Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ezen a képen alig ismertem meg
Isthy
Dokics gyorsan talált új klubot

Várható volt, ahogy ezt a 43016-os hozzászólásomban sejteni engedtem <#wink>

Szandra játszhat

Ez egy jó hír, de kérdés, hogy így mi lesz vele klubszinten...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Igen Isthy már korábban említette.

Boki jól néz ki szerintem simán játszhatna 😊
Isthy
Lentebb a 42980-as hozzászólásom <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na és Te ismered ezt? <#wink>

A nõi junior kézilabda EB oldala

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174

Illusztráció a szünethez.😊

kaloz174
Ott voltam ma a válogatottak meccsein Bogláron, ahogy ígértem is.
A juniorok szerintem eléggé fáradtak voltak, miközben az A válogatott könnyedén, tét nélkül játszva, érvényesítette kétségtelenül nagyobb rutinját.
A junioroknak szükségük lesz egy kis pihenõre, aminek segítségével feltöltõdhetnek, úgy gondolom.
Tetszettek Drávai Gyöngyi, Deáki Dóra átlövései, valamint Tamás Kriszti akarása.
A felnõtt csapat meglepõen gördülékeny játékott produkált. Jó volt Pasi, amíg védett, sajnos, megsérült, Vérten Orsi, Tomori.

A meccs elõtt gratuláltam Esztinek, aki éppen Hajduval beszélgetett.<#wink>
Meglepetésemre Boki is megjelent a meccsen, köszöntötték a szünetben.<#eljen>
Viszont nem voltak ott a sérült felnõtt kerettagok, ami kicsit fura volt nekem.

A juniorok kicsit enervált játékára magyarázat lehet a hosszû összezártság, a terhelés. Remélem, a formaidõzítéssel nem lesz gond!
Változatlanul nem tudom megérteni és támogatni a játékosok alázását szakvezetõ részérõl.

Ezután a meccs után játszott a B válogatott a svájci csapat ellen. Örömjátékkal biztosan nyertek a lelkes, de nem túl acélos ellenféllel szemben. Az egyik kiemelkedõ Valovics volt, de Baba is jó volt az elsõ félidõben, valamint Szegedi Orsi, Baross Zs, Szekeres K.

Breki33
Öt év eltiltás a román férfi kézilabda-válogatott kapitányának

Öt év eltiltást kapott Aihan Omer, a román férfi válogatott szövetségi kapitánya és Petre Palau, a helyi sportági szövetség volt alelnöke az Európai Kézilabda Szövetségtõl (EHF), miután bebizonyosodott egy dán bírópáros vádja, miszerint megpróbálták õket lefizetni egy mérkõzés elõtt. Az EHF honlapján csütörtökön közzétett határozat szerint az eltiltottak a következõ években nem vehetnek részt egyetlen nemzetközi tornán sem. A Román Kézilabda Szövetségnek 27.500 euró büntetést is ki kell fizetnie.

Egy dán lap márciusban azt írta, hogy a románok megpróbáltak pénzt adni a két dán bírónak tavaly júniusban, a Montenegró elleni mérkõzés elõtt, amelynek tétje a világbajnokságra való kijutás volt. Végül Románia került ki gyõztesen az összecsapásból, de az EHF megállapította, hogy az eredményt nem befolyásolták a játékvezetõk, hiszen visszautasították a megvesztegetést. Az EHF négy évig megfigyelés alatt tartja a román szövetséget, és amennyiben ismét hasonló eset fordul elõ, kizárják a nemzetközi versenyekrõl a férfi kézilabda- válogatottat. Az érintetteknek és a román szövetségnek 21 napja van a fellebbezésre, a döntés még nem jogerõs. (MTI)
Breki33
Újabb elõállítás a Cozma-ügyben
MTI

A veszprémi Napló információi szerint <1> a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság nyomozói újabb embert állítottak elõ a február 8-án elkövetett Marian Cozma-gyilkossággal kapcsolatban szerdán. Úgy tudják, hogy az enyingi férfi a gyilkosság helyszínén tartózkodott. Lehetséges, hogy R. Jánost az üggyel kapcsolatban a kihallgatása után meggyanúsítják. Az ügyben jelenleg nyolc gyanúsított van, heten elõzetes letartóztatásban várják a nyomozás lezárását.
Duby
Dokic, Herr és Buli jöjjön Újvárosba!
Remek hangulat, csodálatos csapategység, elkötelezett vezetõk. Sztárgázsi ugyan nincs, de ha ilyen csapat összejönne a felelõs vezetés keze alatt, pár év múlva mindenki jól járna. Addig meg kárpótol a családias hangulat. <#nyes>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Sajnos egyre több ilyen van... A Lada is csehül áll és a Hyponál is vannak gondok...

A játékosokat finoman szólva is kellemetlen helyzetbe hozták... Herr Orsi meg most szerzõdött oda... Vajon hol kötnek ki a játékosok? Nem nagyon tudom elképzelni, hogy hasonló szintû csapathoz tudnának szerzõdni. Bár egyet tudok ahová mehetnének és minden bizonnyal fizetni is tudnának nekik <#wink> Kérdés, hogy szükségük lesz-e közülük valakire.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, ismerem.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, term.😊

kaloz174
Egy elég megdöbbentõ mai hír:

"A horváth Podravka nagyon komoly anyagi gondokkal küzd, és ennek tudatában a mai nappal felbontották az összes légiós szerzõdését. Távozik Ana Dokic, Herr Orsolya, Natalia Todorovska, Julia Portyanko és Bulath Anita is."

Breki33
Ezt az oldalt ismeritek?

http://www.worldhandball.com/
Duby
Hát igen. Ez is egy vicc kategória, amin sírni lehet. A magyar nõi kéziválogatott szövetségi kapitányi posztját A SZÖVETSÉG MÁSODÁLLÁSBAN TUDJA FINANSZÍROZNI.<#conf><#duhos2><#falbav> <#boxer><#boxer><#violent><#violent>
Gyerekek, én ekkora baromságot el sem tudtam volna képzelni. Az MKSZ-nek nincs pénze egyetlen szövkapot normálisan megfizetni, miközben akkora vízfej apparátusa van, annyi ingyenélõ semmit nem csináló vén nagyfejût hízlal, mint egy jóféle sertéstelep.
Jelenleg az MKSZ-nek másodlagos, és mellékes kérdés a válogatott szereplése lévén, hogy nem szándékoznak a szakmai irányítására egy teljes értékû szakembert felvenni. Gyakorlatilag Magyarisztán szövetségének csak egy kellemetlen mellékszál a válogatott "üzemeltetése". De itt jön az ezernyi kérdés? Akkor minek is van az mksz? Miért felelõs? Ja, hogy csak a jogokat bitorolja, és a pénzeket szedi be? Ez a fõ tevékenység? A fõ profil, hogy a sportágon élõsködõ semmihez sem értõ, semmi tevékenységet nem végzõ, sportolóink verejtékén dõzsölõ nagyfejûek zsebét tömje?
Hát ezen (is) most (megint) kiakadtam. Egy szövetség, aki nem fizet szövetségi kapitányt a válogatott élére. Hihetetlen hogy itt már minden mennyire ki van fordítva, mennyire abszurd ez az egész ország. Mûködik itt még valami úgy, ahogy elvileg annak a józan ész szerint kéne? Amiért van? Én már nem hiszem.

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez igazán figyelmes volt tõled. <#worship>
Átadom. <#wink> Sajnos, most nem tudom másképp, csak üzenetben.

Isthy
Fradi BL selejtezõ

Egyelõre úgy tûnik Ungváron lesz a selejtezõ, ami a Fradinak igencsak kedvezõ. Persze várjuk ki a végét, mert Anjáéknál sosem lehet tudni...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tedd azt és számolj majd be róla.

OFF:
Boldog Születésnapot a nagylányodnak! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy mondtam, csak ma tudtuk meg.

Most ez van, meglátjuk a VK-ra miben fog változni. Mert az már teljesen a VB felkészülés jegyében fog zajlani.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Lehet, hogy elmegyek, megnézem a csütörtöki meccset.

kaloz174
A keret

Csalódás. Úgy tûnik, nem szabadulunk.<#rolleyes>

kaloz174

Isthy
Én sem, ezért kérdeztem. Mondjuk nem lennék meglepõdve, ha csak hétfõn tudnánk meg.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem láttam sehol, pedig körülnéztem.
Talán holnap megtudjuk, végül is csak 3-án kezdõdik az edzõtábor, ha jól tudom. <#wink>

Isthy
Valaki látta már valahol Mátéfi Eszter válogatott keretét a jövõ heti edzõtáborra?

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen köszönöm!!!FÉRFI!!!
Breki33
Nem írtad, hogy férfi vagy nõi 😛
Helosztok!!!Kézilabdázok,Nb2-ben a Dunakeszi Vse/Magyarság csapatában!!!Azért írok,mert kapusposzton problémáink akadtak,várom azok jelentkezését akik esetleg szeretnének kapusok lenni,illetve már kapusok😊!!!Ifi csapatról lévén szó,legidõsebb 90-es születésü lehet!!!!Ha érdekel erre az e-mail címre írj:[email protected]
Most vagy tényleg összeesküvés, amit kevésbé hiszek, vagy nem értem miért voltak ennyire naivak, szerintem ilyen dolgokat manapság másként is el lehet intézni mint bõrönddel szórakozni...
Én ezzel már régen nem foglalkozom, de nem biztos hogy Zácsik annyira ártatlan, persze lehet az is, mert eddig semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot, abban a bizonyos szerzõdésben pedig ki tudja mi van leírva pontosan.
kaloz174
Ha jól gondolom egy fórumbeírásból: Vác-Siófok 31-28...

kaloz174
A Fradi - Zácsik nélkül - 2x kikapott Csabán.

kaloz174
Kellene átlövõ, mindenképpen. Ha Lepasova Halasra igazol, amire van esély, akkor azzel sokat lépnek elõre, szerintem. A Csabában nagyon gólerõs volt.

kaloz174
Hasznos ez így. A szép gyõzelem megadta a hangulatot, most viszont látható, hogy nincsenek csodák.
Tanulni kell a vereségbõl, mindenkinek.

Isthy
A mai halasi meccsen meg állítólag simán kikaptunk 36-30-ra. Kérdés, hogy kik játszottak és mennyit... De ezekbõl a felkészülési meccsekbõl bármilyen következtetést levonni tényleg felesleges.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én már rég nem foglalkozom ezzel, mert halvány fogalmunk sincs, hogy mi is lehet a helyzet valójában. Ugyanis az EHF-tõl még mindig semmilyen hivatalos papír vagy bármi más nem olvasható errõl sehol sem. Az egész csak össze-vissza értelmetlen és logikátlan nyilatkozgatások egyvelege. Olyan magyaros...

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
"kéz kezet mos világ" igazságszolgáltatása:

Befellegzett az olimpiai és vb-döntõt is vezetõ német párosnak
A Lemme, Ullrich bíróduó bõröndben vitte ki Oroszországból a megvesztegetési pénzt. 2014-ig nem vezethetnek újra. (link >>)

Két szerencsétlen balfék bûnbak. Ezzel persze a szövetség le is tudta a "megtisztulást". Pedig hol lenne az még, te jó ég, belegondolni is szörnyû...

Duby
Na most már végképp nem értem ezt az egész Zácsik-ügyet. Az EHF azért bünteti féléves eltiltással, mert miközben ervényes szerzõdése volt a Fradival, õ aláírt egy másikat a Krimmel (ami azonban semmit sem kavart bele az érvényesbe, tehát szvsz abszolút nem jogos hogy két helyre szerzõdött egy idõben, de mind1, "gondolkodjunk" a kocka EHF-es fejekkel). Erre miután Szandra beint a szlovénoknak, hogy mégse akar odamenni, inkább felbontaná a már aláírt szerzõdést, és maradna a Fradinál, ERRE A KRIM FELNYOMJA A JÁTÉKOST AZ EHF-NÉL AKIVEL MIKÖZBEN EGY CSAPATTAL ÉRVÉNYES SZERZÕDÉSE VOLT, AZ ÉRINTETT CSAPAT TUDTA NÉLKÜL SZERZÕDÉST KÖTÖTT.
Namármost: hogy erre egy vízfej EHF egybõl rávágja, hogy "két szerzõdés egyidõben -> játékoseltiltás, fúj, fúj". Igen ám, de mi a bánat történik ilyenkor a Krimmel? Semmi? Miért nem? Õket miért nem bünteti meg a szövetség, amikor ugyanolyan rosszhiszemûen jártak el - a Fradival szemben - miközben a játékos klubjának háta mögött bármilyen papírt is Zácsik elé tettek. Ugyanolyan hunyó a második klub is, aki nagyon jól tudta, hogy a játékosnak érvényes szerzõdése van, mint Zácsik.
Csak sejtem, hogy a Krim semmi büntetést nem kap, mert akkor miért jelentette volna fel Zácsikot? De még mindig tele van az ügy logikátlan és következetlen dolgokkal, úgyhogy tuti van ott valami.
Gábor, légyszi világosíts fel, ha nem jól értek valamit, de én már tulajdonképpen semmit nem értek.

kaloz174
Ma volt a Siófok-Loki is. Hullámzó játék jellemezte, még erõsen érzõdött a csapatokon, hogy alapozási idõszak van.
Ennek ellenére láttunk pár ötletes megoldást, amit a szép számú közönség tapssal értékelt.

Mindenképpen kijött az a különbség, ami a 2 csapat játékos-állományában van. Annak ellenére, hogy Mörci, Juhász Gabi (sérülés), valamint Lovric nem játszott.
Mindkét edzõ próbálta gyors játékra ösztönözni a pályán lévõket. Az elsõ percekben felváltva estek a gólok, de egy idõ után a Loki elhúzott, és ezt az elõnyét a félidõ végére bebiztosította.
A gólok jó része esett védekezési hibákból, ami arra utal, hogy mindkét gárdának idõt kell még szentelnie a védekezés hatékonyságának javítására.
Jó benyomást tett rám a Lokiból Bognár Bogi, Slakta Petra, Kazai, Borbás Rita, a Siófokbõl Lajtos Nóra, Tóth Zsuzsa (remélem, jól írom😊), Valovics. Az irányítónak még meg kell ismernie a csapatot, úgy tûnik, nekem ebben a szerepkörben Szepi meggyõzõbb volt, aki most a szélen kapott szerepet, de ott nem érvényesült túlzottan.
Az eredmény ellenére úgy gondolom, a Siófok nem játszott alárendelt szerepet, remélem, sikerül továbblépni és jobb formába kerülni.

Az eredmény: 23-31. Grat. a Lokinak.<#worship>

kaloz174
Gratulálok a Dunaferrnek. (Még akkor is, ha ez így nem teljesen jogszerû névhasználat.?😊)Tudom, egy meccsbõl nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni, de mégis jó érzés, hogy ez a - tulajdonképpen történelmi - találkozó ilyen szép eredményt hozott. <#eljen><#taps>

Isthy
Így van, pontosan ma 75 éves!

Egy kis olvasnivaló róla

Sok sikert és erõt egészséget kívánok neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ha jól tudom ma ünnepeli szülinapját Laurencz László
akit nemrég Vácon a „A város sportjáért” kitüntetést kapta.

Gratulálunk és erõt egészséget Laci bácsi !

Breki33
vhol olvastam, hogy a neten állítólag lehet nézni a mecseket
Isthy
Junior EB

Ha esetleg még valaki nem ismerné az oldalt <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy kis Dunaferr

Még kellene legalább 1 átlövõ és meglenne a középmezõny a tavasszal visszatérõ Dettivel.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mocsai újabb változata ua. témára:
Mocsai Lajos: az ezüstérmeket is meg kell becsülnünk

Holnap edzõmeccsek. <#eljen> De. a Dunaferr-Halas, du. Siófok-Loki. Sajnos, csak egyiken tudok ott lenni. <#vigyor2>

Isthy
Ahogy vártam, a profnak az MKB BL szereplésére kell koncentrálnia. KP marad a törököknél, kíváncsi leszek az új jelöltre. Ha jól tudom holnap MKSZ ülés lesz, meglátjuk lesz-e valami elképzelésük. Lehet mégis elõkerül megint a jolly joker a kalapból? <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!