Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://sportgeza.hu/kezilabda/2009/07/28/mocsai_lajos_nem_lesz_a_ferfi_valogatott_kapitanya/
Abban azért bízok, hogy a szövetségi kapitány kérdésben amennyiben úgy alakul az Veszprém vezérkarának is lesz beleszólása!
De ha csak egyoldalúan néznénk, sokakat nem ismertünk volna - akár a kézisek közül sem, csak mint ellenfelet.
Egy régebbi írás - ugyanarról az oldalról
Ennek ellenére természetesen nagyon örülnék, ha Nagy Laci magyar válogatott maradna. Ha ezt a döntést tudná hozni.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2009/07/28/lazlo_nagyot_nem_akarjuk_megismerni/
Jé milyen érdekes pont mostanában, és pont ebben a "hiteles szennylapban" kellett megjelennie...
A Spanyolok na ná, hogy élni fognak a lehetõséggel, lám van egy ország amelyik elõretekint, és építkezik, példát kén venni róluk...
Azóta valahol már olvastam is, hogy újra be kell nyújtaniuk egy csomó papírt stb.
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak egy bajom van vele... Vajon miért nem egy sportújságban jelent meg? Sajnos egyértelmû, hogy kik és milyen célzattal jelentették meg...
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos abban a környezetben amit ebben az országban teremtettek, bizony nem szabad csodálkozni ezen... És ugye a 2012-es olimpiát nézve a spanyolok most akarnak lépni. Mert ugye a 3 év akkorra telne le...
DUNAFERR FOREVER!!!
Kolonics György és a tapasz
Na és változatlanul nagy fájdalom, term. <#shakehead>#shakehead>
Vegyes érzéseim vannak. (Keserû vagyok, meg is értem. Aztán meg nem is, na és ez dominál...Sterbik számomra hazátlan, pl.) Megint elvesznek tõlünk valamit...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Sajnos így lemaradtál Gabcáról... De lesz ez még így se!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindenesetre tavaly több élcsapatnak megfelelt - felkészülési tornán - a csarnok.
(Akit érdekel, egyébként Tatabányán lesz a mérkõzés: ETO-Buducsnoszt.)
Igaz, a volt kapitányok sem kapták meg."
Bár így lenne, ezzel egy bajom van, ezeket baromira nem érdekli, hogy mi az össznépi érdek, sajnos...
Esztinél ma jobb választás nem volt, szerintem sem. Igen, én is nagyon remélem, hogy megkapja a támogatást, mert ez össznépi érdeknek tûnik.
Igaz, a volt kapitányok sem kapták meg. <#szomoru1>#szomoru1>
Ma egyébként ezt 3 válogatott (1 volt+2 jelenlegi kerettag) jelenlétében vitattuk meg. Ezt csak dícsekvésnek írtam. Mindhármukat kedvelem, így ez igazán kedvemre való idõtöltés volt. <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Természetesen szurkolok neki és ne legyen igazam.
Eszti lett a kapitány
Kíváncsi leszek, hogy tud majd megbírkózni a "környezettel"... Mindenesetre szurkolok neki!
Hunnia mégis?
Látod Duby nincs mindenben igazam <#wink>#wink> Mondjuk én majd csak akkor leszek ebben biztos, amikor elkezdik a pályán az elsõ meccsüket...
DUNAFERR FOREVER!!!
# Index - [email protected],
# MTI
Imre Vilmost másodedzõként segítette az Eb-n, mától hivatalosan is a sportág történetének elsõ magyar nõi szövetségi kapitánya Mátéfi Eszter. A Békéscsaba edzõje az olimpiáig írt alá, évente újratárgyalható szerzõdést kötött.
Mátéfi Eszter a magyar nõi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya – így döntött szerdai ülésén a szövetség elnöksége. A békéscsabai edzõ megbízatása 2012. augusztus 31-ig tart, de minden évben július 1. és 15. között bármely fél következmény nélkül felbonthatja a szerzõdést.
Mátéfi segítõje Konkoly Csaba, a Gyõr trénere lesz. Az új kapitány elõdje, Imre Vilmos július 2-án mondott le, a Dunaferr férficsapatánál folytatja a munkát. A decemberi Európa-bajnokságon már Konkollyal segítették a kapitány munkáját, Mátéfi a felkészülés során az Indexnek elmondta, hosszú távú célja, hogy szövetségi edzõ legyen.
hirdetés
Az erdélyi Bándon született, 43 esztendõs edzõ a magyar válogatottal 1995-ben vb-ezüstérmes, 1996-ban olimpiai harmadik lett. Magyarországon a Debrecen, a Gyõr és a Dunaferr játékosa volt, a dunaújvárosiakkal BL-t és EHF Kupát nyert. Kétszeres magyar bajnok, kétszeres Magyar Kupa-gyõztes.
"Már az megtiszteltetés volt, hogy egyáltalán szóba került a nevem lehetséges kapitányként. A válogatottat nagyon szeretik szerte az országban, az elvárás is nagy. Szeretném a bizalmat meghálálni, és a csapatot a világ élmezõnyében tartani. Ígérem, egyszerre leszek megfelelõen demokratikus és autokrata. A hitvallásom alapján rend a lelke mindennek, az elvégzett munkában hiszek" – mondta az MTI-nek.
A szakember hozzátette: augusztus 3. és 7. között Zalakaroson lesz összetartás a válogatott számára, ám a külföldön játszók nem lesznek jelen. A 15 meghívott névsorát várhatóan a napokban hozza nyilvánosságra a frissen kinevezett kapitány.
Mátéfi Eszter kinevezése egyedülálló helyzetet teremt, õ a sportág történetének elsõ edzõnõje. Szakvezetõként dolgozott a Dunaferrnél Kiss Szilárd segítõjeként, majd a nõi juniorválogatott kapitánya lett. 2007 óta a Békéscsaba trénere, a csapattal az elõzõ bajnokságban negyedik lett, a szakma egybehangzó véleménye szerint a legjobban védekezõ csapatot hozta össze."
Úgy volt hogy itt játszanak Gabcáék az ETO-val, de a helyi csapatoldal szerint mégsem itt lesz a meccs. <#rolleyes>#rolleyes> Még nem derült ki, hol.
DUNAFERR FOREVER!!!
a fentit értettem akkor félre 😉
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindenki ott volt, kivéve azt az egy csapattársat, aki elõre jelezte, hogy nem tud jönni.
Remélem, Tomitól megkapjuk a részletesebb beszámolót is.😊
Különben is! Ilyenkor érdekes fürödni. A levegõ 15, a Balcsi 25 fokos!😊
Ha ez tényleg így van, nem jól tette, az ilyen névtelen beírásokkal nem szabadna törõdni...
Igyekeztem segíteni a magam részérõl ebben, de egyébként sem gondolom, hogy a strandolás lett volna a mai fõ program. <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
(kusza, és bõven benne van, hogy van még pár elhallgatott dolog is 😉
Elég kusza a dolog, nem egyszerû kibogozni...
Mindenestre én inkább jó bulizást és méltó ünneplést kívánok a BL 10. évfordulót éppen most a Balcsin ünneplõ Dferres csajoknak és akkori stábtagoknak! <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
próbálom értelmezni:
1. volt egy szerzõdése a Fradinál, ami 2009. június 30-ig szólt.
2. aláírt egy olyan szerzõdést, h. 2009. július 1-tõl a Krim játékosa X évre -még valamikor 1,5 éve.
3. 2009. tavaszán szóban elígérkezett a Fradinak, de elméletben -SomogyiG szerint- nem írt alá semmiféle szerzõdéshosszabbítást. (ehhez annyit, h. szóbeli formában is létezik szerzõdéskötés)
SomogyiG azt írta, nem elõszerzõdést írt alá -de szerintem ez az, hiszen nem az akkori idõszakra, hanem egy késõbbi idõpontól kezdõdõ idõszakra adta el a játékjogát a Krimnek, ez egy feltétel mellett kötött szerzõdés, ami függõ jogi helyzetet teremtett, vagyis amint lejárt a másik szerzõdése, beáll az új a Krimmel kötött szerzõdése, de 2009. július 1-ig nyilvánvalóan a másik szerzõdése, a Fradival kötött volt érévényben.
Vagyis teljesen mindegy, hogy mikor írta alá, nem volt két szerzõdése, legalábbis olyan ami ütné egymást nem.
Ellenben a szóbeli hosszabbítási szándék, és a most beadott szándéknyilatkozat, miszerint a Fradiban akar játszani,szerintem minõsülhet "szerzõdésnek" a Fradival.
Szandra amikor a szerzõdését kötötte a Krimmel, akkor a Fradi játékosa volt. De meddig érvényes Fradis szerzõdése volt? Mert szerintem biztos nem 2009. július 1. utánig érvényes (a hosszabbítási szándékból ez következik) akkor itt valami nagyon nem stimmel ezzel a büntetéssel... Ennyi erõvel minden játékost el kellene tiltani, aki elõre köt szerzõdést egy másik klubbal, mikor még a réginek a játékosa az ahhoz kötõdõ szerzõdése szerint. Tehát ekkor is 2 érvényes szerzõdés van ami él, de a másik csapattal kötöttben foglaltak késõbb következnek be. Szinte mindenki januárban megköti a júliustól érvényes új szerzõdését, ami januártól már érvényes és él, de mégsem büntetnek ezért senkit. Pedig kellene ez alapján amit te írsz, mert nekik is 2 érvényes szerzõsésük van. Tehát emiatt Szandrát sem büntethetik, ez nem lehet ok nála sem.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nincs szerzõdéshosszabbítás, csak egy szándéknyilatkozat Szandi részérõl, miszerint nálunk akarja folytatni a pályafutását - egyelõre.
A két szerzõdése a nálunk folyó, és a Krímmel ez idõn belül kötött.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.