Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gratulálok a Veszprémnek a mai gyõzelemhez! Ugyanakkor minkét csapat sok hibával játszott, de így is megérdemelt a Veszprémi gyõzelem. Van még mit javítani a játékon, mert szerintem ez a Ciudad ellen kevés lesz jóval összerakottabb játékra lesz szükség, de van idõ rá felkészülni ott folytatni ahol Leonban abbahagyták!
Dettiért aggódtam egy picit, a szorosvégjáték miatt, túl sok ez az izgalom már neki... de végül happy end lett 😄

Gabó fantasztikus volt, és Böbe ahogy ugrált a szurkolókkal...ma a csodát Dunaferrnek hívták!!
Szép volt csajok!!!!!!

(Persze mindez csak akkor ér valamit, csak akkor lehet szép új virágot ültetni, ha a gazt gyökerestül eltávolítják!!! Remélem ezzel a mai meccsel nem csak a lekaszáltuk õket...)

Drukkolok, h. legyen megtisztulás!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Gratulálok a csapat minden tagjának a gyõzelemhez! <#taps>

Sikerült az utsó 10 percre hazaérnem... Nagyot harcoltak a csajok és összejött a minimális gyõzelem. Elõtte nem tudom, hogy fújtak, de a legvégén kaptunk egy kis hazai pályát. Egyébként sztem ha veszítünk, akkor is meglett volna a 8. hely. A 3 vetélytárs sorsolását ha megnézitek, abból kiderül, hogy 2 nemigen elõzhetett volna meg minket. Persze így a tuti biztos és mégiscsak lett egy gyõzelem is a fiataloknak <#wink>

Az rendben van, hogy meglett a bennmaradás és a következõ NB I-es idény lehetõsége is. De hogy tûnik el a 3 féreg? A csapat jövõjét ez határozza meg leginkább... Ezek után attól félek kibulizzák a helyzet változatlanságát és minden megy tovább...

DUNAFERR FOREVER!!!

Értem, vagy inkább próbálom megérteni. Az biztos, hogy a fiataloknak nagyon sokat számít, hogy mellette álltok, és az is nagyon fontos, hogy a lelketek megnyugodjon! Abban már kevésbé hiszek, sõt, hogy a klub helyzetében ez bármilyen pozitív változást fog eredményezni. A klubbért szerintem nem most kellene tenni,(persze sosincs késõ) hanem már nagyon régen tenni kellett volna. Azt nem tudom, hogy mennyire volt lehetõsége tenni a klub érdekében Böbének ennyire mélyen az õ szerepét nem ismerem, csak gondolom, hogy nem biztos, ezért is írtam amit írtam!
Az, hogy a városnak mennyire fontos a nõi szakosztály hát ezzel kapcsolatban vannak negatív tapasztalataim.
Egyre kíváncsi leszek várom a választ rá, hogy a "Tisztelt Úra" jelen lesznek e a mérkõzésen?
Duby
Ha ebben az országban jelenleg az igazságot akarod megtudni, ne adj Isten bemutatni, az valaki(k)nek nagyon fáj. És az a legfélelmetesebb, hogy tulajdonképpen kik is azok.
De ez itt off ...
<#kuss>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Film készül a Cozma-gyilkosságról - máris megfenyegették a producert

Dokumentumfilmet forgat Kálomista Gábor Marian Cozma meggyilkolásáról. A producer régóta a veszprémi kézilabdacsapat szurkolója, így részben személyes indíttatás is vezérli.

Kálomista Gábor szándéka, hogy véget vessen az egy hónapja tartó szerecsenmosdatásnak. Filmjében ragaszkodik a valósághûséghez. Úgy véli, felháborító, hogy Magyarországon csak úgy, nyilvános helyen le lehet szúrni egy ismert sportembert, és ezután még "meg sem büntetik a bûnösöket".

A hírek szerint egyébként többen megfenyegették a producert, hogy álljon le tervével, mint mondják: jobban jár, ha nem boncolgatja a történteket. Kálomista azonban nyilvánosan megígérte: nem tesz igazságot, nem moralizál, csupán nyilvánosságra hozza a tényeket - tudta meg a Napi Ász.
- Mi hárman, Oblisz Anita, Gáspár Gabriella és én - de ki ne feledjem kapusunkat, Sirina Irinát sem - nem féltjük a nimbuszunkat. Most arról van szó, hogy a fiatalok mellé kell állni, hogy a pécsieket pénteken megverjük, s meglegyen a két bajnoki pontunk. Mi teljes szívbõl szeretnénk, ha elsõ osztályú maradna a Dunaferr. S aki kijön a nézõtérre pénteken, az jelzi, hogy vette a mi üzenetünket. Mert a mi vállalásunk család, kisbaba mellett, jelenlegi fizikai állapotunkat beleszámítva, valóban üzenet a városnak, mindenkinek. Itt vagyunk, és itt is akarunk maradni! Ám a legfontosabb nem is a mi játékunk, hanem az, hogy a tehetséges fiatalok között mozogjunk, elhitessük velük, képesek nyerni, meg tudják csinálni. Persze szenzációs lenne, ha a lányomnak adhatnék egy gólpasszt.

Ez a lényeg és ez semmiképpen nem szánalom: ..."valóban üzenet a városnak, mindenkinek. Itt vagyunk, és itt is akarunk maradni!"
Tudod, van, amikor nem az számít, hogy fizikálisan mit tudsz tenni, hanem hogy ki áll melletted. Nos, ez most ilyen lesz, nyilván nem Böbe fog 60 percet lenyomni. Senki nem is várja el tõle ezt. Én most elõször érzem tõle azt, hogy valóban tenni akar a klubjáért (amiben benne van az is, hogy esetleg fizikális következményei lesznek) és nem csak elcsépelt szavakat mond...én ott leszek, mert igenis bent kell maradni, ha valamit akarnak majd kezdeni szeretett klubommal, természetesen a mostani vezetés nélkül! Annyira várom a mai meccset, mintha a BL döntõre mennék!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!!
Duby
Egyetértek.
Egyfelõl ez a sportolók szemszögébõl hõsies, fennkölt és minden elismerést megérdemlõ hozzáállás és tett. Le a kalappal, ezért voltunk ott 10 éve, mert ilyen emberek dolgoztak együtt a sikerért.
Másfelõl az egész roncs klubot nézve ez már tényleg a szánalom csimborasszója, már az agónia és végkiszenvedés MMDLCVI. fejezete.

És azok a bizonyosak még ebbõl is hasznot akarnak húzni, még ezt a bõrt is lerántják a klubról, még n+1-edszer is szemközt köpik ezeket a sportembereket.
El nem tudom képzelni milyen lelki sötétség, milyen felbomlott-, deformálódott-, posványos-, iszonyú személyiség jellemezheti a Dunaferr NK tulajdonosait.
De még mindig, és még mindig nem volt elég. ...mint az országban. teljesen, mint Magyarország. <#levele>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kaloz174
hi!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Ahoj😉

kaloz174
Ez a Te véleményed. Ezzel szemben az enyém az, hogy holnap ott leszek a nézõtéren. Mégpedig azokért a sportemberekért, akik ezt az egészet kezdeményezték.
He egy Ferling Detti hitelesíti a holnapi napot, nekem ott a helyem, úgy gondolom, bármi is lesz ezt követõen.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a Dunaferr nõi kézicsapatának csak akkor van igazi jövõje, ha tiszta lappal indul. Tehát a tulajdonosok távozása alapkövetelmény. (Más kérdés, mekkora esély van erre, ha eddig ezt nem tették meg.)

A holnapi nap azonban nekem nem errõl szól. Azzal, hogy elmegyek és szurkolok a holnap pályára lépõ csapatnak, már nem változik, vagy még nem változik semmi. Max. egy esély marad esetleg arra, hogy egy másik felállású vezetés ne nulláról kezdje az építkezést.

Ötye lelkemmel tisztelem, becsülöm azokat, akik ezért tenni is fognak.

Szerintem lesz olyan naiv ember aki segíteni fog!! Én ha ötször ennyi pénzem lenne akkor sem adnák egy garast sem!!
Egyébként nálam az sem utolsó, hogy Böbe ide süllyed, hogy talán játszani fog, nem vagyok benne biztos, hogy felelõsen végig gondolta ennek lehetséges következményeit gondolva az egészségére! Ez szánalmas és egyben már nevetséges, ami a Ferrnél történik!!
Ez lehet nem lesz szimpatikus, de én odáig jutottam, hogy holnap este a Vasasnak fogok drukkolni!
Isthy
Csatlakozom!

Nem show...

A "kedves" munkahelyem miatt esélyem sem lesz menni... Örülök, ha 6-ra hazaérek, hogy legalább a neten láthassam...

Sajnos nem sok esélyt adok annak a májusi jubileumi meccsnek... Pedig fantasztikus élmény lenne nagyon sokunknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hála az orvosnak

Itthon gyógyul

Mihamarabbi teljes gyógyulást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majd ha ezek a férgek eltûnnek, akkor igen. Onnantól kezdve lehet értelmes jövõrõl beszélni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Pericet és a védelmet dicséri a Ciudad edzõje
2009. 03. 10., 12:34Utolsó módosítás: 2009. 03. 10., 12:36
eszközök:

Nincs könnyû helyzetben az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata, amely a Bajnokok Ligája negyeddöntõjében a címvédõ Ciudad Real ellen léphet pályára. A spanyolok sem örülnek a magyar együttesnek, ahogy edzõjük, Talant Dujsebajev fogalmazott,

http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20090310-pericet-es-a-vedelmet-dicseri-a-ciudad-edzoje.html
Breki33
"Szerencsére a felvétel nem mutatott ki semmilyen elváltozást. A balesetet látva ez megkönnyebbülést jelentett mindannyiunk számára" - mondta a klub honlapján Daniel Stephan, a Lemgo sportigazgatója, aki hozzátette: Mocsainak ugyan a klinikán kellett töltenie az éjszakát, de szerdán már hazautazhatott társaival a meccsnek otthont adó Stuttgartból.

A baj nem jár egyedül mondást igazolva ugyanakkor kiderült, hogy a játékos - még az elsõ félidõben - eltörte a jobb mutatóujját és a késõbbi vizsgálatok függvényében elképzelhetõ, hogy meg kell operálni.

Jobbulást neki !!!
Breki33
Agyrázkódást szenvedett Mocsai

MNO
Súlyos agyrázkódást szenvedett Mocsai Tamás, a Lemgo válogatott átlövõje a keddi, Göppingen elleni bajnokin.

A német Bild információi szerint a kedd esti Lemgo-Göppingen kézilabda bajnokin súlyosnak tûnõ sérülést szenvedett Mocsai Tamás, a magyar válogatott átlövõje.

A játékos az 50. percben ütközött ellenfelével, Dalibor Anusiccsal, földre esett, s olyan súlyosan beverte a fejét, hogy eszméletét vesztette. Az orvosi stáb azonnal berohant a pályára, a játékost mentõvel szállították a stuttgarti kórházba. A lap úgy tudja, Mocsai súlyos agyrázkódást szenvedett, de már jobban van.
kaloz174
Kismama a kispadon

Elismerésem.

Duby
Na "dübörög" a drdb-féle agymosott-akció.
Végletekig megszorult nagyjainknak most finanszírozhatjuk Q7-esük utolsó törlesztõrészletét is. Senki ne hagyja ki, segítsen mindenki!
<#boxer>

kaloz174
Jelenleg minden rendben nálam is. Látszik a kép. Tegnap és reggel még nem ez volt a helyzet.

Isthy
Az eredeti helyén a bannerben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
A bannerben vagy a #42347-ben?

közben felraktam egy másik tárhelyre és beraktam azt a bannerbe
Isthy
Nálam mind a 4 böngészõben (Chrome, Firefox, Opera és IE) látszik rendesen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Beírom hogy ha máskor is keresni kell könyebb legyen megtalálni

Kulcsár Anita Banner
kulcsi32vq.png
Breki33
Hm nem találtam sehol a gépen

Ezért visszanéztem a 2005-ig hozzászólásokat és így sikerült megtalálnom mikor nem jelent meg nektek egyszer

most azt kilinkelem ha mindenkinek látszik kicserélem, ha nem akkor pedig felrakom egy másik tárhelyre

Breki33
megnézem remélem megvan vhol a kép
kaloz174
Sajnos, úgy látom, Kulcsi képe nem jelenik meg. Úgy emlékszem, a melóból sem láttam.

Isthy
Visszatérve a sorsolásra. Azért "érdekes" volt az a golyó szétesés majd visszarakás és újrahúzás dolog...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben megtudtam, hogy Dinart a hétközi bajnokin már játszott és Urios-Fonseca is nemsokára harcra kész. Irtózatosan nehéz lesz így a teljes Ciudad ellen. De semmi sem lehetetlen és ugye az MKB-t valaki segíti "onnan fenntrõl"... Erre a pluszra is most nagyon nagy szükség lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Naja. Sajnos számukra még nem fejezõdött be... Pedig a legnagyobb "igazolás" és erõsítés az õ távozásuk lett volna! <#levele><#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
...és nyilván bizonyos emberek ebbõl sem fognak felfogni semmit.

Vagyis nagyon is felfognak õk mindent, csak még mindig nem fejezték be, amit valójában el szeretnének érni.
<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Isthy
Mostanában nem szárnyal a Ciudad, rendszeresen néztem a BL meccseit. Ha esetleg Dinart és Urios-Fonseca továbbra is hiányozna, akkor nem lenne megvalósíthatatlan feladat. Meg ugye a labda kerek és minden csapatnak lehet egy rosszabb napja, a spanyoloknak is. Mindenesetre egy végig ezer fokon égõ és hajtó, kiegyensúlyozott teljesítményû csapatjáték kell.

DUNAFERR FOREVER!!!

szerintem még enyhén fogalmaztál, nem is tudom mi kellene a tovább jutáshoz, mert szerintem ide még a Leon elleni szuper teljesítmény sem elég!!
Isthy
A Ciudad Real lesz az MKB ellenfele a negyeddöntõben. A feladat adott, ami brutálisan keménynek tûnik. Mindent bele kell adni és meglátjuk mi jön ki belõle.

HAJRÁ VESZPRÉM!

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát mennyen az EHF oda ahová én gondolom!!! Baszus ehhez a csoda is kevés!!!!!!!!!
kaloz174

kaloz174
Nem késett még el!😊
Na és mindenképpen köszi neked is!😊

Megkésve bár, de TISZTELET, és megbecsülés, a kézilabdás, és fórumozó HÖLGYEKNEK.

Isthy
A Ciudad ne jöjjön, a másik kettõ megoldható. Mondjuk én leginkább az oroszoknak örülnék.
Holnap este kiderül, az ehftv.com nyomja élõben a sorsolást.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Köszi a nõnapi csodás virágokat és a köszöntést mindenkinek!

kaloz174
Köszi a beszámolót és grat. a szép eredményhez!

Breki33
köszi a beszámolót <#wave>
Breki33
Ha jól halottam Veszprém a csoportelsõ <#eljen>
a hétvégén, nagyatádon u17-es europabajnoki selejtezö torna zajlott, MAGYARORSZÁG, Csehország, Portugália és Bulgária (a végeredmény is ez lett) részvételével. A magyarok mind a 3 mecsüket hozták meggyözö teljesitménnyel.
2009. 03. 06.
Bulgária - Portugália 15 - 23
Csehország - Magyarország 19-38

2009. 03. 07.
Csehország - Portugália 28-28
Magyarország - Bulgária 30-20

2009. 03. 08.
Bulgária - Csehország 24-37
Magyaroszág - Portugália 35-22

a dologhoz hozzá tartozik az is hogy a magyarok kezébe került a 2. hely sorsa, ha 12 golnál többel megverik az utolso mecsen Portugáliát akkor a Csehek mennek a Magyarokkal az EB-re, Machedoniába.
És hát pont 13mal vertük a portugálokat igy cseheké lett a 2. hely.
😄 xd de a mecs után ezt még nem tudták a cseh csapat ott sirt ezerrel mögöttünk a porugálok meg sikitoztak a pályán aztán késöbb a svéd EHFes hapi mondja nekik h minek örülnek:p mert h nem ök lettek a 2.ak és akk a csehek hirtelen mosolyre derültek a portugálok pedig sirtak ritak...ugy kell nekik😄
Isthy
Szinte egyszerre jöttünk fel mindhárman. Akkor jöjjön a harmadik képes jókívánság <#wink>

Boldog Nõnapot kívánok minden kézilabdás és fórumozó hölgynek!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Énis csatlakoznék ezzel a saját készítésû képpel