Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem csak 1 példás bûntetés lenne. Ha örökre eltiltanák. Igaz, ezzel elkésnének pár évtizedet. De talán nem is eltiltani kellett volna, hanem megértetni vele, hogy nem mindent lehet, külösösen a sportban. Nem tudom, lehetséges lett volna-e, félek, nem.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy valami azért figyelmet érdemel. Ott ült a padon az ifiedzõ is. (Takács Józsefné, remélem, jól tudom a nevét.) Azt gondolom, nem véletlenül.
Igen, én is mondtam, hogy ez a legjobb érv. <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Bár azért BB-t, Gyõri Ágit és Erdõsi Ildikót érdemes kiemelni.
A csajok pedig bejelentkeztek a megemelt támogatásért. Talán az illetékes "urak" is magukhoz kapnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez bizony elég sovány elõny... De remélem ugyanaz lesz, mint a törökök ellen <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt hiszem, még az sem rontja el az örömömet, hogy Boki nem dobott gólt, szerencsére ma Rapa jól cserélt. <#eljen>#eljen>
KÖSZI CSAJOK! <#worship>#worship><#taps>#taps>
GYÖNYÖRÛ VOLT LÁNYOK!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A 2. félidõben már az elején visszajöttünk -1-re (16-17), majd 17-21-rõl fordítottunk 23-21-re. Még egyenlített a Vásárhely 23-23-ra, de egy 3-0-ás sorozattal eldöntöttük a meccset. Hatalmasat küzdött a csapat és óriási bravúrt hajtottak végre a csajok! Le a kalappal elõttük!
Egye fene, meg van bocsátva az a 6 kapufa az elsõ félidõ végén <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
25 percig jól tartottuk magunkat (9-10), de az utolsó 5 percben mi dobtunk 6 kapufát a Vásárhely meg 5 gólt, így a félidõben 9-15 a hazaiaknak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bajnokik:
2009. 10. 31. 18:00: ASA-Consolis-Hódmezõvásárhely-Dunaújváros (cunder.hu)
2009. 10. 31. 18:00: Veszprém Barabás-Kiskunhalas
Bajnokok Ligája
Gyõri Audi ETO KC – S.D. Itxako Navarra (vasárnap, 17:15, Viasat3)
KEK
DVSC Aquaticum - DHK Zora Olomouc (vasárnap, 18:00)
EHF Kupa
Alcoa Fehérép KC - SPR Lublin (szombat, 18:00, cunder.hu)
FTC Rightphone - Randers HK (vasárnap, 16:00)
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyarország-Románia 31-28
Tulajdonképpen az elsõ félidõ közepétõl biztosan vezetve nyerték a fiúk a meccset. A végén kicsit felengedték a románokat. Ma a szélsõinknek jól ment és sikerült sok könnyû lerohanásgólt lövetni velük.
Sajnos nagyon látszik az összeszokottság hiánya, leginkább védekezésben. Lesz munkája Csoknyainak rendesen a fiúkkal.
Laci ultimátumával kapcsolatban egyetértek, most kellett volna lejárnia a Pannon kupa elõtt. Mocsai döntésére én sem tudok mit mondani, legalábbis megfelelõ indokot. Nemrég még marha jól álltunk a balkezes lövõkkel, lehet januárban már problémáink lesznek...
DUNAFERR FOREVER!!!
Mocsai Tomit megszállta valami vírus - a fejében... vagy valami nagyon csúnya dolog lehet a háttérben, mert nekem hihetetlen hogy egy meccs után, meg pár edzés után valaki azzal áll elõ, h. nem érzi a bizalmat, ráadásul ilyen névvel kicsit jobban át kellene gondolni...
Nagy Laci ultimátumával egyetértek, csak már jóval korábbi idõpontot ki kellett volna neki tûzni...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nagy Laci pedig ultimátumot kapott...
Azonban szorgos bírói segítséggel, egy csomó eladott labdával, a siófoki fiatalok vereséget szenvedtek, pedig nem volt jobb az ellenfél. Sajnos ezek a gyerekek hiába ügyesek alapból. Nem látom azt, aki a tehetségüket továbbfejleszti, sem a játék alapjait, sem a tatkai képzést illetõen. Ez már csak egy ilyen kis mûhely hátránya.
Azonban nem ez döbbentett meg leginkább, hanem a körülöttem ülõ nézõk reakciói. Ennyi türelmetlen, ideges embert...!
Mintha nem is gyerekekrõl lett volna szó, mintha múlott volna ezen valami... <#rolleyes>#rolleyes>
Ahelyett, hogy tudomásul vették volna, hogy most ez így sikerült, teljesen kikeltek magukból.
Azt hiszem, néha tudni kellene egy másik, könnyedebb hozzáállást is megtanulni. Ilyen esetben mindenképpen.
Elgondolkodtató volt. Még jó, hogy azért a törzsszurkolók a végén megtapsolták a csapatot. <#worship>#worship>
Néztem-néztem, de sok jót nem láttam most sem. Megint igazából csak egy valakit tudok kiemelni, Nándit. Meg talán még Gergõt és ennyi.
Iszonyúan sok munkára lesz még szükség a csapattal mind elöl, mind hátul. Nagyon látszik az összeszokatlanság hiánya, keveset voltak együtt. Remélem lesz idejük és lehetõségük összeállni.
Mocsai Tamás ma reggel lemondta a válogatottságot, ezért volt csak egy balkezes lövõnk Krivokapics személyében.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerb himnusz! Erre sem emlékszem, hogy hallottam volna már...
Magyarország-Tunézia 28-28
A végén mi örülhettünk a döntetlennek. Van még munka bõven, lesz dolga Csoknyainak. Ami viszont örömteli, hogy Gyula jól tért vissza a válogatottba, a csapat legjobbja volt.
Ma este a szerbekkel játszunk. Nagyon nehéz lesz, sokkal jobb teljesítmény kell ellenük.
Mse!
Az esti nõi bajnoki meccsre nem mész, de délben a fiúk románok elleni derbijére sem? Pedig lehet láthatod Gyulát újra alkotni élõben <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon jól tudta, hogy mit csinál és így megakadályozhatja a franciák gólszerzését és a vereséget. Sztem ismerve a szabályokat azt is tudta, hogy a csapatát nem fogják sújtani utólag hátrányosan, legfeljebb õ fog majd kapni valamit. Ha esetleg eltiltják majd 1-2 meccstõl, akkor majd azokon a meccseken az elsõ sorból a kispad mögül fogja irányítani a csapatot. Meg hatalmas mázlija is volt, hogy a francia játékos nem esett el és nem sérült meg.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon sokat ártott az európai kézis világnak, sajnos. Meg azok is, akik nyilván nem véletlenül, hagyták azt, hogy egy olyan feltételrendszer kerüljön elfogadásra, amit csak egy dolog ural: a pénz. <#boxer>#boxer><#levele>#levele>
Elgondolom, mi lett volna, ha ilyen áron nyerünk annakidején.<#conf>#conf>
Nagyon megérdemeltük volna. Valahogy azonban mégsem lenne szimpatikus, utólag sem.
Elképesztõ, hogy ismét miket enged meg magának... De hát sokan ismerjük, hogy milyen eszközökben szokott õ gondolkodni... Ráadásul még sérülést is okozhatott volna a francia játékosnak ha kicsit szerencsétlenebbül találkoznak. Mocskos sportszerûtlen és veszélyes dolog volt. Tetejébe milyen elégedett volt önmagával, vigyorogva sétálgatott le... Örökre el kellene takarítani a kézipályák környékérõl is <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Persze majd fog kapni valami semmitérõ pénzbüntetést vagy felfüggesztett 1-2 meccses eltiltást és annyi. A csapata meg ezzel megúszta a vereséget és szerzett 1 pontot. Sajnos ismerjük az EHF-t...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként sem úgy általában szólt a bírálat azoknak, akik nem tudnak meccsre járni. Nem mindenki és nem mindig tudja megtenni, hogy ott legyen, pedig ugy mi tudjuk, hogy az élmény sokkal teljesebb.
Természetesen olyan értelemben használtam ezt a kifejezést, hogy sokan, messzirõl, kellõ információ hiányában téves következtetéseket vonnak le, na és még hisznek is elméleteikben. Kinyilatkoztatnak, azt hiszik, tévedhetetlenek. Elfelejtik, hogy "ezen a tájon" (szurkolói világ) a szubjektívitás alap.
Ugyanakkor megtehetnék, hogy eljárnak meccsekre, de nekik ez így kényelmesebb.
ps: Egyébként meg még éjszaka is résen kell lenni.<#eplus2>#eplus2>
Ha van pénz, akkor pedig miért ment el Zsadányi, elõtte pedig a játékosok? (Valahol valaki azt írta, hogy sokkal tartozik a klub a volt edzõnek.)
Szóval ez is egy érdekes történet. Csak szurkolni lehet, hogy egyenesbe kerüljenek õk is.
Egyébként mintha õ, mármint Éles, arra vidékre való lenne eredetileg. Vagy nem jól tudom?
Hajrá magyar kézisek!!
mindenesetre lesz még egy csapat, aminek szurkolni fogok 😊 hajrá halas 😄 persze csak a dunaújváros, a fehérvár,és a veszprém után 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak nehogy kiabáljon a lányokkal, mert Mse minden bizonnyal ott lesz <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Igaza van Msenek, nem bántani a fotelszurkolókat <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
szóval rémes, de szívetmelengetõ nóták 😉)))
Ismered? Valaki fel tett az indexre egy címet. Annak társaként találtam ezt is. <#wink>#wink>
tegnapi meccsrõl: pedig hallottam hogy Só egy másik fiatallal került kontaktusba, de akkor lehet csak urban legend 😄
ha egy játékos lekezeli az ellenfelet, akkor bennem felmerül a kérdés, miért? látta e egyáltalán játszani õket? hiszen egy újoncról lévén szó fogalmuk sem lehet a játékerejükrõl, ha még nem játszottak velük...
És akkor vajon milyen lehet a szakmai felkészítés, videóztak e róluk, látták e hogy eddig kik ellen hogyan szerepeltek? vagy ennek ellenére is akkora az önbizalmuk, h. nem hisznek a szemüknek és az edzõjüknek?
akkor már azt nem is említve, hogy eddig milyen gyengén szerepeltek, tehát a saját teljesítményük alapján sincs mire elbízni magukat... érdekes 😄
fotelszurkolókat nem bántani, én is az vagyok, persze én csak újvárosi fotelben ülök -egyesek szerint 😄DDD
Ha eddig nem fogta fel a lényeget, már reménytelen.
Egyébként - jellemzõen - nem jár meccsre, max. gyõrire, arra sem mindegyikre. Fotelszurkoló.
Nem csak Te tartottál a meccstõl, szinte mindenki Fehérváron, pedig beszéltem sokakkal (csv. tagok, csv.közeliek😊). Azonban azt hiszem, komolyan nem gondolták, hogy kikaphatnak.
Ezzel nincsenek egyedül, mert sokan hajlamosak lekezelni a siófoki csapatot - még mindig. Ha elolvasod a beírásokat handballon, ott is tetten érhetõ ez.
Gondolkodtam, mi is a titka a siófoki csapatnak. Azt hiszem, leginkább az, hogy sikerült összegyûjteni jó pár, elég jó képességû, de eddig sikerélmény nélküli, játékost. Akik ennél fogva teli vannak ambícióval, hogy megmutassák: õk is érnek annyit, mint azok, akik eleve jobb csapatokban jobb eredményeket is érthettek el.
Az biztos, hogy nem bizonyult jogosnak az én aggódásom sem, mert messzi nem pofozógép szerepet töltenek be.
Sótonyi: semmi kiabálás. <#vigyor2>#vigyor2> Legalábbis az elõzõ meccshez fogható. Lehet, hogy ez volt a baj? <#wink>#wink>
köszi a tegnapi smseket a meccs eredményérõl!
tartottam a tegnapi meccstõl fehérvári szempontból, egyrészt idegenben mindig is gyengébb volt a csapat, másrészt nagyon hullámzó a teljesítményük, egy nyert meccs után mindenki elhiszi h. minden rendben van, lehet ünnepelni, aztán jön a vereség... nem tudom mi a célja a fehérvári vezetõknek, de valahogy nem sikerül 1rõl a 2-re jutniuk...
Nem a helyezések miatt, inkább azért, mert már kicsit paranoiásnak éreztem a társaságot, amiért minden hazai meccset úgy veszítettek el, hogy a végén ment el az ellenfél, pedig õk vezettek többnyire.
Úgy tûnik, ez az átok most megtört.
Mondjuk már elég hosszú a kispad, van kibõl válogatni az edzõnek, valamint ma jól teljesítettek támadásban is az átlövõk, szinte mindegyi, szemben a Fradi elleni meccsel, amikor inkább csak Teo volt jó.
Nem tudom ugyan, hosszú távon mit fog jelenteni, hogy a csapat harmada nem volt pályán, de ma sikerült egy presztizscsatát megnyerni, és ezért gratulálok nekik. <#taps>#taps>
A fehérvári csapat, vezetõk és játékosok, nagyon csalódott volt, amit meg is értek. Az õ céljaik mellett ez a 2 pont hiányozni fog, egészen biztos.
Küzdelmes, hajtós meccs volt, de nem túl szép kézilabda.
Ha valakit konkrétan érdekel, akár a meccset is megnézheti, melynek lehetõségeirõl a csapatoldal tájékoztat.
A másik 2 meccsen hazai gyõzelmek születtek, Debrecenben jó kis meccs lehetett.
DVSC-Vác 27-25
Békéscsaba-Hunnia 43-14
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO csapatából Tomori és Kovacsics emelhetõ ki leginkább. "Kabala" alakítása nem semmi volt, ilyet is ritkán látni <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
Gábor!
Az eddigi követítések jók voltak fenn középrõl. Ezekkel az új kameraállásokkal és állandó kameraváltásokkal nagyon sokszor lemaradtunk gólokról és a balszélsõ illetve a ballövõ nem is látszott a képen az elsõ félidõben. A másodikra valamit javult a helyzet a kamera elhelyezés tekintetében (gondolom szóltak nekik), de az össze-vissza kameraváltások miatt még ekkor is maradtunk le gólokról. A riporterbõl ítélve ezt a közvetítést gondolom a Sportklub csinálta, van még mit tanulniuk... A régi közvetítés, középrõl fenntrõl jobb volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Barna Évát már láttam Siófokon edzeni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos amire számíthattunk az be is következett... <#shakehead>#shakehead>
DUNAFERR FOREVER!!!