61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Csucsu33 #47316 MINDENKINEK KÍVÁNOK ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET! -
Gabess8 #47315 Nagy Laci
Szappanopera újabb fejezetéhez értünk, kíváncsian várom lesz e eredménye, vagy ez is csak amolyan PRI szöveg... Egyébként nekem továbbra sem hiányzik a válogatottból. -
#47314 Csatlakozom hozzád a szurkolásban. Júniusban remélem már be is bizonyítja teljesen visszatérve a németeknek! -
#47313 Ehhez csak annyit tennék hozzá: ÁMEN! -
#47312 Köszönöm a jókívánságot és legfőképpen a címet! -
#47311 Legyen úgy, természetesen nagyon szorítok neki. Nagy igérete a magyar kézilabdának. Az EB is megmutatta, mennyire hiány van jó átlövőkből. -
#47310 Elég sok játékosunk esett át hasonló krízisen, mint amiben most Szandi van, szinte kivétel nélkül sikeres rehabilitációval és visszatéréssel. Szerencsére türelmes a stáb is és a szurkolók is, így nem vetheti vissza az eredménykényszer. Egyetlen ellensége lehet a visszatérésében: önmaga - ehhez az önmaga elleni küzdelemhez minden segítséget megkap. -
#47309 Mint tudod, jól ismerjük ezt a dolgot, sajnos. Tényleg nagyon jó lenne, ha sikerülne eltalálni azt az optimális állapotot, amit ez a sérülés, a teljes gyógyulás kíván. Számtalan példa mutatja, hogy nem könnyű, sajnos. Mindenképpen sok türelmet igényel. Még akkor is, ha esetleg el kell fogadni, hogy az elején nem fog csúcsformában játszani. -
#47308 Orvosi szempontból egészséges, s teljesértékű edzésmunkát végez. Mentálisan van még probléma, hiszen ösztönösen kiméli/félti a vállát - ami egyébként érthető is. Még pár hónap, s túlteszi magát rajt. -
#47307 Most találtam hátha valakit érdekel
http://www.freshwap.net/games/77628-handball-simulator-2010-european-tournament-2010de.html
-
#47306 Én is csatlakoznék ha belefér, boldog névnapot nekik -
#47305 Kérdéseim természetesen feléd irányultak.:) -
#47304 Egyébként milyen állapotban régi-új átlövőtök válla? Már teljes értékű munkát végez? Ma már tényleg játszani fog? Tudsz ezekről valami infót? -
#47303 Íme a karácsonyi ajándék:
Zácsik Szandra újra a Fradiban
Nagyon remélem, hogy türelmes lesz, mert mindenképpen az lenne a jó, ha a gyógyulás tökéletes lenne, mint számtalan példa mutatja. -
#47302 Bocsi! Az üdvözlet és a cím természetesen Isthynek szólt! :) -
#47301 Ilyen rég nem látott és kedves fórumtárssal még szivesebben csatlakozom!
Isten éltessen sokáig, és sok boldogságot Névnapod alkalmából!
A kért cím:
FŐTÁV-FTC Kézilabda Aréna, Kőbányai út 47/A
Hungary Budapest, 1109
:) -
#47300 Köszönöm mindkettőtöknek!
Azon vagyunk éppen, hogy megfelelőképpen megünnepeljük, ahogyan a smiley-k mutatják! -
#47299 Ilyen karácsonyfát én is szeretnék, ami alatt Szani ott van! Mi a pontos címetek? -
SZT #47298 Csatlakozom!!!!!!!!!! -
#47297 Mindkét kedves István nevű fórumtársnak nagyon boldog névnapot kívánok! -
#47296 Boldog, szeretetben eltöltött karácsonyi ünnepeket mindegyikőtöknek és családotoknak!
Na és a kézis nagy családnak is! -
#47295 Békés oldog karácsonyt minden kézi-rajongónak és játékosnak !
-
#47294 BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK! -
#47293 Szervusztok!
Ezúton kivánok mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt
Remélem, hogy a mi karácsonyfánk alatt már Szandi is ott lesz. ;) -
SZT #47292 [nagy][szin=green][b]BÉKÉS, BOLDOG, ÉS NYUGODT KARÁCSONYT, MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK![b][szin=green][nagy]
-
#47291 Sztem lehetnek ilyenkor ünnepi hátterek, de utána jöhet vissza a régi megszokott.
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN FÓRUMOZÓNAK! -
#47290 Szani ügyében a két ünnep között talán okosabbak leszünk a Fradival kapcsolatban, de Sopiét illetően én is kíváncsi vagyok hol köt majd ki. -
#47289 Karácsony után jön az újévi háttér :-)
azután ha a többségnek az tetszik visszarakom a #47281-est -
Mse #47288 húú nekem furcsa ez az új design, de egyszer van karácsony :))
a siófok? ;) -
Gabess8 #47287 Jó az új dezign, bár nekem a közepe egy kicsit össze folyik, én középre ahol a hozzászólások vannak nem biztos, hogy hagynék helyet, engem kicsit zavar. Egyébként szuper. -
Gabess8 #47286 Nem válaszoltál a #47274 -
#47285 remélem :) -
primavis #47284 erősödik a fradi???? -
#47283 Sopi meg a Váccal -
primavis #47282 Zácsik felbontotta a szerződését a Krimmel! -
#47281 A jelenlegi háttérkép
Fórum háttérkép:
Azért rakom be mert lecserélem karácsonyira és esetleges ha nem tetszik nektek akkor visszarakhassam a mostanit. -
#47280 Láttátok a Zsiga Gyulával készített interjút a Digisporton?
Nagyon érdekes volt pont az EB-ről és a magyar csapatról kérdezték legfőképp
a kiírás szerint pedig a Vác férfi kézilabdacsapatának edzője jelenleg. -
#47279 Ahogy a képet elnézem, csak volt. -
#47278 Sok-sok boldogságot a Tamásoknak és Borbás Ritának. -
Nem is tudtam, hogy a Lokinak van vitorlás szakosztálya is.