Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig nincs ebben semmi meglepõm! Egész egyszerûen Sinka "Úréknak" nem célja,hogy a válogatott élére megfelelõ ember kerüljön, ezért nem is akarják megfizetni, illetve nem teremtenek megfelelõ körülményeket, ennyi, az edzõknek pedig ezért nem éri meg hosszútávon kapitánynak lenni (legalábbis a normálisabbaknak)
De azt is írhatnám, hogy a klubszint az elsõrendû, a válogatott csak másodsorban van, és ez csak fokozódni fog... Ezért nincs már jó ideje normális válogatott sem, most lehetett volna, de valakiknek nem érdeke.
kaloz174
Igen, igazad van. Végül is ez az egyik, nagyon is valószínû megfejtése a történetnek.
Nem mondom, hogy vidám lettem tõle, hogy megint csak szembesülni kellett a mai magyar viszonyokkal. <#levele> Mert valahol ez a dolog is jelzés értékû, sajnos.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Nem jó felõl közelíted a dolgot. Inkább a másik lehetõség körülményei azok, amelyek sztem ezen döntés meghozatalára kényszerítették. Sztem inkább rájött az elmúlt pár hónapban tapasztaltak alapján, hogy mibe csöppent... Valahol megértem, hogy megismerve a "környezetet és a lehetõségeket" inkább a fiúkat választotta.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kicsit meglepõdtem ezen. Nem értem, mi az a nagyszerû lehetõség a fiúk mellett most, ami erre a döntésre bírta.
Valahogy nem kerek nekem ez a történet...

Na és hogy most ki lesz a kapitány! Legszimpibb választás Eszti lenne nekem, de igazán kár lenne, ha most félbehagyná a Békéscsabán elkezdett munkát.

Isthy, mi kicsiny hazánkban ilyen vezetés mellett bármi elõfordulhat!!

A magam részérõl teljesen egyetértek Imre Vilivel, saját magának köszönheti a döntést az MKSZ- nek nevezett Sinka féle seggnyaló senkiházi férgek gyülekezete. Végre volt egy normális szakmailag is kiváló kapitányunk, de ez neki nem kellett, nem baj, majd a sok okostojás csodálkozik miért nincs válogatott, sem nõi sem férfi vonalon...

Csak egyben bízom, ha netán bejönne kedves ellõttem szól hozzászólása (örömmel vállalná mind a kettõt abban biztos vagyok)Netán csak a hölgyeket vállalná, remélem Vili nem kaparja ki a gesztenyét neki, égjen csak egyedül!!
Isthy
Ismerve az MKSZ-t még az is lehet, hoy polihisztor Jánosunk mindkét válogatottat megszerzi magának. Legalább lesz mivel kitöltenie az egész évét...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vili a Dunaferrt választotta

Ahogy ez számomra már nyilvánvaló volt egy ideje...

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
...és felcsillan a reménysugár!

ÕSZTÕL MEGYÜNK MECCSRE!!!!!!!!!!!
<#taps><#eljen><#eljen><#taps><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

remélem

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Egy nagyon szükséges lépés a jó irányba. Mondhatnánk VÉGRE!!! <#taps><#worship>

A nagy kérdés valóban az, hogy meg tudják-e szerezni a csajok a megfelelõ hátteret. Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a Zeneca visszajön-e. Mert ha azon a szinten fogják támogatni az új csapatot is, mint a régit, akkor jók az esélyek.

HAJRÁ CSAJOK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Én a magam részérõl akkor hiszem majd el amikor tényleg mûködni kezd, lesz csapat, pénz, rendszeres fizetés, stb...
Természetesen sok sikert kívánok nekik, a tervekhez, azt hiszem mindannyian jól járnák, a csajokról nem is beszélve!!!
Teljesen egyetértek a véleményeddel, nem látok esélyt a rendezésre, valószínû abban van a titok, hogy valamiért innen többet tudnak lenyúlni, a nyalizásért cserében...
kaloz174
Élvonalban a Siófok: a város kiáll a lányok mellett

Remélem, nem bánják meg. Az érdiek szerényebbek voltak.

kaloz174
Dunaferr NK: Megmenekül a csapat

Remélem, nem kiabálom el!

Isthy
Újabb pályázat

Esélyünk nem lesz... 2010-es EB Ausztria, 2012-es pedig Szerbia. Tuti nem ez a régió fogja megkapni. Ha jól tudom sem a dánok, sem a franciák nem rendeztek eddig még EB-t. Majd most fognak... Egészen elképesztõnek tartom Sinkáék állandó erõlködését a férfi világversennyel, mikor tisztán látható, hogy erre mostanában nem lesz esélyünk. Inkább a nõkkel kellene foglalkozni ott sokkal nagyobb esélyünk lenne, de az nekik mintha derogálna...

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Szíven szúrt ország – Bemutatták a Cozmának emléket állító filmet >>

Cozma-film: Az apa nem bosszúért kiáltott >>

Csak hogy az ellenérvek is szerepeljenek. Egyébként meg kell nézni. Sosem a végigajnározott filmek a jók. Az egész csak marketing.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hehehehehe!!! Na ez a hónap vicce!!<#mf1><#mf1><#mf1>

Ha netán mégis, na az nem javítana az MKSZ minõsítésén, legalábbis nálam...<#boxer><#violent>
Breki33
Szíven szúrt ország: Harmatosra sikerült a Cozma-gyilkosság filmje (filmkritika)

http://www.alon.hu/index.php/article/articleview/8255/1/6
Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen valóban elég jó a sorsolás, kérdés a Pick mennyire tudja rendezni a sorait a nyár folyamán.
Egy kicsit meglepõdtem, van még akit ennyire érdekel a Soproni Liga vagy hogy hívják, hogy ennyi pénzt megér????
Én arra lennék kíváncsi, hogy a kézi és többi klubok mennyire járnak jól Tartok tõle nem nagyon, (focit nem ideértve) az, hogy az RTL mennyit kap engem baromira nem érdekel.
Egyébként eddig sem tudták mit csinál a bal illetve jobb kéz,ja de bocs, a zavarosban élõsködni az nagyon megy!
Pedig milyen szívesen tenné!!<#boxer>
Isthy
Férfi BL:

A-csoport: Csehovszki Medvegyi, Montpellier, Pick-Szeged, Valladolid, Constanta, 2-es selejtezõcsoport gyõztese
B-csoport: MKB-Veszprém, Gorenje Velenje, Chambéry, Löwen, Boszna Szarajevó, 1-es selejtezõcsoport gyõztese
C-csoport: Ciudad Real, Croatia Zagreb, Hamburg, FC Köbenhavn, Alingsas, 3-as selejtezõcsoport gyõztese
D-csoport: Kiel, Kolding, Barcelona, szabadkártyás résztvevõ, Amicitia Zürich, 4-es selejtezõcsoport gyõztese

Valóban nem rossz a sorsolásuk egyiküknek sem. Az MKB a csoportgyõzelmet is behúzhatja, a Picknek meg összejöhet a továbbjutás.

DUNAFERR FOREVER!!!

a Veszprémnak viszont szerencséje volt, elkerülte a nagyokat. De a Szegednek is tovább kell jutnia abból a csoportból.
Isthy
Közvetítési mizéria

Most mondjam azt, hogy tipikus hazai történet?

Azért megkérdezném az MKSZ illetékeseit, hogy kik írták alá anno ezeket az ingyenes szerzõdéseket? Most meg fogalmuk nincs arról, hogy mit is írtak alá anno? Ismét bizonyítottak...
Mondjuk a Sport tv idei közvetítési mennyisége is gyomorforgató... Meg lehet nézni a handball.hu-n

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A nõi BL sem lesz sétagalopp, de megoldható az ETO-nak

A-csoport
Viborg HK (DEN)
RK Podravka Vegeta (CRO)
HC Leipzig (GER)
2. sk. 1. cs. 1. helyezett (Brassó, Byasen, Lublin)

B-csoport
Hypo NÖ (AUT)
RK Krim Mercator (SLO)
Metz Handball (FRA)
2. sk. 4. cs. 1. helyezett (Aalborg, Parc Sagunt, Ormi)

C-csoport
GYÕRI AUDI ETO KC (HUN)
CS Oltchim Rm. Vâlcea (ROU)
Itxako Reyno de Navarra (ESP)
2. sk. 2. cs. 1. helyezett (Zvezda, Olimpija, Pozsony)

D-csoport
HK Dinamo Volgográd (RUS)
Larvik HK (NOR)
®RK Buduænost T-Mobile (MNE)
2. sk. 3. cs. 1. helyezett (FTC, FCK, Szmart)

A Valcea nagyon szeret Gyõrbe járni <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

a lányok mégjobban: Valcea, Itxako,Zvezda (k😎!
Isthy
A fiúk sajnos nagyon belehúztak az EB-re...

A-csoport (Graz): Horvátország, Oroszország, Norvégia, Ukrajna
B-csoport (Linz): Dánia, Izland, Ausztria, Szerbia
C-csoport (Innsbruck): Németország, Svédország, Lengyelország, Szlovénia
D-csoport (Bécsújhely): Magyarország, Franciaország, Spanyolország, Csehország

Nagyon fel kell kötni azt a bizonyost. Remélem nem olcsó János vezetésével kell megoldani ezt a kõkemény feladatot...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon aranyos képek, valóban érdemes megnézni õket <#smile>

Ma este sorsolás a férfi EB-re, a férfi és nõi BL-re.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem érdemes bosszantani magatokat ezzel! Szerintem. <#wink>

Inkább nézzetek aranyos babaképeket! (Nekem azóta mosolygós a kedvem, mióta megnéztem õket.) <#smile><#eljen>

Boldogság!😊

Isthy
Még egy kis adalék neked: ma délelõtt kezembe került a mai papírsport egy kollegám révén, aki felhívta a figyelmem a legújabb nyilatkozatára. Nagyon szívesen vállalná a fiúkat egészen az olimpiáig...

DUNAFERR FOREVER!!!

Te jó atyaúristen ennek az embernek aztán van önbizalma!!!!!!!!!!
kuzco007
levertül a tótokat!!! jeee, MINDENKI AUSZTRIÁBA!!

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Isthy
Jár a nagy gratulció fiúknak! <#taps><#worship>

Szerdán pedig már sorsolás az EB-re az alábbiak alapján.

1. kalap: Dánia, Horvátország, Franciaország, Németország
2. kalap: Svédország, Spanyolország, Izland, Oroszország
3. kalap: Ausztria, Norvégia, MAGYARORSZÁG, Lengyelország
4. kalap: Szlovénia, Csehország, Ukrajna, Szerbia

„Ahogy a válogatott mellett Csoknyai István és Vladan Matics, úgy a szövetségben is kiváló segítõim vannak, ezen tehát biztosan nem fog múlni a jövõm. Egyelõre elõttem sem ismertek a vezetõség szándékai, de ha alkalmasnak találnak a folytatásra, és elégedettek a munkámmal, olyan örömmel fogom segíteni a válogatott munkáját, ahogy eddig is tettem.”

Jajjjjj neeee......

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Volt szerencsém ezzel a kedves ismerõssel tölteni az elmúlt hétvégét Mohácson a családjánál. Nagyon szuper volt <#wink><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Arra, hogy az értékrendek és a prioritások nem a sportág érdekei mentén öszpontosulnak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Harmadik kalapban a magyar a nõi kéziválogatott

A harmadik kalapból húzzák majd a ki a magyar válogatottat a decemberi nõi kézilabda-világbajnokság július 15-i sorsolásán.

A nemzetközi szövetség (IHF) a 2007-es világbajnoki és a 2008-as Európa-bajnoki eredmények alapján készítette el a kiemelési listát, mely szerint Ausztria, Svédország és a házigazda Kína került még a harmadik kalapba, azaz ezekkel a csapatokkal a csoportmeccsek során biztosan nem találkozik majd Imre Vilmos együttese.

A sorsolást Bázelben tartja majd az IHF, a vb-re pedig december 5. és 20. között kerül sor Vuhsziban, Nancsingban, Szucsouban, Csangcsouban, Jangcsouban és Csangcsiakangban.

A nõi vb-sorsolás kiemelése:

1. kalap: Németország, Norvégia, Oroszország, Spanyolország

2. kalap: Angola, Franciaország, Koreai köztársaság, Románia

3. kalap: Ausztria, Kína, Magyarország, Svédország

4. kalap: Dánia, Elefántcsontpart, Japán, Ukrajna

5. kalap: Kongó, Thaiföld, Tunézia, Amerika-1.

6. kalap: Ausztrália, Kazahsztán, Amerika-2., Amerika-3.

Az amerikai kontinens három résztvevõje a június 27-én kezdõdõ Pánamerikai bajnokságról kerül ki. (MTI)
Breki33
Nagyon nagyok voltak a fiúk

Fazekas Nándi pedig fantasztikus volt szinte lehúzta a rolót !!!!

kaloz174
Remélem, néztétek a mai meccset, mert "lemostuk" a szlovákokat - újra. <#taps><#eljen>
Az ellenfél nem nagy ellenállást tanúsított. 19 góljuk mindent elmond. 😊

Szép volt fiúk! <#worship>

kaloz174
Nem akarom elkiabálni, de reményeim szerint nagyon kedves régi ismerõs látogat augusztusban Siófokra. <#eljen> Ha hinni lehet az elõzetes híreknek. <#wink>
Kialakult a felkészülési program

kaloz174
Tulajdonképpen nekem is.😊

Lehet, hogy a Vác idegenben játssza hazai meccseit

Azért nem egy barátságos dolog ez, vagy legalábbis nen tûnik annak.

nekem tetszik az ötlet 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Legalább végre valami változás. Már ez is elõrelépésnek, érdekesnek tûnik önmagában.
Nagy szükség volt rá, szerintem is, hogy valami felkeverje az állóvizet.

nem egészen értem mire gondolsz, de privátban jöhet a megoldás 😊 úgyis lassan "Hajrá Ági" van, majd akkor kivesézünk mindent 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Valami talán megmozdul egyszer jó irányban?????????!!!
Az elsõ mondatoddal nagyon nem értek egyet, én nem a Vilire haragudnék hanem az egész MKSZ-re!
Menyire elismert poszt a válogatott én megmondom neked látatlanban, ezzel a vezetéssel semennyire! Sajnos jelenleg sehol sem biztos a helyzet,leszámítva szerintem a két bajnok klubbot, de manapság bármi megtörténhet, kérdés van olyan dolog amire az utolsó mondatodban utaltál..
Nekem egy dolog tetszik az egészben, bármi legyen a vége, végre vagy egy szövetségi kapitány aki ki mert mondani, hogy vagy ez vagy az, bízok benne, hogy tartja a szavát!
Isthy
Az nem "miatta" lenne és remélem, hogy ez csak egy rémálom részemrõl és nem több. Ugye tudjuk, hogy az MKSZ-nél milyen "keretek" között dolgozhat egy kapitány...

Ebben a cikkben elolvashatjuk a jövõ évi nõi bajnokság lezárásának módosított menetrendjét. Némi elõrelépés látszik pozitív irányba.

DUNAFERR FOREVER!!!

akkor Vilire fogok nagyon haragudni, ha "miatta" ismét olcsóJános lesz a kapitány a csajoknál...

szerintem szakmailag sokkal nagyobb kihívás egy válogatottat vezetni, kérdés anyagilag mennyire elismert a poszt. Persze egyértelmû, hogy a pénz is számít, de mint tudjuk -azért a fiúknál is elég kevés van belõle- a Dunaferr nem áll túl jól, elég bizonytalan ott is a jövõ.
Ha csak valami nincs a háttérben a válogatottnál -valami nemszeretem kérdés- akkor egyértelmûen azt kell választania.

Isthy
Csapata már csak 1 hétig van, a férfi EB selejtezõk végéig. Tehát simán viszamehetne a csajokhoz... De nem is festem az ördögöt a falra <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Áh, most mért vagy ilyen mi bajod azzal a drága emberrel????<#mf1><#mf2>
Neki most van csapata, igaz majd találnak helyette egy másik balekot, vagy õ marad és jön egy másik a csajokhoz akkor már ketten lesznek..., kicsiny hazánkban semmit nem lehet elõre tudni!<#boxer><#violent>
Isthy
Vajon melyiket választja?

Sztem a Dferr férfi csapatát választaná inkább, de az MKSZ nyomása alatt ki tudja mi lesz? Ha netán mégis kellene új kapitány, akkor remélem Jolly Joker János még véletlenül sem kerül majd vissza...

Az év végi VB kalapjai:

1: Oroszország, Norvégia, Spanyolország, Németország
2: Románia, Franciaország, Korea, Angola
3: Ausztria, Magyarország, Kina, Svédország
4: Ukrajna, Dánia, Elefántcsontpart, Japán
5: Thaiföld, Kongó, Tunézia és a Pán-amerikai bajnok
6: Kazahsztán, Ausztrália, a Pán-amerikai bajnoki kvalifikáció 2. és 3. helyezettje

A férfi és nõi BL jövõ évi menetrendje és kiemelései:

BL Menetrendek

DUNAFERR FOREVER!!!