Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Azt gondolom a baloldali védekezésrõl, hogy talán vissza kéne állni a régebbi felállásra. Orsi B2-ben és Görbe a szélen. Túl sok a probléma ebbõl. Egy jó ballövõ - mint pl. Jurack - átlövi Görbét vagy ellép mellete és Orsi sok felsegítése miatt egy jó szélsõnek nagy helye marad. Sztem túl nagy kockázat ezt így hagyni a továbbiakra.
Sopi sosem volt híres a védekezésérõl, elöl pedig még érzi a Viborg ellen szerzett sérülését.

DUNAFERR FOREVER!!!

Korábban jobban mûködött a baloldali védelmük, fordított felállással, vagyis Vérten 2-esben, Görbe szélen -bár ott sem jeleskedett. Sõt, rövid oldalon meg lehetne próbálni a cseréjét is védekezésben, Rotis megoldás lehetne, a Hypo amúgy sem mutatott túl nagy affinitást a gyors középkezdésekre.
egyébként Vérten csak pihenõt kapott, vagy nem ment neki? miért Kovacsics játszott a helyén pár percig? (néha nem a meccset néztem, hanem egy másik magyarnak drukkoltam az m1-et nézve 😊 )

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
A másik, hogy az ETO-nál azért érezhetõ a "minimalizált" játékoskeret. Ilyen szituban mégsem lehet bevetni az ifiket, valamint még Rotist sem.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Igen, a bal oldali védekezés nem igazán állt össze az ETO-nál. Nyilván Görbe cseréje lassítaná a támadás-indítást, de valahol mégis meggondolandó a tapasztaltak alapján.

kaloz174
Meg ne kérdezzétek, mit jelent a zárójelben lévõ idõpont, mivel fogalmam sincs, egy hírlevélbõl másoltam az egészet. <#nyes><#guluszem1>
a lényeg, hogy lesz ismétlés.

kaloz174
Aki szeretné újranézni a meccset TV-ben:

11:30 KÉZILABDA: EHF Nõi Bajnokok Ligája Hypo Niederosterreich (Ausztria) - Gyori Audi ETO KC (Magyarország) (12:00)

16:00 KÉZILABDA: EHF Nõi Bajnokok Ligája Hypo Niederosterreich (Ausztria) - Gyori Audi ETO KC (Magyarország) (16:45)

Eurosport 2

Breki33
"megnyugodtak volna" "hogy innen már könnyen"

ha a volna ott nem volna a mondatom is másról szólna...
a mint elõtt pedig kihagytam a vesszõt
Na azért azzal a "könnyen megvan" még várjunk egy kicsit, szerintem.
Breki33
Mindenkinek jó locsolkodást a lányoknak pedig sok locsolót kívánok

Breki33
Lehet jobb így, döntetlennél lehet megnyugodtak volna a lányok, hogy innen már könnyen megvan mint Zvezda ellen.

Így remélem kettõzött erõvel készülnek.
Gratulálok a Gyõrnek az eredményhez, de még így is pokoli nehéz visszavágó lesz! A meccs színvonalát szerintem is inkább hagyjuk, de itt már az eredmény a lényeg!
Azt továbbra sem értem, már mikor kiment akkor sem értettem, most még úgy sem,hogy NA hogy fért meg Prokoppal, számomra érdekes...
gratulálok az ETOnak, megvan az 1. lépés, a 2. még nehezebb lesz, de az is meglesz, ha most nem hurrá hangulat, meg viárdöcsempjön van, hanem ezerrel munka, és koncentrálás a visszavágóra!

2 dolog a válogatott szempontjából: Görbére jártak gólt lõni a Hypoból, a másik oldalon meg Sopánt verték lábbal szanaszét, nem túl bíztató. (mondjuk remélem Vili nem fogja 2-esben védekeztetni Görbét, mert inkább szerezzünk 2-3 labdával kevesebbet, mintsem, hogy szélrõl folyton be kelljen segíteni, és kapjuk a gólokat onnan, vagy 1-1 ben megverve Görbérõl) Tóth Timirõl nem tudom, hogy mennyire van top-on, de egyelõre érthetõ, h. miért nem szerepel a válogatottban, remélem hamarosan visszatalál önmagához, mert ennél azért tud õ jóval többet!)

szûk 1 hét múlva is, hajrá!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Grat. én is. <#taps>
Szerintem ez a meccs egyenesen flúgos futam volt. <#eplus2> Kevés igazán átgondolt támadást lehetett felfedezni. Inkább az egyéni megoldások domináltak.
Jobb lett volna a döntetlen, mert az már mentálisan padlóra tette volna a Hypot, de a -1 gól is tagadhatatlanul nagy esély.
Azt viszont én is úgy gondolom, hogy a Hypo minden lehetséges eszközt be fog vetni, hogy meglepetést okozzon Gyõrben. NA nagy taktikus, a helyi zsarnok módszereirõl meg már van fogalmunk...(Nagyon haragszom rá. Úgy gondolom, jelentõs szerepe van abban, hogy odajutott a kézilabda a világban, ahova, vagyis alapítója lehetne egy olyan klubnak, aminek jelszava: "pénzzel mindent el lehet érni". <#levele>)
Mindettõl függetlenül persze ma úgy gondolom, hogy csalódás lenne, ha nem a magyar bajnok jutna a döntõbe.

kaloz174
Legendák is járnak erre néha?😊

Kedves V-Man!

Nagyon régóta vadászom a Sydney olimpia magyar vonatkozású nõi kézi meccsire.
Rendkívül hálás lennék az osztrák és norvég meccsekért.
Bármilyen megoldás érdekel, kérlek segíts! <#help>

Elõre is köszönöm!
S.
mondtam én amikor eldõlt, hogy a Hypo lesz az ellenfél, hogy jobban jártunk vele mint a Viborggal! A durvaságaikon kivül egyáltalán nem tüntek verhetetlenneke! minimum 3 góllal kelll megverni õket Gyõrben!Feltéve, ha nem kapunk olyan birópárost amelyik kedveli ezt az alattomos, durva játékot. Prokoppnak lehet, hogy lesz erre is gondja...de nem volt ma túl boldog, az biztos!
Meglepetés Kirsner jó játéka! Kellemetlen viszont a Vértené.
Isthy
Hypo-ETO 26-25 (15-13)

Gratulálok a gyõri lányoknak! <#taps>

Egy nem túl magas szinvonalú meccsen, jól helytálltak és reménytkeltõ eredményt értek el. Nagyon figyelni kell itthon a visszavágón, mert legalább ilyen nehéz meccs lesz az is. Ha nem nehezebb... A Hypo vendégként is életveszélyes, csak végig koncentrált játékkal lehet meg a továbbjutás. Az esélyt ma megteremtették maguknak, most már élni kell vele.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nicsak kit látok <#wow1> Egy õs fórumozó, aki ezer éve nem járt erre <#integet2>

Sajnos a 3 féreg erre is képes volt bõ 4 év alatt...<#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

háát ez nem egy virágvasárnapi ajándék a románoknak! -😊))
Isthy
Valcea-Viborg 28-34 (11-16)

Egy percig nem volt esélye a románoknak, a dánok végig magabiztosan vezetve uralták a meccset. A nagy Dinu csak a labdákat szedte ki a hálóból, a mezõnyben pedig ismét nem tudtak csapatként mûködni. Azt hiszem az egyik döntõs már megvan, mert a románok idegenben eddig is nagyon haloványak voltak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ilyen csapatot mint a Dunaferr így veszni hagyni. Rövid életem alatt nem láttam még ilyen csodálatos csapatot. Olyan játékosok játszottak benne akiknek míg élek nem felejtem el a játékát. Számomra legendák.

Csatlakozom a jókívánságokhoz:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden kedves fórumozónak, a hölgyeknek sok locsolót, a férfiaknak piros tojást!
Hogy már megint nem sikerült meglepõdnöm...

Érdekli is ezeket valami...
Isthy

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

Remélem este Bécsben az ETO is ad nekünk egy szép húsvéti ajándékot <#wink> Nagyon nehéz meccs lesz, de elérhetõ egy olyan eredmény amely a visszavágón a továbbjutást ígérheti.

HAJRÁ ETO!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Átmenetileg zárva...

Õk is megunták, hogy nem kapnak semmit...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174

Boldog húsvétot kívánok mindenkinek!

kaloz174
Kulcsár Anita Sportcsarnok

Sajnos, ez sem hozza Õt vissza <#sir>, de az biztos, hogy méltó névadót kapott a létesítmény.

Isthy
Szinte mindenkinek pocsék és felháborító... Kivéve természetesen az EHF és az IHF gyarapodó tisztségviselõit...<#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Anja is akart valami hasonlót anno... Nem sok esélyét látom, mert ehhez komoly nemzetközi összefogás kellene. Ráadásul a fenyegetések kivédésére a nemzeti szövetségi embereknek is melléjük kellene állni, hogy érvényt is tudjanak szerezni akaratuknak. Ismerjük a majd kizárjuk az országot a világversenyekrõl lépést. Ha a nemzeti szövetségek összefogva a fenyegetésre válaszul lelépnének az EHF és IHF rendezvényekrõl, akkor a semmitérõ versenyeikkel nem sok bevételük lenne és így sarokba lehetne szorítani õket. De a zsíros EHF és IHF állásukat féltõ szövetségi emberekrõl ez elképzelhetetlennek tûnik jelenleg...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, nagy élmény volt.

Útközben áthaladtunk mindkétszer azon az elhíresült városon... Bizony nem nagyon láttunk embereket este az utcán...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezt talán attól kérdezd meg aki még csak be sem nevezte a Ciudad ellen... Miközben látható volt, hogy Gyula mostanában egyre haloványabb.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ennek én is csak drukkolni tudok, de tartok tõle, hogy amíg csak fenyegetnek addig semmi nem lesz belõle, tudtommal már a nõi klubok is fenyegettek és semmi nem lett belõle, mindenki pénzbõl él.., egyébként meg nagy fejhullásnak kellene bekövetkeznie mind az EHF mind az IHF köreiben, hogy valami változás legyen mert a jelenlegi rendszer pocsék az biztos...
Igen, szerintem is kint ment el a meccs, én azonban azt mondom a két meccs alapján nem volt reális esély a továbbjutásra, tudomásul kell venni, hogy a Ciudad egy más kategória.
Az, hogy a csapatrészek mikor, hogy teljesítenek szerintem betudható a kispad hosszának is illetve az egy csapatos bajnokságnak is.
kaloz174
Egy kezdeményezés, aminek - elsõ ránézésra - csak drukkolni tudok:

itt olvasható, bár nso

Bár él bennem a bizalmatlanság: nehogy megint a "csöbörbõl vödörbe" népi bölcsesség jöjjön be.

kaloz174
Azért nekem is volt egy különleges élményem, bár nem éppen kézis történet:
Charles Simonyi ígérete: viszlát Siófokon

(Nem volt akármilyen élmény a Keszthely motoros fedélzetén tartózkodni ebben az esetben.😊)

kaloz174
Elõször is: grat. a Veszprémnek, nagyot harcoltak. <#worship>
Sokan elmondták, de igaz, kint ment el a továbbjutás. Azt azonban nem egészen értem, mi az oka, hogy a csapatrészek nem tudtak egyformán kiemelkedõ teljesítményt nyújtani. Úgy rémlik, a szezon elején, korábban a szélek is többet tudtak hozzátenni az eredményességhez, valamint ugye a beállós poszt most nem volt az igazi, de talán ez egy külön történet. <#sir>

Szuper lehetett ezt a meccset a helyszínen látni.

OK, s miért nem játszik s ha mégis, miért olyan keveset? ugyan....
van

tudom, hogy van Vilovszki, láttam is már játszani. azt is tudom, hogy Cozma halála után hozták vissza kölcsönbõl, de pl. Mocsai most nem nevezte a 14-be sem....tehát van vagy nincs másik beállós?
ma a gyõri lányok megint bemutatták, hogyan tudnak mejdnem elcseszni egy 9 gólos elõnyt is! Szerencsére nem sikerült, de érthetetlen részükrõl...
Én is gratulálok a fiúknak, fantasztikus mérkõzés volt szerintem, a hangulatról nem is beszélve, és végre vagy egy Aréna ami tényleg igen magas, szintû, kár hogy kevés van belõlük.

Gratulálok minden csapatunknak aki valamilyen számára kimagasló eredményt ért el e hétvégén, akár nemzetközi, akár hazai szinten a kupában, és itt ünneprontó leszek:
szerintem ismét bebizonyosodott, hogy ebben az évben jelentõsen esett a Magyar kézilabda színvonala, akár nõi akár férfi szinten, sajnos tovább erõsödött a tény, hogy mindkét bajnokság egy csapatos, és ne legyen igazam, de tartok tõle, hogy a jövõben ez még inkább így lesz, a válogatottról nem is beszélve, egyik ismerõsöm azt mondta nehogy Londonban nagy pofon legyen, én meg most azt, nehogy még hamarabb legyen!

Köszönjük neked a tegnap délutánt, estét, fantasztikus élmény volt!
Isthy
Szerencsésen hazaértünk, köszönjük, hogy ott lehettünk! <#worship>

Gratulálok a fiúknak, nagyot küzdötek! <#taps> Szintén gratulálok a szurkolóknak is, mert õk is megérdemlik a hangulatért! <#worship> Szuper az Aréna, valódi európai szintû csarnok.

Sajnos nagyon hiányzott Cozma... Gyula egyre haloványabb, kellett volna Vilovszki a pályára. Igen, sajnos a kinti meccs utolsó 5-6 perce volt a meghatározó. Bár jobb beállójátékkal és a szélsõk jobb foglalkoztatásával még így is meglehetett volna a csoda. Ahogy beszéltük is a meccs után, a prof ma tényleg nem volt a helyzet magaslatán.

Valóban az a hangulat +7-nél fantasztikus volt. Hazafelé a kocsiban mondtuk is, hogy nagyon megközelítette a csúcsot, a 10 évvel ezelõtti Hypo meccset. A mai kis csapatunkból hárman akkor is ott voltunk. Remélem egyszer még nemsokára sikerül átélni valami hasonló sikert.

Még 1x hála és köszönet neked! <#worship> Vigyázz a kis ajándékra, hátha még lesz alkalom veszélytelenül viselni <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

(van más beállós, egyiket úgy hívják Vilovski -ma nem nevezte Lajos- a másikat úgy hívják Lushnikov -én biztos õt próbáltam volna Lapac helyett, igaz Lapcevic játszott már kényszerbõl beállóst korábban a pályafutása alatt.
Nem akarom megbántani Lajost, de szerintem ez nem az õ meccse volt 😞( de most errõl talán nem is kell írni, ideáig csakis Lajossal juthattunk el, szóval ez benne van!)

A csapat nagyon akart, minden dícséretet megérdemelnek, a kinti meccs vége volt a döntõ, ha ott a bírók és a szerencse mellénk áll, ma tovább jutunk...
ha nincs febr.8., meggyõzõdésem , h. BL döntõt játszottunk volna, nagyon hiányzott Cozma a pályáról (is)!! Petre Cozma, Marian édesapjának pedig nagy nagy tisztelet, köszönjük, hogy szurkol nekünk, ahogy a fiát is,úgy õt is örökre a szívünkbe zártuk!!!

Az a hangulat ami 23-16nál az ARÉNÁban volt, még engem Veszprém meccseken szocializálódótt szurkolót is meghatotta! fantasztikus volt!

sajnos, nem sikerült, dehát bár Perici, Vujin, Perez mindent megtettek érte + a szélsõkre se lehet panasz (kivéve az elsõ tiz perecet), de Nicola bár nem volt rossz, egy kiváló formával sokat segithetett volna. Sajnos Ilyés s fõleg Gál teljesitménye lerontottaa többiekét. Most látszott meg mekkora veszteség Cozma halála és a Cozma-Eklemovici kapcsolat eredményességének hiánya. Gyulát szinte lehetetlen megjátszani,ha igen sok ziccert elhibáz, más beállós meg nincs, sajnos.
Ezen a poszton mindenképpen erõsiteni kell.
A Szeged küzdött, de a csapatjátékuk eléggé szétesett, s ennek itták meg a levét odakint is. Kár, mert ez az ellenfél kiverhetõ lett volna.Már csak a lányokban reménykedhetünk.
Isthy
A hétvége:

szombat:

MKB Veszprém-Ciudad Real 17:00 BL Viasat3
Pick Szeged-Nordhorn 17:30 KEK Sportklub

DVSC-Kiskunhalas 17:00 MK Sport1
Gyõri ETO-Újbuda 19:30 MK Sport1

vasárnap:

MK 3. helyért 12:30 Sport1
MK döntõ 15:00 Sport1

Lesz mibõl válogatni. Nálam a választás a veszprémi meccsre esett, szerencsére a helyszínen élõben láthatom <#wink> Pont 10 évvel ezelõtt, 1999. áprilisában már láthattam egy csodát, akkor is a világ legjobbját kellett elütni a továbbjutástól, 4 gól hátrányból. Egy örökké emlékezetes mérkõzésen akkor ez sikerült a csajoknak. Szeretném, ha ma követõkre találnának <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Õk már összenõttek, egymás nélkül sehová <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egy hasznosnak látszó link:

live 😊

Breki33
"Követem Németh Andrást, aki elhagyja a Hypót, és a nyáron átveszi a Vác szakmai munkájának irányítását. Az egyéves szerzõdést még nem foglaltuk írásba, de szóban már megállapodtunk. Azért hagyom el a Hypót, mert nem igazán tartom vonzónak a légiós életet, valamint szeretnék újra Budapesten élni. Vác közel van a fõvároshoz, ráadásul Németh András vezetésével biztosan remek, fiatal, sikeréhes csapat épül majd ebben a klubban" - nyilatkozta Tóth...................
kaloz174
Úgy tudom, NA vállalta magára az anyagi feltételek biztosítását. Gondolom, Tóth nem lehet olcsó megoldás, de úgy tûnik, sikerült megtalálni a helyi Róbert bácsit.😊 Szerencsések és lelkesek. Irigykedem és drukkolok, természetesen.
Vannak még ott más ígéretek is.

Más:
Bár nem tudom, hogyan jött össze ez a szavazási eredmény, de jó lenne hinni, hogy igaz.

"Sokak szerint jelenlegi színvonalán is a labdarúgás a legnépszerûbb csapatsport Magyarországon. Ön mit gondol?
Így van! 13613 23.7 %
Inkább a vízilabda 17233 30.0 %
Kézilabda-párti vagyok 20521 35.7 %
A kosárlabda sokkal jobb 3251 5.7 %
Csak a hoki! 2799 4.9 %
Összesen:57417
Köszönjük, hogy szavazott!"

Egyébként ezt az origon találtam.

Duby
<#wow1>
Tóth Tímea a Vácban folytatja pályafutását >>

Rátaláltak az aranytojást tojó tyúkra Vácott? Vagy kifogták az aranyhalat? Bõségszaru? <#nemtudom>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)