Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
neten nem lehet majd nézni?

tulajdonképpen most mi is a helyzet Görbével pontosan?
Nem mondhatnám, hogy örülök a döntésnek, bár amennyiben napközben lesznek a mérkõzések akkor nekem gyakorlatilag mindegy melyik adó közvetíti, mert nem tehetem, hogy nézzem, esetleg 1-2 pillanatra oda pillantok, többre remélem nem lesz idõm.
kaloz174
<#confused>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
28-as keret a VB-re

Görbe szinte biztos, hogy nem lesz ott... A keret nagyjából tartalmazza az összes jelenleg szóba jöhetõ játékost.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Természetesen "kedvenc" munkahelyem miatt ismét fotelszurkoló leszek... <#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Kár volt elcsufítani az oldalt.😊"

Meg kell jeleníteni a negatív dolgokat is, így teljes a kép <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
DO programajánló:

"Dunaújvárosi NKKSE - Veszprém nõi kézilabda bajnoki mérkõzés

Az újonc veszprémi gárda már több csapatot meg tudott lepni az idei bajnokságban - ám reméljük, városunkból csalódottan távoznak a veszprémi lányok. Mert nem kérdés: a mieink számára a Hódmezõvásárhely elleni bravúr csak akkor ér igazán sokat, ha hazai pályán behúzzuk a kötelezõ gyõzelmeket. Ez persze ezúttal sem lesz egyszerû, ebben biztosak vagyunk - már csak ezért is kijár a lányoknak a szurkolás!

2009. november 06. 18:00
Helyszín: Dunaújvárosi Sportcsarnok"

Annyit fûznék hozzá, hogy az újvárosi csapat számára ez lesz hazai környezetben a bajnokság záró fordulója.
Na és megint "hazalátogat" pár volt Dunaferres csapattag.
Közülük G.Reni Fehérváron együtt nézte a meccset, híreim szerint, jelenlegi edzõjével.

kaloz174
Kár volt elcsufítani az oldalt.😊

Másrészt ez csak egy idegbeteg ember, akirõl már régen lehetett látni, hogy kezelésre szorul.

Ennyit róla. Többet nem érdemel. Inkább foglalkozzunk kézilabdával!

Breki33
az észrevétel a hírnek szól természetesen <#violent>
Breki33
b+

kaloz174
Köszi a beszámolót!
Grat. a Vácnak. Annyira azért nem lepõdöm meg a gyõzelmükön, miután nagyon jó játékosokat sikerült igazolni erre a szezonra.
Sajnálom Esztit és csapatát, hogy rajtuk kívül álló okok miatt szenvedtek hátrányt.

Gyõzött a Vác a Békéscsaba ellen! Szép volt!
Az elsõ félidõben egyértelmû volt a hazai fölény végig, a második játékrész elején erõsen bekezdtek a vendégek, feljöttek -2-re, de a saját szurkolóik sportszerûtlen viselkedése miatt (balhé a biztonságiakkal, sört öntöttek a pályára, stb...), mely következtében kb 10 percig állt a játék, megtört a csabai lendület, és újra a kezükbe vették az irányítást a váci lányok. Így végül magabiztosan, hat góllal nyerték meg a rangadót.

Isthy
Megelõztél, épp most akartam linkelni. A magyar meccseket a Digi adja, a többibõl a Sport1-2 válogathat. Nos, akkor a mi meccseink nézésétõl megkímélnek engem, a többibõl meg majd kiválasztom ami érdekel. Egyéb kommentárt nem fûzök hozzá, a véleményem már leírtam korábban.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
A bûntetés megfelelõ. Csak egy baja van. Késett pár évtizedet. <#boxer>

Az ETO játszott egy - szerintem - túl laza edzõmeccset a Siófok ellen.
Remélem, Konkoly Csaba tudja, ezt miért így csinálta. Majd kiderül a BL- visszavágón. Nekem nem nagyon tetszett. Mindenesetre a gyõzelem nem forgott veszélyben számukra.

Most kaptam az sms-t (köszi! <#worship>), hogy a Fehérvár végül szintén biztosan verte a Vásárhelyt : 36-29.
Grat!

Komoly büntetésnek tartom, egyetértek vele, egyetlen dolgot leszámítva a három év az kevés szerintem is végleges eltiltás kellett volna.
Isthy
Prokop büntetése

Én nem a méltó, hanem inkább a nagyon méltányos szót használnám. Örökre el kellett volna tiltani a kézilabda rendezvényektõl. De amit elõzetesen vártam az EHF-tõl, annál azért keményebb ítéletet hoztak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Azért csak sikerült a provokáció! <#eljen><#vigyor2>

A Te kedvedért és azok kedvéért, akiket még érdekel, egy régebbi meccs, ahol is együtt szurkoltunk. (Köszi a fotósnak.)

Vác-Újváros (Többek között.😊)

Sziasztok!
Igen, ott voltam a meccsen. Jó kis bunyós meccs volt, szegény Bulit meggyalulták, de "kemény fából faragták".
Bízom benne, hogy meg lesz a továbbjutás.
kaloz174
Mai mûsor a Cunderen:

"2009-11-03 17:30ASA-Consolis-Hódmezõvásárhelyi NKC - Dunaújvárosi NKKSE
A 2009. október 31-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 8.forduló

19:30Alcoa FKC - SPR Lublin SSA
A 2009. október 31-én lejátszott mérkõzés ismétlése. - EHF Kupa 3.forduló 1.mérkõzés - Az elsõ öt percben látható képhibákért elnézést kérünk!"

kaloz174
Remélem, ha itt nem is adja jelét <#conf>, Csucsu azért ott volt a meccsen. Ugyanis egy nagyon jól összeállt Lokit láthatott, amelyik jól élt a bõ minõségi játékosállomány adta lehetõségeivel.
A csapat vezéregyéniségének Bulit éreztem, aki felszabadultan és eredményes játszott. Még azt is kibírta (mint mi tudjuk, kemény fából faragták), hogy 2x leütötték szinte. A második esetet a játékvezetõk még csak észre sem vették!!!
Ez az ellenfél nem jelenthet idegenben sem komoly gondot a Lokinak, ha ebben a felfogásban fognak kézilabdázni kint is.
Grat. nekik!

kaloz174
Mielõbbi gyógyulást Vujinnak!

kaloz174
Ha valaki szeretné nézni, az Alföld TV-n most kezdõdött a Loki meccse.

Vujin sérülése nagyon rossz hír, mert szakadás esetén minimum 4 hónap (és ez nagyon minimum) ameddig kiesik a csapatból, és sajnos eddig a Marko tehermentesítésére hozott Mirkovic szinte összesen nem játszott egy meccsnyi idõt.
DEEEE azért van némi pozitívum is, az idei hátralévõ meccseink: Velenje, Szarajevó ellen szerintem nyerhetõek Vujin nélkül is, aztán az EB utánra kiderül Marko hol áll a felépüléssel, de hála istennek a keményebb ellenfelek ellen már le tudtuk az idegenbeli meccseket, és pontot is szereztünk.
Azt hiszem a nagyon bizonyítani akaró Sesumnak és Milannak is eljött az ideje...
Várom Lajos hogyan oldja meg a dolgokat, kénytelen lesz bízni az eddig kevesebb játékot kapókban, ráadásul Lapcevic is lesérült, szóval még egy új 3-as védõt is találnunk kell, de bizakodó vagyok mert a Mester mégiscsak mester 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Amit pedig még szomorúbban veszek tudomásul, hogy egyre több nagyon rossz hírt hallani a csapat helyzetérõl... Sajnos nekünk, Újváros szurkolóknak ismerõs dolog kezd kialakulni... Bár a háttér biztosan nem analóg, de a helyzet kezd nagyon hasonlítani... Nem kellene a harmadik nagy múltú csapatunknak is a vegetálás szintjére jutnia... <#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Várható volt a dolog és jól jellemezted a kérdést <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A küzdés és harcolás megvolt és meglett az eredménye egy gyõzelem formájában. Ez kell továbbra is és fejlõdni fejben és munkában is. Egyetértek azzal, hogy a BL továbbjutás ebben a csoportban nüanszokon fog múlni. Én azonban úgy gondolom, hogy a spanyolok már a 2 veszített meccsel (fõleg a hazaival) komoly hátrányba kerültek, így 3 csapatra szûkíteném a dolgot. Nagyon remélem, hogy Tomori és Amorim fel fog nõni a feladathoz és akkor meglesz a továbbjutás. Most 2 nagyon fontos meccs jön, ezeken életben kell tartani az esélyt a 2 januári hazai meccsre. Lesz munkája Konkolynak rendesen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gyula térdproblémája szerencsére nem vészes, 2 hét pihenõ után edzésbe állhat, így elvileg semmi akadálya a januári EB-s játékának.

Viszont van egy nagyon rossz hír: Vujin keresztszalag szakadást szenvedett az ellenünk vívott Pannon kupás meccsen. Ez elvileg 5-6 hónap kiesést jelent... <#szomoru1> Nagyon nem hiányzott ez az MKB-nak... Nem tudom, hogy képesek lesznek-e megfelelõ megoldást találni a pótlására. Nem lesz egyszerû...
Kíváncsi vagyok "szombati nyári napos" szurkolótársam <#wink><#vigyor> véleményére. Ez a hír felér egy cudar téli nappal...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bocs: természetesen: "József"

kaloz174
Kidõlt a liszt, avagy kiborult a...

Menesztették Farkas Jószefet Vásárhelyen

Most csak az a kérdés, hogy a játékosok akarták-e ezt? (term. költõi...😊)

Duby
Végre sikerült egy kézimeccset megnéznem az idényben.
Már elõtte gondoltam, hogy nem lesz sétagalopp, ez a spanyolos stílus nem kifejezhetõ, hogy milyen kellemetlen.

Nyílván Görbe nélkül ez az ETO, nem az az ETO. A sportág (összevonva nõi és férfi) olyan monumentális alakja hiányzik a csapatból, akinek megmozdulásai, húzásai, újításai alapjában reformálják meg a kézilabdát, és közvetlenül gondoskodnak a sportág fejlõdésérõl.

Kiss Szilárd örökbecsû szavaival élve "fel kellett venni a munkásruhát" és a legvégsõkig küzdeni. Szerintem nagyon is dícséretes, hogy az egyénenkénti rossz/közepes formák ellenére nem adtuk fel, és együtt egymásért megalkuvás nélkül harcoltunk.
Én kifejezetten peches embernek tartom magam, de szerencsétlen Amorimra jelzõt sem tudok találni. Valami elképesztõen romlott el minden, amihez csak hozzáért tegnap. De hát nem szabad feladni, átfordul majd ez, csak az alázat maradjon meg, ez az igazi sportemberi próbatétel.

Hogy a Gyõrnek ez mire lesz elég, arról rendkívül korai még nyilatkozni. Szvsz az utolsó csoport-forduló elõtt is korai lesz! Ez a csoport brutális, nincsenek lefutott meccsek. Körbeverések és meglepetések várhatók, totális kiszámíthatatlanság uralkodik. Amúgy sem minden fekete és fehér a nõi kéziben, itt elég egy pillanat, egy sérülés, egy konfliktus, bármi és dõl a meccs.
Mind a négy csapatra igaz, hogy a két szerencsés fog továbbjutni. Ebben a mák fog dönteni, és ahogy az elsõ meccsek alakulnak, a végén Fortuna segítõ jobbot fog nyújtani az ETOnak.

A hang nálam is brutális volt, a végére már elképesztõen irritáltak az elfajzott dudahangok, nem beszélve Szabó Edina el-elcsukló hangjáról... <#vigyor5>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

én még abban sem vagyok biztos, hogy a Valceat sikerül itthon megverni s a Zvezda is rázós lesz. Sajna ez a csapat most valahogy szét van esve Amorim nagyon akar, de semmi sem sikerül neki, rengeteg rossz paszt is adott, amibõl rendre gólt kaptunk.Tomori formán kivül van, Kovacsics váltogatja a jó megmozdulásokat a katasztrófálisokkal. Valahogy Spiridon sem a régi. Még jó, hogy Bradeanu hozta magát, még ha nincs is igazán formában. Ez talán a KEK-hez elég lesz, de a Bl-ben már kevés.
nyert a Valcea 31-27-re a Zvezdával szemben.R.Valcean.
Isthy
Sajnos a Fradi is rengeteget rontott elöl és hátul is, csakúgy mint az ETO. Nekik viszont jelen állományukkal ez nem fért bele a dánok ellen. A 2. félidõben simán hozta a Randers a meccset.

Én is eléggé meglepõdtem és szomorúan vettem tudomásul, hogy talán félház volt csak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nálam is voltak hangproblémák, olyan furcsa zizegõs volt szinte végig.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
ETO-Itxako 29-28 (14-13)

Gratulálok a gyõri csapatnak a kiharcolt gyõzelemhez! <#taps>

A játékhoz nem tudok, de a rossz játékkal kivívott gyõzelemhez igen. Ismét gyenge volt a védekezés, szinte semmi ütközés, a spanyolok rengetegszer simán bementek a falon keresztül. A visszafutás sem ment, csakúgy, mint 1 hete. Gin se tudott igazán sokat hozzátenni, bár volt pár nagy védése és szerencsére a végén azért egy bravúrral megmentette az egyik pontot.
Támadásban rengeteg volt a hiba, rossz passzok, eladott labdák. Talán hihetetlen, de emberelõnyben eladtunk 7 labdát, amibõl 6 lerohanásgólt kaptunk... De elõnyben felállt fallal is kaptunk 3-at.
Átlövõ teljesítmény szinte semmi nem volt, a visszatérõ Bradeanu hozta azt amit a többieknek kellett volna lövõben. Tomori, Amorim gyenge volt. Nem lõttek 9-rõl, hanem rámásztak a spanyolokra. Amit lõttek az meg így sokszor már kikényszerített, szinte faultos lövés volt. A szélsõk dícsérhetõk, õk hozták magukat.
Sokat kell javulni a csapatnak, hogy a 2 következõ idegenbeli meccsen pontokat szerezzen. Mert kellenek a pontok idegenbõl is, az itthoniak nem biztos, hogy elegek lesznek a továbbjutáshoz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nálam még a hang is remegett ....
kaloz174
Nem volt ez egy olyan örömteli du., mint a tegnapi, sajnos.
Mindenképpen csalódásként élem meg.
Azt gondoltam, az ETO biztosan veri azokat a spanyolokat, akiket mi annakidején, emlékszem, csalódásként, de hárommal vertünk itthon.
Akkor is durvák voltak, nem változtak.
A Fradi teljesítményéhez inkább nem szólnék, bár hogy egy magyar csapat itthon 5 góllal kikapjon nk.kupameccsen, az azért kritika a sportág jelenlegi hazai helyzetére nézve, azt hiszem. Na és az, hogy 600 nézõ volt csak a Fradi-pályán, na az is szomorú. <#conf>

Ez van. Reménykedjünk egy jobb folytatásban.

Breki33
hát ez nagyon húzós volt
Isthy
Nagyon kíváncsian várom azt a példás büntetést. Valóban el kellene takarítani a kézilabda pályák közelébõl, de sajnos sztem nem ez lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az a csarnok tényleg nem semmi, valóban sátortetõsnek néz ki.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Buducnost ma totális betli...
Mindkét oldali 2-es védekezésük egyenlõ volt a nullával, oda jártak gólt lõni az oroszok. Támadásban hiba hiba hátán, eladott labdák, kihagyott ziccerek, katasztrofális átlövõjáték. A beállót meg sem tudták találni, szélrõl is sok kihagyott ziccer.
Gabi sérült bal térddel játszott. Emiatt is védekezésben sem volt végig a pályán, csak kb. 45 percet. Támadásban 10 percet bírt a kettõs terheléssel (támadás-védekezés). Elöl is játszania kellett, mert az átlövõk betliztek. Védekezésben jó volt Gabi középen 3-asban, onnan nem is kaptak gólt beállóból amíg pályán volt és átlövésbõl sem. Támadásban a 10 perc alatt lött 2 gólt, egy kapufát és volt egy lövése amit a kapus védett. Adott egy gólpasszt Dokicsnak, meg volt egy rossz bejátszása (bár a beállót visszahúzták hátulról, ezért nem érte el). Sztem õ megfelelõen teljesített, sajnos rajta kívûl ez csak Radicsevicsrõl mondható el a csapatbából.
A BL-t sztem elfelejthetik és még a KEK is borzasztó nehéz lesz. Nem lennék meglepve ha retorzió (pénzmegvonás) következne a játékosok felé.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mindenszentek Napja van.
Emlékezzünk.

kaloz174

kaloz174
A vége: 31-18!
Nem semmi egy nk. kupameccsen.

Remélem, otthon majd javítanak.

kaloz174
Nagyon gyengén támad Gyula csapata ma. Egyedül Gabcától láttam 2 gyönyörû átlövést ebben az idõszakban. A védekezés is csak árnyalatnyival jobb.
Ha jól látom, egy sátortetõ alatt játszanak. A nézõk rendesen kabátban vannak.

kaloz174
Hajrá Gabca! Hajrá Sanela!

kaloz174

kaloz174
Erkölcsi 0.

Így van, de sosem késõ, egyébként egy ily beképzelt megkeseredett öreg senkinek szerintem nem lehet ilyesmit megértetni vele, talán a kezdetek elején kellett volna, akkor rájött volna, hogy õ is csak egy beképzelt senki!
Egyébként kíváncsi lesz arra a példás büntetésre...
"A vereség elkerülése érdekében meg kellett kockáztatnom a piros lapot. Taktikailag helyesen cselekedtem, és nem okoztam sérülést" - kommentálta az esetet a menedzser.
Szerintem meg az ilyen cselekedetre nincs olyan magyarázat, amelyre ezt lehet mondani!