Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háát ez az I. félidõ is eléggé nyögvenyelõs volt, de szerencsére, nem a rosszabb második félidõkbõl csinálnak rendszert a lányok, hanem az elsõbõl és utána eddig még sikerült feltámadni (kivéve a franciák ellenit, ahol nem volt rá szükség, pont az elsõ félidõ miatt. Az volt a kivétel).Deáki felelõtlensége az elszórt/ellõdözött labdákkal már meghaladja a Hornyák Ágiét és Görbéét! Látszik, hogy velük játszik egy csapatban. A szélsõinket meg ki és mikor fogja megtanitani, hogy nem az átlövõk semlegesitése a feladatuk (nincs nekik Gulyás-szerû termetük hozzá), hanem az ellenfél szélsõié. Azok nem fickándozhatnak ellenük!
A kapusok , sajnos, sorozatban képtelenek jó védésre, Jurenik pl. csak Montenegró ellen védett labdát,azóta csak a hálóból szedte ki.
Az oroszokat nem kerültük el, de fene tudja, õk mintha lefele szálló ágban lennének, mig a németek veszélyesebbnek tünnek, bár kiváncsi vagyok mihez kezdenek a norvégokkal szemben?
Az alsó házakban, a románok tovább betliztek, a dánok kezdenek magukhoz térni, Montenegró meg bizonyitja, hogy a 8-ban lett volna a helye.
Isthy
A mai meccs lényege, hogy nyertünk. A játékról inkább nem értekeznék bõvebben. Remélem ezzel letudtuk a rossz meccsünket.

Egyik fórumtagunk pedig tv sztár lett, amikor a Himmnusz elején mutatták a nézõtéren a lánya mellett <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Tamás? õ olyan mint a felnõtt szélsõink, 2-t kihagy, 1-et belõ...vagy 3-at kihagy, 1-t belõ, vagy ha 2 bemegy egymásután utána tuti kihagy 2-t... iszonyat hullámzó a játéka, és nem variálja eléggé a lövéseit...
szélsõink gyengék voltak ma -és montenegró ellen is... pedig képességeik meglennének...

jobblövõben meg pfff, Hornyák nagyon labilis személyiség, elviszi néha a hév, máskor meg padlóra kerül 2 rontott lövéstõl, bár még nagyon fiatal, ha ezt kinövi, és végre játszhat a saját posztján õ is nagy értéke lesz a késõbbi felnõtt válogatottnak... Lérántot nem értem, volt egy jó lövõse, egy jó húzása szélre, majd lehozta Róth, aztán mikor visszakerült márcsak alibizett 😞
szerintem ma 3 ember vitte a hátán a csapatot, Kovacsics, Zácsik, Kisfaludy... Deáki helyenként védekezésben -de most ott is sokat hibázott...

a szurkolás nagyon jó volt, kitettek magukért a pápaiak -és a környékiek, már a esp -fra meccsen majdnem teltház volt, ide kellett volna tenni a csoportmeccseket... a rendezés is jó volt, felmérték, hogy sok helyet kerítettek el a VIPnek, kordont arrébhelyez, jónép odaül, stb.

a csapat is nagyon örült a sok embernek, tetszett nekik ez a hangulat, látszott rajta, hogy feldobta õket.
összeségében pozitívan értékelem ezt a döntetlent remélem egyszer - a döntõben 😄 - (nemcsak 2-3 nak) kijön a lépés egyszerre több embernek, mert akkor hengerelünk, azt tuti!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Félreértesz, vagy nem fogalmaztam pontosan.
Nem okolom õket, sõt! Mindkettõ egyértelmûen nagy reménysége és már ma erõssége a magyar nõi kézinek.
Annyira, hogy az õ szerepük, formájuk meghatároró.
Egyénként ha lenne egy elfogadható balkezes, ez egy nagyon sokra hivatott csapat lenne. Így is az, de akkor a legfényesebb sikert is simán el tudnám képzelni róluk.
Aki egyébként kimondottan tetszett ma, az Kisfaludy volt. Na és Tamás Kriszta is egészen ügyes volt az elsõ szakaszban. <#taps>
A labda viszont nem tetszett...😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

jó, hogy alaposan megvertük a franciákat: a norvégok nem fogják, mi meg remélem megverjük a spanyolokat. Arra jó ez a döntetlen, hogy nem vehetik lazán a meccset a lányok, ahogy a szlovákokkal tették az elsõ félidõben. a franciáknak meg felcsillant a remény, hogy még tövább juthatnak. Egyik csapat sem kalkulálhat, harcolniuk kell! Mondjuk , nem ártana elkerülni az elõdöntõben az oroszokat....ahogy ma elintézték a svédeket...háát...
Isthy
Azért várjunk már picit... Igen, Szandra tud ennél jobbat, de õ még most kezd egyre jobban beilleszkedni a csapatba és egyre jobb teljesítményt nyújt. Nyilvánvaló, hogy Misi is tud jobbat. Sztem pont nem õket kéne emlegetni a mai meccs után...

A közönség tényleg szuper volt, le a kalappal elõttük. Remélem Mse majd mesél a helyszíni tapasztalatairól.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Remélem én is, hogy lesz még lehetõség ennek a meccsnek a tapasztalatait, tanulságait felhasználni a norvégok ellen. <#circling>
Azt gondoltam, sikerült már végre felpörögni, de még mindig nem érzem azt, hogy pl. Zácsik azt a teljesítményt nyújtaná, mint egy éles meccsen a klubjában. Ugyanez vonatkozik Kovacsicsra, de a többi csapattagra is szinte. Hullámzó teljesítményt nyújtanak a játékosok, de talán majd a mág fontosabb meccseken pozitív irányba változik ez.

A kapusokkal kapcsolatban: egyszerûen nem állt össze a védekezés, nagyon sok hiba volt ezen a téren. Akkor pedig nagyon nehéz dolga van egy kapusnak. Ha az elején nincs meg a ritmus, az már aztán nehezen jön össze. Róth egyébként jókor hozta le Vivit, Kinga pedig abban a szakaszban többet nyújtott. Késõbb Vivi tényleg fontos védésekkel segítette a csapatot.

Azt hiszem, bár nem sikerült nyerni, ez egy emlékzetes, fontos meccs volt a fiatalok életében, amit csak fokozott a csarnok érezhetõen kitûnõ hangulata.
A négy között van a csapat. Ha a formánk kicsit kiegyensúlyozottabbá válik, van okunk szép eredményben reménykedni.

kaloz174
Ugyanarról
Más formában. <#vigyor2>

Na és akkor a DO is <#eljen>

Isthy
Basszusss... Megverhettük volna a norvégokat, de végül döntetlen lett. Remélem lesz még egy meccsük velük a legvégén és akkor megtesszük <#wink>

Sajnos ma nem volt meg a jó kapusteljesítmény, ami eddig segített. A 2. félidõ közepétõl már jó volt Vivien, de addig sajnos egyiküknek sem ment. Persze a védekezés sem volt az igazi elõttük. Ami viszont nagyon szembeötlõ volt, hogy a balszél és a J2 nagyon gyenge volt... Lérántnak a végjátékban legalább 3-szor óriási folyosója volt a kapuig, de még véletlenül sem ment a kapu felé... Mondjuk elõtte sem... Hornyák jól kezdett, de az 1. félidõ közepén kihagyott 2 ziccere teljesen elbátortalanította... Szalairól sajnos sok gólt kaptunk és elöl sem tudott szinte semmit hozzátenni.
Szandra és Misi nagyot játszottak, valamint Kisfaludy megint nagyon jó volt.

Azért összességében:

SZÉP VOLT LÁNYOK!!! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem a fekete pöttyök is elégnek bizonyulnak <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ugyanarról kicsit bövebben:

Indulás bizakodással

DUNAFERR FOREVER!!!

elvileg 26án Veszprémben is játszanak 2 edzõmeccset, remélem az nem marad el!

ma egy igen fontos és izgalmasnak ígérkezõ meccsük lesz a fiataloknak a norvégok ellen, bár nem feketében, de remélem szerencsét hozok 😊
hajrá csajok!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Egyébként: köszi V-man.😊

kaloz174
A mai sajtótájékoztatóról
Elkelne még bõven a segítség, úgy látom, de elismerésem azért is, ami eddig történt. <#worship>

kaloz174
Az újvárosi csapatfórumról, a mai sajtójékoztató után:

"24én, hétfõn, várhatóan du fél4 körül szurkolói ankét lesz a csarnokban (pontos idõpont késõbb várható). ...
Szerdán kettõs edzõmeccs itthon a Veszprémmel (10:30 és 15:30), vasárnap a Csapat a Hunniához utazik, majd jövõ pénteken Debrecenben játszanak felkészülési mérkõzést a Lokival."

kaloz174
Azóta már biztosan tudod, de: 28-16. A fééidúben viszont még a szlovákok vezettek. 😊

Új mez, õsi magyar jelképekkel!!!
Követendõ példa kéne hogy legyen!!!

http://www.dvsckezilabda.hu/
matyi0323
Hali. Mi lett a mai magyar-szlovák meccs eredménye? Sajnos lemaradtam az egészrõl...
De a montenegró-francia viszont jó volt..
Sajnáltam montenegrót, õk voltak a szimpatikusabbak, fõleg a kapus csajszi 😊😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

no, megint döcögött az igen eredeti felállásban a szekér az elsõ félidõben. A másodikban azután helyére kerültek a dolgok. Ami a biráskodást illeti, remélem ezzel a két holland nõi nemiszervvel sem ezen az EB-on sem más komolyabb tétû mérközésen nem fogunk találkozni.... Nem mintha nagyon nyomtak volna, egszerüen képtelenek folyamatosan normálisan biráskodni. De mivel a nemzetközi szövetségeket nem érdekeli a biráskodás szinvonala...sajnos ez lesz a jövõ a nõi mérkõzéseken. Sok, sok botránytól övezve majd....
kaloz174
Ügyesek a juniorok. Még azon is túltették magukat, hogy erre a meccsre erõnléti edzéssel "készültek". <#taps>
Gratulálok a gyõzelemhez. Jó edzõmeccset sikerült játszani a szlovákokkal végül, mely tökéletesen szolgálta Zácsik beépítését a csapatba.
A szlovák válogatott tagja gyönyörûen nyilatkozott magyarul - na és változik a világ, mert ezt még vállalta is. <#worship>

kaloz174
Mai felk. meccsek eredményei:

DVSC-Aquaticum - ASA-Consolis Hódmezõvásárhelyi NKC SE: 36-34 (16-15)
ASA-Consolis Hódmezõvásárhelyi NKC SE - Kiskunhalas NKSE-BRAVOTEL: 16-18 (7-12) rövidített mérkõzésen
Békéscsabai Elõre NKSE - Stiinta HCM Mare: 30-21 (18-9)
Alcoa FKC - Békéscsabai Elõre NKSE: 23 - 36 (9-17)
Békéscsabai Elõre NKSE - ZRK Kikinda: 29-19 (15-10)
Kiskunhalas NKSE-BRAVOTEL - DVSC-Aquaticum: 13-24 (8-17)
Siófok KC - ÉTV-Érdi VSE: 35-30 (17-15)
Siófok KC - ÉTV-Érdi VSE: 35-33 (15-16)
Váci NKSE - FTC-RightPhone: 26-28 (14-11)

(indexrõl puskáztam😊)

kaloz174
Ma 2 felk. meccset játszott a Siófok és az Érd. Mindkétszer a Siófok nyert, egyszerûen jobb volt az erõnlétük, ez döntött. A második meccs elég szoros volt.
Az érdi csapatban is ott voltak az új szerzemények. Na és Németh Helga. <#worship> A Siófokból hiányzott három sérült alapjátékos. Velük együtt még biztosabb lett volna a gyõzelem. A Siófokban jó volt Szepesi Ivett, Valovics Nóra, Lajtos Nóra, õk végig jó teljesítményt nyújtottak.
Érdekes, a de. meccs jobb színvonalú volt. Talán az ebéd után kicsit elpillettek a csapatok. <#nyes>

kaloz174
Végre ma én is láttam a juniorok meccsét is. <#wink>
Nagyon nem akart összeállni az elején a védekezés. Szerencsére az ellenfél nem igazán volt csapat. Voltak jó képességû játékosai, de nem mutattak igazi csapatjátékot.
Egyébként pedig kimondottan szerencsésnek tartom, hogy meg kellett dolgozni ezért a gyõzelemért. (Kemény volt, ahogy Isthy jósolta is. <#worship>) Azt hiszem, lélektanilag jókor jött ez a "megharcolt" eredmény. <#vigyor2> Grat. a csapatnak. <#taps>

tényleg nehéz volt kb. 50 percig. Jó ez a montenegrói csapat és nagyon kiváncsi vagyok a holnapi meccsükre a franciákkal.
A magyar csapat gyenge pontja ma a két szélsõposzt volt, egyébként minden posztra van 2-2 jó ember.Remélem Zácsik is lasssan belejön, illetve a többiek megfogják tudni játszani és 4 jó átövõvel és 1-2 jó beállóval menni fog a dolog. A kapusokról már nem is beszélve.
Remélem holnap a szlovákokkal már a neygeddöntõkre tudnak készülni s nem kell 50 percig izgulni.
Csak így tovább lányok!
Isthy
Gratulálok a lányoknak a gyõzelemhez és a továbbjutáshoz!!! <#taps><#taps><#taps>

Ahogy vártam, nehéz meccs volt. A védekezésünk az elején elég halovány volt, a végére már egész jó lett. Sajnos a támadójáték továbbra sem az igazi, van még mit javítani rajta. A szélsõink ma sajnos nagyon gyengén muzsikáltak, sok helyzetet kihagytak. Az átlövések se mentek annyira, bár a végén Drávai szépen játszott ezen a poszton. Emberelõnyben rengeteget hibáztunk, azt is még sokat kell gyakorolni. Kapuban viszont nagyon jól állunk, ma Kinga hozta a kiváló teljesítményt és ezzel nagyon sokat tett a gyõzelemért <#worship><#worship><#worship>

Sajnos ma is nagyon kevesen voltak a csarnokban...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nálam ez a hallgatás elég takarékon ment, mert a hangot szinte teljesen levettem. Léderer hangja engem is iszonyúan irritál.

Úgy gondolom a ma esti meccs kemény lesz. Egyetértek RK-val, fejben kell nagyon ott lenni. A montenegróiak a végletekig küzdenek és nem is rosszak. A selejtezõben a szerbeket megverték, akik tavaly döntõztek a vb-n az oroszokkal. A felkészülési meccseken pedig 2x is nagyon szoros meccset (1 és 3 gólos vereség) játszottak a világbajnok oroszokkal.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szép duett volt. Egy élmény volt hallgatni. <#vigyor2>

meglepõen jók voltak, de nem tehetek róla Léderer hanja annyira nem tetszik, hogy az már fáj 😄 szakértõ allroundunkról meg ne is beszéljünk 😄

a mester akkor lekapta, most meg kezdõként jelölte, és lám 😄

nagyon ügyik voltak a lányok, jó meccs volt!

kaloz174
Sajnos, csak az utolsó 20 percet láttam. De így is nagyon örülök Vivi nagyszerû helytállásának. 2 okból is.
Az elsõ, hogy tavaly kettõs igazolással a Siófokban játszott, így volt alkalmam meccsrõl meccsre követni szimpatikus egyéniségét, na és nem mellékesen nagyszerû védéseit, kiegyensúlyozott sorozatát.
A másik, hogy a felk. meccseken, de az A válogatott ellenin mindenképpen, õ kapta a kevesebb lehetõséget, ráadásul nem is ment neki úgy, ahogy máskor. Erre bizony a mester gyorsan és keresetlen szavakkal lekapta a pályáról, pedig már egyáltalán nem volt erre szükség.
(Késõbb megtudtam, eü. oka volt elsõsorban a gyengébb teljesítménynek, amit azóta biztosan sikerült orvosolni.)
Örülök, hogy bizonyította, kiváló képességû kapus, fiatal kora ellenére nagyszerû sportember, akinek helyén van a szíve. <#taps>

Egyébként pedig gratulálok a gyõzelemhez! <#taps> Csak így tovább!

Isthy
A Sportklub egész normális közvetítést csinált, volt felvezetõ és a végén több értékelõ interjú is. Igaz, az eredmény normális felírását még gyakorolniuk kell, mert néha elég lassan írták be a gólokat. Igaz a fociban nincsenek hozzászokva ehhez <#vigyor> A kiállítások felírásában is gondokkal küzdöttek, de a végére már majdnem sikerült ez is. Azért kezdetnek nem is volt ez olyan rossz, meglátjuk milyen lesz majd folyamatában. Hej, ha lennének normális riportereik is... Na meg a szákértõ... Jolly Joker Jánosunk ide is be tudott kerülni... Nem tudtam mi hiányzott...

Sajnos nagyon kevesen voltak a lelátókon és ez elég lehangoló volt... Pedig ez a csapat ezzel a teljesítménnyel nagyon megérdemelte volna. Na igen, Szombathely nem igazán kéziváros... De remélem legalább a hétvégén jóval többen lesznek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy csapat úgy játszik, ahogy az ellenfél engedi. Mi nem nagyon engedtük a franciáknak, hogy megmutassák a formájukat.

Gratulálok a csajoknak ehhez a szép gyõzelemhez!!! <#taps><#taps><#taps>

Mindig öröm elverni a csigazabálókat, de a közte 10 az igazi korona a meccsen! <#eljen><#vigyor>

Az elején a pazar védekezéssel és az elképesztõ kapusteljesítménnyel megleptük és megfogtuk õket. Kellett is ez, mert a támadásainkon még nagyon látszott az izgulás a szünetig. A 2. félidõben tudtuk tartani az elõnyt, sõt még rá is tettek a lányok és teljesen megérdemelten csodás gyõzelmet arattak.

SZÉP VOLT LÁNYOK!!!

A csapatból mindenki hozzátette a magáét a gyõzelemhez, de Vivient ki kell emelni, mert elképesztõ produkciót nyújtott az elsõ félidõben. <#worship><#worship><#worship> Ez olyan Pálingerisztikus volt <#nyes>

Holnap is kemény meccs lesz, de ma már túlestek a lányok a kezdeti lámpalázon a hazai közönség elõtt. Ez kicsit felszabadultabbá teheti õket és be fogják húzni a meccset.

HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

matyi0323
Néztétek a francia-magyar meccset?
Szerintem nagyon jók voltunk, jó igaz a franciák sem voltak vlami nagy formában, de mi is jól játszottunk. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

banok
Kézilabda: a SportKlub és az RTL Klub közvetíti a hazai meccseket

A Magyar Kézilabda-szövetség 5 évre szóló szerzõdést írt alá az RTL Klubbal és a Sport Klubbal a hazánkban rendezendõ kézilabda-mérkõzések közvetítési jogáról – tudatta az MKSZ.
A hosszú távú megállapodás magában foglalja mind a nõi, mind a férficsapatok részvételével megrendezésre kerülõ NB I-es meccsek, a Magyar Kupa találkozói, az itthoni válogatott és EHF-kupa-mérkõzések, továbbá a szintén hazánkban lebonyolításra kerülõ KEK-összecsapások sugárzását.

Emellett a Sport Klub közvetíti augusztus végén a Budapest Bank Szuperkupát is. A közeljövõben esedékes felnõtt Eb-k és vb-k közvetítési joga a Sport Tv-é, míg a férfi és nõi BL-találkozókat a Viasat3 adja.

A fenti mérkõzések mellett a bajnokság kezdetétõl hétfõ esténként a Kézilabda-magazinban számol majd be a Sport Klub a sportág aktualitásairól.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Breki33
Döntõ bizonyíték Cozma gyilkosa ellen!

A veszprémi rendõrségnek sikerült felderítenie Marian Cozma brutális gyilkosságának részleteit. A nyomozók tudják, hogy kik vettek részt az elkövetésben, információjuk van a végzetes február 8-i gyilkosság minden egyes másodpercérõl - értesült a Veszprémi Napló megyei lap csütörtök este.

http://sporthirado.hu/cikk-kezilabda-donto_bizonyitek_cozma_gyilkosa_ellen_-26318
Isthy
Nézem a tvben fotelszurkolóként <#wink> Szó szerint valszeg csak nézem, mert a Léderert nem bírom hallgatni...

Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy a közvetítésekért kapott pénzbõl mennyi jut majd a csapatoknak...

DUNAFERR FOREVER!!!

azóta olvastam -bár volt nemrég egy meccs, ami nyilvánosnak indult, és zártkapus lett belõle 😊))

kár, hogy senki nem jön junior EB-re 😞(

Isthy
Én nem megyek, de vasárnap viszont ott leszek Dabason.

Ha jól olvastam 800 Ft lesz a jegy pénteken és az Aréna pénztáraiban vehetsz <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ma de. felk. meccs: Hódmezõvásárhelyi NKC SE – Siófok KC: 36:36.
Szepesi Ivett és Valovics Nóra egyaránt 10-10 gólt dobott. <#taps>

Duby
A Hunnia KSK bemutatkozó videója

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Az újvárosi meccsekre hivatalos vagyok. Szurkolói minõségemben.<#vigyor2> Ezért oda mindenképpen szeretnék elmenni.

valaki jön a junior EB valamelyik állomására?

kalóz, 08.14-én pénteken itt játszik az ETO a Veszprém ellen, 16.30tól, (remélem nem zártkapus-honlapjukon nem írják) nem jössz?

(19-én újvárosban játszanak két meccset a veszprémiek, majd 26-án az újvárosiak jönnek ide)

kaloz174
Két cikk az újvárosi nõi kézi házatájáról:

Sajtótájékoztató és meghívó

BB újra it!! 😊

Tegnap egyébként a Teo (Bloj Teodora, átlövõ) nélkül felálló Siófok elfogadható vereséget szenvedett Vásárhelyen (35-28), ma újra játszanak de.

Isthy
A kevés üdítõ kivétel...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Békéscsaba, Balatonboglár, sõt Gyõr és Debrecen is Magyarországon van...

Isthy
Valóban hasznos példa lenne sokak számára, csak hát ez a mai Magyarországon...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez az egész nagyon zavaros és érthetetlen. Még mindig nem láttuk sehol sem hivatalosan az 1. fokú döntést, amit most ugye másodfokon megváltoztattak. Ez utóbbi fenn van az EHF oldalon is. Vajon 1. fokú miért nem került fel sehová? Sem akkor és azóta se... Ki tudja mi a valóság valójában?

A lényeg, hogy Szandra az EB-n játszhat, a klubdolgokat meg a 2 csapat remélem képes lesz lerendezni egymás között.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Békéscsabai példa

Érdemes a véleményeket is elolvasni. A Siófok vállalta az elsõ osztályt - egy tornateremben. Már évekkel ezelõtt egyik volt sportminiszter - nyilván pr. céllal választás elõtt - letette az alapkövét az új sportközpontnak. Azóta már biztosan azt sem lehet megtalálni, nemhogy az új létesítményt. (Egyidõben azt mondták: Siófok az ország 2. leggazdagabb önkormányzata.) <#boxer>
A múlt héten Bogláron játszott a válogatott. Ott - tudomásom szerint - 3 fedett csarnok van. (Már mi is odajártunk felkészülni annakidején.) Boglár azért nagyságrendekkel kisebb település Siófoknál.
Ilyenkor mondom; közel sem a legfontosabb a pénz!

Teljesen igazad van, ugyanakkor én kijavítalak, ez nem vicc kategória, mert csak egy normális országban lenne az, a mienk pedig.... Kérdés ki mit akar és mit tud finanszírozni? Én úgy fogalmaznék :

Valóság Magyarországon 2009-ben! Itt tartunk.
kaloz174
Természetesen örülök, hogy a junior válogatott hirtelen ennyit erõsödik, de az EHF ténykedésérõl ez egyáltalán nem állít ki jó bizonyítvány újfent.
Nem lehetett volna elõbb dönteni?
(Egyébként én nem láttam Zácsikot Bogláron.)
A 2 klub pedig meg fog egyezni, én úgy látom, azok alapján, amiket több helyen lehetett olvasni, így a Fradiban is játszani fog Szandra.

Az elõzmények alapján ez a fejlemény váratlanul kedvezõ. Hogy aztán ilyenkor milyen erõk dolgoznak a háttérben? <#vigyor2> A lényeg, hogy kivételesen kedvezõ döntés született a magyar kézi számára. <#taps> Kíváncsi vagyok, ki lesz a kimaradó?