Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul már elõre látom azt a "cirkuszt", ami a gyõri és ferencvárosi szurkolók között elszabadul majd a fórumokon. Már tavaly is voltak gyalázkodások, pedig akkor még csak a lehetõsége állt fenn a meccsnek...
DUNAFERR FOREVER!!!
Igazából csak arról döntött, hogy ki játszhatja a visszavágót majd hazai pályán az elõdöntõben. A párosítást a másik meccsen döntötték el, mivel az 1 órával késõbb kezdõdött.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Lokié tényleg az, a Fehérépé számomra nem. Mindezek ellenére sztem ismét késõi a hajrájuk a 4-be jutásért. A Békéscsaba behúzza otthon a Fradi elleni meccset és akkor õk végeznek a 4. helyen. A Fradi már nyíltan bevallva is a rájátszásra készül, valszeg nem fognak vérre menõ harcot vívni Csabán. Pedig a megerõsödött Fehérép sztem jobbat tenne a felsõházi rájátszás színvonalának. Versenyképesebbnek érzem õket, mint a Csabát.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem ugyan hiányzott a meccsbõl az igazi tét, de edzõmeccsnek jó volt. <#taps>#taps>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Meglepõ eredmények születtek viszont más meccseken.
A Loki döntetlenje Vácott, a Fehérvár gyõzelme Vásárhelyen mindenképpen kisebb meglepetés szerintem.
Nagyon emlékezetes gyõzelem volt az...Egyenrangú partnerei voltunk még a legjobbaknak is a BL-ben.
Akárhogy is: ezeket a szép eredményeket, emlékeket nem veszi el senki. Ma is jó rá emlékezni. A mi csapatunk már elérte ezeket.😊
Igen, Szilárdnak volt egy jó taktikája, az a bizonyos nyitott védekezés. Mondjuk nekem sokkal emlékezetesebb egy másik nagy húzása, hogy Gabcát engedte támadni is sokat a 2. félidõben. Meg is lett az eredménye, Szidorova bánta rendesen. Pedig 3 héttel elõtte a megfellebbezhetetlen kapitány kijelentette róla, hogy alkalmatlan támadásra. Szerencsére akkor Szilárd másként gondolta <#wink>#wink>
"Dátum: 2006. Jan 7. 18:10:53
De jó, hogy Gabca élt tehetségével!!!
Bravó Gabca!!! Csak így továbbb!!! Megmutattad, hogy nem lehet téged méltatlan módon beskatulyázni!!!:-)))"
Nem ismerõs neked ez a hozzászólás? <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Ha jól emlékszem Rita akkor debütált a csapatban BL meccsen és nagyon boldog volt a meccs után.
A régi szép idõk...
DUNAFERR FOREVER!!!
Sok góllal vezettünk, kár, hogy csak 3 maradt belõle a hazai meccsen...
A bírók, sajnos, sokszor belenyúlnak a meccsekbe. <#boxer>#boxer>
Gondolom valakik vagy valaki szeretni újra felosztani a pozíciókat, ezért szellõztetik ezeket az ügyeket, vagy valaki nem kapta meg a szerinte neki járó összeget.
Nyilván elismerni senki nem fogja, esetleg pár év múlva mikor már egész más területen tevékenykedik, és semmi jelentõsége nincs.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
A péntek este mindentõl függetlenül csodálatos volt, változatlanul állítom. Számomra legalábbis.
de ha valaki megy Vp-bõl Pestre, és felvisz, akkor lehet elmegyek én is.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Akkor talán a városra is számítani lehetne, valamennyire, mondjuk ehhez nem fûzök reményeket mert ha érdekelné a városvezetést a sport akkor nem így állna a sport Újvárosban!
A péntek esti meccset szerintem, hagyjuk, mert nem mérvadó, hogy kinek mennyire fontos a csapat, mert attól, hogy városvezetõ ott volt az még semmit nem jelent, persze, hogy ott volt a csapból is ez folyt kötelezõ volt számára egyerû Pr- fogás volt számára semmi más, ha fontos lenne számára akkor máskor is jelen lett volna!
A nagyszerû közönségrõl továbbra sem változott a véleményem!
NSO 24 ÓRA SPORT
Kézilabda: Imre Vilmos lett a Dunaferr férficsapatának edzõje
Predrag Petljanszki vezetõedzõ közös megegyezéssel távozott kedden a Dunaferr férfi kézilabdacsapatától. Az együttest Imre Vilmos irányítja a szezon hátralévõ részében. Segítõje György László lesz.
A klub közleménye szerint a fiatal szerb tréner – aki három hónapja vette át a gárda irányítását – a kialakult gazdasági helyzet miatt végül mégsem tudta kitölteni megbízatását.
Petljanszki tehát vereséggel köszönt el az újvárosiaktól, hiszen a Dunaferr a hétvégén 31–27-re kikapott a Lõrinci sportcsarnokban a PLER-tõl.
A vezetõség megállapodott a korábbi vezetõedzõvel, Imre Vilmossal arról, hogy szerdától a szezon végéig átveszi az irányítást. A magyar nõi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya György László másodedzõ segítségével folytatja a munkát.
Imre február 23-án távozott a Dunaferr nõi csapatától a rossz anyagi körülmények miatt, és most a fiúkhoz tért vissza, ahol korábban két alkalommal is dolgozott.
A férfiegyüttes jelenleg a harmadik helyet foglalja el a bajnoki táblázaton, és nyolc pont a lemaradása a második Szegedhez képest.
NSO: Imre Vilmos lett a Dunaferr férficsapatának edzõje >>
Ez igen érdekes na. <#nemtudom>#nemtudom>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ha ezt kifejtenéd, mire is gondolsz:
"..., de bizonyos változások mellett szerintem kivitelezhetõ, na nem két nap alatt, az biztos! "
Ugyanis nem árulok el vele titkot, hogy többen megpróbáltuk kitalálni, mi is az, ami - a gyakorlatban - segít...
Na és változatlanul állítom, visszanézve a meccset méginkább, hogy annak, aki ott tudott lenni, a péntek este egy csodálatos élmény volt.
Természetesen nem kötelezõ így érezni. De nem érdemes kételkedni abban sem, hogy ez tényleg igaz.
Utalós sorhoz annyit, hogy biztos, hogy nem egyszerû, de bizonyos változások mellett szerintem kivitelezhetõ, na nem két nap alatt, az biztos!
Személy szerint õk maguk gyönyörû szépen gyarapodtak, horribilis ingatlanokat, eszméletlen köz-értékeket forgattak át saját zsebükre.
(Az országos viszonyokkal való analógia csupán a véletlen mûve persze.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez a 2. félidei "védekezés" elég kiábrándító volt... A Krim ügyesen és gyorsan játszva szinte átjáróházzá silányította a falat. Bodnyevával és Lekiccsel nem sokat tudtunk kezdeni. Elöl is kicsit gyengébbre sikeredett a 2. félidõ és nagyon izgalmas lett a vége. Vérten Orsit emelném ki leginkább a csapatból, õ tette a legtöbbet a mai gyõzelemért. Gin ma az elsõben szuper volt, a másodikban azonban szinte semmit nem csinált... Azért szerncsére fél perccel a vége elõtt eldöntötte a meccset <#wink>#wink>
A Podgorica 15 percig bírta Valceában (6-6) azután eszetlen játékkal totális összeomlás. A végére simán (31-22-re) nyertek a románok és jövõ szombaton ellenük a csoportelsõség lesz a tét.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ami meg a birókat illeti, az EHF azért nem ilyen meccseken kellene kisérletezzen bulgár, albán, stb. kaliberû bajnokságokból jövõ birókkal!
Mintha túl korán megnyugodtak volna ma...
De a lényeg, hogy a gyõzelem összejött.
Nincs nektek önkormányzatotok, képviselõitek, polgármesteretek? részvétem....
Abban viszont legalább annyira kételkedem, hogy egy kiesés esetén jobbak lennének egy új csapat létrejöttének és jövõjének az esélyei.
Azt gondolom, ha kiesett volna a Dunaferr, mindenki nagyon sajnálkozna ugyan, de lennének, akik örülnének, hogy legalább erre sem lesz már gond, na és õk vannak döntési helyzetben.
A pénteki este legalább jelzés volt, hogy igenis, van itt egy nagyszerû közösség, valamint sokan vannak, akiknek fontos az, hogy az élvonalban maradjon a Kohász.
Csak egy tiszta lapokkal induló csapatnak van értelme. Remélem, vannak, akik tudják, hogy ez hogyan lehetséges. Mert nem egyszerû, az biztos.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon egyetértek Duby és Isthy véleményével, ne legyen igazunk! Egyébként nem tudom mitõl lenne több esély mint pénteken délelõtt volt???
Egy dologra nem válaszoltál, de akár más is megteheti aki ott volt és látta, de sejtem a választ "Tisztelt Urak" is ott voltak és tapsoltak örömökben vagy szokásukhoz híven akadt jobb dolguk?
Mielõtt félre értenéd, nem lettem Dunaferr ellenes, én is szívesen járnák jó meccsekre mert ez volt az egyik kedvenc szórakozásom, de tartok tõle, jó ideig a Dunaferres meccsek a múlté...
Úgy látom nagyon egyre gondolunk és aggodalommal tekintünk a csapat jövõjére. Ezzel sajnos az eltakarításuk esélye minimálisra csökkent... Tulajdonosokként azt csinálnak továbra is a csapattal amit akarnak a következõ idényben is. Mert ne áltassa senki magát, hogy hirtelen megváltoznak majd és esetleg átadják bárkinek is az NK-t. Ha valakik netán átvennék a csapatot, azoknak súlyos pénzt kell majd fizetni nekik és ráadásul nyakukon marad a tetemes adóssághalmaz. Ha reálisan nézzük a dolgot, akkor ezt nem hiszem, hogy bármilyen csoport bevállalja a jelen helyzetben. Tavaly februárban adódott a lehetõség, de láthattuk, hogy mire számítsunk ezektõl a férgektõl...
Gondolom õk meg örömmel és kajánul vették tudomásul, hogy ez a szép és csodálatos esemény leginkább az õ malmukra hajtotta a vizet. Lehet még jót is röhögtek magukban... <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
Azonban a dolgok egészét tekintve egy dolog villan be nekem: öngól. Bárcsak ne legyen igazam, de ezzel bebetonozták azok maradását, akiknek eltávolításuk létszükséglete a Dunaferr NK Kft.-nek. Így a cégen belül továbbra sem lesz megtisztulás, egy új gazdasági társaság számára pedig továbbra is olyan magas árat kérhetnek az nb1-es indulásért, mint eddig, ami megfizethetetlen. Ezzel a köv szezonra is konzerválva lettek ezek a viszonyok. A következõ évben is ragaszkodhatnak az aranytojást tojó tyúkjukhoz, eszük ágában nem lesz megválni tõle az eddigi irreális ár alatt.
Az, hogy miért is voltak annakidején kevesen az EHF-meccsen, külön történet. (Sem a motiváció, sem az idõpont nem volt megfelelõ)
Nem tûntek el azok az emberek, akik annakidején részesei voltak a nagy gyõzelmeknek. Nem is kell olyan nagyon visszamenni, mert pár hónapja még minden nagy rangadóra megtelt a csarnok.
Az, hogy az utóbbi idõben kevesebben voltak, egyértelmûen a vezetés "áldásos" tevékenységének az eredménye.
Éppen a tegnap este példázza, hogy igenis van érdeklõdés az igazi nagy kézis eseményekre.
Az esély immár rendelkezésre áll. Nagyon nagy hála és köszönet mindenkinek, aki tett érte. <#worship>#worship>
Ugyanakkor én nem látom rózsaszínben a dolgokat, mert szerintem ettõl nem oldódott meg semmi sõt! Remek volt a hangulat állítólag a sok nézõ miatt, persze hogy az volt pr-ben nagyot alakítottak, hogy ez sikerült! Telt ház melynek döntõ többsége (tisztelet a kivételnek) látszat szurkoló, na ná, hogy kimentek ingyen sõt, még Böbét is láthatták a pályán ezért érdemes volt! Csak kérdezem én, hogy a többség eddig hol volt, és ezután hol lesz?? Mondjuk hol voltak az utolsó EHF kupa meccsen amikor voltunk vagy 300-an és a többi meccsen?
Persze, hogy fontos Újvárosnak a kézilabda, vagy legalábbis azt hangoztatják,a játékosoknak biztosan, hiszen ez az életük a többieknek, hát én ebben sajnos nem vagyok biztos, abba meg pláne nem hogy ettõl a gyõzelemtõl a tisztel "Úrak" eltávoznának ugyan miért is tennék, pedig új alapok nélkül ez a gyõzelem semmit nem ér!