Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sopi sosem volt híres a védekezésérõl, elöl pedig még érzi a Viborg ellen szerzett sérülését.
DUNAFERR FOREVER!!!
egyébként Vérten csak pihenõt kapott, vagy nem ment neki? miért Kovacsics játszott a helyén pár percig? (néha nem a meccset néztem, hanem egy másik magyarnak drukkoltam az m1-et nézve 😊 )
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
a lényeg, hogy lesz ismétlés.
11:30 KÉZILABDA: EHF Nõi Bajnokok Ligája Hypo Niederosterreich (Ausztria) - Gyori Audi ETO KC (Magyarország) (12:00)
16:00 KÉZILABDA: EHF Nõi Bajnokok Ligája Hypo Niederosterreich (Ausztria) - Gyori Audi ETO KC (Magyarország) (16:45)
Eurosport 2
ha a volna ott nem volna a mondatom is másról szólna...
a mint elõtt pedig kihagytam a vesszõt
Így remélem kettõzött erõvel készülnek.
Azt továbbra sem értem, már mikor kiment akkor sem értettem, most még úgy sem,hogy NA hogy fért meg Prokoppal, számomra érdekes...
2 dolog a válogatott szempontjából: Görbére jártak gólt lõni a Hypoból, a másik oldalon meg Sopánt verték lábbal szanaszét, nem túl bíztató. (mondjuk remélem Vili nem fogja 2-esben védekeztetni Görbét, mert inkább szerezzünk 2-3 labdával kevesebbet, mintsem, hogy szélrõl folyton be kelljen segíteni, és kapjuk a gólokat onnan, vagy 1-1 ben megverve Görbérõl) Tóth Timirõl nem tudom, hogy mennyire van top-on, de egyelõre érthetõ, h. miért nem szerepel a válogatottban, remélem hamarosan visszatalál önmagához, mert ennél azért tud õ jóval többet!)
szûk 1 hét múlva is, hajrá!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Szerintem ez a meccs egyenesen flúgos futam volt. <#eplus2>#eplus2> Kevés igazán átgondolt támadást lehetett felfedezni. Inkább az egyéni megoldások domináltak.
Jobb lett volna a döntetlen, mert az már mentálisan padlóra tette volna a Hypot, de a -1 gól is tagadhatatlanul nagy esély.
Azt viszont én is úgy gondolom, hogy a Hypo minden lehetséges eszközt be fog vetni, hogy meglepetést okozzon Gyõrben. NA nagy taktikus, a helyi zsarnok módszereirõl meg már van fogalmunk...(Nagyon haragszom rá. Úgy gondolom, jelentõs szerepe van abban, hogy odajutott a kézilabda a világban, ahova, vagyis alapítója lehetne egy olyan klubnak, aminek jelszava: "pénzzel mindent el lehet érni". <#levele>#levele>)
Mindettõl függetlenül persze ma úgy gondolom, hogy csalódás lenne, ha nem a magyar bajnok jutna a döntõbe.
Nagyon régóta vadászom a Sydney olimpia magyar vonatkozású nõi kézi meccsire.
Rendkívül hálás lennék az osztrák és norvég meccsekért.
Bármilyen megoldás érdekel, kérlek segíts! <#help>#help>
Elõre is köszönöm!
S.
Meglepetés Kirsner jó játéka! Kellemetlen viszont a Vértené.
Gratulálok a gyõri lányoknak! <#taps>#taps>
Egy nem túl magas szinvonalú meccsen, jól helytálltak és reménytkeltõ eredményt értek el. Nagyon figyelni kell itthon a visszavágón, mert legalább ilyen nehéz meccs lesz az is. Ha nem nehezebb... A Hypo vendégként is életveszélyes, csak végig koncentrált játékkal lehet meg a továbbjutás. Az esélyt ma megteremtették maguknak, most már élni kell vele.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos a 3 féreg erre is képes volt bõ 4 év alatt...<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy percig nem volt esélye a románoknak, a dánok végig magabiztosan vezetve uralták a meccset. A nagy Dinu csak a labdákat szedte ki a hálóból, a mezõnyben pedig ismét nem tudtak csapatként mûködni. Azt hiszem az egyik döntõs már megvan, mert a románok idegenben eddig is nagyon haloványak voltak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden kedves fórumozónak, a hölgyeknek sok locsolót, a férfiaknak piros tojást!
Érdekli is ezeket valami...
Remélem este Bécsben az ETO is ad nekünk egy szép húsvéti ajándékot <#wink>#wink> Nagyon nehéz meccs lesz, de elérhetõ egy olyan eredmény amely a visszavágón a továbbjutást ígérheti.
HAJRÁ ETO!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Boldog húsvétot kívánok mindenkinek!
Sajnos, ez sem hozza Õt vissza <#sir>#sir>, de az biztos, hogy méltó névadót kapott a létesítmény.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Útközben áthaladtunk mindkétszer azon az elhíresült városon... Bizony nem nagyon láttunk embereket este az utcán...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az, hogy a csapatrészek mikor, hogy teljesítenek szerintem betudható a kispad hosszának is illetve az egy csapatos bajnokságnak is.
itt olvasható, bár nso
Bár él bennem a bizalmatlanság: nehogy megint a "csöbörbõl vödörbe" népi bölcsesség jöjjön be.
Charles Simonyi ígérete: viszlát Siófokon
(Nem volt akármilyen élmény a Keszthely motoros fedélzetén tartózkodni ebben az esetben.😊)
Sokan elmondták, de igaz, kint ment el a továbbjutás. Azt azonban nem egészen értem, mi az oka, hogy a csapatrészek nem tudtak egyformán kiemelkedõ teljesítményt nyújtani. Úgy rémlik, a szezon elején, korábban a szélek is többet tudtak hozzátenni az eredményességhez, valamint ugye a beállós poszt most nem volt az igazi, de talán ez egy külön történet. <#sir>#sir>
Szuper lehetett ezt a meccset a helyszínen látni.
ma a gyõri lányok megint bemutatták, hogyan tudnak mejdnem elcseszni egy 9 gólos elõnyt is! Szerencsére nem sikerült, de érthetetlen részükrõl...
Gratulálok minden csapatunknak aki valamilyen számára kimagasló eredményt ért el e hétvégén, akár nemzetközi, akár hazai szinten a kupában, és itt ünneprontó leszek:
szerintem ismét bebizonyosodott, hogy ebben az évben jelentõsen esett a Magyar kézilabda színvonala, akár nõi akár férfi szinten, sajnos tovább erõsödött a tény, hogy mindkét bajnokság egy csapatos, és ne legyen igazam, de tartok tõle, hogy a jövõben ez még inkább így lesz, a válogatottról nem is beszélve, egyik ismerõsöm azt mondta nehogy Londonban nagy pofon legyen, én meg most azt, nehogy még hamarabb legyen!
Köszönjük neked a tegnap délutánt, estét, fantasztikus élmény volt!
Gratulálok a fiúknak, nagyot küzdötek! <#taps>#taps> Szintén gratulálok a szurkolóknak is, mert õk is megérdemlik a hangulatért! <#worship>#worship> Szuper az Aréna, valódi európai szintû csarnok.
Sajnos nagyon hiányzott Cozma... Gyula egyre haloványabb, kellett volna Vilovszki a pályára. Igen, sajnos a kinti meccs utolsó 5-6 perce volt a meghatározó. Bár jobb beállójátékkal és a szélsõk jobb foglalkoztatásával még így is meglehetett volna a csoda. Ahogy beszéltük is a meccs után, a prof ma tényleg nem volt a helyzet magaslatán.
Valóban az a hangulat +7-nél fantasztikus volt. Hazafelé a kocsiban mondtuk is, hogy nagyon megközelítette a csúcsot, a 10 évvel ezelõtti Hypo meccset. A mai kis csapatunkból hárman akkor is ott voltunk. Remélem egyszer még nemsokára sikerül átélni valami hasonló sikert.
Még 1x hála és köszönet neked! <#worship>#worship> Vigyázz a kis ajándékra, hátha még lesz alkalom veszélytelenül viselni <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem akarom megbántani Lajost, de szerintem ez nem az õ meccse volt 😞( de most errõl talán nem is kell írni, ideáig csakis Lajossal juthattunk el, szóval ez benne van!)
A csapat nagyon akart, minden dícséretet megérdemelnek, a kinti meccs vége volt a döntõ, ha ott a bírók és a szerencse mellénk áll, ma tovább jutunk...
ha nincs febr.8., meggyõzõdésem , h. BL döntõt játszottunk volna, nagyon hiányzott Cozma a pályáról (is)!! Petre Cozma, Marian édesapjának pedig nagy nagy tisztelet, köszönjük, hogy szurkol nekünk, ahogy a fiát is,úgy õt is örökre a szívünkbe zártuk!!!
Az a hangulat ami 23-16nál az ARÉNÁban volt, még engem Veszprém meccseken szocializálódótt szurkolót is meghatotta! fantasztikus volt!
Ezen a poszton mindenképpen erõsiteni kell.
A Szeged küzdött, de a csapatjátékuk eléggé szétesett, s ennek itták meg a levét odakint is. Kár, mert ez az ellenfél kiverhetõ lett volna.Már csak a lányokban reménykedhetünk.
szombat:
MKB Veszprém-Ciudad Real 17:00 BL Viasat3
Pick Szeged-Nordhorn 17:30 KEK Sportklub
DVSC-Kiskunhalas 17:00 MK Sport1
Gyõri ETO-Újbuda 19:30 MK Sport1
vasárnap:
MK 3. helyért 12:30 Sport1
MK döntõ 15:00 Sport1
Lesz mibõl válogatni. Nálam a választás a veszprémi meccsre esett, szerencsére a helyszínen élõben láthatom <#wink>#wink> Pont 10 évvel ezelõtt, 1999. áprilisában már láthattam egy csodát, akkor is a világ legjobbját kellett elütni a továbbjutástól, 4 gól hátrányból. Egy örökké emlékezetes mérkõzésen akkor ez sikerült a csajoknak. Szeretném, ha ma követõkre találnának <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Vannak még ott más ígéretek is.
Más:
Bár nem tudom, hogyan jött össze ez a szavazási eredmény, de jó lenne hinni, hogy igaz.
"Sokak szerint jelenlegi színvonalán is a labdarúgás a legnépszerûbb csapatsport Magyarországon. Ön mit gondol?
Így van! 13613 23.7 %
Inkább a vízilabda 17233 30.0 %
Kézilabda-párti vagyok 20521 35.7 %
A kosárlabda sokkal jobb 3251 5.7 %
Csak a hoki! 2799 4.9 %
Összesen:57417
Köszönjük, hogy szavazott!"
Egyébként ezt az origon találtam.
Tóth Tímea a Vácban folytatja pályafutását >>
Rátaláltak az aranytojást tojó tyúkra Vácott? Vagy kifogták az aranyhalat? Bõségszaru? <#nemtudom>#nemtudom>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)