nem tudom, ott mi volt a motiváció, de ott egy diszkóverekedés történt…”

Magyarády Péter, az MKB Veszprém KCV elnöke az egyesület honlapjának fórumában tett közzé egy írást, amelyben tiltakozott Mohácsi Viktória kijelentései ellen, amire a politikus a párt honlapján megjelent kért bocsánatot: "Tartozom a magyar közvéleménynek, a tragikus és elfogadhatatlan körülmények között elhunyt Marian Cozma emlékének és gyászolóinak azzal, hogy elnézést kérek, amiért egy televízió mûsorban félreérthetõen fogalmaztam. Nem állt szándékomban Marian Cozma emlékét megsérteni".

hozzáfûznivalókat ide

[email protected]
Duby
Mohácsi cigányozással vádolta a meggyilkolt Cozmát
Levelet írt az MKB Veszprém elnöke az SZDSZ-es politikusnak
2009. március 4. 15:06

Súlyosan sértik Mohácsi Viktória kijelentései Marian Cozma emlékét – írja Magyarády Péter, az MKB Veszprém KCV elnöke abban a levélben, amelyet az SZDSZ-es EP-képviselõnek küldött, de a klub honlapja fórumán is közzétett. A klubelnök levelével azokra a kijelentésekre reagált, amelyeket Mohácsi a napokban a köztelevízió egyik mûsorában hangoztatott.

Mohácsi Viktória a klubelnök szerint olyan kijelentéseket is tett a köztelevízió A szólás szabadsága címû minapi mûsorában, amelyek „végiggondolatlanok, megalapozatlanok, indokolatlanul és méltánytalanul torzítják a Veszprémben történteket”.

A kézilabdacsapat elnöke azért fogalmazott levelet Mohácsinak, mert ezeket a kijelentéseket „nem lehet szó nélkül hagyni”. Az elnök levele szerint az elsõ, minden szempontból kifogásolható Mohácsi-állítás: „…azért történt (a bûncselekmény), mert cigányozott Cozma feltehetõleg, vagy nem tudom, ott mi volt a motiváció, de ott egy diszkóverekedés történt…” Ennek a mondatnak köze sincs a valósághoz – áll a levélben, amely felhívja Mohácsi figyelmét arra is, hogy a képviselõ asszony „más helyzetekben – többször, több ízben kifogásolta, ha valakik hasonló esetekben bizonyíték nélkül tettek ilyen megállapításokat” – a politikus által „képviselni” kívántak hátrányára.

„Azt gondolom, meggyõzõdésen alapulónak ezt a megítélését csak akkor tekinthetem, ha azt önmagára vonatkoztatva is kötelezõnek tartja. Jelen esetben azonban ennek épp ellenkezõje történt” – áll a levélben. A klubelnök szerint a bûncselekmény nyomozása során fel sem merült, hogy Marian Cozma „cigányozott” volna, vagy hogy „diszkóverekedésrõl” lett volna szó. „Marian Cozma véletlenül sem cigányozott, társai sem. Nem volt szó semmiféle diszkóverekedésrõl: az áldozatok véletlenszerûen és vétlenül váltak áldozattá” – állítja Magyarády.

A klubelnök határozott álláspontja az, hogy egy tragédia kapcsán rasszista vagy egyéb indulatokat kelteni súlyosan elítélendõ. Ez azonban minden irányból érvényes. Mohácsi Viktória idézett kijelentését pedig „a legjobb indulattal” is csak hangulatkeltésnek tudja látni, amivel szemben a tiltakozás ugyanúgy kötelezõ. „Egy tragédia ürügyként való felhasználása ugyanis (akár politikai célra vagy elõnyszerzésre, akár ideológiák alátámasztására, akár taktikai okból, akár pedig elfogultságból vagy vakhiten alapuló „meggyõzõdésbõl” történik…😉 mindig elvtelen, mindig etikátlan és mindig embertelen” – fogalmaz a sportvezetõ, aki azt is kifogásolta, hogy az SZDSZ-es politikus a mûsorban kijelentette: „Az egyik diszkóverekedés, a másik egy ártatlan gyerek…” Magyarády Péter szerint ez nem így van. „Az egyik gyilkosság – és a másik is az. Az egyik ártatlant ért vétlenül – a másik is. Mindkettõ ember volt. És embert ölni bûncselekmény. Csak így, egyszerûen. A torz különbségtétel (ha értem is az Ön indíttatását…😉 értékrelativizmusnál többet nem eredményez” – írja.

Az elnök úgy véli: Mohácsi kijelentései súlyosan sértik Marian Cozma emlékét, és az õ elvesztését határtalan fájdalommal megélt, de ezt a fájdalmat emberfeletti méltósággal és humánummal viselõ hozzátartozóinak érzéseit, súlyosan megsérült áldozattársait, barátait: a tragédia óta nagyon magas szintû morális tartásról bizonyságot tévõ veszprémi játékosokat, és mindannyiunk gyászát is.

A sportvezetõ véleménye szerint jogi eszközökkel kikényszeríthetnének valamiféle bocsánatkérést az elhangzottak kapcsán, ez azonban nem céljuk, mert morális értéke amúgy is csak annak lenne, ha ezt a politikus saját elhatározásából tenné meg. Azt ugyanakkor kötelezõnek tartották – írja az elnök –, hogy a valótlan állításokat a történteknek megfelelõen kiigazítsák – és egyúttal felhívják a torzításra és annak egyre gyakoribb veszélyére, magára a jelenségre azok figyelmét is, akik a mûsort nézték, vagy az abban elhangzottakról értesültek. Ezzel tartoznak Marian Cozmának – zárul a levél.

(MNO)

Csak az irántatok érzett tiszteletem türtõztet, mert legszívesebben olyan ordenáré módon reagálnék, amilyet megérdemel ez a...
<#boxer><#gun><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

kaloz174
Üdv. mindenkinek 1 határral messzebbrõl.😊
Belenéztem a hírekbe, ezt találtam:
az újvárosi sportéletrõl

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Ez a pofa egy tipikus regáti ("mitica"= mitika, vagyis Kárpátokon túli, déli hóhányó!). Már elõre fél attól, hogy a Krim nemcsak Gyõrben de Podgoricán is nyerni fog (mert mindkét másik cspata lefekszik neki, csak azért, hogy kiejtse a Valceat, mert hát az Oltchim körül forog a világ!).Szücs, de fõleg Borbás elfelejt kézilabdázni mire viszajönnek onnan! PLáne most, hogy Brassóból leigazolták Neagut és Vizitiut is. Pidpalova és Simkyte mellett! Még jó, hogy õket nem tudják használni ebben a szezonban a BL-ben.
Isthy
ne hútd fel magad rajtuk, nem érdemes. Nekik már csak ez maradt <#wink>

Gavrilescu megint alkotott egyet a legújabb nyilatkozatával. Lehet már elõre takaródzik, hogy megint legyen kit vádolni ugyanúgy mint tavaly? Talán inkább játszani és nyerni kéne a pályán...

A Valcea ismét a Gyõrben bízik

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elõzetesen jó esetben a 8-ba reméltem a fiúkat és ezért szurkoltam, hogy ez a szép eredmény meglegyen. A jelenlegi helyzetben úgy gondolom, hogy az elõdöntõ sem reménytelen. Persze sok függ az ellenfél kilététõl.
De már az eddigiekért is le a kalappal a CSAPAT elõtt! <#worship><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát a pofám leszakad, még nekik áll feljebb, hogy van bõr a pofáján!!!!
kezlilabda.com : panasszal élt a León!
Breki33
Meddig juthat a Veszprém a BL-ben?

* Ághassi Attila - [email protected]

2009. március 2., hétfõ 17:22 | Frissítve: 35 perce
A jelenlegi férfi kézilabdának ritka jelentõségû fokmérõje az idegenbeli gyõzelem: az MKB Veszprém egy héten belül két komoly csapatot – Montpellier, León – vert magabiztosan, és továbbjutott a Bajnokok Ligájában. Mocsai Lajos edzõ szerint játékosai tudják kezelni a sikereiket. A BL-döntõbe Leónon keresztül vezet az út, mint 2002-ben, mondják a szurkolók.

http://sportgeza.hu/kezilabda/2009/03/02/meddig_juthat_a_veszprem_a_bl-ben_/

Isthy
Ok, köszi a tájékoztatást.

Ciudad Real-Barcelona 32-29 (14-14)

Jó kis meccs volt, nagyon jól tartották magukat Laciék. Bõ 1 perccel a vége elõtt 30-29-nél egyenlíthetett volna a Barca, de elrontották és az ellentámadásból gólt kaptak. Itt dõlt el a meccs.
Nagy Laci jól játszott, 7 gólt dobott és adott gólpasszokat is. A 7 gólt 9 lövésbõl érte el, ami Sterbik Árpi ellen kiváló teljesítmény. Iker Romeroval együtt csapata legjobbja volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Hidd el, Cozma itt van velünk, látjuk õt

A veszprémi csoda folytatódik a Bajnokok Ligájában, történelmet írnak azok a játékosok, akik február nyolcadikán elveszítették társukat, a román Marian Cozmát. Két fontos meccset nyertek idegenben, imponáló játékkal, és szinte biztosan csoportelsõként jutnak a legjobb nyolc közé. A spanyol edzõ a bírókra fogta a vereséget, pedig 10 perccel több kiállítást kaptak. A most is zseniális Pericset csapattársai is éltették, Vujin minden meccset, minden gólt Cozmának szentel. Perez a roppant erõs közösségrõl beszél.

http://sportgeza.hu/kezilabda/2009/03/01/cozma_itt_van_velunk_latjuk_ot/
Breki33
lényege, hogy egy okostojás szerint a kézi csak a történtek miatt illetve óta érdekli az embereket

a többit inkább nem idézem, de ezt emiatt raktam be
Isthy
Idõközben a Veszprém csoportjában:

Flensburg-Montpellier 22-21

A csoport 2 továbbjutója ezzel megvan. A németek igyekeznek tapadni, de még így is 2 pont a hátrányuk. Egymás ellenivel pontegyenlõség esetén õk lennének a csoportelsõk, de nem hiszem, hogy az MKB itthon kikapna a franciáktól és a németek meg nyernének Leónban.

20:00-tól egy igazi spanyol rangadó lesz a BL-ben: Ciudad Real-Barcelona. Sztem érdemes lesz megnézni élõben az ehftv.com-on.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Még lehetne pár megfelelõ jelzõvel illetni õket. De sajnos ez tõlünk csak szélbe kiáltott szó, mert lepereg róluk, nem is érdekli õket... <#violent> Bár ha összefogva, nagyon sokan kiabálnánk talán lenne eredménye is.

"Erdélyben Küküllõ partján vagy ahol csak magyarok élnek,
Együtt vagyunk a bajban, hát együtt szóljunk a szélnek.
Gyûjtsön erõt tavaszra, s ki nem idevaló azt mindet,
Söpörje ki e Hazából, s ne hagyjon mást itt csak minket!"

Azt gondolom ez sokaknak ISMERÕS itt <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Idetévedt valami senkiházi? Ezek szerint lemaradtam a dologról, de úgy látom nem vesztettem vele semmit.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sokaknak nincs, nem divat az már a mai világunkban...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez most nem tudom, hogy miért került ide, de azt igen, hogy én odakerültem anno <#wink> Mint ahogy a zászlónkat meg is említette Ágai. Fantasztikus érzés volt azt végigélni, még ha a vége olyan is lett <#sir>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem is kell mindig mindenben <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ha nem lenne egyértelmû, természetesen a Csapat egoista, sivár lelkû vezetõire gondoltam.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Nem vagy vele egyedül, bár a második részben nem tudom mire utalsz, de elég durva lehetett, ha Berki kitörölte, mert mióta fent vagyok ezen a fórumon ilyet még nem tapasztaltam!
"Van, akinek nincs lelkiismerete ebben a világban"

Ezt nem egészen értem mire gondolsz ezzel?