Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Nem bizony... Ilyen támadójátékkal nem lehet, még a csehek ellen sem. <#shakehead>

Viszont a másik kedvencem szintén kitett magáért <#taps><#worship> Nélküle nagyon nagy bajba kerültünk volna, megdolgoztatták rendesen. Szerencsére élõben, a helyszínen láthattam a remeklését. <#vigyor2> Egész jó volt a hangulat a csarnokban, nem sok hangom maradt. Voltak Újvárosból is, Yoccáék és még páran.
Orsi sérülését nagyon sajnálom, mert addig nagyon jó volt, mihamarabbi gyógyulást neki. Sopi jól lõtte a büntetõket. A védekezésünk viszonylag megfelelõ volt (persze Katival együtt tekintve). Ezzel asszem vége is a pozitív résznek.
A támadójátékunk borzasztó volt. A széleket szinte nem ismerjük, a beállót csak az utolsó 5 percben sikerült érdemben 2x megjátszani. A középsõ hátsó 3 ember erõlködött belül, próbált meg a falban nyomulni és valahogy áttörni. A ballövõnk képtelen balra nézni és labdát adni a szélre, inkább visszapasszol befelé illetve arra is mozog. A cseheknek jobbszélen nem is kellett védekezni, nyugodtan felsegíthettek középre. A jobb szél sem kapott sok labdát, de oda néha legalább eljutott a játékszer. Nem nagyon tudtam felfedezni figurákat, esetleges, egyéni játék folyt sokszor, rengeteg hibával tarkítva. Azt kell mondjam jelenleg nincs megfelelõ irányítója a csapatnak. Orsi kiválása után nem tudtunk eredményes lerohanásokat és gyors labdafelhozatalokat csinálni, amit jól be is fejeztünk. Belehibáztunk a passzokba, elejtettük illetve néha kidobtuk a labdát. Görbe hiányában nincs játékos, aki látva a pályán, megtalálná a jó megoldást és végrehajtaná a jó passzt.
Ennél bizony sokkal több kell, mert ez iszonyúan halovány volt. Rengeteget kell dolgoznia a keretnek és Mátéfi Eszternek is. Sokszor figyeltem a kispadon és láthattam amint majd felrobban a méregtõl és bizony volt is miért osztani a játékosait. Azt kell mondjam komoly feladat elõtt áll, nem kis erõpróba lesz a VB-re eredményesen felkészíteni a csapatot. Kívánok sok erõt és kitartást neki ehhez.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, nekünk nem sikerült ilyen arányban nyerni.
Talán át kellene értékelni a válogatott felkészülési tervét. Bár az is lehet, hogy majd összecsiszolódnak és megnyugszanak a csajok.
Mert most nagyon nem tudták kezelni Vérten Orsi kiesését. (Akinek ezúttal is jobbulást kívánok.)

Végül is a gyõzelem megvan, de ennél sokkal több kell.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Meg azt is örömmel nyugtáztam, hogy Gabi ma is kitett magáért a lengyelek elleni EB selejtezõ meccsen. <#taps><#worship> Azért azt nem gondoltam volna, hogy idegenben 10-el verik majd a lengyeleket. <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Rossz hír a Halasról és sokkal jobb a Fradiról. Sajnos úgy tûnik Halason egyre rosszabb a helyzet... A Fradinak viszont ez növeli az esélyeit.<#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Láttam <#wink> Köszönjük! A cikket olvastam én is tegnap és örömmel nyugtáztam. <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Aki még nem látta, ma este megnézheti a Hunnia elleni meccsét az újvárosi csapatnak. <#eljen>

Lemondott a Halas edzõje. Nincsenek jó érzéseim...

A Fradi mégis játszik itthon. <#taps>

kaloz174
Természetesn, ha már ez történik, pedig nem is most van a szülinapom. <#wink>

(Írtam Gabca fórumába...😊)

Isthy
Na igen, az a fájdalmasan szomorú 2005. januári esemény... és az a nagyszerû január 29-i gyõzelem.

Gondolom pénteken kinn leszel a meccseken és megosztod velünk az ott tapasztaltakat.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Természetesen kell tenni. Azonban nem meglepõ még, hogy a csapat teljesítménye nem kiegyensúlyozott, ebben biztosan egyetértünk.
(Egyébként szeretnék én minden meccsen olyan jókat pacsizni a háló mögött, mint a második félidõben, kedves régi Red Alertes szurkolótársammal, annak örömére, hogy "megint alkottak a csajok".😊)

A kupaellenfelekrõl:
Viszonylag erõs ellenfelek jutottak. A lehangoló azonban az, hogy nem õk a legnagyobb ellenfelek, úgy tûnik, a magyar csapatok számára. <#schmoll2>

Sajnos, a Sagunto bennem szomorú emlékeket, de egy nagyszerû gyõzelmet idéz.
Egy videó, régrõl. ;-(

Hajrá magyarok!

Isthy
Fortuna nem volt velünk...

Fradi-Randers
Békéscsaba-Sagunto
Fehérép-Lublin

Nehéz ellenfelek, komoly teljesítményre lesz szükség mindhárom csapattól.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ugye 3x volt egymás után ilyen gyenge elsõ félidõ... A Vác ellen nem lehet kötelezõ gyõzelem elvárásról beszélni, meg elõtte nem is volt tétmeccs. Ott talán az utazási gondok belejátszhattak. A Hunnia és a Halas ellen esetleg igazak lehetnek az általad leírtak. Remélem az illetékesek majd feltárják az okokat és tesznek ellene.

Kellenek a csapatnak a meccsek, jó lesz a 2 mérkõzés pénteken.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Maradjunk annyiban, hogy a felvetés megtörtént, egyelõre nem kaptam érdemi választ.
Ami azért érhetõ, talán.

kaloz174
Vagy mégis?😊

kaloz174
Sajnos, ezt nem láttam, na és nem is fogom már. 😞

kaloz174
Mint elõzõleg már írtam, szerintem 2 oka volt a gyengébb elsõ féidõnek.
Az egyik a szerdai tétmeccs. (A csapat edzettségi állapotát ismerjük.)
A másik pedig a "kötelezõ gyõzelem" igénye.
A Halast pedig azért elég rutinos játékosok alkotják.
De tény: sokat kell még dolgozni.
Alapként ott van a tudás, ami rendelkezésre áll, nem kis mértékben, azt nem lehet vitatni.
Na és a gyakorlás csak jót tehet. Ilyen szempontból kellemes ellenfélnek bizonyult a Halas, végül is.

Nem is vesztegeti a csapat az idejét: <#vigyor2>

"A bajnoki szünetet kihasználva, a Siófok KC nem pihenéssel, hanem az edzések mellett mérkõzésekkel is "múlatja az idõt".

Csapatunk október 16-án, pénteken (dupla) felkészülési találkozón fogadja a szintén élvonalbeli Dunaújvárosi NKKSE együttesét a Beszédes József Általános Iskola tornacsarnokában.

Az elsõ összecsapás 10:00-kor, míg a második 16:00-kor veszi kezdetét."

<#eljen>

Isthy
Jó volt ma a Sportklubon az 1 órás kézi magazin. Aki nem látta és teheti, majd nézze meg az ismétlést (holnap reggel 7-tõl 8-ig).

Adtak összefoglalókat a Fehérép-Veszprém és a Dunaferr-Hunnia MK meccsekrõl. Az újvárosi után interjú volt Rapatyi Tamással és Takács Dusmátával is. Majd a Békéscsaba EHF meccsérõl adtak képes összefoglalást. Ezután interjú következett Mátéfi Eszterrel, Konkoly Csabával és Bakó Botonddal az EB selejtezõkkel kapcsolatban a válogatottról. Végül egy kb. 2 perces tudósítás zárta a mûsor elsõ felét a Fradi-Csurgó férfi bajnokiról. A reklámszünet után a Hunnia csapata volt a téma a médiacirkusz kapcsán. Megszólaltak csapatvezetõk, edzõ, játékosok és Sinka László is. Majd Simona Spiridonnal egy kis blokk következett a kézis pályafutásáról és a hobbijairól. Zongorázott is egy kicsit. Utána Görbét kérdezték a gyógyulásáról és arról, hogy mikor játszhat (a VB-n szinte biztosan nem, valszeg januárban). A mûsort a pénteki DVSC-ETO meccs összefoglalója zárta.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt kell mondjam visszanézve a meccset, hogy tényleg jó lenne, ha mi a 2. félidõvel kezdenénk a mérkõzéseket <#wink> Mostanában nem nagyon tudunk 1. félidõt játszani. Így volt ez a Vác, a Hunnia (MK) és a Halas ellen is. Ezen változtatni kell nincs mese, mert így kezdeni meccseket nem szabad. Sok hiba és pontatlanság a játékban elöl és hátul is. Azután a szünet után most is "helyrejött" a játék és végül simán hozta a csapat a meccset. Sokat kell még dolgozni, hogy összeálljon a csapat tavaszra, de bíztató jelek már vannak.

DUNAFERR FOREVER!!!

"A pénteki meccsidõpontot szóvá tettem Böbének."

Köszönjük a tartalmas beszámolót. Mit szólt hozzá?
Isthy
Holnap 11-tõl sorsolás a nõi EHF kupában.

1. kalap:
SK Aarhus Handbold /DEN
BM Parc Sagunt /ESP
C.B. Mar Alicante /ESP
Prosolia SIID Elda Prestigio /ESP
AC Ormi-Loux Patras /GRE
FTC RightPhone /HUN
HC Sassari /ITA
T+A/VOC Amsterdam /NED
SPR Lublin SSA /POL
C.S. Rulmentul-Urban Brasov /ROU
NP HC Rostov-Don /RUS
RK Olimpija /SLO
LC Brühl Handball /SUI
SKP Bratislava /SVK
Maliye Milli Piyango SK /TUR
HC "Smart" /UKR

2. kalap:
Randers HK A/S /DEN
CB Elche-Mustang /ESP
Handball Cercle Nimes /FRA
Havre HAC /FRA
TSV Bayer 04 Leverkusen /GER
Alcoa FKC /HUN
Békéscsabai Elõre NKSE /HUN
Omni SV Hellas /NED
Tertnes Bergen /NOR
Madeira Andebol SAD /POR
HCM Stiinta Baia Mare /ROU
HC "Kuban" Krasnodar /RUS
ORK Vrnjacka Banja /SRB
ZRK Kikinda /SRB
LK Zug Handball /SUI
IK Sävehof /SWE

Elvileg a Fradi összekerülhet a másik 2 csapatunk egyikével. Azért remélem elkerülik egymást és mindhárom csapatunk olyan sorsolást kap, amivel bejuthatnak a 16 közé.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az EB selejtezõs 16-os keret:

PASTROVICS Melinda (Alcoa FKC)
HERR Orsolya (Váci NKSE)
PÁLINGER Katalin (Gyõri Audi ETO KC)
ZÁCSIK Szandra (RK Krim Mercator)
VÉRTEN Orsolya (Gyõri Audi ETO KC)
SZUCSÁNSZKI Zita (FTC-RightPhone)
KOVACSICS Anikó (Gyõri Audi ETO KC)
VINCZE Melinda (Alcoa FKC)
BULATH Anita (DVSC-Aquaticum)
SZABÓ Valéria (DVSC-Aquaticum)
TÓTH Katalin (Mondi-Békéscsabai ENKSE)
TÓTH Tímea (Váci NKSE)
BÓDI Bernadett (Mondi-Békéscsabai ENKSE)
ORBÁN Adrienn (Gyõri Audi ETO KC)
HORNYÁK Ágnes (Gyõri Audi ETO KC)
TOMORI Zsuzsanna (Gyõri Audi ETO KC)

Kabala nélkül nem megy...<#wink>
Csütörtökön megnézem, hogy muzsikálnak a csehek ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor ma 6-tól a laptop elõtt a helyem<#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Cunder Hírlevél

Kedves Kézilabda Rajongó!
A bajnokság szünetel a héten, ezért ismétléseket láthatsz nálunk szerdáig, az utolsó három fordulóból. A hét második felére figyelmedbe ajánljuk az EB-selejtezõ mérkõzéseit, mi is szurkolunk Mátéfi Eszter csapatának!
Részletes programunk lentebb vagy a Mûsorban.

Jó szórakozást!
Üdvözlettel,
A Cunder.hu csapata

2009. október 12. hétfõ
18 órától Dunaújvárosi NKKSE - Kiskunhalas NKSE A 2009. október 9-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 6.forduló

2009. október 13. kedd
17.30 órától ASA-Consolis-HNKC - Váci NKSE A 2009. október 10-én lejátszott mérkõzés felvételrõl. NB1. 6.forduló
19.30 órától Gyõri Audi ETO KC - Veszprém Barabás KC A 2009. október 2-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 5.forduló

2009. október 14. szerda
16 órától Alcoa FKC - Kiskunhalas NKSE A 2009. szeptember 30-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 5.forduló
18 órától Dunaújvárosi NKKSE - Hunnia KSK A 2009. szeptember 18-án lejátszott mérkõzés isméltése. NB1.4.forduló [<#eljen><#worship>]
20 órától ASA-Consolis-HNKC - Gyõri Audi ETO KC A 2009. szeptember 19-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1.4.forduló"

kaloz174
Vajon miért is nem divat felénk a kapusteljesítmény és a gólpasszok értékelése?
Ez most csak úgy, de term. nem véletlenül, eszembe jutott. <#wink>

kaloz174
De azért 2x leírni, hogy Rapatyi tanítványok... <#vigyor2>
Ki kinek is lehet a tanítványa, jelenlegi felállás szerint? <#nevetes1>

kaloz174
Van itt egy "hivatalos" változat is. Képekkel. <#taps>
A DO beszámolója

Isthy
Köszi a beszámolót és az egyéb híreket! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Chambery-Veszprém 19-29 (10-16)

Gratulálok a Veszprémnek a gyõzelemhez! <#taps>

Sokkal könnyebb lett, mint vártam. Az elsõ 10 perc (3-6) után felébredt az MKB és nagyon simán behúzta a meccset. Sokkal jobb védekezés és kapusteljesítmény, mint a múlt héten és végre elöl a szélsõket is használták. Mondjuk az ellenfél is gyengébb volt, én többet gondoltam a franciákról. Ezt elnézve már nem is tartom akkora meglepetésnek a múlt heti szarajevói vereségüket.

Szép volt fiúk!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nyugtalan voltam a meccs elõtt, mint ahogy egyébként szinte mindig. Most az aggasztott, hogy egy kötelezõ gyõzelmet várt mindenki, miközben azért a mi csapatunk még "nem kész", ezt tudjuk, na és volt az a meccs hétközben, amirõl nem tudtam, mennyit vett ki a csapatból.
Az ellenfelet ismertem. Tudtam, hogy van egy nagyon jó kapusuk (csodálom, hogy még mindig Halason), egy rutinos irányító (Rábai), valamint egy gólerõs átlövõ, a Nagyatádot és Veszprémet is megjárt Karsai Dóra személyében. Mivel tapasztalt játékosok alkották a Halast, gondoltam, hogy nem lesz könnyû ellenük, viszont azt is sejtettem, hogy elfogy az erejük, bár ezt pl. pontosan Siófokon nem következett be.
A meccs elsõ féidejében, különösen az elsõ szakaszban, kicsit kapkodott az Újváros támadásban, a védekezés nem állt össze. Meg is látszott az eredményen. Aztán ahogy sikerült megbecsülni a labdát, meglett az egyenlítés, onnan pedig elkezdtek a szó nemes értelmében játszani a "nagyasszonyok". 😊 Öröm volt pár lépésrõl nézni, hogyan ment a labda, hogy aztán az éppen legjobb helyzetben lévõ csapattárs gólt lõhessen.😊 Rapatyit dícséret illeti, mert figyelt arra, hogy ebben a fiatalabb korosztály is részt tudjon vállalni.😊 A héten a második tétmeccs volt, így külön jó érzés, hogy ezt is így bírta csapat.😊
Jókai Nóra, örömömre, egyre inkább beépül a csapatba, eddig ezt hiányoltam.
Az ellenfélnél Guiu jól védett az elsõ félidõben, a másodikban azonban nem ment neki olyan jól, én úgy láttam, hogy egy olyan gól után, amirõl úgy gondolta, számára is elfogadhatatlan, õ maga kérte a cserét. Sportember!
Sajnos, Karsai Dórát talán csak én ismertem (bár term. ez nem igaz, mert Gyõri Ági is, ezt megkérdeztem), mivel rendesen megszórt bennünket. Ezt azonban sikerült támadásban kompenzálni, szerencsére. (Ezzel arra is szeretnék célozni, hogy a meccs elején megint nem mûködött igazán jól a védekezés, na és ha Rapatyi keresi az okokat, valamint olyanokat mond, hogy jobb lenne már, ha a második félidõvel kezdenénk, talán erre kellene, de nagyon, végre odafigyelni.)
Érdekesség, hogy most nem ment Gyõri Áginak, szerencsére azonban Pisák Reni ziccereket hárítva nagyon jól helyettesítette.

A pénteki meccsidõpontot szóvá tettem Böbének.<#lookaround>
A csapatoldal - állítólag - alakul. (Gáspár Gabó)
Na és a királynõk közül 1 valaki tényleg kedveli a rizses csokit. <#vigyor2>

(Egyéb kérdés?😊)

Köv. meccs: Fehérváron!! Na és NEM pénteken.

Ugyan már Andorkát marhára nem érdekli az ami a magyar csapatokkal történik, azt nézi hogyan árthat nekik, nyalja az EHF seggét, és zsebreteszi a nagy lóvékat.
elég lett! sõt, megduplázták az elõnyt!
A Pick egy rejtély! láthatóna Andjelkovics nélkül képtelen folyamatosan jól szerepelni. Ami elrontott labdájuk volt ma is....gondolom a frászt hozhatják Maticsra és a szurkolóikra! Mivel a koszttnacaiak megverték a Montpelliert, bonyolódik a helyzet ebben a csoprotban , mondjuk a spanyolok és az oroszok továbjutása nem kérdéses.
Békéscsabán dekoncentráltak voltak a hazaiak és a mérkötzés egyetlen érdekessége hogy a két szõke szerb p...a isméltelten bizonyitotta egyrészt fafejüségüket ami a kézilabda ismeretét illeti, másrészt a nyilvánvaló magyarfóbiájukat is! Ezt folyvást vigyorogva hozták nyilvánosságra. Andorka merre jár vajon?

Isthy
Várom a beszámolódat az újvárosi meccsrõl és remélem, hogy a Cunderen késõbb én is vissza tudom majd nézni. Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez!

Mai meccsek:

16.00: Izmir-Fehérép EHF kupa
17.15: Pick-Szaloniki BL (Viasat3 élõ)
18.00: Békéscsaba-Minszk EHF kupa (Sportklub élõ)

A Fehérépnek piszok kemény meccse lesz, nagyon kevésnek tûnik a 3 gólos elõny. Nagyon össze kell kapniuk magukat, hogy ne legyen kudarc a vége. A Picknek és a Csabának simán hoznia kell a meccset.

HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor már kezdem érteni, hogy miért ez a nagy fotelszurkolás <#ravasz1><#wink> Viccet félretéve az a szomorú, hogy lassan idén én is azzá válok Dunaújváros téren <#shakehead>

Egyébként meg a Digirõl van itt valaki, aki tudna "szépeket" mesélni és ahogy látom alább jelezte is ezt. De a Sport TV ugyanez pepitában a tavalyi kb. 3 közvetítésével az ingyen jogával együtt. Szép firma mindkettõ... Utóbbinak az elõnye, hogy sokkal többeknek van lehetõsége jelenleg nézni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem nem most kellene keresgélni a megoldásokat, eddig kellett volna tenni az ügy érdekében.
Mi a f. van, hogy nem sül le pofáján az a vastag bõr!!! Így próbálnak nyomulni ezek a tetves férgek, tudnék róluk mesélni...
kaloz174
MA:

Dunaújvárosi NKKSE - Kiskunhalas: 18:00

DVSC-Gyõri ETO: 18,30

Duby
"regenerálódik a magyar a nagy agyelszívásból"
így akartam

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
én meg a lakosság 40-60%-ához hasonlóan nem bírom megfizetni már a kábeltévét, nemhogy digi, de semmi se lesz jövõ héttõl.
Hozzáteszem nagyon gyorsan: inkább azért kellene a falba vernem a fejem, hogy ezért a dologért idáig ennyit kihúztak a zsebembõl.

Legalább regenerálódik a magyar nagy agyelszívásból, meg tán elkezd kijárni ilyen helyekre, ha érdekli...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

nekem másodlagos, az összes magyar sportcsatornám van, hála a diginek 😉 az upc monnnyon le 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174

kaloz174
Nem jó ez a pénteki idõpont általában senkinek, ezért ezt meg is kérdezem most, ha találkozom valamelyik prominens vezetõvel.
Azt tudom elképzelni, hogy a nõi kézicsapat alkalmazkodni kénytelen a többi csapathoz, sportághoz. De ez csak feltételezés.

Isthy
VB közvetítés

Egy mondatot kiemelnék:

"A nézõket természetesen leginkább az érdekli, láthatja-e a mérkõzéseket, hogy melyik csatornán, ebben az esetben másodlagos."

Mi vaaaaaaaaaaan??????? Már, hogy a jó büdös francba lenne másodlagos??? A csatorna meghatározza, hogy mennyien láthatják!!! A tizenszázalékos Digin biztosan rengetegen nézhetik majd... Persze tudjuk ez megint mirõl szól... Komolyan hányhatnékom van már egyre többször attól ami itt megy...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én sem értem, hogy miért lett ekkora divat ez a péntek... A régi szombati rend sokkal jobb volt. Ráadásul azt hiszem ezzel engem végképp leamortizáltak meccsrejárás ügyben. Mostanában a melóhelyen rendszeresek a péntek délutáni és esti melók... Már a múltkor is emiatt maradtam le a Hunnia meccsrõl... Most pedig megtudtam, hogy ez fog menni az év végéig... Tehát elfelejthetem a hazai meccsek látogatását az idénre, hogy az ég szakadjon rájuk! <#violent><#gun>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én meg biztos voltam benne, hogy nyerünk <#wink> meg az MK nem motivál annyira

DUNAFERR FOREVER!!!

Arra én is kíváncsi lennék kik azok a nagyeszûek, hogy finomat írjak akik péntekre teszik a meccseket<#boxer><#violent>
Biztos tanult a másik csapatsportágtól, ott ez bevett szokás, csak nem tudom miért kap ki az a csapat amelyik szenzációsan játszik, mondjuk itt nem nagy különbséggel, mint a másik sportágban.
kaloz174
A Hunnia, ha lehet hinni a híreknek, valamilyen lépéseket tervez, mert szerintük a bírók elcsalták a meccset.
Varga Márta valamilyen másik meccset nézett, mert szerinte csapata szenzációsan játszott. Szerintem meg rengeteg technikai hibával. (Magamban hálás is voltam érte, nem éppen sportszerû módon.) Mint ahogy mindkét gárda. Max. annyi történt, hogy az Újváros annyit játszott, amennyi a gyõzelemhez kellett. Takarékoskodva erejével.
(Biztos voltam benne, ha kellett volna, felpörögnek.)

kaloz174
Mit mondjak? Én nem nagyon tudtam volna másik meccset választani...Annál sokkal idegesebb és elfogultabb vagyok.
Na, biztos bennem van a hiba.😊

Isthy
Gratulálok a csapatnak a továbbjutáshoz!

Úgy látom akkor jól döntöttem, amikor inkább a Fradi-Csaba meccset választottam <#wink>

A Fradi csak 1-0-ra vezetett, azután végig a vendégek uralták a meccset. Néha kicsit közelebb zárkózott a Fradi, de többre nem futotta az erejükbõl, mert a Csaba jól kézben tartotta a mérkõzést. Megérdemelten nyertek a lilák és maradtak hibátlanok a bajnokságban.

A Fradi meccs után rögtön átkapcsoltam a Hamburg-Ciudad Real BL meccs 2. félidejére. Kíváncsi voltam a meggyengült (nincs már Rutenka, Stefansson, Urios-Fonseca) spanyolok játékára. Az tény, hogy neveket tekintve gyengébb a csapat, de még így is elég jók. Simán nyertek Hamburgban (32-26), ami nem kis teljesítmény. Figyelni kell rájuk idén is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Akkor sikerült továbbjutni. Nem is érdemel több szót. Talán annyit, hogy ez nem volt az a ihletett hangulatú meccs, enyhén szólva sem, mint az elõzõ Hunnia elleni.
Az egész MK szerintem elég értelmetlen ebben a formában.
De úgy tûnik, megyünk még 1 kört legalább. Ennyi.

kaloz174
Köszi az tájékoztatást.
(Mivel ebben az idõpontban az Újváros is játszik (cunder.hu) így talán majd, ha lesz idõm, a felvételt megnézem, ha az lehetséges lesz.)