Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
meg énis :-)
nagy meccs volt az is, a pécsi szurkeszek kitettek magukért 😊
voltam párszor a Lauberben -Pécs csarnoka- kosármeccsen, többek között a Sopron ellen is, hát nagyon nagy élmény volt, még úgyis, hogy azért a veszprémi tábort is ismerem belülrõl 😄DD

remélem szombaton legalább olyan hangulatban lesz részünk, teszünk is értem 😄D
(péntek este csörögj rám, hogy megbeszéljük a részleteket!)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ha célhoz érsz én is vevõ lennék rá <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
köszönöm a választ, szerencsére közben már kaptam is egy e-mailes "ajánlatot" 😉

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Sajnos semmilyen meccs nincs meg Sydneybõl... Már én is régóta vadászom rájuk, de mindeddig eredménytelenül...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hol látsz te itt negatív hullámokat? <#wink> Ilyenek a környékünkön sincsenek, mi hívõk vagyunk <#vigyor>

OFF
Nem semmi volt a pécsi csajok MK gyõzelme Sopronban <#taps><#worship>

ON

HAJRÁ MKB!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Isthy, vagy valaki más:
nincs meg dvd-n a 2000-es Sydney-i olimpiáról a Magyaro.-Ausztria, és a Magyaro.-Norvégia meccsek felvétele?

HAJRÁ MAGYAROK! :]

...most nem így van...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ajánlom addigra "optimistásodj meg", a negatív hullámokat az arénénán kívül kell hagyni 😉))

ahogy mostanában szokás írni: Hiszek egy Veszprémben! 😄D

2 jó bíró, jobb átlövõ játék, pontosabb hetes értékesítés, beállóban egy picit több munka, Geri nagyobb figyelme Abalora = meglesz a továbbjutás! (ebbõl is látszik, sok maradt még bennünk!)

eddig mindig úgy jöttünk haza a Ciudad otthonából, hogy nincs esélyünk, mert nem így van, és olvasva a fiúk nyilatkozatait, õk hiszenek magukban, és küzdeni fognak, nincsenek elkeseredve, szóval nekünk is kötelezõ hinni!!!!!

Isthy
A francba ebbe a végjátékba... Az utolsó 8 percet 7-2-re bukta a Veszprém. Azt gondoltam végre sikerül 2-3 gólos vereséggel megúszni és akkor a jövõ héten Veszprémnek meglett volna a nagy esély. Így elég kicsire zsugorodott, de mindent meg kell próbálni. Ott leszek a helyszínen az új csarnokban elõször, remélem csodát fogok látni!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Hudekár ezért a 10 percért
kaloz174
Ezt a levelet kaptam ma:

"Szia!
Örömmel jelentem, hogy elindult az új oldal"

<#wink>cunder.hu

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Szomorúan olvasom, hogy nem jöttök. Pedig számítottam rá, még szabit is kivettem a buli kedvéért.

Isthy
Én sem leszek ott, mert sajnos egy tegnap esti esemény miatt máshová kell mennem holnap 😞

DUNAFERR FOREVER!!!

😞 😞 nagyon úgy néz ki, h. nem megyek, úgy volt h. ma elvisz vki Pestre, de változott a program, így nem 😞(
Pedig délelõtt még 1 konferenciára is akartam menni 😞

kaloz174
<#confused><#csodalk><#ejnye1>
Azért reménykedem. <#vigyor2> Megírták handballon, hogy "jó csávó" vagyok. <#nyes>

Remélem, "kedves olvasóink" szintén jelen lesznek, meglepetésként. <#wink> Legalább személyesen jó lenne már találkozni!
Mi lehet Csucsuval, SZT-vel, pl.

kaloz174
Inkább úgy mondanám: addig volt tartása a Lokinak. Sajnos, aztán nagyon összezuhantak.

Gratulálok az ETO-nak a tegnapi gyõzelemhez, és a várható bajnok címhez. Csak azt sajnálom, hogy már eldõlt, illetve ha jobban belegondolok ez már régen eldõlt, persze ez nem von le semmit az ETO érdemébõl. Sajnos itt tart a magyar bajnokság, és ez még csak a kezdett...
Isthy
Naja! Le ne maradjon, azután majd nem engedik be <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem láttam a meccset, így nem tudok nyilatkozni róla. Az elsõ félidõ utolsó 6 percében dõlt el, ahogy olvastam.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát akkor jelentkezz😊

kaloz174
Az ETO ma nagyon megverte a Lokit. Grat. Nekem úgy tûnt, a Debrecen különösebb hit nélkül játszott.

kaloz174
Nem tuti ma még, de nagy valószínûséggel megyek. Még ugyan nem jelentkeztem.

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Nálam nem életképes megoldás, de az élet más területén sem tudom ezt elképzelni fociban meg aztán pláne nem, fõleg úgy, hogy számomra itthon ne létezõ dolog.
Jé de vicces kedvében van valaki!<#vigyor2><#vigyor><#vigyor>
Hová készültök ennyien?
Nyugodjon békében!
Isthy
Melyik számadat takarja az igent és melyik a nemet? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Részemrõl ott leszek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Borzasztóan szomorú dolog és már sajnos a sokadik... <#sir>

RIP

DUNAFERR FOREVER!!!

nálam 50-50% 😊

Végtelenül szomorú ez😞

De más: most akkor innen ki jön szombaton? SZT, nem ugrasz be egy kicsit? Már egy éve nem találkoztunk...

kaloz174
Ez is olyan hihetetlen, felfoghatatlan, elszomorító, mint amilyen a - sajnos - a többi, hasonló eset. Elkeserítõ, hogy a többes szám használata indokolt, még akkor is, ha egy ilyen történet is feldolgozhatatlan. <#szomoru1>

Nyugodj békében Ocskay Gábor!<#shakehead><#sir>

Duby
Tragédia: elhunyt Ocskay Gábor, az Alba Volán jégkorongozója

Szívinfarktusban elhunyt Ocskay Gábor, az Alba Volán válogatott jégkorongosa – tájékoztatta az MTI-t szerda hajnalban a sportoló édesapja, id. Ocskay Gábor, a székesfehérvári klub ügyvezetõje.
"Gábor éjfélkor rosszul lett, és már nem tudtak rajta segíteni" – mondta id. Ocskay Gábor.

A 34 éves csatár szombaton lett kilencedik alkalommal magyar bajnok az Alba Volánnal. A válogatottban 187-szer szerepelt, és eddigi legnagyobb sikerét tavaly áprilisban érte el, amikor a nemzeti csapat hetven év elteltével feljutott a világ élvonalába.

Ocskay Gábornak korábban volt már szívmûtétje, azt követõen viszont megkapta az engedélyt a sportolásra. Nagy álma vált volna valóra, ha szerepelhetett volna az április 24-én kezdõdõ svájci világbajnokságon, ahol – többek között – Kanadával, elõtte pedig a címvédõ orosz együttessel is megmérkõzik a magyar válogatott.

<#sir>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Vasas: Legyen Ön is tulajdonos!

Ez ugyan nem kézi, de érdekelne a véleményetek, hogy mennyire életképes megoldás vajon az, ami a cikkbõl kiderül.

Isthy
EB selejtezõ csoportok

Nem lehet gond a továbbjutás. A többi csoport is kb. hasonló. Talán a 6. csoportban lehet jó kis harc a 2. továbbjutó helyért.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Váljék egészségedre! <#vigyor>

Én majd a 10. évfordulón nézem meg, mint ahogyan a döntõt is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Ehh, este meg is nézem én azt a meccset. Nosztalgiázok kicsit. <#pias>

Isthy
Akkor mi az egyértemûen uralkodó európai sztárcsapatot vertük meg és nyertük meg a BEK-et. Most nem magaslanak ki annyira esélyesként a mezõnybõl (csak egyek a 4 esélyes csapatból), de jó lenne, ha megismétlõdne a történet. Vajon VA is lerendezné ugyanúgy a hõbörgõ Prokopot, mint anno SZJ? <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már most elkezdõdtek az utalások...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nõtt a podgoricai magyar kontingens

Piros jól választott, rengeteg játéklehetõséget fog kapni elsõ számú beállóként.

DUNAFERR FOREVER!!!

Lám lám már el is kezdõdött a hadviselés! (handball, húsvét hétfõ, vagy mégse??)
Valószínûleg igazad, van mert a Hypo mindent meg fog tenni ebben én is biztos vagyok, úgy kell játszani, hogy a kedves bíróknak ne legyen esélyük beleszólni a meccsbe ami persze nem egyszerû, a szombati játéktól klasszisokkal jobb kell, írom ezt úgy, hogy régen láttam játszani a Hypot.
no ezért irtam, azt amit! aki döntõt akar nyerni, annak túl kell mennie a Hypon! ha kiverjük, a döntõ már könnyebb lehet!
Duby
Szerintem két lehetséges opció van. Vagy tök esélytelen az ETO, mert a Hypo pályán kívül - szokás szerint - elintézi a dolgot, ebben összehasonlíthatatlan a két csapat potenciálja, még ha a pályán nem is lenne különbség. Vagy tök esélytelen az ETO, mert Prokopp mindent megtesz a pályán kívül és lesz ott minden, de csodák csodájára még van igazság és sikerül kiejteni a Hypot. Akkor pedig visszautalnék, hogy 10 éve egy magyar csapat a Hypóval találkozott az elõdöntõben, továbbjutott, majd mi lett a vége...

a sógorok meg a dánok tökhülyék lehetnek! Hiszen azért játszottak egy órával késõbb- teljesen sportszerütlenül, persze az EHF jóváhagyásával, mint már annyiszor! - hogy tudják mi a helyzet a másik pályán! Erre fel pont az ellenkezõjét csinálják annak amit akartak volna: a Viborg a Gyõrt, a Hypo a Valceat szerette volan, illetve az elsõ elkeülni a valceat, a másik meg a Gyõrt! A Valcea félt a Hypotól, mert nem fekszik nekik a játéka, mig a Viborg Popovici nélkül is - bizva átlövõikben - a gyõrt kedvelte volna inkább a magas és erõs valceai védelem helyett.. Hajtanak mint a hülyék utolsó másodpercig és kihozzák ennek pont az ellenkezõjét! -😊)
Ha a Hyponak nem sikerül megzavarnia, szétzilálnia a Gyõr védelmét, akkor nyert ügyünk van velük szemben! Ahogy a Valceanak is a Viborgal szemben, ha Jurackot és Lundet semlegesiteni tudják.
"Ráadásul már elõre látom azt a "cirkuszt", ami a gyõri és ferencvárosi szurkolók között elszabadul majd a fórumokon. Már tavaly is voltak gyalázkodások, pedig akkor még csak a lehetõsége állt fenn a meccsnek... "

emléxem 😊) NA szerintem inkább a Valcea-t szerette volna...

én meg a Viborgot -õket pályán kívül nem érzem annyira erõsnek, Popovic nélkül meg a pályán sem...

na mindegy, ez így alakult, megoldja az ETO!

nekem tökmindegy, mivel a Hypot megfelelõbb ellenfélnek tartom, mint a Viborgot...
Isthy
Mindig az adott sorozat versenykiírását célszerû nézni és nem holmi NSO-t <#wink> A szabályok rendszeresen változnak évrõl-évre még ugyanabban a versenysorozatban is.

DUNAFERR FOREVER!!!

jó jó, de eddig minden párharcnál és a VB, Olimpia, Eb-kvalifikáción mindig az volt a döntõ, hogy:
1. egymás elleni két mérközés
2. ha egyenlõ , akkor viszont az idegenben lõt többgól döntött.
Dehát ez van...