Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gabó fantasztikus volt, és Böbe ahogy ugrált a szurkolókkal...ma a csodát Dunaferrnek hívták!!
Szép volt csajok!!!!!!
(Persze mindez csak akkor ér valamit, csak akkor lehet szép új virágot ültetni, ha a gazt gyökerestül eltávolítják!!! Remélem ezzel a mai meccsel nem csak a lekaszáltuk õket...)
Drukkolok, h. legyen megtisztulás!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sikerült az utsó 10 percre hazaérnem... Nagyot harcoltak a csajok és összejött a minimális gyõzelem. Elõtte nem tudom, hogy fújtak, de a legvégén kaptunk egy kis hazai pályát. Egyébként sztem ha veszítünk, akkor is meglett volna a 8. hely. A 3 vetélytárs sorsolását ha megnézitek, abból kiderül, hogy 2 nemigen elõzhetett volna meg minket. Persze így a tuti biztos és mégiscsak lett egy gyõzelem is a fiataloknak <#wink>#wink>
Az rendben van, hogy meglett a bennmaradás és a következõ NB I-es idény lehetõsége is. De hogy tûnik el a 3 féreg? A csapat jövõjét ez határozza meg leginkább... Ezek után attól félek kibulizzák a helyzet változatlanságát és minden megy tovább...
DUNAFERR FOREVER!!!
Az, hogy a városnak mennyire fontos a nõi szakosztály hát ezzel kapcsolatban vannak negatív tapasztalataim.
Egyre kíváncsi leszek várom a választ rá, hogy a "Tisztelt Úra" jelen lesznek e a mérkõzésen?
De ez itt off ...
<#kuss>#kuss>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Dokumentumfilmet forgat Kálomista Gábor Marian Cozma meggyilkolásáról. A producer régóta a veszprémi kézilabdacsapat szurkolója, így részben személyes indíttatás is vezérli.
Kálomista Gábor szándéka, hogy véget vessen az egy hónapja tartó szerecsenmosdatásnak. Filmjében ragaszkodik a valósághûséghez. Úgy véli, felháborító, hogy Magyarországon csak úgy, nyilvános helyen le lehet szúrni egy ismert sportembert, és ezután még "meg sem büntetik a bûnösöket".
A hírek szerint egyébként többen megfenyegették a producert, hogy álljon le tervével, mint mondják: jobban jár, ha nem boncolgatja a történteket. Kálomista azonban nyilvánosan megígérte: nem tesz igazságot, nem moralizál, csupán nyilvánosságra hozza a tényeket - tudta meg a Napi Ász.
Ez a lényeg és ez semmiképpen nem szánalom: ..."valóban üzenet a városnak, mindenkinek. Itt vagyunk, és itt is akarunk maradni!"
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!!
Egyfelõl ez a sportolók szemszögébõl hõsies, fennkölt és minden elismerést megérdemlõ hozzáállás és tett. Le a kalappal, ezért voltunk ott 10 éve, mert ilyen emberek dolgoztak együtt a sikerért.
Másfelõl az egész roncs klubot nézve ez már tényleg a szánalom csimborasszója, már az agónia és végkiszenvedés MMDLCVI. fejezete.
És azok a bizonyosak még ebbõl is hasznot akarnak húzni, még ezt a bõrt is lerántják a klubról, még n+1-edszer is szemközt köpik ezeket a sportembereket.
El nem tudom képzelni milyen lelki sötétség, milyen felbomlott-, deformálódott-, posványos-, iszonyú személyiség jellemezheti a Dunaferr NK tulajdonosait.
De még mindig, és még mindig nem volt elég. ...mint az országban. teljesen, mint Magyarország. <#levele>#levele>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
He egy Ferling Detti hitelesíti a holnapi napot, nekem ott a helyem, úgy gondolom, bármi is lesz ezt követõen.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a Dunaferr nõi kézicsapatának csak akkor van igazi jövõje, ha tiszta lappal indul. Tehát a tulajdonosok távozása alapkövetelmény. (Más kérdés, mekkora esély van erre, ha eddig ezt nem tették meg.)
A holnapi nap azonban nekem nem errõl szól. Azzal, hogy elmegyek és szurkolok a holnap pályára lépõ csapatnak, már nem változik, vagy még nem változik semmi. Max. egy esély marad esetleg arra, hogy egy másik felállású vezetés ne nulláról kezdje az építkezést.
Ötye lelkemmel tisztelem, becsülöm azokat, akik ezért tenni is fognak.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Egyébként nálam az sem utolsó, hogy Böbe ide süllyed, hogy talán játszani fog, nem vagyok benne biztos, hogy felelõsen végig gondolta ennek lehetséges következményeit gondolva az egészségére! Ez szánalmas és egyben már nevetséges, ami a Ferrnél történik!!
Ez lehet nem lesz szimpatikus, de én odáig jutottam, hogy holnap este a Vasasnak fogok drukkolni!
Nem show...
A "kedves" munkahelyem miatt esélyem sem lesz menni... Örülök, ha 6-ra hazaérek, hogy legalább a neten láthassam...
Sajnos nem sok esélyt adok annak a májusi jubileumi meccsnek... Pedig fantasztikus élmény lenne nagyon sokunknak.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
eszközök:
Nincs könnyû helyzetben az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata, amely a Bajnokok Ligája negyeddöntõjében a címvédõ Ciudad Real ellen léphet pályára. A spanyolok sem örülnek a magyar együttesnek, ahogy edzõjük, Talant Dujsebajev fogalmazott,
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20090310-pericet-es-a-vedelmet-dicseri-a-ciudad-edzoje.html
A baj nem jár egyedül mondást igazolva ugyanakkor kiderült, hogy a játékos - még az elsõ félidõben - eltörte a jobb mutatóujját és a késõbbi vizsgálatok függvényében elképzelhetõ, hogy meg kell operálni.
Jobbulást neki !!!
MNO
Súlyos agyrázkódást szenvedett Mocsai Tamás, a Lemgo válogatott átlövõje a keddi, Göppingen elleni bajnokin.
A német Bild információi szerint a kedd esti Lemgo-Göppingen kézilabda bajnokin súlyosnak tûnõ sérülést szenvedett Mocsai Tamás, a magyar válogatott átlövõje.
A játékos az 50. percben ütközött ellenfelével, Dalibor Anusiccsal, földre esett, s olyan súlyosan beverte a fejét, hogy eszméletét vesztette. Az orvosi stáb azonnal berohant a pályára, a játékost mentõvel szállították a stuttgarti kórházba. A lap úgy tudja, Mocsai súlyos agyrázkódást szenvedett, de már jobban van.
Végletekig megszorult nagyjainknak most finanszírozhatjuk Q7-esük utolsó törlesztõrészletét is. Senki ne hagyja ki, segítsen mindenki!
<#boxer>#boxer>
közben felraktam egy másik tárhelyre és beraktam azt a bannerbe
DUNAFERR FOREVER!!!
Kulcsár Anita Banner
kulcsi32vq.png
Ezért visszanéztem a 2005-ig hozzászólásokat és így sikerült megtalálnom mikor nem jelent meg nektek egyszer
most azt kilinkelem ha mindenkinek látszik kicserélem, ha nem akkor pedig felrakom egy másik tárhelyre

DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Vagyis nagyon is felfognak õk mindent, csak még mindig nem fejezték be, amit valójában el szeretnének érni.
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ VESZPRÉM!
DUNAFERR FOREVER!!!
Na és mindenképpen köszi neked is!😊

Holnap este kiderül, az ehftv.com nyomja élõben a sorsolást.
DUNAFERR FOREVER!!!
2009. 03. 06.
Bulgária - Portugália 15 - 23
Csehország - Magyarország 19-38
2009. 03. 07.
Csehország - Portugália 28-28
Magyarország - Bulgária 30-20
2009. 03. 08.
Bulgária - Csehország 24-37
Magyaroszág - Portugália 35-22
a dologhoz hozzá tartozik az is hogy a magyarok kezébe került a 2. hely sorsa, ha 12 golnál többel megverik az utolso mecsen Portugáliát akkor a Csehek mennek a Magyarokkal az EB-re, Machedoniába.
És hát pont 13mal vertük a portugálokat igy cseheké lett a 2. hely.
😄 xd de a mecs után ezt még nem tudták a cseh csapat ott sirt ezerrel mögöttünk a porugálok meg sikitoztak a pályán aztán késöbb a svéd EHFes hapi mondja nekik h minek örülnek:p mert h nem ök lettek a 2.ak és akk a csehek hirtelen mosolyre derültek a portugálok pedig sirtak ritak...ugy kell nekik😄

DUNAFERR FOREVER!!!