Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Detti nyilatkozatának lényege, hogy lesz újabb alapozás. Valamint hogy természetesen elõrébb szeretnének végezni a táblázaton. <#wink>

A riportból kiderült, hogy a kupameccs 29-én kerül sorra Újvárosban.

Bakó Botond természetesen ugyanazokkal a gondokkal küzd, amivel a mi csapatunk is, régebben. A keret szinte sosem tud együtt készülni, a válogatott-beli elfoglaltságok miatt.
Mit mondjak:gondok ezek, de kellemes gondok. Mivel azt jelenti, hogy válogatott szintû játékosai vannank. Igaz, ennek hátrányaival együtt.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Csak nehogy az az újvidéki orvos a szerb válogatott EB szereplése miatt legyen ezen a véleményen. Azután az EB-n meg majd nem bírja és annyi...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos csak az utolsó mondatot kaptam el, így nem tudok érdemben írni róla. Holnap reggel 7-8-ig és szerdán 13.30-14.30-ig ismétlés, esetleg majd ott megnézhetjük.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Egyébként leírnád, mit mondott Detti? (Legalább a lényegét.)

kaloz174
Nem tudom, hogy ugyanaz-e a nyilatkozat, de az Alföld TV-ben is volt ma este Detti, amit nem láttam, viszont megismétlik 22,15-kor.
Érdeklõdve várom, mert nem csak a meccsrõl volt szó.

Isthy
Már több helyen, több szurkolótól olvastam, hogy Szandra jövõre történõ visszatérésérõl beszélnek a Fradiba. Elsõsorban Gábortól szeretném kérdezni, hogy van ennek valami alapja? Mert annak idején keringtek olyan dolgok, hogy erre (2010 nyarától történõ esetleges visszaigazolása) valamiféle megegyezés (netán aláírással ellátott dokumentum) született. Vagy ez csak szurkolói vágyálom?
Mindenesetre az biztos, hogy Szandra már most nagyon jól teljesít a Krimben és igazából õ az elsõ számú balátlövõ a csapatban. Nem tudom mennyi realitása lehet a visszajövetelének...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Detti ma volt a Sportklub 1 órás magazin mûsorában is, nyilatkozott a debreceni meccsrõl.

Msenek külön érdemes lenne visszanézni a mûsort, Gyuláról volt egy hosszú riport benne
<#wink>

Úgy látom Mse után te is "rátaláltál" Mr. Kézire...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! <#worship>

Nekünk is feltûnt a félidõ végi felállásos tapsolás. Meg is jegyeztük a tv elõtt, hogy lényegében már ott vége volt a meccsnek, tehát valahol jogos volt a dolog <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megnéztem ma az Alföld TV-n a meccset. Semmi drámai nem volt benne. (Rapatyi összeomlásról beszélt.) Egyszerûen jobb volt a Loki. Igen,a végén volt néhány, számunkra kedvezõtlen szitu, amitõl aztán kicsit nagy lett a különbség.
Ez azonban ebben a meccsben, ebben a helyzetben, sajnos, benne volt.
Igen, elõre kell nézni.

ps: a Sztárspotban egyébként Boki, BB, Gabó és Detti szerepel, a csemetékkel. <#wink>

Pick egészen jól tartotta magát, Djukics munkája már nyomokban fellelhetõ (ahogy a mogyoró a pirospöttyösben 😄), többen is elszántan küzdöttek, végre nem csak Katirtz akart, de azért még a 2 szélsõ (Luka és Valentin) már összeszedhetné magát.
Liszkai néha egészen fantasztikus dolgokat mûvelt, bravó!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

hûû, a hangulat az fantasztikus volt, a fiúk az elsõ félidei paradés védekezéssel és az abból kialakuló gyorsindítás gólokkal megadta az alaphangulatot. ehhez jött még hozzá, a két új szurkolási "forma", a 3,2,1 Veszprém és az álééé kezdetû most debütált, amit mindenki nagy lelkesedéssel gyakorolgatott 😊

Egyébként az elég vicces volt, ahogy a félidõ vége elõtt pár perccel mikor már tizenakárhány góllal mentünk, a B közép felállásra buzdította a hosszúoldali lelátókon és a szembeni lelátókon ülõket, majd állva tapsolással és "szép volt fiúkkal" kísérte az öltözõbe a játékosokat félidõben, úgy ahogy máskor a meccs végén szokta 😊)))

kicsit a fiúkat is elkapta a bulihangulat a pályán a második félidõben, a koncentráció nem igen ment, egy alkalommal mikor hullámzott az Aréna az volt az érzésem mindjárt Gulyás Peti is beáll az ünneplõ közönséghez 😄DD Ezenkívül végre az eddig hiányolt rotáció is szépen mûködött, így a nagy elgédettségben egy igazi fieszta sikerült így szombat délutánra.

igazán jól éreztem magam, szerintem a fiúk is. 😊)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

no, nemcsak a Pick kapott ki, hanem a Konstanca is , otthon 7 góllal az oroszoktól!
Isthy
Úgy tûnik 40 percig bírtuk a Loki ellen, azután elfáradtunk és szétestünk. Kár, hogy ilyen nagy lett a kül. a végére... De dolgozni kell tovább a bajnoki szünetben és tavasszal jobban összeszokva jöhetnek még a szép eredmények.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a gyõri lányoknak! <#taps><#worship>

A gyõzelemmel életben tartották a továbbjutási esélyeiket és még akár csoportgyõztesek is lehetnek. A jelenlegi körülményeik között (sérülések, betegségek, éppen csak visszatérõ játékosok) ez nem semmi. A védekezés már nagyon kezd a tavalyira hasonlítani (amikor meg gond van Gin lehúzza a rolót), de a támadójáték még nagyon halovány. Reméljük januárra az is fejlõdni fog és akkor meglesz a biztos továbbjutás. Meg nagyon remélem, hogy Vérten Orsi sérülés sorozata is véget ér már végre...

A Zvezda legyõzte a Valceat és ezzel szorosabbá vált a csoport. A románok csak az elején vezettek, de utána végig csak az eredmény után futottak.
A Viborg meccsét is láttam, nem mondhatnánk, hogy csúcsformában vannak. Kiszenvedték a döntetlent Lipcsében és láthatóan örültek neki. A Hypo szinte végig hátrányban játszott és végül kikapott. Nekik nagyon jól jön most a szünet, hogy valamennyire összszedjék magukat és kivívják a továbbjutást az otthoni meccseiken.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a Veszprémnek! <#taps>

Pazar elõadást produkáltak az elsõ félidõben és ezzel le is rendezték a meccset. Szinte gálaelõadáson érezhették magukat a nézõk. Remélem Mse majd beszámol a hangulatról <#wink> A 2. félidõben már csak tartották az eredményt, nem erõltették meg magukat, a cserék is sok szerepet kaptak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
De milyen meccsen! <#wow1>

Az elsõ félidõben végig szoros volt, de a végén 1 perc alatt lõtt 2 góllal 12-9-re a Dinamo vezetett. A szünet után zárkózott a Buducnost és 14-14-nél utolérték az oroszokat. A 47. percben 18-16-ra a Podgorica vezetett. Azután egy 5 perces hazai rövidzárlat és már 18-21 lett a vendégeknek. 2 perccel a vége elõtt a Dinamo vezetett 24-21-re és még 1,5 percig emberelõnyben is voltak. Elképesztõ rohamba kezdett a Buducnost és fél perccel a vége elõtt kiegyenlítettek 24-24-re. 1,5 perc alatt emberhátrányban 3-0, nem semmi. De még hátravolt egy õrület. Az oroszok 8 mp-el a vége elõtt eladták a labdát, a hazaiak lerohantak és középrõl a 6-osról ziccert lõhettek 2 mp-el a vége elõtt. De a fiatal játékosuknak megremegett a keze és egy gyenge ejtést akart a kapus feje felett, akinek a fenn lévõ kezeiben elakadt a labda. Szegény utána a pálya közepén lerogyott és fekve sírt vagy 2 percig, hiába vígasztalták a többiek. Ezzel az újabb pontvesztéssel a Buducnost BL továbbjutási esélyei szinte a nullára csökkentek, csodára lenne szükségük. Reálisan most a KEK részvétel néz ki nekik.

DUNAFERR FOREVER!!!

semennyi!-😊)) mert én irtam rosszul a Buducnost:Volgográd= 24-24!
Duby
kétszer is 20:20-as döntetlen egy fordulóban? <#wow1>

bakker, mekkora ennek az esélye? <#nezze>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

úgy néz ki, hogy a spanyolok feladták a Bl-t és a spanyol bajnokságra koncentrálnak. Csütörtökön 20-20 volt a Pretigio elleni debi!
Ha Mravikova/Tomori/Bradeanu/Kovacsics nem hibáznak ziccerben még tisztább lehetet volna a gyõzelem. Szerencsére az utolsó elõtti fordulóban játszunk az oroszokkal - miközben Valcea fogadja a spanyolokat - s csak utolsó mérkõzésen a Valceaval.
Valcea meg a román bválogatott bajban van, elfogytak a balszélsõik! Avadanei ma operálták szallagszakadással, de a másik kettõ is sérült.Legfeljebb Bese térhet vissza.
mai eredmények: Metz-Hypo: 28-26; Buducnost-Volgorad 20-20; Leipzig-Viborg 20-20.-
kaloz174
Kicsit - visszaemlékezve a mi vesszõfutásunkra a kint meccsen - tartottam a Gyõr meccsétõl.
Szerencsére azonban a sporik most nem lettek fõszereplõk, az ETO pedig okosan játszott, így biztos gyõzelmet aratott a szerintem most gyenge spanyolok ellen.
Gratulálok. <#taps>

kaloz174
A Gyõr legalább vezet a félidõben.

kaloz174
Siófok-Hunnia: 52-19
Loki-Újváros: 38-24
Ahhoz képest, hogy a félidõ csak +3 volt, valahogy nagyon nem sikerült az utolsó n.óra, sajnos. Kár érte kicsit, de ez van. A Loki lehetõségei sokkal jobbak, jelenleg. Dolgozni kell tovább, nincs mese.

kaloz174
Mivel nincs közvetítés Debrecenbõl, ezért nem nehéz a választás.
Pedig a másik most, sajnos, biztosan érdekesebb lesz, tekintve a Hunnia szomorú sorsát.
Debrecenben meg pontosan azok várják az Újvárost, akikkel nekünk is esélyünk lenne a bajnokság elsõ felében végezni. Sajnos, nem így történt. Bár ennek a helyzetnek is megvan a szépsége, mégha nem is erre vágytunk.
A mai Loki elleni meccstõl azt remélem, hogy a csajok megközelítik azt a formát, amit a Veszprém ellen, és így nagyon jól megmutatja majd a találkozó, hol is tartunk éppen.
Egyébként meg: nincs mit veszíteni. Hajrá csajok!

ps: a halasi hírek is nagyon elkeserítõek. Azt olvastam valahol, hogy Rábai Siófokra tart. Ennek rövidesen utánajárok.

kaloz174
Mai bajnokik:

Nõi NB I
18:00 Siófok-Hunnia
18:00 DVSC-Korvex-Dunaújváros

Budapest Bank Liga
18:00 FTC-Cityline-Mezõkövesd

hallani mindenfélét, nagyon örülnék ha tényleg nem szakadás lenne és nem kellene mûteni, de nem szeretném ha késõbb rásérüléne, vagy mégis kiderülne hogy mûteni kell, és emiatt sokkal tovább tartana a felépülése, vagy nem lenne tökéletes. láttunk már ezekre sajnos példát 😞

Isthy
Mse!

Azt hallottam, hogy Marko sérülése mégsem olyan súlyos és nem kell mûteni. Ha ez igaz, akkor ez nem kis öröm nektek. Remélem igaz a hír.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Telhetetlen vagyok <#vigyor>

Igazából azért van fenn az 5 böngészõ, hogy mindegyiken tudjam ellenõrizni a Gabi weboldalára felrakott dolgokat. Mert lehet olyan, hogy esetleg egyik vagy másik alatt nem jelenik meg egy-két dolog rendesen és akkor javítani kell rajta.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Kézilabda: Kovács Ferenc lesz a Hypo megbízott edzõje

Mindössze szûk egy hétig tevékenykedhetett a Hypo-NÖ nõi kézilabdacsapatának vezetõedzõjeként Christian Maly, Gunnar Prokop menedzser ugyanis úgy döntött, hogy a szombati, Metz elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-találkozón már nem õ, hanem az eddigi segítõ, Kovács Ferenc ül majd a kispadon.

„Harmóniának kell uralkodnia a játékosok és a tréner között, és most nem ez volt a helyzet" – indokolta a lépést Prokop, hozzátéve, hogy a korábban is az egyesületnél dolgozó Kovács megbízatása csak átmeneti.

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) múlt szerdán három évre eltiltotta a korábbi trénert, Prokopot, aki egy korábbi, Metz elleni BL-mérkõzésen súlyos sportszerûtlenséget követett el. Tíz mp-cel a vége elõtt, 27–27-es állásnál, amikor a franciák támadtak, szándékosan belépett a pályára, és ütközött az ellenfél egyik játékosával.

A bíró ugyan kiállította õt, de mivel közben letelt a játékidõ, a vendégek nem tudtak komoly helyzetet kialakítani, így az eredmény már nem változott.

Az esetet követõen az EHF elvette a Hypo megszerzett pontját, a 69 esztendõs Prokopot pedig – aki ezentúl nem tölthet be semmilyen funkciót az EHF-ben – három évre eltiltotta az európai szövetség rendezvényein való részvételtõl, valamint 45 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta. Az osztrák klub 30 ezer eurós büntetést kapott.
Duby
"mind az 5"
<#wow1>
aztaqrva <#vigyor>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
A hétvégi program:

szombat:

Nõi BL, C csoport, 4. forduló:
Itxako (spanyol)-Gyõri Audi ETO KC 19 ó (Viasat3)

Férfi BL, B csoport, 5. forduló:
MKB Veszprém-Boszna Szarajevó (bosnyák) 17:15 ó (Viasat3)

Férfi EHF Kupa, a 16 közé jutásért, 1. mérkõzés:
Haukar (izlandi)-PLER 17 ó

vasárnap:

Férfi BL, A csoport, 5. forduló:
Montpellier (francia)-Pick Szeged 17 ó (Viasat3)

Férfi EHF Kupa, a 16 közé jutásért, 1. mérkõzés:
Tatran Presov (szlovák)-Dunaferr 18 ó

visszavágó:
PLER-Haukar (izlandi) 19 ó

Nõi bajnokság:
FTC-Vác 18:30 ó (Sportklub)

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
igen most nálam is jó pedig nem cseréltem

akkor marad a mostani és továbbra is HAJRÁ MAGYAR KÉZI
Isthy
Mind a fenti kép, mind a futó felirat nálam megy rendesen mind az 5 (Chrome, Firefox, IE8, Opera, Safari) böngészõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Na most nálam fent is jó pedig nem cseréltem

Igen a felírás másik helyen volt ami vmiért nem mûködött és most meguntam, hogy újra mûködjön a magyar kézi 😛
nálam is a hsz-ek közötti Kulcsi-kép látszik, viszont újra fut a hajrá magyar kézi, ami már régóta nem mûködött.

Breki33
mert fent még az eddigi van ami nálam nem látszott illetve látszik

ha egybõl cserélem nem lesz érthetõ a kérdésem, hogy nálatok jó-e

ha az itteni jó mindenkinek akkor kicserélem erre
kaloz174
Nekem itt látszik, fent még nem.😊

Breki33
Felraktam másik tárhelyre ha ez jó mindenkinél akkor cserélem

Breki33
Nálatok látszik a banner?
kaloz174
Válogatott 18

Nincs egyszerû helyzetben a szöv.kapitány.

kaloz174
http://www.sztarsport.hu/

Riport jelent meg benne Régi Újváros címmel, talán Detti is szerepel, a kislányával. (46. szám)

Isthy
Csatlakozom a gratulációhoz!

Ma a klubja be is jelentette a névváltozását. Az új logot elnézve lehet megint felkészülhetünk majd a már ismert hisztériacirkuszra...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én nem rágom tovább a csontot, teszik azt elegen szinte mindenütt... A belinkelt Mátéfi véleményhez beírtam az én rövid megjegyzésemet és ennyi.

Az origon a dologról megjelent tegnapi cikk címét elolvasva meg majdnem padlót fogtam. Azért legyünk már észnél, még ha nehéz is...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyelõre az õ véleményét nem olvashatjuk, talán majd késõbb. Ha minden igaz jövõ csütörtökön mindenképpen okosabbak leszünk néhány dologban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hornyák nyilatkozata az NSbõl: „Nagyon sokat õrlõdtem, amíg eldöntöttem, hogy nem veszek részt a decemberi kínai világbajnokságon – mondta a gyõri átlövõ. – Végül azért kellett mégis így határoznom, mert egyetemi tanulmányaim, pontosabban a rettentõen sûrû, diploma elõtti vizsgaidõszak ezt követeli. Tizenkilenc vizsgám plusz egy nyelvvizsgám lesz, s ezekre nem tudnék felkészülni, ezeket nem tudnám letenni, ha közben a válogatottban is szerepelnék. Három év munkája veszne kárba. A diplomaszerzés után viszont mindent megteszek, hogy újra kerettag lehessek, mert a lemondásom csak a vébére szól.”

kaloz174
Mindig érdekes, hogyan látják mások.
Még mindig a pénteki meccsrõl. 😊

kaloz174
Utóbbi is most lesz? Azt hittem, azt már letette.

Félek, hogy ebbõl az egészbõl megint Eszti jön ki rosszul. 😞
Kívánok neki elég erõt, valamint következetességet.

kaloz174
"Ma este fél kilenckor megszületett ... Bakó Botond kislánya, Bakó Gréta Hanna."

Gratulálok! <#eljen>

😊 sok sikert Hornyáknak a 19 db vizsgájához és a nyelvvizsgához! 😄D

Fradi féle váltás jól hangzik, remélem jól sikerül! hajrá!

és végül egy szám youtube-ról, meditáláshoz:

Beastie Boys - Sabotage

<#gun>

kaloz174
Talán még örülnék is neki, hogy másoknak marad lehetõség, de ez a mód, ahogy lemondta a válogatottságot, felháborít.
Azt gondolom, amíg Eszti lesz a kapitány, nagyon zseniálisat kellene neki nyújtani, hogy újra behívják. (Bár azt nem tudom megítélni, Esztire mekkora nyomás nehezedik különbözú irányokból, na és õ hogy reagál ezekre.)