Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Görbe szinte biztos, hogy nem lesz ott... A keret nagyjából tartalmazza az összes jelenleg szóba jöhetõ játékost.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Meg kell jeleníteni a negatív dolgokat is, így teljes a kép <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
"Dunaújvárosi NKKSE - Veszprém nõi kézilabda bajnoki mérkõzés
Az újonc veszprémi gárda már több csapatot meg tudott lepni az idei bajnokságban - ám reméljük, városunkból csalódottan távoznak a veszprémi lányok. Mert nem kérdés: a mieink számára a Hódmezõvásárhely elleni bravúr csak akkor ér igazán sokat, ha hazai pályán behúzzuk a kötelezõ gyõzelmeket. Ez persze ezúttal sem lesz egyszerû, ebben biztosak vagyunk - már csak ezért is kijár a lányoknak a szurkolás!
2009. november 06. 18:00
Helyszín: Dunaújvárosi Sportcsarnok"
Annyit fûznék hozzá, hogy az újvárosi csapat számára ez lesz hazai környezetben a bajnokság záró fordulója.
Na és megint "hazalátogat" pár volt Dunaferres csapattag.
Közülük G.Reni Fehérváron együtt nézte a meccset, híreim szerint, jelenlegi edzõjével.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Másrészt ez csak egy idegbeteg ember, akirõl már régen lehetett látni, hogy kezelésre szorul.
Ennyit róla. Többet nem érdemel. Inkább foglalkozzunk kézilabdával!
Grat. a Vácnak. Annyira azért nem lepõdöm meg a gyõzelmükön, miután nagyon jó játékosokat sikerült igazolni erre a szezonra.
Sajnálom Esztit és csapatát, hogy rajtuk kívül álló okok miatt szenvedtek hátrányt.
Az elsõ félidõben egyértelmû volt a hazai fölény végig, a második játékrész elején erõsen bekezdtek a vendégek, feljöttek -2-re, de a saját szurkolóik sportszerûtlen viselkedése miatt (balhé a biztonságiakkal, sört öntöttek a pályára, stb...), mely következtében kb 10 percig állt a játék, megtört a csabai lendület, és újra a kezükbe vették az irányítást a váci lányok. Így végül magabiztosan, hat góllal nyerték meg a rangadót.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO játszott egy - szerintem - túl laza edzõmeccset a Siófok ellen.
Remélem, Konkoly Csaba tudja, ezt miért így csinálta. Majd kiderül a BL- visszavágón. Nekem nem nagyon tetszett. Mindenesetre a gyõzelem nem forgott veszélyben számukra.
Most kaptam az sms-t (köszi! <#worship>#worship>), hogy a Fehérvár végül szintén biztosan verte a Vásárhelyt : 36-29.
Grat!
Én nem a méltó, hanem inkább a nagyon méltányos szót használnám. Örökre el kellett volna tiltani a kézilabda rendezvényektõl. De amit elõzetesen vártam az EHF-tõl, annál azért keményebb ítéletet hoztak.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Te kedvedért és azok kedvéért, akiket még érdekel, egy régebbi meccs, ahol is együtt szurkoltunk. (Köszi a fotósnak.)
Vác-Újváros (Többek között.😊)
Igen, ott voltam a meccsen. Jó kis bunyós meccs volt, szegény Bulit meggyalulták, de "kemény fából faragták".
Bízom benne, hogy meg lesz a továbbjutás.
"2009-11-03 17:30ASA-Consolis-Hódmezõvásárhelyi NKC - Dunaújvárosi NKKSE
A 2009. október 31-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 8.forduló
19:30Alcoa FKC - SPR Lublin SSA
A 2009. október 31-én lejátszott mérkõzés ismétlése. - EHF Kupa 3.forduló 1.mérkõzés - Az elsõ öt percben látható képhibákért elnézést kérünk!"
A csapat vezéregyéniségének Bulit éreztem, aki felszabadultan és eredményes játszott. Még azt is kibírta (mint mi tudjuk, kemény fából faragták), hogy 2x leütötték szinte. A második esetet a játékvezetõk még csak észre sem vették!!!
Ez az ellenfél nem jelenthet idegenben sem komoly gondot a Lokinak, ha ebben a felfogásban fognak kézilabdázni kint is.
Grat. nekik!
DEEEE azért van némi pozitívum is, az idei hátralévõ meccseink: Velenje, Szarajevó ellen szerintem nyerhetõek Vujin nélkül is, aztán az EB utánra kiderül Marko hol áll a felépüléssel, de hála istennek a keményebb ellenfelek ellen már le tudtuk az idegenbeli meccseket, és pontot is szereztünk.
Azt hiszem a nagyon bizonyítani akaró Sesumnak és Milannak is eljött az ideje...
Várom Lajos hogyan oldja meg a dolgokat, kénytelen lesz bízni az eddig kevesebb játékot kapókban, ráadásul Lapcevic is lesérült, szóval még egy új 3-as védõt is találnunk kell, de bizakodó vagyok mert a Mester mégiscsak mester 😉
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont van egy nagyon rossz hír: Vujin keresztszalag szakadást szenvedett az ellenünk vívott Pannon kupás meccsen. Ez elvileg 5-6 hónap kiesést jelent... <#szomoru1>#szomoru1> Nagyon nem hiányzott ez az MKB-nak... Nem tudom, hogy képesek lesznek-e megfelelõ megoldást találni a pótlására. Nem lesz egyszerû...
Kíváncsi vagyok "szombati nyári napos" szurkolótársam <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor> véleményére. Ez a hír felér egy cudar téli nappal...
DUNAFERR FOREVER!!!
Menesztették Farkas Jószefet Vásárhelyen
Most csak az a kérdés, hogy a játékosok akarták-e ezt? (term. költõi...😊)
Már elõtte gondoltam, hogy nem lesz sétagalopp, ez a spanyolos stílus nem kifejezhetõ, hogy milyen kellemetlen.
Nyílván Görbe nélkül ez az ETO, nem az az ETO. A sportág (összevonva nõi és férfi) olyan monumentális alakja hiányzik a csapatból, akinek megmozdulásai, húzásai, újításai alapjában reformálják meg a kézilabdát, és közvetlenül gondoskodnak a sportág fejlõdésérõl.
Kiss Szilárd örökbecsû szavaival élve "fel kellett venni a munkásruhát" és a legvégsõkig küzdeni. Szerintem nagyon is dícséretes, hogy az egyénenkénti rossz/közepes formák ellenére nem adtuk fel, és együtt egymásért megalkuvás nélkül harcoltunk.
Én kifejezetten peches embernek tartom magam, de szerencsétlen Amorimra jelzõt sem tudok találni. Valami elképesztõen romlott el minden, amihez csak hozzáért tegnap. De hát nem szabad feladni, átfordul majd ez, csak az alázat maradjon meg, ez az igazi sportemberi próbatétel.
Hogy a Gyõrnek ez mire lesz elég, arról rendkívül korai még nyilatkozni. Szvsz az utolsó csoport-forduló elõtt is korai lesz! Ez a csoport brutális, nincsenek lefutott meccsek. Körbeverések és meglepetések várhatók, totális kiszámíthatatlanság uralkodik. Amúgy sem minden fekete és fehér a nõi kéziben, itt elég egy pillanat, egy sérülés, egy konfliktus, bármi és dõl a meccs.
Mind a négy csapatra igaz, hogy a két szerencsés fog továbbjutni. Ebben a mák fog dönteni, és ahogy az elsõ meccsek alakulnak, a végén Fortuna segítõ jobbot fog nyújtani az ETOnak.
A hang nálam is brutális volt, a végére már elképesztõen irritáltak az elfajzott dudahangok, nem beszélve Szabó Edina el-elcsukló hangjáról... <#vigyor5>#vigyor5>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Én is eléggé meglepõdtem és szomorúan vettem tudomásul, hogy talán félház volt csak...
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a gyõri csapatnak a kiharcolt gyõzelemhez! <#taps>#taps>
A játékhoz nem tudok, de a rossz játékkal kivívott gyõzelemhez igen. Ismét gyenge volt a védekezés, szinte semmi ütközés, a spanyolok rengetegszer simán bementek a falon keresztül. A visszafutás sem ment, csakúgy, mint 1 hete. Gin se tudott igazán sokat hozzátenni, bár volt pár nagy védése és szerencsére a végén azért egy bravúrral megmentette az egyik pontot.
Támadásban rengeteg volt a hiba, rossz passzok, eladott labdák. Talán hihetetlen, de emberelõnyben eladtunk 7 labdát, amibõl 6 lerohanásgólt kaptunk... De elõnyben felállt fallal is kaptunk 3-at.
Átlövõ teljesítmény szinte semmi nem volt, a visszatérõ Bradeanu hozta azt amit a többieknek kellett volna lövõben. Tomori, Amorim gyenge volt. Nem lõttek 9-rõl, hanem rámásztak a spanyolokra. Amit lõttek az meg így sokszor már kikényszerített, szinte faultos lövés volt. A szélsõk dícsérhetõk, õk hozták magukat.
Sokat kell javulni a csapatnak, hogy a 2 következõ idegenbeli meccsen pontokat szerezzen. Mert kellenek a pontok idegenbõl is, az itthoniak nem biztos, hogy elegek lesznek a továbbjutáshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindenképpen csalódásként élem meg.
Azt gondoltam, az ETO biztosan veri azokat a spanyolokat, akiket mi annakidején, emlékszem, csalódásként, de hárommal vertünk itthon.
Akkor is durvák voltak, nem változtak.
A Fradi teljesítményéhez inkább nem szólnék, bár hogy egy magyar csapat itthon 5 góllal kikapjon nk.kupameccsen, az azért kritika a sportág jelenlegi hazai helyzetére nézve, azt hiszem. Na és az, hogy 600 nézõ volt csak a Fradi-pályán, na az is szomorú. <#conf>#conf>
Ez van. Reménykedjünk egy jobb folytatásban.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindkét oldali 2-es védekezésük egyenlõ volt a nullával, oda jártak gólt lõni az oroszok. Támadásban hiba hiba hátán, eladott labdák, kihagyott ziccerek, katasztrofális átlövõjáték. A beállót meg sem tudták találni, szélrõl is sok kihagyott ziccer.
Gabi sérült bal térddel játszott. Emiatt is védekezésben sem volt végig a pályán, csak kb. 45 percet. Támadásban 10 percet bírt a kettõs terheléssel (támadás-védekezés). Elöl is játszania kellett, mert az átlövõk betliztek. Védekezésben jó volt Gabi középen 3-asban, onnan nem is kaptak gólt beállóból amíg pályán volt és átlövésbõl sem. Támadásban a 10 perc alatt lött 2 gólt, egy kapufát és volt egy lövése amit a kapus védett. Adott egy gólpasszt Dokicsnak, meg volt egy rossz bejátszása (bár a beállót visszahúzták hátulról, ezért nem érte el). Sztem õ megfelelõen teljesített, sajnos rajta kívûl ez csak Radicsevicsrõl mondható el a csapatbából.
A BL-t sztem elfelejthetik és még a KEK is borzasztó nehéz lesz. Nem lennék meglepve ha retorzió (pénzmegvonás) következne a játékosok felé.
DUNAFERR FOREVER!!!
Emlékezzünk.
Nem semmi egy nk. kupameccsen.
Remélem, otthon majd javítanak.
Ha jól látom, egy sátortetõ alatt játszanak. A nézõk rendesen kabátban vannak.
Egyébként kíváncsi lesz arra a példás büntetésre...
"A vereség elkerülése érdekében meg kellett kockáztatnom a piros lapot. Taktikailag helyesen cselekedtem, és nem okoztam sérülést" - kommentálta az esetet a menedzser.
Szerintem meg az ilyen cselekedetre nincs olyan magyarázat, amelyre ezt lehet mondani!