Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
köszönöm 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Felraktam újra is ha ez nálatok is így van cserélem

Ne vedd sértésnek, mert nem a Veszprém tehet róla, de szerintem csak kis móka volt köszönhetõen a Szegednek. Egyébként annyira kicsi, hogy a m1 reggeli sporthírekben 8:10 be sem fért a magyar kézilabda, tehát a Gyõr sem pedig azért illet volna mert mégiscsak kupagyõzelemrõl illetve Bl elõdöntõrõl volt szó, bezzeg az FA kupa az benne volt, az nagyon fontos volt, csak nem tudom kinek!
A magyar ffi kézis világra (bajnokság, MK) azonban rányomja a bélyegét ez az általános egysíkú helyzet, hogy gyakorlatilag mindig ua. az a 2 csapat verseng csak az elsõségért, ráadásul most a Szeged nagyon gödörben van.
Így annyira nem érdekel az õ párharcuk - már xszedszerre.
Nyilván errõl a csapatok nem tehetnek. Sõt, csodálatosan elismerésre méltó, ami pl. Veszprémben hosszú évek óta zajlik. (Jó példa arra, hogy nem elég a sok pénz megszállott, az ügyet alázattal - és tehetséggel - szolgáló szervezõ egyéniségek nélkül.) De akkor is ez van.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Természetesen jár a gratuláció nekik is <#taps>#taps>
Viszont a Pick nagyon halovány, nem csodálkoztam a gyõzelem arányán. Nem tartom lehetetlennek, hogy a Dunaferres fiúk akár még meglepetést is okozhatnak a bajnoki elõdöntõben, ha jól összekapja õket Vili.
DUNAFERR FOREVER!!!
GRATULÁLOK a fiúknak, Ti vagytok a legnagyobbak!
Tizenhat éves karrierrel a háta mögött 36 éves korában visszavonult Véronique Pecqueux-Rolland. A francia nõi kézilabda-válogatottban 289-szer pályára lépõ beállós vasárnap, a Dijon–Besancon bajnoki után tette a bejelentést.
Pecqueux-Rolland legsikeresebb éve vitán felül a 2003-as volt, amikor a Besancon színeiben KEK-et, francia bajnokságot és Francia Kupát nyert, valamint tagja volt a franciák vb-gyõztes csapatának is, mely a döntõben éppen a magyar válogatottat gyõzte le drámai csatában.
A nemzeti csapatban 849 gólt szerzõ játékosnak elmondása szerint csak amiatt fáj a szíve, hogy nem sikerült olimpiai aranyat nyernie. Pecqueux-Rolland egyébként hamarosan második gyermekének ad majd életet.
Én meg szombaton néztem Dunaferr meccset, felvezetésnek mára. Jó ómennek bizonyult. Tegnap volt pontosan a 10 éves évfordulója annak a felejthetetlen meccsnek. Most is nagyon tetszett <#wink>#wink> Szerencsére ma az ETO is megismételte a Hypo verést és ez is nagyon tetszett <#wink>#wink> Kár, hogy nem lett számolás, de így sem vagyok elkeseredve <#smile>#smile>
DUNAFERR FOREVER!!!
Örülök, hogy sikerült Prokop szemétkedésére méltó választ adni. Erre számítottam. <#worship>#worship>
Elnézve a Viborgot, csalódás lenne, ha nem az ETO nyerné a kupát. Szerintem jobbak jelenleg.
Pénteken voltam Dunaferr meccsen. Elismerésem a fiataloknak. Szépen harcoltak. Kis szerencsével szorosabb meccsre is esélyük lehetett volna. Így is sok ügyes megoldásnak örülhettünk. <#taps>#taps>
Igyál a csajok egészségére is a sajátod mellett. De ne csak bodzaszörpöt! <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Gin és Görbe vezérletével simán leverték a Hypot. De nagy dícséret jár Kovacsicsnak és Herr Anitának is, mert csereként pályára lépve kiválóan játszottak. A csapat minden tagja hozzátette a magáét, talán Tominak nem ment ma. De ettõl csak még nagyobb a siker, hiszen elbírták az õ gyengélkedését is. Remélem a döntõben majd az õ percei következnek.
Szép volt csajok!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az eddigi másodedzõ, az izlandi Thorir Hergeirsson lett a 2008-ban, Pekingben olimpiai aranyérmet szerzett norvég nõi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
A 45 éves tréner a leköszönõ Marit Breiviket váltotta, akit március elején a Rosenborg labdarúgócsapata igazgatótanácsának élére választottak.
Az 54 éves Breivik 1994 óta volt kapitány, irányításával olimpiát, világ- és Európa-bajnokságot nyert az alakulat. Játékosként 140-szer szerepelt hazája együttesében.
Remélem mindenki megõrzi a hidegvérét a csarnokban és a pályán a játékosok méltó választ adnak neki.
HAJRÁ ETO!
DUNAFERR FOREVER!!!
Tudja, hogy a pályán nagyon kicsi az esélye, most mindent megpróbál, ami tõle telik, hogy javítson ezen.
Nem szabad felülni neki, nem szabad, hogy elvonja a figyelmet ez a közjáték a felkészüléstõl.
Jó kis lélektani hadviselés ez, több fronton is. 10 évvel ezelõtt is láthattuk mit össze nem erõlködött a meccs alatt és utána is az EHF-nél... Nem jött össze neki <#wink>#wink> Akkorra már megkopott az ilyen-olyan szigeteki nyaralásos illetve kocsi slusszkulcsos addig jól bejáratott rendszer, ami anno hozott pár BL sikert nekik.
Mostanában már más az "arzenál" mind provoációs célzat, mind egyéb ráhatások képében. Remélem most is ugyanúgy pofára esik.
DUNAFERR FOREVER!!!
Basszus, bele se nagyon gondolok, hogy most mi lenne, ha továbbjutott volna a BL-ben az MKB...
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem léphet pályára az idény hátralévõ részében Gál Gyula, a bajnoki címvédõ MKB Veszprém válogatott kézilabdázója, aki keresztszalag-szakadást szenvedett, s pénteken meg is mûtik - értesült kedden a kézi.hu. Az internetes szaklap szerint a játékos az operáció miatt több hónapos pihenõre kényszerül. Így nem szerepelhet a Budapest Bank férfi Magyar Kupa hétvégi négyes döntõjében, a bajnoki rájátszásban, és a válogatott júniusi Eb-selejtezõin sem.
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, Era az elsõben villogott, a másodikban asszem csak 1-et lõtt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én ugyan nem ígértem meg senkinek, de ahogy Veszprémre kíváncsi voltam úgy Gyõrre is kíváncsi lennék, szerintem akadna társam is legalábbis bízok benne...
(mindig kérdezte gyõri ismerõsöm mikor megyek Gyõrbe szurkolni, mondtam majd a Bl döntõre elmegyek 😄, nagyon szeretném ha az ETO-s csajok lehetõséget adnának az ígéretem betartására 😊 )
Egyébként tényleg ne szaladjunk ennyire elõre, azért lesz itt még egy nagyon kemény visszavágó is, még bármi megtörténhet.
szerintem nem fogják, nem egy rohanós típusúak -legalábbis vissarohanásra nem nagyon futotta nekik 😄
nézegetem a statot, nagyon meglepõdtem mikor láttam h. Kirsner 5 gólt szorgoskodott össze, hmm, egy gólját se láttam, mindet az elsõ félidõben lõtte? ( másodikban emléxem rossz lövésére, meg egy nagyon gyenge ejtésére, de gólra nem)
Az esetleges Viborg elleni meccsrõl nem is beszélve. Na õk aztán rohannak rendesen.
DUNAFERR FOREVER!!!