Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azt is írhatnám, hogy a klubszint az elsõrendû, a válogatott csak másodsorban van, és ez csak fokozódni fog... Ezért nincs már jó ideje normális válogatott sem, most lehetett volna, de valakiknek nem érdeke.
Nem mondom, hogy vidám lettem tõle, hogy megint csak szembesülni kellett a mai magyar viszonyokkal. <#levele>#levele> Mert valahol ez a dolog is jelzés értékû, sajnos.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Valahogy nem kerek nekem ez a történet...
Na és hogy most ki lesz a kapitány! Legszimpibb választás Eszti lenne nekem, de igazán kár lenne, ha most félbehagyná a Békéscsabán elkezdett munkát.
A magam részérõl teljesen egyetértek Imre Vilivel, saját magának köszönheti a döntést az MKSZ- nek nevezett Sinka féle seggnyaló senkiházi férgek gyülekezete. Végre volt egy normális szakmailag is kiváló kapitányunk, de ez neki nem kellett, nem baj, majd a sok okostojás csodálkozik miért nincs válogatott, sem nõi sem férfi vonalon...
Csak egyben bízom, ha netán bejönne kedves ellõttem szól hozzászólása (örömmel vállalná mind a kettõt abban biztos vagyok)Netán csak a hölgyeket vállalná, remélem Vili nem kaparja ki a gesztenyét neki, égjen csak egyedül!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
ÕSZTÕL MEGYÜNK MECCSRE!!!!!!!!!!!
<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
remélem
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A nagy kérdés valóban az, hogy meg tudják-e szerezni a csajok a megfelelõ hátteret. Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a Zeneca visszajön-e. Mert ha azon a szinten fogják támogatni az új csapatot is, mint a régit, akkor jók az esélyek.
HAJRÁ CSAJOK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Természetesen sok sikert kívánok nekik, a tervekhez, azt hiszem mindannyian jól járnák, a csajokról nem is beszélve!!!
Remélem, nem bánják meg. Az érdiek szerényebbek voltak.
Esélyünk nem lesz... 2010-es EB Ausztria, 2012-es pedig Szerbia. Tuti nem ez a régió fogja megkapni. Ha jól tudom sem a dánok, sem a franciák nem rendeztek eddig még EB-t. Majd most fognak... Egészen elképesztõnek tartom Sinkáék állandó erõlködését a férfi világversennyel, mikor tisztán látható, hogy erre mostanában nem lesz esélyünk. Inkább a nõkkel kellene foglalkozni ott sokkal nagyobb esélyünk lenne, de az nekik mintha derogálna...
DUNAFERR FOREVER!!!
Cozma-film: Az apa nem bosszúért kiáltott >>
Csak hogy az ellenérvek is szerepeljenek. Egyébként meg kell nézni. Sosem a végigajnározott filmek a jók. Az egész csak marketing.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ha netán mégis, na az nem javítana az MKSZ minõsítésén, legalábbis nálam...<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
http://www.alon.hu/index.php/article/articleview/8255/1/6
DUNAFERR FOREVER!!!
Én arra lennék kíváncsi, hogy a kézi és többi klubok mennyire járnak jól Tartok tõle nem nagyon, (focit nem ideértve) az, hogy az RTL mennyit kap engem baromira nem érdekel.
Egyébként eddig sem tudták mit csinál a bal illetve jobb kéz,ja de bocs, a zavarosban élõsködni az nagyon megy!
A-csoport: Csehovszki Medvegyi, Montpellier, Pick-Szeged, Valladolid, Constanta, 2-es selejtezõcsoport gyõztese
B-csoport: MKB-Veszprém, Gorenje Velenje, Chambéry, Löwen, Boszna Szarajevó, 1-es selejtezõcsoport gyõztese
C-csoport: Ciudad Real, Croatia Zagreb, Hamburg, FC Köbenhavn, Alingsas, 3-as selejtezõcsoport gyõztese
D-csoport: Kiel, Kolding, Barcelona, szabadkártyás résztvevõ, Amicitia Zürich, 4-es selejtezõcsoport gyõztese
Valóban nem rossz a sorsolásuk egyiküknek sem. Az MKB a csoportgyõzelmet is behúzhatja, a Picknek meg összejöhet a továbbjutás.
DUNAFERR FOREVER!!!
Most mondjam azt, hogy tipikus hazai történet?
Azért megkérdezném az MKSZ illetékeseit, hogy kik írták alá anno ezeket az ingyenes szerzõdéseket? Most meg fogalmuk nincs arról, hogy mit is írtak alá anno? Ismét bizonyítottak...
Mondjuk a Sport tv idei közvetítési mennyisége is gyomorforgató... Meg lehet nézni a handball.hu-n
DUNAFERR FOREVER!!!
A-csoport
Viborg HK (DEN)
RK Podravka Vegeta (CRO)
HC Leipzig (GER)
2. sk. 1. cs. 1. helyezett (Brassó, Byasen, Lublin)
B-csoport
Hypo NÖ (AUT)
RK Krim Mercator (SLO)
Metz Handball (FRA)
2. sk. 4. cs. 1. helyezett (Aalborg, Parc Sagunt, Ormi)
C-csoport
GYÕRI AUDI ETO KC (HUN)
CS Oltchim Rm. Vâlcea (ROU)
Itxako Reyno de Navarra (ESP)
2. sk. 2. cs. 1. helyezett (Zvezda, Olimpija, Pozsony)
D-csoport
HK Dinamo Volgográd (RUS)
Larvik HK (NOR)
®RK Buduænost T-Mobile (MNE)
2. sk. 3. cs. 1. helyezett (FTC, FCK, Szmart)
A Valcea nagyon szeret Gyõrbe járni <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
A-csoport (Graz): Horvátország, Oroszország, Norvégia, Ukrajna
B-csoport (Linz): Dánia, Izland, Ausztria, Szerbia
C-csoport (Innsbruck): Németország, Svédország, Lengyelország, Szlovénia
D-csoport (Bécsújhely): Magyarország, Franciaország, Spanyolország, Csehország
Nagyon fel kell kötni azt a bizonyost. Remélem nem olcsó János vezetésével kell megoldani ezt a kõkemény feladatot...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma este sorsolás a férfi EB-re, a férfi és nõi BL-re.
DUNAFERR FOREVER!!!
Inkább nézzetek aranyos babaképeket! (Nekem azóta mosolygós a kedvem, mióta megnéztem õket.) <#smile>#smile><#eljen>#eljen>
Boldogság!😊
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Szerdán pedig már sorsolás az EB-re az alábbiak alapján.
1. kalap: Dánia, Horvátország, Franciaország, Németország
2. kalap: Svédország, Spanyolország, Izland, Oroszország
3. kalap: Ausztria, Norvégia, MAGYARORSZÁG, Lengyelország
4. kalap: Szlovénia, Csehország, Ukrajna, Szerbia
„Ahogy a válogatott mellett Csoknyai István és Vladan Matics, úgy a szövetségben is kiváló segítõim vannak, ezen tehát biztosan nem fog múlni a jövõm. Egyelõre elõttem sem ismertek a vezetõség szándékai, de ha alkalmasnak találnak a folytatásra, és elégedettek a munkámmal, olyan örömmel fogom segíteni a válogatott munkáját, ahogy eddig is tettem.”
Jajjjjj neeee......
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A harmadik kalapból húzzák majd a ki a magyar válogatottat a decemberi nõi kézilabda-világbajnokság július 15-i sorsolásán.
A nemzetközi szövetség (IHF) a 2007-es világbajnoki és a 2008-as Európa-bajnoki eredmények alapján készítette el a kiemelési listát, mely szerint Ausztria, Svédország és a házigazda Kína került még a harmadik kalapba, azaz ezekkel a csapatokkal a csoportmeccsek során biztosan nem találkozik majd Imre Vilmos együttese.
A sorsolást Bázelben tartja majd az IHF, a vb-re pedig december 5. és 20. között kerül sor Vuhsziban, Nancsingban, Szucsouban, Csangcsouban, Jangcsouban és Csangcsiakangban.
A nõi vb-sorsolás kiemelése:
1. kalap: Németország, Norvégia, Oroszország, Spanyolország
2. kalap: Angola, Franciaország, Koreai köztársaság, Románia
3. kalap: Ausztria, Kína, Magyarország, Svédország
4. kalap: Dánia, Elefántcsontpart, Japán, Ukrajna
5. kalap: Kongó, Thaiföld, Tunézia, Amerika-1.
6. kalap: Ausztrália, Kazahsztán, Amerika-2., Amerika-3.
Az amerikai kontinens három résztvevõje a június 27-én kezdõdõ Pánamerikai bajnokságról kerül ki. (MTI)
Az ellenfél nem nagy ellenállást tanúsított. 19 góljuk mindent elmond. 😊
Szép volt fiúk! <#worship>#worship>
Kialakult a felkészülési program
Lehet, hogy a Vác idegenben játssza hazai meccseit
Azért nem egy barátságos dolog ez, vagy legalábbis nen tûnik annak.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nagy szükség volt rá, szerintem is, hogy valami felkeverje az állóvizet.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Menyire elismert poszt a válogatott én megmondom neked látatlanban, ezzel a vezetéssel semennyire! Sajnos jelenleg sehol sem biztos a helyzet,leszámítva szerintem a két bajnok klubbot, de manapság bármi megtörténhet, kérdés van olyan dolog amire az utolsó mondatodban utaltál..
Nekem egy dolog tetszik az egészben, bármi legyen a vége, végre vagy egy szövetségi kapitány aki ki mert mondani, hogy vagy ez vagy az, bízok benne, hogy tartja a szavát!
Ebben a cikkben elolvashatjuk a jövõ évi nõi bajnokság lezárásának módosított menetrendjét. Némi elõrelépés látszik pozitív irányba.
DUNAFERR FOREVER!!!
szerintem szakmailag sokkal nagyobb kihívás egy válogatottat vezetni, kérdés anyagilag mennyire elismert a poszt. Persze egyértelmû, hogy a pénz is számít, de mint tudjuk -azért a fiúknál is elég kevés van belõle- a Dunaferr nem áll túl jól, elég bizonytalan ott is a jövõ.
Ha csak valami nincs a háttérben a válogatottnál -valami nemszeretem kérdés- akkor egyértelmûen azt kell választania.
DUNAFERR FOREVER!!!
Neki most van csapata, igaz majd találnak helyette egy másik balekot, vagy õ marad és jön egy másik a csajokhoz akkor már ketten lesznek..., kicsiny hazánkban semmit nem lehet elõre tudni!<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Sztem a Dferr férfi csapatát választaná inkább, de az MKSZ nyomása alatt ki tudja mi lesz? Ha netán mégis kellene új kapitány, akkor remélem Jolly Joker János még véletlenül sem kerül majd vissza...
Az év végi VB kalapjai:
1: Oroszország, Norvégia, Spanyolország, Németország
2: Románia, Franciaország, Korea, Angola
3: Ausztria, Magyarország, Kina, Svédország
4: Ukrajna, Dánia, Elefántcsontpart, Japán
5: Thaiföld, Kongó, Tunézia és a Pán-amerikai bajnok
6: Kazahsztán, Ausztrália, a Pán-amerikai bajnoki kvalifikáció 2. és 3. helyezettje
A férfi és nõi BL jövõ évi menetrendje és kiemelései:
BL Menetrendek
DUNAFERR FOREVER!!!