Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
A mai FTC-RightPhone - Mondi-Békéscsabai ENKSE meccsrõl 18:00-i kezdettel lesz közvetítés a honlapunkon.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
"vidreó"😊(az új mûfaj!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ma van MK-meccs is, a Hunnia ellen! (Erre most sajnos én sem tudok menni, de pénteken nagyon szeretnék ott lenni.)

Valamiért a pénteki idõpont lett a rendszeres mostanában. Ennek is biztosan megvan az oka. (Többünknek a munkanap miatt nem a legszerencsésebb megoldás, de gondolom, alkalmazkodni kell a csapatoknak.)
Bár azt pl. nem értem, hogy egy egyszerû információs célú csapatoldal miért nem mûködik már.

Addig is egy kis csemege: egy új vidreó😊
(Vajon kinek köszönhetjük? Szívesen megtenném. <#worship>)

Duby
Ezt nem hiszem el, hogy megint pénteken van hazai meccs!!! <#boxer>

handballon már a híreket is csak több hetes csúszással tudom olvasni, hsz-eket meg se nézem. hitelességük, hozzáértésük, toleranciájuk 0, teljesen hasztalan, csak felidegesítenének, elkeserítenének.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Teljesen igazad van. Én is igyekszem ezt az utat választani, annál is inkább, mert az arrogancia, az önteltség akadályozza az igazi, tartalmas vitákat, amikor a vitapartnert tiszteli az ember.

Isthy
Így van!
Persze jó magyaros mentalitás szerint azért rendszeresen "megtalálják" õket is, ahelyett, hogy örülnének a lehetõségnek amit õk biztosítanak.
Látom Msevel küzdötök a "félistenek" ellen Ildyéknél. Na az ilyenek és hasonszõrû társaik miatt nem nyilvánítok ott véleményt már jó régen. Nem pazarolok rájuk egy betût sem...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Élõben mindig jobb nézni, sajnos, nincs mindig erre lehetõség.
Ezért hálásak vagyunk a Cundernek. <#worship>

Alcoa FKC - Kiskunhalas NKSE nagyon jó meccs volt kint voltam élõben néztem!
kaloz174
Aktuális Cunder Hírlevél:

"2009. október 5. (hétfõ)
17:30 órától: Alcoa FKC - Kiskunhalas NKSE A 2009. szeptember 30 -án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 5.forduló
19:30 órától: Gyõri Audi ETO KC - Veszprém Barabás KC A 2009. október 2-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 5.forduló
2009. október 6. (kedd)
17:30 órától: Gyõri Audi ETO KC - Veszprém Barabás KC A 2009. október 2-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 5.forduló
19:30 órától: Alcoa FKC - Kiskunhalas NKSE A 2009. szeptember 30-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 5.forduló
2009. október 7. (szerda)
17:50 órától: Alcoa FKC - Veszprém Barabás KC Élõ közvetítés - Magyar Kupa III. forduló
17:50 órától: Dunaújvárosi NKKSE - Hunnia KSK Élõ közvetítés - Magyar Kupa III. forduló
2009. október 8. (csütörtök)
17:30 órától: Dunaújvárosi NKKSE - Hunnia KSK A 2009. október 7-én lejátszott mérkõzés ismétlése. Magyar Kupa III.forduló
19:30 órától: Alcoa FKC - Veszprém Barabás KC A 2009. október 7-én lejátszott mérkõzés ismétlése. Magyar Kupa III.forduló
2009. október 9. (péntek)
17:50 órától: Dunaújvárosi NKKSE - Kiskunhalas NKSE Élõ közvetítés - Nemzeti Bajnokság I.osztály 6.forduló

A mérkõzésekhez jó szórakozást, szurkolást kívánunk!
Üdvözlettel,
A Cunder.hu csapata"

kaloz174
Siófok-Loki:
a meccs felvétele

Isthy
Én néztem, csak még nem volt idõm írni róla, de most pótolom:

Azt gondolom nem játszott jól a Veszprém. A védekezésük gyengébb volt a megszokottnál és talán emiatt is a kapusteljesítmény is elmaradt a szokásostól. Bár Nándi azért nem védett rosszul. Támadásban az átlövõknek nagyon nem ment kintrõl és ezért volt meglepõ számomra, hogy nem igazán húzták szét a nagydarab németekbõl álló falat, nem használták a szélsõket. Bezzeg a Löwen... Sok gólt kaptunk szélrõl, nem szoktunk ennyit. Terzics nagyot betlizett, Charlienak sokat kellett vállalnia. Sulics egész jó volt, Nikola is.
Vilovszki meg jól elkúrta a végét... Amikor eldobtuk a labdát a végén és nem ment lett gól, akkor továbbra is ott téblábolt a pályán a megkül. mezben ahelyett, hogy lerohant volna és jöhetett volna Nándi. A németek elõször nem is eszméltek, csak késõbb vették ezt észre és kapura is dobtak. A gólba tartó labdát az egyik hátrafutó és sajnos a 6-oson belülrõl felugorva blokkoló játékos ütötte ki és ezért kaptak 7-est a végén a németek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gyere pénteken Újvárosba és jöhetsz bármilyen pólóban, mert a Halast csak megverjük úgy is <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

no igen, mivel már éppen elakartam kapcsolni, nem láttam tisztán, hogy nem e acserekapus (,) fogta meg a labdát beugorva a vonal mögé? Hisz neki - ha már "kapus" akkor - szabad megfognia ott s mire fel akkor a hetes?
Egyébként, sajnos Myrholt nem sikerült semlegesiteni, ahogy Bieleckit sem. Ez döntött végülis. A dánok meg jól tudták, mikor kell egy-egy magyart kitenni 2 percre, lehetõséget adva a németeknek az újra elhúzásra.
Breki33
Veszprém meccsét senkise nézte?

A végén majdnem döntetlenre hozták, de ezt a kapuscserés dolgot a végén nem teljesen értettem. Amibõl a hetes lett.
igen, gondoltam ha valaki Pestrõl elugrik Vácra, akkor veletartok, de hiába írtam ide be -korábban is- senki nem jelzett, h. menne 😞 na sebaj, helyette lenéztünk rocktogonba, és istantba 😄 bár Boki ott nem volt ;DDD

elõbb utóbb csak eljutok végre Újváros meccsre - bár lassan már annak is örülnék, ha bármilyen nõi kézimeccsen ott lehetnék 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Siófok-Loki:

Egy hajtós, jó meccset láttam ma este, ahol a Siófok erején felül teljesített kb. az 50. percig. Aztán elfogyott az erõ, valamint még nem érzem, hogy lenne valaki, aki összefogná a csapatot.
Nem lehet azt mondani, hogy a Loki rossz lett volna, de a Siófok tartotta vele a lépést, bár inkább a Loki vezetett, vagy döntetlen volt, aztán sajnos a Siófok több hibát követett el, mint a Loki és ez döntõ volt meg az, hogy azért a Loki több minõségi játékost birtokol. Az új játékosok még nem épülhettek be a Siófokba, bár Szûcs Viki, szerintem hasznosan játszott. A szélsõk most nem érvényesültek úgy, mint máskor, mert a Loki jobban kikapcsolta õket. Buli nagyon jó volt, valamint Lovrics sem volt rossz. Mörcit valamiért egy idõ után ültette Botond, aki elég sokat kísérletezgetett.
Még mindig nem érzem, hogy a Loki összeállt volna. Mondjuk a Siófok sem.

Egészen érdekes meccs volt, azt hiszem, egyik "nagy" csapat sem jöhet könnyelmûen Siófokra. Mert vagy úgy járnak, mint a Vásárhely (vereséget szenvedtek), vagy úgy, mint a Loki, vagyis nagyot kell küzdeni a gyõzelemért a végén.

Az eredmény alakulása. 6. p.: 3–3. 17. p.: 9–9. 28. p.: 16–17. 34. p.: 19–18. 42. p.: 20–22. 49. p.: 22–24. 57. p.: 23–30
Végeredmény: 25-32

Isthy
Ez bizony nagyon sovány... Még csak nem is a török bajnok ellen...
Nagyon nehéz visszavágó lesz és sajnos még a kiesés is benne van. Mint a Loki tavaly a románok ellen...

FCK-Ferencváros 31-20 (16-10)

A jelenlegi helyzetben sajnos valahol ez a realitás, nem történt csoda. Sok sikert a Fradinak az EHF kupában!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az Alcoa elõnye nagyon szerény lett.(+3) Ennek alapján nem lesz könnyû nekik a törököknél.

Isthy
Naja, jöhet sûrûbben is Újváros meccsekre <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pick Szeged-Csehovszki Medvegyi 32-32 (15-16)

Gratulálok a Picknek a döntetlenhez! <#taps>

A tavalyi BL negyeddöntõs ellen, lényegében irányító nélkül nagy bravúr ez a döntetlen. Nagyot harcoltak, megérdemelték az 1 pontot. Ha kicsit jobban használták volna a szélsõket támadásban, akkor összejöhetett volna a még nagyobb bravúr. Persze ahhoz kellett volna 1 normális irányító, de az most sajnos nem áll rendelkezésre. Katzirz és Krivokapics nagyot játszottak, Zvizelj is jó volt.

Szép volt fiúk! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Grat. mindkét csapatnak! <#taps>

kaloz174
Na de remélhetõleg - csak ezért - nem kell tavaszig várni. <#wink>

Isthy
Akkor gyere majd el tavasszal Újvárosba és újra láthatod <#wink>

Közben a Fradi behúzta a második BL selejtezõs meccsét is 34-21-re. Ahogy várható volt a BL-be jutáshoz holnap 11-tõl az FCK-val kell megküzdeniük.
A Békéscsaba kicsit megilletõdött kezdés után (20. perc: 8-11) simán hozta (31-20) a minszki meccset az EHF kupában.

Gratulálok mindkét csapatnak! <#taps>

Közben elkezdõdött a Viasat3-on a Pick-Csehovszki férfi BL meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én is ott voltam a meccsen, csak a hazai szektorban. 😊
Jó volt látni Radulovicot!

kaloz174
A tegnapi meccsen egyébként örömteli találkozásban volt részem. <#eljen><#taps> Csucsu is ott volt a meccsen!!
Szeretném már végre itt is viszontlátni!

Ez tényleg tanulságos, maga az összeg amennyiben igaz, akkor a vicc kategóriához is kevés.
Így elolvasva nem vagyok biztos, hogy sokáig kapitány lesz Mátéfi Eszter.
Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem õ Pesten volt és fuvart keresett a meccsre <#wink> Köszi a beszámolót! <#worship>

Kár volt azért a 20 percért az elsõ félidõben, de a végeredményt tekintve így sem rossz ez a jelenlegi helyzetben. Alakul, formálódik a csapat, összeszoknak a játékosok és tavaszra rendben leszünk. Akkor majd otthon lesz esélyünk revansot venni. Mert most Vácott azért nem mi voltunk az esélyesek a jelenlegi helyzetben. Dolgozni kell tovább és a munkának meg lesz a gyümölcse, amit tavasszal majd learathatunk. Remélem sérülések nem fogják akadályozni a csapatot és akkor a reményeink megvalósulnak.

HAJRÁ ÚJVÁROS!!!

Ahogy hallottam a fiatal jv. sporttársak NA nyomásának megfelelõn mûködtek. Aki ráadásul saját játékosait sem kímélte. Mondjuk ez utóbbit én is megfigyeltem már Dabason is, ahol szintén elég keményen "aprította" õket mindhárom meccsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Igen, ment. <#vigyor2>
Te is ott voltál? Nem találkoztunk. Találkoztam az angol kollégáddal. (Time Out)Amikor ezt ide beírtad, én már úton voltam.

A meccsrõl:
Éppen beestünk kezdésre, mert útfelújítások, csúcsforgalom akadályoztak erõsen. Szerencsére a bírókat is, bár lehet, jobb lett volna, ha õk inkább otthon maradnak.
Az elején nagyon szépen sikerült tartani a tempót a nyilván elõrébb tartó váci csapattal. Egy ideig vagy mi vezettünk, vagy döntetlen volt az állás. (Boki egybõl bemutatkozott NA-nak😊, mert egy gyönyörû átlövés góllal nyitott.😊 Talán tudja valaki, miért is érdekes ez.)
Sajnos aztán, a sárga ruhások fura ítéleteitõl is segítve meglépett a Vác. Egyre nõtt, 10 fölé ment a különbség. Igazából kicsit tompa, pontatlan volt a társaság, a Vác pedig elég rutinos játékosokból áll, és ezt kihasználta. A félidõt így zártuk.
A második félidõre azonban egy másik Újváros jött ki. <#eljen> Sikerült felpörögni, gyorsítani a játékot. Kezdtek újra jönni Boki álompasszai. <#taps> Tetszetõs támadásokból szereztünk gólokat. A kapuban Gyõri Ági jól védett. Így megnyertük a második félidõt, aminek az lett az eredménye, hogy bár kikaptunk, mindenki nagyon elégedett volt a csapattal.
Ha még sikerül javítani a beállós játékot, ha sikerül kicsit gyorsulni,jobban formába jönni, akkor egyre szebb eredményekre számíthatunk.
Nyilván naív dolog lett volna arra számítani, hogy a Hunnia elleni felszabadult játékot idegenben, a szintén rutinos sztárokkal és tehetséges fiatalokkal megtûzdelt Vác ellen sikerül megismételni, de kellenek ezek a meccsek nagyon, mert nagyon sokat segítenek a csapat újraépítésében.
Eredménytõl függetlenül azt gondolom, ez egy jó, számunkra hasznos meccs volt, egy jó ellenfél ellen. Egy út elején járunk, de már most vannak biztató jelek.

Ami még érdekesség és jó érzés: nagyon sokan lõttek a csapatból gólakat. Majdnem mindenki. <#eljen>

valaki megy ma Vácra? csörögjön rám, ha igen!? (nem vagyok online ma )

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Most volt idõm elolvasni, bennem felvetõdnek kérdések a Hunnia vezetõinek...
kaloz174
Végül sikerült elérni, hogy "szurkolói kérésre"<#wink> megjelenjenek a múlt heti meccs képei (További galériák...) a helyi újságban. <#eljen>

Egy a sokból.😊 Melegítenek a fiatalabb csapattagok:

Természetes, a tv az nem tudja visszaadni az élményt. Én várom a a legjobban, hogy mehessek, vagy mehessünk.
kaloz174
Rendben. Azért, ha lesz lehetõséged, gyere el majd meccsre. Mert az más élmény, bárhogy is van, bármi is lesz.

kaloz174
"Csabai gyõzelem a Siófok ellen
2009. szeptember 30.

Mondi-Békéscsabai Elõre NKSE—Siófok KC 33—19 (15—9) NB I-es nõi kézilabda-mérkõzés, Békéscsaba, 1400 nézõ. V.: Árokszállási, Janáky.
Békéscsaba: TÓTH Zs. — BÓDI 6, NYIKOLAJENKO 7, Rácz 2, Cifra 1, Szekeres 5, KELEMEN 5. Cs.: VERESS (kapus), Takács 3, Kocsis 1, Tóth K. 3, Gávai, Szögi, Hajduch. Vezetõedzõ: Mátéfi Eszter.

Siófok: Lajtos — Sterbik 1, KOVÁCS A. 4 (1), Bloj 2 (1), VALOVICS 4 (1), Csuka 1, Szepesi 2. Cs.: Scholtz (kapus), KISS O. 5, Ruppert. Vezetõedzõ: Varga József. "

A Siófok elég rutintalan csapat jeleit mutatja nekem a beszámoló alapján, sajnos.
Hol van az a lendület, ami pl. Újvárosban, vagy a Vásárhely ellen jellemezte õket? (Sterbik 10 gólt dobott az újvárosi csapatnak, pl. Szepi 5-t.)
Kicsit csalódás, nem az eredmény leginkább, hanem egyes csapattagok visszafogott teljesítménye.
Kíváncsi vagyok, vasárnap mi lesz a Loki ellen. Ott sem az eredményre, inkább a mutatott játékra.

De olvastam õket, de ezek egyenlõre "csak bizakodó mondtok" még akkor is ha nagyon kemény munka van benne, hogy idáig eljutott a csapat, illetve, hogy létezik a csapat, és még legalább ilyen kemény munka kell, ha nem keményebb a megmaradásért.
Természetesen becsülendõ a kitartás és az elvégzett munka, de a sokat emlegettet meccs az csak egy volt a sok közül, tény, hogy nagyon jól sikerült, és biztos fantasztikus élmény volt, mint ahogyan az is hogy adhat valamennyi lendületet a csapatnak.
Én is bízok a kedvezõ folytatásban, abban hogy sikerül bent maradni, stabilizálni a gazdasági helyzetet, de a mai Magyarországon sajnos minden megtörténhet, akár pár nap alatt is, nemhogy a bajnokság végéig, ezért vagyok én visszafogott és talán ezért tûnök olykor negatívnak.
kaloz174
Nagyon sajnálom, ami a Hunniával is történik. Az ország erkölcsi nívója már nem is értékelhetõ, annyira mélyen van.

kaloz174
Elismerésem a csabai eredményekért, de a hírközlés színvonala még nem tart ott, ahol a csapat.
Semmit nem lehet tudni a Békéscsaba-Siófok összecsapásról eddig, <#schmoll2>

Isthy
Amit július 13-án leírtam az kezd alakot ölteni. Sajnos megint beválni tûnik a jóslatom...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Eltiltás

Mse!
Sztem Gyulának ezt ki kellene használni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Veszélyben a Hunnia

Alább a levelük, melybõl kiderül: a csapat megmaradása a tét.

"2009. június végével alakult meg egyesületünk, amelyet Hunnia Kézilabda Sport Klubnak neveztünk el. Tettük mindezt azért, mert fontosnak gondoltuk, hogy, mint a csapatot mûködtetõ gazdasági társaság tagjai, lehetõségeinkhez képest tegyünk annak érdekében, hogy csodálatos hazánkban biztosítsuk a mozgás feltételeit a sportolóknak és sportolni vágyó fiataloknak és gyerekeknek. Ezáltal más alternatívával is szembesülhetnek, mint a televízió és a számítógép elõtti folyamatos semmittevés, a drogok és az alkoholban való kiútkeresés a mindennapok égetõ problémái elõl.
Csapatunk címerével és nevével próbáltuk tudtára adni az embereknek, hogy mi, a csapat vezetõi milyen irányvonalat és értékeket tartunk fontosnak, és lehetõséget kínáljunk a fiataloknak arra, hogy a segítségünkkel újra számos sportsikerrel és programokkal örvendeztessék meg a hétköznapok problémáitól fásulttá vált magyar társadalom egy részét.
Elindítottuk sportszervezetünket, mert számos embertõl kaptunk biztatást és lelkesítõ szavakat arra vonatkozóan, hogy amit gondolunk, az jó, helyes irányt mutat és perspektívát kínál az ifjúságnak! Indulásunkkor anyagi támogatásáról biztosított minket számos magánszemély és üzleti vállalkozás is. Tekintettel arra, hogy a nõi kézilabda Magyarországon sikersportágnak számít, elsõ osztályú csapatunk szervezésébe és megformálásába lendületesen, hittel, reménnyel és buzgalommal telve vágtunk bele a magunk mellé összeválogatott szakmai stáb segítségével. Az elmúlt hónapok kõkemény edzésmunkái és erõt próbáló küzdelmes hétköznapjai után nehéz helyzetbe kerültünk!
Nehéz helyzetünket az okozhatta, hogy megbélyegzettek lettünk! A médiumok ránk sütötték a kirekesztõ, nacionalista és antiszemita jelzõket, pusztán csapatunk neve és a címerünkben megtalálható rovásírás miatt!
Mondvacsinált okokat kerestek, hogy alátámasztva érezzék kényszerképzetüket, és, ezt minél szélesebb közönséghez eljuttatva, újra farkast kiálthassanak a politikai közéletbe! Egy szorgalmasan és lelkiismeretesen a kitûzött célért dolgozó csapat tagjait rágalmazták meg, nem törõdve azzal az energiával és odaadással, amit a csapat tagjai minden nap tesznek a sikerért. Az egyesületünk és a jövõképünk sikeréért!
Azok a támogatóink, akik korábban pénzügyi hátteret biztosítottak volna egyesületünk mûködtetéséhez, rendkívül nehéz helyzetbe kerültek, és nehéz döntést hoztak. Számukra ebben a nehéz gazdasági helyzetben nem felvállalható az az áldozat, hogy õket is mondvacsinált okokkal megbélyegezzék és mûködésüket ellehetetlenítsék.
A médiumokban megjelent alattomos támadások hatására felmondták a formálódó, vagy már korábban aláírásra került támogatói szerzõdéseket és ezzel egyesületünket rendkívül nehéz helyzetbe hozták. Játékosaink béreinek, valamint a csapatnak helyet adó Vasas Sportcsarnok bérleti díjának kifizetése és a járulékos költségek olyan terhelést jelentenek a vezetõség számára, amelyet nem tud egyedül felvállalni a továbbiakban.
Az elmúlt hetekben 3 zuglói iskolában kezdtük meg a gyermekek kézilabda oktatását, ahol közel 50 gyermek sportolási lehetõségeit biztosítjuk. További 2 iskola tanulói az elkövetkezendõ másfél hétben kezdenék meg a kézilabdaedzéseken való részvételüket.
Kétségbeejtõen nehéz helyzetbe került a csapatunk! Amennyiben nem tudunk elõállni záros határidõn belül olyan pénzügyi támogatókkal, akik biztosítják részünkre a lányok és a szakmai stáb munkájáért járó anyagi hátteret és pénzügyi fedezetet, akkor hamvába hal kezdeményezésünk, és az egyesületünknél foglalkoztatott közel 100 sportolónak kell új helyet találni, ahol megvalósíthatja álmait, és profi körülmények között versenyszerûen sportolhat.
Segítségért folyamodunk mindazokhoz, akik úgy érzik, hogy segíteni tudnak! Akik fontosnak érzik és találják azoknak a lehetõségeknek és képzésnek a támogatását, amit mi itt az ifjúságnak biztosítani tudtunk, tudunk, és szándékaink szerint fogunk is a jövõben...
Bár semmi nem indokolja, mégis lelkesek vagyunk, és bizakodva tekintünk a jövõ felé, mert tudjuk, hogy jó úton haladunk. Nagyon viszontagságos, számos nehézséggel és ármánykodással teli hepe-hupás úton. De hiszünk abban, hogy a kezdeményezésünk másokban is szimpátiát vált ki, és lehetõségeikhez képest biztosítják számunkra a támogatásukat!
Nem áll szándékunkban kuncsorogni, és nem kívánunk leszegett fejjel vesztesként elkullogni pusztán azért, mert bizonyos körök jó politikai lehetõséget látnak abban, ha velünk riogatnak! Sportolásra és mozgásra buzdítunk, nem politizálásra vagy társadalmi csatározásra!
Gyermekeink egészséges fejlõdése és jövõbeni érvényesülése a tét!
Egyesületünk támogatóinak és szimpatizánsaink jelentkezését és esetleges felajánlásait várjuk a honlapunkra (www.hunniakezilabda.hu) és az [email protected] email címre!

Budapest, 2009. szeptember 29.

Miltényi Zoltán
a Hunnia KSK ügyvezetõ igazgatója
"

Többen nem lepõdünk meg ezen itt. Nem keresem vissza miket írogattunk, mikor a szövetség nagy kegyesen áldását adta az indulásra.
Egy kis pénzügyi ellenszél a már annyiszor jól bevált módszer szerint...

Nem csak remélem, hogy inkább elõbb, mint utóbb jobbra fordul a Hunnia sorsa (is).

Errõl a helyzetrõl jópáran tudnánk itt mesélni, a zöldtõl a pirosig. Sajnos arra is jócskán megvan az esély, hogy mesterségesen gerjesztett pénzügyi ellenszél nélkül is hasonló állapotba kerül a még mindig ingatag lábakon álló (?) Újváros is.
Asszem ez az idény is sûrû lesz az ilyesfajta történésektõl. Gyõzhetünk segíteni mindehova, ahova csak bírunk.

...persze a nõikézi az sikersportág, az tökéletesen erõs színvonal, világelit. ...legalábbis sinkáék szerint bármikor.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Érdekesen alakul ez a dán kézis élet is.

Isthy
Végül 25-17-re nyert az FCK, kicsit feljebb engedve a Viborgot.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A belinkelt írás tartalmazott még 2 videónyilatkozatot, pl. valamint a csapat jelenlegi helyzetérõl bizakodó mondatokat.
Mintha ezeket nem hallottad, olvastad volna.
Lehetõségem volt azóta visszanézni a felvételt a meccsrõl. Így is nagyon érdekes, de azt a hangulatot, amit akkor éreztem, amikor a meccset testközelbõl láttam, azokat a különleges pillanatokat, amiket a kamera egyszerûen nem tud befogni, egy ilyen "konzerv" anyag, bármilyen hálás is vagyok érte, hogy megkaptam, nem adja vissza.
A fórumokon megjelenõ, nem csak Dunaferr-szurkolók által írt, vélemények azonban azt igazolják, hogy mások is elismerik a "retró" csapat teljesítményét.
Igen, logikusnak tûnik, hogy még idõ kell ahhoz, hogy pl, Detti teljesen visszaszerezze formáját, hogy a csapattagok jobban megismerjék egymást, de ezen a meccsen a mutatott teljesítmény, a meccs hangulata azért most is nagyon ígéretes volt.
Sok dolognak kell még összejönni, hogy a helyzet stabilizálódjon, de becsüljük meg már most is azt, amit eddig sikerült elérni, valamint azokat is, akik ezért mindent megtesznek, amit csak tudnak, én azt javaslom.

Isthy
Azt a mindenit! Az FCK nagyon durván veri a gyengült Viborgot! <#wow1>

A félidõben 12-5-re vezettek Anjáék, most a 40. percben 17-7 az állás. Ez nem valami jó hír a Fradi híveknek. Mert ugye hétvégén BL selejtezõjük lesz többek között Anjáékkal...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szinte biztos voltam benne, hogy valahol Görögországban voltál <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pü-ben megírtam, sokat nem mulasztottál.

DUNAFERR FOREVER!!!

"Azt viszont kérem, hogy ne csak bizonyos - általában negatív - mondatokat hallj meg a híradásokból."
Ezt egy kicsit pontosítanád, hogy mikre gondolsz?
Igen jól gondolod sajnos meccsre nem járok, pedig jó lenne mert hiányzik, de errõl szerintem én tehetek a legkevésbé, talán majd Tavasszal amennyiben összeáll úgy a csapat ahogyan azt mindenki szeretné, természetesen én is.