Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Köszi!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hát.. 😞 Nem nyert a Gyõr. Nem tudom minek akarták annyira beejteni az elején a heteseket.. De az még furcsább, hogy ami a nem a kapufára esett, azt nem tudta védeni a kapus 😄 Pedig elõzõ héten csupa ilyet kapott.
Azt sem értem, miért nem indított gyorsan Pálinger Kati? Rengeteg ilyet lõttünk régebben, most max 1-2 volt, mert meg sem próbálták.
De azért nagyon szép volt, így kívülrõl könnyû okosnak lenni, jövõre bízzunk benne, hogy ismét BL döntõs lesz a Gyõr 😊
[Jakuza]
balam
*blama

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Oh ne veletlenul beleirtam egy t betut, oh most mi lesz, ettol helytelenul tudom a tortenetet.
Te aztan egy zseni vagy, azon mar nem papoltal, hogy az ovodast helytelenul irtad le, ezekszerint nem tudod mi az ovoda aszocialhatnal is erre egybol, ezzel a felfogassal ugyebar.

Na de mindegy. Hiszen a Francia, a Koreai es a Dan merkozesre is biztos rosszul emlekszem ugye ? 😄
Terelhetsz igy vagy ugy, amit a dontok torteneteben csinalnak a noi kezilabdasok a nagy tobbsegukbben oriasi balam, es nem az a gaz benne, hogy elvesztik a merkozest, hanem ahogy elvesztik.
Csak egy emlekezteto, volt mar ugyebar eszaki sportriporter, aki fogdast ajanlott, hogy hazagyalogol, ha felpalyarol golt lonek Palingernek. 😄 Ugye emlekszel arra, hogy milyen szituacioban tortent a dolog ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Breki33
ezt írtad: "hogy 4 percel a vege elott meg 7 gollal vezettek"

egyértelmûen kiderült hogy ez hülyeség meg amit a dán mecsrõl írtál az is
még a játékosneveket se tudod helyesen leírni

Semmi mankó nem kellett azt neked kerestem meg, hogy végre felfogd.
Azt meg névszerint elmondtam nálunk az olimpiai csapatból kik estek ki.

De elég volt a hülyeségeidbõl innentõl a flémkeltõ másikat sértegetõ hozzászólásaid törölve lesznek.
Breki33
elvakult

Nem csak az írhat csak nálam pl az verte ki a biztosítékot hogy károgó úr - és most nem rád célzok- esetleges vereségek után megjelenik és elkezd okoskodni és mikor kiderül, hogy hülyeségeket ír még neki áll feljebb....

Meg itt az a gond, hogy magyaroknak csak az a siker ha nyerünk második hely dobogó már senkit sem érdekel

Részben egyet is értek veled, de ebben, hogy ez a magyar mentalítás nem.
Most nem akarok általános történelmitémákba belenni, de úgy sem.

Természetesen nekünk is fáj, hogy nem nyertük meg, de aztis látjuk, hogy a világ egyik legjobb játékosa nélkül a 2. helyet is eredménynek tartsuk, pont ez az amit a dánoktól pl el kéne tanulni nem a kárrogást.

[Jakuza]
Igen es ebbol ki is derul, hogy jol irtam le, mivel Farkas egyenlitett es 26-26 lett a rendes jatekido vegeredmenye, ugy hogy tetemes elonnyel rendelkeztunk a masodik felidoben. Raadasul meg valos tenyt se tudsz kozolni, mivel csak a felidei eredmenyt irtak le.
Azt is elmondjam, hogy a Danok es a Norvegok szinte ificsapattal indultak es a z olimpian reszt vett jatekosaik nagyresze el sem utazott, vagy mar lemondta a valogatottsagot?

Jah hogy ezt is beszivtad, idezgess meg en fejbol vagom, amihez neked "manko" kell.

Breki33
okoskának egy kis emlékeztetõ

"Novemberre aztán kiderült, a csapat balkezes játékos nélkül maradt, márpedig a jobbátlövõ és a jobbszélsõ pozícióját feladva világeseményre utazni, szinte reménytelen vállalkozás. Nagy Anikó még Sydneyben szenvedett súlyos térdszalag-sérülést, Balogh és Radulovics az Eb helyett inkább a mûtétet választotta, a Fradi újonnan igazolt fiatalja, Benyáts is megsérült, így a Kántor, Pálffy szélsõkettõs mellett a Borók, Brigovácz átlövõ-páros kezdte meg a felkészülést. A norvégiai NetCom-kupán aztán bekövetkezett az újabb baj: a jó formában lévõ Borók keresztszalagja elszakadt. Az utazást megelõzõ sajtótájékoztatón Mocsai Lajos azzal okozott meglepetést, hogy bejelentette, a keret tagja Nagy Krisztina is. A Gyõr egykori, az 1997-es elefántcsontparti junior vb-n is szerepelt játékosa a dán Koldingban szerepelt, onnan került elõtérbe játéka."

"A döntõt ismét a Serbu, Dobre kettõs dirigálta, s hiába vezetett már Magyarország 17-13-ra a félidõben, az 58. percben az ukránoknál volt az elõny, s csupán Farkas utolsó pillanatban bevágott lövése jelentette a hosszabbítást (26-26). A ráadásban aztán már csak egy csapat volt a pályán, Farkas tizennégy gólig jutott, s a csapat 32-30-ra nyert, ezzel Európa-bajnok lett. Az örömöt fokozta, hogy a kontinensviadal legjobbjának Siti Beátát választották."

remélem végre felfogtad, hogy nem vezettünk a vége elõtt 5 percel 7 góllal, hamár annyi sincs benned, hogy az egyértelmû hülyeségedet beismerd.......
Breki33
<#falbav><#falbav><#falbav>

te tényleg ilyen értelmetlen ember vagy?

Akkor ovodás szinten elmagyarázom.

1. Szerinted öt percel a vége elõtt vezettünk héttel.

Elsõ hülyeség 20 percel a vége elõtt vezettünk hattal

2. Második hülyeséged mivel öt percel a vége elõtt egyenlítettek az Ukránok tehát nem vezethettünk héttel....
De szerinted igen tehát abban a percben hét gólt lõttünk <#lama>

Ezek tények összekevered a meccseket de még neked áll feljebb a tudatlanságodban

Azért ez a "Kirstner" is elég durva.

sb1
Nem értem, ide csak az írhat,aki elvakúlt és nem lát?
Én alapjában véve foci drukker vagyok, de a szívem másik csücske azon bellül is a Gyõr és a válogatott!
Észre kell vennünk, hog ysajnos sokkkal-sokkal több helyzetben buktunk el a siker kapujában, "mint" beléptünk rajta, de ez már egy sajnos nagyon régi magyar szokás...
Telljesen megértem Breki véleményét is, hiszen Én is magyar vagyok, és bármit is érünk el bármiben, igen büszke vagyok erre, csak ne lenne ott az esetek 80%-ban az a mocskos kis DE !!!
És most nehogy már egy régi dolgon kezdjetek el vitázni...
És a legfontosabb, hogy nem csak és kizárólagosan a játékosokon múlik már a siker, hanem a mindenkori vezetésen, edzõkön, tanárokon, de ez már nem ide kivánkozik, beszélljetek, illetve elemzzétek ezt a mai, amúgy nagyon izgalmas és jó kis meccset....én meg visszaraktam az elõkészített 76'aszúmat a pincébe...újra....

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

[Jakuza]
Jah mint mondtad : "20 percel a vége elõtt vezettünk hattal és öt percel a vége elõtt egyenlítettek az Ukránok aztán egy perc múlva megint héttel vezettünk"

Meg szerencse hogy letagadhatatlan mit irtal, de azert erolkodj meg kicsit.
Ennyit a szemellenzorol, hogy mar a hulyeseget is leakarod tagadni.

Jah amugy csak akkori ilyen klasszis jatekosok jatszottak, mint Kokeny Bea,Farkas,Pignicki,Palinger,Kirstner,Padar,Siti,Kulcsar.

Jah persze en tudashianyban szenvedek. 😄

Breki33
mint mondtam mi egyenlítettünk 26-26

és fordítottunk a hosszabbításban 32-30

tök hülyeségeket írsz és kevered a dolgokat vedd már észre
öt percel a vége elõtt egyenlítettek majd a vezetést megszerezték
tehát hülyeség amit írsz

De ok fogadjunk, hogy a "4 percel a vege elott meg 7 gollal vezettek" nem igaz

Deha nyerek akkor elhúzol innen !
De lemennék ma este gyõrbe ...A francba ünnepelni a néppel.

Kár, hogy buktuk a bl-t. De azért szép volt csajok
ú
Breki33
Elöször is leöregezel egy hölgyet aki a fórumozók közül talán az egyik legtöbbet élõben mecsre járó.

Másik meg megint összehordasz hetet havat

6 percel a vége elõtt nem vezettünk hattal sanos 9 percel a vége elõtt lett döntetlen....

Az EB melyik nagy válogatott nem indult?

Szerepelt nálunk az olimpiai csapatból Radulovics, BB, N. Anikó, Lõwy Dóra?
[Jakuza]
Negativ dolgokat ? 😄 Valoban most ismet pozitiv dolog tortent.

mintha elottem ezt irtak volna "Nyugodtan átkozhattok, szídhattok, de miért van az, hogy amikor magyar csapat ilyen nagy lehetõség elött áll, 10bõl 8* elbukik?!"

Biztos o is negativ es nem azt latja, amit ti a szemellenzo levetele nelkul sohasem fogtok megtapasztalni.
Ezt pedig ugy hivjak tisztan latas,realizmus.

[Jakuza]
Hat aki hulyesegeket irsz az te vagy, mivel mi egyenlitettunk a vege elott Farkas goljaval 26-26ra, de magyarazd meg.
Elotte vezettunk, de az Ukranok kb 4 perc alatt lottek 6-t.

kaloz174
Nem erõlködöm, csak egyszerûen sajnállak. Mivel csak a negatív dolgokat látod.
Rossz lehet így élni.

Breki33
te mit nyertél eddig ?

2 olimpia 2 VB ???

Arról az EB döntõrel meg hülyeségeket írsz 20 percel a vége elõtt vezettünk hattal és öt percel a vége elõtt egyenlítettek az Ukránok aztán egy perc múlva megint héttel vezettünk? P

Õk vezettek és mi egyenlítettünk illetva fordítottunk a hosszabításban.

Kicsit kevered vagy szándékosan torzítod a dolgokat

[Jakuza]
En tudashianyban oreg ?

Nekem nem kell konyv ahhoz, hogy tudjam mi hogyan tortent, mert en az osszes merkozest lattam veled ellentetben.
Emlekszem amikor 6 perccel a vege elott az olimpiai dontoben a danok ellen meg 6 gollal vezettunk es kikaptunk siman, emlekszem amikor a Franciak ellen 7-el vezettunk es nehany masodperccel a vege elott Gorbicz letette a labdat, hogy az ellenfel jatekosa minnel hamarabb elvegezhesse, hamar kiallitottak.
Emlekszem az Ukran merkozesre is, ahol az EB-n szinte egyeduli eselyesek voltunk mert a nagy valogatottak nem indultak az olimpia utan, vagy a mostani eros csapatok mint Oroszorszag sehol nem volt.
Igen en emleszem a Becsben megrendezett Korea elleni VB dontore, ahol az osszes donto kozul egyedul allhattunk oda egyenes derekkal es nem buktuk el szanalmasan elonybol a merkozest.
Es akkor sorolhatnam a kupadontoket is, ahol ugyanezeket a jegyeket lehetett felfedezni, hogy nem tudjak elviselni a nyomast a jatekosok.

Szoval kar erolkodnod, mert ez mind megtortent es ez semmi egyeb mint tenymegallapitasa.
Aztan lehet jonni a suket vakerrel, hogy hogyan es miert meri barki megmondani a velemenyet errol.

Duby
"Ez meg ez az ilyen magyar mentalitás duma hülyeség elég csak közelmúltból a Veszprém tartását és mentális erejét látni vagy pl másik csapartsportban a vizilabdások fordítását pl az olimpián a szerbek ellen.

Inkább ez a magyar mentalítás, hogy ezt szajkózzuk kesergünk károgunk, kritizálunk kényelmes székünkbõl.
"

Szívembõl szóltál. Teljes mértékben egyetértek. ...az a magyar mentalitás, hogy most elkúrtunk egy kupát, semmint döntõbe kerültünk a tavalyi elõdöntõ után...

Hajszálon múlott ez, nagyon sajnálom. Betegre stesszeltük magunkat a tévé elõtt, fantasztikus lett volna egy évfordulós béelgyõzelem.

Jakuza: ez nem a Te sportágad. Tégy egy szívességet magadnak (és nekünk is), ne foglalkozzál ezzel! Sehova se hiányoznak ezek a roppant építõ jellegû észrevételeid. Eddig se, most fõleg a kutya nem kíváncsi a flémre...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Olvasgassál még. <#wink> Talán sikerül valamit megtudnod. Bár lehet, hogy nem csak tudáshiányban szenvedsz. De ez legyen a te bajod. <#circling>

[Jakuza]
Mit nyertek ?
Jah tenyleg nyertek anno egy EB-t amit sikeresen majdnem elbuktak ugy, hogy 4 percel a vege elott meg 7 gollal vezettek es utana hosszabitasra kenyszerultek a gyengen jatszo Ukranok ellen.
Amugy hany vilagverseny dontjet buktak el igy ? 2 olimpia 2 VB csak a valogatott merkozeseket nezve, soroljam tovabb ?

Breki33
Ez meg ez az ilyen magyar mentalitás duma hülyeség elég csak közelmúltból a Veszprém tartását és mentális erejét látni vagy pl másik csapartsportban a vizilabdások fordítását pl az olimpián a szerbek ellen.

Inkább ez a magyar mentalítás, hogy ezt szajkózzuk kesergünk károgunk, kritizálunk kényelmes székünkbõl.
Breki33
Ez a mecs az átlövõjáték hiányán, hetesek rossz kihasználásán
és a második félidõben a bírói tevékenységen ment el.

És ezért aztis látni kell, hogy ez a csapat legjobbját elvesztve a döntõ meccseire a fenti dolgok ellenére majdnem megnyerte.
kaloz174
Nyertek. Az már a téged jellemez, hogy erre nem emlékszel.
Mert ez meg te vagy.

Breki33
Teljesen egyetértek Konkolyal ugyanarra célzott amire én is....
Breki33
miért van az, hogy van akik csak kárrogni járnak ide?
[Jakuza]
Csak annyit tudok hozzafuzni, hogy noi magyar kezilabda.
Majd ha gyoztes helyzetbol valaha nyernek valamit es nem esnek pofara mint szamtalanszor, akkor majd ebresszen fel valaki, vagy csipjem belem, hogy kideruljon, nem almodok.

sb1
Nyugodtan átkozhattok, szídhattok, de miért van az, hogy amikor magyar csapat ilyen nagy lehetõség elött áll, 10bõl 8* elbukik?!
Elõjáróban, hogy nagyon szurkoltam a Gyõrnek, sõt, de szerintem itt nálunk alapban a mentalitást, felfogást meg KELL változtatni, mert így maradunk mindig itt.
Persze, nagyon szép, nagyon jó, hogy megint itt voltunk, BL gyõzelem esélyei voltak a csapatnak pár mp. a vége elött is, de miért mindig nekünk kell sírnunk a végén?
És amúgy is, hogy a retekbe lehet így egy SORSDÖNTÕ 7-est dobni?? És az a Herr Orsi, aki világklasszis szerintem!!!

Perzse, grat a lányoknak meg minden, de szomorú, hogy megint nem telljes örömmel mondhatom ezt....

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

kaloz174
Az eredménye ellenére gratulálok a gyõri csapatnak.
Sajnos, nem tudták elviselni az esélyesség terhét, különösen az elsõ félidõben, mélyen tudásuk alatt teljesítettek.
Ezt mutatja a sok kihagyott, hetes, ziccer, gyenge védekezés.

Azt gondoltam, amikor a Fradi elleni meccsen Görbe megsérült, hogy elúszott az egyértelmû esély. Aztán látva a dániai produkciót, mégis azt gondoltam, ez megvan, de nem számítottam arra, hogy több játékos ennyire mérsékelten fog játszani élete meccsén.
Jövõre lehet javítani, bár a lehetõség most megvolt, kár, hogy nem sikerült élni vele.
Azt gondolom, bár a dánok jók volt ma, nem rajtuk múlott ez a kupagyõzelem, hanem azon, hogy az ETO-ban csak 3 ember volt, aki jól játszott, Gin, Kovacsics, Spiridon.

"Sajnálom, hogy így esett..."

Breki33
grrrrrr hát nem mi kaptuk meg a hazai pályát
Hajrá csajok! Ennél sajna több kell<#szomoru2>

tobias88
Esély sincs sajna a BL gyõzelemre <#rinya>
kaloz174
Biztosan sokkal nehezebb lesz, mert az ETO-nak most kötelezõ a gyõzelem szinte, a tét is óriási.
De mégis: azt gondolom, ez egy BL-döntõ, profi csapatokkal, stábokkal...

Hajrá magyar kézisek!

nekem még egy félóra 😊

HAJRÁ ETOOOOOO!!!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Sztem sokkal nehezebb meccs lesz, mint a kinti és mindenkitõl legalább annyi kell mint Dániában. A dánok most mindent bele fognak adni a pályán és a pályán kívül is. De nagyon remélem ez is kevés lesz és 10 év után újra BL gyõzelmet láthatok.

Bõ 1 óra múlva indulás Veszprémbe.

HAJRÁ ETO!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
<#ejnye1> <#wink>
nana, azért az ETO is eksztázisban játszott, és tán a legjobban az egész szezonban. ha ezt nem tudják megismételni, akkor baromi nagy gáz lesz. A Viborg szénné elemezte a múltheti meccset, sokkal hatékonyabbak lesznek (+a bírók, +az egyebek) ...

kaloz174
Meglepne, ha nem így lenne.
Ahhoz a dán zsoldos csapatnak akkorát kellene javulnia, amire, szerintem, semmi esély. (Merthogy nem nagyon csapat õk, jelenleg.)
A Szeged meg már otthon sem a régi, az Arénában pedig nem valószínû, hogy sok babér terem nekik.

Akkor zengjen holnap az a Veszprém Aréna, remélhetõleg két hazai gyõzelemmel, remélem a Szeged hazamegy egy 10 kapottal!
Annyira szánalmas, hogy a három nagy kereskedelmi TV, (na jó inkább kettõ, mert az MTV legalább adott riportokat) le se szarja az ETO-t, pedig BL döntõt játszanak.. Bezzeg, a kalandra fal, meg hasonló baromságok folyamatosan mennek 😞
Egy reklám nem megy le, egy riport, egy cikk, semmi. Amikor meg volt a Milan meccs, minden reklámblokkban ment a reklám.. Holott annak semmi tétje nem volt.
kaloz174
Üdv. mindenkinek.
Újra csak elismerésem a Veszprémben folyó munkának, többen is példát vehetnének róla.
Egy hír arról a tájról: Vujin marad. Azt hiszem, ennek sokan örülnek arrafelé. <#eljen>

A BL-döntõt nem láttam élõben. (Még ennél is jobb programom akadt.😊) Azóta pótoltam. A "dánok" igazolták elõzetes várakozásomat. Nem tudtak igazán felpörögni, csapatként. Az ETO, még Görbe nélkül is" sokkal motíváltabb társaság benyomását kelti.
Innen már tudatos, higgadt játékkal be kell húzni a teljes gyõzelmet.
Azt, hogy Szegeden miért akarják megakadályozni a csarnokon belüli ünneplést, nehezen lehet megérteni.
Azt hiszem azonban, hogy csarnokon kívül, a várhatóan kedvezõ idõjárás mellett, ennek nem lesz akadálya. <#wink> Nyilván azoknak, akik ott lesznek a meccsen.😊
(Várhatóan én majd a TV-ben követem az eseményeket.)

Én azért bízok benne, hogy a Gyõri és Veszprémi drukkerek egy drapival megemlékeznek így ország világ elõtt az MKSZ rõl, és ha valóban benne van akkor a Szegedrõl is!!<#boxer><#boxer><#violent><#violent><#gun><#gun>
Isthy
Gondolom már te is tudod, hogy az lesz amitõl tartottunk...

Az MKSZ-nek legalább akkora sara van benne, mint a Picknek. De mit is várjunk olyanoktól, ahol pl. az egyik legfõbb vezetõ a 2 júniusi VB selejtezõnk között játszatni akarja a válogatottat a koreaiakkal...

DUNAFERR FOREVER!!!

Remélem elbízzák magukat, talán ez lehet kulcs szombaton. 😉
Isthy
Ezek mind jó és örömteli hírek a jövõre nézve.

Viszont sajnos bejött amitõl tartottam. Fél 7-re mindenkinek el kell hagynia csarnokot. Ennyit az esetleges BL gyõzelem normális megünneplésérõl...

Magyarország és MKSZ 2009... <#levele><#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Erõsödött az MKB Veszprém: Vujin mégis hosszabbított, Terzic érkezett

Marko Vujin meghosszabbította szerzõdését az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatával, ahova új játékos is érkezett Mirsad Terzic személyében.

Egy régi és egy új játékossal erõsödött az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata. A klub sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Marko Vujin további három évig meghosszabbította kontraktusát. A szerb jobbátlövõ korábban elõszerzõdést kötött a német Gummersbach csapatával, ám meggondolta magát, és a Bajnokok Ligája-gyõzelem reményében maradt Veszprémben.

Az együttes szerzõdtetett egy új játékost is Mirsad Terzic személyében. A 26 éves bosnyák válogatott balátlövõ a Celjébõl érkezett, és szintén három esztendõre írt alá. A horvát válogatott beállós, a szintén a Celjében játszó Renato Sulic orvosi vizsgálaton vesz részt Veszprémben, de vele egyelõre nem született megállapodás.
Szerintem ennek senki nem örül a szurkolók közül. Akkor úgy fogalmazok, hogy mind a hárman benne vannak, valószínûleg legkevésbé a Veszprém, kérdés, tudtak e tenni ellene, vagy kész tények elé állították, illetve miért egyeztek bele az idõpontba, szerintem találtak volna megfelelõ idõpontot.
Inkább a Szegednek mint az MKSZ-nek köszönhetjük, ezzel nem értek egyet, mert, ha az MKSZ-nek lett volna egy csöpp esze (tudom hogy nincs) akkor nem engedi lejátszani szombaton ezt a meccset.
Egyébként ha megírod hol derül ki, hogy a Szeged a legfõbb keverõ, azt is elolvasom, és megköszönöm az infót.
Breki33
Nõi kézilabda BL: a Viborgot motiválja, ha a „kés a torkukon van”

„Remélem, motiválni fog minket az a tudat, hogy a kés a torkunkon van” – jelentette ki Rikke Skov, a Viborg kézilabdázója, akinek csapata a nõi Bajnokok Ligája döntõjének elsõ mérkõzésén 26–24-re kikapott a vendég Gyõrtõl.
„Támadásban nem tudtunk jól játszani, a helyzeteink megvoltak, de Pálingerrel szemben veszítettünk. Volt több jó alakításunk is, és bizonyítottuk, hogy át tudunk menni a Gyõr védelmén” – mondta az európai szövetség honlapjának a 28 esztendõs átlövõ, akinek ez pályafutása harmadik BL-fináléja. Az elsõt, még 2001-ben elveszítette, 2006-ban viszont gyõzött klubjával.

Hozzátette: bízik benne, hogy szombaton Veszprémben le tudják dolgozni a kétgólos hátrányt, és olyan jó játékkal rukkolnak ki, mint még soha.

A kapus Katrine Lunde Haraldsen szerint akkor lehet esélyük, ha már a kezdéstõl koncentráltan játszanak.

„Ezen a héten a visszavágóra figyelünk, és biztos vagyok benne, hogy ezt mindenki meglátja majd a teljesítményünkön.”
Duby
Komolyan mondom az ember haja az égnek áll, hogy mekkora trágyakupacokat sikerül ebben az országban összehozni egyes embereknek/érdekcsoportoknak áldásos mûködésük során.
Az ellentmondások, anomáliák, önmegszivatások országa vagyunk.
Nekem most már egyre többször egy az egybe a Southpark jut eszembe arról ami itt megy.
Egy karikatúra, egy szatíra, egy paródia vagyunk teljes életnagyságban. Amin leginkább már csak sírni lehet. <#falbav><#levele><#nemtudom>