Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mai tv-s program:
SPORT1
2017.02.12. 15:00 ALBA FEHÉRVÁR KC - HC LEIPZIG
2017.02.12. 17:00 GŐRI AUDI ETO - HK LARVIK
2017.02.12. 19:00 BUDUCNOST PODGORICA - FTC-RAIL CARGO HUNGARIA
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok Kétinek! <#eljen>#eljen>
Lám, ahogy lentebb mondtam: "A keret nem állandó, időről-időre új játékosokat is behívok, a cél, hogy egy bő keret dolgozzon, és egyfajta B-keret is működjön, ismerje meg az elképzeléseimet, hiszen így tudunk fejlődni és eredményt elérni."
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.02.08. 12:44:31
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.02.06. 17:28:06
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A jövő héten egy nagyjából ki-ki meccsen dől el a továbbjutás a németek ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Vardar komolyan megszenvedett a franciákkal, sztem a Bud ellen is bajban lehetnek otthon. Mert nem biztos, hogy Bulatovics még egyszer akkorát betlizik majd mint az első meccsükön. Pedig nagyon kellene a Fradinak, hogy otthon is nyerjen a Vardar.
A másik ágon az ETO elsősége szinte borítékolható, a 2-4. hely sorrendjét viszont képtelenség megtippelni. Az FCM, a Larvik és a Bukarest hármas bármelyike kemény ellenfél lesz a Fradinak.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.02.05. 11:42:20
DUNAFERR FOREVER!!!
A Fehérvár rendesen eltaktikázta a végét, Deli Ritával az élen, szerintem. Több volt a meccsben számukra, úgy gondolom.
A Fehérvár meg nincs egy szinten a Kubánnal s a Bresttel.
A holnapi meccsek érdekesebbek lehetnek.
SPORT1
2017.02.04. 15:00 FTC RAIL CARGO HUNGARIA-THÜRINGER HC
2017.02.04. 17:15 ALBA FEHÉRVÁR KC-KRASZNODAR
2017.02.05. 15:00 ÉRD-ROSZTOV DON
2017.02.05. 16:50 TEAM ESBJERG-GYŐRI AUDI ETO
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy a Bud-ot csak Neagu tartja meccsben.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO az első 10 perc után felpörgött elöl és hátul is, amivel komoly verést mért a szlovénokra. A Fradinak több idő kellett, a szintén nem jó kezdés után, de ők is megoldották a szünet után, elsősorban Bíró Blanka vezetésével.
DUNAFERR FOREVER!!!
SPORT1
2017. január 28. szombat
16:30 GYŐRI AUDI ETO-KRIM LJUBLJANA
18:30 METZ-FTC RAIL CARGO HUNGARIA
20:45 SZLOVÉNIA-HORVÁTORSZÁG
SPORT1
2017. január 29. vasárnap
15:30 ÉRD-BYASEN TRONDHEIM
17:30 FRANCIAORSZÁG-NORVÉGIA
DUNAFERR FOREVER!!!
(Akkor engem már a mi meccsünk - Loki-Kohász - foglalkoztatott.)
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy Sabate lenne a megfelelő kapitány... De ez csak egy vélemény.
Nesze neked magyar kézilabda.
Origo
Csaszi tömören megfogalmazta a lényeget <#vigyor>#vigyor>
Volt egy jó meccsünk (dán), két talán elfogadható és valamennyire biztató (német, horvát). A többi meg olyan volt amilyen... Ha összességében nézem ez a 7. hely önmagában elég jó, de ahogyan kialakult és ami mögötte van az nem annyira. Vannak lehetőségek a fiatalokban is, kell egy jó kapitány aki tudja őket használni és fejleszteni.
Zubai visszavonulása időszerű volt, teljesen súlytalan már a komolyabb védőfalban és a fiatalok jobbak is nála.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.01.26. 11:09:33
DUNAFERR FOREVER!!!
Amíg Micijevic nem tér vissza, különösen szükség lesz arra, hogy mindenki nagyon odategye magát. Csak így tudjuk realizálni valós esélyeinket.
Ps: mellesleg az én - szurkolói - szemléletemen aztán édes-kevés múlik. 😊
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2017.01.26. 11:05:36
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos borzasztóan egyoldalas a csapatunk, a jobb oldal nagyon rendben van, de a baloldal nem is nagyon létezik. Hiányzik Camilla és Buli sem játszhat, így balátlövőben csak a fiatal Hornyák maradt egyedül. Plusz Meli is már nagyon a "végét járja" sok problémával.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az egész meccsen fikarcnyi esélyünk sem volt, amit leírtam a meccs előtt, azt láthattuk tőlük és érvényesíteni is tudták. Mi nem tudtunk mit kezdeni velük, komoly sebességkülönbség volt a két csapat között és Sagosent sem tudtuk megakadályozni csapata irányításában és vezetésében.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A ma esti ellenfél viszont tényleg a nagyon gyors kézilabdát játssza, villámléptű szélsőkkel, nagy passzgyorsasággal. Gyorsan járatják a labdát és nagyon gyorsan indulnak, érnek fel a kapu elé. Komoly feladat lesz lelassítani őket, a meccs egyik kulcseleme ez lehet. A fiatal balátlövőjük - Sagosen - játékának a korlátozása lehet a másik. Nagyon figyelni kell, hogy ne nagyon adjunk el elöl labdát, mert azt villámgyorsan megbüntetik. Hátul pedig nagy lábmunkával és pattogósan kell védekezni, hogy követni tudjuk a támadásaikat. Láttam a norvégok egyetlen vesztes meccsét is a franciák ellen, a hazaiaknak is keményen meg kellett dolgozniuk a győzelemért. Kutya kemény meccs vár a csapatra, nem tudom képes lesz-e megismételni a vasárnapi produkciót, mert az nagyon kellene ahhoz, hogy legyen esélyünk a továbbjutásra. Most sem mi vagyunk az esélyesek.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.m4sport.hu/2017/01/23/pillantson-be-a-gyor-vilagklasszis-kapusanak-otthonaba/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Arról nem is beszélve hogy semmi időt nem adunk a csapatnak, néha lehet egy ilyen verseny a későbbi sikerekért be kéne "áldozni".
Szerintem itt nem sokan bíztak a győzelemben.