Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Igen mostmár nálam is, délelõtt vmiért nem jelent meg
nálam ott van Kulcsi a helyén!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

és még Gyõrbe se kell mennem (és remélhetõleg be is jutok) 😄DDD

köszönöm 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Na most nálam nem látszik Kulcsi a bannerban

Felraktam újra is ha ez nálatok is így van cserélem

Breki33
Prokop: Boldog vagyok, hogy az edzõ és néhány játékos távozik a nyáron

link
Gratulálok a MKB Veszprémnek a kupagyõzelemhez!
Ne vedd sértésnek, mert nem a Veszprém tehet róla, de szerintem csak kis móka volt köszönhetõen a Szegednek. Egyébként annyira kicsi, hogy a m1 reggeli sporthírekben 8:10 be sem fért a magyar kézilabda, tehát a Gyõr sem pedig azért illet volna mert mégiscsak kupagyõzelemrõl illetve Bl elõdöntõrõl volt szó, bezzeg az FA kupa az benne volt, az nagyon fontos volt, csak nem tudom kinek!
kaloz174
Természetesen grat. a veszprémi srácoknak! Nem feltétlenül a kupagyõzelemhez, sokkal inkább a helytálláshoz, amit a tragédia tapasztalhatunk részükrõl. Fantasztikusak! <#worship><#eljen>

A magyar ffi kézis világra (bajnokság, MK) azonban rányomja a bélyegét ez az általános egysíkú helyzet, hogy gyakorlatilag mindig ua. az a 2 csapat verseng csak az elsõségért, ráadásul most a Szeged nagyon gödörben van.
Így annyira nem érdekel az õ párharcuk - már xszedszerre.

Nyilván errõl a csapatok nem tehetnek. Sõt, csodálatosan elismerésre méltó, ami pl. Veszprémben hosszú évek óta zajlik. (Jó példa arra, hogy nem elég a sok pénz megszállott, az ügyet alázattal - és tehetséggel - szolgáló szervezõ egyéniségek nélkül.) De akkor is ez van.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Tudod, itt nálunk a fiúk kevesebb teret kapnak <#wink>

Természetesen jár a gratuláció nekik is <#taps>
Viszont a Pick nagyon halovány, nem csodálkoztam a gyõzelem arányán. Nem tartom lehetetlennek, hogy a Dunaferres fiúk akár még meglepetést is okozhatnak a bajnoki elõdöntõben, ha jól összekapja õket Vili.

DUNAFERR FOREVER!!!

valahol olvastam, h. volt valami kézilabdás móka a hétvégén a SYMA-ban, valami kis esemény lehetett mert itt sem ír róla senki, utánanéztem MAGYAR KUPA gyõztes lett az MKB Veszprém KC csapata 18x-ra, a legnagyobb riválisát verte 9 góllal, úgy hogy volt tíz, tíz, tíz is közte!

GRATULÁLOK a fiúknak, Ti vagytok a legnagyobbak!

Breki33
Nõi kézilabda: Pecqueux-Rolland 16 év után visszavonul

Tizenhat éves karrierrel a háta mögött 36 éves korában visszavonult Véronique Pecqueux-Rolland. A francia nõi kézilabda-válogatottban 289-szer pályára lépõ beállós vasárnap, a Dijon–Besancon bajnoki után tette a bejelentést.
Pecqueux-Rolland legsikeresebb éve vitán felül a 2003-as volt, amikor a Besancon színeiben KEK-et, francia bajnokságot és Francia Kupát nyert, valamint tagja volt a franciák vb-gyõztes csapatának is, mely a döntõben éppen a magyar válogatottat gyõzte le drámai csatában.

A nemzeti csapatban 849 gólt szerzõ játékosnak elmondása szerint csak amiatt fáj a szíve, hogy nem sikerült olimpiai aranyat nyernie. Pecqueux-Rolland egyébként hamarosan második gyermekének ad majd életet.
Isthy
Azért vigyázzunk, óvatosan. A Viborg nagyon kemény ellenfél lesz és sztem nagyon meg fog az ETO szenvedni ellenük. Rutinos, komoly csapat, határtalan önbizalommal és kiváló játékosokkal. Még szerencse, hogy Bojana nincs, így nagyobb esélyt látok.

Én meg szombaton néztem Dunaferr meccset, felvezetésnek mára. Jó ómennek bizonyult. Tegnap volt pontosan a 10 éves évfordulója annak a felejthetetlen meccsnek. Most is nagyon tetszett <#wink> Szerencsére ma az ETO is megismételte a Hypo verést és ez is nagyon tetszett <#wink> Kár, hogy nem lett számolás, de így sem vagyok elkeseredve <#smile>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Minden szépet és jót kívánok én is!

kaloz174
Még ugyan nem láttam a meccset, csak az eredményt, de grat. az ETO-nak!
Örülök, hogy sikerült Prokop szemétkedésére méltó választ adni. Erre számítottam. <#worship>
Elnézve a Viborgot, csalódás lenne, ha nem az ETO nyerné a kupát. Szerintem jobbak jelenleg.

Pénteken voltam Dunaferr meccsen. Elismerésem a fiataloknak. Szépen harcoltak. Kis szerencsével szorosabb meccsre is esélyük lehetett volna. Így is sok ügyes megoldásnak örülhettünk. <#taps>

Breki33
Kösziiiii

Igazából elõre ittam P
Breki33
Breki33
Isthy
Boldog Születésnapot Breki!

Igyál a csajok egészségére is a sajátod mellett. De ne csak bodzaszörpöt! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Isthy
Gratulálok a gyõri lányoknak! Ez fantasztikus volt! <#taps><#taps><#worship><#worship>

Gin és Görbe vezérletével simán leverték a Hypot. De nagy dícséret jár Kovacsicsnak és Herr Anitának is, mert csereként pályára lépve kiválóan játszottak. A csapat minden tagja hozzátette a magáét, talán Tominak nem ment ma. De ettõl csak még nagyobb a siker, hiszen elbírták az õ gyengélkedését is. Remélem a döntõben majd az õ percei következnek.

Szép volt csajok!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Breki33
no ez megvolt! és jó, hogy a Hypoval kerültünk össze! nekem sem a tavaly, sem az idén nem tüntek szupercsapatnak, viszont jellemzõ volt rájuk mindig a mai Acimovici-féle trükközés, amit utálok. Gratula a lányoknak és fõleg a ma szuperteljesitményt nyújtó Pálingernek és Görbicznek, de Kõvacsicsnak és Herr Anitának, Mravikovának, Rotisnak, Hornyáknak is. Kár, hogy Vértennek és fõleg Tomorinak nem ment, de a többiek pótolták. Sikert a Viborghoz, de az kemányebb dió lesz (nekik vannak átlövõik és szélsõik is, no meg kapusuk is).
Breki33
Gratulálok a csajoknak GYÖNYÖRÛ szülinapi ajándékot adtak ezzel nekem ! <#eljen><#integet2><#taps><#pias>
Isthy
Várjunk még ezzel, egyelõre legyen meg vasárnap a döntõbe jutás. Sztem pokoli nehéz lesz, de remélem harmadjára sikerül. Három a magyar igazság <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nagy lehetõség kapujában a Gyõr, szerintem:

Ha Gyõr-Viborg BL-döntõ lesz, itthon lesz a visszavágó

Breki33
Izlandi kapitánya lett a norvég nõi kéziseknek

Az eddigi másodedzõ, az izlandi Thorir Hergeirsson lett a 2008-ban, Pekingben olimpiai aranyérmet szerzett norvég nõi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

A 45 éves tréner a leköszönõ Marit Breiviket váltotta, akit március elején a Rosenborg labdarúgócsapata igazgatótanácsának élére választottak.

Az 54 éves Breivik 1994 óta volt kapitány, irányításával olimpiát, világ- és Európa-bajnokságot nyert az alakulat. Játékosként 140-szer szerepelt hazája együttesében.
Reméljük nem lesz balhé, és a rendezõk ha kell kemények lesznek, hiszen tudjuk a Gyõr a rendezõ, csarnokon belül mindenért az ETO felel. Egyébként Anja Andersen szerintem ehhez képest normális ember!!!
Isthy
Egyértelmû volt, hogy semmi esélye nem lehet ennek. Más volt a cél, a bírók "helyzetbe hozása", a gyõri közönség és a játékosok felcukkolása. A meccsen is mindent el fog követni Gúnár, hogy botrányt provokáljon. Ismerjük már, hogy semmitõl sem riad vissza. Még azon se lennék meglepõdve, ha hozna magával "bérbedobálókat" és utána látványosan eljátszaná a szokásos nagyhalált. Ettõl minden kitelik...
Remélem mindenki megõrzi a hidegvérét a csarnokban és a pályán a játékosok méltó választ adnak neki.

HAJRÁ ETO!

DUNAFERR FOREVER!!!

no, Prokop lebõgött! nem sikerült a machinációja! gondolom "kedvesen" fogja a gyõri közönség üdvözölni! remélem, nem kap fájdalomdíjként két semmirekellõ birót!
kaloz174
Kivételesem focit néztem. <#wink> Megállapítottam, hogy bármilyen béna is idõnként a Viasat közvetítése, inkább mégis azt választanám, ha rajtam múlna, mert EV nagyon gáz, még mindig. <#falbav><#levele>

Remélem mostanában is lesz aki egy "kicsit kiosztja" <#smile>
Isthy
Rászolgált, épp ideje volt már <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

😊))) csak érzi a vesztét, sszóval ahogy egy illedelmes osztrák mondaná: auf wiedersehen, Herr Prokop 😉 (remélem jól írtam 😄)

kaloz174
Egyre jobb érzés, hogy annakidején valaki "kicsit" kiosztotta. <#vigyor2><#taps>

kaloz174
Mielõbbi gyógyulást neki!

kaloz174
Szemét alak. Morálisan nagyon sokat ártott a sportágnak. <#levele>

Tudja, hogy a pályán nagyon kicsi az esélye, most mindent megpróbál, ami tõle telik, hogy javítson ezen.
Nem szabad felülni neki, nem szabad, hogy elvonja a figyelmet ez a közjáték a felkészüléstõl.

Eddig is egy féregnek tartottam most sem szerettem meg!
Jobbulást neki!
Isthy
Gúnárban sosem kell csalódnunk

Jó kis lélektani hadviselés ez, több fronton is. 10 évvel ezelõtt is láthattuk mit össze nem erõlködött a meccs alatt és utána is az EHF-nél... Nem jött össze neki <#wink> Akkorra már megkopott az ilyen-olyan szigeteki nyaralásos illetve kocsi slusszkulcsos addig jól bejáratott rendszer, ami anno hozott pár BL sikert nekik.
Mostanában már más az "arzenál" mind provoációs célzat, mind egyéb ráhatások képében. Remélem most is ugyanúgy pofára esik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mihamarabbi gyógyulást neki!

Basszus, bele se nagyon gondolok, hogy most mi lenne, ha továbbjutott volna a BL-ben az MKB...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Gál Gyula keresztszalag-szakadást szenvedett

Nem léphet pályára az idény hátralévõ részében Gál Gyula, a bajnoki címvédõ MKB Veszprém válogatott kézilabdázója, aki keresztszalag-szakadást szenvedett, s pénteken meg is mûtik - értesült kedden a kézi.hu. Az internetes szaklap szerint a játékos az operáció miatt több hónapos pihenõre kényszerül. Így nem szerepelhet a Budapest Bank férfi Magyar Kupa hétvégi négyes döntõjében, a bajnoki rájátszásban, és a válogatott júniusi Eb-selejtezõin sem.
Isthy
Egyelõre várjunk még ezzel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mi anno rosszabb helyzetbõl megcsináltuk 1999. április 18-án <#worship> Remélem 2009. április 19-én az ETO is megcsinálja.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A hozzászólásom eleje és lényege a Hyporól szólt <#wink> Én már láttam õket az idényben többször is lerohanni az ellenfelüket. Csak ne intézzük el õket ilyen könnyed véleménnyel. Én eléggé tartok a visszavágótól. De mielõtt valaki rám szólna, be is fejeztem. <#wink>
Igen, Era az elsõben villogott, a másodikban asszem csak 1-et lõtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen egyet értünk!
Én ugyan nem ígértem meg senkinek, de ahogy Veszprémre kíváncsi voltam úgy Gyõrre is kíváncsi lennék, szerintem akadna társam is legalábbis bízok benne...
bármi történhet, csak egy legyen a vége: az ETO Bl döntõbe jut!

(mindig kérdezte gyõri ismerõsöm mikor megyek Gyõrbe szurkolni, mondtam majd a Bl döntõre elmegyek 😄, nagyon szeretném ha az ETO-s csajok lehetõséget adnának az ígéretem betartására 😊 )

Akkor ezek szerint nem voltam egyedül, mert számomra is érdekes volt a statisztika, hozzá teszem én sem láttam minden percét a meccsnek.
Egyébként tényleg ne szaladjunk ennyire elõre, azért lesz itt még egy nagyon kemény visszavágó is, még bármi megtörténhet.
a Viborg egy másik ellenfél, most a Hypo ellen kell(ene) szabni a csapatot 😉
szerintem nem fogják, nem egy rohanós típusúak -legalábbis vissarohanásra nem nagyon futotta nekik 😄

nézegetem a statot, nagyon meglepõdtem mikor láttam h. Kirsner 5 gólt szorgoskodott össze, hmm, egy gólját se láttam, mindet az elsõ félidõben lõtte? ( másodikban emléxem rossz lövésére, meg egy nagyon gyenge ejtésére, de gólra nem)

Isthy
Látom ugyanarra gondoltunk <#wink> Azért ne vegyünk arra mérget, hogy a visszavágón se fog a Hypo rohanni. A meccs elején lehet megpróbálják, hogy jól indítsák a visszavágót és elhúzhassanak. Ha az ETO-nak folyamatosan futni kellene az eredmény után, az láthattuk az elmúlt 2 évben, hogy hová vezet. Sztem meg fogják próbálni.
Az esetleges Viborg elleni meccsrõl nem is beszélve. Na õk aztán rohannak rendesen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 12:00 a végét jelenti, mert most lett vége <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!