Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megszületett az elsõ gyõzelem az elsõ osztáyban. <#taps>#taps>
A siófoki csapat ugyan megnehezitette saját dolgát, de a végén, nagy izgalmak között mégis sikerült nyerni.
Az elején a Siófok nagyon lámpalázasan kezdett, pedig teli van I.o-t megjárt játékosokkal. A Halas rutinos csapat, van egy kiváló kapusa, Rábai Edina jól fogta össze a társait.
Mégis a második félidõben a Siófok elhúzott, több gól is volt az elõny, amit aztán sikerült letornászni döntetlenre. 4 kihagyott hetes, jópár kimarad ziccer jellemezte a csapat játékát.
A végén egy emberelõnyt mégis sikerült gólra váltani, így megszületett a történelmi gyõzelem. <#taps>#taps>
Messzi a kapus volt a legjobb, Lajtos Nóra. Ez elég bírálat a mezõnyjátékosokra. Sajnos, a hullámzó teljesítmények ellenére, az edzõ nagyon keveset cserélt, amit nem értettem.
A Halas felkapaszkodását egyébként védekezésváltásának köszönhette, mert kiálltak emberfogásra, ami eléggé nehéz diónak bizonyult a Siófok számára.
Látom, a Fradi 10-zel verte az Újvárost. Nem esik jól, de kb. erre számítottam. Azt gondolom, nem csak azért, mert a keret viszonylag szerény, hanem azért is, mert ennek a korosztályban nem egységes csapatnak még több idõ és éles mecss szükséges, hogy jobban tudjon teljesíteni.
Na és persze Ferling Detti játéka, egyáltalán jelenléte a kispadon már nagyon sokat fog jelenteni, még akkor is, ha lehetetlen, hogy azonnal csúcsformába kerüljön.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sokba kerül, ugyan már majd mi birka adófizetõk kifizetjük, Sinkáék meg majd röhögnek az egészen...
Komolyan mondom ez már hihetetlen... Megint pályáznánk egy teljesen esélytelen férfi világversenyre...
A 2009-es VB ugye itt volt Horvátországban, a 2010-es EB Ausztriában lesz és a 2012-es EB pedig Szerbiában. Tuti, hogy 3 EB egymás után nem lesz egy régióban. Arról nem is beszélve, hogy a franciák és a dánok komolyabb férfi kézi "hatalom" mint mi.
Vajon nõi világversenyre miért nem pályáznak? Pedig ott lenne esélyünk! Csak hát... Inkább megint kell egy felesleges pályázat, hogy valakik zsebrerakhassanak egy csomó pénzt. <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT AZ EGYIK LEGJOBB ÉS LEGKEDVESEBB KÉZIKAPUSNAK! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
Én ebben nem lennék olyan biztos... Jellemzõ az MKSZ mossa kezeit, ahelyett, hogy segítene közvetíteni a felek között.
Én azért Zácsik helyében, illetve a család helyében, keresnék egy másik ügyvédet, ha már ennyire kicsesztek vele, mert egy ilyen fiatal embert hamar csõbe lehet húzni.
Nekem ez az amatõr dolog ez nem fair és kezd etikátlan lenni, reméljük hogy normális emberek kezébe kerül az ügy, éppen ideje lenne!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#csodalk>#csodalk>
(De hol van házigazdánk??)
Nem akartam boszorkány lenni. <#schmoll2>#schmoll2> Hittem benne igazából, hogy sikerül elintézni...
Az egész ügy még továbbra is zavaros... De remélem a Krim tényleg nem fogja erõltetni a dolgot és akkor gyorsan megoldódhat. Többször jártam már a Krimnél, volt szerencsém párszor beszélgetni is az akkori igazgatóval és az alapján nem hiszem, hogy ne lehetne velük megegyezni.
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ CSAJOK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sok sikert neki!
Kíváncsi lennék arra a telefonbeszélgetésre Nagy Lacival... Remélem sikerrel jár. Meg azt is remélem, hogy Jolly Jokerünk a lehetõ legkevesebbet fog a csapat dolgaival foglalkozni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem, Szani nem játszik ellenünk. <#vigyor2>#vigyor2> Detti pedig nálunk. <#nyes>#nyes> Kössünk üzletet! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#wink>#wink><#wink>#wink>
Holnap felgördül a függöny A Fradinál kezdenek lányaink
(A helyzet nem egyszerû. Erõs hitet igényel, na és kitartást.)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Szakvezetõjének nincs különösebb gyakorlata.
Persze, ennek ellenére valamiért ez a csapat mégis nyerõ volt. Talán mert Pesten van, vagy valamilyen más okból, amit mi nem ismerünk.
Mit lehet ilyenkor mondani? Sok sikert hozzá.
DUNAFERR FOREVER!!!
A találkozóról írt még egy kedves szurkolótárs is, saját oldalán, amit szintén figyelmetekbe ajánlok:
Kemény munka Újvárosban
Hiányoltak Tomit, de amint alant olvashatod dolgozik <#wink>#wink>
Kell még a segítség
DUNAFERR FOREVER!!!
Látva a tegnapi meccset, azt kell, hogy mondjam, hogy szakmailag értelmetlen és érthetetlen döntés.
A Fradi érthetõ lett volna.
Bloj Teon még érezni lehetett, hogy a sérülése miatt meccshiánya van.
Sok ziccer kimaradt. Lajtos Nóra jó volt a kapuban, szerencsére.
A Hunnia tûrhetõen védekezett, de nem is volt nehéz dolga a du. meccsen.
Tõlük sem láttam kiemelkedú formát, talán a 2-es számmal játszó ukránt tudnám kiemelni, valamint Barna Éva igyekezetét.
Hasonló képességû csapatok "csatája" volt, dekoncentrált játékkal. Mág van munka bõven, mindkét oldalon.
Siófok KC - Hunnia KSK 31 - 27 (18 - 11)
Du. 4-kor újabb összecsapás.<#wink>#wink>
Akit érdekel, annak jelezném, hogy Gabca oldalát érdemes sûrûbben látogatni <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Másrészt pont Kalóz, aki közülünk tán a legtöbb egykori- és aktív játékossal személyes kapcsolatban van, úgyhogy pont õt kérdõre vonni ilyen témában...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Melyik "hülyének" hol éri meg lehorgonyozni azt hiszem errõl mi szurkolók keveset tudunk!
Amit itt megfogalmaztál, érezhetõen indulattal, csúsztatásokkal van teli, sajnos. Ez nyilván nem véletlen.
Nem beszéltem Krisztával, tény. Nem is lett volna rá lehetõségem. Õ, sajnos, nem volt ott az ankéton. Beszéltem egyszer vele pár szót, amikor a válogatott meccsen találkoztunk egy pillanatra, meccs elõtt. Akkor gratuláltam neki, mert nemrég volt a névnapja. Egyébként tényleg reméltem, hogy fogok még, és nem csak a fórum keretein belül, gratulálni neki az ezüsthöz.)
Másrészt meg: sok sikert neki a továbbiakra. Ha esetleg õ így gondolja (remélem, nem), ne is legyen olyan hülye, hogy marad. Az biztos hogy Újvárosban szerették, tisztelték, értékelték, amit az elõzõ szezonban a csapatért tett, fiatal kora ellenére, és ezt tiszta és hálás szívvel köszönték neki.
Menjen, keressen magának jobb helyet. Remélem, sikerül, hiszen biztosan lesz segítsége.
Én meg tovább szurkolok - a csapatomnak, na és azoknak, akik érte tesznek; azért, hogy sikerüljön megmaradni és elõre lépni.
A válogatott szereplésével várjunk még 2-3 hetet.
Természetesen a gratulácíó jár a Lokinak.
Egyébként nagyon szép és jó amit írtál, csak egy dolgot felejttél el, Magyarországon vagyunk!
A felemelkedés dumát azt nhagyjuk, mert te lehet még beveszed, de én már marha régen nem, pláne ellen érdek mellett! A tiszta viszonyokat megint csak hagyjuk, mert ha érdekek úgy kivánják marha gyorsan lehet rajtuk változtatni, lásd Dunaferr Nk... anno.
Azonban több jel arra mutat, hogy nem ez a szándéka. Mindenesetre a csapatvezetés már hetekkel ezelõtt és többször kezdeményezte a szerzõdés-hosszabbítást.
(Mindez szintén a szurkolói ankéton hangzott el.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindezek mellett gratulálok a Lokinak a BL-be jutáshoz!!! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy halvány jel a büszkeségre, hogy van ebben a nemzetben, az országban. Hogy képesek vagyunk mi is elérni bármit, és el is fogunk, ha azért következetesen alázatosan dolgozunk.
Idealista vagyok, de ez egy reménysugár, hogy ha rendet teszünk, kitakarítunk, akkor még mindig nincs veszve semmi...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
S azt be kell látni, hogy egy ilyen "egyszerû" BL csoportkörbe jutással is kb akkora, vagy még nagyobb örömet szereztek az országnak mint mondjuk a lányok egy esetleges vb gyõzelemmel.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
persze ettõl még nem értek egyet a fociközpontúsággal, de szurkolok nekik 😉
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Na ennyit a szemembe nem létezõ hazai fociról, visza a sikrsportághoz a kizilabdához, egyrészt értenek hozzá, sikeresek, és még a nõi szakágat nézve csinosak is.
Egyébként nem pontosan erre gondoltam, de tökéletesen igazad van, én inkább arra gondoltam, ha nem figyelik a napi szennyt amit kapnak akkor is kell egy kicsi idõ, pár nap egy két hét mire ránéznek arra az ezüstre és azt mondják magukban igen ez nagy dolog volt, mert Európában 2.-nak lenni az igen szép dolog!!
Persze ebben a közegben több idõ kell sajna...
Én mégegyszer gratulálok a csapat minden tagjánk!