Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
voltam párszor a Lauberben -Pécs csarnoka- kosármeccsen, többek között a Sopron ellen is, hát nagyon nagy élmény volt, még úgyis, hogy azért a veszprémi tábort is ismerem belülrõl 😄DD
remélem szombaton legalább olyan hangulatban lesz részünk, teszünk is értem 😄D
(péntek este csörögj rám, hogy megbeszéljük a részleteket!)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
OFF
Nem semmi volt a pécsi csajok MK gyõzelme Sopronban <#taps>#taps><#worship>#worship>
ON
HAJRÁ MKB!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
nincs meg dvd-n a 2000-es Sydney-i olimpiáról a Magyaro.-Ausztria, és a Magyaro.-Norvégia meccsek felvétele?
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
ahogy mostanában szokás írni: Hiszek egy Veszprémben! 😄D
2 jó bíró, jobb átlövõ játék, pontosabb hetes értékesítés, beállóban egy picit több munka, Geri nagyobb figyelme Abalora = meglesz a továbbjutás! (ebbõl is látszik, sok maradt még bennünk!)
eddig mindig úgy jöttünk haza a Ciudad otthonából, hogy nincs esélyünk, mert nem így van, és olvasva a fiúk nyilatkozatait, õk hiszenek magukban, és küzdeni fognak, nincsenek elkeseredve, szóval nekünk is kötelezõ hinni!!!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Szia!
Örömmel jelentem, hogy elindult az új oldal"
<#wink>#wink>cunder.hu
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Pedig délelõtt még 1 konferenciára is akartam menni 😞
Azért reménykedem. <#vigyor2>#vigyor2> Megírták handballon, hogy "jó csávó" vagyok. <#nyes>#nyes>
Remélem, "kedves olvasóink" szintén jelen lesznek, meglepetésként. <#wink>#wink> Legalább személyesen jó lenne már találkozni!
Mi lehet Csucsuval, SZT-vel, pl.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Hová készültök ennyien?
DUNAFERR FOREVER!!!
De más: most akkor innen ki jön szombaton? SZT, nem ugrasz be egy kicsit? Már egy éve nem találkoztunk...
Nyugodj békében Ocskay Gábor!<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Szívinfarktusban elhunyt Ocskay Gábor, az Alba Volán válogatott jégkorongosa – tájékoztatta az MTI-t szerda hajnalban a sportoló édesapja, id. Ocskay Gábor, a székesfehérvári klub ügyvezetõje.
"Gábor éjfélkor rosszul lett, és már nem tudtak rajta segíteni" – mondta id. Ocskay Gábor.
A 34 éves csatár szombaton lett kilencedik alkalommal magyar bajnok az Alba Volánnal. A válogatottban 187-szer szerepelt, és eddigi legnagyobb sikerét tavaly áprilisban érte el, amikor a nemzeti csapat hetven év elteltével feljutott a világ élvonalába.
Ocskay Gábornak korábban volt már szívmûtétje, azt követõen viszont megkapta az engedélyt a sportolásra. Nagy álma vált volna valóra, ha szerepelhetett volna az április 24-én kezdõdõ svájci világbajnokságon, ahol – többek között – Kanadával, elõtte pedig a címvédõ orosz együttessel is megmérkõzik a magyar válogatott.
<#sir>#sir>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ez ugyan nem kézi, de érdekelne a véleményetek, hogy mennyire életképes megoldás vajon az, ami a cikkbõl kiderül.
Nem lehet gond a továbbjutás. A többi csoport is kb. hasonló. Talán a 6. csoportban lehet jó kis harc a 2. továbbjutó helyért.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én majd a 10. évfordulón nézem meg, mint ahogyan a döntõt is <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Piros jól választott, rengeteg játéklehetõséget fog kapni elsõ számú beállóként.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha a Hyponak nem sikerül megzavarnia, szétzilálnia a Gyõr védelmét, akkor nyert ügyünk van velük szemben! Ahogy a Valceanak is a Viborgal szemben, ha Jurackot és Lundet semlegesiteni tudják.
emléxem 😊) NA szerintem inkább a Valcea-t szerette volna...
én meg a Viborgot -õket pályán kívül nem érzem annyira erõsnek, Popovic nélkül meg a pályán sem...
na mindegy, ez így alakult, megoldja az ETO!
DUNAFERR FOREVER!!!
1. egymás elleni két mérközés
2. ha egyenlõ , akkor viszont az idegenben lõt többgól döntött.
Dehát ez van...