61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
SZT #47076 Nicsak Isthy! A "kedvenc bíróid" vezetik a svéd-franciát! -
#47075 Én sem idegeskedtem, mert láttam, hogy nem érdemes. Egyedül Tomori cselekedeténél ment fel kicsit az adrenalin nálam. -
#47074 Én csak második félidő-t láttam most értem vissza pestről, de ez mi volt?
Szégyenletes ez a játék és mentalitás tisztelet a kivételnek........... -
SZT #47073 Látjátok, ezen a meccsen nem idegeskedtem, hanem totál berágtam!
Valóban érthetetlen amit láttunk! És még jönnek holnap a svédek!
Tomori pedig egy sutyerák! Aki ismer, tudja, hogy kézilabdázóról soha nem írtam ilyen hangnemben, de válogatott mezben így viselkedni, egy EB n...... -
#47072 A csapat ezzel a "teljesítménnyel" megkímélt attól, hogy a franciáknak kelljen szurkolnom. -
Mse #47071 remélem a csapattagok kiállnak egymásért, és egyikük sem megy el Ágai ratyi gálájára... -
#47070 Érthetetlen, amit na látni lehetett a válogatott csapattól.
Lassúak voltunk, pontatlanok és fegyelmezetlenek.
Mi a teendő? Kérdezi Ágai. Azt hiszem, amit tenni kellene, az több évet igényel(ne), ha lenne, aki ezt belátja, na és ha lenne, aki tenne érte. -
#47069 Nos, egyszóval jellemezve a mai meccset: katasztrófa...
Rengeteg technikai hiba, eladott labda. Gyenge támadójáték és halovány védekezés. Herr Orsit tudnám dícsérni. Meg talán Zizit és Misit. Tomori megmozdulásához inkább nem fűznék semmit... -
#47068 Sajnos, ez nem igazolódott be. Keresztszalag-szakadás.
Mielőbbi gyógyulást innen is Paulának!! -
#47067 Milyen érdekes.:) Olvasom a véleményeket. Azt írja valaki, hogy jelenleg nincsenek magas, fizikailag erős játékosaink, szemben az előző generációkkal. Ebből levezetve, hogy nem vagyunk elég hatékonyak, ezen a téren.
Ehhez képest a tények: Tomori 186, Buli 180, de még Kovacsics Anikó is 175 cm, a stat. (handball.hu) szerint.
Na és az ellenpélda Boki. (Ő, mint kiderül ugyanott is, 179 cm.)
Szóval szerintem nem a cm-kben vagyunk ma hátrányban...
Ezt csak azért írom, hogy milyen érdekes a drukkerek lelkivilága. -
#47066 Az indexről: "Ungureanut kórházban megvizsgálták, úgy néz ki, nem szakadt a keresztszalag." -
#47065 Elsőre győzelem -
Andreeew #47064 Jah, bocs, ellenünk volt rekord nézőszám :) -
Andreeew #47063 Az a smiley nem teljesen győzött meg arról, hogy nem gondolod komolyan :) Ha viccnek szántad akkor ezek szerint ezt a fajta viccet nem értem :)
A válogatott szereplése, esélyei.. Kb. ilyen játékot vártam a csapattól (elfogadható védekezés, nagyon nyögvenyelős támadójáték), valamint az egyéni teljesítmények is a várakozásoknak megfelelően alakulnak. Ami viszont rendkívül meglepő számomra, hogy ez ilyen sokra elég egy EB-n. Persze ebben az is benne van, hogy régen nem látott szerencsés sorsolásunk van. Jól jártunk, hogy a legfontosabb meccsen a franciákban még benne volt a norvég KO (persze nagyon-nagyon kellett a magyar válogatottól rég nem látott jó védekezés is), valamint hogy a másik csoportból is verhető ellenfeleket kaptunk. (a másik ág azért kicsit más kávéház..).
A svéd-norvég viszont jól bekavart nekünk. Elnézve azt a meccset én nem láttam benne a "bundát". A svédek nagyon rápörögtek hátul a védekezésre, elől pedig pontosak voltak, a norgéknak meg ez egy tipikusan semmi sem jön össze meccs volt. Ja meg ugye ott volt a betegség is.. Nem hinném hogy hazai pályán, rekord nézőszám, valamint a király előtt ne akartak volna nyerni.
Mindenesetre ma már tisztulni fog a kép, mert kiderül hogy mire mennek a svédek a franciákkal.
Egyébként látva a mi meccseinket illetve a svédek vasárnapi produkcióját, azt kell mondjam, hogy jóval több keresnivalójuk van nekik a négy között mint nekünk.
A mi csapatunk számára nagyszerű és kb reális helyezés lenne az 5-6. hely valamelyike. -
#47062 Ma sokak számára érdekes és fontos nap lesz. A mai meccsek:
Magyarország-Hollandia
Románia-Montenegró
Svédország-Franciaország
Spanyolország-Oroszország
Ukrajna-Norvégia
Dánia-Horvátország
A román-montenegrói meccs szinte dönt a dánok melletti másik elődöntős helyről. Aki ott nyer nagy lépést tesz. Ha a dánok és a svédek is nyernek, akkor létrejön egy nagyon érdekes helyzet. A dánok szinte nyerik a csoportjukat és valszeg a svédek is. Ez esetben pedig dán-norvég elődöntő lesz. Ami a szervezők és az EHF bevételi bizottságának nem biztos, hogy tetszene. Kíváncsi leszek a fejleményekre. Én mindenestre jót mosolyognék, ha összejönne
Nekünk létkérdés a győzelem, meg kell csinálni. Akkor a 6-ba kerülés megvan, ami nagyon szép teljesítmény lenne ettől a kerettől. Ha pedig a franciák besegítenek, akkor az álmok elérhetősége is megmaradna. Azt hiszem most fog előfordulni velem először, hogy szurkolni fogok a franciáknak. Megalkuvó lettem, nincs mese! -
Zóanagyvarázsló #47061 Az a vicc, hogy meccs annyira hengerszerűnek tűnt, hogy a 6 gól nagyon hízelgő az oroszokra nézve. Ha dánok nem halmoznak szintén hibát hibára, hanem a norvégok ellenünk, illetve a svédek tegnap mutatott pontosságát, fegyelmezettségét hozzák (vagy közelítik meg), megsemmisítő vereség lehetett volna a vége. -
Zóanagyvarázsló #47060 Nem hiszem, hogy bármi ki fog derülni, talán még az sem tenne 100%-ig egyértelműen pontot a történet végére, ha a norvégok kedden is kikapnának.
Azt sem állítanám, hogy nyugodt szívvel kizárok minden ügyeskedést, viszont amíg vannak racionálisabb válaszok, addig helytelennek tartom, ha túl nagy hangsúlyt kap a gyanúsítgatás, az áldozatszerep. Főképpen pedig azt, amikor az átcsap egyes - vélt bűnös - játékosok elleni haragba, mocskolódásba. Természetesen ez így alapból magyar netes és sportbaráti "kultúrára" vonatkozik, nem bárkire is az itteniek közül.
Elnézést, hogy még egy kört rugóztam ezen a már lerágott témán, de így talán érthetőbb, hogy tegnap mi késztetett arra, hogy leírjam a véleményemet, illetve mi ebben a kérdésben az alaphozzáállásom. Persze amellett, hogy mindig derüljön ki az igazság, a simlis pedig mindig bűnhődjön... De ez már nem idevaló, ez nem a Benedek Elek topik.
Sajnos ma újabb horrort éltem át a meccseket nézve, Ungureanu sérülése borzalmas volt. Én is mielőbbi jobbulást kívánok neki! -
#47059 Vélemények... -
#47058 Volt az is, de az oroszoktól sokkal több segítséget kaptak a győzelemhez. A szünet után az oroszok benn maradtak az öltözőben és a dánok megléptek tőlük, itt el is dőlt a meccs. -
primavis #47057 Háát nagyon hazai pályát fújnak a dánoknak! -
Mse #47056 visszanéztem ehf oldalon, durva volt nagyon :((
Postnova sincs az EB-n? -
#47055 Köszönöm a segítséget a kedves drukkertársnak! -
#47054 Paula korábbi sérülése:
Ez a másik térd. -
Mse #47053 szerintem még csak most kerülök a te hozzászólásaidnak számával egyenértékbe :D :P -
#47052 Ahhoz képest, hogy nem akarsz még mindig elég sokat foglalkozol vele
Sztem inkább figyeljünk a dán-orosz meccsre, mert jó kis csemegének ígérkezik. -
primavis #47051 ettől még meg kellene verni a hollandokat és utána kiderül mit csinálnak a svédek a franciáékkal és a norvégok az ukránokkal! lesz meglepetés, de lehetőleg ne mi hozzuk! -
Mse #47050 igaz jött is Lucától a cáfolat:
"Ez tuti nem így van. Kivel beszéltél, mert nálunk nem ez a helyzet."
(csakhogy ne legen egyoldalú magam véleményét alátámasztó kiragadás :D) -
Mse #47049 tényleg nem akarok ezzel többet foglalkozni, de:
"Egyébként csatlakozom az összeesküvő táborhoz, szerintem is le volt vajazva a norge-svéd meccs, bárki bármit is mondjon.
A lányainknak is ez a - nemhivatalos - véleménye jelenleg és előretekintve nem igazán sok motivációjuk maradt a fentiek tudatában..."
idézet indexről! :S
Most kellene egy jó sportpszichológus oda! :)
-
primavis #47048 pedig 22-20-nál pont Paula lesérüléskor minden esélyük megvolt az egyenlitéshez, de rengeteget rontottak. -
primavis #47047 szerintem eddig a másik (jobb) ez meg a bal! -
#47046 Szerintem egyébként a románok feljavultak a második félidőre, bár ez biztosan egyenes arányos azzal, hogy a horvátok elfáradtak. -
#47045 Nem tudom, melyik térde volt sérült, most hirtelen. -
#47044 Ez bizony benne van, bár én úgy gondolom a dánok esélyesebbek a hazai pálya miatt. -
#47043 Szerintem megint a térde, a szalagok.
Elég szörnyű volt. Fájhatott is neki, na biztosan megijedt rendesen.
Mielőbbi jobbulást, gyógyulást! -
#47042 Tévedtem, csak 2 kapusuk van a 16-os keretükben. Most cserélték Varzarut, így már a középdöntőben nem cserélhetnek, majd csak a helyosztók előtt.
Mihamarabbi gyógyulást Paulának! -
primavis #47041 ha az oroszok megverik a dánokat, akkor 4 csapat fog 4 ponttal állni! -
#47040 Én nem akarlak meggyőzni, azt hiszel amit akarsz. Nekem van egy véleményem, meg neked is, ami más. -
primavis #47039 összetérdelt egy horvát támadóval -
primavis #47038 s a románok biztosan nyernek! -
Mse #47037 mi történt Paulával? most kapcsolódtam csak a meccsbe!