Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nem mert mindkettõt néztem egyik oldal besem jött és a másikkal is volt vmi, de fõ hogy most jó
Isthy
Nálam végig ment a meccs alatt is, direkt néztem többször is a laptopon. Nem kevered a 2 linket? Mert a másik tényleg nem ment...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A norvégok ugyanúgy csak 4 góllal mennek Tunézia ellen a félidõben, mint mi (18-14). Sõt, ha 17-14-nél nem rontanak el tunéziaiak 2 lerohanást egymás után, akkor még szorosabb lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ezeket mivel veszed fel?

Nekem az a gondom ha 4:3-ban kirakom tv-re akkor nem nagy a kép hameg 16:9-re rakom ott akkor elnyújtott
Breki33
Hm most megy

A mecs alatt az oldal sem jött be

Isthy
Nem tudom, én nem intéztem semmit. Tegnap szólt az egyik ismerõsöm, hogy lehet nézni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A #43847-es beírásomban adott ingyenes link ma is végig mûködött.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Magyarország-Chile 48-14 (24-6)

Ez még edzõmeccsnek is elgé gyenge volt. Arra jó volt, hogy mindenki játszhatott és önbizalmat szerezhetett. Valamint lehetett pihenni és rákészülni a holnapi románok elleni meccsre.

HAJRÁ MAGYAROK!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
igen ez a regisztrációs itt néztem eddig is
Nálam a reg. oldal, jól mûködik!
Ez DigiSport

Breki33
Ez nálam nem mûködik

http://lsport.we.bs/tv/digisporthu.html

A regisztrációs oldalon tudom nézni
Breki33
hogy sikerült elintézni?
Isthy
Nálam az utóbbi mûködik, a korábbit nem néztem. Már tv-n nézem a VB-t, mert lett a kábelen Digisport <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Nálatok ezek most mûködnek?

Nálam jelenleg nem jön be egyik sem
háát elégé szomorú, hogy ilyen edzési lehetõségek, ilyen üres lelátók és ilyen szinvonalú követési lehetõség van egy Vb-hez!
banok
az elsõ félidõ izzadós volt de lényeg a gyõzelem. A Digisport stream meg jól bírta <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Magyarország-Tunézia 33-25 (15-11)
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez!
Tipikus elsõ meccs, sok hibával. Herr Orsinak gratulálok, nagyon sokat köszönhet a csapat neki. Még szerencse, hogy a legjobb tunéziai játékos - Tuomi, aki a Byasen játékosa - nem tudott pályára lépni. Megvolt a debütálás, tovább kell lépni és folytatni a munkát. Mert van mit gyakorolni elöl és hátul is.

HAJRÁ MAGYAROK!

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez a lényeg!

az elsõ félidõben mivel fél percel utána jött akép mint ahang, csak hallgattam,de amásokdikban- regsiztrációval - már eléggé szinkronban volta hang és akép. Igaz az utóbbi kissé akadozva. Fó a végeredmény 33-25!
Az elsõ félidõ elsõ felében kissé megilyesztett a szors eredmény, de utána már csa a lányok hibái miatt nem lett nagyobb arányú a vezetés.
A japánok sem jobbak ezeknél a tunéziaiaknál, amennyit láttam a norvégok elleni meccsükbõl. Ott is amig el nem fáradtak ragadtak, ...
Örülök, hogy ÍBulath és fõleg Tóth Timea kezd formába lendülni, no meg Herr is jól védett mikor fontos volt.
kaloz174
Gratulálok. Szép volt csajok. Még akkor is, ha kezdõ meccsnek megfelelõen nehéz volt, bár szerintem nem volt kérdés, ki nyer ma. <#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Duby
Errefele se kép se hang sajnos <#nemtudom><#szomoru2>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Nálam is <#wink>
Mondjuk a hang le van véve minimumra.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na igen...

kaloz174
"Kicsit" izgi a meccs, de legalább nézni tudom. <#eljen>

Hajrá csajok!

Nálam tökéletes a Digi kép és hang is 😊
Isthy
Csisztu elég furcsán veszi a levegõt <#wink> Kicsi és NA a 2 szakértõ a studióban.

HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szörnyû, amit elõadott a román és a norvég meccsen... Hozta azt a "szinvonalat" amit régebben is hallhattunk tõle... Le is volt véve nálam a hangerõ minimumra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
<#eljen><#integet2>
Breki33
Azért kérdeztem, mert HD tv-re rakva nagyon nyújtott volt 16_9-ben
Jaj ez a szegény Gulyás....

HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem annyira nem meglepetés. Bár ha azt vesszük, hogy Nascimento és Piedade nélkül vannak a VB-n, akkor a sima gyõzelmük talán tényleg kicsit az.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az elsõ kisebb meglepetés a VB-n: a brazilok nyertek a franciák ellen.

Isthy
Románia-Chile 51-17 (20-7)

Még edzõmeccsnek is könnyû volt a románoknak.

Brazília-Franciaország 22-20 (13-9)

Örülök a brazilok sikerének. A végét sajnos kicsit ellazázták, mert 6 perccel a vége elõtt még 21-14-re vezettek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na igen, sok a homályos pont. Azonban azt gondolom, mielõtt ez nyilvánosságot kapott volna, a csapatoknak, igy a csajoknak is, állást kellett foglalni. Feltételezem, hogy most ez a megoldás látszott elõnyösebbnek, mindent szempontot mérlegre téve.
Az biztos, hogy a volt csv. "áldásos" tevékenysége elég mély nyomokat hagyott maga után, sajnos. Ez érezhetõen megnehezitette a csapat újraépitését. Lehet, hogy pl. ilyen szempontok is szerepet játszottak ebben a lépésben.
Figyelemre méltó egyébként, hogy a hokisok is belementek ebbe a verzióba. Õk pedig már elég jól álltak, mint önálló egyesület.
Az, hogy õk is ezt a megoldást látták mégis elõnyösebbnek, arra mutat, hogy lehetnek olyan elõnyök, amik a csajoknak is jól jönnek.
Kérdés pl. mennyi önállóságot jelent ez a megoldás, hosszú távon.

Isthy
Meglátjuk mi lesz belõle. Így együtt az összes Dunaferr szakosztály és beléjük olvasztva a nõi kézi és a jégkorong elég vegyes dolog. Attól félek nem sok minden fog jutni a csajoknak. De ne legyen igazam...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Zajlanak a változások mindenfelé.
Újvárosi fejlemények,
Nem tudom, mit hozhat ez, de egyben mindenképpen szimpatikus. Összefogásról szól.

Isthy
Fradi ügyvezetés váltás

Úgy fest Maglódi minden téren megválik a kézi szakosztálytól. Remélem hétfõn jó híreket fognak bejelenteni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Olvastam én is, meg az eredetit is az IHF oldalán. Valóban tanulságos amit mondott a mostani ottani élettel kapcsolatban és hogy ez milyen hatással van többek között a fiatalságra is. Meg persze ezen keresztül a kézilabda hátországára is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A mai felkészülési meccsen:

Magyarország-Németország 24-19 (11-6)

Az, hogy nyert a csapat, jó dolog, de bármilyen következtetést levonni ebbõl a meccsbõl teljesen felesleges. Ami számít az szombaton kezdõdik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Mivel eddig nem láttam itt a kínálatot, utánajártam. <#lookaround>

A hétvégi vb közvetítések (DigiTV):
SZOMBAT
10:10 Nõi világbajnokság, Románia-Chile - élõ
12:10 Nõi világbajnokság, Norvégia-Japán
14:00 Nõi világbajnokság, Magyarország-Tunézia - élõ
23:15 Nõi világbajnokság, Magyarország-Tunézia (ism)
VASÁRNAP
05:00 Nõi világbajnokság, Magyarország-Tunézia (még ism)
08:30 Nõi világbajnokság, Németország-Dánia
10:15 Nõi világbajnokság, Chile-Magyarország - élõ
11:55 Nõi világbajnokság, Brazília-Svédország - élõ
13:30 Nõi világbajnokság, Oroszország-Ukrajna
19:45 Nõi világbajnokság, Németország-Dánia - ism
21:15 Nõi világbajnokság, Chile-Magyarország - ism
(Nekem is van egy jó DigiTV-nézõs ingyenes helyem, majd megosztom azzal, akit érdekel. <#dumcsi> )

A handballon van egy rendkívül érdekes cikk Trefilovval. <#nezze> Nem szûk értelemben a kézilabdával kapcsolatban tanulságos, hanem a szép új világgal kapcsolatban. Oroszországba is beköszöntött a globalizmus, liberalizmus, a marhanagy demokrácia és szabadság. Nyilván "értékek" (magán) teremtõdnek, de mekkora értékek mennek közben rohamosan tönkre...
A tõke már csak ilyen, de hát az kell az embernek... <#nemtudom>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
VB-helyszínrõl

Nem lehet csúnya környezet. <#wink> Remélhetõleg feldobja a csapatot. <#circling>

kaloz174
Mielõbbi gyógyulást neki! (Ez nem kevés idõ, sajnos.)

Isthy
Nem tudom, én laptopon nézem. De lehet most a focit 16:9-ben adják, mert alul és felül fekete csík van.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nálam most is tökéletesen jön folyamatosan kb. 1 Mbps-el.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Naná, hogy vadászok <#wink> Van még pár link a tarsolyomban, ha netán ez nem mûködne. De a tenisz VB alatt jól ment, remélem marad is így.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ügyes! <#worship>
Most viszont valami foci van, ami kicsit szaggat nálam.

Látom TE is vadászol!!
Csak a VB ideje alatt is mûködjön!

Breki33
Ez 4:3-as?