Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A németek is kiestek, kikaptak a katariaktól. A mi águnkról (C-D csoport) a két csoport negyedik kiverte a két csoportelsőt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Nemsemmi volt ! <#eljen><#worship>

A teljes meccs

Isthy
Már a németek és a horvátok ellen is látszott, hogy több van bennük, de akkor a kispad vezetésével sikerült elrontani. Ma viszont nem, a pályán és a kispadon is rendben voltak a dolgok. Sabate talán egyetlen hibát vétett, Lékait korábban le kellett volna cserélni Császárra. Akkor sztem nem adjuk el a 3 gólos előnyünket és simábban (3-4 góllal) nyertünk volna.

Vajon a norvégoknak eszükbe jut a foci "álomsorsolás" nyilatkozat anno az eb selejtező kapcsán? <#ravasz1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem biztos, de lehet hogy kiszámolták a fiuk, hogy nem kellene győzelem esetén a franciák ágára kerülni! A dán vagy svéd meg majdnem mindegy volt.
Isthy
27-25 <#vigyor> Nagy gratuláció a csapatnak! <#taps>
A szünet után sikerült ismét jól kezdeni és még növelni az előnyt egészen 4 gólosra (20-16). Az 51. percben 23-20-nál emberelőnybe kerültünk, de ekkor jött egy hullámvölgy. A dánok 3 perc alatt kiegyenlítettek, itt úgy tűnt, hogy elrontottuk a meccset. Lékait korábban kellett volna cserélni, jöttek tőle a hibák. Szerencsére a végére jött Császár és a sorsdöntő 2 góljával hozta a meccset. Persze Mikler bravúros teljesítménye nélkül erre sor sem kerülhetett volna.
Azért jegyezzük meg, hogy a meccsen nem igazán nekünk fújó sporik nem állították ki Rolit piros lappal, pedig ki kellett volna. De lehet nekünk is néha ilyen "szerencsénk".
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.01.22. 17:47:47

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Akkor megtörtént a csoda? <#kacsint> Eddig altattunk? Az biztos, hogy több volt ebben a gárdában, mint amennyit eddig mutattak. <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Arról már nem is beszélve, hogy nem a franciák jönnek, hanem a norvégok! Nem becsülöm le őket sem,de egy otthon játszó francia csapat túl kemény dió lehetne! A svédek meg élvezzék a diót!
Írtam a minap, hogy nem biztos, hogy jobb lenne a svéd mint a dán válogatott! Pár hete már kiismertük őket!
Isthy
13-12 ide a félidőben a dánok ellen.
Az első 16 perc nagyon jó volt (8-5), sajnos ekkor Laci kiállítása felhozta a dánokat és egyenlítettek. Ezután a szünetig 1 góllal vezettünk vagy döntetlen volt. A bal oldalon hátul párszor elváltottuk magunkat, ott javulni kellene. A dánokat Hansen tartja meccsben, Landin eddig nem villogott. Sajnos utóbbi gyanítom javulni fog, főleg ahogyan majd fáradunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogyan tegnap az érdieké is Janurik kiválása után. 24 percig jól játszottak és 5 gólos előnyre tettek szert (15-10). Ekkor Janurik szokásos kifutása rosszul sült el és piros lappal kizárták. Ezután a csapat fokozatosan esett vissza. A szünetben még két gólos előny volt (17-15), majd a norvégok egyenlítettek a második félidő elején. Majd 20-20 után teljesen szétesett a csapat elöl is, gyorsan 20-26 lett az eredmény és a végén 7 gólos vereség lett belőle (28-35). A cserekapusuk nem nagyon találkozott a labdával, persze csoda is lett volna ennyi idő és játéklehetőség után. Úgy tűnik Janurik kiesése elöl is felőrölte a csapatjátékot és rengeteget hibázva a norvégok kezébe adták a meccset. Még nagyon sokba is kerülhet ez a nagy arányú vereség.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nagyon elkeserítő volt ez a csapatteljesítmény. Az egész olyan volt, mintha nem is igazán érdekelné a társaságot, hogy mi lesz a vége. Kispadostól együtt.

Isthy
Az egész meccsen halovány teljesítményt nyújtott a csapat, sikerült is kikapni a fehéroroszoktól...

A vb előtt azt írtam, hogy nálam 35 % az esélye a 8 közé jutásnak. Látva az eddigieket ez mostanra 20 %-ra csökkent.

DUNAFERR FOREVER!!!

Új szokásom szerint csak követem az eredményt. Írtam, hogy nagyon nem volt jó nekünk a chileiek veresége! Bár a fene se tudja, hogy miért lenne jobb a svédekkel játszani, mint a jobban ismert dánokkal? Ha kijön a lépés őket is megverhetjük, ha meg nem, akkor ezektől a féhérruszkiktól is simán kikapunk...
kaloz174
Egyszerűen nagyon gyengék vagyunk. Nem is értem...Félidőben -2-re állunk...

No ez a szaudi győzelem nem esett jól! Igaz, hogy negyediknél rosszabbak már nem lehetünk, de valószínűtlen volt, hogy 5 góllal kikapjunk a fehéroroszoktól s akkor megvan a harmadik hely, így meg muszáj legalább döntetlent játszani velük!
kaloz174
Sosem feledjük, sosem felejtünk. <#shakehead><#sir>

Isthy
Már 12 éve... <#shakehead><#sir>

Azóta sincs klasszis beállós itthon...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Isthy
Rasmussen interjú

Érdemes megnézni, kiderülnek belőle dolgok azzal kapcsolatban, hogy miben látja a lemaradást az élvonaltól. 2018-ra akarja összerakni és a taktikájához formálni a csapatot, utána már csak finomításokat szeretne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Lehet, hogy a lengyeleknél nem csinált akkora marhaságokat a válogatásnál. A mostani magyar csapatban is a többség tapasztalatlan, de olyan niemandok azért nincsenek mint a Sótónyi félében.
Isthy
2016-os európai nemzeti ranglisták

Nem lehetünk büszkék a 2016-os szereplésre, van min javítani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A lengyelek a nagymérvű fiatalítással elkezdték az építkezést a jövőre. Most ennek ez a vb szereplés áldozatául esett. Meglátjuk 2-3 év múlva hol fognak tartani. Dusebajev nálunk nem kapott türelmet, meglátjuk a lengyeleknél fog-e. Mondjuk ott könnyebb dolga van, hiszen ott edzősködik náluk, jobb rálátása van egész évben a bajnokságban szereplőkre is.

A chileiek ellen nyertünk, ez volt a lényeg tegnap. A védekezés és a kapusteljesítmény terén van hová javulni, mert tegnap ez halovány volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, ez igazából már a vb kezdete előtt is kimondható volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Mivel nyertek a horvátok, nekünk a szaudiakat kell verni és nem szabad 4-nél többel esetleg kikapni a fehéroroszoktól és megvan a 3. hely.
Az oroszok nyertek 24-20-ra, ergo a lengyelek kiestek!
Megtaláltam! Az oroszok vezetnek 4 góllal az első félidő után.
Neten hol lehet nézni?
Kb. a svédek a nyolcba kerülésért!
Isthy
Nagy Laci nélkül a vb-n

Azért így már nagyon nehéz lesz az a nyolcaddöntő.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én nagyon kíváncsi voltam a beharangozott német csapatra. Nem mutattak nagyon sokat.

A kupagyőzelemre gondolsz? Arra van pár jelentkező, talán mondhatjuk ők is köztük lehetnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem a csapat háza tájával értek egyet. Nyilván ezt mondják, nem mondhatnak mást.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez a meccs nálam nem vitte át az ingerküszöböt, vagyis egyszerűen elfeledkeztem róla. Tudom, nem szép dolog. <#wink>
Ahogy alakulnak az eredmények, az érdiek esélyesek a végső sikerre?

kaloz174
Érdekesek a meccs utáni reakciók. A szurkolók nagy csalódásként élték meg a vereséget, ugyanakkor a csapat háza tájáról olyan véleményeket olvastam, hogy ez egy reális eredmény...

Isthy
Byasen Trondheim - Rosztov Don 29-24 (18-13) <#wow1>

Ez komolyan megbonyolítja a helyzetet, nagyon váratlan eredmény.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
35-27-es győzelmet arattak az érdiek, jár a gratuláció! <#taps>

Használt a szünet, újra az első félidő eleji érdi csapat jött ki a 2. félidőre. Gyorsan sikerült ellépniük 5 gólra a németektől. Szerencsére ezután már nem jött hullámvölgy és tartották az előnyt, sőt a végére még növelték is. Ez a német csapat nem igazolta a hírét, az érdiek komolyan megfogták a játékukat. Csak az első félidő utolsó 10 percében mutattak valamit, kihasználva a hazaiak hibáit, azon kívül nem sokat láthattunk tőlük.
Jó ez a nagy gólarányú győzelem, mert lehet jelentősége az egymás elleniben a végelszámolásnál.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pazar első 20 percet produkáltak az érdiek, 2 időkérést is kikényszerítve a német edzőből. 21 perc után 15-8-ra vezettek, ezután azonban jött a kapkodás. Sorozatban kaput sem találó átlövések, mellé lőtt ziccerek, ezt a németek jól kihasználták és gyors gólokkal visszazárkóztak a szünetre 1 gólra (17-16).

DUNAFERR FOREVER!!!

Ugyanaz makkban, mint mi az EB-n! Ott ki a Sótónyi?
Isthy
Ebben a meccsben is jóval több volt, meg lehetett volna nyerni. Sajnos a kispad tevékenysége ezt nem tette lehetővé. Elsősorban Bodó érthetetlen erőltetése Jamali ellenében meg is pecsételte a sorsunkat. Pásztor elég rendesen ki is osztotta a stúdióban Sabate "meccselését".
Miklernek családi ok miatt haza kellett utaznia, de hétfőn állítólag már ott lesz a chileiek elleni meccsen.

Naja, a siófokiak... Már megint nálunk akarnak garázdálkodni a "nagy pénzes" ígéreteikkel. Tavaly Tris bedőlt nekik, idén az illetékes nagy valószínűséggel nem fog. Amit Trisnek mondtam az EHF kupa győzelem után a veszprémi csarnok parkolójában az remélem úgy is lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A lengyel csapat komoly fiatalításon esett át, nem kicsit gyengültek. Persze a kiesésük már a csoportkörben így is meglepetés lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kikaptunk a horvátoktól....Sajnos, vagy szerencsére? nem láttam. <#confused>7 Mi történt?

A női bajnokságban viszont ma volt a meglepetések napja. Triffa Ági megint kivédte a váciak szemét, így a Csaba nyert 1 góllal. A Budaörs pedig otthon verte a siófokiakat. Persze ez nem gond. Jövöre lesz új pénz, új csapat...

Illetve az oroszokat muszáj lenne nekik.
Ha nem verik meg az oroszokat meg a franciákat kiesnek!
Dusebaev temeti a lengyeleket is! ma kikaptak a braziloktól is (24-28).
Isthy
Nagy Laci bokaproblémája

A probléma nem vészes, de lehet pihentetni kéne a csoportmeccseken. A nyolcaddöntőben viszont már egészségesebben teljesítsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ami viszont ugyanúgy nem tetszik, mint a hölgyeknél: képtelenek vagyunk észrevenni és megvalósítani az üres kapura történő játékot kapura lövéssel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem is ez a véleményem, az általam vártnál többet adott a csapat, a fiatalok is jól helytálltak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egyértelműen voltak ígéretes momentumok. Van fantázia ebben a társaságban, úgy érzem.

Isthy
A szünet után az emberelőnyök alatt kihagytunk 2 ziccert és egy 7-est, ezek után mégis visszajöttünk 1 gólra. A védekezés összeállt hátul és Mikler is jól védett. Sokáig szoros volt a meccs, még az utolsó percben is 2 gólos hátránynál a kipattanó nem hozzánk került, nem tudtunk visszajönni 1 gólra. Az utolsó perc játéka sajnos nagyon gyenge lett és 4 gólos vereség lett belőle.
A 2 spori nem kevés büntetőt nem ítélt meg javunkra, a németeknél bezzeg. Nem volt egyenlő elbírálás kicsit sem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én megkiméltem az ideigeimet és a Debrecen-FTC meccset néztem. 17-26. Végig rendkivül sima volt.
Isthy
16-11 a németeknek a szünetben.
Az első negyedórában tartották a lépést a fiúk a németekkel. Azután 8-7-es állásnál fokozatosan jöttek a cserék, amivel sajnos mind elöl, mind hátul nagyon visszaesett a csapat játéka. A németek fokozatosan elhúztak és biztosan vezetve mehettek a szünetre. Heinevetternek nem lefelé kellene lőni, ott nagyon erős.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, őt is. Azért jóval kisebb volt még akkor. Ivettnek lehettek volna még nagyobb sikerei is valóban, de a civil élet kárpótolja az ott keletkezett hiányt.

Ha már szélsők. A szűkített férfi válogatott keret kapcsán szépen kiderült, hogy nálunk a szélsőjáték nem érdekes. Gratulálok az illetékeseknek...

DUNAFERR FOREVER!!!