Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Digisport a neten
DUNAFERR FOREVER!!!
A részletekrõl a csapat edzõje, Marczinka Zoltán:
"A találkozó az akklimatizációs átállásunkat hivatott segíteni. Fõ célunk az volt, hogy megszokjuk a környezetet, az új csarnokot. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy versenyhelyzetben hogy jön ki a lányokon az eddig elvégzett munka. Fontosnak tartottuk, hogy a védelmünk feszes, kemény legyen, és lehetõleg ne kapjunk 24-25 gólnál többet. Azt gondoltuk, támadásban lehetnek pontatlanságaink, de ettõl függetlenül egészen ügyesek voltak a lányok, remek egyéni teljesítményeket láthattunk, senki nem okozott csalódást. Mindenki lehetõséghez jutott, kapusaink is húsz-húsz percet védtek fejenként.
A meccs a kínai szervezõk számára is fõpróba volt. Azt tapasztaltuk, hogy egyelõre rengeteg a szervezési hiba, ami miatt többször is megállt a játék."
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/vb-hangolo-1-kis-kezi-vb-torteneti-lecke-2008595/
Lehet egyedül szurkolni?<#smile>#smile>
Ez a sportágnak rossz, de nekünk talán segít!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kérdés, ez mire lesz elég? <#wink>#wink>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Jaj, de jó, hogy újra jelentkeztél! Köszönjük az infót!
Én már kipróbáltam ezt anno a Loki Bl focimeccsénél és sajnos nem voltak igazán jó tapasztalataim vele. A nagy terheléstõl behalt a szerver... Azért remélem tanultak a dologból és most a VB alatt nem így lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem egyre inkább sokunkat foglalkoztat, hogyan is tudjuk követni a VB-t.
Nem lesz egyszerû, úgy tûnik, sajnos. Egyrészt napközben lesznek a meccsek, hazai idõ szerint, másrészt a Digi TV-n.
Köszi, hogy felderítetted és megosztottad velünk a lehetõséget. <#worship>#worship>
Remélhetõleg ez azt is jelenti, hogy többször jelentkezel. <#eljen>#eljen>
a handball.hu hasznos összeállítása a programról
Vészesen közeledik a VB!! Sajnos nálam nincs Digi Sport!
Viszont a net segítségével remélem láthatjuk a meccseket, mert egy regisztráció után ezen az oldalon DigiSport látható a csatorna!
Az elõbb Németh Andrással volt egy félórás beszélgetés!
Ha ezt tudtátok, akkor bocs az okoskodásért, ha nem, akkor talán jól jön a segítség!
Jó szurkolást mindenkinek! <#papakacsint>#papakacsint>
HAJRÁ MAGYAROK !!!
Az elõzetes szerint a jövõ hétfõi mûsorban a portré sorozatban Ginnel és Görbével fognak beszélgetni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én is örülök, hogy végül mégsem kockáztat. Talán márciusban a BL-ben már játszhat majd.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Vujin azt mondta a szünetben - ha jól értettem - hogy mégscsak mûteni kell és 2-3 hónap kihagyás vár rá. Te mit tudsz errõl?
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma délben a rangadón:
Pick Szeged-MKB Veszprém 30-36 (16-16)
A Pick az elsõ félidõben Nenadics és Marjanac vezetésével szinte végig vezetett és komoly tempót diktált. Veszprémi oldalon a védekezés és Perics teljesítménye sem volt a megszokott. Fõleg a gyors középkezdésekbõl kapott gólok miatt lehetett Mocsai ideges. Mondjuk Nenadicsot hagyták élni.
A 2. félidõben azután komolyabb lett az MKB védekezése, Perics is hozta magát, a Pick pedig egyre több hibát vétett támadásban is. Elfáradtak a nagy tempóban, a cseresoruk pedig nem tudta azt nyújtani ami Veszprém ellen kellett volna. Valahol ez a mecs pont ugyanazt mutatta, mint amit a Dferr-Pick meccs szerdán. Akkor mi nem tudtunk megfelelõ szintû cserejátékosokat a pályára küldeni és simán nyert a Pick. Most õk jártak ugyanígy a Veszprém ellen és a vendégek simán behúzták a meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
TATABÁNYA-CARBONEX-DUNAFERR 34-21 (17-14)
A Fehérvár erõsen tartalékos.
Felejthetõ edzõmeccs volt, mivel az ellenfél még nagyon az elején tart a kézilabda tudományának elsajátításában, bár nincsenek haragban a labdával, na és szívósan és kitartóan küzdöttek. Az tetszett, amikor egy jogtalannak gondolt ítélet után az egyik chilei rendesen odamondogatott a helyi bírónak.😊
Mindenesetre megpróbálták azt az erényüket hasznosítani, amiben tényleg jók voltak, vagyis a gyorsaságukat. Igyekeztek rohanós kézit játszani.
Az Újvárosból, különbözõ okok miatt, hiányzott Boki, BB és Gabó. A csapat többi tagja becsülettel tette a dolgát, bár néha a védekezés nem volt a legtökéletesebb. Ezt mutatja a viszonylag sok kapott gól is.
Arra mindenképpen jó volt a meccs, hogy azok a fiatal játékosok is bizonyítsanak, akik egyébként kevesebb játéklehetõséghez jutnak, éles meccseken.
A chilei csapatot Kicsi kísérte, akitõl érdeklõdtem Eszti után. Azt mondta, jól van, erõsen tanul. <#wink>#wink>
"Éves költségvetésünk 750 millió forint, amelynek fele különbözõ formában állami támogatásként érkezik. A másik felét viszont nekünk kell „összekalapálni”, bizony kõkemény szponzorszerzõ munkával. Nagyon meg kell õket becsüljük, elsõsorban fõszponzorunkat, a Pannont, ahonnan évente 100 milliós támogatást kapunk, amiért nagyon meg kell dolgozzunk. Utánuk említeném az Adidast, a Szerencsejáték Rt-t és a többieket, akik nélkül egyszerûen nem tudnánk sokoldalú feladatainkat ellátni."
Hmmm...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az utolsó 3 percre értem haza, így sajnos nem tudok érdemben nyilatkozni a meccsrõl. De remélem volt aki látta és majd ír róla <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A román Prosport magazin felvetése – amely szerint a román szövetség esetleg tervezné Szûcs Gabriella honosítását – szerencsére nem élt sokáig: szerdán a magyar játékos kategorikusan cáfolt minden ilyen irányú feltételezést.
„Mindenekelõtt szeretném elmondani, hogy számomra nincs felemelõbb érzés, mint a magyar himnuszt hallgatni egy mérkõzés elõtt – mondta a Nemzeti Sportnak Szûcs Gabriella. – Sok szeretetet, megbecsülést kapok Romániában a Valcea játékosaként, és amikor felkértek, hogy segítsem a román válogatott felkészülését, igent mondtam, de ettõl még egy pillanatra sem vetõdött fel bennem, hogy valaha is más válogatottban szerepeljek, mint a magyar nemzeti csapat: szurkolok neki a vébén, és remélem, sikerül minél hamarabb visszakerülnöm Mátéfi Eszter együttesébe."
Mint ismeretes, a nagyváradi születésû Szûcs Gabriella honosításáról szóló hírek azután kaptak szárnyra, hogy az átlövõ pályára lépett a román B-válogatottban a világbajnokságra készülõ (ott a magyarokkal egy csoportban szereplõ) nagycsapat ellen. Ám ennek mindössze az volt az oka, hogy a románok is sérülésekkel küszködnek, így minden hadra fogható kézilabdásra szükségük volt az edzõmérkõzéseken.
Nem egészen értem, mi történt a második félidõben a srácokkal. Annyira azért se nem fiatalok, se nem rutintalanok, úgy gondolom.<#conf>#conf>
Juhász Gabinak eltört az orra az edzõtáborban. <#szomoru1>#szomoru1>
Mielõbbi gyógyulást neki!
A 2. félidõben 19-15 után jött egy borzasztó 10 perc és ennek következtében 22-24 lett. Itt el is dõlt a meccs, a Pick már végig vezetett és végül simán nyert. A szünet után gyenge támadójáték (11 gól), töménytelen kihagyott ziccer és halovány védekezés (20 kapott gól).
DUNAFERR FOREVER!!!
Mikler, Nagy K. és Szalafai vezetésével eddig nagyon jók a fiúk, csak így tovább! <#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezt a parasztvakító dumát... Sinka nem is volt az IHF-nek november 5-ig leadott hivatalos stáblistában. Meg lehet nézni az IHF oldalán az eredeti listát (november 18-i hír a fõoldalon). Komolyan gyomorforgató...
Az örömteli, hogy így talán lesz megfelelõ orvosi háttér. Bár miért kell ehhez 2 orvos, mikor máshol ezt eggyel megoldják? Bár sztem tudjuk a választ... <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
De ezt az egészet marha egyszerûen meg lehetne oldani, gondolom nem mondok újat, picsánrugni az egész vezérkart, és olyanokat odatenni akik értik a dolgukat, van tekintélyük és nincsenek lefizetve mint ezek a senkiháziak.
Gratulálok Vérten Orsinak! <#taps>#taps><#worship>#worship> Nem kétséges, hogy a legmegfelelõbb helyre került a díj <#eljen>#eljen> Természetesen gratulálok a többieknek is, de a kapusnak külön <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Off:
Luca!
Írtam privátot!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A csapatorvosról szólt az információ, de ma már el lehet olvasni egy részét pl. az origón is itt a kék keretes részben. Kommentárt nem fûznék hozzá...
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok Ildonak! <#taps>#taps><#worship>#worship> Remélem ezt majd személyesen is megtehetem a közeljövõben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Csütörtökön Chile ellen
Dunaújváros - Tegnap egy hét pihenõ után ismét elkezdték a gyakorlást a Dunaújváros NKKSE nõi kézilabdázói. A világbajnokság miatt hat hét áll a rendelkezésre.
Pihenõ után
A második bekezdéshez annyit, hogy általában akkor vannak a kódváltások mikor mindenki azt szeretné nézni...
Amennyiben a beírást törlöd akkor ezt a hozzászólásomat is töröld, köszi!